A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi! Van Mekk mester, Vizipók-csodapók, Vukk stb. A nővérem tud írni ki meséket. És persze Disney minden mennyiségben, de gondolom nem erre gondoltál. Bár a 101 kiskutya szerintem már klasszikusnak számítKép

Kép
Kép
zuzmo1

Dora!
Én arra jöttem rá, hogy a pép nem oszt nem szoroz (nálunk). Tegnap nagyon jól aludt, ma este már kevésbé. De azért ez még kibírható. Az a legrosszabb, amikor nem alszik vissza éjszaka, és félálomban van. Ahogy lerakom felébred. Ritkán csinál ilyet, de most éjszaka ez voltKép Úgyhogy oda vettem magam mellé....
Egyébként akkor alszik jól, ha későn fekszik. de nem is baj, mert akkor már én is el tudok legalább aludni.

Kép
Kép
zuzmo1

Neet,
én élvezem a havat KépKépKépKép, csak apa nem, mert neki borzasztó nehéz közlekedni, már 0,1 cm hómagasságnál is KépKép úgyhogy inkább miatta bíztatom TT.-t-hogy igyekezzem már.. KépKépKép
De csípem az optimizmusod Kép Kép

Fürdető-Rémet nálunk a kád széléről hazsnáljuk, egy nyalat víz-egy nyalat krém, rákeny a bébire, majd jól lemos ritmusban. Eddig bevált és a babán sem maradt krém.

Zuzmo,
nálunk nem volt eddig gond a szopival és a tápot a rengeteg bukás miatt írta fel a dokinéni. Véletlen, csak, hogy az anyósom a távollétemben benyomta a cumisüveggel Fülöpbe, aki jól bekajálta, de mostanra hál' Istennek visszaszoktunk a csak-cicire. A tejet meg sűrű szoptatással és homeóval növelge(t)tem.

Dorka,Johi
Pityke őrmester engem is érdekel, van cserébe Vuk-om, meg talán Mátyás király meséi
macskanyu

Dorka Kép Kép
tudom, ne aggódj Kép
macskanyu

Moose! Megértelek! Szerintem ez mindenhol előfordulKépCsak hát neked még ott vannak a felturbózott hormonjaid isKép

Kép
Kép
zuzmo1

Dora,
Kép Gabit elfogadnám, ha lehet, Johnsons-t bojkottáljuk.
neet
neet

Macska,
Pityke őrmester rulez, kutyusom onnan kapta a nevét. Marcipán, sziréna! Kép
neet
neet

Neet
pedig nem is schnauzer, hanem beagle a te Marcid Kép de szerintem is rulez Képvááááúúúúúúúúúú Kép

És ti mire használtok hintőport??? Én utoljára a köldökcsonkhoz használtam és nem vettem észre, hogy bárhol kéne...
macskanyu

Macska,
tudtommal a köldökhöz speckó por kellett, amikor köldök elmúlt, ki is dobtuk. Mármint a port. Is. Sima hintőport fürdés után szórok a hajlatokba (nyak, hónalj), mert anélkül előfordul, h kipirosodik. Része az esti szeánsznak, őt nem zavarja, én meg állíthatom, h elég rutinosan csinálom, szájba sose ment még. Kép
De azért jó volna leállni vele, talán a nyáron? Akkro úgyis egész nap a kertben fogunk pancsolni... remélem, nyártündér okosabb lesz, mint tavaly, és nem 6 fok lesz augusztusban...
neet
neet

Neet,
remélem mi is a kertben fogunk pancsolni..csak előbb találjak egy kertet Kép Kép és ha találok kertet, akkor kuty is lesz Kép meg macs is Kép
macskanyu

Zuzmó,
hatalmas hellóóóóóóó részemről! Kép a hét fog nem semmi "ebbem a korban"! ügyesek vagytok. nem lehet, hogy ez az oka a rossz alvásnak? lehet, h ki kéne próbálni valami homeót. hogy bírod?

Macs,
Fülibaba nagyon édes! Kép egy zabálnivaló cukorfalat!

Dorka,
kakukkfüves szirupot is váltottunk ki, de az is alkoholos, ezért odaadtam kisebbik öcsémnek. védőnéni is ezt ajánlotta. most megpróbálom a homeót, hátha nem fog kelleni más. tulajdonképp az van, h az orrából folyik a cucc a garatba, és ezt kell neki kiköhögni onnan néha. bocs. az utazás odafelé okés volt 15-ös busszal, visszafelé horror. hóesés, lerobbant busz, gyalog a zajban, villamos ... ááááá, de hazaértünk. jövő hétre a kendőzést fontolgatom, csakhát nem könnyű a kiskrapek. de úgy lehetne metrózni, és az gyorsabb.
ficánka

Zuzmó,
hatalmas hellóóóóóóó részemről! Kép a hét fog nem semmi "ebben a korban"! ügyesek vagytok. nem lehet, hogy ez az oka a rossz alvásnak? lehet, h ki kéne próbálni valami homeót. hogy bírod?

Macs,
Fülibaba nagyon édes! Kép egy zabálnivaló cukorfalat!

Dorka,
kakukkfüves szirupot is váltottunk ki, de az is alkoholos, ezért odaadtam kisebbik öcsémnek. védőnéni is ezt ajánlotta. most megpróbálom a homeót, hátha nem fog kelleni más. tulajdonképp az van, h az orrából folyik a cucc a garatba, és ezt kell neki kiköhögni onnan néha. bocs. az utazás odafelé okés volt 15-ös busszal, visszafelé horror. hóesés, lerobbant busz, gyalog a zajban, villamos ... ááááá, de hazaértünk. jövő hétre a kendőzést fontolgatom, csakhát nem könnyű a kiskrapek. de úgy lehetne metrózni, és az gyorsabb.
ficánka

Elszallt az iromanyom, bruhuuhhuu!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lehet, hogy naív vagyok, de ez engem teljesen elképesztett...

http://index.hu/homar/index.php?title=szt_istvan_a_harci_krokodil&more=1&c=1&tb= 1&pb=1

és a folytatása:

http://index.hu/homar/index.php?p=1570&more=1&c=1&tb=1&pb=1

lehet, hogy tényleg én vagyok a hülye?...vagy csak nem haladok a 'modern' korral?
macskanyu

Macs,
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉDES!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

nekem ennél is jobban teccet kicsit lejjebb az aranyozott bébikéz és -láb szuvenír, de még ennél is jobb a Homár kommentje a 4/3?D UH-ról:

"A testrészszobrok egyébként kicsit úgy néznek ki, mint a 3 dimenziós ultrahangkép, amit Homár Borisz születése előtt csináltattunk. Az idő nagy részében furcsa, bronzszínű kavargás látszott, aztán a katyvaszból kiemelkedett egy ijesztő, homlok és áll nélküli, plasztikus arc, üres szemüregekkel. Kafa volt, ijedten leperkáltuk a tízezrest és a hátralévő időben maradtunk 2 dimenzióban."

votiv 8)
votiv

Votiv,
olvastam azt is, megfelelőképp le is esett az állam. Azt hiszem tök elavult vagyok Kép( Ép emberek tényleg ilyenekkel szeretnék a szobájukat díszíteni?
Egyébként nem tudod véletlenül, hogy A cikk komment-írója nem véletlenül Szily László?
macskanyu

deőaz a fija neve alapján Kép

Macs, nem vagy ómódi! ezek sztem elég extrém dolgok, normális embernek nem telik Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci!
akkor már nincs is lelkifurdalásom azért, hogy mikor múltkor Lencsi kiverte a kezemből a cumisüveget, megkérdeztem, hogy miért ilyen buta Kép . úgy szégyelltem magam utána Kép

Johi!
mesék: kemény kalap és krumpli orr, bubó, mézga, kisvakond, macskafogó. ezek vannak.

Dorka!
már lehet citromfű teát adni? akkor én is adnék!

Ada!
ha tudsz jönni (tegnap este vártunk vissza, hátha...), és néhány szóban válaszolni, előre is köszi. szóval: tanácsod szerint főtt céklát szitán préseltem, de egy csomó felül maradt (én faltam be Kép ). ez pont olyan rost, ami jobb is, hogy felül maradt? tkp mi az amit szabad mixelni (v. villázni), mi az amit inkább szitázzunk (aminek a rostja sok még egy 6 hós számára)? a meggy pl. egész jól átment, csak a héjja maradt. vagy a mostani táblázatokban lévő, 6 hósnak ajánlott dolgok már mehetnek törve/mixelve? vagy úgy vezessem be őket, hogy előbb szita, utána mix? borsót nem is főzök neki, azt kap majd Univer biot, mert (REMÉLEM) ők héj nélkül adják.
más: apró pici pöttyök, nyakon arcon lehet ételallergia? (2 napja, hol felerősödik, hol lohad) mert a popója nem pöttyös (védőnő azt mondta ott kezdődik az allergia általában). lehet esetleg a husitól? ma már nem is adtam neki húst, csak répa-almát. válaszod előre is köszi.

ancsipancsi

na de a hsz-ek ezen a homáron botrányosak, többet nem kérem, hogy jelenítse meg. fúj.

megyünk szánkózni Kép

utolsó off a mosógéppel kapcs. leeresztettem belőle a vizet, nincs eldugulva. az viszont azért zsívás, mert akkor elektronyos vagy motorikus baja lehet, nem? nem is tudom, mit fogunk felvenni szerdáig...

votiv 8)
votiv

Votiv,
én sem a hsz.-eket olvasom Kép Kép Kép Jó szánkázást KépA ruhákat, meg tedd ki az ablakba addig is, majd a hideg kirázza... Kép Kép
macskanyu

Votiv!
megmondtam, hogy zsákold be a ruhákat, és gyorsprogrammal kimosom neked őket! van 1 órás program a gépen, simán hozd el a szennyest, és visszaviszed kicentrizve, otthon meg kiteríted! tudom, hogy messze lakunk, de húgomnak is csináltam ezt, mikor bekrepált a gépe!

ancsipancsi

Sziasztok!
Egyelőre csak Macsot vadászom, bővebben majd később.

Macs!
Gyere msn-re!!!!!!!!!!!!!! Pocakfájás ügyben!!!
Ada
ada007

Macs:
ezzel a korral én sem szeretnék haladni,inkább elhülyülökKép
Babamacs pedig csodálatosan gyönyörűségesKép

petergabi

Ada, ha lenne msn-em... Kép Kép de ha küldesz mélbe telcsi-számot, felhívlak Kép Kép
macskanyu

Gabi,
ugyehogy-ugye??? Kép Babaügyileg meg te sem panaszkohatsz, láttam Fürtöcskédet, szépséges a hölgy Kép Kép
macskanyu

Votiv!
hát, sajna új ruhákat kell venniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ada

közben méltem Kép Kép
macskanyu

Hello Csajok!
Elvonási tüneteim voltak, így gép elé kelett ülnöm Kép Végre megjött a felmentősereg (Nyanyi), Doni alusz, úgyhogy itt vagyok Kép

Kisün!
Oké, akkor első tali keretében háziturival kezdünk...remélhetőleg már márciusban Kép

Moose!
De jó, hogy mehetünk Hozzád is!!!! Kép

Zsan!
És majd jól úgy csináljuk, hogy kedden megyünk be látogatni és akkor meglessük az Andit a kertben, meg megmutogatjuk neki a babácskákat (ahogy ő mondja Kép) ... meg nosztalgiázunk kicsit Kép

Neet, Moose!
Csatlakozhatok a klubhoz??? Doni egyre többször műveli, hogy a leglehetetlenebb időkben, a legéjszakább éjszakában felébred...éhesnek nem éhes, mert ahogy szopipózba rakom nyomja magát kifele...nézelődik, vigyorog, tök jól elvan...persze csakis az ölemben, vagy a nagy matracon (ami a gyerekszobába van betéve nekem), ha berakom az ágyába akkor nagyon dühbe gurul... és általában egy óráig tart ez a ceremónia...ma pl. fél5-fél6ig, aztán visszaaludt, fél7-kor mégegyszer, de akkor visszaaludt azonnal szopival...utána 7-kor ébredt Petra...Kép

Zuzmo!
Sztem simán elképzelhető, hogy szponzorálja a Hipp a dokit...egy nagyon jó barátunk háziorvos, és nagyon durvákat szokott mesélni ilyen szponzorálós megkeresésekről...én is biztos vagyok benne, hogy a mi dokinkat az a gyógyszergyár szponzorálja, aki a D-vitamin tablettát gyártja, mert ő annak a híve...Petránál még végigszenvedtem mindennap a kétkanállalösszetörömporrá-anyatejetfejekrá procedúrát, de Doninál már kifakadtam a védőnőnek, és ő elintézte nekem a dokibácsinál, hogy írjon Vigantolt...

Neet!
Épp a minap mikor néztük a Pitykét eszembe jutott, hogy biztos innen kapta a kutyotok a nevét Kép Én is imádtam kiskoromban...Petrának sajna még annyira nem jön be, sztem túl kicsi hozzá

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Egyébként múltkor a Zuram mutatta a Homáron, hogy a Szilyék farsangi jelmezeket csináltak a gyerekeknek. tök ötletesek voltak! De hogy egyesek milyen tapló hszeket írtak be! Az embereknek ennyi idejük van?

Kép
Kép
zuzmo1

Neet, Gabi tied!Kép
Johnsonst gyerekre en sem szeretem, egy felreertesbol adodoan tele vagyunk vele. Jobb hijjan en hasznalom oket!Kép

Ancsi, a teat en iszom, nem Kata. Csak bizom benne, hogy atmegy a tejcsibe is.Kép

Szegeny gyerekemmel jol kiszurok majd?, de epp a chips az, amit nem fog kapni... hihetetlen milyen hulyesegeket kitalalnak.Kép
Es szegeny gyerekkel tobbszorosen ki fogok szurni, mert a japan rajzfilmek helyett Magyar nepmeseket fog nezni es nem lesz temaja az oviban a tobbi gyerekkel.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ada,

nem telepíthetek msn-t, mert a Zapa megölne. Már réges rég letiltotta a gépről az ilyesmit. Úgyhogy ez sajna így nem műxik.. Kép
macskanyu

Tud valaki vmit mondani nekem a programozott csaszarrol? Tesom masodik babajat varja, az elsonel csaszaroztak, mert nem tagult es mert "nem jol all a mehe".

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

mása,recca,
mailt megkaptam és ahogy tudok válaszolok de szét vagyok esveKép((((((((

remélem itt minden ok,nem tudok visszaolvasni de puszilok mindenkit és ha bármi van kérek mailt mert azt a meló miatt gyakrabban olvasom.

gigi
Vendég

Fic!
Tuti, ogy a fogaknak köze van az éjszakai műsorhoz, mert most szünet van, és jobbak is az éjszakák. A homeopátiás szerektől pedig nem nagyon éreztem javulást. Te mit ajánlanál?

Kép
Kép
zuzmo1

MacsKép Nem kell telepítened, van egy webmessenger változat is az MSN-en, azon tudsz ugyanúgy beszélgetni, csak meg kel nyitni egy weblaponKép

Sziazstok!

El vagyok havazva, mert állandóan csöng a telefon, közben ágyban csücsülök, mert fáj a méhszájam, lábujjam és hát Murphy ideküldött egy idegbecsípődést fenéktájban is Kép De rendszeresen olvaslak benneteket és felhős szemekkel gyönyörködöm a dedekben és mamákban. Olyan jó, hogy ilyen sok képet raktok fel Kép

Szép napot mindekinekKép

indianyo

Macs!

Akkor este hívlak....csak most nem tudlak....mert rohanok a lány után és csak a lihegésemet hallanád Kép
Bocs, hogy ennyire szűkszavú vagyok, de a habtapi és a zuhanytálca távolságból csak ennyire tellik.
Csók, Ada
ada007

Dora,
kösz. Mikor hozod át? Kép
sokatakaraszarka neet
neet

Zuzmó,
én még nagyon kezdő homeós vagyok, Zsan és Votiv pl. már sokkal tapasztaltabbak. de azért tipp: a chamomillát szokták fogzáskor javasolni. próbáltad már?
ficánka

Ada,
akkor várom KépNeked is csók Kép jó lihegést Kép Kép

Indi,
azt már nem is tettem hozzá, hogy ahhoz meg hangszóró, meg mikrofon is köllene. nem? Te mit csinálsz, hogy ennyi mindent sikerül összeszedni?Kép
A múltkori ajánlatom még áll, most is, ha gondolod Kép Kép

Dorka,
mi az hogy nem jól állt a méhe? És hol fog szülni?
macskanyu

Indi,
jól teszed, hogy pihensz! remélem, hamar rendbejössz!
ficánka

FicKép
MacsKép ajánlatodat számon tartom, és kösziKép a méhszájprobléma ugye eleve adott, emiatt sokat kell ágyikóban feküdni, hogy kerüljük a függőleges helyzeteket - igen ám, de állandóan csörög a telefon és olyan kor ugorni kell és bepötyögni a gépbe mindenfélét (félállás éhenhalás ellen) - és ugye kismamiknak nem kéne ugrálni Kép Hát így, ilyen kis ügyesen szerzem én ezeket a remek gátló tényezőketKép

indianyo

Ja, Macskanyu, nem kell hozzá mikrofon meg kamera, lehet írásban is beszélgetniKép A webmessenger azért jó, mert bárhol be tudsz rá lépniKép Az msn.com oldalán kell a webmessenger feliratot keresni, és máris bejutsz az üzenő oldalraKép Ja, hát azonosítóval és jelszóval persze ugyanúgy rendelkezned kell. Ilyenje a Yahoo-nak is van egyébként.

indianyo

SIESTA cipőboltban, a Bartók Bélán, a Bertalan Lajos utcánál téli vásár van, 25%-kal olcsóbbért adják a cipellők egy részét. Ma voltunk, mert gyanakodtam, hogy Dócinak esetleg kicsi lehet már a téli bélelt cipője, de megnézték, és mondták, hogy mégsem Kép

Neet,
KépKép én ma reggel távoli hólapátok hangjára ébredtem, ne tudd meg mit mondtam Kép

Macs,
kézbendurmolóFülöpke Kép

A kertünkbe befészkelte magát egy fenyőpinty-csapat, gyönyörűek, és zabálják a kitett kaját Kép

v
kisün

Sziasztok,

Írtam és Fanni valamit varázsolt és elszállt az egész. Most már tuti műszaki szakembmjgf6 er lesz...

Macs: Füli nagyon helyes. Hasfájás el fog hamar múlni, én azt hittem sose lesz vége, de ma már alig emlékszem az egészre. Pedig kegyetlen volt szegénykének és semmi sem segített.

Bogárka: Fanni engem többször ellenőríz éjszaka. Apa ki akarta cselezni, de amig le nem csekkolta, hogy mit is csináok, addig nem nyugodott. Állt a kis ágyába, amíg oda nem mentem és nem adtam neki cicit, pedig éhes nem volt. azt apa is megpróbálta, jó kis lefejt tejjel. Kis akaratos a leánykám. Tiszta anyja.:-)

Ildi: remélem hamar túl leszel a kórházon. Timi pedig jó kezekben lesz.

Na megyünk sétálunk most végre nem havazik.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fanni segít nekem összekészíteni a rendeléseket: sőt már magától folyton itt van....:-)Kép

Kép
Kép
johanna1975

Johanna,
ilyen segédmunkással hamar fellendülhet a biznisz. Kép

Vera,
pintyek rulnak. Kép

neet, aki most aludt egy órát és nagyon jól érzi magát tőle
neet

FÉL ÖT VAN, ÉS MÉG NEM KELL LÁMPÁT GYÚJTANI!

ancsipancsi

Ancsi!
Juhhéjjj! Itt a tavasz Kép

Neet!
Legalább Te napközben kipihenheted az éjszakai bulit!!!Kép

Doni itt van mellettem a földön, és a tükrösszekrényben lévő haverjával kacarásznak nagyokat egymásra Kép meg kell zabálni Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: