elmondom mi volt ma tok vicces:
mentem volna 5-6ig tornazni szules utan eloszor es vegre ki is mozdultam volna;mivel anyukam beteg ugy volt h viszem a torpet
aztan mondta apuka h o ugyan nem engedi h elvigyem inkabb jon vigyazni;azt mondtam rendicsek
termeszetesen 3 korul kuldott smst h kesik aztan nem is jelentkezett nem is irt ugyh nem tudtam menni mert a kajalasok is ugy jottek pont a torpenek h nem tudtam csak olyan egyszeruen utolso pilanatban felpakolni (mi tapszeresek vagyunk) meg hat ugye vartam h jojjon
ezt mar eljatszottuk mult heten amikoris a barataimmal talalkoztam volna este akkor is valahogy ugy allitott be keson h mar nem lehetett menni ellenben jot veszekedtunk
neki pontosan annyi kell h en innen ne tudjak sehova se menni hanem varjam itt stb o meg babazik amikor kenye-kedve tartja;itt legyen mindig sor neki meg kaja es altalaban legyen nyugi me o legyen ajnarozva - es termeszetesen ha kedve tartja ugyan ugorjak is mar vele agyba;teljesen elborult elkepzelesei vannak a dolgokrol
azt mondta soha nem fog lemondani a gyerekerol
tegnap ejjel meg jol felhivott a felesege apuka mobiljarol es jol ki lettem oktatva;nem akartam elmeselni neki h a tortenet nem arrol szol amirol o gondolja h szol es h o itt meglehetosen mellekszereplo akar tetszik neki akar nem
a baratnom kerdezte h miert bizok meg benne minden alkalommal es aztan csodalkozom h milyen;csak azta n ha az ember nem ker a segitsegebol es megoldja magatol akkor jon az erzelmi zsarolas h elveszem a fiat ot kizarom es ha kell itt ul majd az ajto elott - csak epp velunk nincs ill amikor szukseg van ra akkor nem jon
de megha el is szarta a tornamat (raadasul csak 10alkalmas beutaloval jo kis intim torna;ergo egy alkalom ugrott) akkor is jo nap volt mert NEM JOTT es ilyenkor mindig sokkal nyugodtabb az egesz
ha nem keresne minket es eltunne teljesen nem perelnem mert anyuval ketten ha nem tul fenyesen is de eddig meg tudtuk oldani (kipp-kopp) anyagilag es tobbet er a nyugalmam mint az egesz herce-hurca.azzal h itthon ulok nem koltunk sokat,persze babakocsit meg nem vettunk de mar kov honapra beterveztem vmi jo konnyut h menni lehessen
bar ma fizettem be szamlakt es mar a kov honap elejet varom
de ez mind nem baj a lenyeg h nyugi van tenyleg biztos van ezeknel is szarabb helyzet - a pasik szemetsege akkoris ugyanaz
es azt hiszem amit mi megtanultunk az az h nem igazan lehet bizni - ha egy kapcsolat hazassag nem mukodik es ugy lep le apuka h mar elkezdtek egyutt valamit az sokkal szarabb (kicsit nalunk is ez volt de szerencsere csak kicsit)
nekem egyszer nagyon rovid idore volt egy olyan kapcsolatom ahol a pasi megmondta h ha terhes maradok o nem akarja a gyereket de en megtarthatom nevere veszi meg ad penzt de mast nem - ez tiszta beszed volt (mas kerdes h egy fereg volt egyebkent)
kicsi nem nagyon alszik sokaig fent van aztan meg 8-9kor kel...ejnye-bejnye
Kriszta a 111mm tok jo annyira jo babat varni ugyh elvezd ki minden pillanatat;ha beszeltem ugyveddel (koszi Csilla!!!) majd ha gondolod leirom amit elmond apasagival kapcs. kicsit keson jutunk hozza de meg mindig jobb keson,neked meg Tmoninak viszont meg idoben van
udddddddv!!!

Sosem kérdezgetett,és mivel apuka nem volt képben,hagytuk,alakuljanak a dolgok természetesen.Annyira összeszokott kis család lettünk,már Dorina is 2éves lesz azóta,hogy enm látom értelmét leültetni a fiamat,és előrukkolni az igazsággal.Nagyon jól megértik egymást Pistivel,Domi semmire nem emlékszik,védekezésképp kreált a kis tudatával olyan emlékeket is,mikor Pisti tolta babakocsival,stb...Pistinek van egy féltestvére,és ott a bátyjának nagyon rossz volt,hogy tudta.Ez mindenhol különböző,neveltetés kérdése,mégis azt gondolom,olyan szép minden,apuka le akar mondani,Pisti örökbefogadja Domit,nincs szívem elétárni,hogy van valahol egy apád,aki le sem szart téged,és havi 27ezerért eladott kisfiam...Nem így adnám elő persze,de az évek alatt,ahogy egyre okosodik,tudná,hogy ez a rideg valóság.És csak pofon lenne neki,ha kíváncsi lenne rá,az a rohadék meg elhajtaná.Ezért miért tegyem ki ennekm a fiamat?Ha lenne valami aktualitása,pl.apuka újra jött volna,akkor nem lenne más választásom.Egyszer valószínűleg úgyis ki fog derülni az igazság,és bármikor is történik meg,fájó pont lesz mindannyiunknak.Ám úgy gondolom,és a tapasztalatom is ez,hogy minél később tudja meg,lehetőleg mire kialakult személyisége van,túl a tinikoron is,akkor tudja majd dac nélkül,ésszel felfogni,mit miért tettek a szülei,mitől óvták őt meg,hogy boldog gyermekkora lehessen.Sokan azt mondják,hazugság árán.Én nem fogalmaznék ilyen ridegen,ugyanis verhetem én a mellem,mekkora fasza szülő vagyok,hogy őszintén elmondok mindent,aztán meg szedhetem össze a gyermekem ébredező-széthulló önbizalmát,valahányszor odaszólnak neki a suliban,vagy a hugát okkal dícsérem,őt meg joggal leszidom.Úgyis előkerülne a bezzeg engem nem is szerettek annyira,meg te nem is vagy az én apám.Dacból ugyan,nem őszintén mondaná,de nagyon megmérgezné a gyermekkorát.Hogyan is érthetné meg egy ilyen kisfiú,akár egy kisiskolás vagy egy lázadó tini,hogy valaha a szülei szerették egymást,aztán szétmentek,és az apja nemcsak az anyjára nem kíváncsi,de őt is eldobta...Ezt nem lehet megemészteni talán egy életen át,de érteni,elfogadni igen,ha már kellő ésszel-tapasztalattal rendelkezik.Fájni fog,de ha megfelelően,egyenlően neveljük,fel sem merülhet benne a kétely,hisz nem tudja majd a szomorú igazságot.Ha kiderül,visszanézve láthatja majd,milyen egyenrangúságban lett nevelve,semmiben nem eltérve a hugától.Nincs jó döntés ebben a helyzetben.De mit érek a fenenagy őszinteségemmel,ha a gyerek utána kombinál,értéktelennek hiszi magát,nem lesz önbizalma,és ez egy bontakozó kis személyiséget teljesen tönkretesz,elferdít.De nem baj,legalább tudja az igazságot,meg őszinte voltam,harsogják a pszichológusok.De miért csak az őszinteséghez van joga?A felhőtlen,boldog,kiegyensúlyozott gyermekkorhoz,a teljes értékű emberi mivoltának kialakulásához nincs joga?Én azt mondom,a faszba a sok tudálékos orvossal,ha én azt látom,hogy évek óta milyen boldog a fiam és a családom,le nem ültetem egy székre szegényt,csakhogy őszinte legyek,Nevezzenek hazugnak,abszolút nem érdekel,fő,hogy mindenáron megóvjam a fiam boldogságát,lelkét.

zabálni való vagyok?
jól áll nekem a kék?...
ülni akarok..