A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

TUDOM, TUDOM,
úgy értettem, mi 3-an!! akiket még az előző topikból ismertem.
Először Lindi, utána Te és utána én...KépKép
(mint mindig, mindenben az utsó Kép)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oda még jársz?
20170114224602

hát, hébe hóba...
mostanság átlesek, mert most mindennapra jut egy szülinap!!!hehe...de olyanok vannak már többségben, akiket nem is ismerek...
szóval, nem igazán. De pont tegnap irtam oda, mert szóba jött a járás téma, és Igi még mindig lábujjhegyen balettozik, és megkérdztem, h ez gáz e??
szóval ennyi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka! De jó ez a kép. Gréti még milyen kis makifejű volt Kép Átküldöd nekem ezt a képet eredeti méretben? ildi142 @ freemail.hu
A Kékcinke utcába készülünk, még az áron alkudozunk egy kicsit, remélem sikerül, és addig nem viszi el más.

Votiv! Nekünk is hétfőn romlott el a mosógépünk. Az énegyik melltartóbetétemet valahogy beszippantotta még valamikor a nyáron (hát ezért nem találtam), és mostanra jutott el a csőig.
2 perces munka volt, 7000 ft. Pedig valószínűleg én is ki tudtam volna szedni, ha tudtam volna,mi a baj.

Zsan! Én akkor olyan fittnek és boldognak éreztem magam, hogy csak na. És milyen fincsi volt a mézes puszedli!

KépKép
KépKép
lindicita

Brekuc, nem hiszed el, de annyi minden hasonlít a szülésedben az enyémre! én (2004) nov. 27-re voltam kiírva, és végül dec 9-én fektettek be, és 10-én szültem! a dokim más volt, és a vákuumot szerencsére megúsztam, de mivel a fájáskáim semmit nem értek, volt burokrepesztés, meg egy vagon oxitocin, és így is csigalassúsággal tágultam. éjféltől jöttek a fájásaim, másnap délben mehettem be a szülőszobára, és este 9-re született meg a fiam, akinek még a paraméterei is nagyon hasonlítanak (3700g és 57cm) a kisfiadéra! Kép
most már tényleg kérek egy képet is Kép
és majd egyszer meséld el a hosszú Kép-t is, ha olyanod van, ok?
mit tanítasz és milyen egyetemre jársz?

votiv 8)
votiv

Zsan!
Ha már így a látogatás szóbajött, már alig várom, hogy mehessünk Mooset és Verát meg a babákat meglátogani, mint "hivatásos látogatók" Kép Kép Kép
Moose!
Ugye meg fogod engedni, hogy Hozzád is bemenjünk???
Verát nem is kérdezem, hozzá mindenképp bemegyünk, de szigorúMoosetól gondoltam jó előre megkérdzem Kép Viszünk majd sütit! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi, júj, akkor mondd el, hogy kell szétszedni! nekiesem én Kép azokon az apró lyukakon átment egy melltartóbetét? ez nagyon kemény!
a miénknek az a baja, hogy nem szív. itt csak én szívok!!! KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv! Nem az apró lyukakon, hanem ahol az ajtó nyílik (előltöltős), ott korben van valami gumiperem, az alá a centrifugázáskor beszorulhatott és a következő mosoásnál beszippantotta, azóta meg ott nem tudom mit csinált belül. Így aztán csak szívta, szívta a vizet, és nem a csövön jött ki, hanem a mosopor adagolón.
Ezek úgy csinálták, hogy megbillentették a mosógépet és hátul a cső felé van valami tálca. Azt levették, és onnan kibányászták.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Az egy nagyon aranyos kis utca!!! Kép Sokat sétáltattam arra Petrát Kép Akkor tényleg nagyon közel lesztek!!! És Grétinek pár lépés lesz a szuperovi az Erzsébetkirálynén Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
még szép!!!Kép ha akarod, keresek előbb szülő anyukákat is, hogy ne kelljen annyit várni!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
nálunk is folyton ez van...de Levi az első szerelős eset óta tudja mit kell tenni, igy mi már nem hivunk szerelőt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dora, koszi, megnezemKép. aztan nehogy ezen osszevesszetek az unokatesoddal!!!

Lindi, boldog egyeves szulinapot ennek a csodaszep huncut leanynak szombatra!KépKép

Votiv, te elorelato anyak gyongyeKép (bar nem is ertem, miert nem rogton franciaagyat vettetek a lurkonak?Kép). szoval ok, ertettem: nem kellKépKép.
ja es hintopor tenyleg nem rulez. orulok, h mas is igy gondoljaKép

Brekuc, Acik, sziasztok itt!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

meg ez, mert most olvastam vissza a vasarnapot:

Macs, ez a tapszer-etetes mennyire komoly? vagy mar valtozott azota a helyzet? a gyakori szoptatas biztos segit v mar segitett is a tejtermeles serkentesebenKép (bar nem hiszem, h pont te ne tudnad eztKépKép). es a bukasokkal hogy alltok? szoval: hogy vagytok???? Pocak kepei tunderiekKép

Ancsi, egy-ket alkalmi zab-evestol meg nem lesz semmi baja a picurodnak!!! ne aggodj!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Brekuc!
köztünk is van egy csomó nem "helyi". majd légyszi meséld el a vizsgálat eredményét. nem lehetett semmi a dolog!

Recca!
nem aggódom már Kép, azóta rizspehelyből főztem 1x neki "tejbepapit".

lehet összefüggés a húsevés és az "örjöngés" között? héten minden nap kapott húsos bébiételt, és minden nap kezelhetetlen volt, főleg este. ma nem, ma aludt, mint az angyal. fél 9-től 11-ig, majd most újra. holnap megint nem adok neki húst, kipróbálom. lehet, hogy még nem kész a kis gyomra. (vagy az egyik kaja édesköményes volt)

érdekes felfedezés a bébiételes üvegen
- Kecskeméti Bébiétel, Gyártó: HIPP Kft. Hanságliget Hipp u.1.--> lehet, hogy megvette a HIPP a Kecskemétieket? vagy ez csak nekem új? ez a Brokkolis pulykahusi mindössze 150 Ft volt, míg a HIPP-es kaják, amiket mostanában vettem éppen a duplájába kerültek.

ancsipancsi

ma magam alatt voltam... mert gyerek mar napok ota nyomja a hajnali musort es hullak vagyunk apaval es akkormeg meg is kapom tole, hogy rosszul vagy sehogy nem nevelem, azert van, meg hogy hogy beszelek vele (pedig nem is uvoltottem es nem is karomkodtam, csak a hangnem volt apa szerint kifogasolhato), szoval a delelottot bogessel toltottem (a kimerultseg meg az erzekeny buramra olvasott pocsekanyasag miatt), aztan viszont elmentem es levagattam a hajambol egy csomot es aztan setaztam nyuszival es hugommal egy nagyot es gyagya nagymamanal is voltunk (egesz hasznalhato volt ma), most meg visszaolvastam. de lehet, hogy inkabb aludnom kellene kilenctol, mert ha ma is felkel, en elkoltozom... legyszives ha ezutan meglattok este tiz utan errefele, zavarjatok el! koszi

Babakepek tokjok Kép de a hatosikreket egyszeruen nem hiszem el!

Kisun Kép ez tokjo Kép apa marhara orul? vagy meg eddig sikerult palastolnia? Kép nem is tudom, elujsagoljam-e a mienknek, szegeny mar elkezdte a felkeszulest a haromhisztisnore Kép Kép hogy fogja dociapat irigyelni Kép

Kokuszmatracos mamaknak koszi a valaszokat Kép Gonosz illetve inkabb Karorvendo Neet, en akkorsem habszivacson fogom altatni a gyereket, hanem latexen es kesz!

Ancsi, ez is teljesen a gyerkoctol fugg, ismerek olyanokat, akik 2 meg 4 evesen is racsosagyban alszanak, mas lurkok meg 1 evtol nagyobban. Es en msot 90x200ast veszek nyuszinak, aminek korbe van fakorlatizeje.

Rec, meg mindig szeretlek Kép es eddig nagy setamester voltam, csak az utobbi ket honapban lettem otthonulo, hogy egyre nagyobb a pocakom es egyre rohadtabb a hideg... de ma masfel orat setaztunk, es gyerek tokjot ugralt a hoban ugyhogy ne aggodj Kép

Gabi, de, de tudod masodik vagy harmadik keruletet szeressuk.

O, Fic Kép egyebkent lehet, hogy attol volt, hogy elmeselted a tokjokat. nekem mar millioszor volt, hogy ha valakinek elmeseltem, hogy jol aludt a gyerkoc, akkor utana mindig szornyu ejszakam volt, ugyhogy regota mar csak azt mondom el, ha rossz... orulok, hogy srac bul Kép

Lindi, ne aggodj emiatt, nekem csak pont szulinapjan es akkor is csak egy-ket oraig volt "rohamom" Kép azok az anyukak is tok normalisak, akik nem keszulnek hetekig az ajandekokkal es nem szipognak egesz heten a meghatottsagtol... majd ha megint pocid lesz, akkor meg ugyis bogni fogsz az osszes pelenkareklamon Kép es hogyhogy elkoltoztok a tokjo masodik keruletbol? mianemjoottan?? es persze nagggggyon sok boldog szuletesnapot az ifjuholgynek! Kép Kép

Brek, en most majusban szulom a masodik babat a doktornonel, de elsore szerencsere nem farasztottam ennyire ki Kép szerintem egy hos vagy! plane, hogy apa nelkul Kép nekem mostanaban sok ilyen remalmom volt, mert a barati koromben is vannak/voltak egyedul maradt mamak Kép

Acik, en is eszaki vagyok, de itteni doki maganrendelesere jarok. Viszont Bartfai utcai rendeloben (ami korhazzal van egybeepitve) is rendelnek itteni nodokik, nemcsak Fehervari uti sztkban, ott is megkerdezheted oket. (enyem Urban doktorno peldaul szerda delelottonkent)

Bogarka, hat perszehogy! Kép anyost asszem el fogom tiltani mar elore, de nektek nagyon orulok majd Kép ooo, asszem valaki mar igert is nekem egy jo nehez kuglofot Kép ki is volt az?...
moose

Ancsi, ez csak neked uj. Reg megvette. En ezt a ket markat nyomattam csak nyuszinak, ha neha elofordult mas (pl nestle) nem is ette meg. Es mostmar alig eszik bebikajat, talan ha hetente egyet, es hippet meg hajlando, de kecskemetit mar nem. szovaltalan nem veletlenul olyan nagy az arkulonbseg, pedig en is azt hinnem, hogy akkor mostmar egyformak...
moose

Ancsi, még az univer is a Hippé, lefedik az egész "palettát"... viszont ebből arra gondolhat az ember, hogy mivel ugyanazon gépsosorn ugyanazok anyagok hozzáadásával gyártják (viszont érdekes módon minél olcsóbb, annál több sót/cukrot tesznek bele???) ezért a Hippben a márkanevet meg ezeket a fura ételeket, mint édesköményes nyúlhús - amit Lencsi is evett a minap - kell megfizetni... és azt, hogy nem raknak bele sót/cukrot. vagy csak nem annyit, mert ugye ha jobban megnézzük, a Hippek jó része is "ízesített"
de az Univerből van 3-4 "bio" is: zöldbrosófőzi, vegyes zöldfőzi, alma-krumpli, ezek nem rosszak ám, és fele annyiba kerülnek mint Hippék
(egyébként tök vicces, de a Hipp-Kesckeméti kapcsolat úgy indult, hogy a Hipp beperelte őket mert gyanúsan hasonlított a cimkéjük az övékére, aztán rájöttek, hogy jobban járnak, ha bekebelezik az egészet - 1 ideig az osztrák cég magyar ügyvédeinél dolgoztam, de Mr. Klaus Hippet azért nem ismerem ám személyesen Kép)

és tegnapelőtt vettem Ezsvánkának a szokásos milumil 3-as tápját a papikhoz, és észrevettem, hogy a "Cukormentes!" feliratot "Szacharózmentes"-re cserélték... szóljatok hozzá Kép

votiv 8)
votiv

első voltam! Kép

jó reggelt Mindenkinek! Szép napot, szánkózzatok sokat vagy játszatok a jó meleg szobában! Betegeskedők lábadozzanak, pocakok szépen gömbölyödjenek! Kép

votiv 8)
votiv

Moose, nem szép apától, hogy leszúr Kép nevelje ő Nyuszit alvásra, tessék, aztán majd meglátjuk, hogy megy Kép
és most már tényleg én akarok lenni, aki legközelebb csinál vmit a hajával! Kép

votiv 8)
votiv

Recca, franciaágy, még mit nem!? Kép
hogy aztán felhozza a kiscsajokat?? Kép

fú, ennyire jó a koránkelés, hirtelen olyan dögletes fáradtság lett úrrá rajtam, bárcsak visszafekhetnék, de már hallom a csipogást...

votiv 8)
votiv

Votiv, Kép
Lehet, hogy haj témában picit beelőzlek, ma megyek (három hónap után végre) fodrászhoz. Majd gondolok Rád! Részvétem a mosógépért! Mint látod én is korán keltem, de nálunk a baba keltett minket.

Fic, Kép
Annyira örültem,h írtál Vincsenzóról! Tényleg sokban hasonlítanak a gyerkőceink! Dobj fel róla egy képet, légyszi!!!!

Brekuc, Kép
Gratulálok a maratoni szülésedhez! Én is várom a képet, kíváncsi vagyok a kis Ábelre! Azt hiszem az átaludt éjszakákért sokan irigyelnek, én is... Ez a légzéskimaradás tényleg hajmeresztő, de legtöbbször nincs semmi komoly a háttérben. Remélem nálatok is így lesz, majd írd meg, mi volt a vizsgálaton!! Drukkolok.

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok lányok!
Csak gyorsan bejelentkezek,mert elvileg 9-től áramszünetünk lesz, aztán meg már indulunk pá.

Rec! Köszi szépen a köszöntést, meghúzum helyetted is Gréti fülét.

Ezt a bébikajás összefüggést már én is észrevettem, csak azt nem értem én is, hogy akkor a Kecskeméti miért nyomatja tele a legtöbb kaját cukorral. Ugyanígy nem értem a Nestlét sem, mert kaptam tőlük anno levelet, amiben a védőnéni ecsetelte mennyire nincs szüksége a gyereknek a hozzáadottcukorra és sóra, ehhez képest minden kajájuk cukros.

Moose! Azért megyünk el a tökjó második kerületből, mert kinőttük a lakást és a garázst. És ez csak egy társasház falatnyi kerttel. És mi igazi kertet akarunk,meg külön szobát Grétinek.

A zurad nem tudja, hogy ilyen állapotban nem lehet egy nőt sértegetni? Beszéljek vele? Kép

Lányok! Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
lindicita

Jó reggelt!

Egyszerűen nem képes itt abba hagyni a havazást Holle anyóKép

Isten éltesse a tegnapi és mai "hófordulósókat"!

Lindi:
szépséges kislányodat is az isten éltesse első szülinapján majd!!!Kép

Fotók nagyok édesek!

Macs:
hogy vagytok mostanság?

Indi:
és Te?

Tudunk valamit Rylieról?

petergabi

Szia Mindenki Kép))

Kisün KépKép gratula a fiúcskához Kép

Összes betegnek jó bulást, gyógyuljon mindenki hamar Kép +++++++

Votív,
neked külön is ++++++++ a melóhoz, meg kérjél apától húsvétra, egy használható magnót Kép esetleg fejleszd a hosszútávú memóriádat Kép Kép

Képzeljétek, elkezdett gügyögni Fülecském, hogyaszondja: " gűűű" meg " áájj" meh "áh" meg "lööö" meg " eüüü", megzabálom és már vigyorog ha meglát. Teljesen bepárásodott a szemem....

Recca,
igyexük termelni a tejcit, szerencsére urtica urens működni látszik (meg a sok szopi). Délutánra mintha nehezebben termelődne utána, de tegnap óta újra kb.3 óránként van szopi és két napja(2,5) semmi tápszer sincs. Remélem (kopp-kopp) sikerül beállni.. Kép Kép

Ancsi,
igen, én voltam a háziasszony Kép

majd jövök,ha tudok

pussz:

meghatottmacs és gőgicseFülöpke
macskanyu

Jóóóó reggelt mindenkinek Kép köszönjük a gratulációkat, biztos azért majd akkor leszek, ha kibújik, és még mindig kukija van Kép

Ildi,
nagyonnagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen, és segítsen az infúziókúra!!!! Kép

Bogárka,
hát már hogyne érdekelne egy jó kis házituri Kép és látogatni természetesen lehet és kell, mert valakinek etetni is kell engem odabenn Kép

Acik,
üdv köztünk, remélem, találsz dokit és szülésznőt!!! Kép

Macs,
Füli nagyon szépséges Kép

Votiv,
mosógépből nekem is kijutott, többször engedtem már le vizet belőle, egyszer függönykarikák tömítették el, másodszor meg biztos a láthatalan ember ruhája, mert semmit nem találtam Kép de azóta is műxik... neked nem küld valami hibaüzenetet: pl. nem villog egyszerre két lámpája? Mert akkor használati utasításban kéne lenni egy kódjegyzéknek, amiből ki tudod olvasni, hogy mi baja van... elvileg...

Grétinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Kép

Músz,
persze, hogy párom örül, de inkább annak, hogy most már lesz mindenből egy Kép főleg a nagypapák rohangálnak vigyorogva Kép és ne sírdogálj, párodnak üzenem, hogy a neveléshez azért néha kell a határozott hangnem is!!! Én pl. káromkodni is szoktam, de úgy döntöttünk, hogy majd az óvodára fogjuk Kép

v
kisün

Helló Csajok!

Az elmúlt éjszaka egész jó volt, néhányszor felébredt Vincsenzó, de hamar visszaaludt, én meg ájulatban töltöttem az éjszakát a design centertől reggel 6.20-ig, kb. annyi ideig voltam fenn, amíg vissza nem hanyatlott a párnára a fejem. Így ma igyekszünk tovább bulni.
cupp
ficánka

Moose,
apa grrrrrr Kép irgum-burgum. megverjem? legközelebb, ha beszól (remélem, nem lesz ilyen) említsd meg neki, h ha nem hagyja abba azonnal, akkor riadóztatod a vérszomjas, ostorpattogtatós babanetes barátaidat! Kép és nehogymá szomorkodjál, egy percig se vedd komolyan, gyere ide közénk, meséld el, és mi azonnal megvigasztalunk!

Den,
teszek majd fel frisset, addig kukk a profilomba, ott majdnem féléves Kép

Brek,
szüléssztorid nem semmi, ügyes voltál! Kép nálunk is szükség volt a hasnyomásra, aztán meg a vákumra. én gyorsan tágultam, de aztán egyszerűen nem jöttek a tolófájások. Vincsenzó 3570/57 volt 06/21-én.

Macs,
édes lehet Fülöpke a gőgicséléssel. Kép
ficánka

Szia Moose,
egyszer jöjjünk össze, és jól bőgjük ki magunkat, mit szólsz? A gyermekeinket meg sózzuk rá valakire, akinek éjjel aludni szokott az utóda, hadd tudja meg...Kép ma pl fél 2kor (hajnlal) szenderedtünk el. MIÉRT??? Se éhes nem volt, se szomjas (jó, a végén már ivott, de nem emiatt kezdte a sírást), se hideg, se meleg, egyszerűen PASSZ. Kép
6kor meg olyan vidáman ébredt, mint akinél minden százas, és azóta is pörög forog. Ki érti ezt? Ha napközben valaki ennyit nevet meg bohóckodik, az este bosszulja meg magát? Egyszerűen nem találok okot, MIÉRT???

Újpocakok:
Szent Imre rulez, jól döntöttetek, hajrá! Kép

Éljen az egyéves Gréti és a 14 hós Istók! Kép
neet
neet

Fic:
most mát tényleg gyorsan gyógyuljatok!
Fábry féle design?

petergabi

Zanza,
hol van az a bolt pontosan?

Ancsi,
ugyehogyugye? zapának más a véleménye, szerinte homeo nem ér semmit, és igenis a másikat kéne adnom. én meg teszek magasról a véleményére Kép egyéb témában persze nem, mindig meghallgatom és el is gondolkodom, de ebben alapvetően nem értünk egyet. tegnap este még azt is mondta, h az ő gyereke is ... nehéz ügy, de én akkor is inkább homeózom

Votiv,
hülyén fogalmaztam. Vincének írtak fel olyan gyógyszert, ami terhesség és szopi alatt ellenjavalt. és rengeteg mellékhatása van, ambroxol a neve. az unokatesóm 2 hós babája is ezt ette, rendbe jött tőle, tehát használ. de én inkább a homeót adom.

Ildi,
minden rendben lesz, ne izgulj! Timi nagyon fogja élvezni a nagyszülői kényeztetést! Mi meg gondolunk Rád és küldjük a sok ++++++++-t, és nagyon fogunk visszavárni. Remélem, hatásos lesz az infúziókúra!
ficánka

Tavasztündér a középső ujját lengeti az ablak előtt, még nálam is gonoszabb vigyorral....
neet
neet

Gabi,
igen, Fábry-féle. én nagyon akartam nézni, mert szórakoztatónak ígérkezett, de nem bírtam, beájultam. csak annyi időre ébredtem fel, amíg bementem a hálóba Kép igyekszünk bulni!

KÓKUSZMATRAC: nekem azt mondták a boltban, h úgy kell tisztítani, hogy jól le kell zuhanyozni, élére állítva kicsöpög, majd megszárad a radiátor közelében v. napon gyorsan. és nem lesz hepehupás így. én nem tenném mosógépbe. és én sehogysem tisztítottam még, csak a huzatot mostam ki egyszer. biztos tele van már mindenfélével Kép itt egy mókus ... kettő ...
ficánka

Neet KépKépKépKépKépKépKépKép
ficánka

Votiv!
igen az Univer is Kecskeméti KGY, akkor ezek szerint az egész bébirészlegét megvette a Kecskenéti Konzervgyárnak? borsós és alma-krumpli biot adtam eddig a legtöbbet, tök jó akciós áron vettünk 2-3 kartonnal Kép. én főleg Kecsóit és Univert veszek, mert árban igen jó, és lehet jó pár cukormentest találni köztük. kár, hogy nem ismerted Klaust kérhettél volna pár raklap pempőt ajsziba, Ezsvánkának.

Moose!
szegénykém! hogy apával beszéltén furcsán, vagy a Nyuszival? egyiket sem hiszem, de a hormonokra kell fogni mindent, ne sírjál, hanem oszd ki apát! Kép ha nem alszom eleget, én is zombivá válok, általában bőgök, hogy nem bírom tovább. most a legfontosabb, hogy amikor csak tudsz, feküdj le, még ha elaludni nem is tudsz, csak süppedj az ágyba, húzd fel a takarót nyakig és hunyd le a szemed! csodákat művel!

Macskaanyu!
te ugyanolyan jól néztél ki szülés után, mint előtt! őrület! gügyögés nagyon édi. tudod a miénk is "lázott", és egy csomó gügyögés ebből jött. (mint a lé nevetés közben)

Fic!
én is 1x mostam a huzatot, de hát van rajta lepedő, amit az ember hetente cserél (vagy ez kevés? én is mehetek a mókusok elé?)... a homeot meg biztos nem adnád, ha rosszabbodna a helyzet, vagy eleve még rosszabb lenne. valami homeos doki tollából olvastam, hogy súlyosabb betegségekre használjunk gyógyszert (mittomén, ahol azonnal kell a gyógyszer segítsége), de enyhébb lefolyású betegségekkel a homeos bogyók is elbírnak. én férjem is folyton azt mondja, hogy az ő gyereke is, de én meg azt mondom, hogy én vagyok vele itthon a nap 24 órájában, és úgyis nekem gond ez vagy az, nem neki. mikor a szokásos esti hisztike van, férjem újabb és újabb teóriákat állít fel, hogy miért. néha aztán odáig ragadtatja magát, hogy szeretné átváltoztatni az egész etetési struktúránkat, meg ilyeneket. Kép de hát úgyis a gyerek dönt, mi már csak ...Kép

ancsipancsi

Neet,
KépKépKép a rohadék!!
Moose,
én is a káromkodós-kiabálós tipus vagyok, és nézd, tök jófej gyerekeim vannak!!!KépKép B csak 2 évesen kezdett el koszsosan beszélni, amikor oviba ment. Sztem az volt, h tőlem már tök megszokta, és inkább az ovis társaitól tanulta el. Tőlük biztos furcsa volt!!
És ki ne akadna ki, h x napja nem aludna rendesen??? Kitartás!
És akkor nem menekülsz, látogató brigád izzitja hatalmas mosolyát, és sütőjét, és sütünk neked olyan rostkekszet, meg ilyeneket, jó????KépKépKép
És ma reggel B felállt a székre, miközben Igi rángatta a széket, és azt kiabáltam neki, hogy "mi a f@szt állsz fel a székre??" és csak utána jutott eszembe, h nem kellett volna igy beszélnem vele, de kicsúszott, mert tökre megijedtem, h fel fog dőlni a szék, és mindenkinek baja lesz...
Szóval bűnrosszanya klub tag vagyok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Éjszakázó kismamáknak:
Most megy az M2-n a Kismama-óra, téma lesz benne az alvászavar is! Hátha mondanak vmi okosat...

Kép
Kép
denizsa

Éjszakázó kismamáknak:
Most megy az M2-n a Kismama-óra, téma lesz benne az alvászavar is! Hátha mondanak vmi okosat...

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,

Bogárka: csomagodat leadtam, ahogy megbeszéltük.

Látom nem volt tegnap tali,olyan jó lenne ha már tényleg jobb idő lenne és lehetne talizni. Mondjuk innen bentről gyönyörűűűűű a táj, de mire tegnap kiástam a kocsimat jó sok idő eltelt. Meg alig tudtam közlekedni a városban, megjegyzem muszáj volt, munka ügyben.

Lányok: valaki nem tud DVD-t másolni, főleg mesefilmek érdekelnének a régi klasszikusok. A bótban benéztem és cd helyett DVDt vettem, vagy 12 darabot, annyiba kerül ma már egy dvd mint egy jobb irható cd? na ezen jól megdöbbentem és csak itthon vettem észre. Vissza nem vinném, hátha tud nekem valaki írni jó kis meséket. Előre is köszi....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Denizsa, neméééér!!! KépKép

mosógépssrelő szerdára! ígérte magát. úgyhogy most mindjárt neki is esem a szűrőnek Kép
hibaüzenet nincs, a program szépen megy, és a szívásnál egyszer csak megáll, és a tekerőgomb elkezd körbe kattogni.

Neet, Moose, rám sózhatjátok őket! de mint mondtam, nálunk napközben nem volt egy szunyat alvás se, úgyhogy biztos ezért nem kellett ringatni este 7-kor a 14hóstKép

votiv 8)
votiv

Votiv! Lehet a szivattyúja ment tönkre, és akkor cserélni kellKép Én tavaly egy rongyszőnyeget mostam ki, amitől rendesen eldugult a csöveKép

Kép
Kép
zuzmo1

Fic!
pár hete csatlakoztam hozzátok, Manóka hívott. Együtt jártunk Monalisa csoportba, és véletlenül futottunk össze a Feneketlen tónál januárban.
Tavaly május 8-án szültem a Bálint Sándornál, hasonló élményekkel, mint Brek, csak a vákum maradt kiKép Olyan fura, hogy ennyire különbözőek vagyunk. Valakinek 1-2 óra, másoknak 1-2 napKép
Itt lakunk a 11.ker-ben. Bazsó most 9 hónapos, 7 fogunk van, amikért rendesen megszenvedtünk! Mostanában nem sokat alszunkKépIgenis irigylem Breket! Ha hiszitek, ha enm, az első 2-3 hónapban azt sem tudtam, mi az az éjszakai ébredés! 8-9 órát simán végig aludt a gyerek! Aztán kezdődött a max egyszeri felkelés. És most ott tartunk, hogy reggel azt sem tudom megmondani, hogy hányszor keltünkKép
Egyébként egy tündérKép Tök jól tudunk kommunikálni, utánozzuk egymást, állandóan a számba nyomkodja a cumiját és a poharátKépNagyon szépen ül. és tegnap óta elkezdett térdelni, ami nem tudom, hogy normális-e, de csak ő tudja a legjobban, hogy mit kell tennie.

Hát ennyit magunkról. Remélem hamarosan személyessen is tudunk dumálni, egyszer szeretnék én is elmenni talizni veletek. addig is szorgalmasan olvaslak titeket!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Köszönöm a tetszésnyilvánítást, Fülöpke nevében is Kép Örülök, hogy tettszik Kép) /nekem is Kép/

Votiv,
nincs valami rontás nálatok az elektronyos cuccokon? nagyon úgy tűnik...

Ancsi, Kép
nem is igaz, hogy ugyanolyan jól nézek ki, mer'jobban Kép ugyanis szülés óta lement még 6 kg Kép ( azon a 8 kg-n kívül, ami a szüléskor Kép ). Már majdnem minden régi gatyán rámjön Kép

Homeo: nekem eddig mindegyik homeós bogyó használt, az egyetlen, amit ezen kívül szedek, az a cataflam (semmi más nem hat, ha fáj a fejem) a másik egyetlen, meg rubofen, ha lázas vok. Évek óta nem ettem más "igazi" gyógyszert.Remélem, sokáig nem kell Dia-babának sem adnom semmit..de ha mégis, én is homeóssal fogok próbálkozni először.

Neet Kép Kép
mocsok egy némber, mi??

Fic,
nekem is ezt mondták kókuszmatrac-ügyben és a barátnőm így is mossa és két éve használják és nem lett egy hupa sem rajta eddig. Kép

Nehari, de ezt muszáj feltenni nekem...
Ez egy tegnap esti kép, mire a kádhoz értem vele, így elaludt és csak a vízben ébredt fel:

Kép
macskanyu

Dóra: köszi... megnéztem, hát sokkal okosabbb nem lettem. de legalább tudom, hogy jól cselekszem, amikor felkelek Fannihoz éjszaka. :-)

Kép
Kép
johanna1975

drága gyönyörű Fülöpke!!!! KépKépKép
puszi-puszi

votiv 8)
votiv

Macs!
Én úgy szoptattam az elején, hogy mindig átraktam a másik mellemre. Volt, hogy 3-4x is váltogattam. Mi is attól féltünk, hogy éhes, de így utólag visszagondolva, szerintem nem ez volt a gond. Valaki azt mondta, hogy a babáknak kell az az esti nyügi, így vannak beprogramozva. Csak ezt mindig vagy az éhségre, vagy a hasfájásra, vagy a fogakra fogják. Az elején volt, hogy másfél órán keresztül szoptattam!!! aztán klasszul beállt magától a dologKépAmikor a dokinak mondtam, hogy esténként sír, akkor persze egyből tápszer recepttel jött, és meg mondtam, hogy nem kell! Szerinte éhezett a gyerek. Érdekes, hogy ennek ellenére majdnem másfél kilót hízott az első hónapbanKép
A sírás általában az idegrendszer fejletlensége miatt van. Ahogy fejlődik a babó, annál kevesebbet sír. aztán meg jön a hiszti, ami abszolút tudatosKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Ancsi, Lindi koszi, aranyosak vagytok!Kép A MOM-ba konnyebben eljutok, mint a Sagojaba, ugyhogy ket het mulva, ha nem szakad le az eg, akkor megyunk.Kép

Brekuc, en is U. Martanal szultem, szabirol jott be, nem is raboltam sokaig az idejet!Kép Nem semmi szulesed volt, hogy birtad?

Recca, hat igazan nincs mit (szo szerintKép)

Moos, apa ne kritizaljon, hanem inkabb segitsen!

Fic, orulok, hogy Vince bul! Koptetonek kakukkfuszirupot szoktunk hasznalni, nemtom gyerkocnek lehet-e.
Tenyleg hogy jutottal el a Deak terre? Metroval?

Uj variacio furdetokenocsre: forro vizben siman felolvad. En meg sosem kentem a dedre...
Hintoport uuuutalom! Ket honapos koraban elsuvasztottam, mert mindenhova ment csak nem oda ahova akartam... lehet hogy csak en voltam bena, de akkor is utalom! Negy dobozzal all a szekrenyben. KEll valakinek? Van egy origi Johnsons, meg egy Gabi.

Johi, nekunk van mesenk, de utana kell neznem pontosan mi is. Magyar nepmesek asszem van, meg Lolka es Bolka, Pityke ormester...

Na ennyit bo fel ora alatt hoztam ossze...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macska,
éééédes!!! Kép

TT meg olyan, amilyen, akkor élvezzük azt, ami van, jelen esetben a havat. Kép
optimista neet
neet

érdekes ez a bébi kaja ügy. Az egyik barátnőm csak hippes kaját ad a gyereknek, mert a dokija azt mondja hogy azt adjon. (ezért nem is főz neki) Erre én megkérdeztem, hogy a dokit a hipp szponzorálja? Én találtam az Univerből és a Kecskemétiből is cukormenteset, sőt a Nestléből is. És találtam cukros hippet is. Mindegyiket külön el kell olvasni. Az ilyen nagy összefonódásokon meg már meg se lepődök.

Kép
Kép
zuzmo1

Johi, Dezsinek koszond!Kép Egyebkent en is megneztem.Kép Okosabb nem lettem, ezt mar a Kismamaban elolvastam Szodytol is, Verestol is.Kép
Egyebkent egyre jobban alszunk, 3-2-1-4 orat aludtunk ami naaaagyon jo!Kép
Nem tudom mi hat: citromfutea, esti kicsi rizspep, kesobbi fektetes, delutani alvas roviditese... talan igy komplexen.

Zuzmo ti hogy alszotok?

Macs es szivtelen anyat nem ugy ertettem, ugye tudod?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fülöpke valami zabálnivaló!

Én le se nem merem írni,hogy enyém dedek mikor kelnekKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: