A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Gratulálunk Cukkernek, sok boldog percet kívánunk a kis gömböc AdrivalKép!

Nekünk sem jött be d.e. a babanet, de így legalább ellapátoltam a havat elől is és hátul is, na meg délben szánkóztunk is Apával, egyikünk húzta a másik meg ült Hannával a szánkónKép!

Dora, szép kis husibogár Kati isKép! Nyakad jobb már?

Syg, indigógyerekekről több reggelen is volt szó a múlt héten a Mokkában, meg régebben a Nők Lapjában is olvastam egy cikket, a Kautzky Armandnak is indigó gyerekei vannak, legalábbis az egyikőjük tuti. Miről jutott eszedbe?
Nadrágba kapaszkodás nálunk is állandósultKép!

Kép
seriff

megvagyunk csak net nem volt, főztem, vasaltam és ilyenek...én mostanában egydül vagyok gyerkőccel így más társaságom nincs csak ti és kész megvonás ha nincs netKép
csaszi nekem du. 4.kor volt és 20.30-kor mér hozták Benedeket...előtte supinál olyan rossz volt, hogy a szobatársak babáztak(intim kis együttlétek--ez olyan szép emlék)én meg nem is láttam még a saját fiam...
expora mi nem megyünk...
indigógerekről most hallok előszörKép...ééééééssss gratula cukiéknakKépnagy baba

KépKép
KépKép
bepa77

Én nadrágomba jöhetnek kapaszkodni nyugodtan! Kép Leoval ketten is elférnek van hely bőven. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
szt nyugodtan adhatsz kukoricadarát. Gluténmentes, a Kismama is ajánlja 6 hós kortól.

Nagyon nagy gratula Cukkernek, Adrinak! Sok boldogságot az egész családnak!
Kép

Kép

Kép
kobudo

sziazstok Képű

hatalmas gratula cukkernek Kép reméljük gorsan felépül ő is Kép

mi meg vagyunk csak ma ezer felé rohangálok meg takaritok .. meg áki az éjjel 12* ébred fel vissza simi általában 20 percesekre nyultak és utána max30 perc utéáán ujra ébredt
nem tudom mi baj Kép
adri ma nagyonnagyon sirt el is laudt 11 kor de még álmában is hüppögött

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker! De jó, de jó! Husi baba lehet Kép
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Mi is gratulálunk Cukkernek! Kép Szép nagy baba lett Adri! Kép Kép
birolili

Kép
birolili

Sok boldogsagot Cukkeraknak!Kép Tenyleg jo kis husis lehet, 50 centihez majdnem 4 kilo.Kép
Kép

Kobudo, szerinted az ez a haz (bocs, de nem tudom rovidebben berakni a linekt):
http://www.oc.hu/vasarlas/adatlap.php?id=H013166&p=3&csoport=2&armin=0&armax=0&alapmin=80&alapmax=0&szobamin=0&szobamax=0&county=BácsKiskun&city=&type=&halo=0&furdo=0&szint=0&emelet=0&felujit=0&tetoter=0&garazs=0&kert=0&terasz=0&pan=0&lift=0&projectid=P000812&akcios=0&hlb=0&ocpc=0&kategoria=0&kizarolagos=0&statelevel=0&boxrend=0&perp_orig=20&from_orig=0

Balim, a Tiszaviragban nem jartunk, csak a Buzaviragban. Miert ott is van elado haz?Kép

Seriff, koszonom jobban. Az tulkeppen gyorsan megoldott, az utana kezdodo szeduleses, hanyingeres betegseg tartott hosszabban. De mar 100%-os vagyok!Kép

Syg, a Nok Lapjaban olvastam hogy keszult mozifilm a Buszkeseg es baliteletbol.Sot, van valami indiai valtozat is.Kép
Az a baj, hogy en tulsagosan elfogult vagyok a tevefilm sorozattal. Azert majd valahogy megnezem ezt a verziot is.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, ezt nem is tudtam mármint hogy a nyak problémád után beteg is lettél. Kép Nekem is pont ugyanez volt 4-5 napig szédülés, hányinger, végtagfájdalom ... Még soha nem volt nekem ilyen.

Örülök hogy már jól vagy. Kép délelőtt írtam neked, de az egész elszállt...Kép

Na majd késöbb még megprobálom

KépKép
KépKép
nana09

Nem tudom olvasni a legutobbi hozzaszolásokat! Mi történt? nálatok működik a fórum website-ja?
mvirag

Mvirág,
nálam is szerda az utolsó nap. Sőt, tegnap este még olvasni tudtam, de elküldeni amit írtam, már nem.

Most nem írok le mindent mégegyszer, csak annyit, hogy végre elérte Leona a 8 kilót, mázsáláson voltunk tegnap.

És egy sapis kép a "kisfiamról" (tegnap megint fiúnak nézték):
Kép

Nem tudom, jövök-e még ma. Holnap biztos nem. Szurkoljatok nekünk holnap éjjel, nagyon kíváncsi vagyok, mit fog csinálni Leona.

Kép
sygnum

Tényleg olyan, mint egy kisfiúKép

Kép
sygnum

Syg,

Megkérdeztem Danit. Rögtön rávágta hogy kislány. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Virag, nekem tegnap 16 ora utan mar csak a mai 10,46-os hozzaszolasod az elso.Kép

Syg, nem akarsz Leonak fulbevalot?KépKép Csak vicceltem...Kép Remelem anyukadeknal mukodni fog az alvas!!!

Lili, kereszteloi beszelgetes milyen volt?

Cukkerekat mikor engedik ki a korhazbol?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana.
honnan tudta? Van a gyerekek között vmi titkos dolog, amit mi nem értünk. Tegnap a Tescoban Leona minden gyerekre "rákiabált". Nagyon beindul mostanában a gyerkőcöktől, legyen az pici baba, vagy nagyobb gyerek. Tegnap néztem egy filmet, amiben sírt egy baba, még arra is felkapta a fejét és kereste, h honnan jön a hang.

Dóra,
Anyósoméknál leszünk és én is remélem, h nem fog rosszabbul aludni, mint itthon. Nem nagyon tud ennél rosszabul amúgy sem.
Azt akartam tőled kérdezni, h Kati mindig melletted aludt? Nem zavarja, ha te megfordulsz, megmozdulsz? Leona rögtön felébred, ha megmozdulok mellette. Pedig olyan jó lenne, ha ott aludna velem és nem kellene állandóan felkelni hozzá. Ma is. 4.15-kor felébredt, elaludtam szopizás közben, 1 óra múlva mikor felébredtem lekapcsoltam a lámpát és megfordultam, ő erre rögtön felébredt.
Fülbevaló....majd ha ő kéri. Addig nem szarakodok vele. Bánomis én, h fiúnak nézik, ő később úgyis ki fogja kérni magának - ahogy ismeremKép Na meg hosszú lesz a haja is.

Kép
sygnum

Syg, fulbevaloval en is igy vagyok. Majd ha keri, addig nem. Tetszik Lilike fulbevalos kepe is, de en el nem birnam kepzelni hogy nezne ki Kati fulbevalos fejjel.Kép

Igen, Kati este mindig mellettem alszik el es nem ebred fel, pedig elegge "hangos" az agy. Persze mindig nagyon ovatosan kuszok odebb. Neha elofordul, hogy kinyitja par masodpercre a szemet, de mar alszik is tovabb. Nalunk inkabb azzal van gond, hogy eszreveszi, ha ido elott lopom ki a cicit a szajabol.
Ma egyebkent egesz jol aludtunk. Napkozben csak ket orat aludt, ittam citromfuteat, kapott egy keves rizspepet, egy oraval kesobb fektettuk, igy 3-2-1-4 orat aludtunk!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,
itt vagyok én is. Tegnap nem volt gépünk, és pont most tűntek el a tegnapi üzik Kép Nincs mit visszaolvasnom...
Syg,
nagyon tetszik Leo! Kép Emese gyógyulgat, már alig köhög, az orrfolyása is javul szerintem. Ügyesek legyetek anyóséknál, gondolok Rátok!
Leonak adtál végül kukoricadarát? Tetszett Neki?

Dora,
hát így nem tudom, hogy az a ház-e, amiről a linket küldted, most nem ilyen szép nyár van Kép De nagyon jó az a ház is!

Ja, Syg, én nem fordulok meg éjszaka... Kép Így arra nem ébred fel!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

egy friss táblázat az új Adrival!
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Tegnap en nem tudtam elerni ezt a topicot, egyszeruen nem jelent meg, szoval nem tudok visszaolvasni, azert is irtam ,mert mikor beleptem ma csak a tegnap elotti uzeneteket lattam, es nem tudtam mi a gond.

Cukkernek gratulalok. Adri szuper nagy baba.
Mikor lathatunk fotot?

Kobudo,
koszi a recepteket. begyujtottem egy parat, de meg nem tudom melyik lesz vegul Helyesebben melyik ketto:-)) 17-en leszunk, a gyerekeket nem beleszamolva:-) Szuk kis csaladi osszejovetel. Azt hiszem sved-asztalos megoldassal fogok eloallni, mert maskepp nem fogom gyozni a rohangalast. Mar alig tobb mint egy het, annyira hihetetlen , hogy eltelt egy ev!!!
mvirag

Nagy raero idombenKép - alszik a lany -, kerestem tortarecepteket. Tojasmentes es tejmentes is van koztuk!

EGRESTORTA tojas nelkul!!!
30dkg liszt
kavesk. szodabikarbona
kavesk. fahej
10 dkg rama
20 dkg cukor
4dl tej
30dkg egres
Megtisztitjuk, megmossuk az egrest. Lisztben elvegyitjuk a szodab-t, fahejat, megolvasztott ramat, cukort, tejet. Robotgeppel kidolgozzuk a tesztat. 26 cm kapcsos tortaformat kivajazunk, megszorjuk liszttel, beleontjuk a tesztat. tetejet telerakjuk egressel. Suto kozepso racsan 200 fokon sutjuk kb. 40 percig. kihules utan porcukorral meghintjuk.

NAPOCSKATORTa
fel l tej
hat evők. buzadara
harom evok. cukor
1 kg nem tul puha oszibarack
csipet so
Harom barackot meghamozunk, kockakra vagjuk. tejbol es darabol tejbegrizt fozunk, megcukrozzuk, csipet sot. hideg vizbe allitva folyamatosan keverve kihutjuk, beleforgatjuk a barackdarabokat. a masszat hideg vizzel kioblitett kb. fel liter urtartalmu talba ontjuk (folgomb alaku lesz a torta) dermedesig hulni hagyjuk, nehany orara hutobe rakjuk. talalaskor lapos tanyerra boritjuk, korberakjuk barackszeletekkel sugar alakban.
telen befottbol is keszithetjuk.

PALACSINTATORTA tej es tojas nekul
16db palacsintahoz:
50dkg liszt, 9 deci szensavas asvanyviz, egy evok. cukor, egy csipet so, olaj a suteshez
toltelek:
20dkg daralt dio, ket evokanal porcukor, kis uveg baracklekvar vagy szilvalekvar, egy evokanal kakaopor, egy evokanal kristalycukor
A lisztet magas falu edenybe tesszuk a cukorral, csipet soval, asvanyvizzel - simara keverjuk robotgeppel. kisutjuk palacsintasutoben. minden palacsinta ala fel mokkaskanal olajat hasznaljunk. kicsit vastagabbak lesznek, es nem suthetjuk oket sotetre, mint az igazi palacsintat. retegezzuk a palacsintatesztat, porcukoros dio, aztan lekvar, egymas utan. a kakaoport es cukrot keverjuk ossze egy-ket kanal vizzel, forrositsuk meg majd ontsuk a palacsintatorta tetejere. kihules utan nehany orara hutob tesszuk.

meg van harom azokat kesobb.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nekem sem normális a net, előző lapot nem látom. (de legalább már feljön az oldal)

Leonának gyönyörű szemei vannak! Én is megkérdeztem Flórát, hogy kisfiú vagy kislány. Rögtön rávágta, hogy lány Kép De nem tudta megmagyarázni, hogy honnan tudja.
Neki is csak két éves kora után lett fülbevalója, az is inkább anyósi nyomásra, meg mert ő kérte (mert anyós telebeszélte a fejét Kép)

Kobudo, beírnád majd a táblázatba, hogy a csajszink Orsolya lesz? (Nem sürgős)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,

természetesen beírtam!

Dora,
nagyon jók ezek a receptek, a napocska tortát ki is próbálom!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

tegnap óta nem tudtam jönni. Milán tegnap végig lázas volt, alig bírtam lejjebb vinni neki. Szerencsére beveszi a gyógyikat (Roz, sajnálom, hogy Adri nem - de azért az a sör jó volt Kép). Aztán mára egész jól lett, nem volt láza. Viszont Eszti katasztrófa volt ma. Reggel öttöl este ötig aludt háromszor 40 percet Kép. Egyéb időkben meg nyüszített. Most már alszik. Kicsit becsomósodott az oltása helye, szerintetek mivel lehet bekenni?

Syg, Svájc gyönyörű, voltam már kint párszor. A nászutunkon is oda mentünk. Melyik részén voltatok? Jó utat nektek, remélem Leo jól viseli majd az utat. Egyébként Leo nagyon édi, nem is tudnám elképzelni fülbevalóval.

Dóra, arra a házra gondoltam, ami a Búzavirágon van, de közel a Tiszavirághoz. Ezek szerint nem jött be.

Lina, nagyon helyes lett a fülbevalós Lili, piros vagy rózsaszínű kő van benne? És milyen ügyesen viselte.

Bepa, Beni kis combos macsó, igazi kispasi Kép.
balim

Kobudo, orulok, hogy tetszik. Kép

Na akkor meg folytatom, ha hagyja Kata.

GYUMOLCSOS CSODA
27 cm-es tortaformahoz
20dkg liszt
5dkg daralt mogyoro
egy kavesk. sutopor
egy tojas
harom evokanal joghurt
5 dkg rama
egy evokanal cukor
csipet so
toltelekhez:
50dkg gyumolcs
3 deci fozotejszin
1 tojas
kavesk. fahej
3 evok. mez
2 evok. daralt mogyoro
A lisztet es sutoport osszekeverjuk, majd hozzakeverjuk a tobbi alkotoelemet is. rugalmas, puha tesztat gyurunk belole es fel orara hutobe tesszuk. kozben kimagozzuk a gyumolcsot ha kell. a fozotejszint, mezet, tojast, mogyorot osszeturmixoljuk. a sutoformat kibeleljuk sutopapirral vagy kikenjuk margarinnal, majd kezzel belenyomkodjuk az elozoleg sodrofaval kerek lappa formalt tesztat. a teszta szele kisse felfele gorbuljon, az igy keletkezo "medencebe" rakosgatjuk bele a gyumolcsdarabokat, majd ontsuk le a tejszines keverekkel. 180 fokon /4-es fokozaton sussuk kb. 30 percig.

folyt.kov.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Miért nem jönnek vissza a tegnapi üzik?

Mviragnak volt 3 recep is. Most újra bemásolom a www.babafalva.hu oldalról:

A baba Feketeerdőtortája

Rövid leírás
ELÕZÕ ESTE KÉSZÍTSÜK EL!!
Hozzávalók
50 dkg darált háztartási keksz
40 dkg margarin
30 dkg meggy
20 dkg kókuszreszelék
15 dkg porcukor
5 dkg kakaópor
Díszítéshez: 2 dl tejszín,porcukor
Elkészítés
A meggyet kimagozzuk,levét felfogjuk.Félreteszünk 10-12 szemet,a többit mély tálba tesszük.A margarint folyékonyra olvasztjuk,beleöntjük a tálba.A többi hozzávalóval együtt addig kevergetjük,amíg egynemű masszává áll össze(legfeljebb kevés vizet adjunk hozzá).Egy kb. 20 cm átmérőjű,legalább 8cm mély műanyag tálat vékonyan kikenjük margarinnal,és a masszát kézzel erősen belenyomkodjuk,lesimítjuk.Egy éjszakára hűtőbe tesszük.Tálalás előtt kiborítjuk a műanyag edényből,a tejszínben feloldunk két kávéskanál porcukrot majd habbá verjük és kis kupacokat nyomunk belőle a tortára.A tejszínkupacok tetejére egy-egy megyet teszünk.

biotorta egyéveseknek

Rövid leírás
TEJ ÉS CUKORMENTES
Hozzávalók
25 deka(bio)mazsola
két közepes nagyságú alma
7 deka bio finomliszt
7 deka bio grahamliszt
egy teáskanál sütőpor
késhegynyi fahéj
két tojássárgája
egy deci étolaj
Elkészítés
A mazsolát forró vízbe áztatjuk,hogy megpuhuljon,majd tésztaszűrőn lecsöpögtetjük,botmixerrel pépesítjük.
A finomlisztet és a grahamlisztet összekeverjük egy teáskanál sütőporral vagy szódabikarbónával,valamint egy késhegynyi fahéjjal.
Közben külön tálkában kikeverünk két tojássárgájáta fokozatosan belecsurgatott étolajjal.A keveréket előbb a mazsolaturmixszal,majd a liszttel,végül a reszelt almával vegyítjük.Kiolajozott,kilisztezett 24 cm átmérőjű kerámia tortaformába simítjuk a masszát és forró sütőben tűpróbáig,kb 30 percig sütjük.Miután kihűlt tortalapát segítségével kiemeljük a sütőedényből.
VÁLTOZAT:KAROBOS-MEGGYES LEPÉNY
A lisztes keverékbe még két teáskanál bio karobport is vegyítünk,az alma helyett pedig a tésztát a végén 10-15 dkg kisebb darabokra vágott meggyel dúsítjuk.

Tejmentes almatorta

Rövid leírás
Tejmentes torta az első szülinapra almakedvelőknek
Hozzávalók
A tésztához:
20 dkg liszt
10 dkg tejmentes margarin
1 tojássárgája
víz

Töltelék:
7-8 szem alma
fahéj, vaníliáscukor, cukor ízlés szerint
Elkészítés
Tejmentes almatorta

Összegyúrom a lisztet, a margarint , 1 tojássárgáját és annyi vizet, hogy szépen összeálljon nem túl kőkemény tésztává. Fél óra pihentetés után többször nyújtani, és belesimítani a sütőbe. Jól megszurkálni, és 10-15 percig elősütni, hogy kicsit szint kapjon.
Eközben 4-5 szem almából kevés vízzel kompótot főzünk (mehet bele fahéj, vanilíáscukor, kinek hogy tetszik). Villával összetörjük a sűrű kompótot, és rásimítjuk a tésztára. Két vagy 3 almát egész vékony szeletekre vágunk, és azt szépen elhelyezzük körkörösen. Be a sütőbe, és kábé 30 percig sütjük.

Ennyit találtunk.

Kép

ADRINAK ÉS CUKKERNEK SOK BOLDOGSÁGOT !!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Balim, sajnálom! Kép

Dora, jók a receptek Kép, le is mentettem már őket, és köszönöm az új levelet! Ezt már meg tudtam nyitni. Kép

nagyon pangás van ma errefelé....

Én nem láttam Lilibabáról a képet. Kép Pedig biztosan nagyon csini csajos lett a fülbevalóval. Kép

Syg, kis Leo nagyon csini ebben a sapiban. Kép Tényleg olyan, mint egy kisfiú. Kép Én is megkérdeztem a Zsóficilát, h. kisfiú vagy kislány és csak nézett nagy szemekkel. Kép Kép Kép

Mvirág, melyik napon lesz a gyerkőcök szülinapja? Akkor sokat készülődhetsz, igaz? 1év hamar eltelt? Hát, ahogy rohannak a napok.... Kép

Kob, használod a lámpát? Mit szóltak hozzá a lányok?

Dora, keresztelői megbeszélés: Nagyon aranyos nő tartotta, összeszedett, rendezett kis "előadás" volt. Nekem nagyon tetszett. Szeretnék újra közösségbe járni, csak kicsit félek, amilyen élményeim vannak...... Kép de majd meglátjuk. Sok mindent elindított bennem ez a kis beszélgetés, az biztos.

Roz, te hogy vagy? Étkező? Mint ahol bombát robbantottak? A múltkori túrógombóc nagy sikert aratott apánál. Ízlett neki, és örült, h. én készítettem. Most már ennek is örül....régen természetes volt. Kép

Syg, gondolok én is rátok! Kép

Még belesek. Jó éjt!
birolili

Zsolti apu, én is jól kivagyok! Kép Kép Jó ez a kép! Kép
Mentek Baba-expóra, igaz? Mi úgy néz ki, h. olyan 1-2körül megyünk, akkor szokott Zsófi felébredni. Eszik, és utána mehetünk is. Megyünk együtt?

Zsófiról is egy szennyeskosaras kép:

Kép

Kép
birolili

Dóra,
nem tudom, leona megszokja-e valaha, hogy mellettem alszikKép Pedig olyan jó lenne!

Kob,
te egész éjjel nem mozdulsz meg????? Hogy csinálod? Én vagy 100* És csak hason tudok jól aludni.
Örülök, h Emesem jobban van, akkor jövő héten találkozhatnánk is, nem?
Kukoricadarát még nem kapott, előbb a körtét próbáltuk. Ma még gesztenyével kapta, így nem is nagyon lehetett még érezni az ízét, de sztem szeretni fogja. A gyümiket szereti. Viszont vettem tegnap egy szakácskönyvet gyerekeknek és tök jó kajcsik vannak benne(nem baba), van benne kukoricadarás, kuszkuszos,stb. is.

Pille,
legalább a gyerekek tudják, h lányKép
Flóra nem cirkuszolt a füllyukasztáskor? Mert gondolom, ha nem babakorban csináltatja az ember, akkor csak ez lehet már a gond. Bár ha ő kéri...

Balim,
Zürich mellett, Lenzburgban voltunk. De én ott csak fél évet, elég is volt annyi a vendéglátásból és a svájci nyelvből. Azt képtelen voltam megtanulni, sőt, érteni is alig. Robi mindig azzal idegesít, h svájciul beszél.

Bea,
Úgy látom, már Zsoltnak sem olyan egyszerű 1 kézzel tartani Lillát! Most gondolkoztam rajta, nekünk nincs is ruháskosarunk. Eddig észre se vettem.

Lili,
Zsófi lehetne Benedek párjaKép Olyan szép nagy szemeik vannak!

Jó éjt, ha tudok, vas. este jövök.

Kép
sygnum

Hát ezt nem értem, úgy másfél órája írtam, de nem találom a hozzászólásomat.

Balim,
rózsaszín a kő. A piros nem ment volna a rózsaszín rucikhoz, pedig az apja rögtön egy olyat választott.

Az lett volna még a kérdésem, hogy miért van, hogy Lili kiköpi a tejcsit. Összegyűjti a szájában, és kiköpi, vagy rögtön folyatja ki a másik oldalon. Lehet, hogy nem fekve kellene szopiztatni? De ülve valahogy olyan béna vagyok, nem jön össze.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lanyok,
Koszi a recepteket.
Azt hiszam mar megtalatam. Lesz egy almatorta meg egy turotorta.

Egy masik topicban olvastam. Ugy erzem lenyultak az otletemet:-)):
Takarító csecsemők
február 10. péntek 10:49
[MTI]
Nem lehet elég korán bevonni a gyerekeket a háztartási munkába, legalábbis Kínában, ahol már a csecsemők is takarításra foghatók. A kicsiket természetesen senki sem akarja a valójában dolgoztatni, mindössze arról van szó, hogy a kínai ruhatervezők most dobták piacra a BabyMop kreációt - olvasható a MIGnews című orosz nyelvű hírportálon. A mop szó felmosó ruhát jelent angolul, és ez azt jelenti, hogy innentől a tökéletesen tisztaság eléréséhez nem kell más, mint beöltöztetni a kicsinyeket a ruhába, majd engedni, hogy az apróságok szabadon kússzanak-másszanak a földön, ezzel varázsokva tisztaságot a lakásban.
forrás: www.index.hu
mvirag

Lili,
Nagyon edes Zsofi a kosarban.
Jovo vasarnap lesz a jeles szulinap!
Mar megvettem a lufikat gyertyakat. Tanuljuk hogy kell elfujni a gyertyat:-)

Lili,
Mi is 1 korul megyunk az expora.

Mivel en nem ismerek senki t kozuletek ha ott is lesztek nem veszem majd eszre:-( Viszont az en fotom fent van a profilomban, ugyhogy ha valaki megismer szoljon am ram, mert szertnek megismerkedni veletek:-)
mvirag

sziazstok Kép

tegnapi napot én sem tudtam olvasni nincs meg az arhívban
tegnap nem volt sem időm sem gépem de már csak megcsinálta apa

mi is megyünk expora vygis tervezem hogy elnézek de szeritem egyedül és valamikor délelőtt

lili+bea

nagyon jók a csajok korásban Kép édessek nagyon Kép

megek viszem a gyerköcöket szánkózni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!Tisztára kivagyok a csajtól.Az oltás óta nem alszunk éjszaka.Csak1-2 órát egyhuzomban,egyébként,meg 20-40 perces ébredésekkel.Kép
Az első éjszaka még jó volt,mert akkor a Germicid C hatott,de azóta...Ma éjjel éjfél és fél 2 között 5-ször keltem fel hozzá.Aztán aludtunk 1 órát,3-kor evett és utána aludt fél 6-ig.Végül 7-ig a karomban bóbiskoltunk.Katasztrófa.Ez lehet még az oltástól?

Balim,nálatok jók az éjszakák?Bár ha nappal nem alszik,akkor éjszaka gondolom igen.

Mvirág,leírod nekem röviden,h.mi ez az alvásra szoktató módszer?

Nappal egyébként tündér,újra elvan egyedülisKép,csak az evésünk borult fel.Megint 3 óránként akar enni.Az a baj,h.éjszaka is.
mrege

Lili,Sbea,
nagyon édesek a csajok!

Syg,
nem amiatt nézik fiúnak,mert olyanok a ruhái?Minket is addig néztek fiúnak,amíg a sötétkék sapit használtuk.
mrege

Sziasztok!
Mrege a 3 hós oltásunk után mi is így jártunk,hogy a jól alvó Lillácskánk felébredt.Ez így ment bő egy hétig,aztán elmúlt.Magyarázatot nem tudok rá,de egy ismerősöm kislányának is bezavarta az oltás(?)az alvókáját.Kép
Kitartás.Kép

Mi is megyünk majd expóra,csak nem tudom,hogy pontosan mikor.

Syg nagyon édi ez a kis sapi Leokán,és cuki az egész csaj.KépAkárminek is nézik a lényeg,hogy csudahelyes.Kép
Remélem jól sikerül a hétvégétek és Leóka jól ellesz mamiéknál.Rád is rádférne egy kis pihi.Sztem dőlj le egy nagyot aludni anyóséknál.Lesznek ott elegen Leonát pesztrálni.

Lina én sem láttam a képet a fülbevalós Lilibabáról.KépNekem is eltűnt a gépről egy csomó hozzászólás.A mienk is.KépA jövő héten valszeg a keddi napon lesz kocsim.Az neked jó?

Lili Zsófi baba gyönyörű és milyen kis puffancs.Kép Õ sem éhezik úgy látom.Sztem nekünk is jó lenne az 1 óra körüli időpont az expóra menni.Babakocsival mentek?

Roz holnap mi is megyünk lillával szánkózni.Apa elvisz minket vmi dombhoz itt a közelben.Kép

Balim sajnálom Milánt.KépSztem ne kend,hanem borogasd hideg vizes ruhával.

Mvirág figyelünk ám majd az expón és leszólítunk.Kép
Bizti finom lesz a torta,akármelyiket is sütöd.
Én is épp azt számoltam,hogy nekünk is még 2 hónap és már ott fog égni az az egy szál gyertya a torta tetején.Istenem még nemrég született most meg már kész nagylány.Kép

Kob köszönjük a frissített táblázatot.Kép

Dóra édes lehet kicsi Kati.Vicces mikor az ember ott ügyeskedik,hogy hogy is kéne azt a cicit kicsempészni a szájából,aztán meg fuccs az egésznek,mert fél szemmel ők mindíg figyelnek..O

Még egy ruhakosaras kép.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

CSak egy gyors beugras, majd irok kesobb.
Virag, egyszeru kek bili az Auchanban most 259.-

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

bea

hu de jó ötletet adtatok tényleg itt van a csalánosiban domb oda mentek ?? mi nem sokat tudtunk szánkózni előszőr a 3 gyerköcöt húztam el praktiker közepéig aztán visszafelé már adri sétálni akrt aztán már niki is igy ákit vitem a kezembe aztán bejöttünk és csináltunk egy hataélmas nagy hóembert majdenem 2 méter magas az összes havat összegörgettem az udvarból Kép leglább nem kll lapátolni :Kép és a legérdekesebb hogy áki volt legügyesebb ebben esernyő babkocsiban végig ott ült és dumált csajok meg nyavajogtak hogy hideg a hó meg nem kell kesztyű.... nyafka pankák Kép bezzeg mesét egyből tudták hogy kell bekacsolni mikor bejöttünk Kép

mrege
sajnálom az alvásotokat nálunk szerncsélre az első talán 3 hónap volt nagyon gáz de aztán nagyon ügyessen beállt áki szencsére remélem nem változik bár vannak rosszabb éjszakái de ez mindnkinak van

virág
ez cikk Kép Kép
de hülye emberek vanna Kép bár ami igaz az igaz nálunk is hamár egy nap kimarad a felmosás hát áki ruhájja olyan mint ha az udvaron csúszott volna Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mvirág,
szoktunk talizni és akkor majd megismersz (majdnem) mindenkitKép

Mrege,
ha jól emlékszem, Minoéknál is bekavart az oltás, 1 hétig tartott náluk is, mint Lillánál.
Krémszínű overall, rózsaszín és mályva szegéllyel sztem nem fiús. De tök mindegy, én csak nevetek rajta, h mindig fiúnak nézik. Nem fogom emiatt máshogy öltöztetni, mint ahogy én sem öltözök rózsaszínbe.

Bea,
lennének elegen pesztrálni őt, de neki csak anya kellKépKép Alvás...majd 10 év múlva talánKép

Seriffel mi van?

Megyünk mi is szánkózni, remélem, tetszeni fog neki.

Sziasztok!

Kép
sygnum

syg

mikor mentek anyósodékhoz vagy végül nem mentek lehet hogy irtad már csak nem tudok visszaolvasni nincs meg az archív nekem
szerintem nayon cuki leo és szerintem se érkeljen ki mit mond nálunk nikit nézik folyton fiunk jó sokat van azbadidő ruciban az oviban rövid gatyóban de azért szerintem ha meszólal elég kislányos hangja van Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bea , Sygnum , Lili
nagyon aranyosak a lányok a képeken

Roz
tegnap Domikáék voltak kint erdei ovodában , hát nem kellett kaját tuszkolni bele olyan étvágya volt mikor hazajött ,keresek mindjárt egy lovaglos képet még tavalyrol .
Hát bátrabb mint én.

Kép

Délután meg fellépésük volt a békás zenére táncoltak.
Kép
Kép

Bocsi hogy mindig képekkel halmozlak el benneteket.
Holnap , én is szeretnék menni a babaexpora, hátha összefutok valakivel.
Ja tudjátok hogy van baba kiállitás is .

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Bea,
tökéletes a kedd, hétfőn jön a tesóm, kedden jönnétek Ti, anyu szerdán szabadnapos, csüt péntek meg elvileg Szláva is itthon vanKép

A fülbevalós képet akkor majd felteszem újra, ha hozzájutok.

Tejcsit nem tudjátok miért köpheti ki Lili?

Hú megyek ebédet csinálni, reggel derült ki, hogy a barátnőmék úgy jönnek, hogy itt is alszanak, én nem így számítottam. Gyorsan ki kellett pakolni a garázst, hogy beférjenek az ő autójukkal, takarítani, pakolni, ők is 4 hónapos meg 5 éves gyerekkel jönnek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudtam,h.ha a küldés elhagyására kattintok kitörli,amit írtam.Na mostmár tudom!Kép

Sbea,Syg,
Megnyugtattatok.KépRemélem nálunk is így lesz.Amúgy én is kb.1 hetet szántam rá,h.változtassak a módszereken.Sírni nem hagyom,de kitalálok vmit,az tuti!Kép
mrege

katasztrófa ez a babanet mostKép
csüt. akartam írni már akkor nem engedettKép
Szóval csüt. oldalrafordult a fiam és egyszer hasról hátra is sikerült (formában volt) Azóta csak oldalra megyKép
Ortop. 2 hét múlva röntgennel kell visszamennem, bár nincs bajKép akkor minek? na mindegy ja és időponttal voltunk így is vártunk 45 percetKép Éljen az ország egészségügyhüz való hozzáálása és finanszírozása. Ma mi is rosszul aludtunk Kép5től óránként keltünk és 7.30kor azt mondtam akkor jó reggelt(8 után szokott kelni)

Lina! köszi Szlávának a beszólását Beniről nagyon teccet.
Lili!SYG! Természetesen Zsófi lehet a menyasszony ha Õ is akarjaKépde ahoz először találkozniuk kéneKép
Syg! Szép a fiadKépmár épp írni akartam, hogy rég láttam Leoról képetKépvan valahol máshol is?babaszoba???
Cukiról hírek?
Ma megint lesz kimenőm ha lesz kivel kimennemKépmár várom bár nagyon imádok a fiammal lenniKép
Ja és Benedek mint egy kismacska mostanában úgy nyávog meg nyivákol....
Bea! Lilla kis boszorkányKép
Seriff! Hannakép?
Roz!Te is rakhatnál fel képet Ákiról meg a csjokról...na meg mindenki olyan kíváncsi vagyok milyenek a babákKép

KépKép
KépKép
bepa77

tényleg seriff hol vagy olyna ritkán jössz mindn rendben ?

kati
tök jóka képek látom ti is kisfájiba jártok ez az bácsi a mi ovonénink apukája emese néninek az ővék ez a tanya
hol táncol acsajszi? vagy ez csak valmi ovodai tánc? nagyon csinik voltak Kép nem baj ha csak képekkel bombázol a képek ugy is magukért bezsélnek hogy jól vagytok Kép

lina
ttetek már fel liliről képet? az pénekiben va bizti akor ami nekem nem jön be nagyon kíváncsi lennék rá Kép

bepa
én csak az albumomba szoktam feltenni képet bár mostában nem készült uj kb 1hónapja vttünk digit gépet 2 nap mulva be is sz@rt visszavittük azt mondták semmi baja elvittük eg ymásik helyre hogy küldjék el szervizbe 1 hónapja ulnek rajta pont ma van 1 hónapja de nemsokár lesz niki szülnapja kor csinálok és tezsek fel feltéve ha akkorára megérkezik a gép Kép
apukám most volt fülészeten merttubust ültetek a fülébe de csk ugy ambulánasn 2 óra hossza altt és amyíg csinálták 2 szer kérték meg hogy ugyan száljon már le a hordágyról mert csak az az egy vnn és nem tudják műtőből kihozni betegeket Kép Kép röhej 1 osztály egy hordágy ?!
nekem mikor csinálták ezt a cvs ákival rámparcsoltak hogy tilos utána felállni és fél napig felkelni is a vizsgálóból toloszlékekl vuittek ki és mikor hívta ficko liftet elromlott mondta jó akkor sétááljak fel tök jó dokim majdnem szívinfarktust kapotmikor láta hogy sétikálok fel szegény beteghordót jól elis cseszték de azért ez szerintem tök gáz hogy ilyenek előfordulhatnak

Kép

Kép

Kép
roz23

rozKépno comment

KépKép
KépKép
bepa77

Küldök egy képet Rege keresztelőjéről!Kép
mrege

mrege

jaj de szép ez kiscsaj Kép mennyit nőt és változott Kép gyönyörű Kép
hogy sikerült kereszetlő gondolom ez a kép ott készüllt

nálunk meg apa kifordult magábóól Kép szerintem kapuzásrás pánik Kép vagy csak érzi hogy közeledik a31 szülinapja Kép 2 napja metalikával kelünk fekszünk elviselhetetlen hangerőn Kép tegnap belepréselte magát egy 4 éve nem használt szakadt falmerba Kép ma meg 0 "hajjat " vágatott magának Kép most fürdik és közölte hogy ma elmegy focizni aztán meg bulizni már kiis készitette bőrkabátját Kép szerintem be fog fagyni segge de hagy menjen Kép közben meg menek tesco mögött van valmi park ami le van taposva hó autókkal csúszkálni Kép a kis gyerek Kép mondtam lassan ugy érzem magam hogy bevonulok az öregek otthonában Kép szemüveges fáradtan karikás szemmekkel a "fital" börkabátos pasim mellett Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Itt vannak újra a képek a fülbevalós Lilibabáról
Kép
Kép
liliapukája

lina

nagyon édes lett lili látom a frizujája nem ritkul Kép nagy szép ez a kiscsajszi az arcáról nagyon szépen elmultak a kiütések és nagyon sokat nőtt Képnem tudom lehet hogy nem igy van de én ugy látom mintha most kevésbé hasonlítana apájára

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: