A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Denizsa, Bálint egy komoly fiatalember!Kép

Neet, köszi!Kép

Ancsi, itt figyelnek a liberós figurák az üzenőfalamon már mióta. De tali előtt tessék rám szólni, mert hajlamos vagyok itthonhagyni.Kép

Mikor lesz már TAVASZ?
zanza

Dorka!
Köszi a mail-t!! Minden szépen átjött.

Lindicita! Ancsi!
Ezek szerint Ti már küldtetek be nyuszikat a Liberohoz. Megkaptátok az ajándékot is? Csak azért kérdezem, mert én is küldtem be vagy másfél hónapja, de még semmi.

Kép
Kép
denizsa

Recepteket nekem is!!!! dszalkai@enternet.hu köszi!!!

Denizsa! Bazsómmal ugyanígy küzdöttünk a hozzátápival, most 9 hónapos, és azért most sem eszik meg akármit. A lényeg, hogy alma legyen benne.

Akartam már kérdezni tőletek, hogy szerintetek nem gáz, hogy mindenbe almát kell tennem, hogy megegye?

Még mindig nagy visszaolvasásban vagyok, még csak febr.6-ánál tartok. Ahogy olvastam, lélekben megújult a csapatKépÖrülök, hogy újként kimaradtam belőle, kicsit kínos visszaolvasni is.

Gigi! Kecskeméti vagy? Úgy olvastam, van ott ingatlanotok. Csak mert én tőzsgyökeres kecskeméti vagyok!!!Kép

És utólag is minden Dórának Dócinak Dorkának Dorottyának boldog nevenapját!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Macs! 6-ikai lapon láttam fotót! Mennyit nőtt a kismacs!!!! kerekedik rendesen!

Gréti, és Bálint babák is gyönyörűek!
Én nem tudok képet felrakni, mert túl nagy felbontásúakKép de azért próbálok valami megoldást találni!

Kép
Kép
zuzmo1

Denizsa,
már itt sincs napcsa, sajnos...elment aludni!
Bálint nagyon klassz fiúcska!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Dezsi, ok, orulok!
De szep fiad van!Kép

Tobbieknek is ment mail.

Ha Ancsi mar nem tud mit kezdeni a rengeteg liberos figuraval, akkor en is kerhetek?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuzmo!
Van MGI PhotoSuite programod (mi ezt a szkennerhez kaptuk)? Én ezzel tudom átalakítani a képek felbontását (Image/Resize menüpont).
Egyébként köszi a bókot Bálint nevében is!

Lindi, Zanza!
Örülök, hogy nektek is tetszik Bálint baba!

Kép
Kép
denizsa

Zuzmo, en is kmeti vagyok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuzmo!
Szerintem nem ciki, hogy mindenbe almát kell tenned. Szereti az almát! Én először anyatejjel pürésítettem a krumplit, a bébi mély ellenszenvvel nyammogta, meg se ette, pedig imádja a tejcsit. Almával viszont bekajálta. Ki érti ezt?!

Mindenkinek köszi a Bálintot dícsérő szavakat, majd átadom neki.
Az igazsághoz hozzátartozik, h én itt a fórumon még csak gyönyörű babákat láttam, pedig nem is vagyok elfogult!

Kép
Kép
denizsa

Hú, csak egy gyors bekukk és villámsebességű visszaolvasás...aztán majd este bővebben...

Sajna mai hagoja hóhelyzet miatt kimaradt, de remélem jövőhétre már összejön végre!!! Kép

Lindi!
Ez tök jóóóóó! Kép És mikor jöttök??? Kép

Zsanci!
Köszönöm a receptet!!! Kép

Vera!
Gratula az öcsihez!!!! Kép Akkor ugyanaz a felállás lesz, mint nálunk!!! Kép

na rohanok, máris balhé van lent....

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Dora! Földim! Én nem kaptam méltKép
Melyik suliba jártál?

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni lehet, hogy nagyon evidens kérdéseim vannak:
- hogyan lehet a 30. hétben terhesgondozást és ezzel orvost és kórházat váltani?
- ha területileg nem tartozom a Szent Imréhez, mi a teendőm?
- van-e még remény orvost vagy legalább szülésznőt választani ilyen korban?

Újpesti vagyok, de rá kellett döbbennem, hogy SEMMIKÉPPEN nem szülök itt az Újpesti Szülőotthonban. Tehát nem az orvosommal van gond, csak a helyszínnel... Szóval mit kell tennem, kit kell hívnom? Vagy csak szimplán menjek el az SZTK-ba pl. a Fehérvári útra? Vagy a kórházba jelentkezzek be? De akkor az utolsó hetekben hova járok terhesgondozásra???
acik

Sziasztok!

Sokat csavarogtunk az utóbbi napokban, betótolva a kimaradt hónapotKép így most kicsit hulla vagyokKép
De azért rakok fel képet a keddi csavargásrólKépKépKép

Kép
A rózsaszín takaró alatt Fülibaba (alig) látható, aki ezt csinálta végig a látogatásunk 3 órája alattKép Merjen az anyája bármit mondani ezek után, biztos benyugtatózta, hogy ne lássam a druszámatKép
azért indulásunk előtt öt perccel:
Kép
A két DiaKép

és hogy a házasszony se haljon éhen a sok tennivalója között:
Kép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuzmo es Bazsi

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak, kepek nagyon jook!KépKépKép Szepek vagytok mindannyian!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

köszi Dora!!!

Kép
Kép
zuzmo1

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Mindenkinek!
Van végre gépünk. Este leszek, asszem.
Csók mindenkinek.
ada
ada007

Képek láttán Réka csak annyit mondott: BAB!Kép Közben mutogatott a képekre!

Nagyon szép Babák!
zanza

Sziaszok!
Segítséget szeretnék kérni, van-e ötletetek, hogyan lehet kórházat/orvost/terhesgondozást váltani a 31. hétben???????

Mindenképpen ott akarom hagyni a területileg hozzám tartozó kórházat stb. (az orvosomat nem, de ő nem jöhet át az ImrébeKép), szóval szerintetek mit kell tennem????????
Egyszerűen essek be a kórházba, hogy helló, itt akarok szülni? Hova kell járnom terhesgondozásra?Van-e még eséyem orvosválasztásra? És tud-e valaki ajánlani egy jó szülésznőt??? Telefonszámot....
S.O.S.!!!!!!!!
acik

Acik!
Az én szülésznőm Újvári Bori volt. A száma: 06-30-919-67-08

Kép
Kép
zuzmo1

Acik! Én most etetek és fürdetek, később jövök, és megadom az én dokim, szülésznőm számát, hátha ...

KépKép
KépKép
lindicita

A szülésznő meg majd eligazít, hogy mit, hogy kell csinálni.

KépKép
KépKép
lindicita

Zuzmo1 és Lindicita,köszönöm a gyors válaszokat!!!
Ha valaki nem akarja nyilvánosan megadni, itt az emailem: gaborkica@freemail.hu
acik

gyönyörűek a képek!!! Kép

Kisün, welkám in the fiús anyák's club KépKépKép

ennyi voltam mára, megyek vissza dolgozni, mert megint emlékezetből írom az interjút, a **************** magnóm megint beszivatott (hiába ellenőriztem le 20x), és 1 órányi sistergést vett fel!!! KépKép

és még a mosógépem is bedöglött!! benne 2 napja ázó büdi ruhákkal, amiket most kézzel kéne nekiállnom kimosni Kép

L, mint lúzer
hülyebénaéskeservesenkínlódóvotiv

votiv 8)
votiv

Acik, akkor sem küldenek el, ha az utcáról mész be szülni, de a lelki nyugalmad érdekében keress vagy egy dokit, vagy egy szülésznőt. az én dokim Faludi Pál volt, rendes fickó és jó szakember, és egyszer már egy késői orvostváltót hozzá irányítottam és elvállalta! a magánrendelésének nem tudom megadni az elérhetőségét, de vannak itt páran még, akik nála szültek, és majd megírják. azt tudom, hogy a Petőfi híd Budai hídfőnél lévő Mol székházban rendel.
és miért kell váltanod? egyébként a SztImre jó választás Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
váltanom nem kellene, csak én akarok... Az Újpesti Szülőotthonban szültem volna, de nagyon röviden: az egyetlen pozitív dolog a kórházzal kapcsolatban az, hogy gyalog is öt percre van a lakásunktól... Az ÖSSZES többi infó, amit szereztem róla - számomra - negatív. Tipikus "szülőszalagos" módszerek, tájékozatlan és közönyös dolgozók,stb. A döntést azért hoztam ilyen későn, mert a dokim teljesen megfelel - csak mostanában körvonalazódott, hogy a doki igazából komplikációmentes szülés esetén sokat nem nyom a latba, annál többet az összes többi körülmény.
acik

Acik küldtem mélt. A Szent Imre tökéletes választás. Ott nem leszel futószalagon. Remélem, neked is élmény marad. Kép
mkatus

Sziasztok!

Kiváltottam a köptetőt, amit a dokinéni felírt, egyébként mondtam neki a homeósat, és mondta, h az is nagyon jó, rámbízza Kép na jó, gondoltam, tutira megyek, Ambroxolt is beszereztem, erre anyukámnak kicsúszott a kezéből, és szanaszét tört a konyhakövön. Mondja, hoz másikat, mondom, nézzük meg az összetevőket. Az nekem sajna nem sokat mond, viszont megakadt azon a szemem, h szoptatás alatt ellenjavalt, és egy csomó randa mellékhatása lehet. Erre mondom anycimnak, ezt tekintsük JEL-nek, ne hozzon másikat, nem eszik olyat Vincsenzó. Úgyhogy délután jól behomeóztam, és már alszik is a drágám, mint rendesen. Bízom benne, h éjszaka is fog.

Voltam barnulni, és tök jót tett a náthámnak, kűzdök ezerrel, ma ártalmatlanítottam kb. 50 papírzsebkendőt. Kép
ficánka

Ancsi:
igen a BB,a BS fiaKép

Kisün:
nagyon örülök a jó afp-nek!
Néha én is elgondolkodom,hogy hátha a köv. fiu lenne...de pont ma kaptam egy e-mailt,az a címe,hogy"hát ha fiu lesz..."\KépKépKép
KépKépKép

petergabi

FÜRDETÕKRÉM: pár hónapja rájöttem, h ha a tenyerembe nyomom, és szétkencézem a kezemen, mint egy kézkrémet, és utána, mintha kezet mosnék, úgy leöblítem a vízben, akkor királyságosan szétmegy, és nincsenek darabok se!!! Kép + egy csepp fürdető az illat és a hab kedvéért

Den,
Vincsenzó 7 és fél hós (06/21), úgyhogy majdnem egykorúak a srácaink Kép És sokmindenben hasonlítanak ám! Õ 7 hósan 11,57 kg-t nyomott, egyenlőre csak szopizik (imádjaKép), néha jöhet egy kis alma, az almás krumpli ízlett igazán neki (Kecskeméti), amit Dórától kaptunk, fog még nincs, de nyálzás és nyűgös napok már régóta vannak, a négykézlábazás meg éppen ma sikerült először Kép Ja, és mindketten nagyon helyes kiskrapekok! Kép

Tényleg Lányok, akartam is mesélni, hogy olyan aranyos Vincsenzó, ahogy igyekszik feltolni a popsiját négykézláb. Már tegnap is próbálkozott, de ma sikerült megtartani is. Nagyon örült neki, nomeg én is persze.Kép

Zanza,
Te hőőőőőőőőőőőőőős!Kép

Zuzmó,
tyűha, Kép ugord át azokat a részeket, és semmit se vegyél magadra! És homályosíts fel engem lécci, mert én nem tudok Rólad semmit! Látom a képen, hogy van egy Bazsi fiad, aki nagyon édes Kép mesélj még nekem!

Votiv,
sajnálom a halmozottan hátrányos helyzetedet! küldök egy adag ++++++++++++-t, van egy kis fölösben.

Acik,
a csajok már adtak egy-két számot és nevet, ha nem boldogulsz, szólj, és segítünk! és SZENT IMRÉBEN JÓ SZÜLNI! Kép Aztán gyere még, mesélj nekünk!

Megyek apázni, cupp
fic
ficánka

Pocak és Macs,
tündériek a gyerekek, és Ti is szépek vagytok! biztosan jó volt találkozni és dumálni egy kicsit! Kép
ficánka

Zsan:
vigyázz,mert szerintem az előző akár lányokra is érvényes lehetKépKépKép

Micimackó:
Én Bálint Sándornál szültem/3-szor/,de Õ már nem vállal újakat.Viszont a fia,Bálint Balázs igen.Csupa jót hallottam idáig róla is.A magánrendelőjük száma:386-0700.A du.időpontokban szerintem mindig van ott valaki.
Sok sikertKép

Acik:
üdv.köztünk!A szentimrében tényleg nagyon jó kezekben leszelKép

petergabi

Kösz lányok, majd beszámolok!Kép
acik

Acik! A szülésznőm Kecskeméti Vera volt, a száma: 30/269-9086. Nagyon aranyos nő, és nagyon profi a gátvédelemben.
A dokim Dr. Bardóczy Zsolt volt, nagyon meg voltam vele elégedve. Sajnos a számát nem találom, de Kisün biztos meg tudja mondani. A Mom parkban rendel a Medimom-ban.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Már megint csak átfutni tudtam az utsó két oldalt! Annyi jött le, hogy Maya elmaradt, Verának jó lett az AFP-je, HURRÁ!Kép Képek meg nagyon jók!Kép

Voltam nődokinál, nem nőgyógyászati volt a bajom, meg már jól is vagyok, hál'Istennek!
És jövőhét szerdán fekszem be a H-ba az infúziós kezelésre, ha nem jön közbe semmi!
Anyukám lesz majd itt Timivel! Meg egy kicsit elkezdtem aggódni, mert van egy (jó)pár nagyszülője Timinek és mindenki jönni akar segíteni egyszerre!Kép Szegény Timi!KépKép

Majd még benézek!
ILdi
ildi76

Gabi,
nekem TETSZENEK a képek!!!KépKépKép
és úgy látom, a lányok is ikrek...Kép
Acik,
én is szivesen dobok neked telószámot, ha a többi "nem jönne be"!!Csak szólj!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
szoritunk majd érted!!! Nem lesz semmi baj Timivel!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi, nem sokan mondhatják el, hogy két szüléssel 8 gyerekük lett.Kép

Fic, köszi! Tegnap voltam a leértékelő bababoltnál, 100 Ft-ért polárbabasapka.

Votiv, nem vagy lúzer, csak az élet most feladatot adott, de kemény csaj vagy és megoldod!!!Kép
zanza

Katus!
a hótakarítók arra vártak, hogy feltégy egy ekét a kocsid elé, és akkor tiszták lettek volna a járdák.Kép

Denizsa!
Bálint nagyon helyes srác! Kép
és még nem küldtem be semmit, mert nincs csak 2 figum. Kép elméletileg valami teknősöcsit kéne kapnom.

Lindi!
csak azt nem tudom mikor lesz megint MOM-os tali, hogy majd megkaphassam a Liberós nyuszkákat. Kép remélem szervezünk egyet mondjuk 2 hét múlva péntekre. nekem jó Kép
és igen, én is ezen törtem a fejem, hogy vajh' lesz-e segítség a takarításban, mert hhúúú de nem szeretnék 5 szobát takarítani Kép

Zanza!
ha még nálad vannak a Mazsolák, kérdezd őket. ők mindenre tudják a választ, a tavaszra, a sárgarépára és egyáltalán mindenre. Mazsola rulez!

Zuzmó!
én is teszek mindenbe almát, amit én főzök. gyári "sós" kajákat megeszi, de enyémeket csak "édesen", almával. de Lencse még csak 6 hós, viszont a kevés tejcsi miatt hamarabb kezdtem a hozzátápit.

Dóra!
Liberos figurákon osztozunk persze!! nekem 3 kell csak, csajoknak több van jóval! szerinted tudsz majd jönni egy MOM-os talira?

Pocak!
jaj a képek olyan édesek!!! Fülike egyre nagyobb és szebb kislány, pedig mintha most született volna, a fiad meg... tündér, ahogy ott fekszik , hason Kép a háziasszony Macska volt??? vagy nem? Kép de ki az a baba a kezében? a te másik babád?

Zuzmó,
hogy ti is milyen klasszul néztek ki együtt!

Ada!
csak nem a rota támadta meg a gépeteket? Kép végre, hogy megjavult. Lánykád meggyógyult már? mert ő is beteg lett, ha jól emléxem.

Votiv!
ha beugrasz hozzám, Isten az atyám kimosok neked mindet, amit áthozol, egy részét meg is száríthatjuk a gépben! gondold meg! Kép

Ficánka!
ha valami leesik, széttörik, az bizony tényleg jel. ennek így kellett lennie Kép

Acik!
Lindicita által említett Bardóczi Zsolti bácsi telefonszáma (rendelő) 1-8874333. kiváló doki, imádtam én is. (sajna szabin volt, mikor szültem)

ancsipancsi

kimerült a memóriám Kép

úgyhogy inkább itt firkászom Kép

Esztinek és Vincének nagyon boldog 14. hóst! KépKép

Grétinek előre szépséges és boldogságos első szülinapot kívánok, egyen és aludjon nagyokat, nőjjön szép nagyra és legyen mindig olyan jókedvű, mint a képeken! Kép

votiv 8)
votiv

Hahó Csajok!

Na, csak sikerült rendesen elolvasnom az elmúlt napot Kép... a tegnapi pangás után sokkhatás volt ez a 3 oldal Kép

Moose!
Kókuszmatrachoz mégegyszer és utoljára: nemtom a tiétek milyen lehet, de a miénk baromi vastag, tömör és kemény, én valahogy el sem tudom képzelni, hogy hepehupás lehet...na meg azt sem, hogy mosógépbe mossam, ahogy Den írta Kép

Zuzmo!
9 hósan már tuti mehet a só! Persze pici. Petrának akkor már biztos adtam, de talán ilyen Donikorúan még nem, ezért voltam most bizonytalan...de ma is sikert hozott a rizses cukkininél Kép Csak úgy falta...plusz raktam hozzá kis natúr vegamixet is...Sztem próbáld ki, lehet, hogy tényleg ezért nem eszi a főziket...eddig Doni is csak az édeset ette, volt, hogy én is raktam a zöldséghez almát, banánt csak hogy megegye...de most sósan is eszi Kép Ezeknek a már adható zöldségeknek (cukkini, brokkoli, saláta, krumpli) alapból semmi ízük nincs... és azért ők se hülyék, csak kicsik Kép

Zsan!
Testkép dolgot nem tudom bővebben kifejteni, mert csak amolyan halvány sejtelem...Kép
Ja, és rácsodálkozás nálunk sincs, P még talán 1 éves sem volt, de tisztába volt vele, hogy mijük van a fiúknak és mijük a lányoknak Kép

Lindi!
És melyik utcába jöttök? Jöhet mélben is...
Gréti csuda édes!!! És egyre jobban hasonlít Rád!!! Kép

Zsan mégegyszer!
Szóval Ti is erre kacsingattok??? De jóóóó!!!

Ildi!
Biztos nem lesz semmi gond, ne izgulj, szorítunk majd és gondolunk Rád!!! Kép

Ja, és tényleg nagyon jó lenne már, ha jönne a tavasz és lehetne tali, mert ma kipakoltam és csoportosítottam a gyerekek kinőtt rucijait (eddig mindig csak bedobáltam őket a gardróbba, így már ott álltak hegyekben), és gondoltam rá, hogy milyen jó lenne egy kis háziturit csapni!!!
Pl. Vera! Nagyon helyes kis fiúcucok maradtak Doniról, szinte alig használtan Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic, most jól értettem, hogy a dokid olyan gyógyszert írt fel neked, ami szopi alatt ellenjavallt???? megvárom a válaszod, aztán kezdek csak bosszankodni!
gyógyuljatok a drága kis popóemelgetővel együtt! Kép

és jobbuljon Soma és Oxi is! Kép

Indi, körömöd? nekem 1 dolgo jutott eszembe, stílusosan: körömvirág-kenőcs Kép
méz: tiszta akácmézet adtam a gyermeknek már 1 éves kora előtt. természetgyógyós izsmerőzsöm mondta, hogy lehet, és hittem neki.

és Neet nem főz sósan! nagyon meg is kellett sóznom az ebédet Kép de isteni volt, és most nem puncsolok KépKép

votiv 8)
votiv

csatlakozom Bogárkához, kókuszmatracunk nem hepés, és mosógépbe nem bírnám begyömöszni, még ha jó lenne, de most krepa!!! Kép fúúúj
pedig ebbe mosógépbe begyömszliztem már egy ikejás fekvőbetétet, na az hepehupás lett, de csak utána KépKép

gyógyszertári szavidők: dokink szerint +1 hó, minima!!! ezeknek az az érdekük, hogy havonta rohangásszunk újabb tégely popsikenőcsért...

és hidrokortizon nem fincsi, azt ne kérjetek bele

és mi is fürdetőkrémezünk, és ezzel eddig le is küzdöttük a szárazságokat Kép és sokáig próbáltam a vízben bekenni, és aztán felvilágosítottak, hogy először "szárazon" kenjem be vele a gyereket, és a fölösleget öblítsem le. nem kell suvickolni se, csak hagyni kell felszívódni Kép

votiv 8)
votiv

És mivel Lindiék már holnap elutaznak most küldöm el ezt szombatra Grétinek:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi, köszi a felajánlást! Kép már kimostam kézzel Kép itt csöpög mellettem...
ADSL: úgy emléxem csellista vagy, azt lehet költöztetni ingyen s bérmentve, albérletbe is. nem kell senkinek se a beeleegyezése, ahhoz, hogy megcsinálják a műszaki munkát. kivéve ha olyan helyre költözik az ember, vagy ha falat kell fúrni miatta stb. mi esetünkben a tulaj örült, hogy elláttuk a lakását internet- és kábeltv csatlakozással Kép

alvás: én csak nagypofájúan tudnék itt nyilatkozni, hogy Ezsvánkát etetés és fürdetés után leteszem legkésőbb ! hétkor (hat körül már a szemét dörzsöli), átöleli a maciját, és úgymarad. de nem mondom, mert jól tudom, lesz itt még bőven buli! Kép egyébként meg az esti alvásért cserébe én napközben nem tudom letenni, jóformán a kezemből se, mert folyton rajtam lóg! még pisilni is csak futva szoktam Kép

Katus, "Cserebogarat" a spektrumon én is szeretem, mindig megnézem! Kép banyataligákat én se csípem! Kép

votiv 8)
votiv

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, Lindi, el sem hiszem...KépKép
már mi jövünk??????????????????????
hát nem disznóság, h ilyen gyorsan felnőnek????Kép
Sok sok puszit küldök Grétinek, akit én már egy naposan láttam!!!!!Kép
és Lindi, te tényleg úgy néztél ki, mintha más szülte volna meg a babódat!!!!

én minnyá sirok!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Nem,nem ti jöttök!Kép
20170114224602

Macs! Füli baba nagyon édes.
Pocak! Balu is nagyon cuki. Hihetetlen milyen aranyosak az alvós képen.

Zuzmó! Nagyon szépek vagytok a képen.

Dóra! Köszi, megkaptam a recepteket. Neked is odaadhatom a Liberós nyuszikat, én minden ilyen beküldős akcióról lecsúszok úgyis, te meg legalább beküldöd. Majd osztozzatok rajta Ancsival. Viszont ehhez el kell jönnöd egy talira. Mondjuk 2 hét múlva a Momba Kép

Votiv! Köszi a jókívánságokat. A fotók azért egy kicsit csalókák ám, mert Gréti egy kő kolerikus csajszi, tiszta apja, úgyhogy van elég bajom vele (velük). És hozzá egy kis hisztérika is. Szó szerint tud toporzékolni, amin mondjuk most még mindig úgynevetek, hogy a könynem is folyik. Persze nem tudom mi lesz később, amikor majd közönség előtt fog ezzel a produkcióval fellépni.

KépKép
KépKép
lindicita

szentatyaeg marha sok a hsz Kép foleg igy kezdokent Kép
koszi a kremreceptet!

eloszor is mi furdetokremet ugy oldottuk meg hogy egy poharban kikevertuk teljesen jo kis fincsi trutyiva es ugy siman lehet hasznalni de lattam mar olyan megoldast is hogy kiurult babafurdetos flakonban shake-modszerrel keszitette apuka Kép de orulok h nem csak nekem okozott a furdetokrem fejtorest... Kép

ha mar kerdeztetek akkor mindenfelet elmeselek magunkrol
Urban Martanal szultem es szerintem mindenkinek elmeny volt Kép neki foleg mert vasarnap reggel berangattak h delre megszulunk aztan este hetkor vakuummal meg mindenfele rasegitessel (konkretan megkerestek az osztaly legnagyobb darab dokijat aki szolidan ratehenkedett a hasamra) kipreseltek a torpet (ezen felul bejott meg nezni plusz egy doki - nemtom mi volt olyan erdekes Kép)
egyebkent kesett a picur eleg sokat;nov 22-re voltunk kiirva 30-an befektettek de meg akkor se mutatta jelet h erdekelne a kulvilag;dec 3-an reggel elment (noszogatasra...) a magzatviz es dec 4 este mar meg is lett a csibe - oxitocin miegymas epidural is volt de ugy orulok h vegulis nem lett csaszar;a vegen mar mindenki hulla volt a lenyeg az volt h kijojjon a csibe (koldokzsinor a nyakan volt azert kellett gyorsan a vakuum mert fajasgyenge voltam); gatvedelem hat az nem ezekre az esetekre van Kép ott aztan frocsogott minden mindenfele meg a fuggony is mintas lett

de hallatlanul jo fej volt a Marta,kov gyerek elott azt mondta idoben szoljak h jol rapihenhessen Kép

Abel 3850 grammal es 56 centivel szuletett;most 60-61 centi es 5220 gramm, epp tortenelmi pelusvaltas elott tartunk a minirol a midire

2honaposan most tartunk a keznezegetesnel meg fel oraig celoz aztan becuppantja az ujjat Kép es rengeteget dumal;gyakorlatilag a korhazat leszamitva minden ejszakat vegigaludt ugyhogy nekem kimaradt eddig az ejszakazas...
egyszoval jol mukodik leszamitva egy erthetetlen legzeskimaradast;azert megyunk a Heim Palba kivizsgalasra de nem igazan tudni h mi tortent vele (a karomban volt egyszer csak voros lett mint a rak meg kidugta a nyelvet,levegot meg nem vett egy darabig;aztan minden helyreallt jot vacsizott stb)

meg annyit hogy mi nem "helyiek" vagyunk hanem 18.keruletiek es leszamitva az apas szulest meg egy rovidke idoszakot, kulon vagyunk apukajaval (hosszu Kép ); en 23,5 eves vagyok (na jo mindjart 24 Kép) tanar de meg egyetemre jarok

vedoneni azert nem muxik mert eddig csak ketszer volt akkor amikor hazajottunk es ra egy hetre azota csak igerte h jon de nem jott es legutoljara mar a gyerekdokinal se volt szoval erdekes

jaj es most asszem rohanok mert ketsegb vagyunk esve es bombol! Kép

es tok jo h szivesen fogadtatok koszi!!! Kép
brekuc

mi maradt még...

tudom már!
hintőpor: azt olvastam, hogy a gyerek közelében minél kevesebbet kellene porozni, mert nem jó, ha beszívja ezeket a nemistudoménmilyen anyagokat, amik a hintőporban vannak. úgyhogy mi maradunk az alapos törölközésnél Kép

Brekuc, szia! tényleg kinél szültél? kisfiadról képet kérünk! Kép

Szia Micimackó! dokiügyben én sajna nem tudok segíteni, de azért szia Kép

Rec, majdnem lemaradt, lepedő: köszi szépen, de minden arra utal, hogy kicsi lenne Kép és mi azért vettünk ilyen nagy kiságyat, mert átalakítható: leszereljük majd a rácsot és a támlák egy részét, és legalább iskolás koráig jó lesz. aztán majd kap felnőtt-ágyat.

Lindi, Zsan, az az Operabál volt Kép és most is megyünk Kép és már nagyon várom, pedig dolgozni megyek, de akkor is, végre kiteszem a lábam itthonról! utoljára 2005. október 21-én voltam kettesben apájával programon! jesszus Kép
és ez a kuka apa nem akarja itthagyni akkormármásfélévesIstit májusban, hogy kétnapos miniszabira menjünk együtt! azt mondja, hiányozna neki... Kép látszik, hogy keveset van itthon, mi?

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: