Szilvamag!
Jaj, ne keseríts el! Ez nem marad így? Csak átmeneti "nyugalom"? Egyébként tegnap délután 2-től este 9-ig visított szegénykém a hasfájás miatt...
Otyka!
Nekünk van egy jó cumink, ami nem lóg rá az orrára. Ez egy MAM Mini Ulti Night cumi 0-7 hós korig. Elvileg éjszakai. A fogója világít a sötétben. Ezt éjjel is megtalálom
Szilikonos, és a csecsemő állkapcsához van kifejlesztve. Kende elfogadta, nem köpi ki. Meg van Aventes cumi is. Az egy picit talán feljebb ér a nózinál, mint a Mam-os, de ez sem takarja el a "szellőzést"
Ezt is elfogadja. Amikor beszúrták az EDÁ-hoz a tűt, meg berakták a kanült ( vagy mi a ...), akkor nekem is össze kellett gömbölyödnöm. Utána kellett lefeküdni egyenesbe, és ekkor nyomtk be a csőbe a fájdalomcsillapítót.
Egyébként a Gramastannal az is a bajom, hogy le kell mosni szopi előtt. Amikor üvölt a kincsem, még ki kell menni a fürdőbe mosdani.. És akkor is valamennyire rajta marad az íze. Látszik a bébin, mert undorodva veszi be olyankor a cicit, meg eleinte kiköpdösi. Áááá. Kell a francnak. Anélkül is jó.
Nekem azt mondta a doki néni, h a Konakiont (K-vitamin) kezdhetem rögtön, hetente 1 ampulla. Nézzek ki egy jó napot, mondjuk vasárnap este, és mindig akkor adjam neki. Csak addig kell, amíg kizárólag anyatejen él. A Vigantol olajat (D-vitamin) pedig csak két hetes kortól kezdjem adni, napi 1 cseppet. Mindkettőt kiskanálról kapja egy pár csepp anyatejjel keverve. Még egyszer sem köpte ki, mert gyorsan kap rá pici korty cicit.
Fejni én is csak akkor fejek, ha épp kevesebbet eszik. De akkor sem sokat. Nem akarom beindítani az ördögi kört. Mert ha minél többet fejsz, annál több lesz a tej, és a végén tejcsárdát nyithatsz, meg ha kevesebben eszik, akkor bedurran, meg ilyenek. Álljon be az egészséges kereslet-kínálat egyensúly, és akkor nem lesz gond. Ahogy Odex is írta. Szerintem.
Szilpa & Kende
17 nap</font>