A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bálintoknak Boldog Névnapot Kívánok!

Juc
20170114224602

Mi is gazdagréten laktunk jó pár évet.Annak a házsornak a végén amelyiknek az első házában forgatták a szomszédokatKép
Pont tegnap akadtunk rá az m1-en.Borzalmas volt...Kép

Bogárka:
köszi előre is,próbálom összeszedni a gondolataimat és írokKép

Votiv:
igazság szerint ez nálunk családi dolog.A sógorom is mindig küzdött vele a kocsiban.Mondjuk ha hátul ülök akkor nekem is van.De hiába ül mostnában elől Orsi,már ott is rosszul van.Szerintem ez inkább már phszihés lehet nála.Kólát köszi,majd teszteljük.

petergabi

Zuzmó!
jóhogy jöhet bárki! gyere!

Macska!
Jucus van a mávnál, mi csak voltunk, de nem akarják kiküldeni a bónuszigazolást, hiába kértük levélben is, pedig az új biztosító így áttesz minket malusba Kép. máv egy rakás...

ancsipancsi

Jó reggelt!

Bálintoknak boldogságos névnapot kívánok! Kép

Den!
Jó lesz személyesen is megismerkedni! Kép Az a kép a prof-ban kb. 2 hónapja készült. Most rendezgetem a képeket, majd teszek fel frisset. A vasgyúróság persze maradt, talán kicsit nyúlt. Kép

Zsan!
Ez a póz nem semmi! Kép Mint ahogy az sem, h oviban jógáznak. Tök jó! Még mik vannak abban az oviban? Kezd érdekes lenni! Kép

Bogárka!
Doni is kisvámpír lesz? Kép

Zuzmó!
Látom, Te is vasárnap ünnepled a névnapod! Kép Nézd meg majd a profilomat, hátha ismerős! Bár pocakosan más voltam picit. Buta kérdés, persze hogy GYERE A MOM-OS TALIRA! Kép

fic
ficánka

Ancsi,

csak azért kérdem, mert úgy emlékeztem, hogy te írtad anno, hogy biztosítós ismerős infója szerint a máv be fog csődölni. Vagy az is Juc volt? Mertmivel érdekelne ez bővebben, mert Apának is ott van a kötelezője..
macskanyu

fic!

Nagyon hülye kérdés jön! Hogy tudom megnézni a profilodat?Kép A nővérem informatikus, és állandóan rajtam röhög, hogy milyen béna vagyok!Kép

Zsan! Én is kíváncsi lennék, melyik ez az ovi! Ez a póz nem semmi!

Egyébként csak kíváncsiságból kérdezek mindenkit, mennyibe kerül ma a bölcsi és az ovi? Nálunk még nem aktuális, de el sem tudom képzelni!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs!

Nem,nem Juc volt!Jucnak is ott van akötelezője!Kép
Szeretem az ilyen rémhíreket!

Juc
20170114224602

Zuzmo!

Kattints Ficánka nevére!

Juc
20170114224602

Köszi JucKép

Kép
Kép
zuzmo1

Fic!
Szerintem nem találkoztunkKép De ami késik, nem múlik!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Fic! Rólunk Dora tett fel egy fotót február 9-én.

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Macs, Tádé-utánpótlás?Kép Mazsola bábum annyim van ahány rendelésem volt, viszont Tádéból csak 1, és nem szeretném, hogy emiatt vmelyik gyermek hátrányos megkülönböztetésben részesülne.Kép

Ne pénteken legyen a tali. Légyszi...
zanza

Jucusom, Kép
én csak infót próbálok szerezni, nem rémijjesztegetni Kép és különben is nem vetted észre, hogy diszlexiás vok és folyton összekeverem azt amit te írsz, meg amit Ancsi? Kép ezért ezúton is bocsi... Kép Kép

Zanza,
és hogy lehet tőled furmányos módon Mazsola ÉS Tádé bábúhoz jutni?
macskanyu

Sziasztok lanyok!

Van egy elado legzesfigyelonk, hatha erdekel valakit!? Kép
"Eladnám 9 honapig hasznalt legzesfigyelonket. Eleinte parszor beriasztott - rohantunk be mint az orultek es kislanyom nem vett levegot De szerencsere a ketyere jelzett. Es meg Kb. 4-5x az elso par honapban. Aztan szerencsere tobbet soha! Igy megvalnank tole. Ha kerdesed van, irj batran! Kép

Eredeti dobozaban . Van hozza Oktato CD, ja es 3 honap garancia!! 16E penz"

Egyeirant Balintoknak Boldog nevnapot! Kép
Valentin alkalmaval apa dokihoz indult a ket taknyos-kohogos leanyzoval Kép En meg még mindig nem birok raallni a labamra. Volt valakinek randulasa esetleg? Irjatok meg, meddig tart, mert jelen pillanatban nem hiszem,h valaha is elmulik....

Pussz
Norka
norkini

minden Bálintkát (druszáimatKép) szeretettel pusszantom! Kép
Kép

GabiKép

votiv 8)
votiv

Macs!
én is utálom az ilyen rémhíreket, főleg, hogy ez valóban az, és egy csomó embert eltántorítottak ettől a léha, hanyag biztosítótól a rémhírterjesztők. (minket is) mert attól, hogy az ügyintézés náluk nullánál kevesebb, még mindig ők az legolcsóbbak. szóval félelemre neked semmi okod. nekünk már annál több,mert ha nem küldi a kártörténetit, az évi 200eFt mínuszt fog jelenteni nekünk, amit nem hiszem, hogy annyiban hagyok.

ancsipancsi

sziasztok!
BOLDOG BÁLINT NAPOT!!!!
És aki, szerelmes, az örűűűűűűűjjjjön ezerrel!!!

Zanza,
gondolkozhatok még Tádén én is??? most nagyon gázban vagyok ,de a B egyik haverja Mazsola fan, és márciusban lesz a szülinapja, megkérdezem az anyuját, h ők kérnek e?? Lehet???
Egyébként, ha van bankszlaszám, oda át tudom utalni a pénzt, nehogy eladósodj miattam!!!!Kép

és ma Zapa-apa csinált reggelit! Kép olyan aranyos volt.
Én is! Nem orditoztam!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs!

Légyszíves NE keverj Ancsival.Köszi.
Juc
20170114224602

Ancsi!

Ne is hagyd annyiba!

Juc
20170114224602

juc Kép

Norka
norkini

Jucus,
nem volt szándékos, de most mégeccer megkövetlek..
Kép

Ancsi,
személyesen sem tudjátok elintézni? Iletve a biztosítók egymás között nem tudják/akarják lemeccselni? Ez elég nagy kitolás lenne..
macskanyu

Sziasztok!

Boldog Balint nevnapot, napot!
Kép

Fic, tenyleg jo lenne talizni, buljal gyorsan, hogy mehessunk vagy johessetek!Kép

Ancsi, ezeket a szempillakat!Kép Csodaszep!Kép Adsz cserebe egy fogert?Kép

Bkriszta, Akos is jokepu kisficko, jo a seroja!Kép

Neet, Moose, Proone, regen erre jart tobbiek hol vagytok?!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Norka!Kép

Macs!

Esetleg egy szép kis rajzzal követhetnél megfeleKép
hogyan csináltál forgatós szeműt?
Juc
20170114224602

Jucus Kép
rajzot megbeszélhetjük Kép mit is szeretnél? Kép lerajzoljam, ahogy egy macska követi Jucust? Kép Kép Addig mondd, ameddig alszik Fülecském Kép
Vagy esetleg egy leborult szivarvéget..?
Kép

A szempörgetőset egy másik fórumból loptam, ide meg belinkeltem..
macskanyu

Macs!

leborult szivarvég jól hangzikKép

Gazdagréti patikában Eigner Dóra a mindenttudó patikus.Nem tudom viszont,hogy ő a banya vagy az aranyos.

Juc
20170114224602

Sziasztok!!!!!!Kép

Először is: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A BÁLINTOKNAK!!!! Kép

Lindi,
így utólag, ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG GRÉTIT SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL.Kép

Húúú, kicsit eltüntem. Az az igazság, hogy nagyon zsúfolt volt a hétvégénk is. Mi mentünk vendégségbe, meg hozzánk is jöttek...... Igazság szerint be sem kapcsoltuk a gépet. Csak egymással, meg az Orsinkkal foglalkoztunk Kép De azért gondoltam ám rátok!!!!!
Próbálok visszaolvasni. Szerencsére sokat termeltetek Kép Beleolvasgattam az elmúlt két napba

Bogárka,
úgy látom ez tényleg szoftver-hiba a szülőknél!!! Majd ők jól megmondják, hogy kell nevelni a dedet...... Azt hiszik, hogy csak ők tudnak gyereket nevelni. Brrrr. NE IS FOGLALKOZZ VELÜK!!!! Ösztönösen nevelünk, nem pedig más tanácsára! És te tudod a legjobban mit kell csinálni. Persze sz.r ügy, mert nem szeretnénk veszekedést. De előbb-utóbb meg kell értetni velük, hogy TE neveled a gyermekeidet és ÚGY, ahogy azt jónak látod! Egyébként nálunk is hasonló a helyzet(főleg női oldalról)Kép Próbálok hadakozni (kisseb.nagyobb sikerekkel) Kép

Ancsi,
Lencsikéd egy tüneményKép
Mi van a lakásotokkal???
Nálunk az anyós soxor Rebekának hívja a lányomat. Baromira mérges vagyok ilyenkor. És már jól meg is mondtam neki!!!Kép Azóta a nevén szólítjaKép Olyan rossz, Õ kitalálja, hogy neki a Rebeka tetszik, és úgy akarja hívni.Brrrr. Olyan, mint nálatok a Máriusz....

Den,
mi porszívóval szippantjuk ki a kígyókat. Orsi viszonylag jól tűriKép De én is bevetettem már a fülpiszkálós technikátKép Hogy van a kisfiad? Még mindíg száraz a bőre?

Indi,
Kép Sz-miki azért jó hely, nem?! Közelebb leszünk egymáshozKép
Nem lehetne elmenni egy gyógypedikűröshöz a lábújjaddal???? Az tudna vele csinálni valamit, szerintem.

Zanza,
én is szeretnék Mazsola és Tádét. Főleg azért, mert a lányomat Mazsinak becézzük, a kistesója meg Tádé lesszKép Szóval, hogy lehetne rájuk szert tenni???

Macska,
lányod gyönyörűséges!!! Az az alvós képKép..... Irigy vagyok Kép Füli-babát akarok!!!Orsim olyan hamar nől ... KépKép

Zsan,
jóga az ovibanKép tök jó...(ga) KépKépKép

majd eszembe jut, hogy mit akartam még...

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

itt is van szemforgatós:
\ clipart {uhoh }
persze szünet nélkül:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép
20170114224602

Kép
macskanyu

Oké Zsanci Kép
de én nem tudom az ilyen mestertrükköket Kép
tudod a macskák lopósak Kép mármint gif.-eket..Kép
macskanyu

Kérdés-bejelentés....

Orsimnak olyan recés a jobb 1-es fog helyeKép és egy pici valamit látok ott. Akkor ez már a fogacska,hm?! Van fogunk?! Kép
Mit gondoltok?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,

Fülit nem adom Kép Kép
de mutatok egyet neked Kép

Kép

ebből is látszik, hogy ő egy Pókpocak Kép
macskanyu

Így örülünk, ha fogacskaKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs,

KépKépKép FüliKép FüliKépFüliKép FüliKép FüliKép FüliKép

Apával ráhangolódtunk Kép kell kistesóKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs,
innen lopj, ez legális:
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/board-image-lister.cgi

Kép Kiszel Tünde szerint Gálvölgyi pszichésen zavart...:S

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, Mása, Zsanci Egerből hozom a figurákat. Ha jövö hétre szeretnétek a bábukat, akkor pénteki talit rakjuk csütörtökre.Kép

Boldog névnapot Bálintoknak!
zanza

Zsanci,

Köszönöm Kép
És K.T. ugyanvajjjon milyen pszichével rendelkezik...???

Mááása,

Tündéri a Druszám Kép) nem értem akinek ilyen tünemény lánya van, miért is irígykedik az enyémre Kép Kép Egyébként tegnap voltam a kötelező 6hetes kontrollon és ugye, ahogy általában lenni szokott, megbeszéltük a dokival a kistesó-elhárító stratégiát. Mikor a Zapa kérdezte, hogy mi volt a dokinál, mondtam neki is, mire ő azt kérdezte: " Fogamzásgátlás? De miért????" Imádom a Zapáját Kép Kép ha még nem mondtam volna
macskanyu

Zanza,
én nem tok menni talira, mert messze van nekünkKép De én is utalhatok számládra, ahogy Zsanci is írta.Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szépek a csajok!!!! NAGYON!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép
20170114224602

ZSan!

És kivág,bemásol technikával nyomatod őket?

Juc
20170114224602

á×úúúú
Juc,
éncfcf úgy nem tudok.
szőke vagyok.
Igiből informatikus lesz.
nem baj...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KIBÚJT AZ ELSÕ FOGUNK!!!! Most etettem az O. és kocog a kiskanál!!!Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Jól olvasom? Ti is abba a típusba tartoztok, akik csak úgy veszik észre, hogy jön a fog, hogy koccan a kanál? Mert akkor nagyom-de-nagyon irigyellek ám! És nagy gratula!!!!KépGyönyörű a lyány!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs,
nálunk is így volt Kép Zapa örűl hogy újra nagy lány vagyok Kép

Zsan,
én is lopkodok majd Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

akkor hogy?begépeled mindig?Én is szőke vagyok.Megyünk IKEjába főzniKép

Juc
20170114224602

aggressziv informatikus...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmo,
azért volt egy kis nyügi, de bekentem dentinoxal és kész. Láz, sírás nem voltKép De az is lehet, hogy csak megmutatta a tűrőképességét a kiscsajKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs! Fülike a bizonyíték, hogy rengeteg tejcsid van!!! A kis HaspókKép

Mi a hétvégén beszéltünk Apával kistesó ügyben, és ha rajta múlna, már bele is vágnánkKép Nem tudom bele gondolt-e, hogy két gyerek mellett még ennyit sem fog aludni. (egyébként, lehet elkéstünk a tervekkel, mert más is késikKép

Kép
Kép
zuzmo1

ööö, nekem most nagyon furin néz ki a babanet...összecsúszott minden...ezt a kis informatikus csinálta???Kép
Juc,
igen, mindig begépelem...Kép eeeeeeeeeeeennyire szőke...
és tegnap meg én főztem az ikejában!!!Kép már kezdem unni a rántott sajtot...mindig azt sütök, ha ott vagyok...vagy húsgombócot. azt is unom. legközelebb lazacot sütök!!
jó főzőcskézést!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: