A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Találtam még egy hírdetést, és erre is szívesen vállalkoznék, hát még az is lehet, hogy igen, meg kell beszéljen Krisztiánnal!

http://www.cvonline.hu/new_tp/tp_detail.php?tp_id=18980&i=0&page=0&par=tegvk&teg vk_id=22

Kép
farkasok

GrillázsKép
Nem csodálom, hogy eltört a mécses!
Rendesen feladták nektek a leckét, de azért nem megoldhatatlan a feladat. Csak nagyon sok erő kell hozzá!
Nem kell mindennel egyszerre foglalkozni. Először is hívjátok fel az adnrológust, aztán szép lassan elindultok majd Ti is az úton!
Mi itt leszünk és támogatunk, jó?!
Kitartás, mindenre van megoldás!

Dévai jó szakember és tutira tud majd segíteni!
A párodnak külön kitartás az andrológushoz és ha szükséges a biopsziához!
Stella

Kép
stella9

Nikosz Kép
Nagyon szépek a kisbabáid!! Kép Gratulálok hozzájuk!!!! Hogy hívják őket és mikor születtek??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Hajnesz
De azt nem kell kezelni? A neten ilyeneket olvastam, hogy azt vagy lefagyasztják, vagy leégetik. Elég szarul hangzott, de ha ez az ára, hogy eltűnjön a fenébe...
grillázs

Stella
Köszi a biztatást. Azért az a néhány óra, amit éjjel sikerült aludnom, kicsit rendbe rakott. Még el-elmerengek, de azért most már egy kicsit tisztább a kép, mint tegnap. Valahol sejtettem, hogy ez lesz, de bizakodtam.

Lkt
bocsi, hogy még nem írtam vissza, grillázs azért vagyok, mert a nagymamám kiskoromban mindig csinált nekem szülinapomra grillázstortát és az volt az első, amit megtanultam készíteni a konyhában Kép
grillázs

Grillázs Kép
Nekem is mondták, hogy majd le kell fagyasztani, meg leégetni, meg mittudomén HA változna valami rajta. De évek óta ugyanúgy néz ki, így nem látják szükségét a beavatkozásnak. (Egyszer elmagyarázták, hogy ez tulképp egy felszínhez nagyon közel futó ér, ami bizonyos külső behatásoktól Kép sérülhet, na erre kicsit odafigyelek azért, semmi szado-mazo durvulás Kép)
hajnesz

Szia Lányok!

Grilli!
Örülök, hogy jobban vagy kicsit. Szép lassan, egymás után mindent meg tudtok oldani! Kép

Juci!
Jó komoly meló, főleg az első...
Csak az az English-German fordítás ne lenne ott, no meg a babaprojekt, meg a Zuram.... Kép
Vendég

SziasztokKép

GrillázsKép
Nekem is volt méhszájsebem. Lefagyasztották. Azóta sem okozott semmi gondot. Ezt a rák dolgot nekem is mondta a Dévai mert nekem a nagymamám mellrákban halt meg. (azóta már a nagybátyám is meghalt rákban)Én voltam mammográfián is emiatt. De csak egy ciszta lett a mellemben. Tudom, hogy elöszőr rémesen hangzik, de alszol rá párat és már nem látod ilyen sötéten a világot!

Puszi

KépKép
gigi28

Jaj, nagyon rendesek vagytok.
Wish - el mi van?

Gigi - nekem is mondta, hogy 30 után évente el kell menni, mert egyeneságon örökklődik a dolog

Duddu - köszi a biztit. Amúgy remélem veled csak évek múlva ihatok bármit is Kép drukkolok a péntekért

Hajnesz Kép Én durvulás nélkül is produkáltam Kép És nem vagyok egy tank, majd vigyázok magamra, de azért ha lehet, én eltűntetném. Aggódom a rák miatt, túl sok volt a családomban

Szkatácska - elolvastam a biopsziás lány történetét. Nem semmi amin végigment, de megérte, hisz van három babócája

Puszilok mindenkit, megyek szunyálni, mert tegnap nem sokat sikerült és ma olyan voltam, mint egy élő hulla.
grillázs

Sziasztok!Kép

GrillázsKép
Ne aggodjál a méhszájseb ha nem nagy és jo a rákszüréseredményed akkor nem csinálnak vele semmit.Nekem is van de mondta a doki hogy pici és neem kell bántani ez már két éve volt és már elötte is meg volt csak addig ahány dokinál voltam mindegyik elfelejtette közölni hogy az ott van nekem.Szerintem normális hogy kiborultál mert bármennyire is arra számit az ember hogy valami tuti nem stimmel ez mindenkinek egy jo nagy pofon,elsöre sokkol de majd összeszeded magad és szépen végig csináltok mindent és lesz babátok majd meglátod.Én párom volt ennél a Sára dokinál öt kezelte az elején.Elég hamar kapott mindig idöpontot és a leletek is gyorsan kész voltak.Fel a fejjel rögös az ut de a végén ott várnak a babocák!

WishKép
Minden rendben,pihizel?Sokat vártatok még utánna?
Remélem már befészkelték magukat a pocidban a babok.Megy a drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

DudduKép
Menszi nem jött meg ugye?Nem csináltál tesztet?
Nagyon kitarto vagy?

HajniKép
Hogy vagy te mikor tesztelsz?Érzel valamit?

TimiKép
Dolgozol vagy pihizel?Jol vagy?

KatácskaKép,RoxalKép
Vizsgákkal hogy álltok?

StellaKép
Hogy vannak a pocaklakok?Élvezed az otthoni pihit?

DiaKép,GigiKép
Hogy vannak a kis srácok?Rakjatok fel képeket olyan jo nézegetni öket!

Enigma Kép
Jol vagytok?Babák nönek?Teszel fel képet ha tudsz?

JuditKép
Krisztián jobban van?Gyogyulgat?

VandaKép
Voltatok ma dokinál?Mikor?Én 9 körül értem oda de nem láttalak.Aztán lehet hogy a kép alapján nem ismertelek fel.

InariKép
Jol vagy?Remélem pozitivabb a hangulatod.

Lányok bocs ha kihagytam valakit de mindenkit puszilok Kép

Ja nekem pénteken punkció.Sok a petikém a doki rémizgetett a hiperstimulácioval és közölte hogy napi 5 alkalommal nyomassam a husit.A 3 is sok volt.De most már csak azon izgulok hogy el ne pukkanjanak péntekig és minden rendben legyen.
Na eldugulok most hosszu lettem Kép.

Gyöngyi

Kép
póci

Sziasztok!
Ma megvolt a transzfer 3 óra várakozás után, mert valami tv-sek jöttek forgatni még közben.
Két baba maradt mára, mind a kettőt visszakaptam. A transzfer egy rémálom volt, még soha életemben nem fájt ennyire, elég rendesen megkínoztak. Remélem, legközelebb már csak a szülés fog fájni.
Az volt a baj, hogy nem tudta felvezetni a katétert, úgyhogy először a hasamba tenyereltek, hátha az segít (már ez sem volt túl kellemes), aztán valami fogóval ügyködött, na az már kurvára fájt is. Dévai szerint nagyon feszítettem, én próbáltam lazítani, de a vége felé már nehéz volt, mert fájt. Fura, hogy az előző háromnál egyáltalán nem fájt, és nem volt semmi probléma, na mindegy, a lényeg, hogy túl vagyok rajta.
Kicsit görcsöl a hasam de egyébként jól vagyok.

wish

Póci!Kép
Kérésed számomra parancs.Kép
KépKép
Kép

Andi!Kép
Sajnálom,hogy megkínoztak de talán ez a jel!Most SIKERÜLNI FOG!!!Pihizz sokat!Nagyon szorítok.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

WishKép
Dévai megcsípte a méhszájadat, azért fájt ennyire!! Nekem az első három transzfernél mindig meg kellett csípni és a hasamba is mindig belekönyököltek. Éredekes, hogy az utolsónál semmi ilyen nem volt. NEm is fájt. Röhögve mondtam a dokinak, hogy ez jó volt. Kérte, hogy a férjemnek ne áruljam elKépKép Ne csodálkozz, hogy görcsöl a hasad. Rendesen megszadizták. Szurkolok a kis Andinak meg a kis Lacinak, hogy rendezkedjenek be kilenc hónapra.

Puszi

KépKép
gigi28

WishKép
Sajnálom a kinzást de most ezért fog sikerülni.
Jo sokat vártatok még.

DiaKép
Köszönöm,Domi mindig elbüvől a képeken,olyan aranyos!

GigiKép
Oli képek,hol vannak?

Kép
póci

Szép jo napot mindenkinek!

Jol befagyasztottam a forumot ha ezt tudom inkább nem irokKép

Kép
póci

Nem fagyasztottad be, Kép de én is azt vártam, hogy valaki írjon már valamit Kép
grillázs

Sziasztok!
Én meg eddig a reggeli jövés-menésemet végeztem... Kép Korábban én is hittem már azt, hogy v.mi gázosat írtam, mikor 1 napig nem írt utánam senki Kép

Dia!
Domival nem lehet betelni! Kép

Wish!
Remélem, ma már sokkal jobban vagy! Tudod, hátha bejönnek a nem "üzemszerű" dolgok! Én is ebben reménykedem és bízom benne, hogy nálad is működni fog! Kép

Póci!
Köszi szépen, mensi jól van, valahol MÁSHOL! Mert nálam nem járt és nem is fog egy darabig! Kép Kép

Kata!
Mizújs a leletekkel?

Seszi!
Merre jársz? Hiányzol...

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Ja, Duddu - mikor is tesztelsz? Ma vagy holnap? Kép
grillázs

Wish Kép
Szegényke, sajnálom, hogy bántottak, főleg, ha nem is számít rá az ember, az még rátesz egy adaggal a rossz élményekre. De fogjuk fel jó ómennek, ha jól emlékszem, Enigma is hasonló élményekkel jött el transzferről. Kép
Ma láttam Pityeszeteket és végre hallottam is, a petesejt adományozást boncolgatták a tévében, természetesen hozta formáját, kicsit megijesztett, azzal, amit a hormonbevitelről és annak hatásairól mesélt...engem totál kikészítene, ha ő lenne a dokim. Kép
Jaj Csajok, holnap vérvétel!!!
hajnesz

Hajnesz!
Tyű ez nagyon izgi! És hogy vagy?
Bármilyen tünet, ilyesmi?
Nagyon drukkolok értetek!! Kép
Mindenkinek más doki a jó doki, de reméljük, hogy a Tiéd most úgy tette a dolgát, ahogy kell!
Mikor lesz eredménye a vérvételnek?
réka
Vendég

Lányok!
El kell árulnom, nem bírom magamban tartani:
Tegnap délután és ma reggel is teszteltem és nagyon-nagyon halvány pozitív lett.
Tök kivagyok, hogy legyen már erős csíkos, meg hogy szinte semmi tünetem nincs azon kívül, hogy nem jött meg.

Esküszöm múlt héten annyi mindent éreztem, remélem az a beágyazódás volt.
Szóval még marha bizonytalanok vagyunk és csak csendben somolyogunk az egymásnak szóló gratuláció helyett a Zurammal. Kép

Olyan rossz, mert korábban nem igazán értettem, hogy mit bizonytalankodnak a csajok, amikor itt tartottak, de mostmár mindent értek. Még így is olyanokat gondolok, hogy mi van, ha mégse, csak rossz volt a teszt, meg ugye biztosan jól beágyazódik? Meg egyáltalán igaz lehet-e? ...stb.
De azért pozitív vagyok, csak nem merem még elhinni. Szóval csak csendben reménykedünk és hamarosan újra tesztelünk Kép
Puszi:
réka
Vendég

Duddu Kép
Köszi köszi köszi!!! Kép
Nem baj, ha nem beszélek tünetekről? Sajnos már volt alkalmam rengeteg tünetet félreértelmezni, hihetetlenül babonás lettem, nem merek semmiről sem beszámolni. Tudom, hülyeség, mert már eldőlt, aminek el kellett dőlnie, de ez van, idáig jutottam, sorry. Kép
Holnap délután lesz szerintem eredmény.
hajnesz

Hajnesz!
Dehogy baj! Holnapig csak kibírjuk valahogy!
Addig is drukkolok!
Látod, belőlem pedig kibújt a kisördög... Kép

Wish!
Neked is továbbra is! Kép
Vendég

Duuddukám!

Halvány csík is csík!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Szóval azok a híres tünetek nem voltak mások, mint amit szerettünk volna. De persze ne kiabáljuk el, értem én ezt.
Én akkor is örülök, na jó, csendbenKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Réka Kép, erre mondaná a dokim, hogy óvatosan duhajkodunk. Csendben örülök Veletek!
hajnesz

Hajnikám ! Ezt hogy bírod, hogy egy huncut kis tesztet sem veszel?? Már engem megöl a kiváncsiság!!! El tudom képzelni Te mit érezhetsz..Kép
Nagyon szorítunk !!!!!!KépKépKép
sziszuka

Sziszuka!
Köszi!!!
Hogy Te mindig akkor írsz, mikor gondolok Rád!!! Na jó, ez tényleg nem olyan nagy csoda...Kép
Nem akarom feleslegesen stresszelni magam, mert csak agyalnék az eredményen, bármi is legyen az. Mi van, ha rossz a teszt, ha nem elég érzékeny, ha túl érzékeny és csak a Choragont mutatta ki, mivanha, mivanha, mivanha, jaj, ezt nem akarom. Inkább még egy kicsit azt játszom, hogy minden rendben. Kép
hajnesz

DudduKép
Ez nagyon jo hir,örülök,csak igy csendben mondomKép,a halvány csik is csikKépKépKép
Hanyadik napon is vagy?Milyen tesztet csináltál?

Kép
póci

Juhééé.
Hajnesz-Duddu!!! Rajtatok a fórum szeme. Mindent tudni akarok, a legapróbb részleteket is, úgyhogy írjatok-írjatok-írjatok amint valami biztit tudtok. Jujj, de nagyon szorítok nektek. Nagyon-nagyon.
Önző vagyok és kellenek a pozitív élmények (no meg tesztek), úgyhogy húzzatok bele csajok! Kép
grillázs

DudduKép
Ma is teszteltél? Most már én is türelmetlen vagyok!!!
Remélem erősödni fog a csík!
Mikor kell visszamenned a dokihoz? Lesz vérvétel?

WishKép
Rémes amiket a transzferről írtál!
Remélem ennyi kellett ahhoz, hogy most zebra legyen a vége. Drukkolok!!!

HajneszKép
Holnap gondolok majd rád!
Mikor tudunk majd eredményt!
Olyan jó lenne, ha zebrásodnátok Wish-swl és Rékával!
Stella

Kép
stella9

Lányok!
Köszi a pozitivitást MINDENKITÕL! Nagyon jól esik!
Nem tudom miért, de nagyon gondolkodtam, hogy nem korai-e megírnom. De nem bánom... Kép

Póci!
Ma van a 29. napom és legkésőbb a 30. napon szokott megjönni, de az is ritkán fordul elő.
Tegnap egy HCG, ma egy Gabriel tesztet csináltam.
Akartam érzékenyebbet (ezek csak 25mIU/ml), de nem kaptam. Pl. a Qupido-t (10mIU/ml) sehol sem lehet kapni.

Grillázs!
Nekem sok élményem, tünetem nincs azon kívül, hogy alig bírom nyitva tartani a szemem. Pedig folyamatosan teázom.
Meg ez a megfázósdi sem akar elmúlni. Egész nap fáj, kapar a torkom.

Hajni!
A Choragon HCG-tartalmú? Akkor megértem, hogy feleslegesen nem pörögsz rá a dologra. Holnap úgyis kiderül. Addig is csuri.. Kép Kép
Vendég

Duddu
Az jó, ha álmos vagy! Azt mondják, a kismamák azok szoktak lenni Kép Kép Kép

Hajnesz
Hát ezt nem hiszem el! Én eskü, vagy százat megcsinálnék. Nekem egyszer nagyon sokat késett a miku, hát vagy öt tesztet megcsináltam. Most már sajna tudom miért lett mind hófehérke Kép Szóval én a helyedben tuti megnézném. Mindenesetre szorítok neked holnapra Kép Kép
grillázs

Hajni,Réka!Kép
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon...............SZORÍTOK!!!KépKépKépKépKép
TUTI,hogy SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Duddu hajrá neked - szorítunk, hogy megvastagodjon a csík.

Hajnesz,

Igazi erős sportember (tesztnélküliség +futó óra)
szorítunk.

Farkaskoma az egy hete végzett mandulaeltávolítás után jól van, inkább jobban van.
Ma voltam kontrollon, gyógyul a seb de még nem tökéletes.
A műtét (műtétek-mert 3 szor kellett meglátogatnom a műtőt a bevérzések miatt) egyébként nem volt fájdalmas, de utána az szar.

MÉg 1 hétig biztosan itthon leszek.

Csók Néktek

Farkaskoma

Ja és köszönöm a sok pozitív gondolatot, s a következő talin megismerhetitek farkasfogam - azaz az újonnan érkezők.

Kép
farkasok

SziasztokKép
RékaKép
Ez szuper!!! Ha nincs baba akkor még halvány csík sincsen!! Én aztán eldurrogtattam pár tesztet de olyan negatívok voltak, hogy még a mikroszkópóm sem mutatott semmitKépKépKép Hajrá!!

HajniKép
Tudom, hogy holnap jó híreket fogsz kapni!!!

PóciKép
Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Hajnesz, Dia, Grilli, Timi, Póci, Gigi, és Mindenki!
Aranyosak vagytok! Kép Kép

Farkaskoma!
Jó rég néztél már be ide, de látom, javulgatsz, ha már netezgetsz!
A farkasfogadat pedig már ismerem és nem félek! Csak kaja legyen! Kép (ezt nem hagyhattam ki)

Gigi!
Hát igen, én is ezzel győzködöm magam, hogy korábban én sem láttam még nyomát sem a második csíknak, nem hogy halványát.. Kép Kép
Úgy látom Oli a göröngyös vidékeken szeret autózni..
Vendég

Megint miKép
Kép

RékaKép
Annyira drukkolok. Olyan jó lenne végre ó hírt hallani!

KépKép
gigi28

Jó estét Lányok!
Jövök végre, és erre mit látok? Hogy milyen "ritkásan" vagyunk ma! Hol bújkáltok többiek? :-)

Viszont igaz ami igaz, volt itt jó hír is!
Réka, osztom a többiek optimista véleményét, miszerint halvány csík is csík, úgyhogy csak tessék örülni! Persze, érthető, hogy az ember lánya akkor nyugszik meg, ha ezt nem csak a fórumtársaktól hanem Dévai papától is hallja, de azért addig sem lehetsz kétségek között... én a helyedben bizony nagyon örülnék!!! :-))

Wish, nagyon szomorúan olvastam, hogy ilyen megpróbáltatásokon mentél keresztül a beültetéskor! Szívből kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és legközelebb csak a szüléskor kelljen fájdalomtól tartanod, hozzon sikert ez a beültetés!!!

Gigi, én is szívesen húzogatnék szánkón egy ilyen jóképű kislegényt! :-))

Póci, köszönöm kérdésed, nem nagyon erőltetem már a tanulást... pedig még kéne, mert szombaton megmérettetés!

Réka, talán te kérdezted, mi újság a leleteimmel.
Jó hírem van, a Dévais leletek mind jók! Az FSH-m is jobb egy kicsit mint mikor legutóbb nézték, 7,2 most, anno 8,66 volt. Örültem neki, mint minden jónak, igaz, túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert Vass doki az előadáson azt mondta, az FSH tk. a biológiai kort jelöli. Tehát én eszerint most fiatalodtam.... hehe, hát ezt azért kétlem. A többi eredmény jó, prolaktin egy-két egységgel több mint a határ, de Dévai azt mondta, ezzel nem kell törődni, úgyhogy ezt teszem.
Nagyon várom, hogy elkezdhessük a következő nekifutást. Ja és szeretném áttépni a célszalagot is!!!

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok Lányok!

Elnézést a belepofátlankodásért, de nem bírok nem írni. Páran ismertek, Gigiéknél és Diáéknál találkoztunk. A lufis Marci anyukája lennék Kép Néha-néha bekukkantok Hozzátok és szorítok nagyon!

Rékának szeretnék írni egy kis pozitívat. Na szóval:
Réka!
Igaz, hogy Te nem ismersz, de...
Az a nagyon halvány csík bizony csík! Kép Marcikám is ilyen halvány csíkkal kezdte! Aztán jött még egy halvány csíkos teszt és utána egy erősebb. És immáron egy 14 hónapos ördögfióka rohangál egész nap a lakásban! Úgyhogy nagyon szorítok és küldöm a pozitív energiákat! Kép

Lányok!
Mindannyiotoknak nagyon szorítok! Felétek is küldök a pozitív energiából! Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

ui: remélem nem haragudtok a belepoffért

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Csajszik!

Ma reggel háromra nőtt a halványan pozitív tesztjeim száma. Mostmár úgy döntöttünk, hogy nem gazdagítjuk naponta a teszt-ipart, hanem elhisszük inkább és majd néhány nap múlva ismétlünk.
Ugyan gyerekes fotót még egy darabig nem tudok küldeni (hacsak nem fotózok a szomszédban Kép), de azért megmutatom a haloványkáimat:
1. szerda délután
Kép
2. csüt. reggel
Kép
3. péntek reggel
Kép

Melinda!
Kedves vagy! Kép
Dehogy haragszunk! Sőt, emlékszem is rád és lufis Marcira is! Nagyon köszönöm a bíztató szavakat. Mostmár kezdem azt hinni, hogy tényleg pozitívak ezek a tesztek... Kép

Lányok!
Nektek is köszi a drukkokat! Úgy tűnik ideértek!
Meg a jótanácsok is, hogy beszélgessek velük és szeressem őket vagy őt - who knows??
Vendég

RékaKép

Te terhes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép Annyira jó!! Már könnyes a szemem. Most nagyon jól indúl a reggelem. És tessék örülni!!!!!

Juhhhhé!!!! Csajok, vegyetek példát Duddu barátnőnkről!!!

Hajnikám, rajtad a szemem!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Köszönöm Kép Kép Kép

Hajni!
Ma érted csurizunk. Olyan szépen együtt kezdtük ezt a ciklust, folytathatnánk is karöltve!

Wish!
Hogy vagy? Írj, ha tudsz!
Gondolok Rád! Kép

Wish, Timi, Erika, Vanda, Póci!
Fel nem használt drukkjaimat küldöm felétek! Szerencsére van bőven, így jut mindenkinek! Kép

Stellus!
Lehet, hogy mégsem leszel egyedül? Áááá, azért az még odébb van...

Felhívtam Dévait is és mondta (elég gorombán), hogy még nem telt le a 3 hét és csak halvány a teszt, úgyhogy jövő szerdán menjek és aznap reggel teszteljek legközelebb. Szóval addig lehet még izgulni, mert mégiscsak egy UH lenne a megnyugtató... Kép

Lányok!
Nem tudom elégszer megköszönni Nektek a sok kedvességet és erőt, amit kapok! Kép

réka
Vendég

Juhééé Réka - de jól néz ki ez a három teszt! Remélem én is csinálok ilyet még az idén.
Drukk ezerrel. Dévai csak azért volt goromba, hogy ne éld bele magad, de szerintem a szíve mélyén tutkó örült. Elvégre az ő munkáját is dícséri. Szóval szerintem no para. Abban egyébként igazad van, hogy a teszt-ipart nem kell gazdagítani. Anno a háziorvosom azt mondta, hogy a tesztekben nem lehet bízni igazán, sokszor akkor sem mutatnak semmit, vagy csak halvány csíkot, ha valójában már ott a pocaklakó. Szerinte a vérvételben lehet bízni igazán. Azt egyébként megcsinálják bárhol, nekem egyszer csináltatott a dokinénim, amikor sokáig késett. Én a helyedben megböketném magam szerdán. Amúgy drukk ezerrel (mókacukros, hogy így lefotóztad a teszteket)

Hajni - egész nap sasolom majd, hogy mi van veled, szerintem itt mindannyian várjuk a jobbnál jobb híreket.

Ui: Jövő hétre kaptunk időpontot az andrológushoz, nagyon örültem neki, mert aggódtam, hogy csak ezer év múlva tud időpontot mondani. Kép Tudom én, hogy türelmetlen vagyok, de valahogy mindig elkeserít, hogy egyébként egyszerűnek tűnő vizsgálatokra heteket kell várni, úgyhogy ennek most nagyon örültem
grillázs

Réka!
Ennyi teszt nem tévedhet, jaj de jó!

Hajni!
Rajtad a világ és a topik szeme, két sárga részessel kell gazdagodnunk, aztán pár hét múlva a többiekkel. Kép

Nekem a tegnapi vizsga nem sikerült, de már nem érdekel. Szerdán még van egy utolsó lehetőségem, de már a lombikra tekintek előre. Inkább az legyen sikeres.

Grillázs!
Megértelek, nekem is hosszú időnek tűnt, mire lement minden vizsgálat.

Gigi!
Oli meg a szánkó, ez nagyon édes Kép

Dia!
Domi meg már igazi kisember Kép

Kata!
Szuper, hogy rendben vannak a leletek, akkor ti is kezdtek ebben a hónapban?

Krisztián!
Most már napról napra jobb lesz. Nemsokára meg már csak emlék. Hős vagy!

Wish!
Na ettől a tortúrától lesz most más az eredmény. Remélem sokat pihensz.

Timi!
Andrológust elértétek?

Eszter
Kép
roxal

RékaKép
szerintem ezek nem is olyan halványak!!!!
Főleg a 2. és 3.!!!!

Kezem-lábam x-ben értetek jövő szerdáig!
Azért Dévai lehetett volna kedvesebb is, ez neki is siker!!!
De tényleg ne kiabáljuk el, de LEGYEN MÁR SZERDA!!!!!!!!!!!!!!!
Pusza
Stella
31+1

Kép
stella9

Réka!Kép
Hurrá,hurrá,Hurrá!!!!KépKépKép
Ez szerintem is TUTI babuci!!!KépNagyon gratulálok és szorítok,hogy az uh is megerősítse!
KépKép

Hajni!Kép
Neked is nagyon szorítok ám!KépTe mikor tesztelsz?Ugye MA??Kép
Sok-sok puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Réka!!

Annyira jó, hogy felraktad a tesztjeidet!!!Így legalább elhiszem, hogy ilyen is létezik.KépKépKépKép
Jövő szerda hipp-hopp eljön.
Nagyon óvatosan az időtelés felgyorsító hétvégi szánkózással!!!!Kép

Grillázs!

Bocs, hogy nem válaszoltam a hidegzuhanyos Dévais vizsgálatokra.
A méhszájsebről én semmit sem tudok, de ahogy láttam a válaszokból, majdnem kisebbségben éreztem magam itt a topikon belül, mert mintha többünknek lenne, mint nem. Szóval teljesen kézbentartható problémáról van szó.Kép
Hogy Dévai ismét a legrosszabbal riogat a felmenőid miatt már természetes. Mint tudjuk, ha 0.0001 % esélye is van valaminek, ő arra is felhívja a figyelmet.
Ja, a grillázstortát nagyon szeretem, ugye csinálsz a köv.talira???Kép

Wish!
Óh, te szegény! Azt gondolnánk, hogy a 4. már semmi újat nem hozhat, és lásd... Véleményem: új tapasztalat= új végeredményKépKépKépKépKépKépKép

Farkaska!
Te hős!! Nagyon jó, hogy még otthon maradsz, így egy teljesen fitt, mandulátlan, kipihent kollega fog visszamenni dolgozniKép

Judit!
Te hogy vagy???? Ezek szerint nem durvult a rosszulléted (felfázás és tsai).

Roxalkám!
Annyira ügyes vagy, hogy már csak 1 vizsgád van, ráadásul már az sem új terep ha "csak" ismételned kell. Hozzáállásod tökéletesKépKépKépKépKép

Gigi, Dia!
Fiaitok levesznek a lábamról. Olyan jó pasik már most. Retteghetnek a kortárs kiscsajszik szülei, mert sok skalp fog itt a földre hullani...

Kata!
Mikor is kezdetek? Mikorra várod a sohanemvártat?

Hajni!
Téged hagylak a végére, habár ma TE VAGY A FÕSZEREPLÕKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda!
Mi az hogy haragszunk??!!! Gyere gyakran!!!Erősítsd a pozitív példákat!!Kép

Stella!
Hogy telnek a napjaid otthon??? Készülődésfronton mi a dörgés?

Paptibi ma este megy az andrológushoz. Majd beszámolok.
lkt

Lkt - nem legyenek kisebbségi érzéseid amiatt, hogy neked nincs méhszájsebed Kép attól még mi szeretünk, hogy kilógsz a sorból Kép
Amúgy jól feladtad a leckét, ezer éve nem csináltam grillázst. Azt hiszem pont azért regisztráltam be ezzel a névvel, mert megkívántam. Azóta se ettem. Nem egy nagy mutatvány. Mindenből pont egy bögrényi kell hozzá. Olyan ez, mint a sajtos süti, ahhoz is mindenből ugyanannyi kell
grillázs

Sziasztok drága lányok és Farkaskoma!
Gondolom a hallgatásból sejtettétek, hogy most sem jött el a mi időnk.
Ne haragudjatok ezért, de csak mostanra lettem képes arra, hogy kommunikálni tudjak, kisírtuk magunkat rendesen, de már el is kezdődött a kis lelkünk gyógyulása, túl vagyok néhány felrázós beszélgetésen, barátnőm gyerekeinek gyógypuszijain és kezdem végre elfogadni, hogy nem szabad ezt ennyire akarni, mert csak belekeseredik az ember és elszáll mellette a fiatalsága. Lehet, hogy mi kaptuk a mindig jófej, kipihent "nagynéni-nagybácsi" szerepét, akihez mindig olyan jó menni...Kép
Tegnap annyira felbíztattatok, hogy mégis csak teszteltem, de nem jött be. A vérvétel eredménye 3.3 lett, ami gondolom a Choragontól lehet még.
Hát ez van. Továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek a sárga mezőért, nem tudom, hogy érdemes-e bentmaradnom a táblázatban, azért nem szeretném itthagyni a topikot, mert nagyon megszerettelek Titket. Még nem tudom, hogyan tovább...
puszi mindenkinek
Hajni
hajnesz

Jaj Hajni, nagyon sajnálom.
Pedig annyira bíztam benne. Kép
Ne csüggedj, nem szabad feladni és én nem hiszek benne, hogy nem szabad nagyon akarni. De igenis, nagyon kell akarni, csak bízni nem szabad benne egészen addig, amíg orvos nem igazolja.
A jófej, mindig kipihent nagybácsi-nagynéni egyébként majd akkor is lehetsz, ha lesz jófej, kipihent babócád.

Szörnyű hülyeségeket írok, de remélem, azért a szándék átjön.
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: