A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

KépKépKép
a zsepis doboz akciónk!
Benianyu!
jobbulást a szépséges fiadnak és mielöbbi felhőtlen visszatérést!
Cinka,
ari a babád nagyonKép,üdv nálunk!

Norbis-Rékás oldalakat olvastamKépKépKép

Kisnyúl ma nagyon nyügi volt,szerintem az időjárás tett be neki,de azért minden rendben vele szerencsére!be nem áll a szája,egész nap visongat és örül a hangjának!
jó éjt mindenkinek
Nyúlné és Kisnyúl18+6

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Dori!

Most látom hogy 74 est hordtok...

Még amikor terhesek voltunk volt valami tábli, hogy a 68-asok 6 hós korig jók
Ez a véleményem:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Léna nem nagy baba, de majd 5 hósan neki is a 74 es a kényelmes...KépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

ti látjátok a képeimet,mert 3mat is feltettem,de csak kérdőjeleket kátok,ti is?????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cinka!Kép

Üdv köztünk.

Benianyu!Kép

KépKépKépKépKép Daninak gyógyulást!

Megann!Kép

Méhecskés rugiKép

And!Kép

Ha hetente 160 g-ot hízik, az tök jó! Rokica a múltkor belinkelt valamit, ott az volt, hogy 3 hós kor után 5-10 dkg-t híznak hetente. Bubus is most 4 hét alatt 55 dkg-t hízott, míg előtte sokkal többet, de a doki meg a védőnő meg voltak elégedve. Szerintem ne adj neki tápot. Az én melleim is puhák, csak ha valami miatt 4 óráig nem eszik, vagy éjjel, akkor kemények.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Én látom a képeket. Kép A Kleenex doboz nálunk is nagy sztár, én a pelenkázóasztalon tartom, és állandóan kepeszkedik utána.

Erről jut eszembe, Zsuzsa legújabb szokása, hogy álmában (!) kitekeri magát oldalra, előrenyújtja mindkét kis pracliját amíg valamihez hozzá nem ér a tenyerével, legyen az a bölcsője oldala vagy a mellette alvó felnőtt (leginkább az apja). Oltári édes.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné:

Én látom a képeket. Kép A Kleenex doboz nálunk is nagy sztár, én a pelenkázóasztalon tartom, és állandóan kepeszkedik utána.

Erről jut eszembe, Zsuzsa legújabb szokása, hogy álmában (!) kitekeri magát oldalra, előrenyújtja mindkét kis pracliját amíg valamihez hozzá nem ér a tenyerével, legyen az a bölcsője oldala vagy a mellette alvó felnőtt (leginkább az apja). Oltári édes.

Cinka:

Pszichoterapeuta szakképzésre járok. Én vagyok a rezidens pszichomókus, persze kizárólag sorstárs kapacitásban.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na ez félúton "elküldődött".

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

AnikóKép
Engem érdekelnének a meghűléses homeós bogyók. Sajnos még mindig aktuálisKép

AndiKép
Boldog féléves szülinapot Natinak!Kép

BenianyuKép
Jobbulást a kis betegnek!

AncsiKép, CinkaKép
Üdv. itt!

NyúlnéKép
A képek még jobbak, mint szoktak lenni (ha ez egyáltalán lehetségesKép). Nekünk is ugyanilyen dobozos zsepink van.

Jó éjt!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Köszi mindenkinek az együttérzést, nagyon aranyosak vagytok! Kép

Válaszolok az összes kérdésre, név nélkül, ha nem baj.

Szóval a Madarászban voltunk, a csecsemő osztályon. Egész normális szobát kaptunk, együtt voltunk egy 15 hónapos kisfiúval, akinek ugyanez a betegsége volt.

Nem tudom, hogy Dani hol kaphatta el, nem volt beteg a családban, bár ő meg volt egy kicsit fázva már a múlt héten, még az is lehet, hogy a náthából alakult ki. Az orvosok nem tudtak konkrétumot mondani. Még az allergia is szóba került. Azt mondta az orvos, hogy lehet, hogy többé sosem lesz ilyen, viszont az is lehet, hogy mostantól gyakran elő fog fordulni. Okosabb nem lettem.
Sajnos antibiotikumot is kap. (a kórházakban nem sz@roznak, ott rögtön meg az antibio) Ezen kívül hörgőtágítót, köptetőt és persze állandóan kell az orrát porszívózni, akár 8-10 alkalommal is egy nap.
Szombat este kerültünk be, akkor megvizsgált az ügyeletes orvos. Másnap 1/2 12-kor !!! jutottunk csak le a röntgenre, annak ellenére, hogy tüdőgyulladás gyanújával lettünk beutalva, de vasárnap lévén nem kaptunk tájékoztatást a röntgen eredményéről. Kép Azt mondták, hogy ha baj lenne, akkor tájékoztatnának. A szobatárs kisfiúnak kétoldali tüdőgyulladása volt, mégsem mondtak nekik sem semmit egész vasárnap. Nagyon rossz volt bizonytalanságban lenni a beteg gyerekekkel.
Hétfőn 11 körül jött a nagyvizit, (szóltak a nővérek, hogy csináljunk rendet az asztalon ?!?! - ez miért fontos?) ott kiosztották a betegeket a orvosok között és csak hétfőn kora délután tudtunk meg egyáltalán, hogy mi is a pontos diagnózis.
A nővérek között volt kedves és volt nagyon bunkó is. Nem mindig vették figyelembe a babák alvási szokásait. Fontosabb volt, hogy X óránként kell beadni az orvosságot, inkább felkeltették az éjszakai alvásból, mint hogy csúsztak akár egy fél órát.

Beni egész nagyfiúsan viselte a dolgot és Apa is szépen helyt állt. Anyu bejött minden nap egy-két órára, felváltott, addig hazarohantam, tiszta cuccért, zuhanyozni és kicsit Benivel lenni.

A szobában volt ágy az anyukáknak is, keskeny és régi, de ágy volt. (Én már töltöttem Benivel 3 napot a Madarászban, a baleseti sebészeten, úgy hogy nem volt külön ágy a szülőknek, sámlin ott lehetett aludni.) A szobában volt mosdó és zuhanyzó is, bár a tisztaság hagyott némi kivánnivalót maga után. Danit nem is fürdettem meg, csak lemostam esténként. Nem kellett külön fizetni a baba-mama szobáért.

Kb. ennyi. Remélem, hogy senki nem kerül oda, hogy saját bőrén tapasztalja ezt meg.

De nagyon jó újra itthon lenni! Kép

benianyu

Üdv az újaknak! Kép
Holnap majd visszaolvasok szombatig és beírlak titeket a táblába!
Most csak ezt az oldalt futottam át.

Nyúlné,
Kisnyúl még mindig tüneményes! Kép

Dóri,
Gergő Kép Kép

Megann,
Kaja Kép Kép Kép csalók!!!

Beni mesélte az óvó néninek, hogy Dani és anya a "madárház"-ban (Madarász) vannak, mert Dani beteg.

Azt még elfelejtettem, hogy minden szopit mérni kellett, az éjszakait is. Néhányszor blöfföltem, nehogy villanyt gyújtsak már az éjszaka közepén!!!
Sőt a betegfelvételnék kérdezték, hogy mennyit eszik naponta és nem tudtam megmondani, mivel nem mérem Danit. Kicsit kiakadtak, aztán kiszámoltak valami átlagot. Egyébként nem eszik olyan sokat alkalmanként 120-140 körüli az átlag.
Danigombóc már 7,20 kg. Na, mit szóltok? Kép Szép, mi? Jövő héten lesz 4 hónapos.

benianyu

Benianyu!
Jobbulást a kis Daninak! Kép
Remélem hamar meggyógyul!

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Benianyu!Kép

Jobbulást Dani babának!!!!!!!
SzegénykeKép

Olvastam én is a Rékás oldalt, vicces az a képKépKépKép

Megann!Kép
Kár, hogy lemaradtál a rugiról, de legalább 1-et vettélKép
Én nem is figyeltem fel rá, jobban mondva nem is láttam.
Én micimacis Disneys bodykat és rugikat vettemKép

Már annyira várom Csajok a tavaszt, hogy még soha ennyireKépKépKép
Erre ma megint hóesés, fúúúúúúúúúúúúúúúúj.

Alig várom a jó időt, a nyarat, hogy kint lehessünk sokat Lívivel és ne kelljen fagyoskodni, brrrrrrrrrr.
Soha nem untam még így a teletKép

Mindenkinek szép éjszakátKép

Mea
mea

Ancsi!Cinka!Kép

Üdv. NektekKép

Mea
mea

Megann!
Látod, én pont ezért mondtam le! KépKép
Gergő már szunyál, de holnap megmutatom neki! Köszi. KépMinden betűt ismer, mindent elolvas+leír. KépKép

Benianyu!
Kép Ha érdekel egy erre specializált ho,eós doki, akkor szóljál, elküldöm mélben. Nagyon sokat javult bratyóméknál a helyzet.

jóéjt mindnekinek! Na még egy nevetős KépKép

Dóri
Vendég

Sziasztok,

ma csavarogtunk, voltunk a media marktba, meg az ikeaba. jó hosszúra nyúlt a napunk, de jól éreztük magunkatKép Szopi parkolóban a kocsiban, tök izgi voltKép Ti is csináltatok már ilyet? Vagy csak engem nem érdekelnek az emberek.

And,
csörgőről az infot köszi, majd jobban figyelünk. Ez a kedvence különben, nem szivesen venném el töle.
Alvás apán jól hangzik, de van benne valami igazság, hiszen Kevin is a nagypapa nagy meleg (sör)hasán érzi jól magát.KépKép

Barbapapa,
tényleg jó mese volt ez annak idején.Kár hogy mostanában nincsenek ilyen jó kis mesék.
Menstru KépKép

Jucc,
Rékás terheskazit én sem birtam a szövege miattKép Aztán meg nem is birtam csinálni, féltem, hogy vmi baja lesz a pocaklakónak.

Annamari,
5000 ft-ba az eucerin testápolója kerül, ami azt hiszem 200, vagy 250 ml.

Davallia,
napirendünk nagyjából ua. mint a tiétek.Kép Én nekem ez nagyon bejöttKépKép

Majola
kösziKép
Krémet holnap megkérdezem, jó lenne már nekünk is vmi jobbulás, mert a mellkasa nagyon száraz, érdes,apró pöttyös,máshol nem.
Julcsi nagyon édes!KépKépKép

Megann, Duda,
ne mondjátok?! Tényleg lehet?! Ez a védőnő akkor nem komplett, mert én még el is hittem neki, hogy nem szabad, merthogy tönkreteszem vele az orrnyálkahártyáját. Nektek ilyet nem is mondott vagy nem is kérdeztetek rá? Ha ti igy csináljátok, én sem fogom magam vissza, holnaptól óránként porszivózom neki. Lehet hogy már el is múlt volna. Na,milyen anya vagyok?! Hagyom a takonyba a gyerekemet?! KépKép

Megann,
köszi a rugiról a képet, tényleg nagyon szupi, tetszik a zöld szine, mert szerintem olyan ritkán lehet zöld szinü cuccot kapni, legalábbis errefelé.

Prüntyi,
szerintem oltás miatt telefonálj,mert lassan a következőt kellene adatni neki.Kép

Cinka,
üdv Kép

Benianyu,
sajnálom ami kisfiaddal történt, mielőbb gyógyuljon megKépKép

Üdv,
Zsu
spanci

Nálunk is szakad a hó!KépKép
UTÁLOMUTÁLOMUTÁLOMKépKép
Jöjjön a tavaszKép
spanci

Mindenkinek köszönjük a befogadást!

Rókica!
Ez elég komolyan hangzik. Akkor nem csodálom, hogy Te vagy itt a társaság online dr.nénije.Kép
Dóri!
Manócska sajnos már nem tartja így magát. Amióta megtanulta az átfordulást, azóta egy másodpercig sem marad hason.
Gergőnek aranyos volt ez a beszólása! Kép

Nyúlné!
Kisnyúl haláli ezzel a p.zsepis dobozzal!!!Kép Kép Kép
Benianyu!
Együttérzek Veled. Nálunk még 1 fokkal rosszabb volt a helyzet, u.is 17.00-kor a kismama távozhatott a helyszínről, s másnap reggel 7.30-kor mehettem újra. Na de inkább nem részletezem, még most is kiráz a hideg, ha rágondolok.
Mielőbbi gyógyulást!!!

Nyugodt, sírósmentes éjszakát Mindenkinek!

Cinka

KépKép
cinka

Sziasztok!

Benianyu Kép Valamelyik nap írtam egy üzit, ami elszállt, abban benne volt, hogy " hol vagy Benianyu???" persze amikor újraírtam, ez már kimaradt Kép De hiányoztál, és sajnálom, hogy ilyen rossz híreket hoztál! Gyógyuljon meg hamar Danibaba, és ne kelljen ilyesmit többet átélnie!
Épp a napokban jutott eszembe, hogy Balázzsal is négy hónapos korában töltöttünk pár napot a Bethesdában / szintén az ágya melletti széken aludtam/, ott mondjuk nagyon jó volt az orvosi gárda, minden azonnal ment, tájékoztattak is bennünket. / agyhártyagyuszi gyanúja merült fel, de nem lett az Kép / Ott is mérni kellett volna minden evést, két mérés után feladtam, és csak bemondtam valamit Kép

Cinka, üdv a bandában Kép Mi is Mávosok vagyunk, szept.29-én született Gergőm, ha lányom lesz valaha, ő is Réka lesz Kép És Gergőnek is van egy ugyanilyen bodyja Kép

Ma kiruccantunk kicsit, Újpesten jártunk, mert Balázs kis barátnőjének kishúga született, őket látogattuk meg. Nem semmi időjárás volt,majdnem megfagytunk, de már nem akartam lemondani, mert jó ideje tologatjuk a dolgot. Balázs eszement nagyot játszott a nagylánnyal, mi próbáltunk beszélgetni anyukával, de a nagy visítástól nehezen ment Kép Kész játszóház a kiscsaj szobája Kép
Ma két meglepetés ért: Apa telefonált, hogy nem megy focizni, hanem eljön értünk, nehogy megfagyjunk Kép , és anyukám telefonált, hogy szívesen följön vigyázni Gergőre, amíg mi Balázzsal kórházban leszünk a jövő héten. Nagyon jólesett!

Na, mennem kell, mert Apának kell a gép.
Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Udv Lanyok! Kép

Megann,
nekunk meg nagy a 68-as, pedig ma fel eves a lanyom. ;) 6,37 kg es 63 cm

Elegge eltuntem mostansag. Annyira porog a topik, hogy mar nincs idom sajna olvasni sem, csak bekukkantani neha.
falina

Jó reggelt!

Falina!
Boldog félév fordulót nektek!Kép

Annamami,Jucc,Ancsi26,And,Anikó47,Zsuzsa,Dóri,Manka! Köszönjük szépen!KépKépKépKép

Cinka! Üdv. köztünk! Nagyon helyes Réka lányod!Kép

Benianyu!
Szegény Dani baba!Kép Remélem nem fordul elő többet ez a fránya betegség. Jobbulást nektek!Kép

Spanci!Kép
Szerintem inkább porszívózd többen a kicsid nóziját, mint hogy arcüreg gyuszi legyen a vége.
Arról már hallottam, hogy a sterimart nem jó(?)
túl gyakran használni, mert nem tesz jót a nyálkahártyáknak, de az orrszívóról ilyet még nem hallottam.
Benianyu írta, hogy a kórházban 8-10x szívták egy nap Dani orrát. Szerintem nem csinálsz vele bajt!

And!
Natinak is volt ilyen korszaka, én is megvoltam győződve arról, hogy kevés a tejem. A dr. néni az első hónapban felírta a legkisebb dobozos tápszert és azt mondta, tegyem ki a polcra.
Ez megnyugtat majd, hogy akkor is van mit adnom a gyereknek enni, ha nem lenne elég a tejem.
A doboz több hétig állt a polcon, míg egyszer egy este, amikor megint úgy hittem, nincs tejem, felbontottam.
Megkínáltam vele Natasát, aki egy kortyot sem ivott belőle. Pedig szerintem ha éhes lett volna, megitta volna.
Nem próbáltad még gyakrabban mellre tenni Esztit?
Pár nap alatt meglenne az eredménye.
Drukkolok!Kép

Megann, Dóri!
Döbbenetes, hogy ennyire gáz a Norbi kaja.Kép
Nem hittem volna. Kicsit megrendült a bizalmam bennük, bár én nem rendeltem, hanem az itthoni kajáimat osztottam be a módszer szerint.

Andi&Nati 26+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Orrporszívó...

Szóval nekem mindig az jut eszembe, hogy pl 100 vagy 1000 évvel ezelőtt hogyan pucolták a gyerek orrát... mert nem porszívós orrszívóval az biztos. Ez azt jelenti vajon, hogy akkor több arcüreggyulladásos gyerek volt?

Cinka:

Hehe, azért doktor néni nem vagyok. Pszichológus vagyok, nem pszichiáter. Viszont egyetemen a szakterületem a viselkedés biológiai alapjai volt, főleg a viselkedés hormonális és agyi tényezői.

David megmentett a vizsgámtól. Nagyon vaciláltam, hogy elhalasszam-e, és mivel neki sürgős határidős munkája van, kérte, hogy ha lehet inkább halasszam el, és akkor ő be tudja fejezni. Kecske is megmarad káposzta is jóllakik... izé... fordítva...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!

Örülök, hogy azért a kórházban nem lett nagyobb bajotok.
Egy szobában egy tüdőgyulladásos kisbabávalKépKép
HátKépKépKép
Pont az jutott eszembe, hogy amikor tombolt nálam a toxoplazmás mizéria a nőgyógyászom mondta, hogy ő már látott meghalni 3hetes csecsemőt tüdőgyulladásban.KépKép
Akkor rá se hederítettem, mert a magam félelme nagyobb volt, de a tudatalattimba jól bevésődött ez az egy mondat ezek szerint.
És anyukám is azt mondta mikor hazajöttünk a kórházból, hogy csak egyre vigyázzak nagyon, hogy meg ne fázzon Léna...
Hát ezek szerint van mitől félni...KépKépKép

Falina!
Na nehogy már összehasonlítgassuk megint a babákatKépKépKép
Tudod hogy amennyi baba, annyi növekedési ritmusKép
Léna többek szerint is mostanában hatalmasat nőtt...és hosszra is, én sem értem, szerintem sem lehet több mint 63 cenit, mégis a 74eseket látom jónak...Lehet hogy csak megint a számozás csap beKép
Egyébként szerintem kb egy súlyban lehetnek a babáink, 15-én megyünk oltásra és méreckedésre...

És 6 hós korra kell születési súlyt duplázni, úgyhogy nincs okod aggodalomra, nálatok is megvan már ez a súly, úgyhogy minden okKépKép

Duda!
Norbi ügyben nemsokára telefonálok isKép
Tűrhetetlen ez az eljárás...

Egyébként kivannak az idegeim:KépKépKép most vakolják a 140 nm-es pincénket, és úgy jön föl a por a lakásba, hogy minden nap karnistól a padlóig kell takarítani mindentKépKépKépKépKép
Tanulság: ne költözz be féligkész házbaKépKépKépKépKépKép

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok,
na a dokinő pénteken jön a szurival...hétfőn tölti az 5.hónapot.

Amúgy elvagyunk, még nincs látványos javulás Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

BenianyuKép,
gyors gyógyulást Daninak!!!
Csak most olvastam vissza, és látom, mik történtek! Remélem, többé nem jön elő nála ilyesmi!!!
A kórház, ahogy leírtad elég gázosnak tünik! Mi jópárszor jártunk kiskorában is, úgyhogy van tapasztalatKép.
A Heim Pál belgyógy nagyon sz@r, senkinek nem ajánlom...
A Budai Gyerekkori viszont írtó szinvonalasKép!!! Igaz, hogy oktató kórház, ezért alá kell írni, hogy medikusok is vizsgálhatják, de éppen ezért sokkal jobban odafigyelnek a lurkókra. Napjában többször jönnek, vizsgálják stb. Szerintem több az előnye, mint a hátránya! Azt melegen ajánlom mindenkinek, persze ne kelljen... az a legjobb!!!
Kati
Vendég

Cora:
Én csak ma készültem menni délután... szerintetek már későKép???
Mondjuk engem rugi nem igazán érdekel, azt nem hordunk (a két fiamnak volt összesen 3 db rugija), de body-t vennék, ha van szép!
Kati
Vendég

BenianyuKép,
"Madárház"KépKépKépKép

A kórházzal kapcsolatban jutott eszembe, hogy még a Heim Pálban kapott először infúlziót, és én laikus, tökre megijedtem, amikor a csőben láttam, hogy visszafelé folyik a vére! Rohantam az ügyeletes nővérhez, aki teljesen kiakadt, hogy miért riasztom ilyenekkel, amikor kórlapokat kell nyálaznia! Hát én meg ezen akadtam ki... egyszerűen rettenetes látvány volt, azt hittem, valami gond van a tűvel. Arra álmomban sem számítottam, hogy ezért lecsesznekKép. Na ennyit a HP-rólKépKépKép
Vendég

Ma nem engedett fel délig a babanetKépKépKép, tegnap meg a férjemnek kellett a gép.

Jajj, jajj Benianyu, most olvastam csak vissza, mi történt VeletekKépKépKép! Gyógyuljatok meg hamar!
MadárházKép

Mi is a Budai Gyerekkórházba járunk, szerncsére csak a szakrendelésekre. Többé-kevésbé meg vagyunk elégedve.
Lilivel megjártuk a Madárházat is, mert 4 hetes korában véreset kakilt (persze szombaton éjjel 1-kor). Nekem az nem tetszett, hogy a vizsgálatok idejére kikültek, pedig ehhez nincs joguk, de nem akartam kekeckedni, amikor a gyerekem egészsége tőlük függött.

Spanci!
El sem tudom mondani, hogy mennyi helyen szoptattam már! Próbálom mindig a legető legdiszkrétebben csinálni, általában egyáltalán nem szokták észrevenni. Egyébként is azt gondolom, hogy ha a fiatal lányoknak lehet hordani olyan ruhákat, amikből minden kilátszik, akkor ez mért nem természetes, hogy egy kisbaba szopik. Ebben az esetben még kevesebb látható.

Ayse

ayse

AndKép!

Szerintem sem biztos, hogy az éhségtől nem alszik! Lili 6 hetes korától végigaludta az éjszakát, aztán 7-8 hónapos kora körül gondolt egyet és állandóan felébredt, volt, hogy 4x is, másfél éves koráig. Mivel ekkor már nem csak szopott, nem si gondoltam arra, hogy az anyatej nem elég.

BenianyuKép, GöndörzsófKép!
Gyönyörű méretek! Mi ma voltunk méreckedni, Andris 6580 g, pedig pár nappal idősebb. És így is mindig megszólítanak az utcán, hogy micsoda nagy baba!

Szia CinkaKép!
Aranyos a babád! A Réka név nekem is tetszik de nálunk sajnos nem jön szóba, mert a Fehér Réka nem olyan jól hangzik...Kép

Ayse

ayse

Nemesek!Kép

Sokféle micimacis body van, rövid és hosszú ujjú mindenféle méretbenKép
Nekem bejöttek, de én már 1 hete voltamKép

Kuha!Kép
Merre vagy?
Már hiányollak TiteketKép

Mea
mea

Jucc!

Ha hiszed, ha nem, ha fiunk született volna, Õ is Gergő lett volna!! Kép
Én előre vettem egy pár cuccot, mert szentül meg voltam győződve róla, hogy az első babánk kisfiú lesz. Többek között azt a kék body-t is!!! De attól, hogy kislány, attól még adhatok rá kéket, nem? Állítólag a szeméhez, amúgy is jól áll a kék!
Kép

Duda!
Natasának mi is nagyon boldog féléves szülinapot kívánunk! Kép
Hú, hogy szalad az idő!!!!

Spanci!
Mi is szopiztunk már parkolóban, s ahogy Ayse írta, én is próbáltam a legdiszkrétebben csinálni.

C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Mi ez a pangás? Nem működött a babanet???

Ayse Kép Nekem volt egy Fehér Réka nevű iskolatársam, egyáltalán nem rossz...

Én is szoptattam már nagyon sok helyen, Margit szigettől elkezdve éttermeken keresztül, a füredi borhéten át, nagyon sok helyen. Semmi rossz tapasztalatom nem volt, fura,amikor olyanokat olvasok, hogy valakit kiküldtek egy étteremből, mert ott szoptatott... Ennek igenis természetesnek kellene lennie!

A hóból és a télből lassan nekem is elegem van!!! Tavaszt kérek és napsütést!

Falina Kép Gyere többször! Mi van veletek? Minden rendben? Éljen a féléves nagylány Kép Kép Kép
Akartam Tőled kérdezni már régebben, hogy Ti keverve kaptátok az oltásokat? / vegyesen a régit, majd az újat?/ Mert úgy rémlik, hogy nem egyformákat kapott a leányzó, és Szabin cseppet is kapott. Gergőm csak újakat kapott, mindhárom egyforma / Infanrix+Ipv+Hib/, és ebben benne van a gyermekbénulás elleni cucc is, nem kell külön Szabin csepp. Csak elgondolkodtam, hogy valamit nem jól csinál a dokinéni, vagy minden OK, csak nem egyformákat kaptunk Veletek. / remélem, nem voltam bonyolult!/

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok! Kép Kép Kép

Hülye babanet, nem volt fél délelőtt. Kép

Köszi még egyszer az együttérzést mindenkinek! Nagyon kedvesek vagytok! Kép

Danika kezd jobban lenni, bár a kedvével és az étvágyával eddig sem volt gond, de most már talán a köhögés sem kínozza annyira. Mikor a doki bácsi vizsgálta, elkapta a mutatóujját és azzal játszott. Még jó, hogy nem tette a szájába. Kép Doki bának is tetszett, kedves volt Danival.

Dóri,
Homeós doki ügyben, először is köszi. Most úgy gondolom, hogy ha ez kiújul és újra lesznek Daninak ilyen asztmatikus rohamai, akkor elkérném az elérhetőségét. Most mindenképp be kell fejeznünk az antibio-kúrát, ha már elkezdük.

Jucc,
Kép Köszi a hiányolást!

Spanci,
A kórházban nagyon rajta vannak az orrszíváson, főleg, ha szörcsög a kis orra a babának. Akkor irritálja inkább, ha nincs benne semmi. És minden szívás előtt sóoldatot kell belecseppenteni.

Cinka,
Réka nagyon édes! Kép

Benianyu

benianyu

Hát nagyon remélem, hogy mi nem kerülünk kórházba...egyszerűen nem bírom felfogni miért nem tudják elképzelni mit él át ilyenkor a gyerek anyja, a babáról már nem is beszélveKépKépKép az alapos tájékoztatás pedig kutya kötelességük
én nagyon ideges voltam, amikor a klinikán nem mondták meg mi van az Esztivel, úgy összevesztünk a csecsemőssel, hogy másnap a főnővér kért elnézést... nulla empátiával sztem takarítani sem lehetne a kórházakban!KépKépKépKép

Duda, Göndörzsóf!
köszi a tanácsokat! sokat segítenek a kitartásban. tegnap egész rendben volt minden. fürcsi után majdnem egy óra szopi volt (szopi+cumi), de látszott, hogy nagyon jól esik neki, megnyugtatta. megpróbáltam bevinni a szobájába, ahol ráyendített, ekor jött apa, azt mondta az Eszti utálja a sötétet, kiment a fényre, plusz egy kis tv (amivel elvileg én ne értek egyet), és szépen elaludt, tök hamarKépKép
szóval, most biztos nem volt éhes, és mégis volt bömbi, csak nem olyan sok.
tápszeres doboz nekem egy hónapja ott figyel a fiókban... lehet, hogy Eszti is azt tenné, mint Nati...
gyakori mellretétel megy már egy pár hete. min 8x eszik egy nap, de ált többször. ha ébren van 2 óránként, ha nyűgösebb akár korábban is, ill. ha majdnem alszik, akkor is. ha már alszik nem keltem fel, mint pl. most sem. délbe evett, 1 után aludt el, megvárom, míg felébred.
még kitartunk.Kép

még valami: esténként az Eszti annyira izgágán szopizik. napközben sem nyugodt, de fürcsi után pláne. bekapom-kiköpöm-eldobom magam-húzgálom-kapálózok-kalimpálok-tépkedem anya ruháját-stb. ez a műsor. van valakinél ilyen? mondjuk Eszti alapjáraton izgága. remélem a türelem nem öröklődik, mert ha igen, és az apjától örökölte, akkor jajjj nekemKép

MadárházKépKép én már annyira vágyom az állatkertbe!Kép mindig azt mesélem az Esztinek, hogy milyen állatokat fogunk majd együtt megnézniKép

and, eszter 18+1

KépKép
KépKép
and

Cinka!
Rékát bevesszük az őszibarackosfejűek csapatába!KépKép ugye Cleo? gyönyörű szemek!Kép

KépKép
KépKép
and

Ayse!
és akkor mit csináltál Lilivel, amikor felébredt? és sírt? nekem az a fő bajom, hogy ezt a rettenetes sírást nem tudom elviselni, összefacsarodik tőle a szívem. nagz krkodilkönnyek, vörös arc, rázkódás, hatalmas száj és sok decibelKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok.
Benianyu.
Még nem volt alkalmam,de én is jobbulást kivánok Danikának.
And.
Az én lányom is szokott néha igy ficeregni ahogy irtad.Ez nálunk általában akkor van mikor kakiklnia kell.Ilyenkor vagy kakil vagy egy idő után megnyugszik és elalszik.

Olyan dühös vagyok.Sehogy nem sikerül ez a képkicsinyités.

ancsi26

Cinka!Kép
Köszönjük!Kép
Natinak is vannak kék cuccai, és jól állnak neki!Kép
Réka szép baba!Kép

And!
Lehet, hogy Eszti csak a híreket szeretné meghallgatni??KépKép

Megann!Kép
Beolvastál norbiéknak??KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

And!
Megszoptattam, ha felébredt! Nekünk ez vált be, a férjem fel sem ébredt, Lili cicifüggő volt (megjegyzem most ajánlgatja, hogy még szopna - egyszer megígértem neki, és ezt rögtön el is újságolta a vendégeknek), így aztán elhallgatott, én meg belealudtam a szopiba, tehát nekem is ez volt a legmegnyugtatóbb. Nálatok ez nem működne?

Én is vettem kék ruhát Lilinek, mert az tetszett. Most pedig milyen jól jöttek Andrisnak!

ayse

Megőrülök.
Mindig azt irja ki hogy hiba.220kilobájtnál nagyobb a kép.Meg hogy mellékletet csak regisztráltan lehet feltenni,nem névtelenül kell az üzit elküldeni.Dehát én regisztrálva vagyok,meg névvel,jelszóval küldöm.
Cinka.
Letöltöttem a progit.Ahol kéri a képméretet hányszor hanyasat kell beirni?Utánna a mellékletben hol találom azt a képet?
Üdv:egy bénázó.

ancsi26

engem az sem zavarna ha totál cicifüggő lene, ill. sztem már az isKép én mindig megszoptatom áéjjel, ha felébred! azzal nincs is akkora baj, inkább az esti elalvással.
jó fej ez a Lili lányKép biztos annyira örült neki, hogy minél több emberrel meg akarta osztaniKép mit szóltak a vendégek?

AndiKép a híreket, de még az elnök embereit is, no és a meccseketKép de szerencsére rám ütött, mindig akkor tereli el az apja figyelmét, amikor gól van, így arról apa ált. lemaradKépKépKép akkorákat röhögök rajtukKép

Ancsi, akkor ISKép

mai napunk így néyzett ki eddig: hajnali 4.kor evett, rögtön visszaaludt, de megette mindét cicit totál. 8-10-12-14-kor kaja. én meg iszom, mint a gödény. (tudtátok, hogy a gödény egy madár? múltkor láttam az állatkertben, én úgy meglepődtem)

KépKép
KépKép
and

AndKép!
Szerencsére az esti elalvással nem volt gond. Napirended nézve hasonlít arra, amit Lili művelt, úgy, hogy ő másfél órát szopott. Sőt, még egyéves korában is kétóránként jelentkezett.
A vendégek, gyermektelen házaspár lévén zavarba jöttek. Õszintén szólva én semrajongok az ötletért, hogy Lili szopizzon, dehát ígéret szép szó...Kép

Ayse

ayse

And!

Õszibarackosfejűek!!! KépKépKép Hát ez jó!!!
Köszönjük szépen!!!

Eszti szopizását, akár Rékáról is írhattad volna. U.is detto ezt csinálja. Eleinte engem is nagyon zavart, de már megszoktam. Mondjuk az én lányom, amúgy is egy perpetum-mobile, s baromi türelmetlen is. (Apukája néha Lenke-nek is becézi!)

De Eszti éjszaka azért nyugodtabban szopik? V.hol olvastam, talán Az első 12 hónap titkai-ban, hogy ilyen korban a babák nappal már nem nagyon érnek rá enni, mert olyan kíváncsiak, minden érdekli Õket, s félnek, hogy lemaradnak v.miről.
Először én is csóváltam a fejem, hogy ekkora hülyeséget, hogy egy 4-5 hónapos baba nem ér rá szopizni!!
Aztán be kellett vallanom magamnak, hogy Rékánál pont így van.
Nappal szopizik, ahogy éppen kívánja, s az idejébe belefér Kép, éjszaka pedig tök nyugisan. Persze nem akarok okoskodni, lehet, hogy Nálatok más miatt viselkedik így, csak leírtam, hogy nálunk ez van.

C.

KépKép
cinka

Visszaolvastam a kimaradt napokat. Néhány dolog azért megmaradt a szita agyamban. Kép

Megann,
A híres méhecskés rugi nagyon aranyos. Kaptatok mostanra jó méretet is Lénának?

Jucc,
Nagyon hasonlítanak a fiúk! Kép

Angelani,
Gratula Erhardnak! Ügyes kisfiú!

Beni is ilyen hamar fejlődött, 2 és fél hónaposan megfordult, 7 hónaposan felállt. Dani mához egy hétre lesz 4, de még nem forgolódik. Sörhasat nehéz emelgetni. Kép

Ayse,
Kérdezted, hogy hogyan zajlanak nálunk a reggelek. Beni nagyon önálló. Felkel és egyedül felöltözik. Kiválasztja magának, amit szeretne felvenni, persze képben van, hogy télen mik jöhetnek szóba. Szokott reggelizni is, az egy kicsit lassabban megy, de belefér az időnkbe. Utána fogmosás és ágyazás, egész simán megy (kopp kopp kopp), bár azért kell néha noszogatni. Igazából mostanában, hogy nagyon hideg van reggelenként és főleg a múlt héten, hogy Dani beteg volt, Apa viszi oviba. Régebben, mikor még odasétáltunk volt, hogy mi is csak ½ 10-re értünk, de nem volt gond belőle.

Zsóf,
Bubus is szép nagy baba! Nem semmi méretek! Dani azért versenyben van vele Kép

And,
Igazad van. Sajnos szörnyű a nővérek hozzáállása, tisztelet a kivételnek. A "nem-tájékoztatás" pedig idegörlő.

Benianyu

benianyu

<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Súly, hossz Kórház Tesó (ha van) Kor / Lakóhely Baba kora
Aniko47 Balázs Született 2005.07.27 3300 gr, 49 cm 5 éves bátyó van 28 hét + 0 nap
Helga Botond Született 2005.08.01 3500 gr, 55 cm Első baba 30 év / Bp. 27 hét + 2 nap
Szmercsa Bátor Született 2005.08.06 2800 gr, 49 cm Szt. János Első baba 25 év / Budakalász 26 hét + 4 nap
Falina Jázmin Tímea Született 2005.08.07 2850 gr, 52 cm Schöpf-Mérei Első baba 27 év / Bp III. 26 hét + 3 nap
Duda Natasa Született 2005.08.07 3250 gr, 54 cm Schöpf-Mérei Első baba 28 év / Bp XIII. 26 hét + 3 nap
Zsófy Lilla Katalin Született 2005.08.10 3100 gr, 53 cm Pándy Kálmán Első baba 22 év / Bcsaba 26 hét + 0 nap
Vrucsincá Olivér Született 2005.08.16 3080 gr, 49 cm Pécsi Szül.Klinika Első baba 27 év / Baja 25 hét + 1 nap
Évianyu Ákos Született 2005.08.16 4430 gr, 53 cm Bajai kórház Virág 1999.05.04 33 év / Baja 25 hét + 1 nap
Malvinka Zsanett Viktória Született 2005.08.19 3600 gr, 54 cm Szt. István Első baba 28 év / Bp XVII 24 hét + 5 nap
Baby20 Petra Született 2005.08.22 3740 gr, 53 m Sárvári Önk. Kórház Első baba 21 év / Bő 24 hét + 2 nap
Kóbor Csaba Született 2005.08.23 3080 gr, 52 cm Szt. István Gabriella 2003.08.28 30 év 24 hét + 1 nap
Nemesek Kornél Született 2005.08.23 3100 gr, 53 cm Bajcsy-Zs Trisztán 2000.06.15 27év / Budaörs 24 hét + 1 nap
Csillám Dávid Született 2005.08.29 4100 gr, 51 cm Jahn Ferenc Első baba 27 év / Táborfalva 23 hét + 2 nap
Pocakpacni Bálint Ádám Született 2005.08.29 3400 gr, 56 cm Szent Imre Daniella 1998.11.20., Marcell 2004.04.21. 25év / Bp.XIII 23 hét + 2 nap
Csillahbabe Bulcsú Született 2005.09.01 3600 gr, 53 cm Soproni Erzsébet Kórház Első baba 26 év / Sarród 22 hét + 6 nap
Csikken Roland Született 2005.09.01 3055 gr, 55 cm HIETE Első baba Dunaharaszti 22 hét + 6 nap
Barbapapa Leon Született 2005.09.01 4070 gr, 54 cm Péterffy Noel 2004.04.17 29/ Bp. XI. 22 hét + 6 nap
Kuha Gergő Született 2005.09.03 3700 gr, 57 cm Kútvölgyi Első baba 26 év / Mogyoród 22 hét + 4 nap
Kismama2004 Márk Született 2005.09.04 3300 gr, 54 cm Veszprémi Első baba 30év / Veszprém 22 hét + 3 nap
Mea Lívia Született 2005.09.06 3950 gr, 56 cm II. Női Klinika Első baba 27 év / Verőce 22 hét + 1 nap
Angelani Erhard Született 2005.09.06 2720 gr, 51 cm HIETE Első baba 28 év / Újpest 22 hét + 1 nap
Nedinabp Márk Született 2005.09.06 3780 gr, 57 cm SOTE II. Bálint 2004.03.08 28év / Bp XVII. 22 hét + 1 nap
Rokica Zsuzsanna Született 2005.09.07 3950 gr, 58 cm Szt. István Első baba 30év / Újpest 22 hét + 0 nap
Tüncs Bogi Született 2005.09.07 3450 gr, 55 cm Szt. János Első baba 31 év / Bp. 22 hét + 0 nap
Cirmike Réka Született 2005.09.08 2400 gr, 46 cm Tatabányai Roland 2003.05.28 27 év/Vértesszőlős 21 hét + 6 nap
Christinbaba Krisztián Született 2005.09.08 3860 gr, 55 cm Bajcsy-Zs Első baba 26 év/ XVII. ker 21 hét + 6 nap
Minimi Natalia Született 2005.09.08 3200 gr, Basingstoke/ Anglia Első baba 27 év 21 hét + 6 nap
Cleo Maja Született 2005.09.08 3000 gr, 53 cm Szent István Első baba 32 év 21 hét + 6 nap
Juci6 Márton Született 2005.09.09 4200 gr, 60 cm Schöpf-Mérei Első baba 26 év 21 hét + 5 nap
Lucretia Bence Született 2005.09.09 3850 gr, 56 cm SOTE I. Első baba 25 év 21 hét + 5 nap
Bab Kristóf Született 2005.09.09 3200 gr, 53 cm Szent István Első baba 27 év / Angyalföld 21 hét + 5 nap
Majola/ Tzsuzsa Júlia Sára Született 2005.09.09 3290 gr, 53 cm Szent István Első baba 35 év 21 hét + 5 nap
Ancsi Melitta Született 2005.09.11 Első baba 26 év / Miskolc 21 hét + 3 nap
Picur 4 Péter Született 2005.09.12 3800 gr, 51 cm Szegedi Női Klinika Noémi 1992.09.11, Emma 1996.10.22 és Eliza 1998.07.02 37 év 21 hét + 2 nap
Bodza Sarolta Született 2005.09.13 2940 gr, 54 cm Szent István Első baba 25év / Bp XIII. 21 hét + 1 nap
Bkriszta Kincső Emese Született 2005.09.13 3740 gr, 55 cm Schöpf-Mérei Ivett 1994.02.02 36 év / Csepel 21 hét + 1 nap
Prüntyi Tünde Enikő Született 2005.09.13 3990 gr, 60 cm Szent István Első baba 26 év / Veresegyháza 21 hét + 1 nap
Megann Léna Született 2005.09.14 3050 gr, 53 cm Szent István Első baba 26év / Budapest 21 hét + 0 nap
Spanci Kevin Született 2005.09.14 4160 gr, 54 cm Győr Első baba 29 év / Győr 21 hét + 0 nap
Cinka Réka Született 2005.09.15 3090 gr, 52 cm MÁV Első baba 20 hét + 6 nap
Viki27 Péter László Született 2005.09.16 3850 gr, 53 cm Pécsi Szül.Klinika Első baba 27 év / Pécs 20 hét + 5 nap
Humi Márton Ábel Született 2005.09.16 3260 gr, 54 cm Szent István Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 40 év / XX.ker 20 hét + 5 nap
Cipó Emma Született 2005.09.18 3180 gr, 53 cm Baja Bori 10 éves és Bodó 7 éves Baja 20 hét + 3 nap
Thomasanne Tamás Született 2005.09.19 4100 gr, 57 cm Szent István Első baba 27 év /XIII. ker 20 hét + 2 nap
Norege Gergely Született 2005.09.19 3750 gr, 58 cm Sote I. Nóra 2002.02.20. és Réka 2003.06.26 29/Szigethalom 20 hét + 2 nap
Dudukly Pálma Született 2005.09.22 4050 gr, 60 cm MÁV Első baba 34 év / Isaszeg 19 hét + 6 nap
Óréka Ágoston Született 2005.09.22 4250 gr, 61 cm Sote I. Első baba 29 év 19 hét + 6 nap
Tibicsoki Fanni Született 2005.09.22 2750 gr, 50 cm Dél-Pesti K. Első baba 30 év 19 hét + 6 nap
Manka7 Jack Született 2005.09.22 Schöpf-Mérei Első baba 19 hét + 6 nap
Tmarie Mirabella Született 2005.09.23 2740 gr, 49 cm Péterffy Első baba 25év / Bp XIII. 19 hét + 5 nap
Havtunde Zita Született 2005.09.23 3740 gr, 52 cm Győr Első baba 31 év / Győr 19 hét + 5 nap
Anina Ádám Született 2005.09.23 3500 gr, 57 cm Szent Imre Első baba 31 év / Dunakeszi 19 hét + 5 nap
Márti27 Péter Bendegúz Született 2005.09.23 2850 gr, 51 cm Keszthelyi Városi Kórház Első baba 33 év / Budapest 19 hét + 5 nap
Nyúlné Márton Született 2005.09.28 3360 gr, 50 cm Péterffy Első baba 28 év / Bp XI. 19 hét + 0 nap
Jucc Gergely Született 2005.09.29 3500 gr, 56 cm MÁV Balázs 2002.07.05 33 év / Bp XX. 18 hét + 6 nap
Penna Tamara Született 2005.10.02 4350 gr, 54 cm MÁV Kevin 2003.06.13 31 év / Újpest 18 hét + 3 nap
Ayse Andris Született 2005.10.02 3800 gr, 56 cm MÁV Lili 2001.04.28 35 év / Nagykovácsi 18 hét + 3 nap
Davallia Anna Katalin Született 2005.10.04 3050 gr, 50 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 18 hét + 1 nap
And Eszter Született 2005.10.04 2400 gr, 49 cm I. Női Klinika Első baba 30 év / Bp 18 hét + 1 nap
B_brigi Barnabás Született 2005.10.04 2850 gr, 52 cm MÁV Marcell 2003.10.24 34 év / Dunakeszi 18 hét + 1 nap
Göndörzsóf Bulcsú Született 2005.10.07 3890 gr, 59 cm MÁV Gergő 2004.01.24 27 év / Budakalász 17 hét + 5 nap
Jatka Dóra Judit Született 2005.10.07 4050 gr, 53 cm Péterffy Első baba 28 év 17 hét + 5 nap
Sisotris Máté Bendegúz Született 2005.10.12 3650 gr, 58 cm Szt. Imre Első baba 25 év / Bp. III. 17 hét + 0 nap
Ppanna David Született 2005.10.12 3300 gr, 50 cm Algír Első baba 25év / Algír és Bp 17 hét + 0 nap
Napsugár012 Dorka Napsugár Született 2005.10.12 3250 gr, 52 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 17 hét + 0 nap
Judy68 Dominik Született 2005.10.13 4250 gr, 52 cm Dél-Pesti K. Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 37 év / Csepel 16 hét + 6 nap
Dóri_bp Viktória Dorottya Született 2005.10.14 3550 gr, 56 cm Uzsoki Gergő 1998.07.03 28 év / Újpest 16 hét + 5 nap
Hari Lili Dóra Született 2005.10.14 4200 gr, 58 cm Szt. István Első baba 30 év / Bp. XIX 16 hét + 5 nap
Benianyu Dániel Született 2005.10.15 3050 gr, 52 cm Szt. Imre Benjámin 2001.08.24 34 év / Bp. IV. 16 hét + 4 nap
Uxi Emilía Nóra Született 2005.10.28 3100 gr, 53 cm Nyírő Gy. Első baba 26 év / Bp.XIII. 14 hét + 5 nap
Heni Ajsa Csenge Született 2005.10.30 2720 gr, 53 cm Schöpf-Mérei Első baba 29 év / Erdőkertes 14 hét + 3 nap
Annamami Márton Áron Született 2005.11.09 3230 gr, 56 cm Budai Honvédkórház Első baba 30 év / Bp. II. 13 hét + 0 nap</pre>

benianyu

Nemesek Kati!

Akkor mibe öltözteted a babádat???
Mármint ha nem rugi akkor gatyesz+póló, alatta bady???

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Lányok!

Információt gyűjtök!
Mostanság, hogy a lányom már egyedül is elalszik azért fél szemmel figyelgetem, hogy mit alkot és a következőt tapasztaltam:
az álmosság elején még csak csukódgat lefele a szemhéj, nyitogatja, de egyszercsak nem nyitja ki, gondolom akkor kezd álomba merülni, vagy mi. Ilyenkor aztán jönnek a furcsaságok amik engem aggasztanak. Elég gyakran nyöszörög, már-már sirdogál ebben a fázisban , 10-20 mp után abbamarad majd ujra kezdi. Ez még mindig nem aggasztana, viszont ugyanebben a fázisban fordul elő 10-ből 9-szer, higy elkezdi a fejét csapkodni-dobálni egyik oldalrol a másikra tök hirtelen, illetve kapálózik a kezeivel, lábaival, mint aki rosszat álmodik, ekkor mindig felébreszti magát és kezdődik elölről az egész....Összességében max 10 percig tart ez a mutatvány, utána álomba szenderül és ott már nincs semmi extra, engem viszont ez a fejcsapkodás rettentően idegesit!!
Tegnap szóvá tettem a dokinőnek, erre korrekten annyit mondott hogy ne csináljak problémát ha nincs, én is kapálozom alvás közben csak nem látom magam...köszi...hát szerintem ha igy is van, max akkor dobálom igy a fejemet ha rémálmom van....

A Ti babáitokon észrevettetek esetleg hasonlot, vagy olvastatok rola hogy mi lehet ez???
Ha dokihoz akarom vinni ez kinek a szakterülete???

Előre is köszi a válaszokat!

Heni+Ajsa 3 ho 10 nap

Kép
hencsi

Benianyu.
Egy kis kiegészités a táblázatba:2950g 53cm Miskolc Semmelweis.Köszi

And.
Látom az I.számú klinikán szültél.Ismered Belics dokit?

Cinka.
Előbb irtam.Ha tudsz válaszolj légyszi.Köszi.

ancsi26

Ancsi!
Add meg az e-mail címed, s hogy hol akadtál el!! Priviben leírom, ne foglaljuk itt a helyet!
C.

KépKép
cinka

Cinka.
siroki.zoltan@chello.hu
Ha tudod ird le az elejétől.Köszi.

Lányok.
Valaki tudja hogy ki igényelheti a havi 9000ft-os adójóváirást és hogy?

ancsi26

Hencsi,
Kisnyúl hasonalvós,de van,hogy hátán alszik el,illetve csak próbál,mert olyan,mintha védtelennek érezné magát és állandóan felriad,nyöszörög,sírdogál,újra elájul,mindezt szinte végig csukott szemmel,de van,hogy úgy megijed,hogy a szeme is kinyílik(jó nagyraKép)és ökölbe szorított felemelt kezekkel várja a szörnyeket,hogy jól behúzhasson nekik!Képakkor jobban megy neki,ha magára húzza a takarót,de a leghatásosabb,ha észbekapok és hasra fordítomKép!

And,
nálink is az elején mesébe illően kezdődött és Kisnyúl hatalmasakat alukált éjszakánként megszakítás nélkül,aztán elromlottKép és először mindig csak egyszer keltünk enni,aztán volt,egy időszak(nem is olyan rég),amikor néha akár5ször is felkeltünk,mondjuk nem mindig adtam neki tejcit,de mindenesetre elég fárasztó volt,most megint beálltunk az egyszeri felkelésre.
és az is volt,hogy mindig fürcsi után szépen megetettem aztán alvás egyből,de aztán ebben is elromlott és nem volt hajlandó enni lefekvés elött,hanem,mint aki tudja hogy alvás jön,elkezdett sztrájkolni,hogy még nem akar és aztán altatni se volt egyszerű,de most inkább eszméletlenül kifárasztjuk(játékkal) és inkább kihúzom az etetést is(akár4,4és fél órára),ha elfoglaljuk nem balhézik és mostanra megint eszik rendesen és alszik is rendesen!meglátjuk meddig!

Kisnyúl elkezdte lenyelni az irtózatos mennyiségü nyálát és valszeg emiatt görcsölget megint a pocija,na ezt védd ki valahogyKép,sétáltunk is egy hatalmasat a vizes hóesésben,Kisnyúl alukált én meg áztam és zsírt égettem!Kép
undorító idő van,ma csinálok(ma isKép)egy kis tejberizsecskét,vaniliás pudinggal felturbózva depi ellen!
Nyúlné és Kisnyúl19+0

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: