Munkajogról bővebben, ha valakit érdekel. Ebben benne van,hogy mikor lehet felmondani, és mikor nem.:
http://minimano.hu/index.php?main=main&page=rovat&rovatid=591&start=0&limit=10 - 3 hónapos határozott idejű szerződést csak akkor bonthatja fel a munkáltató, ha van benne kikötve próbaidő. persze ha ilyen "könnyen utolérhető" a cég, akkor az ember bottal ütheti a pénz nyomát.
- határozatlan idejű munkaviszonyról szóló szerződést a terhesség 91. napjától számítva (illetve, ha az igazolás korábbról szól, akkor akkortól) nem lehet felbontani, csakis "rendkívüli felmondással", amit pedig úgy kell megindokolni, hogy megállja a helyét. (pl. ittasság igazolása szondával + tanúkkal, szándékos károkozás stb.) Pipocsnak határozott idejű szerződése volt, amit nem hosszabbítottak meg a lelketlenek. (majd megkapják a büntit, ne félj, Votiv!!) (exhapsim munkajogász, marha sok ügyben egyezett meg munkáltatóval peren kívül, amikor ráébredtek, hogy mit szúrtak el felmondáskor. a munkáltatók egyszerűen királynak hiszik magukat. )
ahogy Oxi mondja, bármennyivel is (min. bér), de legyen bejelentve az ember, mert ez a nyerő GYED és TGYÁS ügyében. és sajnos tényleg vannak kiskapuk, GYED lejárta után már könnyen kiszórják az embert.
Oxi!
javulgatsz már? Manöken babád nem kapta el a kórt?
Jucus!
Panna jobban van?
Votiv!
biztos helyre jön Isti bélflórája, ne félj! kikészült szegénynek a teljes belsőrésze, mire legyőzte azt a nyamvadék vírust. én meg azt vettem észre, hogy Lencsinek néha büdi a lába, a lábujjainál. férjem védi őt, szerinte nem büdi

, de én azért érzem, olyan, mintha cipőszagú lenne.
és van még Meseház2 c. lemez, Kaláka+Koltay és Pogány J. előadásában.
Zsanci!
én is szeretném, ha a lányom majd lehetne a barátja a befolyásos fiadnak!