A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Angi most üzent!

MEGSZÜLETETT LIDI! 21.50KOR Kép

Nagy gartula nektek!!!! Kép))

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi+Lidi! Óriás gratula KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hűha! Mondom embörnek: rátok nézek, van-e már újabb babóca!

Hatalmas gratula Anginak Lidikéhez! És persze Lidikének is anyukájához! Sok fincsike tejcsikét!

Egyébént jó éjszakát mindenkinek! Megyünk aludni!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angi Kép
Hatalmas gratula nektek Kép
Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok finom tejcsit kívánok KépKépKép

Kép

Annácska 32+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ó, hát ezért érdemes nem aludni!
Angi, annyira örülök nektek! Nagyon gratulálok nektek és JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Kép Kép
Vendég

Nah már megérte bedugni az orromat ily késői óránKép

AngiKép
Hatalmas gratula nektek, boldogságot egészséget! Lidikének meg sok sok tejcsit kívánunk!

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

ANGIIII!!!Kép Végre! Nagyon boldog vagyok veletek együtt! Gratulálok, sok örömöt ehhez a kiscsajhoZKép És sok fincsi tejecskét, természetesen!KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ritka szar éjszakám volt..... Kép Kezd reménytelenné válni, hogy még valaha egyszer végigaludjak mondjuk legalább csak 2-3 órát. Kép

Anita, te is kukorékoltál?

Én csak attól félek, hogy mire szülni kell, kifáradok, és nem lesz elég erőm, mert nem vagyok kipihenve.

Babetta, irigylem az alvókádat!!! Kép

Húú, Angi és Tünde már babáznak, hát olyan jó lehet nekik! Kép Kép

Ági, gratulálok a kisfiúhoz! Kép

Puszi

Eszti
38+2
Vendég

Jóreggelt kismamik! Kép
Jövök én is gyorsan, este még Nekem is üzent AngiKép
" KOKOVAI lÍDIA VAGYOK, ANYA HASÁBAN 51CM-RE ÉS 3420GR-RA NÕTTEM. fEBRUÁR 9.- ÉN 21 ÓRA 50-KOR LÁTTAM MEG A NAPVILÁGOT. éN VAGYOK AZ ANYUKÁM+APUKÁM SZEME FÉNYE."
Annyit írt még, hogy császár lett a végén!
Puszil mindenkit!
Sok boldogságot Anginak, Lidinek, Apának, s erőt
az elkövetkező napokhoz!!
S persze sok-sok tejcsit!Kép

KépKép
csema

Igen, Eszti, én is kukorékoltam /kukurékolok!
Kezdek egyre izgatottabb lenniKép

Köszönöm csajok a biztatásokat!

Ági: nagy-nagy gratula a kistököshözKép

Próbálok még pihenni, ki tudja, mikor lesz szükség a rejtett tartalékaimra...Kép

Anita (37+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi! Kívánok gyors és fájdalommentes felépülést és nagyon sok boldogságot a kisbabádhoz!

indianyo

ÁgiKép
Most olvastam vissza, látom megmutatta a kis huncut
milye is van, gratulálok a jó eredményeidhez is!
Kép Kép

KépKép
csema

Jó reggelt!

Anginak óriási gratula Kép

Javítottam is a táblát: http://terszt.fw.hu/mamak2.html
Meg készült egy ilyen is:
http://terszt.fw.hu/babak.html

cory 35+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anginak és Lidi babának jó egészséget kívánunk!

Megnéztem a táblát, és olyan jó nézegetni a gyarapodó születési méreteket. És leginkább öröm olvasni, hogy mindenki egészséges, jól van. Csak így tovább./a topik babái úgy látszik eddig az 50-52 cm-t célozták meg./

Szép napot mindenkinek.
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Nah, nem nézek rátok egy napig, és Ti meg itt babáztok! KépKépKépKépKép

Ez annyira izgalmas.Kép Eszti veled mi van? Finishelők? Ti mikor máááár?KépKépKépKép

Ági! Gratu a kistököshöz!

Cory! Szép a tábla! ;)

Pussz,

Nancsika & Alex 34+4 (csakazértis)</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Angi!
Gratula a Lánykához!Kép

Becsi 37+0Kép
becsi
Iklad

Sziasztok!

Na, ma sikerült normálisan aludnom. Kép Igaz, a Hanna nagyon érzékeny most már a frontokra, de azért jókat alszunk. Éjjel megint olyan box-bajnokságot szervezett nekem, hogy az csak na. Kép Ádi szerint combózik a gyerek. Kép

Eszti! Kitartás! Azért lesz még alkalmad kialudni magad!!!!!! Kép (Légyszi ezt majd nekem is mondjátok, ha rákérdezek a finishben Kép)

Jó sok vízöntőnk lesz. Kép A legjobb barátom is az. Sok-sok türelem kell hozzá. Kép

Olyan hihetetlen, hogy már itt tartunk. Kép Emlékszem az első talinál milyen furcsa volt látni a pocikat, mert még nekem alig volt... Most meg már van sok baba, nekem meg pocim. Kép

Csema! Ti hogy vagytok?

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok,

nekem a párom is vízöntő, és lehet, hogy a fiam is az lesz.....vagy egy kis halacska Kép Kép Én kos vagyok, és innentől már nem is kommentálnám. Kép Nem lesz unalmas életünk. Kép
Vendég

Sziasztok Mamik!

Tünde, Angi!

Gratulálok a babákhoz! Ügyesek vagytok!

Nagyon sok örömet és boldogságot a családotoknak!

Eszti,
Mi a helyzet felétek?

Nicika,
Köszi a jelszót! Nagyon klassz a tábla. Mindjárt küldök neked néhány, már rég ígért pocakfotót. bepakolod nekem? Csak 25+4 hetes és 30+0 hetes vanKép

Képzeljétek, tegnap megszületett a barátnőm kislánya is. És Krisztiánnak hívják:o Pedig reggel még kislány volt az UH-n.
Szóval lehet, hogy nem kellene Eszterkéznem a Törpémet, mert identitászavara leszKép

Medike + Eszter Hanna
30+6

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

VokKép
Köszi, megvagyok, egyre többet keményedik a pocim, de azért megbeszéltem Szófival hogy a héten még semmiképp nem jöhet, mondjuk max jővőhét szerdától!
Remélem...
Időnként jövök a géphez a hírekért, de fekszem.
Olyan jóérzés, hogy sorba születnek meg a szebbnél szebb kisbabáink, akikért közösen drukkolunk már hosszú ideje!
Puszi. Csema holnaptól én is finiselő leszek!!!!
Hurrá!!!!

KépKép
csema

Medi!
Nem mondod!!!!! Azt hogy nézték el???? Én olyan széen láttam Hanna nuniját. Teljesen kivehető háromszög volt. Kép

Tényleg szép az Eszter és a Hanna együtt. Kép
Nálunk még nem tudom mi lesz a második neve a lánynak, mert az az apja döntése, de még nagyon halogatja. Kép

Csema!
Megy a drukk! De gondolom Szófi hallgat rád, mert eddig is azt tette! Kép Jó lány! Kép
Pihizz sokat!!

Eszti!
Nem semmi! Kép Akkor lehet, hogy nem sokat fogsz aludni. KépKépKépKép Na, ez csak vicc... Kép Jól ellesztek, az tuti. Kép

Nálunk párom ikrek, én bak+szűz, gyerek vagy kos, vagy bika. A kos a páromnak, a bika nekem lenne jó. Kép Majd a kicsi eldönti. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Nagy-nagy gratuláció Anginak, és Tündének!!
Sok boldogságot Lidikéhez és Bettinához!
És mielőbbi felépülést, sok tejecskét!!!!

Ildikó 33+0

Kép
vas

Babetta, nyugi, nem fogok eltűnniKépKép

Becsi, nem Gödöllőn vettem a homeós cuccokat, még Pesten Olivér születésénél, de még pár évig jók.De láttam, hogy itt is van választék a Kígyó Patikában(Gábor Áron u.3 t.:430-069), a Tigáz irodával szemben lévő gy.tár.

Ildi
vas

ANGI, TÜNDE Kép Gratulálok a babákhoz, és sok-sok tejcit kívánok Nektek!!
DE jó végre megszülettek!Kép
Jöhet a következő turnusKép

Anita
Nyitva a méhszáj? Be fogsz előzni!!Kép

Ági
Gratulálok a kisfiúhoz! Jó hogy végre kiderült!

Névválasztás: Fiú: APa választ!Kép Ha lány lett volna akkor én.

Alvás: Baromi jókat alszom!Kép

Mindenkinek aki volt UH-n CTG-N, vizsgálaton: gartulálok a jó eredményekhez! (bocsi névszerint nem megy!Kép)

A. 39+2
Vendég

<font color="0000ff">Nagyon gratulálok Anginak és a pici Lídiának! Gyors felépülést, sok-sok tejecskét, és a legjobbakat kívánom!!!!!! Kép

Szandra és Marci 36+4</font>

KépKép
KépKép
foria

Alina, a következő turnust Te kezded???Kép

Anita, sajnos a szülés utáni bogyók adagolását nem tudom, mert azt nem adta meg a doki, azt mondta még akkor ráér.

Én is mindenkinek gratulálok a jó ctg-khezKép
És a pocifotók csodálatosak:Nadine, Szandra, Eszti,Annácska, NiciKépKépKép
Borcsa, Luca nagyon ari a hóbanKép
Ági, gratulálok a most már tuti fiúhozKép
Anita, akkor már csak pár nap neked is!!!!KépKép
Nagggyon belehúztatokKép

Ildi
vas

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Lidikének és AnginakKép De jó hogy végre kibújt a kisasszonyKép

Kezd aggasztani ez a sok "császár lett a vége" a másik topicon is három szülésből három császár lett. Én nem akarok császárral szülniKépKépKépKépKépKép

ZSu
35+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

35+4, Bocsiiii

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Eszter,

A keresztapám mindkét lányát 200 %-osan fiúnak mondták........

Én még sajnos mindig csak a 18 hetes 4D-re tudok alapozni, ahol szemmel láthatólag a két combcsont között nem volt semmiKépAkkor mondta a Győrfi, hogy 150 %-ra kislány! Viszont a nőgyogyimnak nem mutat semmit.
Apája már el sem tudja képzelni kisfiúnak.
De én azért tegnap óta gondolkodom a dolgon, hogy mi lesz, ha mégis.
Elkezdtem gondolkodni a ksifiú második nevén is, hátha szükség lesz ráKép

Megpróbálom megmutatni nektek a pocakképeket.
Nem túl jók, de talán látszik belőle vmi, a páromnak még gyakorolnia kellKép

Kép
25. hét
Kép
30.hét
Kép
30.hét/2

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Zsuzsófi
Nekem is feltünt a sok császár! Én sem akarok az lenni!

Ildi
Nem toom..szerintem nem, olyan zárt vagyok belűl mint egy vaskapuKép
Mindjárt megnézem a táblát..
Vendég

Sziasztok!

Angi,
nagyon örlülök nektek, kívánok minden jót, egészséget, sok-sok tejcit, és pár nyugodt órát is! Kép
Kép

Cory,
nagyon jó az új tábla is, kell, hogy ezt is nyomon tudjuk követni, mert egyre csak jönnek a Babák! Kép

Anginak végül miért lehetett császár? Mert túlhordta? Vagy?

Hozzánk ma jön védőnő dumcsira. Kép

Nadine és Dorka 30+1 Kép

nadine81

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hű nem jövök egy nap, tutti minden akkor történik!
GRATULÁLOK minden friss maminak!
Tündi, Angi! SOk sok tejcsit kívánok és nagy örömet a babákban! De jó nektek, hogy már babázhattok! Várjuk az élménybeszámolókat!
Az jutott eszembe, hogy mire a tábla vége is szülni fog, addigra nem marad itt senki, mert a baba mellett csak kevesebb idő jut mindenre... Kép
És ki fog akkor tanácsokat adni? Kép
Bele kell húznunk, én nem bánnám, ha 1-2 héttel hamarabb jönne a kisasszony. Kép

Nekem ma annyira nincs kedvem kimenni ebben a nagy hóban, hogy áttettem még a védőnő látogatást is másik napra. Kép Inkább pihizekk itt a jó melegben és bentről még a hóesés is szebbnek tűnik! Kép

Vas ILdi! Nem tudod véletlenül, hogy a Minimanóban meddig van a Medela leakciózva?

ALina!!! MOst Te jössz, nem? Kép

Puszi:

Barti

UI: MAmackáról tudunk valamit? Vagy csak nagyon fészekraknak? Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="0000ff">Szia Nadine!

Hát én is kénytelen voltam magamról kattogtatni a sztárfotókat Kép , nem a legjobbak, de a lényeg látszik! Kép

Máté 3 és fél éves, és a kép tényleg egy buliban készült, BABABULIBAN ! Kép
Nyáron voltunk Horváto.-ban, Zatonban, és ott minden este volt babadizsi, ilyen kis manóknak! Hatalmas volt, ahogy ropták, a mai disco zenére, igazi dj-vel,... annyira élvezte, azóta emlegeti! Kép
Majd teszek fel táncikálós képeket(remélem, nem untatok velük senkit! Kép), legalább villogtathatom frissen szerzett képfeltöltési tudományom!!!!!!!! Kép

Erről jut eszembe, nekem sokszor nem engedi a Babanet a "Melléklet feltöltését". Elő se jön az az ablak. Másnál is szokott ilyen lenni?

Ildi! Kép

Segíts nekem légyszí! Megnéztem a homeós listádat, én nekem ilyenben nem segített az orvosom, így a Tiédet írtam ki! Hogyan kell ezeket szedni? A szülés előttivel nem késtem már el? (37. hétben vagyok)
Előre is köszönöm!!! Kép Kép

Most megyek reggelit adni Mátusnak!

Szép napot Mindenkinek, még benézek!!!

Szandra</font> Kép

KépKép
KépKép
foria

Medike! Nagyon szép a pocakod! Látszik az rendesen!!! Kép

Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy Anginak miért kellett olyan sokáig bent maradnia és miért lett császár a vége. Kép

Vas Ildi! Neked használt valamit amúgy a homeo? Én még gondolkodom rajta... de ha hasznosnak ítéled, akkor rászánom magam. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: ha én megfelelek, én leszek, mert jó eséllyel ebben a székben fogok szoptatni Kép Úgyhogy én leszek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok lányok!

Tünde, Angi,
én is csak ismételni tudom, hogy nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Mi is a párommal már annyira kíváncsiak vagyunk, hogy milyen is lesz a mi kisfiunk.
Milyen lesz majd a kezünkbe venni őt? Milyen lesz amikor először ránknéz? Kire fog hasonlítani?
Szóval nagyon izgalmas.

Nyf,
voltam az előadáson, habár nem sok újat mondott, mert a relaxációról és a légzésekről volt szó, és uygebár ezt a jógán és a kismamatornán már egy ideje gyakorlom.
Ezért leírni is elég nehéz a tartalmát, mert inkább gyakorlati a dolog.
A lényeg:
a szülés folyamata két részből áll:
1. tágulás
2. kitolás

1. Tágulás:
a fájások alatt ellazulni, relaxálni kell. Hogy eltereljük a figyelmünket a fájásokról (ahogy Szelivi is mondta) feladatot kell adni magunknak, és ez pedig a légzésünk irányítása. Minél hosszabban és mélyebben kell lélegezni, ez segíti a relaxációt is.
a fájások szünetében pedig aktívnak kell lenni, pl. járkálni.

2. kitolás:
a fájások alatt kell aktívnak lenni, és egy speciális légzéstechnika segítségével haspréssel tolni a babát. A fájások szünetében pedig ellazulni, pihenni.

Egyébként az ágynemű huzatot még nem varrtam meg, mert még mindig nem vettem meg az anyagot hozzáKép

Nadine,
a múltkor nem válaszoltam neked: igen, a babáink hasonlóképpen fejlődnek. Pont tegnap voltam a dokinál, aki készített koponyadiagrammot az UH-s értékekből, és megállapította, hogy pont az ideális görbén van Marcika feje.

Cory,
megnéztem a táblázatot, tetszenek a szalagok!

pusziKép
Betti
30

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok Lányok!

Tegnap este befejeztem végre a rózsaszín pulcsit. Igaz, kicsit nagy lett, de majd jövő télen hordja a baba. Kép A nyakán gombolós.

Kép

Kép
szelivi

Bartika, Ildi
Tényleg én következek..márha Eri, vagy Trose nem jelentkezik. Te jó ég!!Kép
Remélem mi nem várakoztatunk meg senkit túlhordással.Kép

BartiKép
Szerintem mi ugyanúgy fennt leszünk a neten, pocakkal, vagy már babával. Mindegy, biztos hogy lesz időnk rátok, kismamákra, hogy bíztassunk, hogy meséljünk stb...Kép

A.
Vendég

Alina!
Ha jól emlékszem tegnap írta Vikó, hogy Trose-nak meglett a babája. De lehet, hogy csak álmodtam az egészet.

Kép
szelivi

SzeliviKépKép

Vikó
Tényleg?
Vendég

LiviKép Vikó azt írta, hogy Trose kórházban van második hete már és ahogy túl lesz a szülésen, üzenKép

indianyo

Cory!!! Alina! Jó hogy jók lesztek nekem!!! Kép
Jó lesz nekem bárki aki már szült! Kép
Nekem az a bajom, hogy amikor még nem érint egy kérdés, akkor hiába olvasok itt róla, ha szükségem van rá később, akkor már nem emlékszem rá később, aztán fél napokat azzal töltök, hogy próbálok visszakeresni... Kép

Szelivi, nem látom a képet! Kép
Jól emlékszem, hogy régebben írt valaki a keresztszemezésről? Az a tervem, hogy az utolsó hetekben már nagyon rá fogok érni, és csinálnék egy képet Pötty szobájának ajtajára, amin egy édi kép lenne és alatta, hogy Eszti. Szerintetek hol találok ehhez mintát?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vikó
Úgy néz ki nem fárasztalak több kéréssel a képek ügyében, mert tegnap du azt mondtam magamnak, "addíg nem állsz fel a géptől míg rá nem jössz hogy kell kicsinyíteni!"
Sikerült.Kép Marha ügyi vagyok. Kép
Vendég

TÜNDE! ANGI!

GRATULÁLOK!
Olyan jó, hogy már Ti is beléptetek a boldog Mamik táborába, szerintem mi itt mindnyájan nagyon várjuk már ezt az érzést!

Cory!
Nagyon jók a táblák!

Zsuzsófi!
Na aggódj a császárosok miatt. Senki sem szertne császárral szülni, nem csak Te!
De sokszor van olyan, hogy a baba érdekében 100x biztonságosabb ez a mód. Neked egyébként szerintem nem kell e miatt aggódnod, először is simán szültél, most sincs semmi gáz a csaszi valószínűsége elég kicsi.
Egyébként (én már 2x tapasztaltam), egyáltalán nem egy elviselhetetlen szörnyűség.

Rita
34+5

Én is baromi rosszul alszom.

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="aa00aa">Alina, marha ügyi vagyKépKépKép

BartikaKép üsd be a google-ba a crosstitch vezényszót és kapsz majd millió ajánlatot.. de magyar oldalakon is biztos sok van...</font>

indianyo

Sziasztok kismamik!

Minden szépet és jót a mamáknak és a babáknak!
Isten áldja a kis fiatal életeket! Kép
A kismamiknak meg mielőbbi felépülést és azt kívánom, hogy elöbb utóbb már csak a szépre emlékezzenek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika, egész februárban akciós a mellszívó.
28.-ig.

Hom. bogyókról még annyit, hogy nekem nagyon beváltak Olivér születése után.
Rengeteget segített a sebgyógyulásban, vérzésben, utófájásokban.Viszont van amiről fogalmam sincs, hogy mit szedtem, mert az orvososm szülés alatt is a számba rakott párat, meg szülés után is hozott valamit.
Szóval fogalmam sincs némelyikről, mivel "mérgezett"Kép, de tény , hogy sokkal jobb, és könnyebb volt a felépülés.
De szerintem Szandra, Bartika, kérdezzétek meg róla az orvosotokat, hiszen csak egy homeopátiában jártas ember tudja megadni a személyre szabott megfelelő higítást, és adagolástKép

Livi, én sem látom a pulcsit.

Medike, szép a pocid neked isKép
Na, látod Alina te következelKép, vagy ki tudja??????
Bárki beelőzhetKép

Ildi
vas

Velünk minden rendben csak dolgozom gőzerővel amikor éppen nem alszom. Nagyon fáradékony vagyok mostanság.

Csak, hogy nehogy elfelejtsetek...

...a csörgőkígyóval még tartoztam...
Kép
Tegnap volt itt védőnéni neki is bemutattuk a baráti seregletet! Kép mindennel nagyon megvolt elégedve.

31 hetes poci
Kép
Kép
Kép
Kép

...ez pedig a félig kész gyereksarok...
Kép

...megyek vissza dolgozni!
Vigyázzatok magatokra! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi!

Köszi, ott voltunk,szülés előtti bogyó nem volt, nem is ígérték.
Szülés utánra a Traumeel-t adták.

Becsi
becsi
Iklad

Mamacka, tök jók a kisállatkákKép
Meg a pocakod is szépen nől, és szép lesz majd a szoba isKép

Engem meg múlt héten felhívott a védőnő, hogy nem-e januárra voltam kiírva?
Az idióta!
Tök képben vanKépKép
Na, ezért voltam nála csak kétszer.
Hát, jól félrenézte két hónappal a füzetét, amibe fél órákig olyan gondosan jegyzetelKép
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: