A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci,
ha meglesz majd a harmadik is és már lehet tőle kicsit mozdulni akkor biztosan kérek segítséget, valami sintér félét, de nehéz ismeretlent beengedni a házba, meg a gyerekek lelkébe.Kép

Mi most voltunk először négy és fél éve kettesben pár napot a férjemmel január végén. Nagyon jó volt. Ez volt a karácsonyi ajándékom. Bevallom szaunáztam is, fürödtem is, bár eleinte rezgett a lábam, hogy terhes vagyok, de arra gondoltam, hogy ennek sokszorosát dolgozom, emelgetem és egyebek itthon. Szerencsére semmi fertőzést se szedtem összeKép Nagyon szupi helyen voltunkKép

Hajrá utolsó inszem!!!!!!!, első gyerek, utána meg jöjjenek a tesvérek!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Három embriónk lett végül, holnap kapjuk vissza őket. Bízom benne, hogy most legalább egy tuti befutó lesz közöttük Kép
Szerintem most jó pár napig nem fogok jönni, úgyhogy ne írjatok sokat, különben napokig fog tartani, hogy visszaolvassak Kép

wish

TüncsikeKép
De jó, hogy írtál! Te most táppénzen vagy v. szabin v. dolgozol? Nem derült ki számomra, csak mostanában keveset jössz (persze ez érthető is).
Örülök, hogy jobban vagy.

Kép
Kép
tiza

Amica Kép szerintem van olyan jo emberismereted, h ki tudd valasztani, h ki az igazi segitseg, akiben megbizhatsz..A gyerekeknek is jot tesz, ha mast is latnad rajtad kivul...
Nagyon orulok a teleleseteknek ! Ennyi igazan kijart neked/nektek !!

Tuncsi Kép booocs ! Kép

Wish Kép koszi, hogy ment? tudom, hogy 9 db van ! de azon tul? hogy vagy lelkileg? vagy olvassunk a devaisban teged?
saci

WishKép
Én is olvastam a Dévaisban, hogy 9-et sikerült leszívni. Gratula!! Mikor kapod vissza őket??
gtünde

Ez a harmadik terhesség annyiban más, hogy az eleje sokkal rosszabb volt, nagyon vacakul voltam. Most meg sokkal többet hízom, már gombóc vagyok 16hetesen, az első alig látszott. A férjem is megjegyezte, hogy van rajtam fölösleg, amúgy vékony vagyok, remélem most is szépen lemegy majdKép
Kaptam is két szép kismama nadrágot, mert a régi holmiim olyan lestrapáltak voltak már. Jól esett, mert ezekben csini vagyokKép
És most nem érdekel annyira, hogy mikor mekkorának kellene lennie, mit csinál épp, hanem csak úgy érzem, hogy mocorog és ez elég!
Idegesít a folytonos hasonlítgatás, különböző ővizsgálatok és lehetséges bajok, inkább a nyári topikot is elhanyagolom.

Kép
Kép
Kép
amica

Sac,
már találtunk ám egy óvónénit aki mellékesen vállal gyerekvigyázást, kétszer volt is nálunk míg én rendbe tettem az ablakokat, galambpiszkos pockokat a spájzban, ugyanis volt egy váratlan szellőzőbeli problémánk és nagyon elégedett voltam vele, őt fogom megkérni ha szükségünk lesz rá! Csak nehezen találtuk megKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia AmicaKép
Kitartás, de azért hozzánk gyere írni, mi nem hasonlítgatunk. Csak oszd meg velünk továbbra is a problémáidat nyugodtan! Másnem okoskodunk egy kicsit!Kép

TüncsanyuKép
Veronika a keresztlányunk, Andráska a kistesója, ő ma éppen 7 hónapos!
Azért írtam róla, mert nekünk is van digit.fényképezőgépünk, pont a születése utána vettünk és Karcsi (amúgy nagyon szeret fotózni, biztos hozzuk is a gépet szombaton) rengeteg képet készített már a kiscsajról. Mondta is a bodajki nagymamám, hogy egy dédunokájáról sincs ennyi kép, mint Veronikáról.Kép
Na, szóval, remélem érted?!Kép

WishKép
Nagyon ügyik vagytok, a többi 6 petikéből sajnos nem lett babó?
Pihenj nyugodtan, most ez a legfontosabb és kívánom hozza meg 9 hónap múlva a kis várva-várt csodádat!

manda

Wish Kép
Szorítok érted! Csupa-csupa-csupa jót kívánok nektek! Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Közben pár üzivel feljebb megtaláljátok már Kép
Szóval a kilenc petikéből három embrió lett. Nagyon bízom bennük. Kép
Most többféle gyógyszert is kapok a megtapadás támogatására mint eddig, utro és duphaston van mint eddig is, és kapok még egy estrofem nevű gyógyit is és napi két progeszteron injekciót.
Közben még én próbálom felhívni a jóisten figyelmáét is, hátha eddig csak elvesztek a kívánsaigaim a több hatmiliárd emeberé között Kép
Ezen kívül <strike>gondolokoztam azon is, hogy eladom a lelkem a sátánnak, de azt talán mégsem kéne, szóval</strike> marad a bizalom és a hit.

wish

Wish Kép
Annyira tudom mit érzel...

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Nem vagyok szabin, se táppénzen. A 12. hétig azért, ha lehet (ha jól vagyok), maradnék. Utána táppénz. Azért írok kevesebbet, mert nincs nagyon mit. De mindig olvasok. Nektek most jobban pörögnek a dolgok. Csütörtökön megyek dokihoz. Majd tudósítok.
gtünde

TüncsiKép
Gondoltam, hogy azért nem írsz. Sokszor én sem írogatok, mert nem mindig van hozzászólni való, de én is minden nap olvasom a topicot, kivéve hétvégeken, de mostanában már akkor is be szoktam kukkantani.

WishKép
Sztem mindannyiunknak kavarognak hasonló eretnek gondolatok a fejében, habár én mivel Istenben nem hiszek, így a Sátánban sem nem vagyok nagyon fenyegetve, így könnyű lenne ígérni.
(Remélem most egy vallásost sem sértettem meg. Semmi bajom velük, csak engem hagyjanak békén a témával.)

Kép
Kép
tiza

WishKép
Mindenem keresztbe rakom, hogy sikerüljön!!! Nagyon-nagyon drukkolok!!

MandaKép
Akkor jól tippeltem. Õk azok, akikről már raktál fel képeket, ugye?

TizaKép
Habár néha úgy érzem, hogy már hanyagolnám a munkába-járást, főleg a hajnali kelést. Az a baj, hogy délután aludnék én, mert baromi álmos szoktam lenni, csak ha megteszem, akkor meg jön a hányinger. Ezért mindig kitámasztom a szemhéjam, nehogy leragadjon.Kép
gtünde

TüncsikeKép
Ezek a tűnetek természetesek és sokan elviselnénk már, de azért biztos nem kellemes. Remélhetőleg hamarosan jobb lesz.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Na nem panaszkodásból mondtam ám!! Csak én erről tudok írniKép A tegnapi naptól eltekintve jól vagyok, nem panaszkodhatom. Úgyhogy nem is teszemKép Most viszont megyek vonatjegyért, meg haza. Na pusza!
gtünde

Jó pihenést Tüncsike!

Kép
Kép
tiza

TüncsanyuKép
Igen, ők a keresztgyerekeink.Kép
Én is jó pihit kívánok! Szia!

manda

Lányok!
Bejelentkeztem csütörtökre egy dokihoz a myomám miatt. Ez az orvos laparozik is! Kíváncsi vagyok mit fog mondani?????

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Jól tetted. Legalább más véleményt is hallasz. Lehet, hogy szerinte nem is kell vele foglalkozni.

Hú, lányok, annyira uantkozom. Délután nincs mit csinálnom ma. Valahogy így jött össze. Az előbb már pasziánszoztam is (ez már a legalja). Legyen már 4 óra!

Kép
Kép
tiza

Szilva, jól döntöttél,reméljük semmi komoly beavatkozásra ne lesz szükséged.

WishKép nagyon szorítunk neked holnapra és a hátralevő időre, azért mi majd írogatunk neked, legalább elfoglalod magad a visszaolvasássalKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tizomp Kép Barbi Kép
Igen, meghallgatom egy másik orvos véleményét.

Wish Kép
Holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Tizomp Kép
Kitartás már "csak" fél óra!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Már egyre nehezebben bírom, ráadásul jól tele ettem magam, alig tudok megmozdulni.
A petefészek szúrás enyhült.
Ma megint szuriznom kell, remélem nem felejtem el. Utolsó adag closti is játszik.

Kép
Kép
tiza

Tizom Kép
Te nagyon torkos vagy Kép
Egészségedre a gyogyikat!
Lassan léphetünk, hurra Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen. Sajnos. Nagyon félek mi lesz velem, ha véletlenül egyszer sikerül teherbeesnem és már nem mozoghatok ennyit. Remélem akkor az étvágyam is kisebb lesz.
Na, én is elbúcsúzom, kezdek végre szedelőzködni.
Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
tiza

WishKép
Ügyi legyél!!!!Pihenj sokat és 2 hét múlva már jó hireket halljunk ámKépNagyon-nagyon sok drukkk!!!
E.
Vendég

Wish!!!!!

Lélekben veled leszünk a kislányommalKépés rettenetesen szorítunkKépKép

Megann és Léna

Kép

Kép
megann

Lányok!

Mi lett Ninával????
Nem látom a tábliban semKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok Mindenki,

Nem tudtam jönn 3 napiog, nálunk otthonról nem lehet írogatni..., nem is tudom mi lesz velem ha hosszabb ideig leszek majd otthonKép
Tegnapm megy olyan kaki hangulatom volt, hogy csak olvasni bírtam..Kép A körülöttem lévő embereket egy kanál vízbe meg tudtam volna ölni...., veletek szokott ilyen lenni?
Este meg 19 kor lefeküdtem aludni és ezt produkáltam reggel 7 ig..Kép És ez segített, nem is tudom mikor durmoltam utoljára ennyitKép

WishKép
Nagyon nagyon szorítok neked!!! még annál is jobban++++++++++++++++++ sikerülni fog-kell!!!!
SzilvaKép
szerintem ez nagyon jó döntés volt, hogy kikéred más véleményét is... Az anyosom járt most úgy, hogy rosszul látott...elment dokihoz aki azt mondt hogy szürkehályog van a szemén és meg kell műteni, mert már nagyon csúnya...Õ elmet egy másik dokihoz akiat ajálottak...Õ meg azt mondta, hogy semmi hályog nincs, csak egy foltocska és hogy meg ne műtesse...elmet egy harmadik dokihoz is( biztos ami biztos) és Õ is azt mondta hogy ez nem hályog...na szóval ennyit néha arról amit mondanakKép

saciKép
Visszaolvastam és ha jól emlélkszem Te írtad, hogy mész a 6. inszemre , hú mikor elolvastam a 6-os számot akkor nagyon kirázott a hideg!!! Nagyon ügyesvagy hogy így bírod, tuti meghozz a gyümölcsétKép Nekem még csak most lesz az első, és kicsit elszomorodtam, hogy lehet hogy nem jön össze elsőre vagy 2. raKép
pbj12

Wish Kép en is szolok neki, hogy ne hagyjon ki teged a listarol !!!! ott leszel, ne aggodj !!
az emberiseg 2/3 a, amugy is mar 20 evesen terhesedik, szoval most rajtunk a sor !!
NAGYON SZORITOK Kép !

Pbj Kép te is eros lennel, ha nem jott volna ossze 5 inszem. mi mast tehetek, megyek a 6.ra is. Kép az mar nem oszt , nem szoroz. Az ember annyit bir ki, amennyit kell...

Szilcsi Kép az is jancsis doki? huuu, nagyon drukkolok, hogy jot mondjon es hogy ne akarja felvagni a pocakod

Amica Kép akkor meg van az emberetek ! mar csak fizetni kell..Kép

KAndi Kép reg nem hallottunk. Annyit tudok, h megjott neked.

puszi mindenkinek: Saci
saci

Haliho!
Wish
Drukkolok, hogy ez legyen az utolsó (persze sikeres Kép) lombikotok!!!
Amúgy az 5. napon vagyok, de ez innentől kezdve nem is lényeges mert klimaxolni fogok 6 hónapig. Ma kaptam meg az első szurimat...az utolsót pedig előreláthatóan június 26 körül kapom majd...pár nappal a lagzim előtt. A nyár közepétől indul újra a babaproject. Kép Szóval ha megkérhetnélek, beírnád majd a táblába, hogy endometriózis kezelés alatt áll? Köszike.

A kezelés miatt lehet, hogy ritkábban írok majd..hisz nem lesz nagyon mit...kivéve persze a drukkokat nektek. Kép Azonban minden nap olvaslak majd titeket...az 100%. Kép
Tiza
Kiváncsi vagyok mennyi petikéd érik attól a regeteg hormontól. Kép
Kagyló
Te ilyenkor mindig olyan csöndes vagy. Írhatnál egy mailt. Kép
Szóval:kalandra fel! Kép
Puszi mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

Krisz Kép milyen gyakorisaggal kapod a szurit? drukkolok, hogy nyarra nyoma se legyen az endo nak....
saci

Szia Saci!
Igen,meg...6napig tartott,elég is volt!ma vagyok a 7.napon!Szóval még tegnap is véreztem!
Nem járok sűrűn,mert Velem nem történik semmi....de minden nap olvasok,tudok mindent-Mindenkiről...titkos ügynök vagyok!KépKépKép
Figyelek ám!KépKép
***pusza Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Hú, lányok, alig bírtqam visszaolvasni!Kép
Megittam 2 pohár rettenetesen finom takaji bort 2 hét "éhgyomorra"!!KépKép Minden második betűt félreütöm.Kép De azé kösz, jól vagyok!Kép
Vendég

Gyugyi Kép egeszsegedre !!

Kandi Kép te vagy akkor a K.ugyonk. vagy az a Konc a "jancsiban" ?? Akkor te leszel az A.ugyonkno Kép
saci

Sziasztok!
Olvaslak titeket, de csak ritkán tudok jönni. Elég fáradt is vagyok mire hazaérek, már most majd elalszom.
Velem megint szórakozik a nyomikosaras. Napok óta kerülget, de képtelen volt megjönni. 31. nap.
Holnap megyünk a párom eredményéért, már nagyon kiváncsi vagyok rá. Reméljük a legjobbakat.

Kép
mofly

SaciKép
A kettő egy és ugyanaz a személy!Kép

manda

MoflyKép
Csak sok pihit tudok neked kívánni! Írd ám meg majd az eredményeket! Nem baj, ha csak olvasó üzemmódban vagy, csak néha írj magatokról!
Jössz a talira?

manda

MAnda Kép nem ertem.
???
a K.ugynokrol beszelsz?
saci

IgenKép
Akit írtál megegyezik K.ügynökkel. De biztos tudtad!

manda

MAnda Kép
jaaaa, azt sejtettem, ezert irtam a javaslatot az A ugynoknore...:0
saci

Sac,
Manda értette félreKép

Igen, már csak a pénz kell a vigyázónénihezKép

Tüncsi, jó pihenést! Én még most sem tudok ledőlni ebéd után míg Janka alszik, mert utána..., de ezt már te is tudodKép

Kép
Kép
Kép
amica

SaciKép
Ja, én vótam a béna! Tök félreértettem! Kép
Amicának igaza van!

manda

MandaKép
Sajnos nem tudok elmenni, mert lakáseladásba, ill. nézőbe vagyunk és csak hétvégén tudunk menni. De majd gondolok rátok, és várom a fotókat.

Közben tornáztam egy kicsit, legalább pirinek besegített. Ha már így alakult, örülök neki, legyek túl rajta. Tavaly februárban lettem terhes. Kicsit reménykedem, hátha bejön nekem ez a hónap.

Kép
mofly

Saci,
holnap írok mailt vas ügyben, ma már lusta vagyok. Kép

Amica,
kérd meg a dokid, hogy írja fel receptre a vasat, mert úgy 100 db Ferro-Folgamma (napi 1-et kell bevenni) kb 400 HUF, már nem emlékszem pontosan. Ennyi pénzért még postán sem érdemes feladni. Kép Én kb 2-3x szedtem csak hetente, és a 10-es vasamból 30 lett. Kép Most már csak a rozsdás sajtreszelőt használom. Kép

Wish,
Kép
potter_76

Hűha, mennyit írtatok! Épp csak átolvastam az elmúlt 2 napot.

Wish Kép nagyon-nagyon drukkolok nektek, kezem lábam, meg a baba keze lába is értetek drukkol most, én lekacsintottam egy babócát az égről, hogy most már jöhet, mert nagyon várjuk. És akkor jött. A kineziológus mondta. Õrültség. Szóval, nagyon drukkolok!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda Kép küldök még tüszőnövelőket!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mary Kép nagyon szépek lettek az eredményeid, remélem magától megreped a tüsző. Hiányozni fogsz, de majd küldünk nektek képeket ottonra Kép

Mindenki másnak is puszi, most muszáj rohannom.

Noémi
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Szia Mot Kép

Sackó Kép
Ez a doki a II. Női Klinikán van az Üllői úton, de holnap a magánrendelésére megyek.

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva Kép
Hogy vagy?

Ma kell telcsiznem a dokinak a keneteredmény miatt! Kicsit izgulok! Remélem hétfőn HSG!!!!!
mot

Mot Kép
Remélem semmi baci nem jön közbe, és hétfőn túl lehetsz végre a rettegett HSG-n Kép (Ami nem is olyan szörnyű Kép )
Meg vagyok, semmi különös. Sajnos a jobb oldalam még mindig szúr, úgyhogy nem csak beképzelem. Holnap remélem már okosabb leszek én is.

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: