A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Becsi, szívesenKép
Traumel-ről még nem hallottam.
Ildi
vas

Vas! Ez jó volt! Kép
Sajna a dokim hiába kérdezném, szóval akkor mit tegyek? Én nagyon hiszek a homeos bogyókban, már sokszor segítettek...

Mamacka! Nagyon szépen gyarapodik a pocakod! Kép
És ami látszik a szobátokból, az nagyon otthonos! Bizti szép lesz Áron baba rezidenciája is! Kép

Vikó! Köszi! Már böngészek is! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vas
Kép
A mi védőnénink jó fej! Emlékszik rám, mondjuk nincs valami sok kismamija... sajnos... Kép a kerületben 2005-ben 1500 ember halt meg és ehhez csak 700 baba született! Konganak a rendelések...

...köszi a bókokat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Szülés előtt állítólag a szervezet azért igyekszik kipihenni magát és általában jól alszik a kismami!
Ezt kívánom neked is!

Bartika
Köszönjük igyekszünk... Kép

Livi
A képet én sem látom... Kép

...na most már tényleg mennem kellene....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikó!
Bocsi, látod, már biztos álmos voltam. Ha nappal írtad, akkor is! Kép

Nekem is csak pár percig látszott a pulcsi. Mindjárt ügyködök vele valamit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mamacka! Ez érdekes, mert az én védőnénim meg pont most mesélte, hogy rekordot döntött a kismama mennyisége ebben az évben (akik nyáron jöttek össze és tavasszal születnek)... MOndjuk aggódok is, hogy ebből hogy lesz alapítványi szoba!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

felteszem még egyszer:

Kép

Kép
szelivi

felteszem még egyszer:

Kép
szelivi

Sziasztok

Angi és Apuka
Sok boldogságot Lídi babához,. Sok tejcit, és gyors felépülést!KépKépKépKép

Eszti
Ma nekem is sikerült talán 2 órát aludnom,KépKéptuti valami front volt ,mert látom mindenki kukorékolt.

Ági
Gratula a kisfiúhoz!KépKép

Ildi
Örülök hogy meg vagy! Kép

Képtelen vagyok írni olyan hulla vagyok.Kép

Babetta és Levi 36+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szelivi,
elsőre én sem láttam a pulcsit, de most már igen! Kép És nagyon szép! Kép

Medike,
nem kell többet gyakorolnia a párodnak, így is nagyon jól sikerültek a képek, szép a pocid! Kép

Szandra,
jöjjenek csak azok a képek Mátéról, szerintem itt mindenki szeret képeket nézegetni, pláne ha azon babák, gyerekek vannak! Kép

Betti,
pont ma volt itt a védőnő, neki is említettem a legutóbbi UH eredményeket és ő is azt mondta, hogy ez pont jó. Nem kicsi, nem is nagy. Kép Meg Nici táblájában is van egy oldal, ahol a méretek alapján meg lehet nézni, hogy hogy áll a baba. Meg van még egy oldal, ahol néztem már, de nem tudom pontosan, hogy hol... Talán mamanet, vagy babazo.. Passz. Kép

Mamacka,
nagyon szép az állatsereglet, ügyes vagy! És ha a védőnőnek is tetszik, akkor meg tuti! Kép Szépen alakul a babasarok is, akármekkora is lesz, Áronnak csudi jó helye lesz mellettetek! Kép

Homeo: most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha én szeretnék ilyen bogyókat szedni szülés után és elmegyek egy olyan boltba, ahol ehhez értő emberek ezzel foglalkoznak, akkor azt szülés után tegyem meg vagy előtte? Gondolom előtte, nem? Ez nem annyira személyre és szülésre szabott, hogy előbb le kell zajlani a szülésnek és utána mondják meg, hogy na akkor nekem mi lenne a legjobb... Vagy? Javítsatok, ha baromságokat írnék vagy kérdeznék.. Kép Köszi.

Ma volt a védőnő. Nem említette, hogy baba előtt jönne még, így automatikusan volt már olyanról szó, hogy fürdetés, bőrápolás, fül- orrtisztítás, mit vigyek a kórházba nekem, mit a babának, stb. Jó fej volt, aranyos. Korábban volt téma a cipőlevétel és a kézmosás védőnő esetében... Kép Cipőjét levette egyből, kezet nem mosott, de szerintem most felesleges is lett volna. Azt mondta gyerekdoki nem fog kijönni hazajövetel után, ő igen. Hazajövetel másnap délelőttjére szokta időzíteni, szerintem az jó is.

Nadine és Dorka 30+1 Kép

nadine81

NadineKép a homeopátiás potenciált (a higítás arányát) és a dózist kizárólag gyakorlott homeopata orvos tudja neked egy hosszas beszélgetés és alkati szered meghatározása után megadni. Így a gyógyszertárban teljesen mindengy, hogy szülés előtt, vagy után veszed megKép Ott csak ki tudják neked adni, esetleg valami ajánlást tudnak adni, hogy hogy "szokás" szedni, de az semmiképpen nem a te személyedre szabott adagolás lesz.

indianyo

nahát, az előbbi hsz-t kb.15 percig küldte el, mégsincs seholKép
csak ezt akartam beírni:
Bartika,Nadine ezt olvassátok el, szülés előtti, alatti, utáni bogyók:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18

Nadine, amit Vikó ír, az úgy van.Adnak a gy.tárban bármit, de azt csak az orvosod tudja eldönteni úgyis az adott pillanatban, hogy neked mire van szükséged, milyen potenciálban.
vas

Babetta, örülök, hogy örülszKép

Itt egy tuti kuglófrecept, múltkor írtad, hogy nem sikerült a tiéd.
nekem is ez volt az első kuglófom, és kircsi lettKép
Hozzávalók:

<font color="ff0000">3 tojás (szobahőmérsékletű)
3 pohár liszt
1,5 pohár cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
1-1 közepes narancs és citrom reszelt héja és leve
1 pohár olaj

Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 170 fokra. A szobahőmérsékletű tojásokkal (így jobban olvad a cukor) mixerrel habosra keverjük a cukrot. Hozzákeverjük a gyümölcsök reszelt héját és az olajat. Folytatjuk mixerrel a keverést. Hozzáadjuk az előzőleg összekevert lisztet, sütőport és vaníliás cukrot, majd a legvégén a gyümölcsök levét. Vékonyan kivajazott kuglófformában 30-40 percig sütjük.

Megjegyzés:
Lehet, hogy csodálkozni fogtok, de tényleg nem tartott tovább az elkészítése, mint 15 perc. Míg a sütő bemelegedett, addig összeállítottam a tésztát. </font>

Én még tettem bele mazsolát is,és 2,5 decis bögrében mértem az adagokat.
vas

<font color="aa00aa">IldiKép Ez a homeos cikk nagyon jó, kösziKép
Kuglófot annyira megkívántam brrrrrr</font>

indianyo

Lányok nekem már két szöveg nem ment el. Remélem ez el fog.

Cory!
Itt oldalt most olvastam, hogy nyertél az Anitán! Gratulálok!

Kép
szelivi

Indianyó, Ildi,
köszönöm! Kép Tehát ahhoz, hogy személyre szabott adagolás és higítás legyen, kell egy hozzáértő doki is, nem csak a patikus. Viszont minden nőgyógyi ért ehhez? És mikor érdemes nekik ezt megemlíteni? Elolvastam azt a cikket is. Kép Ezek szerint vannak olyan bogyók is, amiket vajúdás és szülés alatt is lehet szedni? És azt nekem ki adagolja? Mert láttam, hogy bizonyos időközönként lekk bekapkodni belőlük. Erre én fogok figyelni? Vagy a szülésznő? Vagy? Húúú, mennyit kérdezek, bocsika. Kép

nadine81

Utolsó előtti soromban: lekk=kell Kép

nadine81

Sziasztok!

Isten hozta a világban Bettinát és Lidit. Kép Gratulálok Tündének és Anginak, és sok-sok kitartást Nektek és a papáknak az első napokhoz. És jó sok tejcit. Kép

Vizesedés: erről sokat tudnék mesélni, mert a szülés előtti napon 2,5 kg-mal lettem nehezebb, ami egy az egyben víz volt. Az orvosom azt mondta, hogy ez nagyon kellemetlen, és egyben tünet, de nem lehet csinálni vele semmit. A krumplidiéta nekem eleinte használt, de a végefelé már több vizet tartott meg a szervezetem a diéta után, mint amennyit kihajtott előtte. Szóval óvatosan vele.

Has: a hasunk a terhesség 9 hónapja alatt nagyon megváltozott. Így a visszaváltozáshoz is sok idő kell. Nekem a kórházi napokon kb. olyan volt a hasam, mint félidőkor, most már (1,5 hetesen) sokkal kisebb lett és érzem azt is, hogy a belső szerveim kezdenek visszamenni a helyükre. Anyósok meg csak sértegessenek, nem kell erre figyelni. És ne feledjétek, hogy a női szervezetnek legalább egy év kell ahhoz, hogy a terhesség után visszaálljon. Ezt pedig az orvos mondta.

Súly: mint már erről sokat beszéltünk, ez a másik kulcskérdés az 50 feletti nők táborában. Örömmel jelentem, hogy tegnap reggel mért súlyom 0,5 kg-mal kevesebb, mint a terhesség előtti, és a ruháim mégsem jók a pocakomon. Kép Szerintem az lenne természetellenes.

Gyerekorvos, védőnő: nálunk férj és feleség. Hihetetlen jó fejek voltak, levették a cipőjüket és kezetmostak. Ez önmagában nagyon sokat elmond. A gyerekorvos szerint nem kell figyelni túl sokat a kéretlen anyóstanácsokra, mert "Magyarországon minden férfi a focihoz, és minden nő a gyerekneveléshez ért."

Császár: nem győzőm ismételni önmagam. Én sem akartam a császárt, mert a természet nem úgy rendeli a dolgokat. DE: ezerszer inkább egy császár, mint egy életre szóló fogyaték, vagy ki sem merem mondani, hogy mi. Hiába szültem császárral, egyáltalán nem érzem úgy, hogy ettől más lennék. Nem ezen múlik, hogy milyen szülő lesz az ember.

Szoptatás: én is belefutottam abba a hibába, hogy nem evett a baba, csak nyámmogott. Ezt tényleg nem szabad engedni, mert kisebesedik a bimbó. Nekem egy kórházi kismama mutatta meg, hogy minél nagyobb részt kell a bimbóból a baba szájába tenni, és akkor szopizik rendesen.

Homeobogyók, Szent Imrések: Nyulas Jolán ennek a szakértője, a kórházban többször láttam, hogy ilyenekben is segít.

Eszti: elhiszem, hogy nagyon nehéz alvás nélkül lenni. Én már csak tudom. A langyos cukrostej csodákra képes... Ezt még tőletek tanultam. Nagyon drukkolok Neked, és tudom, hogy a legnehezebb az utolsó pár nap. Kitartás, bízz önmagadban. Simán bírni fogod és nem leszel fáradt.

Ági: gratulálok a kisfiadhoz. Kép

Csema: pihenj jó sokat, és akkor Szófi biztosan bent marad még jövő hét közepéig és még jóval tovább is. Kép

Mamacka: nagyon szépen nő a pocakod. Kép

Tábla: hogy vannak ezek az új táblák? Kellenek új jelszavak is? Mik a címek?

Bocsi, hogy ilyen sokkkk voltam.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

NadineKép szerintem ehhez csak homeopata orvos ért. "sima" nőgyógyász és szülésznő csak egy általánosan alkalmazott adagolást adhat neked- csakúgy, mint egy gyógyszerész, ha érdekli egyáltalán. Személyre szabottat semmiképpen sem. A homeopátia ugyanis nem olyan, mint az általános orvoslás, ahol a tüneteket kezelik és mindenkinek ugyanazt írják fel. Homeos orvos hosszú ideig beszélget veled, hogy az alkatodat meghatározza, és csak azután kezd el adagolásról beszélni. Érdemes mindenképpen beszélned az orvosoddal, meg nem tilthatja a használatát senki, s ha nem túl nagy potenciálú gyógszert szedsz be, akkor ártani sem fog, csak legfeljebb nem használ majd. Sebgyógyulásra és tejtermelés fokozására mindenképpen ajánlanám én ezt a dolgot, mélyebben azonban csak orvosi tanácsra mennék bele. Szóval csak bátran érdeklődj a doktoroknálKép

indianyo

Még írnék kicsit a védőnő által említett dolgokról, ha nem baj. Igaz, ez változó lehet, de ki tudja.. Kép
Bőrápolásról annyit, hogy az elején vegyek a gyógyszertárban sima olajat, amit úgy kérjek, hogy bababőr ápolásához olaj és tudni fogják, hogy mi kell. Ezzel fürdés előtt át kell törölni a hajlatokat, mire vízbe kerül a baba, fel is szívódik, utána pedig sima vízzel átöblíteni. Ez a száraz bőrük miatt kell. Sudocrem-et mondott még popsira és/vagy Neogranormont. Azt mondta van, aki mindkettőt használja, mert a Neo. hámosít is és jó pelenkakiütés ellen is. A kórházban fogok receptet kapni a köldökápoláshoz szükséges cuccokhoz, ami alkohol, gézlapok és hintőpor. Külön nem kell hintőpor, mert ha akarok valamihez, jó az is ami a köldökáplásból megmarad, mert az antibiotikumot és fertőtlenítőt is tartalmaz. A receptet a gyerek nevére állítják ki az én módosított TAJ számommal.
Szó volt még Apa bent legyen, ne legyen sztorikról is, hazajövetelről, szobahőmérsékletről, stb. És hogy nincs értelme hetente válogatni a pelenkamárkákat csak azért, hogy "kipróbálom ez is jó-e", hanem ha az egyik jó, akkor maradjunk annál. Természetesen ha kiüti vagy hasonló, akkor lehet váltani. Ugyanez a popsitörlőnél is. Szóval szerintem jó volt, elmondott sok mindent.

nadine81

<font color="aa00aa">Ja, NadienKép persze, szülésznőnél is érdeklődjKép

MariannkaKép itt jön az én önző érdeklődésem a császárral kapcsolatban: Mikor és mennyi ideig lehetett veled a babád műtét után? Igazából ugye itt az a nehézség, hogy valaki mindenképpen kell, hogy segítsen neked a szopizásnál és a fürdetésnél, mert tovább kell feküdnöd, mint egy "sima" szülés után Illetve mi volt még, amit te nehézségként éltél meg?
Bocs, ha túlragozom a témát, de Szent Imrében császárral mostanában csak te szültél, így tőled kell kérdeznem. </font>

indianyo

Indianyó,
köszönöm még egyszer is! Kép

Mariannka,
húúú, nagyon hasznos dolgokat írtál ám! Kép A súlyodhoz gratula, ezzel már nem is kell foglalkoznod, kicsit később meg gyúrhatsz pocakra vazze! Kép
A császárral is teljesen egyetértek. Inkább mondják meg előre, ha kell, nehogy közben jöjjön valami gond, ami lehet elkerülhető lett volna császárral. Persze, hogy mindenki (én is) jobban szeretne természetes úton szülni, de első a baba érdeke. Kép

Én épp a napokban azon gondolkodtam, hogy igaz még van 10 hét, de már most nagyon várom a szülést. Ez még nem is lenne érdekes, hisz ki ne várná, de én, aki félek a vajúdástól, fájdalomtól, mostanában inkább úgy fogalmazok magamban, hogy már "át akarom élni" és nem pedig "túl akarok lenni rajt". Érdekes. Kép De jó érzés. Kép

nadine81

Sziasztok!

ÉLJENEK AZ ÚJ BABÁK!!!! Kép Hatalmas gratula a kiscsajszikhoz! Nagyon sok örömöt, boldogságot kívánok nektek!Kép

Szelivi,
nagyon szép lett a pulóver, igazán kislányos. A Sugárban én mászkáltam tegnap, de nem vettelek észre, amilyen kikapcsolt vagyok. Szinte minden nap mennem kell valahová. Pedig örültem volna, ha összefuntunk.

Annácska,
a ctg lehet, hogy nekem is rázogatós lesz.Kép Ha Kisbence egyszer bealszik... Jól vagytok?

Borcsa, Cory,
nagyon örültem a szopis témának, sokat tanultam belőle, remélem, tudom majd hasznosítani.

Bartika,
a google-n beírod a keresztszemes szót, és egy csomó találati oldalt kapsz...Érdemes ott szétnézni. Egyébként te magad is megtervezheted "kockás" papíron, színes ceruzával vagy festékkel a rajzot, és az alapján hímezheted is a képet. Válassz valami egyszerűt és színeset, azzal kezdd el! A Burda és kreatív boltokban rengeteg keresztszemes mintát tartalmazó újság van, ott is beszerezheted a mintát, de ne készet vegyél (anyag + cérnák egységcsomagban), mert az szerintem marha drága. Érdemes kongré anyagot venni (ez több színben is van), és hozzá osztott hímzőfonalat, aminek az ára 70-120 Ft/motring és óriási a színválaszték. Ez íg sokkal olcsóbb, és szerintem jobb is, szebb is. Én most a fürdőlepedőt varrom meg hétvégén (vettem frottírt), és erre teszek ibolyacsokros-lepkés keresztszemes hímzést ilyen kongréból.

Mariannka,
örülök, hogy jól vagytok, vigyázzatok egymásra! Sok boldogságot kívánok nektek is!

Nancsika,
mikor költöztök? Hogy vagytok?

Babetta,
a kuglófreceptem nekem is hasonló, mint Ildié, biztos, hogy fog sikerülni, csak vágj bele!

Szép hétvégét mindenkinek!

Lyly
36+3

Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Vikó,

ha nem fordult be Kisbence, nálam is császár lesz, de én osztom Cory véleményét: ennek oka van, és a babának akkor mindenképpen jobb lesz. Én sem rajongok érte, de hozzászoktatom magam a gondolathoz. Kép Vigyázz magatokra, pihengess sokat, és várom az ígért emilt!Kép

Még egy kis kép nektek:
Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem tudtam elérni a babanetet!Kép

Tünde, Angi!Kép
Gratulálok!!! Sok-sok örömöt, és tejcit kívánok nektek! Kép

Szelivi!
nagyon szép lett a pulcsi! Nekem sajna biztosan nem lenne türelmem az ilyesmihez.Kép

Mamacka!
Nagyon szép a pocid! Főleg amikor szívet formálsz a kezeddel rajta, az olyan kedves!Kép

Minden finiselőnek kitartást kívánok! Már nincs sok hátra, annyira izgalmas! Én végigizgulhatok mindenkit, mire a tábla aljáról én is sorra kerülök!Kép

Ma vettem egy nagyon édes kis rugit! Már nem akartam vásárolni semmilyen ruhát, de ezt nem hagyhattam ott! Igaz, használt, de egész újnak tűnik, nem sokat használhatták.
Holnap rakok képet is róla, meg pocifotót is, csak a párom elvitte a gépet.

További szép napot mindenkinek!
Adri+Levike
30+2

Kép

Kép
adriana

Drága LylyKép Köszönöm neked és mindenki másnak is a megnyugatatást bár én egy percig sem kételkedtem ebbenKép Számomra csak az a fontos, hogy ne vegyék el szülés után tőlem a babát, meg hogy ő is dolgozhasson egy kicsit a születésért, és ne csak "kivegyék". Szóval érte és nem magamért kérdezekKép

indianyo

Adriana!
Már én is nagyon vártam, hogy mikor lesz vége a pulcsinak! Egyébként csak sima és fordított, meg egy-két ráhajtás, meg összekötés. Az elején egyébként lyuksorok vannak, meg a hátán is, meg a két ujján is, csak összeugrik az anyag.

Lyly!
Én keresztszemesbe még nem mertem kezdeni. Amilyen telhetetlen vagyok, a fürge ujjakból néztem ki egy hatalmas kék elefántot virágokkal, de nem merek nekivágni. Életembe nem kersztszemeztem. lehet, hogy kisebb dologgal kéne kezdeni.

Vikó!
Ha nem altatásban csinálja a doki, akkor szerintem rögtön a kezedbe adják a babát. Csak sok erőt tudok kívánni hozzá! Remélem lesz hozzá energiád! Kép

Kép
szelivi

LiviKép Hát én is csak reménykedni tudok benneKép Foglalmam sincs, mit bírok egy ilyen műtét után... De hát én egy anyatigris vagyok, úgyhogy nem fogom könnyen megadni magamKép

indianyo

Vikó!
Abban biztos vagyok! Kép

Kép
szelivi

Nicikáról tudtok valamit?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

En is ezt akartam kerdezni....
becsi
Iklad

Útálom hogy nem tudok semmit megcsinálniKép Már egy órája mosogatok kb 15 percnyi szennyestKép iszonyatosKép Nagyon fáj a hátam.

Miért lehet hogy Nici szül? Küldjetek neki sms-tKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: akár az is lehet, és már 1 napja tuti nem jelentkezett.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Mindenki!!

Rég jártam erre, nem is győzök visszaolvasni meg ámulni-bámulni a sok kisbabán!!! Mindannyiuknak én is nagyon nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!

Meg akkor már mindjárt kérdeznék is valamit: akinek van előteje - kötelezően kell jönnie, vagy nem muszály? Nekem nincs, és azon izgulok, hogy ez ugye nem azt jelenti, hogy majd amikor szükség lesz rá, akkor meg nem lesz???

Sziasztok
Móni és Marci 36+2
kmoni

Angi Kép
Nagy gratula Lídikéhez! Sok boldogságot az egész családnak!

Kmoni
Nem jelent semmit, hogy van vagy nincs előtej.

Szilvi
38+4

Szilvi és Katababa
szisz2

Nici
tegnap még bejelentkezett a soproni topikba, akkor azt írta kicsit fájdogált.
De csak írna valakinek, ha menne, nem?

nadine81

Vikó: nagyon jól haladok a kis beszámolómmal, abban benne lesz minden. Sajna hétvégén nem lesz gépem, mert kell neki egy kis karbantartás, de nagyon igyekszem. Ha esetleg úgy sem menne, akkor majd telefonon elmondok Neked mindent, vagy emilezünk egyet. Kép Tényleg sok hasznos dolgot szeretnék megosztani veletek.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Akkor Nici biztos keszul valamireKép
becsi
Iklad

Nicika nem érzi jól magát, fáj a torka, meg van fázva, és Patrik is beteg!
Volt ma NST-n ott rendben volt minden!
Csak nagyon fáradt és kimerűlt!

KépKép
csema

Írtam Nicinek smst, várom a választ. Kép

nadine81

Jó estét!

Szelivi
Nagyon aranyos a pulcsiKép

Mamacka
Nagyon jól sikerültek a kisállatok, ügyi vagyKép

érzések a szüléssel kapcs.: Nekem a 32-36.hétig volt hogy rettegtem a szüléstől, rémálmok stb. De aztán ezen is túl lesz az ember lánya.Kép Most már én is inkább úgy érzem, bárcsak kezdődne a dolog. Bár most csütörtökön, hogy voltam CTG-n, beláttam az egyik szülőszobára, hááát kár volt.
Bennt ült egy lány, mesztelenül (tök kiszolgáltatott helyzet), nagyon fájhatott mindene, mert az arca kicsit el volt torzulva, mondták, hogy már előző nap elfolyt a magzatvíz, és eddig a fájásokon kívül tágulás nem volt, ezért most megcsászározzák, pont az én dokimra várt. Olyan rossz érzésem lett, olyan csúnya zöld volt a szoba,mindeni tök nyugodt, csak szegény kismama lehetett teljesen kész. és mikor arra gondoltam, hogyha most rossz lenne a szívhang, vagy bármi ami miatt bennt kellett volna maradnom, tuti elsírom magam.Kép

Holnap reggel 9-re megyek be megint, a doki meg akar vizsgálni, kérdeztem hogy miért 2 nap múlva, mert hogy teljesen zárt voltam, mondta:Miért ne?és mosolygott. Jaj de viccesKép

Bocsi ha kicsit hosszú lett, de le kellett írnom, Apának is próbáltam mondani, de nem igazán értette mi bajomKép.Felhúzott szemöldökkel csak hallgatott. Ma viszont elvitt ebédelni, hogy ne kelljen főznöm, kedveskedett a Drága.Kép

A. 39+2
Vendég

Én is beszéltem Nicivel. Az van, amit Csema is írt. Patrik is beteg, őt is kerülgeti. És még fáj a hasa, lent, szúr, feszít, nem jó. Oldalt sem jó feküdni, csak hanyatt. Ülni sem jó, azért nem ül gép elé sem. De mindenképpen írni fog majd, ha indulandusz van!

nadine81

Alina,
kedves a férjed! Kép A dokid meg nem! Kép
Az a kismama azért lehetett tök pucér, mert vár a szurira a császár miatt? Mert amúgy azért nem vagyunk totál ruha nélkül, nem??

nadine81

Sziasztok Kép
Szelivi Kép
Nagyon szép a pulcsi, ügyes vagy Kép
A keresztszemes nem nagy ördöngösség, szerintem ezerszer könnyebb mint a kötés Kép Vágj bele bátran Kép

Mariann Kép
Nagyon jó olvasni a véleményedet Kép
Gratula a súlyodhoz Kép
Istvánka, hogy van? Képet nem tusz felenni róla? Kiváncsi vagyok mennyit változott egy hét alatt Kép

Ildi Kép
Köszi a cikket és a receptet Kép

Lyly Kép
Szerintem a babáknak már tuti kialakul a 36. hétre az alvás-ébrenlét időszakuk és ha nem aktív abban az időszakban mikor menned kell ctg-ra, akkor bizony megy a rázogatás Kép Bár biztos hülyének néznének, ha én éjjel 10 és 11 között akarnék menni ctg-re Kép
Köszi, nagyjából jól vagyunk, csak a bordáim vannak útban a kicsifiamnak Kép

Adri Kép
Nagyon szép hétvégét nektek. Talán most buliztok utoljára ilyen felszabadultan, használd ki Kép

Nici Kép
Jobbulást, vigyázz magadra Kép

Annácska 32+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Alina Kép
Nagyon édes a párod, hogy kedveskedet ma egy ebéddel Kép
Elhiszem, hogy rosszvolt látni a kismamát, de inkább készülj úgy hogy minden rendben lesz és egészségesen a világra segíted a kisfiadat Kép

Annácska 32+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nadine
szerintem nem vagyunk meztelenek, legalábbis remélem. És igen a doki sem volt formában!

Annácska
KösziKép
Gondolom ha beindulnak a fájások, meg minden, legkevésbé a csúnya zölddel fogok foglalkozniKép
Vendég

Holnap hajnalban elutazunk Miskolcra disznóvágára, így nem leszek egész hétvégén Kép
Azért mindenkire gondolok majd és drukkolok a finiselőknek Kép

Annácska 32+4

annácska

Alina Kép
Azért a konfortérzet sem árt néha Kép
Bár biztos nem azzal fogsz foglalkozni Kép

Annácska 32+4

annácska

AnnácskaKép
Jó utat és sok finom kóstolót!

Holnap jövök doki után írni mi volt! Jó éjszakát!
Vendég

Annácska,
jó hétvégét, egyél finomakat! Kép

Tényleg szopi alatt sem jó a túl fűszeres és/vagy sós étel? Mert azt már hallottam, hogy bab, káposzta, és hasolnó puffasztó ételek pl. nem jók.

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: