Brekuc!
de van fejőgéped? mert csak úgy, inger nélkül, szerintem nem jön vissza. kezdj el napi 6-7x 10-10 percig fejni (egyik mell, másik mell). ha 2 hét múlva semmi, akkor semmi. de ha valami, akkor valami

)))))))))))))
táblát elküldöm hamarosan. figyi! most ne kezdj izgulni a citrom miatt. egyes álláspontok szerint viszont nem szabad 1 éves korig (narancs, citrom, stb.) citrusféléket adni, még akkor se, ha nincs épp allergiás reakció, mert később lehet. az allergiának egyik átka, hogy a túl korán bevezetett kaja-pia okozta sokk válthat ki a szervezetből egy allergiás reakciót. szóval nehéz neki megemészteni, vagy ilyesmi, és így reagál. addig is, amitől érdemes tartózkodni a jövőben: citrom, narancs, grapefruit, eper, málna, egyéb aprómagvasak, mert ezek a legjobban allergogének. + tejtermék és glutén.
és én megnyakalok napi 3 liter gyümölcsteát. ilyen jó drága fincsiket

, mint a MIlford, meg ezek, és ezzel próbálom fokozni a tejet.
most hozzátápival csinálhatod azt, hogy kicsit szünetelteted, majd 3,5-4 hós korában veszel pár 4 hósnak ajánlott gyümölcsöt. barack, alma. ezek a legjobbak. és szépen adagolod a dednek.
Zuzmo, Brekuc!
szoptanít a Medelának van:
www.medela.hu én az ő fejőiket használom, és nagyon beváltak.
Votiv!
Lencsivel is így kellett küzdeni a szopi miatt,de szerencsére a lefejt tejet mai napig nyakalja. ha olyanja van kiköpi ezt is, azt is. mondjuk nem hinném, hogy 10 hós koráig tudom neki biztosítani
Zuzmo!
sűrű a tejed? a tej mindig megfelelő állagú, nem? én mikor a teát hozzák elő, meg hogy én ebben a korban megvedeltem ennyi meg annyi teát, csak azt válaszolom, hogy Lencsi is nyakalná a cukros teát (habár nem igaz ám

, mert az se kell neki), mert régen mindent cukroztak.
Denizsa!
hozzánk egy idősebb védőnéni jött a kórházban, nagyon aranyos volt! megmutatta hogy kell masszírozni a bedurrant cicit.
ha csak gyerekes nő lehetne védőnő, akkor meg a saját tapasztalatát próbálná másokra "erőltetni", így legalább sok-sok anya tapasztalatát osztja meg velünk. nekem aranyos a védőnénim, pedig csak kb. 24 éves lehet.