Örülök, hogy az üzletrõl szóló véleménnyel most is egyetért, hisz ez az ön véleménye
Az idézet öntõl származik
Azért rángattam elõ máshonnan, hogy visszaidézzem az akkori gondolatait a tarifákról. Szerintem pénzt KÉRNI szülés levezetéséért a mai Mo-n csak Telkiben lehet! AZ maszek kórház. Ön nem kér el pénzt a kórházi rendelésen, de elfogadja, ha adják. Ez rendben. Ha épp nem ügyeletes, de bemegy egy szüléshez, akkor is elfogadhatja a pénzt, amit a szülõ nõ ad. Ez is rendben (mert így szoktuk meg!), hisz a szabadidejét áldozza fel. De hogy meri azt mondani bárki, hogy az én szaktudásom 20 vagy 50 ezret ér? Na, mindegy, ez meddõ dolog, hisz sok nõ örül, ha nem kell találgatnia, mennyitõl nem sértõdik meg az orvosa.
És hogy mennyit tudok az orvos õszinteségérõl? Csak annyit, amennyit bárki máséról, akivel beszélgetek: a metakommunikációs jelekbõl. No és a megérzéseimbõl, amik persze közel sem tévedhetetlenek
A cukormáz alá meg be KELL tudnom látni, különben elveszett ember vagyok. Tudom, nem biztos, hogy jobban járok egy kevésbé képzett, ám számomra kedves emberrel, mint egy morcos, szótlan nagytudásúval, de lehet, hogy mégis az elsõvel érzem magam nagyobb biztonságban! Azt hiszem, a topiktól teljesen eltérve, de csak sikerült jól "kibeszélgessük" magunkat!
TISZTELETTEL:
ildikó