nekem Lili kezdettől fogva csak 4-5 naponta kakil, pedig tápszert is kap. Na de akkor úgy, mint vasárnap is, hogy miután már a rugin és body-n na meg pelenkán keresztül apa gatyájára is jutott, pelenkástól vittük a zuhany alá, és úgy kezdtük lezuhanyoztatni, mert nem volt rajta fogás igazán, mert mindene kakis volt. Még az arcára is jutott, ahogy levettük róla a body-t.
Nem tudom, mit csináljak ezzel az alvás dologgal. Gyakorlatilag csak rajtam, vagy valakin alszik. Éjszaka már meg sem próbálom visszatenni az ágyába, mert csak jobban felébred, aztán altathatom vissza. Most megpróbáltam, 5 perc után mint aki 3 órát aludt fent kukorékolt.
Betettem a hordozójába, hogy én akkor is megebédelek ha törik, ha szakad, erre magától, se ringatás, se cumi, elaludt két perc alatt. Azóta is szól mellette a rádió, és alszik a konyhaasztalon. Én meg sütni akartam, de ezt bebuktam, marad a vasalás
Úgy indultam neki ennek a gyereknevelésnek, hogy csak az alvást nem akarom elrontani, hogy úgymond "könyörögni" kelljen az elalváshoz, de kb. ezt az egyet sikerült
Hozzátartozik, hogy a gégéje miatt nem mindegy, milyen pózban alszik, lehet, hogy tényleg nagyon nem jó neki a vízszintes, de akkor is.
Cukker ma még nem jelentkezett, ha tudok valamit, megosztom veletek.
Pille,
nekem 38. héttől kellett menni nst-re, de akkor szinte naponta, mert tachycard volt Lili szívverése.
Lányok,
baba-mama tornára mikortól lehet menni? Az is van az SZTK aljában?
Bea,
mikor jöttök felénk?

. Nekem is nagyon fájt a fejem tegnap óta egészen ma délelőttig. Lehet, hogy a havat érezzük, állítólag lesz.