A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Nyuszi!

Tényleg, pedig megnéztem mégegyszer. Tudod amióta elrontottam a heteket, azóta duplán ellenörzök, de ez valahogy elkerülte a figyelmemetKép Egyébként Kata007 volt a 8-as és mikor kiköltözött a táblázatból, nem rögtön javitottam, mert hátha történik valami és akkor megint irhatom átKép Tudom a lustaság...Kép

pusz
sasha

Kép
sasha

Sasha,
Hat igen ,minden csak nezopont kerdese,es mivel mi is meg akarunk tartani egy nappalit,ezeet lesz velunk a babo.
Nekem sem jott a hepatitis eredmenyem csak az AFP.
Pedig emlekszem hogy a dokim beutalojan ezt is kerte a labortol.Meglehet ezt kesobb is csinaltatni?tudja valaki???
Nekem is fajt mar regebben alul,de ez kifejezett kesszurkalas volt.Neked is ilyen van??

Ja a parom mondta hogy ha otthon leszek nekunk is inkabb kabeles netunk lesz mert nem fogom gyozni telefonszamlaval?hat ismer mar a dragam...

Szep napot,
Kataa
19+3

Kép
Kép
kataa

Sasha!

Tényleg. Elõször csak csodálkoztam, hogy még mindig nem az elsõ 10-ben vagyok, de így már értem. Kép Kép

any
any

Kataa!

Ugye nem akarsz megbántódni? Az a pár nm semmi! Ha meg azokra gondolok akik albérletben szoba konyhában próbálkoznak, még lelkiismeretfurdalást is kapok, hogy milyen szerencsém van, hogy Anyukám és Apukám átengedte nekünk... Kérlek mosolyogj és akkor tudom, hogy minden okKépKépKépKépKépKép

AnyKép

Bennevagy, csak elszúrtam, MÁR MEGINT!Kép

puszi mindenkinek
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

En mar parszor olvastalak benneteket,de most irni is szeretnek!Illetve ma van az utolso munkanapom es ezen is betegallomanyban vagyok :-) !

Ma vagyunk a pöttömkevel a 32.-ik het utolso napjan,en en 31 eves vagyok 26.-ika ota es van mar egy Aaron nevü fiam,aki kb. 2 1/2 eves.
Szülni,ha minden tervszerint megy,Becsben,a Szent Jozsef korhazban fogunk,julius 27.-en.

Sasha!Engem is beirnal a tablazatba,ha hozzajutsz?Elöre is köszi!

Martina!
Szoritok Neked!Amikor Aaront szültem,reggel meg csak 1cm-re voltam kinyilva,12.15-kor kezdödtek meg a fajasok es 18.55-re mar meg is volt a Mano!Tehat meg minden lehetseges!
Mikor hazajöttem CTG-röl vegig hivtam a csaladot,hogy nincs semmi,este aztan csodalkoztak,hogy megis lett Valaki!
Es ha egyedül vagy a picinkevel,annak is vannak elönyei!Ugy sincs idöd az elsö nehany hetben,honapban nagyon sok massal foglalkozni!
Aaron papaja igen sex manias volt es ha belegondolok,hogy allandoan sovarogva nezett volna,hogy mikor lehet vegre,jobb hogy nem nezett!Akkor ugy is feltem a sextöl,hogy milyen lesz,fog-e fajni,stb..!
Sokkal több idöt tudsz szentelni neki is es magadnak is!En ezt tapasztalatbol mondom!
Most van nalunk is kispapa,es egy kicsit tartok attol,hogy milyen lesz,ha meg ö is velünk lesz,nem csak Aaron.Felek,hogy nem fogom tudni,annyi fele megosztani a figyelmemet,föleg,ha meg magamra is szeretnek idöt szakitani....!

Gumicukor!
Melltartobetettel az a tapasztalatom,hogy a DM-es babylove (itt Becsben igy hivjak,de azt hiszem otthon is!) a legjobb!
Szerintem fontos,hogy ne legyen benne folia,ami az atnedvesedest gatolja,mert az a szellözest,levegö hozzajutasat a cicihez is gatolja!Es ha szoptatsz,akkor ugy is az a legjobb,hogy sokat erje a cicit levegö!Es ha faj,csak egy kicsi anyatejet kell raszaradni hagyni es minel kevesbe "becsomagolni"!

Mindenkinek üdvözlet es vigyazzatok magatokra is es a pocakokra is!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sasha,
Dehogy is,KépKépKépKépen azert irtam mert nekunk ez nem sokaig lesz eleg.De en is tudom hogy masnak meg ez is alom,sajnosKép
Bar mi is csak nemreg koltoztunk be egy kissebbbol es rosszabbol,de ez mar nagyon szep es buszke is vagyok lakberendezoi hajlamaimra.Mi is ugy voltunk vele hogyha arra varunk mikor lesz egy hazunk akkor talan soha nem lenne gyerek.Egy kicsit meg kell alkudni egy ilyen baba erkezesekor,de szerintem mindent megerKép

Kryss,
Udv kozottunkKép

Puszi
kataa
19+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Megvan, hogy miként lehet a nyulat leállítani: a "Tools" menüben az "internet options"-t kell kiválasztani, ott a "security" fület,majd a "custom level"-t. Itt megjelenik egy lista, és azon belül a "scripting" alatt az "active scripting"-et kell "disable"-re tenni. Ez most jó bonyolultnak hangzik, de ettõl tényleg megáll a nyúl örökre. (Érdemes azonban mindezt azután megcselekedni, miután beléptetek az Anyaság topicba, mert képes és azon áll meg.) Remélem beválik!!!
Tus
Tus

Tus!

Köszi, most már tényleg nem követi!!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Tus!
Nekem még mindig fut!
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Bocsi, tényleg jó!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Tus, hála neked a nyúl eltolta a biciklit :-)

Tudunk valamit Martiánról, és a nagypocisokról?

Kellemes hétvégét mindenkinek
Lora (19)
lora

Szilcsike
Gratulálok az AFP eredményedhez nagyon jo lett a HepatitisB
eredményedet lehet hogy a védönö fogja neked oda adni ne aggod biztos meg van Kép

Sasha
Hogy lehet az hogy én a 30 hetesen is a 28dik voltam meg most 31 hetesen is a 28dik vagyok légyszi magyarázd meg KépKép
Üdv mindenkinek Csics 31 hetes KépKépKép
csics

Szilcsike
Gratulálok az AFP eredményedhez nagyon jo lett a HepatitisB
eredményedet lehet hogy a védönö fogja neked oda adni ne aggod biztos meg van Kép

Sasha
Hogy lehet az hogy én a 30 hetesen is a 28dik voltam meg most 31 hetesen is a 28dik vagyok légyszi magyarázd meg KépKép
Üdv mindenkinek Csics 31 hetes KépKépKép
csics

Bocsi kétszer küldtem el Kép ez a hülye nyul miatt van
Csics 31 hetes Kép
csics

Nekem spontán eltünt a nyúl, hálistennek... Kép

Mindenkinek szép napos hétvégét, mindenórásoknak szép kisbabát!

Üdv:
Zita
24
ParaZita

Sziasztok! en meg mindig vagyok Kép

reggel nyulra fajt a fogam, de most hogy oldalra fagyott nagyban megnyugodtam Kép
Pocok bennt, ugyan bekemenyedett tegnap osztan ugy maradt, de amugy jol vagyok....

m
Hajra szenegal!
martina

Sziasztok lányok!

No, nálam szerencsére nem kergeti a nyúl az egeret, a navigációs mezöben van, így azt meg úgy összehúzom, hogy nem is látszik...Kép
Sikerült, jól vagyok, aludtam!Kép Már csak a jövö szerdához kell egy nagy lendületet venni.
Ne haragudjatok, hogy nem válaszolok semmire, de nem volt idöm a topicot olvasni, majd jövö csütörtöktöl újra aktív leszek. Hogy vannak a mindenórás kismamák?

Csipkebogyó
18+1
csipkebogyó

Martina!!!
Kép Kép Te nyertél FRANCIAORSZÁG:SZENEGÁL 0:1 Kép Kép
Hajrá nagypocisok, üdv minden újnak!
Sziasz Kato 38+
ui: Dio aztán jó legyélKép!
katalinka

Vidam hetveget mindenkinekKép

Martina,Torpi,Norci
DRUKK-DRUKK!!!!!!!

Krisztinka /25/
ui:hetfon nem leszek,sajna ugyintezek a TB-nel es a munkaugyi hivatalban,mindenutt 2000 emberKépNem kell mondjam,hogy a hatam kozepire se kivanom az egeszet
Csao
krisztinka

SziasztokKép

Kriszta (kryss)Kép

SziaKép Örülök, hogy jöttélKép Persze beirlak a táblázatbaKép
Csak tudod egy kicsit elbizonytalanodtamKép Mert mindenki másképp számolja a heteket és most nem tudom, hogy 31+6 napos vagy, vagy 32+6Kép Léci pontositsKép

KataaKép
okKép

TusKép

Köszi a tippet, de mire jövök a szerkesztõk meghallgatták imáimat és a fanézet mellé számûzték azt a dögöt és igy már tetszik a dologKép

CsicsKép

Ez úgy lehetséges, hogy bekerültek nagyobb pocisok, mint te és igy elõrébb kerültek, mivel korábbra vannak kiírva. És mivel nagyon sok baba született idõközben, ezért tartod a helyedetKép Sõt mi több! Mivel a mai táblázatot elrontottam és ha figyelmesen megnézed nincs 8. sorszámunk. Viszont Kriszta eléd fog kerülni és mégis maradsz a helyedenKép

puszi mindenkinekKép
sasha

Kép
sasha

Norci!

Mar biztos babazol Kép Kép Kép Kép Kép

kamilla (8+2)
kamilla

Lányok
látom a nyulat végre számüzték oldalra Kép

Sasha megnéztem és tényleg nincs 8as szám Kép de azért remélem egyszer fejebb jutok majd én is Kép és köszönöm a gyors választ Kép
JO pihenést mindenkinek Csics 31 hetes Kép
csics

Hazajött a párom, úgyhogynem hiszem, hogy ma már tudok jelentkezniKép

pusziKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Az a gond, hogy csak este jutok géphez, akkor is csak rövid idõre. Pedig jó lenne csevegni veletek.
Eddig szerettem a N. kakaót, de ezentúl bosszúból hanyagolni fogom. Most jól kitoltam velük.

Zita, bringa, dec8!
Köszi a híreket, azt hiszem szólok a dokinak, mert ez a mai már durva volt. Kicsit még fájt is a hasam középen.

Irigylem egy kicsit Norcit, hogy õ már babázhat. Hajrá a többieknek is! Gondolok rátok hétvégén!!!

Mindenkinek jó hétvégétKép)))
Pemeske
pemeske

Sasha! Ize, nem akarok kotozkodni, de en idosebb pocakos vagyok mint KamillaKép Ja es a hianyzo adatok: 27/1. baba.

Kamilla: toled is akartam mar kerdezni, hogy a szomszed tablazatban te 5 nappal vagy tolem lemaradva, itt meg csak 4-gyelKép Ezt hogy csinalod?Kép Nem kotozkodni akarok am, csak kerdezemKép

Egyebkent koszonom a fogadtatast, ha belegondolok hogy most lennek en is midnenoras...Kép Na de felre a negativ gondolatokkal, hiszen itt van a baba a pocimbanKép

orsoly
orsoly

Sziasztok Pocakosok!

Egyenlõre még mi is egyben vagyunk. Mostmár egy kicsit kezdek belenyugodni, hogy a kiírásig nem történi itten semmi. Felbattyogtam ma a dokihoz. A CTG alapján a Törpe él mint hal a vízben. Egész végig ficánkolt. Továbbra is egy ujjnyira vagyok kinyílva. Büntetésbõl holnaptól naponta kell felmennünk CTG-re. (hátha ez beindítja a szülést) Szóval semmi. Várunk türelemmel.

Nálunk ez a helyzet. A nyulas hozzászólásokon ahlálra röhögöm magam. Kicsit hiányzik már. (no ez csak vicc volt.)

MartinaKép!

Most látom csak, hogy csepeli vagy(én is az voltam 20 évig) és ide jársz a BM kórházba(én meg most itt lakom). Na ez jó értelmes gondolatsor volt.
Hogy vagy? Ne türelmetlenkedj.

Lányok!

Lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de mi lenne, ha mi is aktivizálnánk magunkat a vb alatt? Szóval mondjuk rendezzünk egy kis házi tippelõt, ahol mindenki megtippelhetné az elsõ három helyezettet és a végén erkölcsi díjat osztanánk ki. (Gondoltam, hogy ez figyelemelterelésnek sem utolsó.)

Ha van kedvetek, akkor indulhat a tippelés.

NorciKép!

Jelentkezz!!!!!

Törpi
40
Törpi

Szijjjjjjjjasztok!

Norci babája ma délután 4520 grammal és 60 centivel jött világra, simán!!!
Anya és gyermeke jól vannak, bár Norci hangja picit fáradtnak tûnt, de nem csodaKép

Ezúton is sok szeretettel gratulálunkKép Kép Kép Kép Kép

Rema
rema

Törpi!

Elsõ tippelõként:
Olaszország, Brazilia, Argentina

Remélem azért a baba mellett lesz idõd benézni, ki nyerte a tippelést. Egyébként a focit nem szeretem, mert a férjem miatt már mérgezést kaptam fociból, viszont a csinosabb focistákat megjegyzem magamnak, pl: Batistuta (Argentina meccseinél látható lesz, nagy góllövõ)

Mindenkinek jó pocaknövesztést! A végzõsõknek hétvégére babát!

Conti (34)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Norci, gratulálok, sok boldogságot!

Conti (34)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Egész pontosan nekem a chat-rõl az az infom, hogy 6.00-kor folyt el a magzatviz, és 9.30-kor már felsirt a manó!!

Gratula Nektek Norci!!!

Krisztocs
Krisztocs

Sziasztok!

Norci! Hatalmas gratula a hatalmas gyerkõchöz!!! Ugye, hogy ment simán is?Kép

Nagyon ügyik vagytok!

Sok boldogságot, tejcit, egészséget, örömet!

Puszi:

Dia
Dia

Bocs csajok, félre lettem vezetve, a hat órás kezdésû szülés Animájé volt...mégegyszer bocsika!!
Krisztocs

SziasztokKép

Orsoly ne haragudj, lehet hogy elnéztem valamitKép Az egy nap lehet akár orvosi vélemény is, de a baba úgysem akkor fog jönni, mikorra ki van irvaKép Van akinél siet, van akit megváratKép Remélem az enyém nem akar sietni, várja csak ki az októbert!!! Orsoly beirom a táblázatba az adatot, csak most épp egy olyan gépnél vagyok, ahol nincs itt a táblázatKép Addig is mit mondott akkor az orvos hány hét/napos vagy????

Norci!!!!!!!!

Óriási gratulációm nektekKépKépKép Szép nagy babaKép Olyan kiváncsi vagyok, hogy sikerült megszülni ekkora babát! Millió gratulációm és elismerésem a tiedKép Sok boldogságot és siess vissza születéssztorival, persze, ha a baba engediKép

Törpi!

Az az igazság, hogy annyira nem értek a focihoz és nem érdekel és semmit nem hallgatok/hallok (alkalmi süket) meg róla, hogy kb 20 perce tudom, hogy a magyarok nem vesznek részt a VB-nKép Szóval kicsit nehézkes dolog, de azért tippelek, nem szeretnék semmi jónak az elrontója lenni, de ha az ország éppen nem jó akkor irok majd másikatKép
Tehát: Spanyolország, Argentína, Kanada

puszi
sasha

Kép
sasha

Krisztocs!Kép

Aranyos vagy és a szándék a fontosKépKépKép

Lányok!!

Amiért felugrottam hozzátok az az volt, hogy tettem fel magamról képet a képtárunkba!!! Tegnap csinálta a barátnõm, tehát van egy 22 hetes fénykép rólam. Csalóka mert ha szembe áll velem valaki akkor nem látszik, igy viszont igen. A kép minõsége nem a legjobb, kicsit sötét, de a lényeg a pocak az látszikKép

cuppppp
sasha
+

Kép
sasha

Sziasztok!
Sasha, Bringa!
Köszi, hogy drukkoltatok. Ma voltam az utolsón vizsgán és annyira jó, hogy nem kell többé tanulnom. A könyveimet is elpakoltam ahogy hazajöttem. Bringa te is jársz suliba, akkor neked is sok sikert a vizsgáidhoz!

Bringa!
Én holnap megyek az Uh-ra majd megírom, hogy mekkora a súlya. Szerintem is pont egyidõsek vagyunk mert a táblázat szerint én augusztus 16-ra vagyok kiírva csak a doktornõ azért írta a 20-t mert kicsit kisebb volt. ( az az én számításom szerint már a 41. hét)

Petra (29+1)
Lehet, hogy én is elkezdek vásárolni, már annyira szeretnék és most már idõm is van rá. (csak a férjem nem akarja még, tudod annyira aggódik mert nekem ez nem az elsõ terhességem). Te miket vettél már?
Petra

Norci
Nagyon gratulálok a hatalmas babádhoz!!! Sok tejcsit és boldogságot kívánok nektek. Várunk vissza a történettel.

Forti (30+1)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Na semmi jot nem jelent ha ilyenkor irok, mi?
1.30 ota vannak laza 5-7 perces fajaskaim es vacilalok, hogy ebresszem-e anyamat hogy indulunk vagy ne?

Ma reggel fel 9re ugyis var a dokim, na akkor mi legyen? Es persze a cseten sincs ilyenkor senki Kép

Torpi: Azert ertettelek... meg ha zuros es zavaros is volt az a BM/Csepel gondolatmenet.

De jo Norcinak, gratulalok!
ez faj. asszem bemegyunk.

m

ps: tippelnek en a focira de fogalmam nincs ki van ott es ki nincs. Viszont nezni fogom.
martina

Sziasztok!

Nem szoktam ide írni, mert már 4 hónapja babázok, de ...

Martina,
Remélem azóta elindultál a kórházba és minden rendben van.

Mindenkinek jó pocakoskodást
Eszter
Eszter

Jo reggelt mindenkinek Kép
Norci gratula a szép nagybabáhozKép és sok sok tejcit és örömet a babához Kép
Pusz Csics 31 hetes Kép
csics

Sziasztok!

Norci!
gratulálok és minden jót kívánok nektek a babához!
Várunk majd, hogy mesélj!

Martina!
Hajrá! Gondolunk Rád!

üdv
any
any

Sziasztok!

Én csak lelkes olvasótok vagyok, inkább csak csetelni szoktam. Már van egy kisbabám, ma 4 hetes, Elvira.Kép
Martináról info, bement a kórházba hajnalban, 3,30-ra érkezett be és 8,50-kor megszületett a kissrác, Fülöp Kristóf Gergely.
Infók: Súly: 3400 g, hossz: 54 cm, haja: világosbarna
Apgar: 10/10
Baba és Mama jól vannak.

Lehet neki gratulálni.Kép

Üdv!

Anima
Anima

Martina! KépKépKépKépKép
Nagyon gratulálunk az egészséges kisfiadhoz!!! Olyan jó nektek, rengeteg örömötök lesz majd egymásben! Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen továbbra is, a pici pedig nagyon rákapjon a fincsi anyatejre!!!
Sok puszi és üdvözlet:
Csipkebogyó (18+2)
csipkebogyó

Anima! Kép
Köszönjük, hogy meghoztad a jó hírt!
Csipkebogyó
csipkebogyó

Norci!!!KépKépKép
Most látom, hogy neked is kijár egy óriási gratula! Nagyon jól indul ez a hétvége, ezentúl már mind ilyen csodálatos lesz a kisbabáddal!

Rema, Neked is köszi, hogy írtál!Kép

Csipkebogyó
csipkebogyó

Kedves Csipkebogyó!

Nagyon szívesen.Kép
Azt hittem, már tudjátok.Kép Nekem egy Andi nevû jótét lélek már 9,36-kor elküldte a nagy hírt mailben.

Drága Martina!
Ezer gratula neked, nagyon ügyes vagy!
Nagyon sok tejcit és sok boldogságot kívánok.
Rengeteget gondolunk rád.Kép

Anima
Anima

Kata! KépKépKépKépKép
Ez a hír óriási! Annyira szurkoltam Nektek! Azt hiszem, én is hasonló méreteket kívánok a kislányomnak... Sok tejcsit Dórinak és sok-sok örömet az egész családnak, azt hiszem, hamarosan nagyon aktív leszelKép. Mégegyszer puszi és minden jót:
Csipkebogyó

Ui: Lányok! Ez hihetetlen! Péntek délután kukkantottam be a topicba és épp a babaesöröl maradtam le! Most látom csak, hogy mi minden történt, ahogy visszafelé olvaslak Benneteket! Azt hiszem, tényleg nagyon idözítettetek, mintha megígértétek volna egymásnak... Nagyon örülök Nektek és Veletek!!!
csipkebogyó

Anima!
Az az igazság, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem. Lehet, hogy a többiek tudták, de én most - ahogy az elözö hozzászólásaimból is láttad - "gyanútlanul" jöttem a babanetre és elkezdtem visszafelé olvasgatni a hozzászólásokat. Hát, mit ne mondjak, egyik döbbenetböl a másikba estem...KépKépKép
Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok Lányok!

Csütörtök este óta nem olvastalak benneteket, tehát csak pénteken nem tudtan leülni a gép elé, és máris mennyi minden történt!KépKépKép

Norci, Martina!KépKép
Mindkettõtöknek gratulálok és jó egészséget meg sok boldogságot kívánok!KépKépKép

Zsanci (30)
zsanci

Martina! Nagyon sok boldogsagot kivanok neked a pici fiadhoz. Megerdemled, de nagyon.
Eva
eva

Norci, Martina!!!!!!!!!!!!
Csak kibujtak Kép.
KépKépNagyon sok örömet és egészséget mindannyiotoknakKépKép

Any!
Már nem a tízedik vagy!!!!!!!!
Puszik Kato
katalinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: