A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

most látom: Ayse! Msja Maja akart lenniKép

Viki, nagyon tetszenek ezek a barnított képekKép

KépKép
KépKép
and

Tegnap este megyek Lilinek mesét mondani. Így fogad:
- Anyu, olyan kemény életem van!
- Ne mondd! -nevetek.
- Anyu! Mi az a kemény élet?
- Ha valakinek nagyon sokat kell dolgoznia éa kevés öröm jut neki.
- Hát akkor nekem tényleg kemény életem van. Az oviban vizet kell hordanom, fát kell vágnom...
(Mostanában a Hamupipőke a kedvenc meséje.)

ayse

Ayse: ismerd el, az tényleg kemény melóKép én határozottan emlékszem, hogy ovisan mindig felnőtt akartam lenni, mert annyira irigyeltem, hogy nekik "mindent lehet"Kép

KépKép
KépKép
and

Katka, nagyon helyes MarciKép
Viki, hogy kell ilyen barnás képet csinálni, nagyon jó! A gép teszi ilyenné, vagy valami szerkesztőprogram?
And, nálunk is full program van esténként. Tényleg, van amikor nincs már erőm beszélni, akkor én is CD-vel énekelekKép Csak ő nem alszik elKép Cserébe 8-kor álomba szenderül, de az előtte lévő 2-3 óra nem kis fizikai és szellemi munka. Ilyenkor én is arra gondolok, amikor már készülök összeesni, hogy mennyire örül nekem, és én is neki, megismételhetetlen ez az időszak. Úgyhogy hajrá anyukák, pörögjünkKépKépKépKépKépKép
Megyek, követel.

KépKép

KépKép
majola

And, Zsuzsa!Kép
Nati most aludt el (ez még nem az éjszakai szundi) és most én is úgy érzem magam, ahogy írtátok. Ülök és nézek ki a fejemből.KépKép
Van talán fél órám, hogy magamhoz térjek, aztán "pörgök"Kép tovább és talán 10 körül elfárad az én drágám!Kép

Zsuzsa!Kép
Pont a héten kérdeztem ülés-állás ügyben egy szakembert, nem szabad egyiket sem!

Ayse!Kép
De édes dumája van Lilinek!Kép

Megann!Kép
Léna gyönyörű! Olyan ez a kép, mint egy képeslap.Kép
HóemberKépKépKép Csini lett!

Katka!Kép
Nagyon édes a kicsid!Kép

Viki!Kép
Petike hason hintázik??KépKép

Õszibarackosok is nagyon szépek!Kép

Ovisan én is felnőtt szerettem volna lenni, (és teherautó sofőr) mert azt gondoltam, akkor télen is hordhatok szoknyát.KépKép
Némiképp ellentmond egymásnak a kettő.KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Davallia.
Megtennéd?Küldjek e-mailbe?

Amúgy nagyon nagyon idegesit,hogy csak én vagyok ilyen béna.
Úgylátom itt mindenki tud képet felrakni csak én nem.Tudjátok milyen bosszantó?

ancsi26

Sziasztok!

Mindenkinek nagy pusszancs. A pont ma 20 hetes lánykám rendesen lefoglal, meg ugye melók, bolognai folyamat...

Gratula anyukáknak a vizsgákhoz, a babáknak meg a még nagyobb produkciókhoz.

Továbbtanulás ügyében pont ma határoztam el, hogy még gyorsan beadom a jelentkezésemet az államigazgatásira, egyrészt mert ingyért van, másrészt ha majd megunom az oktatást, megyek aktatologatónak (egyetem után megkíséreltem a minisztériumot, de nekem nem jött be).

Hozzátáplálást mi úgy keztük, hogy csak 1-2 kiskanál banánpépet kapott (kb. 2 hete), aztán már egyharmadnyit, most már kimérem, a 40 g-ot a 40 g tejpéphez. Szerintem Pálma szereti a kanállal evészetet, fogja a kezemet és édin leszürcsöli a kanálról a papit. Én puha "gumis" kanállal etetek, ha ráharap, akkor se sérti az ínyét.

Pálma is sokszor berugózik és fel akar álni, de én nem hagyom neki, mert még szerintem nem érett meg rá. Gyakorolja a felülést és az üldögélést, meg a forgást, az való neki. Hason már emelgeti a popsiját és "előre araszol" mint egy kis hernyó.

Voltunk tegnap csípőszűrésen, meg is röntgenezték és minden ok. Ez nálunk igen nagy öröm, a dokibácsi nevetve figyelmeztetett, hogy az unokámnál majd figyeljek, mert újra előjöhet a csípőficam. Vicces volt belegondolni, hogy a 4,5 hós gyerekem mindjárt unokát szülKép.

A ruhaméretek szerintem is viccesek, ahogy a talin is mondtam, Pálma 56-os és 68-as számozású rugit is hord, és sok 62-es már a szekrény mélyén van...
Pálma mult hétfőn 6,5 kg és 64 cm volt. Õ csak a pocakban nőtt nagyra, itt korán visszafogta magát.

A betegeskedőknek gyors gyógyulást, a szerencséseknek jó egészségeset kívánunk.

Dudukly és Pálma
dudukly
Isaszeg

<!--attachment: MELITTA_BABA_188-355818.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*38.1**MELITTA+BABA+188%2ebmp --><center><pre>
Kép
MELITTA BABA 188.bmp (38.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

ancsi26

And, Majola!
köszi Kép

Majola! A fényképezőgép teszi ilyené. Épp pár napja írtam, hogy végre rájöttünk, hogy miket lehet csinálni a gépünkkel, azóta nagyon tetszik és sok barnított képet csináltunk. Örülök, hogy Nektek is tetszik. Kép

Duda!
Szokott azt is! KépKépKép De már egy pillanat alatt fordul minden irányba, sőt ma négykézlábra tornázta magát és majdnem lezúgott az ágyról! Szóval csak a földön merem már hagyni, ha napközban pl. pisilnem kell és nem látom 2 percig! Kép

Katka!Marci helyes baba!Kép

Ancsi! Melitta is nagyon szép baba! Kép

Megpróbálom a többi képet ................ talán sikerülni fog:
nem, nem sikerül, valahogy most nem engedi feltenni a mellékleteket a szemétKépKépKép Na mindegy.........

Ja, nem is írtam, Peti benne van a Story-ban, a babahoroszkópban! Kép

Viki+Peti 20+6

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

AncsiKép

Nem baj, látni és nagyon édes a bébidKép

Mea
mea

Kuha!Kép
Nem jött átKépKépKép

Mea
mea

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép

csak egyesével engedi!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Babák tündériek mindKép
Petike nagyon ügyi mint mindigKépKépKép

Jó éjt mindenkinek!Kép

Mea
mea

Hú,lányok.
Ez nehéz szülés volt,de apával valahogy kibogoztuk.

Davallia.
Köszi a képeket,aranyos vagy,de talán mostmár fogok boldogulni.

ancsi26

Sziasztok!

Bocsi, most többre nem telik, jelentkezünk, amint tudunk Kép

Ancsi!

Képszerkesztés:

Sima Paint progival nyisd meg a képet.
A Wiev menü Attributes pontjára duplaklikk, erre felugrik egy párbeszédpanel.
A közepe táján van két szám, Width és Height címzéssel. Ezt kell átírni, úgy hogy a nagyobbik érték legyen 600, és az alatta lévő keretben a Pixels legyen bejelölve. Ezután az OK-ra kattintasz.

Arra figyelj, hogy a fájlra ne ments rá, hanem a File menü Save As parancsával mentsd el más néven.

Remélem, érthető Kép
Sok sikert! Kép

Sisotris és Máté, aki tegnap óta hátról hasra forog Kép
17+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Andi, és mit mondott, mikortól lehet? És mit tegyen az ember, ha a gyereke nem nyugszik addig, amig fel nem húzza magát? Ez általános? Nati is csinálja, csak nem "adod alá a lovat"?
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Viki!
Peti nagyon aranyos, kész Úriember!!! KépKépKép Teljesen más karaktert ad neki ez a barnás árnyalat.
Néhány esküvői fényképünket mi is megcsináltattunk így, s elég klasszul sikerült, főleg, hogy mi díszmagyarban esküdtünk.

Katka!
A Te Kisfiad is nagyon helyes! Kép

Ancsi!
Na, azért örülök, hogy felkerültek a Te képeid is!!!
Csini a Babucikád! Kép

Davallia!
Osztom véleményed a népek ostoba kérdéseiről...

C.

KépKép
cinka

Ayse, Majola!
Gratulálok az ifjú "titokzatos, forgolódós" párnak!!!!

Ayse!
Sajnos a gimink, az nem volt nemzetiségi, azt csak később kezdtem el.

Szegény Lili, tényleg kemény élete lehet!!! KépKépKép

KépKép
cinka

Sziasztok!

Huh, nem semmi volt a mai termés!

Mielőtt bkit is kihagynék: nagyon szépek a babák!

Nemesek/Kati, Kép
Trisztán nagyon helyes nagyfiú, és Kornél is nagyon szép kisfiú!

Ancsi, Kép
Meli nagyon szép, a másik kislány is a Tiétek? Milyen cserepes virág van ott az egyik képen?

Ayse Kép
pihend ki gyorsan a dédit. A szappanopera nem túl jó, mert baromi sokáig szokott tartani, és ahogy emlékszem az Izaurára, amikor már azt hittük, minden szép és jó, mindig történt vmi rossz. Kép Kép Kép Kép Kép

Majola Kép
Neked van segítséged, amikor a férjed elutazik? Enyém férj is sokat van úton, hétfőn Spanyolo.-ba megy. Kép
A fényképezőn a "szépia" funkcióval tudsz barna képet csinálni.

Megann Kép
Jó a hóembered, és persze Léna is csodálatosan szép.
Gratula mindenkinek a vizsgákhoz!
Babáknak a forgáshoz!

Benianyu Kép
örülök, hogy Danigombóc Kép jobban van!

Mea! Kép
Nem semmi méretei vannak Lívinek!

Ayse, Mea!
Zita is a régi oltást kapja, tegnap kapta a 4 hósat. Szerencsére nem lett semmi baja, a kúptól kicsit kómás volt, és éjszakára helyet cseréltek Apával. Kép
Egyébként a Népszabiban olvastam, hogy az új oltás a Ny-Európai országokban már elavult... na, akkor milyen lehet a régi??!!

Tünde&Zita 19+6
Vendég

Mea, Cinka! KépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ayse!

Jajj nagyon jó, itt röhögünk a férjemmel
Férj kérdez engem, hogy a mi lányunk is fog e ilyeneket mondani???
Mondtam biztosKépKépKépKépKépKépKép

Viki!

Csak nem fekvőtámaszozik a kisfiad???
Kinek akar ennyire tetszeni hogy már most gyúr???KépKépKép

Dudukly!
Figyu!Milyen képzési formában jelentkezel az álligra??Posztgrad??Ilyen esetben nincs felvételi vizsga ugye???
Egyébként költségtérítéses szaka is van???

Ancsi!

Igen jóhúsban van a kicsike!KépKépKép
Fürdős képKépKép

Davallia!
Hurrá!Negatív csípőKépÖrülökKép
?????????????????brekjaskljdghjkalhdsuofjiahg
Ki volt ez az okostojás, aki ilyet kérdezett???
Micsoda idióták vannak.............

And!
KépKépKépKépKépKépKépKép

Nagyon figyelmes vagyKép
Tudod elkezdtem építeni fiúra a hóemberKép, de aztán gondoltam egyet és "kibővítettem" az alsó hógöretegt szoknyáváKépKépKép, tekintettel arra (és hogy erre emlékeztessek minden hozzánkérkező személyt) hogy itt bizony nőuralom vanKépKépKépKépKép

Ahogy jött haza férj, már mondta, is hogy látja ám, hogy "vendégünk" vanKépKépKépKép
Neki is nagyon tetszettKépKépKép

Majola!

Na még annyit, hogy én is tavaly szeptember óta lakok kertes házban és nagyon élvezem.
Kert még seholsem tart, márciusban kezdjük csinálni, de nekem máris nagy élményKép
Van egy öreg diófa a konyhaablak előtt, amit direkt nem függönyöztem el, tettünk ki madáretetőt és itt a falu szélén 4-5 fajta színes madár, cinkék meg miegymás jár hozzánk "kosztolni".
Annyira szuper!
Már alig várom hogy tavasz legyen, én a házban egy percet sem leszek, csak kintKépKépKép
Ma is tökre élveztem hogy havatlapátolhatokKépKépKép
Én mondom nincs ennél egészségesebb dologKépKépKép

Lányok!

Köszönjük a bókot, most nagyon dagad ám a májam, hogy ennyire tetszik nektek a kislányomKépKépKép
Most hoztam el egy csomag fotót a rossmannból amit digitális képről csináltattamKép
Olyan cukimuki mindegyiken...

Na jó még egyet felteszek!

HÁT LEHET NEKI ELLENÁLLNI???
Kép

Sokszor már attól félek hogy egyszer tényleg halálrapuszilgatomKépKép

Jó éjt mindenkinekKép

Megann

Kép

Kép
megann

Majola! Kép

Zita sztem elég sokat ül. Ha a kezünkben van, egyszerűen felhúzza magát, fekve egyáltalán nincs el. A pelenkázóról mindig úgy "kel fel", hogy megfogom a kezecskéit, és felhúzza magát. Ez néha felállásba sikerül, de ezt nem nagyon hagyom. Amúgy a kezünkben állni is szokott, de ilyenkor igazából mi tartjuk, nem engedjük, hogy a Õ tartsa magát. Így is nagyon élvezi.
Kb. 3 hete a dokibácsi itt volt, és látta, hogy Zita milyen szépen, egyenes háttal ül. Gondolom mondta volna, ha nem helyeselné. Sőt, tegnap óta ül, és rázza magát a kezemben, addig amíg már nem is a lábamon van. Na, ez nem tudom, mennyire volt érthető. Kép
Vendég

Sziasztok!

Most csak néhány kép, holnap délelőtt jövök majd visszaolvasni és dumálni is. Kép Kép

KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

még egy-kettő Kép

Kép Kép
Kép

(véletlen csíkosban vannak Kép Kép Kép )

benianyu

Sziasztok, csak gyors bekukkantás mielőtt lefekszem.
Nagyon szépek a babák egytől egyig.

BenianyuKép,
Nem is látszik Danin, hogy beteg. Nagyon menő a Garfieldes csuklószorítóKép.
A hiányzó adataim a tábliból: 3630kg, 57cm, 31év, Bp. IX. ker

MegannKép,
A Lénácska egy Chicco Pollyban ül? Meg vagytok vele elégedve? Itt a házban eladó egy alig használt, egész jó áron, azt mondják, hogy nekik túl nagy, nagyon kicsi a konyhájuk.

Jóéjt mindenkinek!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Tünde, kösziKép Közben elolvastam a rendelő rovatban, hogy ha a baba maga akar ülni, akkor lehet vele igy játszani, csak huzamos ideig nem szabad üldögélni hagyni. De mi csak játszunk vele, nagyon élvezi. Azt irják, a babák csak azt csinálják maguktól, amire már érettek, és felülés közben fejlődnek az izmaik. Ha viszont fárdtnak látszanak, abba kell hagyni. Állva valóban támasztani kell, nem elég a kezét fogni, hanem a derekánál kell tartani. Majd vigyázok erre. Olyat is olvastam, hogy 7 hónapos baba már önállóan állt, nagyon különbözőek.

Nincs segitségem, ha apa elutazik, de igazából nincs is rá szükségem, annyira megszoktam, hogy én csinálok mindent. Ilyenkor próbálok több vendéget hivni, hogy legyen azért társaságom. A barátaim meg nagyon rendesek, ha másnál van valami összejövetel, értem jönnek kocsival.
Azért mindig nagyon örülök, ha megjön apaKép
Közben rájöttem, hogy nem is teljesen igaz, amit leirtam, mert néha ilyenkor hazamegyek Mosonmagyaróvárra az apukámhoz. Õ szeret Julcsival lenni, de nem jelent gyakorlati segitséget, csak egy kis felszabadult időt.
Te hogy birod egyedül, ha apa elmegy? És mennyi időre szokott menni? Én Julcsi háromhónapos korában három hétig egyedül voltam vele, de nem viselt meg a dolog. Õ jó baba, én meg sokat voltam szingli is. Jó, hogy már nem vagyokKép De talán azért van ennyi mozgósitható barátom.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Manka!

Igen ez egy Chicco, de hogy Polly e avagy nem, azt most hirtelen nem tudom, de holnapra megnézem..
Nekünk kb 2-3 hete van és nagyon szeretjük, ugyan még nem nagyon használjuk a külömböző funkcióit, mert mi egyenlőre hátradöntöttük teljesen és felemeltük a lábtartót, de egyébként nagyon szupi univerzális.(állítható magasság, fékezhető kerék, jó kis biztonságiöv, lábtartó állítható, dönthető háttámla, letörölhető párnák, a kék amit látsz az a szűkítő, alatta van egy másik, kisebb, majd ha már nagyok leszünkKép)
Az tény hogy helyet foglal a gurulós lábállványzatával, de nekünk szerencsére van helyünk bőven.
Ha nektek is van akkor én csak ajánlani tudom, Léna lányom imád benne ücsörögni(félig ülni)ha nem eszik épp, akkor is, és nagyon praktikus, mert valamikor elég neki hogyha lát engem, és ha pl a konyhában serénykedem csak odagurítom magam mellé és máris érdeklődve figyeli a beszámolómat hogy épp most mit csinálok...
Szóval nagyon jóKép

Talán csak egy negatívumot tudok mondani, hogy ugye mivel letörölhető műanyagból van a párna, ezért ha pl Léna sokat forgolódik, beizzad hátul a kis tarkója, de ezt is kiküszöböltem, a feje alá tettem egy pelustKép

Majd értesíts hogy hogy döntöttélKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Hát ez a két srácKépKépKépKép
Annyira de annyira hasonlítanakKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

LÁNYOK, BOCSI OFF KÖVETKEZIK- NORBI OFF, DE SZERINTEM NAGYON FONTOS

A levelezésünk norbikonyhával:

Én:

Kedves Konyha illetve Illetékes!

A tegnapi ebéd után sajnos nem állom meg, hogy ne közöljem a véleményemet Önökkel!

Tisztelt Konyhafőnök, vagy Menüösszeállító vagy Bárki!!!

Legyen oly kedves és soroljon föl 3 db(nem 10-20, hanem csupán 3 db) kínai zöldséget...
........
........
........
.......

Véleményem szerint a tegnapi "kínai zöldséges édes-savanyú csirkének" köze nem volt a kínai zöldségekhez.
Nem tudom hogy a zöldborsó, kukorica, répa és brokkoli mióta tartozik egy kategóriba a kínai kellel, vagy a bambuszrüggyel, de ez a szemfényvesztés már dühítő.
Ha nem tudják prezentálni a doboz cimkéjén szereplő és meghirdetett termékeket, AKKOR AZ ISTEN SZERELMÉRE ÍRJÁK ODA HOGY VEGYES ZÖLDSÉG, VAGY FRANCIASALÁTA- ZÖLDSÉGKÖRET, VAGY BÁRMIT...DE NE HAZUDOZZANAK, ÉS TÉVESSZÉK MEG A MEGRENDELÕKET...

Egyébként hozzátenném hogy a csirke se édes, se savanyú nem volt....

És nem is ragadtam volna billentyűzetet, ha ez lenne az első kifogásom...

Múlt héten a "cézár saláta sült csirkemellel" című ételből én személy szerint csak a salátát kaptam meg, nyomát sem találtam a csirkének...
Nem ezért fizetek!!
És ha nem változtatnak ezen az eljáráson akkor többet nem rendelek...
Tudom, egy kuncsaft nem kuncsaft, de több embert is ismerek, akik a silány minőség, stb miatt már lemondák rendelésüket...

Változtassanak!!!!!!!!

Üdvözlettel:

Erre ők:

Először is elnézését szeretnénk kérni azért, mert nem a megfelelő minőségben kapta meg az ételeket. Szeretnénk, ha hibánk kijavítására elfogadna tőlünk egész hétre egy desszertsort, és ezeket az ételeket természetesen jóváírjuk Önnek. Kérjük küldje el az azonosítóját, vagy a regisztrációs nevet a címével, hogy megkeressük a rendszerünkben.
Várjuk visszajelzését!

Üdvözlettel: Norbi Egészségkonyha

HÁT ÁLMOMBAN SEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY A PANASZOMAT EGYÁLTALÁN SZÓRA IS MÉLTATJÁK.

SZÓVAL MOST NAGYON ELÉGEDETT VAGYOK, ÉS JÓÉRZÉSSEL TÖLT EL, HOGY TALÁN VALAMIT ELÉRTEM!!!

Egyébként szerintem ez a norbikonyha "BOMBAÜZLET" kategória.
Hiába utáljuk norbit+rékát, a diéta működik(legalábbis nálamKépKépKépKépKép, állati finom pl az update 1es csokipuding, van hogy 2-t is megeszek belőle...és ha nem lenne rá érdeklődés, akkor nem terjesztenék ki a hálózatukat gyakorlatilag az egész ország területére(ezt egy köremailből tudom amit múlt héten küldtek a norbikonyhától)

Úgyhogy valaki ebből k...ra gazdag lesz/van, de én nem sajnálom tőle/ük...jó ötletért jutalom jár...és engem csak az érdekel momentán hogy legyen mit ennem és fogyjak le....

Na bocsi az off ért csajok....

Megann

Kép

Kép
megann

Ja közben mosolygok itt magamban, mert olyan "megannosra" sikerült a levelem norbikonyháhozKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

MegannKépKépKép Látom, azért nem tudtak 3 kinai zöldséget felsorolni.
Most először apa is nevetett a babanetes beszámolómonKép

KépKép

KépKép
majola

Nagyon jók a képek!

Megann!
Nem, nem lehet ellenállni!

Ancsi!
Annyira hasonlít a kislányod a másodunkokatestvéremre! Zitának hívják és nagyon szép nagylány. Anyukája recski. Nem vagytok ti véletlenül rokonok?

Benianyu!
Én a Te képeidet is nagyon szeretem. Gyönyörűek a gyerekeid, ráadásul olyan jó pillanatokat kapsz el! Nagyon tetszik, ahogy Dani lelkes és rácsodálkozik a világra, amit Beni segítségével (is) felfedezhet.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Azangyalát ti aztán jól belehúztatok, akkora itt a pörgés, hogy alig tudtam visszaolvasni, de azért sikerült.Kép

Megann!KépKépKép
Jól megnevettettél a Norbis leveleddel, köszi rámfért. A hóasszonyság is nagyon tuti, hogy neked mennyi energiád van! Biztos a Norbi az oka, a kajába is valami pörgetőt csomagol.Kép Gratulálok a vizsgához, nagyon ügyi vagy.Kép Egyébként inspiráló hatásotok (Tied és Rokié) eredményeképpen beiratkoztam én is erre a félévre az egyetemre. Persze az utsó pillanatban, ahogy ált. intézem a dolgaimat, és persze apa nem éppen kitörő örömére, mert én nappalira járok és igy neki kell majd szittelni itt ott egy két órát egy héten. De az az igazság, úgy érzem rámfér, hogy egy kicsit kimozduljak és valami intellektuálisabb jellegű elfoglaltságom is legyen, mert ugyan Majával lenni a világon a legjobb dolog, de valljuk be őszintén azért egy baba nem éppen egy szellemi társ.Kép
Lénácska egy gyönyörűséges tündér!Kép

Roki!
Neked is szivből gratulálok a vizsgádhoz (de persze azért én sem vagyok meglepve).Kép

Annamami!Kép
Köszi a hiányolást, jólesett. Minden oké,csak mostanában egy kicsit hektikus az életünk, apa is többet dolgozik a gépen, meg a lakást is áruljuk, ami mostanában szinte átjáróházzá vált annyian jöttek megnézni (meg ugyan nem vettékKép) ergo egyfolytában takaritok, hogy csili-vili legyen (nem mintha ez számitana az eladás szempontjából, csak én ilyen vagyok).Kép Nagyon jó volt olvasni Mazsiról irott megható soraidat, olyan szépen öntöd szavakba az érzéseidet.Kép Mikor úgy érzed, hogy kivagy, olvasd te is vissza.Kép Persze leginkább azt kivánnám (ha lehetne), hogy egyáltalán ne kelljen kiborulnod...

Benianyu!
Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok és hogy a kis jóképű nőcsábász újra a régi, a képek legalábbis ezt bizonyitják.Kép

And!
Nagyon szivesen, de van egy sanda gyanúm, hogy nem minden oldalt sikerült átküldenem (már késő is volt meg bénáztam is), össz. hat oldalnak kell lennie: hát, arc, has, lábak, karok/kezek, mellkas. Ha vmelyik hiányzik, akkor szólj és küldöm.Kép

Nyúlné!
Szenzációs Kisnyúl a kleenexes dobozzal. Maja is teljesen rá van kattanva a dm-es melltartóbetétes dobozra, ami hasonló paramáterekkel bir, de mikor multkor sikerült levadásznia a feje mögül (a pelenkázón volt) és diadalittasan megpróbálta az egész dobozt betuszkolni a szájába a csúnyarosszdoboz egyik elég éles sarka pont a szemében landolt, úgyhogy legnagyobb sajnálatára véget kellett vetnem a produkciónak. Azóta is áhitattal nézi a már (számára) az elérhetetlen polcon lakó bűvös sárga dobozt. Remélem a zsepisdoboz "felhasználóbarátabb".Kép

Bár még rengeteget tudnék irni, de már hulla vagyok, talán majd holnap sikerül befejeznem.Kép

A babák nagyon szépek.

Üdv. az újaknak.

Még mindjárt jön apa "mini arafat"-ja.Kép

Jóéjt.

Cleo + Maja(5hó+1nap)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt mindenkinek.
Sisotris.
Köszi,talán már boldogulok
Cinka.
Köszi.

Havtunde.
Köszi.A másik kislány a párom első hézasságából van.Õ már 7éves és Zoénak hivják.Nagyon szeretik egymást Melivel.
Az a virág anyukáméknál van és mű.

Megann.
Az biztos,hogy jó husiban van.4hósan 7.10kg volt.Hétfőn megyünk 5hós oltásra,kiváncsi vagyok mennyit hizott a drága.
Gyönyörű a kislányod.Én is úgy vagyok,hogy néha megfalnám Melit.Annyira édesek.
Pontosan mi az amiben ül a kislányod?Etetőszék?

Benianyu.
Nagyon édesek a kisfiaid.

Ayse.
Nem tudok róla,hogy lennének arra rokonok.

Cleo.
Nagyon tündéri képek.Melinek is vannak hasonlóak.Zabálom meg a kis fürdőköppenyében.

ancsi26

ma 6-ig aludt kb este fél 11-től!KépKépKép reggel a kisdinnye fílingre ébredtem, meg arra, hogy úszik az ágyKép

Andi: szoknyás teherautósofőrKép

Cleo, annyira drága a kis Maja, nagyon szép képek róla!a cuccból az arc és a kéz lemaradt, viszont van két mellkasomKép köszi!

Megann, Léna egyszerűen gyönyörűKép annyira kedves a mosolya!

Benianyu! nagggyon jók a képek, öröm nézni őket!

Ancsi! Meli is nagyon édesKép gratulálok a fotókhoz, jöhet a többi is! azt a szívecskéset hogyan csináltátok?

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Benianyu, olyan szép látni s fiúkat együtt, tényleg kedvem támad a ketteskéhezKép. Mielőbbi végleges gyógyulást!!!! (Tudod sok +++++++++++++++++++++++++++++++energia Danikának.Kép)

Megann, igen, másoddiplomás képzés, költségtéritéses, nincs felvételi, diplomát, nyelvvizsgákat és önéletrajzot kell prezentálni (http://www.felvi.hu/ft6/kar.ofi?mfa_id=1&kar_id=1 a lap alján van az én kiszemeltem, felette a többi, ahol kell felvételizni - asszem). A lányod csúcs az etetőszékben. Olyan igéző szemei vannakKép. A leveled meg tényleg a régi időket idézi. Nekem tetszik, hogy ilyen "tudatos vásárló" vagy. (És legalább ingyen desszertelszKép.)

Cleo, jót nevettem, Maja is eszi a fürdőlepedőt (is)? Annyira csúcs a képeken. A babamasszázst nekem is lepasszolhatnád, két vevő közöttKép. Családi házba akartok menni? A városban maradtok, vagy a környéken? Mikor bulizunk?

Tünde, Zsuzsa, én most az orthopédián kérdeztem a dokitól, aki azon a véleményen volt, hogy ülésbe felhúzodszkodnia szabad (=hasizomerősítő), fogjam a kezét, és ha billeg, vagy dülöngél, engedjem hanyat. Állnia nem szabad (még), ha a karomban "kitámaszt" az nem állás. (Pálma 4,5 hós és jó sportos, nem dagiKép.)

Legyen szép napotok.

D+P (20+1)
dudukly
Isaszeg

Szia And.
Köszi.A fényképezőgépben vannak ilyen keretek.

Ha nem rakok még pár képet.

ancsi26

Igy alszik Melike:

Kép
Igy eszi a savanyúuborkát:
Kép
Itt a tesójával játszik:
Kép
És ilyen hurkás a kiscsaj:Kép

ancsi26

Sziasztok!

Ismét csak bejelentkezünk, de még megvagyunk, ufók még nem raboltak elKép

Minden Baba Nagyon szép és ügyesKép

Mi megkaptuk az 5 hós szurit.
Erhard ezt viselte a legnehezebbenKép
Már tudta, hogy mi jön.
De azért nem volt nagy gázKép
Tegnap végig nyűgi volt.
Még mindig csak pakolok, de már kezdem látni a munka végétKép
Talán 1-2 nap és újra a régi kerékvágásba jutok vissza.

Tud valaki valamit az agyhártyagyulladás elleni védőoltás árárról?
Azt tudom, hogy 2 hónapos különbséggel adják be.
Vagy 1 éves kor felett már csak 1 szuri.

De én szeretném inkább beadatni, mert jobb a biztonság.

Bízom benne, hogy ma még bne tudok nézni.

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Jó reggelt!

Jaj de sok szép képet tettetek fel!KépKép

Cleo!
Hol vettétel ezt a fürdőköppenyt? Ez nagyobb mint 80x80, ugye?
Nekünk is hasonlóak vannak, de mi vidékről, ajándékba kaptuk őket és most szeretnék én is venni. Maja nagyon szép!Kép

Megann!KépKép
Vagány vagy! Megnyugodtam a reakción és tovább küzdök a kilók ellen!KépKépKép
Lénát le sem tagadhatnád!Kép

Benianyu!
Tüneményesek a fiaid! Csíkosban és másban is!KépKép
Örülök, hogy Dani jobban van!

Ancsi!
Végre, végre!
Megérte várni a képekre!Kép
Édesek!Kép

Zsuzsa!
Nati is szeretne ülni, ezt eddig az ölemben hagytam is neki kicsit. A gyógytornász szerint ezt rövid ideig szabad is. Kitámasztani, ágyon egyedül ültetni stb. viszont nem.
Õ azt mondta, kb. 9 (!) hónapos korukra tudnak önállóan ülni. Ha mászni tudnak már, utána ülnek a popsijukra, és a kezüket egyenként tanulják meg elemelni a földtől.
Ez az ülés, amit mi csinálunk velünk, nekik még nem természetes, de élvezik, mert mindent jobban látnak.
Azt is mondta, a babáknak 6 hónapos korukra kell tudniuk egyenes háttal ülni.
Szerintem, rövid ideig nem árt nekik, ha ülnek, állni én még nem hagyom Natit.

Cinka, Davallia!
Idióta kérdéseknek sajnos mi sem vagyunk híjján.
Ismerős rokon szokta így üdvözölni Natit:
"Hát szijjja, meséld el, mit csinálnak veled?
Nem bántanak, ugye?? Szeretnek téged??"

Normális?????Legutóbb kértem, ne mondjon ilyeneket a gyereknek, mert ha nem tudja megállni, igen ritkán találkozik majd vele.KépKépKép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

And!Kép
Gratulálok, ez tök jó!KépKép
Nagy sírás volt este?

Angelani!
Én úgy tudom, 2-3ezer ft. körül van az ára.
Mi is a jövő hónapban kapjuk az első részét.

Ancsi!Kép
Melike savanyúubit eszik???Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó Reggelt Kép

Most mondjátok normális ez az időjárás???!
Tegnap süt a nap és olvad ezerrel,ma meg megint esik a hó........Kép....már ennek se tudok örülni......Kép

Ayse Kép
Lili lányodnak fergeteges dumái vannak!KépKépKép
Bár én a Te humorodat is nagyon bírom!!!( D-Day Kép ) Egyébként én is a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozom.Kép
Most rajtad a sor,hogy Andrisról képet küldj,ha csatlakozni szeretnél a barackokhoz!Kép

Megann Kép
Etetőszéketek tényleg klassz(nagyon drága volt?) és Léna csudaszép benne,mint mindig!Kép
Bár nekem a fülighúzottakarós-nyuszivalalvós az eddigi legkedvencebb képem róla!Kép
Hóember is : Kép !
Egészségkonyha levél : KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!!

Cleo KépKépKép
De jó hogy jöttél,már hiányoztál ám!!!
Maja még mindig a leggyönyörűbb barack-lány!Kép
Hová költöztök???(már ha publikus...)

Benianyu Kép
Srácok nagyon helyesek és én is örülök,hogy Danibaba jobban van már és játszik!Kép
Azt a képet imádom,mikor Beni puszit nyom a fejebúbjára.....KépKépKép

And KépKépKép
Szociális munkából kéne államvizsgát tennem....abszolutórium megvan,szakdoga leadva,el is fogadták,már csak ez van hátra,de pillanatnyilag semmi kedvem(ehez sem).....

Davallia Kép
Kis Pandádnak nem semmi étvágya van!Kép
Bár ezzel én is így vagyok,ami a fogamravaló abból....KépKépKép
annamami

Duda Kép
Teherautósofőr!KépKépKép

Bunkó ismerősKépKépKép

Lányok!
A ti babáitok nem nyűgibbek az elmúlt két napban???
Nekünk tegnap volt a csúcs,eddig...asszem....Kép
Már azt hittem sose lesz este,és csak 1/2 10-kor aludt el Mazsi,fürcsinél,öltözésnél sírás!!!Kép..és az ágyban is még 3x felébredt,mire kidőlt!
Brutális volt!Kép
Nagyon sajnáltam szegényt.
Ja és a tegnapi nap folyamán 3 x kakilt be annyira,hogy komplett ruhacsere+lemosás kellett és kétszer pluszban még végig is bukta magát is meg engem is(na ezt nem szokta)...Kép
Gondolom estére már ettől is kivolt,hogy folyton öltözünk.
Úgyhogy szép nap volt........
Ma jön az új autónk Apa hozza du.és megígérte,hogy elmegyünk a Kikába és veszünk egy kengurutKép,mert leszakad a kezem ,a hátam és a derekem a cipeléstől....Kép

Angelani Kép
Erhard nagoyn kis hős!
Pusziljuk!KépKépKép
Mi jövő kedden kapunk szuritKép

Na megyek mert kezdődik a nyűg.....
annamami

Sziasztok lányok!

Duda, amikor két cicit adsz Natinak a két cicizés között van szünet, vagy egyből adod a másikat? Azért kérdezem, mert elkezdtem mérni, és egy ciciből 120-160-at eszik, és ő utána nem kérne (nem is fogadja el)...viszont 2 óra múlva újra éhes, de ha kb. 1/2 óra múlva kínálom a másikat, van hogy elfogadja, és észrevétlenül (legalábbis számomra, mert pár kortynak tűnik az egész)megeszik még 100 ml körül. És így volt hogy 3-4 óra múlva evett megint. Az esti kajával meg az a baj, hogy hulla fáradt és pár korty után bealszik, és kb egy óráig tartott az etetés, úgy, hogy felkeltegettem...de így sem aludt 2,5 óránál többet és újra éhes volt. Megjegyzem, ha hagyom az első után aludni akkor kb 1 óra múlva felkel. Az a tejpép, ha este adnám, nem ürül ki olyan hamar, nem?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: