A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TüncsiKép
Kitartást! Pár hét és jobb lesz, de tudom nem könnyű kibírni még akkor sem ha olyan nagyon akartad is a babát. Rettenetesen pocsék tud lenni az állandó émelygés, hányinger, álmosság, sírósság, és még kötözködős is voltam a második gyerekkel. Simán elkezdtem vitatkozni a boltban, akárhol ha valami nem tetszettKép
Most be se bírtam menni a nagyobb boltokba, a tömeget is utáltam.
Néha még előjön, pedig már múlik az idő, de neked is mindjárt könnyebb lesz!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

SZiasztok lányok!

Hát nekem is megjött, ma reggel, igaz nagyon gyengus, és már a pocim sem fáj, pedig első nap nagy fájdalmaim szoktak lenni. Kép Ez már a 7. ciklus ami megjön. A kineziológushoz továbbra is járok, hát majd jövő héten kiderül mi lesz.

Ti hogy vagytok?

Puszi

Elizabeth

Kép
elizabeth25

Wish ezek szuper hírek, remélem kettő ott marad a pocakodba 9 hónapig!KépSzoritunk nagyon!

Szilva, mi volt tegnap a dokinal?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép 9 db !!! de jooo
elisa Kép Kép miota jarsz hozza?

Amica Kép martonnal mi a helyzet? javult amiota beszeltel az ovonovel? pszichologushoz mikor mentek? kineziologiat nem probalod? nagyon jol mukodik gyerekeknel is

Tuncsi Kép remelem hamarosan nem lesz mar hanyingered,,de hat legalabb terhes vagy !!!!!!

Gyugyi Kép hogy megy a fogyo?? hany kg nal tartassz?

Potter Kép nem irtal, vagy mar gazdara talalt a dolog?

Szilva, MAnda,IZa, Barbi Kép ????

BaBCSI Kép ??? mar sosem jossz? Kép
saci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Holnap kiderül, hogy van-e baci, és lesz-e hétfőn HSG! Hát egy kicsit igzulok....

Kellemes napot!
mot

SaciKép
-5kg Kép
Baromi éhes vagyok.Kép
Vendég

MotKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Tizomp Kép
Biztos az érlelődő tüszőcskék miatt szúr a petefészked, de az jó Kép
Szerintem nagyon rendben van a dokid!

Wish Kép
Éljen a 9 petike! Remélem lesz legalább egy befutó Kép Transzfer holnap?

Barbi Kép
Tegnap sajnos nem jutottam el Sz. ügynökhöz. Ma már nem érzem annyira a szúrást. Lehet, hogy el sem megyek? Még meglátom.
Dobj már légyszi egy találkozós táblát, kíváncsi vagyok, végülis hányan leszünk!

Sackólány Kép
Én már úgy utálom ezt a várakozást Kép Ugye nem vagyok ezzel egyedül?
Azt tudod, ha BMC-be akarsz jönni, akkor időben be kell jelentkezned, mert min. 1 hónap, mire időpontot kapsz!

Tüncsanyu Kép
Örülj neki, hogy ilyen sz@rul vagy. Szerintem az nagyon jó jel. Én végig tök jól voltam, meg is lett az eredménye Kép

Amica Kép
Mi lesz az új stratégia?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok, jó reggelt!

Félek, hogy túl leszek stimulálva. Még csak a 7. napon vagyok és még ma be kell szednem két clostit ( még három szuri vissza van), de én már nagyon érzem a petefészkeimet. Szerintetek ez normális? Érdekes, futás közben nem zavart és ülve sem érzek semmit, de ha felkelek az asztaltól alig tudok elindulni. Legfeljebb futva megyek mindenhova hi-hi-hi, kengyelfutó gyalogkakukk, a férjem már úgy is így szokott gúnyolni.

Kép
Kép
tiza

Mot Kép
Holnap lesz meg a kenet eredménye? Telefonálnod kell majd? Ne izgulj a HSG miatt. Tényleg ki lehet bírni. Én is itt vagyok, pedig nekem fájt, de csak pár pillanatig Kép Párod mikor megy kiskatona vizsgálatra?

Kép
Kép
szilva069

Tizomp Kép
Mikor kell menned UH-ra először?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Majd csak hétfőn, az még 6 nap. Az a furi, hogy nem mindig érzem, de van amikor nagyon, de már a clostis nap 2. napján is éreztem valamit, pedig akkor még biztos nem érlelődtek a tüszőcskék.

Kép
Kép
tiza

Szilva Drága Kép

De jó hallani a hangodat! Kép

Telcsin hívom a dokim. Készítettem egy ütemtervet. Kb 11 hét és transzfer...Kép

És egy kérdés: A szurit csak a köldök alá a hasba lehet adni? Kar? Comb?
mot

Szilva Kép szerintem menj el "Sz" ügynökhöz, mert nem rágodnál hogy miért szúr, mi egy életre megtanultuk hogy a biztos rossz jobbmint a bizonytalanság.

TündiKép,örülj csak neki hogy ennyire roszul vagy mióta vártál már erre az érzésre, lassan letelik a 3 hónap és elmúlik, kitartás.

SaciKép, a fizetés ötleted tetszik, úgy nem haragudtál meg rám, de nem lehetett kihagyni a ziccert!

Mot Kép, reméljük nem találnak semmit,hétfőn túl leszel a HSG utána nagyon begyorsul majd minden,mi meg majd nem győzünk válaszolni a kérdéseidre, főleg SzilvaKép

Sehol nincs jele a mensinek, pedig tegnap vettem egy forró fürdőt, ici-picit barnázok, nem tudom hogy most mi a fene van ott bent. <!--attachment: babanet-talal_-353498.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.9**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tizomp Kép
Ha nem vagy nyugodt, akkor hívd fel a dokidat. Mondd el neki mi a problémád. Max. azt mondja: "Ez teljesen normális"

Mot Kép
Remélem be is jön az ütemterved. Nekem mostanában semmi nem úgy sikerül, ahogy tervezem Kép

Barbi Kép
Tényleg mennem kéne, mert azért még mindig érzem. Csak már úgy utálok elkéretszkedni a munkahelyemről Kép
Köszi a táblát. Ha mindenki el tud jönni, akkor úgy számolom, hogy 13-an leszünk.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Szilcsi, Saci, beszéltünk pszicho-val!
Az új stratégia, hogy bevezetünk egy apa-napot, amikor reggel a férjem viszi és ebéd után elhozza, csak ő korán megy dolgozni és este jön haza, de délben itthon ebédel. Talán így megoldható. Azt várjuk a dologtól, hogy kicsit oldódjon a hozzám való erős kötődése, hogy nem csak az anya van egyedül a világon... A többi napokon minden a szokásos, de az "üzlet" lényege, hogy akkor pedig nincs reggel hiszti. Már elmondtuk neki, várja!

Wish! Jól kezdődikKép ++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép, teljesen megértelek én mindig szabit veszek hol 1/4 v 1/2nap, nem kell szívességet kérnem a fönőktől. Most mondjuk énis nagy dilemába vagyok, bent senki nem tud a próblémámról, most hogy lombikra kerül a sor, felmerül bennem a kérdés hogy szóljak-e neki hogy miért fogok többször elkéreszkedni vagy táppénzre menni vagy inkább maradjak csöndbe.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Amica Kép
kívánom, hogy váljon be az új stratégia a gyerkőccel!

Tiza,
szerintem is kérdezd meg a dokit, normális-e, hogy már most ilyen állapotba kerültél!

Szilcsibe Kép
a szúrás nekem elmúlt mára - úgy látszik, a tegnapi volt a szúrós nap Kép

Barbi,
lehet, hogy én is el tudok menni szombaton - ha még beférek a keretbe Kép

Wish,
csak így tovább ++++++++++++++++++++++ Kép
gmarta

Amica Kép
Ez nagyon jó ötlet. Így remélhetőleg mindenki "jól jár" a családban!

Barbi Kép
Neked kell érezned, hogy milyen empatikusak a főnököd/-eid. Szerintem a legegyenesebb dolog megbeszélni ezt a problémát a főnökökkel, esetleg a közeli kollegákkal, mert úgy sokkal nyugodtabb szívvel készülsz a lombikra és csinálod végig. Tudjuk, hogy a stressz különösen veszélyes ránk.
Én megbeszéltem velük, mikor elkezdtem járni a BMC-be. Az én főnökeim igazán rendesek és megértők, és el is engednek bármikor, sőt még fizetést is kapok azokra a napokra mikor nem vagyok, de azért nem nagyon szeretek hiányozni ha nem muszáj.

Márta Kép
Mi az, hogy beférsz! Gyere, nagyon örülünk neked is! Melyik nap mégy a BMC-be?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
csütörtökön délre kell mennem K. ügynökhöz. Mivel még nem kellett sokszor mennem, egyelőre nem volt nagy gond a munkahelyi hiányzás (HSG-kor szabit vettem ki). Később viszont én is úgy gondolom, legjobb megbeszélni őszintén a főnökkel legalábbis, mi a helyzet. Az viszont nagy dilemma nálam, hogy hogyan kerüljem el, hogy a háromszáz-nemtudomhány fős cégnél mindenki erről csámcsogjon...
gmarta

Márta Kép
Emlékeztem, hogy a napokban fogsz menni! Kíváncsian várom a hogyan tovább-ot!
Én megkértem a főnökömet, hogy senkinek ne mondja el. Csak a kolleganőm tudja nálunk. (Legalábbis én így tudom) Egyébként meg már nem nagyon érdekel az sem ha megtudják. Teljesen érdektelen számomra a dolog.

Kép
Kép
szilva069

SZILVA, teljesen igazad van, elég jó a kapcsolatunk,de az a nagy próblémám mint Mártinak nem akarom hogy erről csámcsogjank a kollégáim,ha már egy ember tudja onnantól kezdve mindenki. Tudom hogy ki kéne zárnom az ilyen emberek véleményt de sajnos nem tudom, nagyon érzékeny vagyok .Valami köztes megoldáson töröm a fejem!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Szerintem ha tényleg normális a főnököd, és jó a viszonyotok, akkor mondd el neki mindenképpen, és kérd meg, hogy legyen diszkrét.

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
ha valami okos megoldás eszedbe jut, majd szólj nekem is, mert én is ezen agyalok már egy ideje - sajnos ha akárcsak 1 ember is tudja, az már tuti biztos, hogy kiszivárog... És bár a főnököm egy aranyos, kedves, szimpatikus, megértő pasi, hajlamos arra, hogy mindent elpletykáljon...

Szilcsi
mikor kell legközelebb BMC-be menned? 1 hónap múlva?
gmarta

Szilva, MártaKép
Felhívtam a dokim, igaz csak az asszisztenssel tudtam beszélni, de megnyugtatott, hogy ez teljesen normális és már érnek a tüszők.

BarbiKép
Szerintem is beszéld meg a főnököddel (bár Te ismered). Az enyém mindent tud, de én nagyon jóban vagyok vele, pedig 60 éves és férfi és nagyon drukkol.
Én egy kis szerveteben dolgozom (alig több, mint 10 fő), de ott is többen tudják. Engem ez nem zavar, nem érzem, hogy máshogy néznének rám v. sajnálnának v. pletykálnának. Szinte mindenki tud mondani hasonló esetet az ismerősi köréből. Szerintem nem ciki, nem abortuszra készülünk.

Kép
Kép
tiza

Márta
Szerintem ha nem akarnád, hogy megtudják mit szeretnél, akkor nem kellett volna a fényképedet felrakni. Sokan nézik az oldalakat. Bocsi

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Barbi Kép dehogy haragszom...

Szilcsi Kép en is unom a varakozast, de vegul meghoztuk a dontest es megyek a 6. inszemre is (valosziluleg) Kép - es utana talan pihenek egy kicsit, ugy csinalok, mint a tuncsu, hatha attol jol beijed a szervezem es terhesnek produkalja magat. Kép

IZa Kép jo a hozzaallasod. nagyon tetszik. Igen, nem abortuszra keszulunk, szoval nincs mit szegyellnunk..

Amica Kép remelem ez az apro valtozatas, mar sikert hoz. Es mellesleg neked is vegre lesz egy par ora szabadidod...Meg is erdemled. neked amugy sokat segit a ferjed? (gyerekekkel menni ide-oda, haztartas, )

Gyugyi Kép az jo mar !! ugyi vagy, fol ne add. gondolj arra, hogy 2 honap es itt a tavasz ! Egyel ceklat ha ehes vagy es ugyal sok sok vizet !
saci

Márta Kép
Én eljutottam már oda, hogy egyáltalán nem érdekel mások véleménye, pletykálkodása. Bár szerintem az emberek inkább együttérzők ebben a témában. Sokkal "kellemesebb" lesz úgy kivárni otthon a lombik eredményét, hogy a főnököd tudja, hogy nem lógsz, sőt még drukkol is hozzá Kép
Ha +jön rendes időben Piri, és ezúttal semmi nem jön közbe, akkor 3 hét múlva megyek tüszőnézőbe Sz. ügynökhöz. Utána pedig (Már le sem merem írni): Fagyibabás transzfer.
Mondjuk én már semmi jóra nem számítok, mert hónapról hónapra mindig közbejön valami. Közben meg kinéz nekem egy myoma műtét is valamilyen formában?????
Most viszont azon gondolkodom, lehet, hogy bemegyek hozzá a szúrás miatt. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez normális-e. Vagy, hogy érzem-e még egyáltalán. Biztos meghülyültem Kép

Találkozós lányok!
Szerintem hozhatnánk magunkkal néhány fotót is azokról a dolgokról, amit megosztanánk egymással. Pl. esküvő, lakás, ház, kutya, cica, nyaralás stb.

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Gratulálok a kitartásodért! A kolleganőmnek felajánlotta a doki, hogy nem kell végigcsinálnia az utolsó inszemet, mehet lombikra. Õ is úgy döntött, hogy bevállalja a 6.-at is. (Én tiszta hülyének tartottam, nem bíztam a dologban) És képzeld az uccsó inszem sikerült neki. Most 8 vagy 9 hetes. Remélem neked is sikert hoz ez az utolsó nekiveselkedés.
Olvasd vissza megint miket írtál össze-vissza Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva, jó ötlet, viszek képet a ház úráról ( manókának hivják és vadászgörényKép)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Jártok vele sétálni?

Kép
Kép
szilva069

Sackó,
nagyon keveset segít a férjem. A háztartás az enyém, még pl. soha sem mosogatott, főzés, mosás vasalás, minden. A gyerekeket napközben én cipelem mindenhova, hetente egyszer megyünk el együtt bevásárolni négyesben, a napi dolgok a boltból az is az enyém. Sétálni is velem, ez van, de reggeltől estig dolgozik. Mostanában itthon ebédel, legalább akkor kicsit találkozunk családszerűen is egymással.Kép
Így hát nem nehéz csak anyában bízni és csak anyára számítani, ami már sok is a gyerekeknek. Nagyszülők nem itt élnek, idősek is már.

Szilcsi, az jó lenne ha beköltöznének a fagyisokKép!

A férjem titkárnője is sokadik lombikos már, róla is tudják a cégnél és persze elengedik. A dolog másik oldala persze az, hogy olyankor apából mi meg még kevesebbet kapunk, de nagyon drukkolunk, hogy sikerüljön nekik.

Kép
Kép
Kép
amica

Szilcsi Kép ja,,ill lusta vagyok nekikezdeni a lombiknak, mert az azert komolyabb elokeszuleteket igenyel. itt meg mar ismerem a menetet. Tuncsut irtam.. Kép ajaj, - vagy mast is ? mast nem lattam, bar nincs idom hosszasan bongeszni,,,
ahova en jarok , ott nincs lombikozas, szoval nekem amugy is uj helyet kell talalnom majd. vagy a "jancsi"lesz, vagy lehet hogy mas. (ertheto vagyok, ugye?) engem a jancsiban az a borzaszto varakozas riaszt el. tudom, hogy mindent meg kell tenni, de lehet, hogy inkabb osszegyujtok tobb penzt es megyek egy maganhoz, ahol 5 perc max a varakozasi ido. A penztarcam es a turelmetlensegem vitatkozik egymassal . Kép hihihi
saci

Szilva Kép
Igen, hülyék vagyunk miKép
Egy egész kis családunk volt, de elajándékoztuk őket, ( 6 kicsi született tavaly szept), mostmár csak az öregek vannak meg, álmomba ne jöjjön elő amikor 8-an rohangáltak összevisszaKép.
Nekünk ők a gyerekeink, így is hívjuk őket , haverok nevetnek rajtunk hogy mindig siettünk haza mert etettni kell.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Sztem is jó ötlet a fénykép, habár az én esküvősömet már láttátok, házunk még nincs kész és vadászgörényünk sincs.

BarbiKép
Az unokanővéremnek is volt egy, csak szegény megszökött. A férje nem nagyon bánkódott miatta (ki nem állhatta), mindig azt mesélte, hogy mikor a lánya barátai jöttek hozzájuk látogatóba mondták neki, hogy "Fúúú, Józsi bácsi, itt nagyon büdös van". Igazából én sosem éreztem büdösnek és aranyos volt.

Kép
Kép
tiza

Amica Kép biztos nem lehet konnyu es tudom, hogy ez a nok sorsa alt.ban , de nem lehet, hogy pl heti 1 x par orat vkit kifizettek, es akkor pl csak 2 ben setaltok a ferjeddel? vagy csak te egyedul? vagy egy mozi? vagy barmi?
muszaj a feltoltodes.
De jo, hogy nekem meg gyerekem sincs, de mar azon toprengek, h hogy lesz szabadidom mellette. KépKép
Es csodalkozom, h nem engem valaszt egy bebi anyukanak ?Kép pedig azert jo dolga lenne itt... na bocs, csak hangosan gondolkodtam. hogy van a 3. baba amugy? novekszik szepen?
saci

Sac, együtt írtunkKép

Kép
Kép
Kép
amica

Lányok lenne egy kérdésem nektek mensi közzben szokot darabos vér jönni bocsi de nemtudom máskép irni és mitöl lehett
ildikoo5

Amica Kép
Nem lehet könnyű dolgod Kép

Sackólány Kép
Most inkább reméljük akkor azt, hogy nem lesz szükség a lombikra. Lásd Tüncsibe is titokban és misztikusan megterhesedett Kép

Barbi Kép
Dehogy vagytok hülyék. Nagyon édesek lehettek az apróságok Kép Nekünk is vannak babapótlók Kép

Kép
Kép
szilva069

Ildikó
Gondolom a méhnyálkahártya válik le ilyenkor! Szerintem ez nem baj!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszike én is erre gondoltamKépcsak ti többet tudtok mint énKép
ildikoo5

Kagyló,
egyáltalán nem zavar, ha valaki tudja. Nem is célom, hogy különösebben titkoljam. Viszont más (legalábbis én úgy gondolom) itt beszélgetni róla és más világgá kürtölni a dolgot.

Tiza Kép
örülök, hogy minden ok!

Szilcsibe Kép
türelem... ha tényleg úgy érzed, hogy szúr, akkor menj be, ha nem, akkor 3 múlva úgyis kiderül. Egyébként a főnökömnek + legközelebbi kollégáimnak úgyis elmondom, már csak azért is, mert ha egyszer eljutunk odáig, akkor tényleg szeretnék amennyit lehet otthon maradni - itt bent csupa stressz az élet és nem ritkán 10-12 órásra nyúlik a nap, az meg nem túl egészséges.
gmarta

Sziasztok CsajokKép

SzilvaKép
Drága, el kellene menned Sz.ügynökhöz, mindenképpen! Nehogy valami megint közbe jöjjön! Nem vészmadárkodom, de menj el!!! A fénykép jó ötlet, remélem nem felejtem el, én hozok valszeg az esküvőnkről bár már 5 és fél éve volt, és a babókról. Főleg Veronikáról van rengetegKép, mint első gyermek!

A lombikról: nálunk itt Fehérváron (ugyanis Pesten is van irodánk) a csajok és persze a fönökök mindnyájan tudnak róla, el is várják, hogy tájékoztassam őket. Amikor tavaly aug-ban bejelentettem a fönökeimnek, hogy hát nekünk természetes úton nem lesz gyerekünk, csak annyit mondtak, hogy sok sikert kívánnak hozzá. Nagyon rendesek és családcentrikusak. Férfi fönökömnek három gyermeke van és már a második unokája lesz.
A női fönökömnek is van már egy uncsija.
Nagyon tisztelem őket és jobb fönököket nem is kívánhatnék.
Én a lombikkal úgy vagyok, hogy ez sajnos életünk velejárója, abszolút nem szégyenlem, nem tagadom és nem is rejtegetem. Ez van!
Inkább az bánt, hogy egyre több fiatal van, rajtunk kivül, aki ugyancsak ezt az utat járja. Ezt tartom borzasztónak. Lassan a lombik rutinná válik, mint egy sima vizsgálati eljárás, mert oda kerül a társadalom, hogy szükség van rá a népesség növekedés érdekében.

Kicsit hosszú lettem, remélem nem haragszotok!

Márta, Saci, Amica, Iza, MotKép
Puszi mindenkinek!

SaciKép
Akkor hajrá inszem!!!

manda

koszi MAnda Kép
saci

Manda Kép
Úgy döntöttem nem megyek ma sem. Iszom a kamilla teát, és szerintem jobban vagyok. Szerencsénk van, hogy ilyen rendes főnökeink vannak Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Te tudod! Igen tényleg szerencsések vagyunk fönökök terén!Kép

manda

Szóval mindannyian szerencsések vagyunk főkökök terén, és szerencsétlenek baba terén. Már azt sem bánnám, ha fordítva lenne.

MandaKép
Szerintem jól teszed, hogy nem titkolózol. Nálunk azt hiszem a férjem kicsit zavarja és ő az alkalmazottainak nem beszél erről, mert elég rosszindulatúak, inkább örülnének neki.

SzilvaKép
Biztos, hogy nem nézed meg ügynöködet? Inkább menj kétszer feleslegesen, mint hogy egyáltalán. Azért bízom benne, hogy nincs semmi baj.

Kép
Kép
tiza

Kép
Kép

wish

Köszi a táblicskut WishKép
Hogy vagy? Hallottuk a jó híreket.

Kép
Kép
tiza

SzilcsikeKép
Azért annyira nem volt misztikus a dologKép Én valszeg nem tudok képet vinni, hacsak haza nem ruccanok Vasasra. Amúgy meg 3 éve már csak a számítógépen vannak fényképek (digitális fényképezőgép miatt). Még kigondolomKép Ja, valaki hoz fényképezőt??

SackóKép
Azért örülök, hogy nem hagyod ki a 6. inszemet. Tuncsu - nem rosszKép

MárcsibeKép
Nálam is sokan tudták a melóhelyen és mindenki aranyos volt, szurkoltak. Persze azt, hogy sikerült még nem mondtam el mindenkinek. Majd kicsit későbbKép Viszont ez nem szégyen. Az a szégyen, ha valaki megjegyzést tesz rá. Szóval, szerintem mindenképp beszéld meg a főnököddel.

TizaKép
Jó tüszőnövesztgetést! Ma már sokkal jobban vagyok. Remélem, a tegnapi csak egy kivételesen rossz nap volt, mert nem hiányzik az a jesszum-hányjak-vagy-ne-hányjak érzésKép

MandaKép
Én most elvesztettem a fonalat. Ki az a Veronika?

BarbiKép
A görények nekem is nagyon tetszenek. Tök jó fejek! Nem tudom, láttad-e a tv-ben azt a hörcsögöt, amelyiket beraktak egy kígyónak ebédre. Az meg nemhogy megette volna, hanem tök nyugiban együtt élnek azóta is. Hát zabálnivaló volt. Én amúgy a kis rágcsálókért vagyok oda.

AmicaKép
Irigylem, hogy így bírod a megterhelést. Nekem szerencsém van, mert a párom sokat segít. De persze, ha éjjel-nappal dolgozna, én sem várnám el tőle.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: