Zuzmó!
én nem próbáltam a szoptanítot, csak én csináltam szoptanítot

azzal, hogy mindig oda csöppentettem egy-egy csepp cukros vizet a cicire, hogy szopja. de ismerem a Medela készüléket. áttanulmányoztam az egész termékskálájuket.
Ada!
szegény kékszeműd!!

rájár Lizire a betegségúr. bulást kívánok neki!
ha majd lesz időd, válaszolsz a céklásra?

(ráér!)
Bogárka!
képzeld, hogy nekem még most akkor is cseppen egy-két csepp tejem, ha felveszem Lencsit, hogy viszem etetni.

szóval a tej az agyban születik. fejéssel jó lenne Brekucnak visszahoznia a tejet.
anyósodék mit tettek? beetették a gyerekeket valami dulllvával??
Votiv!
halál komolyan a kórházban mondták - volt ott benn egy csaj, akinek nagyon idő előtt jöttek a fájások és szurival segítettek, hogy ne induljon meg a szülés - , hogy akinél gáz van, annak tilos simiznie a pociját, mert megindíthatja a szülést! (méhösszehúzódást okozhat) szóval van benne igazság, csak gondolom nem mindenkinél indítja meg
és te nem a Kökörcsinbe jártál véletlen?
Ada tornája nem is hangzik rosszul, akkor ha nem bírnám az iramot, inkább gyors elmennék szoptatni
ki az a tüncike? csak nem a vastagszemöldökű?
és kérdeznék még egy érdekeset. ha valaki áprilisban szült volna, de decemberben vérzett, aztán nem ment dokihoz, majd "elment a gyereke a wc-be", és utána elmenve a dokihoz, csak annyit mondott neki az orvos, hogy oké, szépen kitisztult, nem kell semmit se tenni, az igazat mond? mert a társaságból, ahol a nő terjesztette, hogy terhes, majd azt, hogy mégsem, egyedül én sajnáltam, de nekem nem mesélte el a részleteket. most tudtam meg a pontos történetet, és kezdek én sem hinni neki. létezik, hogy egy ilyet meg lehet úszni mondjuk "gyógykaparás" nélkül? bízom még azért a csajban, hogy nem vett minket palira.
Beetrix!
kaptál szülésnél valami fájdalmasabb szurit?? na ennyire fog fájni a foghúzás! ne félj! minden rendben lesz!