Sziasztok!
Húúúú, megint jó sokat írogattatok, nem győzöm visszaolvasni!!!
Mea!
Először is , Lívikének Boldog Névnapot kíván Gergő, (és sok puszit küld) és persze mi is a férjemmel:
Duda!
Nati nagyon szép kislány, és továbbra is tartom, hogy nagyon hasonlítanak Julcsival egymásra. (Bocsi, ha nem szereted, ha hasonlítgatják a babádat!).
Milyen kisimult, szép bőre volt már a megszületése után is!
Göndörzsóf!
Bubus az 1 hetes képén egyszerűen zabálnivaló! Amúgy is, de az aztán nagyon tetszik!
Vrucsincá!
Látom, Oli is nagyon izgága, akárcsak Gergő. Reggelente, mikor bemegyek hozzá, ugyanígy fekszik az ágyban, keresztben, és lábai a rácsra vannak feldobva. Imádom!
Cinka!
Sok okosat nem tudok mondani magzatmáz ügyben, csak amit a szülésznő nekem mondott.
Én a kiírt időponthoz képest 1 héttel túlhordtam Gergőt. Namármost, miután megszületett, azt mondta a szülésznő, hogy valszeg nem volt jó a kiírt időpontom, későbbre kellett volna kiírni, mert Gergő egyáltalán nem volt magzatmázas. Ami azt feltételezi, hogy nagyjából jó időpontban született, nem lett túlhordva.
Hogy van-e ilyen összefüggés a dolgok között, nem tudom...
Sajnos közvetlen "kibújás" utáni képünk nincs, a férjem szerintem annyira meg volt illetődve, hogy el is felejtett fényképezni.
(A megilletődéshez annyit, hogy amikor kérdezte a szülésznő, hogy el akarja-e vágni a köldökzsinórt, akkor megilletődve annyit mondott, hogy "de én balkezes vagyok". Erre a szülésznő: "nembaj, akkor fogja meg balkézzel az ollót" )
Csak fürdetés utáni van, az pedig ilyen:
Rokica!
Ha már így szavazásra bocsájtottad, akkor nekem megfelelne a jövő pénteki időpont.
De szerintem a többi időponthoz is tudunk alkalmazkodni.
Egyébként az alváshoz annyit, hogy Gergő az ELSÕ NAPTÓL FOGVA külön szobában, a saját kiságyában alszik. Nincs is problémánk.
A férjem egyszer próbálkozott, hogy mi lenne, ha éjjel köztünk aludna, mert ő annyira szeretné érezni éjjel is Gergő közelségét. Én mondtam, hogy abból alvás nem lesz, az biztos, de próbáljuk meg.
Na, kipróbáltuk, nem is nagyon tudtunk aludni, mindketten azzal voltunk elfoglalva, hogy nehogy összenyomjuk szegényt.
Azóta nem is próbálkozunk ezzel.
Úgyhogy este egyből a saját ágyába teszem le, sőt, ha napközben esetleg bealszik a hordozóban, vagy máshol, akkor rögtön viszem a kiságyba, hogy ott ébredjen fel.
Nem árt, ha tudja, hogy az az ő helye (szerintem)
Nyúlné!
Tényleg nagyon hangulatos Kisnyúl szobája, gondolom, szereti is.
Mindenki!
Elnézést, ha valakit kihagytam a szórásból, de képtelenség ennyit megjegyezni. Természetesen minden baby gyönyörű, de hát milyen is lehetne?
kuha