A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="aa00aa">AlinaKép Azért azt nem értem, hogy hogy engedhetnek bárkit be a szülőszobára, mikor ott vajúdik valaki.. és meztelenülKép Ez olyan taplóság midnenkivel szembenKép - Ez mondjuk a szülőszobai látogatásokra vonatkozik, bár így belátni is szörnyű lehetKép

Szerencsére nem volt rossz a szívhang, igazKép Most már bármikor jöhet a kis manócskádKép

Remélem, Angi jobban van már és Tündéék is tudtak ma már mosolyogva szopizni. Nem volt könnyű a tegnapi nap....</font>

indianyo

Nadin!
Sima szülésnél max. azért lehetsz pucos, mert pl. a zuhany alatt vajúdsz, vagy a kádban KépKép Én a lánykáimat saját, csini hálóingben szültem.
Azt viszont már többször olvastam itt a babneten, hogy csaszi előtt - az végül is egy műtét! levetkőztetik az embert.
Nici! gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépok Neked és Patriknak is!
Annácska! Jó utat!
Alina! Azért a dokid fenyegesd majd meg, hogy orrba rugod, ha nagyon fáj KépKépKépKép!
(Nem értem én ezt a türelmetlenséget. Végül is még a kiírás is odébb van Kép)
Borcsa
38+3

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa,
de csak adnak rám valami zöld gúnyát, nem? Nem egy szál ciciben fekszem ott az asztalon. Úgy értem ha nem is hálóinget, henem letakarnak valamivel, nem? Vagy?
És van még az a hosszú sexy zokni vagy harisnya. Kép Azt mindenhol adják? Vagy már nem mindenhol?

nadine81

Alina Kép
Drukkolok a vizsgálathoz Kép

Nadin Kép
Nem csak a szopi alatt a pocakosodás alatt is kerülendő a túl fűszeres étel, mert a babáknak nagyon érzékeny az izlelőbimbója Kép
A tejen meg szinte átmegy Kép

Vikó Kép
Tényleg elég rossz lehet ilyen kiszolgáltatottan egyedül lenni Kép Nem sok tapintat volt a szülésznőben Kép

Köszi a jó kivánságokat Kép

Annácska 32+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nadin!
Szopi alatt első körben bármit lehet enni, talán a tehéntej összmennyiségét érdemes napi fél liter alatt tartani.
A többi kiderül - nekem eddig semmiben nem kellett visszafogni magam a lányokkal, Cory fiai meg szörnyen hasfájósak voltak Kép (Hm... lehet, most majd cserélünk Kép)
Általában azok a fűszerek, amik a tejbe átmennek, eljutnak a babához most is, a magzatvízzel már kostolgatja a házias ízeket KépKép. Ezzel kevesebb gond van - különben India és Mexikó már egész biztos elnéptelenedett volna KépKépKép
A listavezető problémaforrás a tehéntej - vannak olyan babák is, akik mellett még párizsit se lehet enni (mivel abban is van tejfehérje). Aztán jönnek a klasszikusok - káposztafélék, száraz hüvelyesek.
Én - persze lehet, csak azért vagyok bátor, mert még nem volt hasfájós gyerekem - semmitől se fogok látatlanban tartózkodni, legfeljebb nem vacsorára próbálom ki a gyanús elemeket.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="aa00aa">NadineKép
műtétkor nem viselhetsz semmilyen ruhát, ékszert, körömlakkot, firlefáncot, hanem meztelenül fekszel, de le vagy takarva egy lepedővel. Szülés más tészta - bár hosszú hálóinben kádban vajúdni vagy szülni például.. fura lenneKép...</font>

indianyo

BorcsaKép olyan jó, hogy írod ezt a türelmetlenséget... Azóta ezen gondolkodom, ahogy hallottam, hogy Angit mennyire megkínozták... Miért siettetik az orvosok a mamát, babát, természetet, mikor még egyikük sincs készen? Innen már tényleg az lesz a következő lépés, ami Amerikában egyre gyakoribb, hogy egy-két órás vajúdás után császár - nehogymár műhibapert indítson az anya később a hosszú vajúdást miattKép Vagy eleve programozzák 36 hetes korra a császártKép

indianyo

Annácska,
köszönöm, a pocakosodásról tudtam, a szopi ügyben csak sejtettem. Kép

Borcsa,
igaz. És úgyis mindenki saját magán vagyis a babáján tapasztalja meg. Ezt persze nem úgy értem, hogy majd kísérletezek, hogy "Na, lássuk, mit szól a Pici ehhez a jó erős chillihez", hanem úgyis észreveszem, ha pl. a tejfehérje miatt még a párizsi sem jó. Hanem mindent ésszel. Kép

Indianyó,
no olyan zöld lebernyegre Kép gondoltam én is! Kép Nekem oly mindegy, hogy hálóing, vagy lepedő vagy zöld vagy hupilila, csak ne tök pucéran legyek ott. Az azért nem jó.. Nekem az is elég ha letakarnak.
A soproni topikban mesélte egy kismama (ő Németo-ban szült), hogy ő kádban vajúdott és szült is, és ráterítettek egy törölközőt. Még az is jó. De kádban meztelenül lenni más, mint egy asztalon.. Kép

No, mára eldugulok, Aptya megjött az edzésről, most babusgatás lesz.

Jó éjt Mindenkinek és Szép hétvégét Mindenkinek!

Nadine és Dorka 30+1 Kép
Kép

nadine81

Hasfájás: ez egy fura móka. Nekem eddig kétszer jutott ki. Balunak az a tipusú volt, ami 3 hósan elmúlik, mintha elvágták volna, és semmi sem jó rá, csak a cici és a testközelség. Diétázhattam akárhogyan, nem hatotta meg. Zsomának 1,5 éves koráig tartott, viszont hamar megtaláltuk, hgoy mi az a két dolog, amitől üvölt, de azoktól minimális mennyiségben is.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Gratulálok Anginak és Tündinek a lányokhoz...KépKép

Meztelenül vajúdni? KépKépKép Rajtam a vajúdás alatt végig volt csini rövidnadrágos pizsike...
Amikor vizsgálat volt, gatya le, utána vissza... Mikor a tolófájások jöttek, akkor húztuk le...
Mikor megszületett bébi és megkaptam a 2 öltésemet, szépen megint felöltöztem...

Nicika
Jobbulást...

Hasfájás
Eddig nem vettem észre Tintin...(kopp-kopp)

Lettymama+ Valentin 2+1
Lettymama2

Vikó!
Nekem a saját körmömre kent zselé műkörmöm van (alatta végig a sajátom), na azt senki le nem szedi, míg az le nem nő!

Na és a lényeg:
Most voltunk egy ismerőséknél pót-pót-szilveszterezni. Erre mi derül ki: hát nem beelőztek minket előzetes irányjelzés nélkül a kanyarban? Múlt csütörtökön örökbebabájuk lett! Nagyon édi, Petrának hívják. Végig aludta a bulit, úgyhogy a hangját még nem hallottam, csak a gyönyörű szuszogását.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok lányok! Folyik a magzatvizem, úgyhogy megyünk szülni! Fájásom nincsen! Szorítsatok! Nagyon igzulok és félek mert Patrik nem lehet velem mert beteg. Anyut hívtam el!

KépKép
nicika

Nicika!
Szurkolok, hogy minden simán menjen! Ne izgulj, minden rendben fog menni! Patriknak pedig üzenem, hogy gyorsan kapja össze magát és menjen be utánad mihamarabb Kép
Nyugi, minden rendben lesz! Kép

Kép
szelivi

Még vagyok! Már nyugodtabb vagyok és fájdogál a hasam meg a derekam! Kép Apa is bekísér, de betegen nem javasolja a szülésznő hogy bejöjjön, nehogy a baba megbetegedjen! Anyug lesz bent! Már itt trécselnek a konyhában!

KépKép
nicika

Lányok, Anita írt hajnalban sms-t, hogy elfolyt fél egykor a magzatvíz, úgyhogy ők is szülőszobán vannak!!! Kép

Megy a drukk NICIKÁNAK és ANITÁNAK!!!
Vendég

Nicikának és Anitának óriási drukkok mennek! Kép Ügyesek legyetek!

cory 35+2

cory
Budapest

Anita, Niki!!! Mennek a drukkok ezerrel!!!!KépKépKépKépKép

Istenem, de izgi, ez a párossával szülés.Kép
Tényleg nagyon szorítok mindkettőtöknek!

Pusza!
Nanó

Kép

Kép
nancsika

Nici, Anita!
Drukk-drukk-drukk!
Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Én is jósolgattam tegnap délután, meg éjjel is, de csak úgy hébe-hóba. Úgyhogy Gergő baba még kitart a finom melegben. (Remélem, mert keddig van egy csomó jó programom KépKépKép)
Azért a kórházi pakkom felülvizsgáltam, meg írtam mi kell még listát Kép.
Az egyik barátosném babája viszont megszületett tegnap csekélyke 4120 g-mal KépKép
Borcsa
38+4

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="0000ff">NICI, ANITA DRUKKOLOK NEKTEK !!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

HÛHA, EZ A SZOMBAT IZGALMASAN KEZDÕDIK!

SZANDRA ÉS MARCI 36+5</font>

KépKép
KépKép
foria

Nici Anita!!!! Megy a drukk, nagyon szorítok!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Remélem már megvannak a babákKépDe ha nem akkor drukk ezerrel, ha igen akkor pedig óriási gratula!!!!

ZSu
35+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hú Anita, Nici!!

DRUKK!!!!!De jó!!!KépKép
becsi
Iklad

Anita Nicika
Hajrááááááááá!!!!Már lehet, hogy babáznak???KépKépKépKépKépKépKépKép

Lányok
Megint jól aludtam most keltem fel.Kép Viszont tegnap óta nagyon vizes vagyok, azt hiszem ez már megmarad.Kép Ugye?

Eszti
Te hogy vagy? Angi nem üzent azóta, hogy van?

Megyek reggeli után, nézek.

Ildi
Köszi a receptet kipróbálom.Kép

Babetta és Levi 37+0KépKépKépKépKép

Most már nem számít koraszülöttnek, ha megszületik?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anginak írtam sms-t.
Lidi szopizik, nappal Vele van, puszil mindenkit, s megírtam Neki a híreket is.

KépKép
csema

Sziasztok!

Szépen süt a nap, az én férjecském meg dolgozik...Kép

Anita, Nicika!Kép
Dejódejó! Lehet, hogy azóta már babáztok?? Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!KépKép

Én holnap indulok a wellnwss hétvégére, már nagyon várom!
Annácska! Bizony, valószínűleg ez lesz az utolsó, hogy így el tudunk menni hármasban.
Neked jó disznóvágást, szép időtök van rá!Kép

Felrakok egy pociképet, meg a rugiról, amit tegnap vettem.

Kép
30 hetesen.
KépKép
Eleje és háta, nem édi?

Megyek, kiterítek, aztán jövök, hátha jön hír a lányokról!!

Adri+Levike

Kép

Kép
adriana

Lányok!

8:47-kor megszületett Anita kisfia, Botond, 4,05 kg-mal és 52 cm-rel! JUHHHHÉÉÉÉÉ!
Sajnos csaszi lett a vége, de mindannyian jól vannak, és ismét csak ez a lényeg!!! Kép

Gratulálunk az újdonsült családnak!
Vendég

Jaj de jó hír!!! Éljen az Anita család boldogságban, egészségben, vidámságban!!!

indianyo

LányokKép
9.05-kor megszületett Nicika kislánya Szintia!!!!
2500gr 46 cm-rel. A vége vákum volt de Nici jól van nagyon boldog, puszil mindenkit!!!
Kép Kép Kép Kép
Gratula az ujdonsűlt családnak!!!!
Jaj most látom Anitáéknál is megvan a baba
Anita Gratulálok, sok tejcsit, kitartást!!!!
Kép Kép Kép

KépKép
csema

Gratulálok Anitának! KépKépKép
Szép, nagy fia lett...

Nicika
Drukk nektek....

Most már mindig be kell nézni... KépKép
Lettymama2

Dejó, dejó!

Anita Kép
Nagy gratula Botondhoz! Szép nagy baba!

Nicikának megy a drukk!

Szilvi
38+5

Szilvi és Katababa
szisz2

Nicika, neked is gratulálok, annyira örülök, gyönyörű ez a szombat!

Sok boldogságot mindkét családnak!

Kép Kép Kép
Vendég

Gratula mindkét párosnakKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nicika Kép
Sok boldogságot Szintikéhez!

Szilvi és Katababa
szisz2

Nahát, micsoda babaeső!

Anita, Nicika!KépKépKép
ÓÓÓÓÓÓóóóriási gratula, ügyesek voltatok! Sok boldogságot kívánok!!
Kép

Adri

Kép

Kép
adriana

<font color="ff0000"><font size="+2">Anita, Niki!

Nagyon sok boldogságot nektek! Rengeteg örömöt a babókhoz!!!!! Kép Nagyon sok tejcsit, egészséget kívánok!!!!!Kép</font>

Annyira királyság, tényleg szép ez a szombat!Kép

Mi meg mingyá' megyünk az új lakásba, leellenőrizzük a konyhabútort.Kép Aztán jövő hét hétvégén költözünk! Juhééé! KépKépKépKépKép</font>

Kép

Kép
nancsika

Anita, Nici gratula a babákhoz!!Kép
SOK BOLDOGSÁGOT!

Kár, hogy a császár és a vákum közbe jött, de lényeg, hogy jól vannak!
becsi
Iklad

Anita, Niki: Gratulálok a babákhoz! Sok tejet és gyors regenerálódást kívánok!!!

cory
Budapest

Nancsi, de jó a költözés! Állat! Kép
Vendég

Anita család és Nicika Család
Gratulálok a babákhoz sok tejcit és BOLDOGSÁGOT kívánok !!!!KépKépKépKépKépKépKép:

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

ÉÉÉÉÉljen a Nicika család KépKépKép

indianyo

Ennek megfelelően módosítottam a táblákat is Kép Meg kivettem Márkus_erit, mert szerintem már tuti megszült, másrészt nagyon rég nem jelentkezett.
http://terszt.fw.hu/mamak2.html
http://terszt.fw.hu/babak.html

cory
Budapest

De jó!
mindekettőjüknek elég gyorsan ment, bár sajnos nem segítség nélkül, de a lényeg, hogy minde okés!
katicuska

<font color="aa00aa">Sziasztok!
Na, nekem az idegbecsípődés miatt (kell egy kismaminak ugrálniKép) egyre nehezebb a helyzetváltoztatás, úgyhogy vagy itt ülök a gépnél órákig, vagy az ágyikóban. Most akkor kihasználom a helyzetet és felhívom Alina és Babetta és Borcsa nevű kedves kollégákat a jövő heti, mostanihoz hasonló hangulat megalapozásáraKép

Trose mára van kiírva, de ha nem indul el magától a bab, akkor hétvégén nem fogják piszkálni, úgyhogy valószínűleg nála majd hétfőn várható fejlemény. Üzen majd, a mostnai anyukáknak és babáknak pedig sok boldogságot kívánKép

Nagoyn szép, békés hétvégét kívánok mindenkinek, sok alvással és kevés nyavalyávalKép</font>

indianyo

Sziasztok Lányok!

Hát erre kell hazajönnöm a vizsgáról?

Hatalmas gratula Nicikáéknak és Anitáéknak!
Mindkét babához sok fincsike tejcsikét és sok-sok boldogságot!

Kép
szelivi

Cory
De jó hogy csinálod a táblát király!Kép
Látod már a 17. vagy a sorban jössz elöre.KépKépKép

Nancsi
Akkor nagy az izgalom a költözés miatt. KépÉs milyen jó lesz az elsö estétek a saját házikóba!:KépKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó
Én mennék már ,mert Anitához hasonlóan mi is nagy babát várunk így 38.hétnél kiszállnék a körből, hogy ne 4500g legyen.Kép
Hogy is van ez a vákuumozás?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok FRISS MAMÁK!!

Nicika, Anita, sok sok örömet és boldogságot kívánok én is NEKTEK, és persze a kiegészült családnak!

Móni és Marci 36+3
kmoni

Eddig elmondhatjuk, hogy a fiúk jönnek előbb, mint a lányok. Lehet, hogy mégse igaz a mondás hogy a fiúk később jönnek? Csak ne hogy én cáfoljak rá!KépKép:
Tényleg senki nem ment még 52cm föléKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: sokkolt is engem, hogy már a 17. vagyok Kép De most még ti jöttök Kép

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: