A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Lányok!

Cory!
Nagyon durva ez a történet! Nekem ma át akarta adni egy idős bácsi a helyet a metrón (persze tömve fiatalokkal), de egy megállóval a leszállóm előtt.

Csema!
Szerintem is nagyon szép a hordozó. Nekünk is kék van, de a huzatát majd át kell varrni. És már megvettem hozzá az anyagot és kék kockás lesz.

Scullyx!
Nekem a csuklóim fájnak szabályosan, de lehet, hogy csak meg vannak dagadva.

Borsts!
Jöhet szopis téma minden mennyiségben!

Eszti!
Jön a baba?

Babetta!
Én évek óta nem nézek híradót, mert egyrészt sok a horror, másrészt egyértelmű ügyekben valótlant mondanak, harmadrészt pedig felfújnak olyan dolgokat, amik semmiségek.

Rólunk:
Voltam ma védőnéninél, vittem reggeli pisit, de tökéletes lett. Viszont a vérnyomim 140/80. Ja és a védőnéni nem jön ki hozzánk családlátogatásra, csak ha meglesz a baba. Azt mondta, addig minek jöjjön, de ha valaki kérdezi, akkor volt, mert elvileg kellene.
Azután elmentem előadásra meg tornázni. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, kivéve, hogy megint be van csípődve a farokcsontom mellett az ideg és majd betojtam tornázás közben.
És a mai nap híre: a párom jobban izgul a szülés miatt, mint én!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

MEgvagyok, nem fáj semmim, de azért para még van Kép REmélem, holnapra elmúlik ez is.

Tünde: ma muszáj volt elmennem az oviba, mert szülői volt, de most, hogy láttam, hogy esik a hó, holnap tuti megkérem a szomszéd házban lakó lányt, hogy hozza el Balut, mert ezekután nem merek nekivágni.
Az a rémes, hogy az ovi egy emelkedő tetején van, de csak félúttól az ovi területe. Azt takarítják is, de mellette a Törleynek van épülete, na, ott már nem Kép Azon sikerült fenékre ülnöm.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Kép
Adri Kép
Gratula a 30. héthez Kép Innen már repülnek a hetek Kép

Csema Kép
Nagyon jó a babaülés Kép Jól fog festeni benne a kis csajszi Kép

Tünde Kép
Sajnálom, hogy ramatyúl voltál, de remélem, hogy ez már a szülés előjele Kép

Ági Kép
Drukkolok a holnapi uh-hoz és a ctg-hez Kép AZán gyere ám az infókkal Kép

Babetta Kép
Örülök, hogy jó lett az nst-d Kép
Nekem is olyan az agyam mint a szita Kép Tényleg érdemes egy jegyzetet készíteni mit akarsz megkérdezni a dokitól Kép

Borcsa Kép
Dehogy akarunk lelőni Kép Annyira jó olvasni ezt a sok jó tanácsot, csak aztán akkor is legyetek itt, ha a babák mellet lesz szükségünk segítségre Kép

Mariann Kép
Örülök, hogy jól vagytok Kép Ha van elég pisi, kaki akkor tuti eleget eszik a baba. Amúgy meg ordítana az éhségtől Kép
Azért sok sikert az ébreszgetéshez Kép

Cory Kép
Remélem tényleg nem lett semmi bajod a popsira üléstől. Vigyázz ezekkel a csúszód utakkal Kép

Eszti Kép
Szerintem tuti nyákdugó volt Kép Ez nagyon jó jel KépKépKép
Közeledik Bencuska érkezése Kép Drukk Kép

Nadin Kép
Helyes kis pocakod van Kép Szerintem sokat nőtt két hét alatt Kép

Szelivi Kép
Klassz, hogy rendben volt a védőnőnél Kép
AZ idegbecsípődéssel most nemigen tudsz mit kezdeni sajnos Kép
Próbáld meg megnyugtatni a párosat, bár ennek inkább fordítva kelle történnie Kép

Angi Kép
Nagyon szorítok neked, hogy a kislányodat végre olyan hosszú idő után a kezedben tarthassad Kép

Annácska 32+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Angi: Hajrá Lidi!!!!KépKépKépKépKépKépKép
Nadin: látványos gyarapodás Kép Nagyon formás a pocid! KépKép
Hiradó: én leszoktam róla Kép Pár éve a kolleganőm fiának volt egy csúnya hegymászónalesete. Persze bekerült a hírekbe is - csak épp ami elhangzott, köszönőviszonyban se volt a valósággal. Úgyhogy nem elég, hogy a gyomrom felforgatására hajtanak csak, még ráadásul abban se bízhatok, hogy jól informálnak.
Úgyhogy hírek csak erősen szűrve, a netről. Egyébként élek boldog tudatlanságban KépKépKépKépKép

Esztim, Tündi! Hajrááááá KépKépKépKépKép

Livi: Idegbecsípődés Kép GyógyKépKépKépKépKépok!

És mindenkinek köszi a bizalmat Kép Kérdezzetek csak, én meg igyekszem válaszolgatni.
Most van kölcsibe okos könyvem is. Az LLL kiadványa: The womanly art of breastfeeding - azért rámfér még pár angol nyelvlecke dr szorgosan okosodom Kép.

És... mivel emlékeim szerint többen használtok FLP-s dolgokat, merem ajánlani a szülés utáni első időkre az UltraLitét. Pillanatok alatt lesz belőle kalóriapótlás. És tejen kívül finom narancs vagy barack vagy bármilyen gyümölcslével is.
(Mondjuk Lucával még a sima Lite volt - rendre azt ittam reggel, 2 dl tej+ 1 dl malátakávéval)

Holnap ctg - kiváncsi leszek, mostanában napjában pár jóslóm azért van. Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Mi is csináltunk friss pociképet Kép
Így festek 32 hetesen Kép
Kép
Kép

Annácska 32+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lányok!
A legfontosabbat elfelejtettem írni.
Az Árkádban a Bioboltban van egy csomó Málnalevél tea Kép 240 Ft/zacskó

Annácska 32+2

annácska

Áááá ez maradt ki! Cory: vigyázz magadra! KépKép
Hess para! Kép (mondom én, aki pánikba esik ha PocakFarkas netán fél órával később ébred nálam)
Luca még mindig virittyol az ágyában, pedig már kb. egy órája leoltottam a villanyt. Holnap is lekéssük asszem az ovis reggelit.
Pedig igyekeztünk lefárasztani:
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa Kép
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de mi az FLP-s dolog?
Drukk a holnapi ctg-hez Kép

Reggel megyek védőnénihez. Remélem minden rendben lesz Kép

Annácska 32+2

annácska

Annácska! Ez ám a babaszoba KépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Annácska!

Nagyon helyes a pocid!

Remélem holnapra Angiéknál bab lesz, és utána Nálatok is Tünde!

Eszti!
Nagyon, nagyon drukkolunk!

Kérlek Ti is szorítsatok értünk, hogy a PiciLányunk időben szülessen és ne hamarabb, mert ma tudtam meg, hogy a dokimat, aki a programozott császáromat fogja csinálni, tegnap műtötték gerincsérvvel.
Õ az oszt. vez. főorvos, szakmailag eléggé ott van, ahol kell, és állítólag sebészetileg is nagyon jó. Mivel már két császrom volt, a 2. lepénylevállás miatt sürgős, össze-vissza van kaszabolva a hasam (az 1. vízszintesen, a 2. függ.), így nem szeretnék máshoz kerülni.
Remélem addigra 5-6 hét, a dokim már javában fog dolgozni (állítólag holnap engedik ki a kórházból).

Rita
34+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Az FLP egy főleg AloeVera alapú vitaminokat/kencéket/táplálékkiegészítőket gyártó - forgalmazó cég. Még amikor ősszel elkezdtem itt írkálni, úgy tűnt, hogy sokan használják a topikban a dolgaikat.
Ez az Ultra Lite konkrétan egy alapból fogyókúrázóknak gyártott rostokban, fehérjében és vitaminban gazdag italpor. A por kalóriatartalma minimális, attól függően, hogy mibe kevered, fogyaszt vagy roborál.
Függetlenül a gyártótól egy ilyen turmixpor életmentő lehet, ha az ember hóna alatt egy nyűgös és letehetetlen babával próbál magának is összeütni vmi ehetőt. Feltéve, hogy hajlamos turmixot inni.
Védőnénihez drukk Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

SziasztokKép

Tünde Kép
A táppénzt honnan kapod? oep vagy munkáltató?
A gyerekkedvezmény a háromra majd csak akkor jár ha megszületett a harmadik baba is, szal csak attól a hónaptól (február) jár neked 12 ezer Ft, viszont januárra még jár neked tiz ezer Ft magzati kedvezmény.
A munkáltatódnál ezt ujra kellett igényelni, ha ő a kifizetőhely, oep esetén meg be kellett volna jelenteni... ha nem tetted akkor sem vész el, csak hát majd jövőre adóbevalláskor tudod majd csak érvényesiteni Kép
A tgyás igénylésekor jelöld be hogy kéred a családi kedvezményt, méghozzá a három gyerekre tekintettel.

VokKép
gratula a kislányhoz, örülök hogy nektek már kiderültKép

NicikaKép
Sajnos még nem tudom hogy ki lakik a pocimban, decemberi uhán mikor egy nap kettőn is voltam akkor is két félét mondtakKép és egyiket se tutiraKépKépKép

AnnácskaKép
Nagyon csini a pocid, igaz én tegnap élőben is láttam, de akkor elfelejtettem megdicsérniKép

CoryKép
Hu ez gáz, ilyenkor lazán be lehet amugy perelni őket hogy nem képesek eltakaritani az utat... Remélem már elszállt a para és minden rendben van. Én tegnap az autóval csuszkáltam össze meg vissza, volt is bennem egy adag félsz...

CsemaKép
jól néz ki a horodozo és tuti jól érzi majd benne a lányod magátKépKép

MariannkaKép
A lényeg hogy szépen fejlődik IstvánkaKép Várjuk ám a szüléstöritKép

Most megyek talán sikerül elaludnom, bár a mai takaritás nem igazán tetszett pocaklakónak mert azóta is folyton mocorog...

puszi
Ági
35+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="aa00aa">BorcsaKép Könyvformában van meg a szopis szöveg, vagy esetleg letölthető doksiban? Utóbbiban engem is érdekelne...

AnnácskaKép fantasztikus, hogy vékony anyócáknak mennyivel nagyobb a pocakjaKép Mert nekem is nagy persze, de rajtad sokkal jobban látszik. A függőleges csík nem érzékeny? Nekem nincs ilyen, olyan érdekes látni másoknálKép

Hajrááááááá midnen érintettnekKépKépKép</font>

indianyo

VikóKép könyv.
B.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Melyik szopis könyvről beszéltek? Vagy nem könyv?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="aa00aa">RitaKép Borcsa említett egy LLL angol nyelvű könyvet, amit most épp tanulmányoz. Én meg lecsaptam (volna) rá Kép

Vigyázz magadraKép</font>

indianyo

Sziasztok!

Időközben apával sétáltunk egy nagyot a friss hóesésben. Tök fini volt.

Annácska!
Ma szülsznő tartotta az előadást és azt mondta, hogy könnyebb elviselni a fájásokat, ha az embernek valami feladata, dolga van közben. Hát nekem biztos lesz majd: apát megnyugtatni, figyelni össze ne essen, stb. Kép

Kép
szelivi

Ági: köszi az infót! Akkor most már a tgyás igénylésekor bejelölöm a megfelelő részt! Egyébként OEP utal! Akkor jövőre tuti lesz 15000,- adóvisszatérítésKép - amit eddig vontak

Szelivi: a férfiak csak a szülés végén szoktak elájulni, addig nincs rá idejükKépKép

Borcsa: köszi a turmixos tippet, én tuti, hogy a 3 gyerek mellett ilyeneket fogok inni, erre talán lesz időmKép

Rita: DRUKK, hogy időben szülessen a baba és nem előbb!!! Nálam eddig a csajok drukkjai beváltak!Kép

Annácska: csini vagy nagyon!!!

Nadine: tényleg látszik a pocinövekedés!!Kép

Vok: kösziKép

Akkor Anginak már holnap biztos megszületik a kislánya, jajj de jóóóKépKép

Jó Éjt Mindenkinek!

Tünde 40+0!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ritaa
Barátkozz a gondolattal, hogy más doktor fogja csinálni a császárodat...
Gerincsérv-műtét után minimum 2-3 hónap, mire megint műtőasztal mellé állhat...
Lettymama2

Jó éjt mindenkinek!

Tünde!
Gratula a 40-hez!

Mi ma már 32+0 vagyunk!

Kép
szelivi

Jó reggelt!

A váloztasosság kedvéért ma is igen korán ébredtem... Sebaj. Kép

Angi nem üzent még, szóval eddig nem igen történhetett semmi... De délelőtt okosabb leszek már és írom az infókat. Kép

Eszti! Mi van veletek???? Gondoltam rád sokat!!! Kép

Tünde! Gartula a 40hez!!! Kép

Cory! Óvatosan! Vigyázz magadra! (vagy vigyél magaddal lapátot KépKépKépKép)

Szelivi! Gratu a 32höz. Kép

Meg mindenkinek, akit most kihagytam gratula az egészekhez! KépKép
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok lányok,

köszi a sok drukkot, olyan aranyosak vagytok, nagyon-nagyon jól esik!
Egyelőre semmi jel, de ma reggel is jött még ilyen trutyi, uolyan, mint a tegnapi. Asszem ma azért felhívom a szülésznőt, hogy tuti menyugodjak. Kép
Cory, tényleg vigyázz magadra, nagyon csúszik kint minden, és ahogy látom, hó maradt!! Kép Törley, vicces....Kép
Csajok, szépek a pocik!!! Kép
Zsu, ne izgulj a fogorvostól, nem olyan vészes ám! (mondja ezt Eszti, a hős) Kép Kép
Tünde, nálatok mi a helyzet? Kép

Mi tegnap még izgulásunkban készre csináltuk a gyerekszobát, a lámpát feltettük a falra, képet is, úgyhogy most már aztán tényleg minden fogadásra alkalmas. Kép

Ami a hihetetlen, hogy egyáltalán nincs bennem semmi félelem, inkább olyan kellemes izgatottság, várakozás. De tudom, hogy türelmesnek kell lennem, és kihasználom az utolsó időt, hogy minél többet foglalkozzam a fiacskámmal, és együtt szépen felkészülünk az elkövetkezendő eseményekre. Na meg, apát is bíztatni kell, úgy izgul, annyira aranyos. Kép
És pihengetek most már igazából, hogy teljesn fitt legyek, ha eljön az idő. Kép

Legyetek jók, puszi és Anginak nagy-nagy drukk!

Vok, te mit kukorékolsz? Kép

Eszti
38+1

Tegnap pedig még csináltunk pociképet. Így állunk most.

Kép

Kép
Vendég

Eszti!

Továbbra is megy a drukk, föltétlen írd meg, ha indultok a kórházba. Nálatok nincs nagy hó?

Szelivi!
Gratulálok a 32. héthez!

Tünde!

Köszi a drukkot!
Te mikor szülsz? Még semmi jel?

Rita
34+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Megvagyok, Törley épp csődben van, mire beperelésig jutnék, lehet, hgoy nem is lenne gyár Kép

Eszti: nem semmi a pocid Kép

cory 35+0 Kép

cory
Budapest

Cory, azért legalább egy pár rekesz pezsit kárpótlásul intézhetnél! Kép
Vendég

Sziasztok!
Már elég rég nem jelentkeztem, de olvaslak titeket. Egyrészt a netünk is vacakol, az egészségem, a gyerekeimé, és családi gondok is közbejöttek. Szóval nagy kedvem nem volt írni. A manóka jól van, csak az anyukája avétos, ez van.

Ágiboszi! Bocsi, nem akarok okoskodni, de a gyerekkedvezmény nálunk a 3 gyerkőc után most is jár. Állítólag egy átmeneti rendelkezés szerint annak, akinek dec 31-én járt, az igényelheti a baba születéséig az idén is. A férjem munkáltatója TB-kifizető hely, és ezt az infót írták le, én is ezt olvastam ki a sorokból. Csak azért írtam, hogy nézzen utána Tündi, hátha....

Egyébként nagyon jó olvasni, már mindenki harmincsokadik héten jár, mozgalmas lesz a következő jónéhány hét. Ugyan mi nagyon fiatalkák vagyunk, de így köztetek legalább gyorsan telik az idő.

Mindenkinek jó egészséget, könnyű, problémamentes szülést, és utolsó pár hetet kívánok.

Zsuzsi
26+4

Kép
KépKép
zsugyu

Eszti: KépKépKép

cory
Budapest

Eszti!

Hajnali fél 4 óta vagyok fent. Kép Ma ilyen napom van. Kép Nagyon szépen lement a pocid!!! És gyönyörű nagy!!!! Kép
Írj majd, hogy mit mondott a szülésznéni!!!!

Angi még nem írt. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz végül. Remélem nem indítják be.

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti, perszeeeeeeeeeKép

Hogy nem mentem elKép Igaz nem rajtam múlott a dolog, hanem reggel kinézett a párom az ablakon és közölte hogy nem mehetek sehovaKép Térdig ér a hó (tudni kell ehhez hogy nálunk 1 km a buszmegálló és nem takarítják az utcát hanem jéggé tapossák a havat az autók, jah és nincs télikabátom se téli cipőm) Így ne mjutottam el fogorvoshoz. Uh-ra is csak úgy tudok elmenni, hogy apát megkérem vigyen ki a központba, meg hozzon majd haza a busztól. Igaz Tamás ezt is megtiltotta, de ezt nem akarom kihagyni mert már 5 hete nem láttam Katicát és ráadásul nem lesz jövő héten orvosom.

Drukkoljatok hogy ne legyen gáz. Se az UH-n, se az útonKép

Zsu
35+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!

Reméljük nem lesz semmi gáz. A doki esetleg felhívhatnád, hogy holnap nem jó-e neki az u.h.? Holnapra szerintem már rendeződik valamelyest a hó helyzet.
Nálunk , szintén zenész: Apa közölte, hogy nem mehetek sehová. Így itthon vasalom a kicsi ruháit, ami még eddig kimaradt.
Itt vannak a festők is, mert csinált Apa egy jó kis, gipszkarton-fa könyvespolcot a nappaliba, azt festik.
Zsu!
Akartalak kérdezni, hogy a Tennát és a Tenna bugyit felírja a doki? Melyik? A házio. vagy a szülész? Úgy sokkal olcsóbb?

RIta

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Annácska
Szép a pocid! KépÉs ne tagad, hogy fényképezés előtt bekened magad barnító krémmel!KépKépKépKépKép

Eszti
A te pocid hatalmas nagy, és szép a bőröd nagyon!KépKép

Nadine
Gratula a 30-hoz!KépKépKép

Cory
Én is kérném a ládapezsgőt, és ha meglesz az összes BABA, megisszuk! Oké?KépKépKépKépKép

Tünde
Én már éjjel izgultam érted, hogy ebben az időben hogy jutsz el a kórházig, ha menni kell.Kép De látom még otthon vagy.Kép
11 órát aludtam igaz 8 pisi volt közben, de egyből aludtam utána. Hú de jó volt.KépKépKép

Babetta és Levi 36+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
De jó Neked,hogy még ilyen jól tudsz aludni!
Nálam ez általában nem jön összeKép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita, sajna már holnap sincs, és egész jövő héten nincs dokiKép De igyekszem nagyon óvatos lenniKép

A Nőgyógyász írhatja fel, most még nem váltottam ki így nem tudom hogy mennyivel olcsóbbKép a Dr. Info szerint nincs rajta támogatás, de a barátnőm meg figyelmeztetett, hogy írassam fel, mert úgy olcsób, és neki gyógyászati segédeszköz boltja van, így csak jártas a dologban. Ahogy okosabb leszek ezügyben, írni fogokKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="ff0000">Most telefonált a Tünde! Hajnali 5-kor elment a magzatvíze, már bent vannak a kórházban! Eddig még nem volt egy fájása sem. Hamarosan rákötik az oxitocint!
Szóval ma két kiscsaj is érkezik! Kép</font>

KépKép
nicika

Nicika!

Ezek ám a jó hírek!!! Úgy látszik a havazás megtette a hatását!

Ti jól vagytok?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Angi, Tünde, Eszti!
Mennek a drukkok ezerrel!!!! KépKépKépKépKépKépKép

Pusza!
Nanó

Kép

Kép
nancsika

Tündének drukkolok Kép))))

cory
Budapest

Tünde, Angi, hatalmas nagy drukk a mai naphoz mndkettőtöknek!!!!!!!
Eszti, a Te nyákdugódból meg még bármi lehet!!!!
Neked is szorítok!!!!!!
Kép
Pusz
Ildikó
vas

Jajaj de jó hírek ezek, végre sok-sok kismanó elundultKép NAgyon sok erQt kívánok születéshez KépKépKép

indianyo

Juj de izgi. Megy a drukk Anginak és Tündének!

Eszti
dejó, hogy már nálad is ilyen fejlemények vannak.

Nálunk persze sehol semmi, keddi ctg-n szintén egyenes vonal. Hátha a holnapin..... Pedig olyan jó lenne legkésőbb a jövő hét péntekig megszülni, Jövő hét végén megy a dokim sielni.

Szilvi
38+3

Szilvi és Katababa
szisz2

Ezek a csodálatos hírek! Kép
TündiKép AngiKép
Megy a drukk, szorítok Nektek!!!
Eszti Veled mi ujság? Mit mondott a szülésznő?
Itt hatalmas a hó, reggel apa nem tudta kiásni a kocsi feljárót, így parancsba kaptam ma szigorúan feküdjek, de muszáj néha jönnöm a hírek miatt!!!!
NiciKép
Ti, hogy vagytok? Igen Pierre C. a hordozó, s az a legjobb benne, hogy nagyon könnyű.
VikóKép
Bocsi, én többször le Vikiztelek, de soha nem szóltál, hogy nem szeretedKép

KépKép
csema

<font color="aa00aa">CsemaKép Nem szoktam szólni ilyenértKép Ha valaki megkérdezi, hogy hogyan szólítson, akkor elmondom, ennyi Kép
Szerintem te ma tényleg ne nagyon mocorogj, tőletek nehéz a kórhézba bejutni ilyen hóban és front is van!!!
Nekem is van jóslóm szinte minden nap, jó, nem ismétlődő, de azért nekem még legalább egy hónap kellene... úgyhogy megpróbálok nem szaladgálni.</font>

indianyo

Sziasztok!

Angi és Tünde,
mindent bele! Kép Kép Kép
És ha még Eszti is a napokban, akkor így jönnek majd a Babók:
Kép

Szelivi,
hát, jópofa a védőnő. Voltam is nálatok, meg nem is.. Kép
Gratula a 32-höz! Kép

Annácska,
húúú, neked mekkora a pocid! Kíváncsi vagyok az enyémre két hét múlva! Kép

Borcsa,
aranyos Luca a szánkóval! Kép Lehet, hogy ezért nem aludt el időben? Kép

Ritaa,
sajnálom, hogy megingott a dokid jelenléte a szülésnél. Én szurkolok, szurkolok, de lehet, hogy tényleg tovább lesz távol, mint szeretnéd.. De biztosan van más is, aki szakmailag ász még ez ügyben! Kép

Tünde,
azért még gratulálok a 40-hez, de közben már mentetek szülni!! Kép Kép Pontosak vagytok! Kép

Eszti,
neked is szép a pocakod, lehet, hogy tényleg igyekszik kifelé belőle hamarosan a Babó! Kép

Babetta,
előre is köszönöm a gratut a 30-hoz, mindjárt írom is a hsz végére! Kép

Mi van akkor, ha nekem nincs fogadott szülésznőm, és Esztihez hasonló helyzetben dillemmázok, hogy mi van. Dokimat hívjam, vagy a kórházat, hogy kapjanak el nekem a folyosón a telefonhoz egy szülésznőt? Kép

És a Tena betétből melyik méretet érdemes venni?

Köszönöm! Kép

Nadine és Dorka 30+0 Kép Kép Kép
Kép

nadine81

ANGIIII, TÜNDEEE: HAJJRÁÁ CSAJOOOOK!!! ÜGYESEN! KépKép

Angival én is tartom a kapcsolatot: egyelőre semmi...

Eszti, Alina, és mindenki, akinél már jöhet a baba: HAJRÁ FRONTOK, GYERÜNK BABÁK!!!Kép

Eszti: Óriási a pocid, száll le (vagy lehet már teljesen lent van), arcod kicsit változott...irány szülniKép

Annácska: Te pocid is nagyon szépKép Szerintem is bejátszik egy kis szoli, vagy barnítóKép

Nadine: Neked is sokat nőtt a pocid!

Cory: Kép Popsi, valami fáj?

Annyira felületesen olvasok, csak a babákat kerestem, bocsiKép

Anita (37+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én is szülni akarok! De azon kívűl hogy pörgök nagyon semmi jel sincs! Kép

Nicika 38+3

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Gondoltam megnézem hátha... És igen! Alakulnak a dolgok!

Tünde és Angi!
Nagyon szurkolok, hogy minden simán menjen!

Eszti!
Aztán csak nehogy beelőzd a többieket!

Nadine!
Szerintem ha felhívod a kórházad szülészetét, ott minen nővérkének tudnia kell, hogy mi a helyzet. Legfeljebb majd azt mondják, hogy menj be és megnézik.

Kép
szelivi

Szelivi,
köszönöm! Kép
És ha valami olyat találnának mondani, akkor:
Kép

nadine81

Nici,
ezt a pár napot már fél lábbal is... Kép

nadine81

Sziasztok Kép
Köszönöm Mindenkinek a pocidicséretet Kép

Vikó Kép
A vékonyabb kismamikon jobban látszik a baba Kép
Nekem egyátalán nem érzékeny a függőleges csíkom Kép

Szelivi Kép
Ez tetszik Kép Apanyugtatásával elterlni a fájdalmakról a figyelmet Kép
Gratula a 32. héthez Kép

Rita Kép
Sajnálom, hogy a dokid kétséges, de bízzunk benne, hogy megoldódik Kép

Babetta Kép
Nem kenem semmivel a pocimat, viszont mindig este fényképeszkedem, lehet, hogy ez a baj Kép
Majd csináltatok egyet természetes fénynél és akkor meglátjuk Kép

Eszti Kép
Nagyon szép a pocakod Kép
Úgy néz ki tényleg te leszel a következő Kép

Tünde Kép
Ez remek hír! Drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép

Angi Kép
Neked is nagyon szorítok Kép

Nadin Kép
Gratula a 30. héthez Kép

Lidike, Bettina Kép
Hajrá kicsi lányok Kép Ügyesek legyetek! Kép
Anyucik! segítsetek a babáknak Kép

Kép

Annácska 32+3

annácska

Ja és tegnap valaki kérdezte, és leírom én hogyan csinálom:

Nekem, ha nem jön be a babanet, mert eltűntek a topicok: Belépek a netre, aztán nyomok egy CTRL+H-t és bal oldalt feljön egy sáv. Aztán ott megtalálható amikre korábban beléptem.
Ha lassú a babanet, akkor én is csak mérgelődök, mint más. Kép

Képkicsinyítés: Én fényképezővel csinált képet úgy kicsinyítek, hogy a Word Paint-jében megnyitom a képet (tiszta homály az egész, mert akkora a kép), Aztán ott: Kép -- Nyújtás, döntés -- és a Nyújtás résznél leveszem 20%-ra az egészet. Ez pont elég a babanetnek. Csak el is kell menteni valahová.

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: