A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Dóriapu!!!!!!!!!

Másodszorra sikerült!

Hát tényleg istennõ!Kép

Pucúr
Pucúr

Sziasztok!
Csak most olvastam, hogy milyen sokan válszoltatok, köszi mindenkinek!Kép))
Pemeske
pemeske

Kedves pici Doribaba!

El kell mondjam Nagypapádnak és az Apukádnak is igaza voltKép
Isteni kis tündérke vagyKép Meglestelek rögtön és igy elsõre Anyukádra hasonlitaszKép Remélem az Apukád nem haragszik meg ezért a kijelentésért. Dóribaba kivánok neked minden jót és boldog hosszú életetKép Az Anyukádnak és az Apukádnak, meg nagyon sok örömet és boldogságotKép

Remélem még hallok felõled és Anyukádról!!!!

puszi
sasha

Kép
sasha

Kata007!

Szeretettel gratulálok nektek, gyönyörû ez a kis(nagy)lány!
Teljesen meghatódtam tõle, el sem hiszem, hogy már csak 2-3 hét és mi is itt járunk.
Jó egészséget és sok tejcsit!
Várunk vissza!

any (38.)
any

Kata!

Nem gyõzöm csodálkozni a kicsi Dóriban, olyany tüneményes és és és

sasha

Kép
sasha

DÓRIBABA TÉNYLEG GYÖNYÖRÛ!

Még a könny is kicsordult a szemembõl, annyira örülök Nektek!

Kép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Kép

bocsi!

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Kata!

Teljes szívbõl gratulálok! Nagyon gyönyörû kislányod van! Sok-sok boldogságot és örömöt kívánok mindannyiótoknak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Meg ha csak fellabbal is, de benezek hozzatokKép Innen a szomszedbol jovok, a Megint megjott-bolKép Tavaly mar jartam itt, de sajna csak nagyon keves idore. Remelem most nem lesz semmi bajKép

Szal a lenyeg: 8+4, celido: 2003. januar 7., korhaz: SOTE II, orvos: Radvanyi Krisztina. Sasha felvennel a tablicskuba?Kép

Valakinek van valami tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet elkerulni ezt a nemszeretem dolgot, ha az asszony terhes?Kép

orsoly
orsoly

Kata nagy-nagy gratula Doribabahoz, aki tenyleg gyonyoruKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Na velem lesz tele a topikKép

A technika ordoge kibabralt velem, es kihagyta azt a mondatot az elso irasombol, hogy a nemszeretem dolog alatt a katonasagot ertem, ugyanis a paromat be akarjak hivni, ugyebar mi meg ezt nem szeretnenk. Nnnnaaa...

orsoly
orsoly

OrsolyKép

De örülök nekedKép Persze felirlak a táblázatbaKép Ezt azt hiszem melegváltásnak hivjákKép Még szinte Kata007-et ki sem töröltem, és máris itt vagy aminek tripla-duplán örülök, hiszen be szoktam nézni a megnit megjöttbe néha-néha (na jó minden napKépKépKép)
Mit nemszeretel? Ételeket, vagy valami mást?Kép Az ételekkel sajna nem lehet mit tenni, illetve nem kell megenniKép Késõbb, nem lesz ilyen "durva".
Most nagyon örülök ámKép Két jó hir 1 estéreKép Kata ment, Te jöttél....Kép

puszi
sasha
22+0

Kép
sasha

És akkor a babás táblázatKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Mummy Iván 3600 g, 56 cm 2002.04.07 ( - ) 6 nap
Robi Tamara 3006 g, 52 cm 2002.04.25 ( - ) 4 nap
Krita Nelli 3450 g, 50 cm 2002.04.19 ( + ) 8 nap
Mia Soma 3290 g, 55 cm 2002.04.14 ( - ) 24 nap
Bubu Lili 4000 g, 54 cm 2002.04.21 ( - ) 2 nap
Sheila Melissa 2850 g, 47 cm 2002.04.30 ( - ) 6 nap
Bszilvi Péter Attila 2970 g, 50 cm 2002.05.01 ( - ) 3 nap
Csilla1 Erik Gyula 3820 g, 55 cm 2002.05.08 ( - ) 1 nap
Dojika Máté 3500 g, 52 cm 2002.05.10 ( - ) 11 nap
Zsunya Péter 3800 g, 56 cm 2002.05.08 ( - ) 5 nap
Szilvi Viktória 3600 g, 55 cm 2002.05.11 ( + ) 5 nap
Kata Dóri 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap</pre>

Kép
sasha

Kata007!

Gratulálok az egész családnak!KépKépKép
Ez a kisleányzó egyszerûen gyönyörû!

Pucúr,

Pont az járt a fejemben, amit Te is írtál, olyan hihetetlen,hogy kijön és ott lesz utána mindig. Még akkor is, ha minden nap érzem, ahogy rugdos...azért megnyugtató, hogy nem csak én gondolok ilyen zagyvaságokat..Kép pedig Te sokkal közelebb vagy a finishez, mint én..Kép

Jó éjszakát!

Nyuszi
32.
Nyuszi

opsz azt hiszem Kata007-et kellett volna irnom a babás táblázatbanKép Ne haragudj Kata, de úgy megörültem, nektek, hogy közbe megõrültemKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!!!

sajnos csak most tudok jelentkezni, mert a technika /Matáv
ördöge megtréfált!!

ha tudtam volna, kb.19:45-kor jelentkeztem volna, mert akkor jött az sms...

szóval tudjátok már a csodálatos hírt, de azért leírom én is

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Dóribaba megérkezett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16:50-kor, 4000grammal, 55cm-vel hmmm....irigylésre méltó paraméterek!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Melissa meg is irigyelte, mivel ma este elõször már 150gramm
anyatejet vacsizott, úgy látszik mielõbb utol akarja érni
kis barátnõjét, mert Õ most egy hónaposan 3740gramm és 51 cm.

Dóribaba!!!Kép Kép Kép

Megnéztünk és GYÖNYÖRÛNEK találtunk!!! Kép Kép Kép

Puszi: Melissa Kép

Drága Kata és András!!!

Mégegyszer is hatalmas GRATULA és sok BOLDOGSÁGOT Dóribabához!!!! Kép Kép Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Zsanci!

Köszönöm a kérdést: jól vagyunk!!!Kép

sajnos mostanában inkább csak olvasgatlak Benneteket,
azt is csak "kutyafuttában", de figyelemmel kísérem a topicot és szorítok Nektek!!! Kép Kép Kép

nekem úgy tûnik, rohan az idõ és egyre többen lesztek
"finisben"...Kép

most már talán nekünk is könnyebb lesz, már egész jól értjük egymás nyelvét Melissával!!!Kép

Puszi minden Pocakosnak!!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!

Gratulálok Nektek, Dóri egész egyszerûen gyönyörû!!!KépKépKépKépKép

Sok boldogságo és nagyon jó egészséget kívánok nektek:

Zsanci
zsanci

Kedves Kata007!
Én is szeretettel gratulálok a gyönyörû kis duci Dóri babához. Csak véletlenül néztemide be, de örülök, hogy elcsíptem a jó hírt. Miért kellett császározni? Az Erazmusz topoicba írd meg, ha nem nehéz.

Üdv. Erazmusz.

Ágota!
Válasz ment az Erazmusz topicba.
Az amnio: azt jelenti,hogy amnioszkópia. Az amnioszkópia pedig azt, hogy egy hosszú vékony fémcsövet a hüvelyen keresztül bedugunk a nyílni kezdõ méhszájba a magzat burokig, egy erõs fehér fénnyel megvilágítjuk és így meg tudjuk nézni, hogy milyen színû a magzatvíz. Amíg fehér, és kis úszó fehér magzatmáz darabkák is látszanak, addig a baba jól érzi magát, nem kell vele semmit csinálni. Ha a látott magzatburok színe sárgásra vagy zöldesre változik, az azt jelenti, hogy csökken a baba oxigén ellátása, kezdi magát rosszul érezni odabent, meg kell indítani a szülés.

Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Tévedések elkerülése végett: az amnioszkópiánál nem veszünk magzatvizet, csak megvilágítjuk és megnézzük a színét!!!
Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Kata007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Millio gratula Dori babahoz!KépKépKépKépKépKép

Gyonyoru parameterei vannak!
Es milyen szofogado! Megvarta az ovis ballagast es utana jott!

Nagyon sok boldogsagot kivanunk!

Andi es Madison
andysj

Kata 007!
Mit mondhatok, amit még nem mondtak? Kép
Örülök, hogy megszületett, gyógyulj hamar, hogy siethess haza a "nagyhoz"! Kép
Sok örömöt bennük/velük!

ld
ld

Jo reggelt mindenkinekKép

Kata Gratulálok a Doribabához Kép és sok sok tejcit kivánok neki Kép neked meg sok boldogságot a kicsi Dorihoz .
DoriApu én is szeretném látni Doribabát! mert én hiába katintotam oda én nem látam semmitKép

Martina remélem ma már jobb kedvü vagy de azért én küldökneked egy csomo mosolyt KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bringa
én is félek egy kicsit (nagyon) hogy hogy birom ki a szülést meg minden de én megprobálok nem kondolni rá .
de azért jo hogy nem vagyok egyedül a félelmeimel hogy más is fél egy kicsit a szüléstöl .Hannát szerintem lehet hanácskának is becézni Kép több becézési formát sajna nem tudok ehez a névhez Bringa Kép

ÜDV mindenkinek és szép napotKép Csics 31 hetes KépKépKép
csics

Erazmusz!

Olyan jó, hogy néha benézel és mindig van egy-két kedves szavad, tanácsod!!! Kép

Orsoly!
Nagyon örülök, hogy itt vagy. Amíg terhes nem lettem én is olvasgattam a "megint megjött"-et, és nagyon drukkoltam neked! Minden jót kívánok, gyere gyakran!

Martina!
Hogy vagy?

üdv
any
any

Kata!

Gratulálok!KépKépKép
KépKépKépKépKépKép
Megnéztem Dórit, és gyönyörü!Kép
Minden jót neketek a következö napokra! Dórinak sok tejcsitKép, neked meg azt, hogy minél hamarabb hazamehess!Kép

Pucur!

Mostanában nekem is sokszor elöjön, hogy hamarosan kijön, és ez olyan hihetetlen. Pedig már egyszer volt ilyen nálunk!Kép
Föleg, amikor a babaholmikat rendezgetem, akkor fura, hogy igen, ez valakié lesz, benne fog aludni, játszani, hordani fogja a rucikat.Kép

Orsoly!

KépKép
Már vártalak!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok szép jó reggeltKép

MartinaKépKépKépKépKépKép

Remélem ma sokkal jobban érzed magadKép

Most reggel gondoltam Katára és Dórira, hogy akkor most örökre ott lesz vele, és most vajh' mi történhet?Kép És ez nálunk is be fog következni! Nekem babarucim még nincs csak egy kiságy áll szétszerelve a felújitásra váró babaszobában, de az a szoba jelenleg raktár funkciót tölt beKép Szóval hihetetlen. A barátnõm is épp tegnap jegyezte meg hogy nemrég voltunk a dokinál és ott izgult, hogy akkor most van-e baba, vagy nincsKépKépKép Mondta, hogy még emlékszik ahogy kijöttem a rendelõbõl, fülig érõ szájjal és nem tudtam kiegyenesiteni annyira vigyorogtamKép Most meg már 1-2 hét és a 6. hónapot kezdem.... HIHETETLEN olyan gyorsan szalad az idõ most már...Kép

OrsolyKép

Hogy érzed magad?KépKépKép Reggelei hányineger?
puszi
sasha
21+1

Kép
sasha

Kata, Dóri, Dóriapu!

Sok-sok gratula! Dóri nagyon szép!Kép

Martina!
Remélem a tegnapi rosszkedv már a múltté!KépKépKépKépKép

Orsoly!
Szia! Jó, hogy itt vagy! Vigyázz magatokra! Jó pocisodást!Kép

Lányok, nekem tudjátok mi a furcsa? Az, hogy ha reggel felébredek, még mindig lapos hasúnak ébredek, és mindig rá kell néznem a pocimra, hogy elhigyjem, tényleg van, és Almamag tényleg benne van. Az meg, hogy egyszercsak kint lesz, már tényleg hihetetlen.

Kellemes napot mindenkinek!

Dió (és Almamag 33+6)
Dió

Elöször is csatlakoznék a gratulálók hosszú sorához: minden jót kívánok nektek, Kata és Dóri baba!!! Kép Kép Kép

Bringa,
A Hannát a környezetemben tapasztalt esetekben általában Hanninak becézik, de szerintem te is nyugodtan kitalálhatsz egyéb verziókat.... (Honthy Hannát asszem Hannuskának hivták Kép )

Orsoly,
Üdv a fedélzeten!

Zita
23+6
ParaZita

Sziasztok!
Hat a fene tudja mulik-e a rosszkedv...

Katanak es Doribabanak Orulok es gratulalok, de ez is csak megerositett aban a hitemben, hogy mi mar orokrwe egyutt alszunk a Pocokkal...

Erazmusz, koszonom, hogy beneztel es szakszeruen elmagyaraztad mi is az az amnio. Ettol persze nem felek kevesbe tole, de nem uszom meg, mert Pocok nem akarja meguszni.

En mar nem tudok haton aludni, csak oldalt, es kifejezetten nehezemre esik atfordulni egyik oldalrol a masikra, zsibbadas eseten. Arrol nem is beszelve hogy ha ejjel ki kell menni....

messze meg az este, a holnap, a szombat....
Na szijasztok!

m
martina

Sziasztok lányok!!
Kata007
Nagyon szép formás lett Dóri baba, sok boldogságot nektek,a Papának és a Nagypapának is igaza volt gyönyörüKép!
Bringa!
Gratula a vizsgádhoz!
Martina!
Nekem sem valami rózsás a kedvem, de probáljuk összeszedni magunkat csak a picik kedvéjért Kép hátha sikerül.

Sziasztok Kato
38+
katalinka

Jó reggelt Mindenkinek! Istenien aludtam...vagyis aludtunk...Kép

Dió,

Épp a múltkor meséltem Kispapának, hogy milyen fucsa, hogy még sosem álmodtam azt hogy terhes vagyok, sem a babával...De semmit. Se jót, se rosszat...Kép És én sem értettem, hogy ez hogy lehet. Aztán azóta egyszer sikerült azt álmodnom, hogy összezavarodtam a hetek számát illetõen...Kép De szó szerint a mai napig meg kell néznem a pocakomat, vagy meg kell mozdulnom, ahhoz, hogy tudatosodjon bennem, hogy van, pedig mostmár elég nagy...Kép Az utóbbi 5 hétben sikerült 1.5kg-t felraknom és 4 cm-t nõtt a hasam kerülete! (94cm)

Bringa,

A Hanna név gyönyörû. Csak sajna Kispapának nem tetszik.

Nyuszi
32.
Nyuszi

Szép jóreggelt mindenkinek!

Kata007
Látom érdemes volt annyiszor és annyira drukkolni! Kép
Gyönyörû a Dóri baba. Kívánok nagyon jó egészséget és rengeteg örömet, sok tejcsit stb. stb.

Lányok lenne egy kérdésem, anno még Kata írta hogy hol lehet baldahin tartót venni. Nem tudjátok véletlenül? Nem igazán van kedvem visszakeresni x hónapot.

Orsoly
Üdv. köztünk, jó babavárást.

Finisezõk hajrá, hajrá!

Forti (30.)
Forti

Kedves Kata007!

Én is szeretnék gartulálni a gyönyörû kislányotokhoz, végre elérkezett az annyira várt nagy nap, és Õ itt van veletek!
Biztosan örül neki a testvérkéje is, nagyon jó dolga lesz a pici lánynak, már látom!
Kívánok sok-sok egészséget az egész családnak és finom tejcit a pici babának!

Nekünk is még néhány hét és itt lesz köztünk a kis Dani!

Olyan jó ilyen szép hírekrõl hallani!

Üdv:
gumicukor (és Gumimaci 34+5)

KépKép
KépKép
gumicukor

Kata nagyon nagy gratula Dóri babához, a "kis" csöppséghez, aki gyönyörû!
Legyetek nagyon boldogok!

Pusssz:Norcsi.
norcsi
Lenti

Kedves Forti!
Baldahintartót lehet kapni a Soroksári úti Megatoysban, de a KIKában is láttam, meg szerintem a nagyobb bababoltokban is biztosan találsz!
Sok szerencsét a keresgéléshez!

Melltartóbetét téma:
Szeretnék tanácsot kérni és kapni, hogy melyiket célszerû, a néhány darabos moshatót, vagy inkább amiben több van, de eldobható?

gumicukor 34+5

KépKép
KépKép
gumicukor

Forti!
En az Ikeaban lattam baldahin tartot.

Kata007!
En is gratulalok Dorihoz, nagyon szep baba Kép

Orsoly!
De jo, hogy Te is itt vagy velem, mi vagyunk a legkisebbek pocisok Kép Kép Kép

kamilla(8+1)
kamilla

SzijasztokKép

Egesz heten gurizek meg olvasni sem tudlak titeket es mire jovok ma!!!???
Kata007
Oriasi puszik mindenkinek!!!Gyonyoru ez a nem is kicsi lanyzo.Sok tejciket!!

Viki
Tudom,hogy nem olvasol mert korhazban vagy de gondolok radKépKép

Orsoly
Szija ittKépKépOrulok nekedKépKép

Epp most hivott a vedono,hogy meg vagyok-e meg mert mar nem latott 3 honapjaKépmost ulhetek otthon a jovo heten valamelyik napKép

Hidegfront:Sajna mar nem emlexem ki kerdezte,hogy mas babaja is nagyon sokat mozog-e az ilyen hideg szeles idoben.Hat Gergo abszolute az a tipus mar 2. napja hazibuli van a pocakomban meg hajnalban is felebreszt.Egy pillanatra sem zavar meg orulok is neki,hogy o ebreszt,azert remelem kipiheni majd magat ha elmegy a front.

Pucur
Nekem meg van a mobilod,bizom benne,hogy en kapok sms-tKépKépKép

cupp,Krisztinka /25/
krisztinka

Kamilla!

Ne keseredj el, meg fog nõni a pocid, olyan gyorsan eltelik az az idõ, ami még hátra van, hogy észre sem fogod venni!!! Lesz neked is szép nagy kerek saját bejáratú medizinlabdád!
Én már azon aggódok, hogy már csak néhány hétig élvezhetem a nagy pocakomat, de utána már ott lesz velünk a kisfiunk!

gumicukor
34+5

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Katának már gratuláltam. Sajna Dórit még én sem tudtam megnézni, de majd a másik gépr?l próbálkozom.

Mi még egyben vagyunk, de ha ez így marad, akkor mint tudjátok holnap reggel megindítják a szülést. Nagyon nagyon furcsa érzés tudni, hogy már csak egy nap választ el minket attól a pillanattól, hogy meglássuk a nagyonvárt gyerekünket és felel?sségteljes szül?kké váljunk. Olyan nagy szavak mos ezek...
Próbálok nem ideges lenni, majd nyugodtan átaludni az éjszakát, de ki tudja.
Fene se gondolta volna, hogy úgy megyek egyszer szülni, mintha valami vizsgéra mennék, megadott id?pontra, készülve, csak itt azt hiszem sokkal nagyobb a tét Kép (itt nincs utóvizsga)
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem félek, de most mint innent?l kezdve mindig nekem mint anyának kell nagyon er?snek lennem. Az jó, hogy ott lesz velem apa, tudom, hogy mint minden nehéz helyzetben ? majd kell? biztonságot ad. Az is jó, hogy biztosan tudom, hogy jó kezekben leszek, hiszen ott lesz a választott szülészn? és a választott orvosom, akikben nagyon megbízok.

Szóval ma ilyen érzelg?s hangulatban vagyok, de gondolom nem csoda, hiszen fel kell készülnünk a nagy kalandra Kép

Titkon abban reménykedem, hogy Vilike holnap reggel úgy dönt, hogy ?t ne macerálják, mert ? egyedül is el tud ám indulni erre a világra Kép

Szóval legkés?bbholnap reggel 7-re bevonulunk a kórházba és ha minden jól megy délutánra már babázhatunk.

Drukkoljatok!

Orsoly!

Örülök, hogy itt vagy újra. A katonaság miatt ne aggódj. Azt hiszem az indexen van egy olyan topic, hogy hogy úsztam meg a katonaságot.

Gumicukor!

Amikor el?ször szükséged lesz a melltartóbetétre, szerintem nem nagyon lesz id?d mosogatni, szóval az els? id?kre én az eldobhatóra szavazok.

Norci
Norci

KépKata007 és Dóriapuka!Kép

Gratulálok Dórihoz. Nagyon szép baba, mintha nem is elõtte született volna. Igazán büszkék lehettek rá.

Kata, ha tudsz, jelentkezz, hogy hogy érezted, érzed magad. Egy kicsit megnyugodtam, hogy talán mostmár nekem is itt van lassan a vége.

Dóriapuka!

Hogy csináltad ezt az oldalt? Le tudnád írni, ha van egy kis idõd? Vagy valaki, aki ért hozzá.

Martina, NorciKép!

Gyerünk lányok, már nem kell sokáig várnunk.(remélem) Itt van elõttünk a követendõ példa.
Mi holnap megyünk dokihoz. Azt mondta, akkor beszéljük meg, hogy mi a teendõ abban az esetben, ha vasárnapig nem születik meg a kistörpe. Nálatok mi a helyzet??
Kép Örüljünk annak, hogy nincsen kánikula.

SashaKép!

Megnyugtatlak, hogy nálunk is kupiszobaként mûködött a gyerekszoba. Mióta beköltöztünk minden kacatot oda dobáltunk be. Sõt, még olyan dobozokat is rejtett, amik a beköltözés óta nem voltak kipakolva. Kb. három hete kezdtünk el rendet rakni. Akkor jött az asztalos és kezdte el csinálni a bútorokat. Szóval, ha minden jól halad, akkor holnapra vagy a hétvégére készen is leszünk. Babaruhát pedig három hete vettünk. Errõl jut eszembe, hogy a Kenguru Gold rucik 30-50 százalékkal vannak leértékelve minden üzletükben. Ezért talán érdemes benézni, mert így egyáltalán nem drágák.

Lányok!

Errõl jut eszembe, aki ismer jó asztalost annak bátran ajánlom, hogy azzal csináltasson bababútort, mert sokkal olcsóbban kijön, mint a vásárolt, ráadásul egyedi és szerintem minõségileg is jobb.

Üdvözlök mindenkit!

Törpi
40
Törpi

Norci!

Szurkolunk értetek nagyon, ne félj nem lesz semmi baj, és itt csakis 5-ös, mit 5-ös, csillagos ötösre lehet vizsgázni!!!
Légy nyugodt, és csak a picire koncentrálj, bíztasd õt a szülés közben, hogy miharabb megláthasson benneteket!
Ha túl leszel rajta, akkor várjuk a Te beszámolódat is!

Törpi!
Melyik Kenguru üzletekre gondolsz, itt Pesten?
Ha tudsz néhányat, akkor írd le nekünk. Mi már vettünk sok kis rucit, de hátha találok még, hiszen késõbb is kelleni fog majd! Köszi!

gumicukor 34+5

KépKép
KépKép
gumicukor

TörpiKép

Nem olyan egyszerü a "kupiszobából" gyerekszobát varázsolni. Igaz a parketta, meg a tapéta már 1 éve megvan, ha nem több. Mikor felújitottuk a lakást akkor mindent megvettünk, de mivel azt nem használjuk, gondoltuk ráér, de én sürgetem a dolgot, mert még nagyon fitti vagyok, hogy tudjak tapétát vakargatni a falrólKép Az utolsó pár hétben, nem biztos, hogy menne!
Ahogy elnézem, már neked is nagyon szurkolhatok, hogy minél könnyebben hozzd világra a babátKépKépKép

Kamilla!

Csatlakozom GumicukorhozKép Én is kb 8-9 hetesen jöttem ide és el sem hiszem, hogy már a 22. hetet taposomKép Mindjárt letelik a 2. harmad és hát már a hason alvás se nagyon megy, mert az utóbbi idõben mintha nõtt volna a pocim egy hatalmasatKép 2 hét és 6. hónapba lépek. Tudom ezt már egyszer irtam, de olyan nagyon hihetetlen számomra.

NorciKépKépKépKép

Szoritok,, hogy a picúr elinduljon az éccakaKép A pozitivum az az ebben, hogy tutibiztos, hogy holnap már valósággá válik a baba...Kép

puszi
sasha
22+1

Kép
sasha

NorciKép!

Hát nagyon szorítok holnapra. Biztosan nagyon ügyesek lesztek. Üzenj nekünk, ahogy csak tudsz, ha már van valami eredmény. Én nem tudom, hogy tudnék e éjszaka aludni ennek tükrében. Azt hiszem, hogy nem.

Szorítok!!!!

Törpi
40
Törpi

Sziasztok!

Képzeljétek, elkészült a bölcsönk!KépKép Mehetünk érte!KépKép
Most egy picit izgulok isKép, hogy milyen lett, olyan-e amit elképzeltem...

Törpi!

OFF:
Az asztalos által készitett bútorokkal teljesen egyetértek. Mert vagy nagyon drágán tudod megvenni és összerakatni azt, amilyen neked kell (igaz akkor szép lesz), vagy nem találsz olyat, ami igazán oda illene, és akkor nem tökéletes az eredmény.
Mi a konyhabútorunkat csináltattuk asztalossal, és megérte.Kép Egyedi (az elrendezése is), prakitkus (hisz a mi terveink alapján csinálta), és szép is. És persze jóval olcsóbb volt, mint egy hasonló összeállitás készen véve.

Gumicukor!

Melltartóbetét: lehet olyat is venni, ami mosható (bizonyos alkalmakkor talán jobb, szebb, stb.), de praktikussági szempontból mindenképpen az eldobhatót ajánlom (igaz, nekem is van 3 pár mosható is).
Tapasztalataim szerint elég gyakran kell cserélni a melltartóbetétet, mert minden alkalomkor, amikor szoptatsz, abból a mellböl is megindul a tej (a "let down" reflex (tejleadási reflex) miatt), ami éppen szabadon van.
Lehet kapni Avent terméket dierkt az ilyen tejfolyás felfogására, de be kell valljam, én még nem vettem, mert 2000 valahányszáz forint volt a készlet, és olyan is volt benne, ami nekem nem kell (bimbókiemelö), csak a "tejfelfogó" dolgot külön nem kaptam. De ezt meg nem mindig tudnád használni, mert ha pl.nem otthon szoptatsz (velem biztos jó néhányszor elö fog fordulni), akkor ezt nem igazán lehet ki-be tenni, meg minden, jobb a melltartóbetét.
Az eldobható melltartóbetétek közül nekem a legjobban a Mimi márkájú tetszett: kellemes az anyaga, nem bántja a mellbimbót, jó a nedvszivóképessége, ráadásul elég olcsó is (biztos lenne még jobb is, de annak meg az ára nagyon magas ahhoz képest, hogy eleinte nekem 2 csomag kellett hetente). Tegnap láttam a Brendonban az árát, 630 Ft körül volt, de biztos máshol olcsóbb (érdemes gyógyszertárban is megkérdezni).

Beszti
34+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata!!
Végre!! Már babázol is Kép Szép nagy lett DóriKép Megnéztem a képet nagyon szép. Milyen jó kis husija van Kép

Kamilla
Figyelj, hogy a vasat ne tejjel vagy teával vedd be. Az akadályozza a felszívódást. Velem az Elevitet abbahagyatták, mondván az már sok lenne.

Bringa
Mi is Hannát akarunk ha lány lesz. De eddig fiúnak néz ki. Hogy hogyan lehet becézni azt én sem nagyon tudom. De kb ahogy az Annát, nem? Hannus? stb.

Forti
Én láttam a Megatoysban is külön baldachin tartót.

dec8 (24+3)
dec8

Gumicukor!

(Mielött elküldön, elöbb még olvasnom kellett volna!KépKép)

Kenguru Gold üzletek:

Soroksári Megatoysban (IX. Soroksári út 160.)
Újpesti Megatoysban (IV. Aradi utca)
XIII. ker. Gyöngyösi sétány
II. ker. Margit körút
(lehet, hogy van máshol, de én ezeket ismerem)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

GumicukorKép!

Igen, itt Pesten. Én eddig két boltjukban voltam. A Soroksári úti Megatoysban van egy hatalmas üzletük. A Megatoyson belül, de külön. Illetve a Margit krt-on is van egy üzletük, de valamivel családiasabb, mert kisebb és nagyon kedves idõs nénik az eladók. Pontos cím Margit krt. 34. Emellett van a Gyöngyösi út 12. alatt, a Rózsadomb centerben, a Széphalom Üzletházban és az újpesti Megatoysban. Ez utóbbiakat nem ismerem, de gondolom, hogy hasonló. Nagyon jó minõségûek és rendkívül aranyosak a kis rucik, csak ha rendes áron van, akkor egy kicsit drágák. De így leértékelve szerintem nagyon megéri. Mi alig tudtunk válogatni, mert szinte minden tetszett.

Sasha Kép!

Kedves vagy. Nagyon rám fér már egy kis szurkolás, mert igazán szeretném már a karjaimban tartani a Törpét. Annyira kiváncsi vagyok. Meg aztán a párom is minden reggel úgy megy el itthonról, hogy megkéri a Törpét, hogy ma már szülessen meg. De egyenlõre nem hallgat senkire, nagyon makacs. Ebben nem is tudom, hogy kire hasonlít???
Abban igazad van, hogy most jobban bírod még a munkát. De szerintem ez egészen az utolsó egy-két hétig így marad. Persze semmi lustaság, tessék csak dolgozni azon a szobán.
(Így talán elkészül idõre?!!Kép)

Törpi
40
Törpi

Kata007!

Sok Kép Kép Kép Kép Kép Kép Dóri babahoz!
A képet nekem sem sikerült megnéznem, majd megpróbálom a másik böngészõvel.

Forti!
Most vettem baldahintartót a Buci-Maci bababoltban. 1200 Ft
Ez nem nagy bolt, úgyhogy szerintem is lehet kapni minden nagyobb bababoltban is.

Bosszankodásomat megosztom veletek...

Tegnap voltam 30-hetes ultrahangon. Kb.2 perc alatt végzett velem a doki. Végighúzta a bigyót a pocimon és darálta, jó szív múködés, jó életjelenségek stb... (ez persze nagyszerû Kép )
Én 2 hónapja várom ezt a mozizást, hogy lássam újra a kicsit, õ meg lerendezi 2 perc alatt. És a videófelvétel sem sikerült, ez viszont csak otthon derült ki Kép
Azt viszont kiderült, hogy a kicsi fiam visszafordult, úgyhogy egyenlõre faros szülésre számíthatok. Bár még van ideje újra megfordulni. Az megint olyan érzés lesz, mintha lenyeltem volna egy tengeralattjárót...

Üdv.
Malacka
malacka

Sziasztok Lanyok,

Kata007,
Nagyon gratulalok en is igazan szep ''kis ''baba a Dori,es tenyleg rad hasonlit igy elsoreKép
Nagyon varjuk a beszamolodatKép)
Norci,
Abban biztos lehaetsz hogy itt mindenki neked fog szurkolni holnap.Minden jotKép

Sasha,Kamilla,
Igaz hogy gyorsan telik az ido,alig megyek egyik honapban a dokimhoz mar itt is a kovetkezo.
En pocaknovekedessel kapcsolatban azt vettem eszre hogy egyik naprola masikra no egy csomot es utana par napig semmi.
Nekem most mar 85cm a pocakom,mindenki szerint eleg nagy de hat azert mert egyszalbel voltamKép

En ma megyek az anyasagra felkeszito tanfolyamra az I.szamuba a Baross utcaban,Holnap majd beszamolok milyen volt.

Puszi
Kataa
19+2

Kép
Kép
kataa

Köszönöm a Kenguru üzletek címét, szerencsére szinte már mindegyikben voltam, kivéve az Újpesti Megatoyst (tényleg az is van olyan, mint a Soroksári úti?), így nem lesz nehéz eltalálnom oda!

Én úgy tudom, hogy tejfelfogót lehet kapni gyógyszertárban is, az Avent-ban tényleg sok felesleges dolog van és külön nem nagyon lehet kapni. Én láttam még NUK márkájút is eldobhatóban, kb. 24 db volt egy dobozban 1000 valamennyiért, ezt a KIKÁ-ban láttam, de lehet van máshol olcsóbbért is.

Hannát szertintem lehet Hanka Pankának is becézni, de szerintem addig illik rá ez, ameddig kicsi. Én a Bence névvel is így vagyok, az olyan kisfiús, de felnõtt korban már nem tetszik annyira. Késõbb lehet Johanna is, persze ezt csak viccbõl mondom Kép

Nekünk Dani lesz, az jó kiskorban is és felnõttkorban is, ha meg lány lenne, akkor Lizandra, (Liza, Lizi ). Egyik ismerõsömnek volt ez a neve és annyira megtetszett. szerencsére a férjemnek is tetszik, bár én Emmát szerettem volna, de neki az túl nagymamás volt.

gumicukor 34+5

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: