A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Betty:
Nem volt időm a tornán tanultakra gondolni Kép Olyan gyors volt minden Kép

Alvás: A kisasszony fél 1 óta alszik...remélem lasan felébred, mert a köztes fejés ellenére szét akarok durranni Kép
Tegnap meg ma végre sokkal intenzívebben szopizott, így legalább napközben nem kell annyiszor fejnem Kép Míg az egyikből szopizik, automatikusan "lefeji" az inger a másikat, amit töltök üvegbe. Kép De éjjel kis híján begyulladtam Kép Arra ébredtem, hogy ráz a hideg, és remeg kezem-lábam. Aztán mikor elindult a fejés, és a tej spicc, elöntött a meleg Kép Megkönnyebbültem Kép

Mamacka:
neked is nagyon köszi az sms-t Kép

Titati
titati

Titati, az én Bencém is fél egy óta aludt
Most kelt fel. Amikor az előbb ébreszteni aakrtam, nem volt hajlandó felkelni. És olyan mélyen aludt, hogy összepisilte magát!!!!:D Még az overáll is pisis volt (mivel a buszon aludt el, úgy hoztam haza)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Betti: a bér 75%-a a táppénz, éppen, ahogy Vikó írta!

Tünde: azt hittem, legalább már Ti szültökKép Erre is annyit lehet adni, hogy 3. baba hamarabb jön... Azért szorítunk, hogy végre nálatok is legyen vmi! CTG után gyere!
Kedves, amit a pocimról írsz, én is szeretem, és hiányozni fog, de inkább már a fiamat óvnám, mint a pocimatKép

Titati: örülök,hogy jól vagytok, és egyre ügyesebben megy a szopi Kincsőnek! Egész tejraktárad lesz a végéreKép

Vikó: félsz a csaszitól?

Csajok: Beszéltem Angival, nem tud belépni a babanetre, de szépen alakulgatnak a dolgok! Nem előzöm be, majd ő mesélKép De ennyit nagyon megérdemel, hogy megemlítsek!

Puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!!! Van más elérhetősége Anginak? Neki nincs MSN vagy Skype???
Megöl a kíváncsiság!!! Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="aa00aa">AnitaKép Szerencsére nem félek a szüléstől, legyen az bármilyen. Csak szeretném, ha baba "vajúdna" egy kicsit, fontos lenne neki... De persze okoskodni meg vitakozni nem fogok, ha másként alakul. De azért alig várom, Hogy Mariann elmesélje az övétKép

TündeKép Nagyon megértelek, szerintem most midnannyian ezen megyünk keresztül... Bár a rugdalózást meg pocaksimit semmiért nem adnám, azért csak akkor leszek tökéletesen nyugodt, ha a kőc már a szabad levegőn méltatlankodik Kép</font>

indianyo

Anita! Teljesen felcsigáztál Angit illetően! De azért ma majd jön valamikor beszámolni?

KépKép
nicika

Angi nincs fenn MSN-en! Kép

KépKép
nicika

Nem érKép Nem tudom képet feltenniKép

Pedig akartam Kata szobájárólKép

Remélem Angi megfogadta a tanácsom, hogy szupi dátum a maiKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita:
Megvárjuk a bárányhimlő lefutását, aztán tuti beszélek a gyerekorvossal. Már felvett a listájára, mint potenciális tejadót Kép

Titati
titati

Lányok!

Angi üzeni hogy jól van! Minden rendben velük! Babóca még mindíg nagyon jól érzi magát odabent, volt UH is! A belső méhszáj már enyhén nyitott, úgyhogy ha nem indul be a szülés szerdáig akkor lesz magzatvíz vizsgálat! A korábbi UH-os papírok alapján Lidinek a héten kellene megszületni!
Reméljük a magzatvíz vizsgálatra már nem kerül sor! Én drukkolok nekik nagyon! Kép

KépKép
nicika

Ja és azért írtam én, mert még mindíg nem engedi fel ez a fránya babanet!

KépKép
nicika

Próbálok nektek 38 hetes pocifotót feltenni!

Kép
Kilók és centik változatlanok, viszont a csíkok erősödtek!
És ilyen szemből:
Kép

KépKép
nicika

Bocsi, a felcsigázásért, de meg akartam hagyni Anginak, hogy meséljen!Kép Csak én is teljesen odalettem, mikor beszéltünk!
Jó-jó, még nincs a szülőszobán, de már nem olyan rossz a helyzet, mint 1-2 napja! A legfontosabb, hogy már a belső méhszáj is enyhén nyitott (ez nála már nagyon jó), úgyhogy hátha beindulnak az eseményekKép Erre mondtam,hogy szépen alakulgatnak!

Atyaég NICI, neked a végére jól beindult a pocid! Szép nagy lett a tiéd isKép De szerintem már te sem nagyon növesztenéd..., jól gondolom?Kép

Vikó: megértelek! Jó lenne a Picúrnak is "vajúdnia", de ha valamelyikőtök egészsége a császárt kívánja, sajnos muszáj! Gondoltam, hogy ezért várod Mariann beszámolóját!

Barti: mizújs? Te csak a híreket sasolod?Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Már valóban nem óhajtom növeszteni tovább! De hát látod nől mint a bolond gomba! Viszont két hete nem híztam semmit sem!

KépKép
nicika

Anita Kép
Hagytak vért bennem, de azért furcsa volt, hogy megintennyit vettek le Kép Volt nagylabor, vércsoport és ellenagyagszűrés, meg ez a cmv szűrés ismételve (már harmadszor) Kép
A párom hanyadt esett a pocidtól Kép Szerinte is király a pocid, csak baba van Kép

Vikó Kép
Köszi az infót Ágiról Kép Remélem holnap találkozom vele a klinikán a felkészítőn Kép

Zsu Kép
Örülök, hogy minden oké veled Kép Lányom is mindig el akar jönni velem szívhanghallgatásra, de ő akkor sajna suliban van.
Sikerült kipihenned magad? Vagy a fiad aludt helyetted?Kép

Mariann Kép
Örülök, hogy végre otthon vagytok Kép Klassz, hogy ilyen jó tanácsokat kaptatok a doki-védőnő házaspártól. Azért ez is ritka Kép
Pihenj sokat, amennyit csak tudsz, most ez a legfontosabb Kép

Mamacka Kép
Jó, hogy már ti is haladtok a szobával Kép Majd kérünk képeket Kép

Betti Kép
Sajnálom, hogy ilyen pocsék napod volt Kép Remélem most már jobban vagy és nem kaptál el semmit Kép

Tünde Kép
Gondolom, hogy büszke vagy a lánykádra Kép
Párban táncol vagy csoportosan? Képet nem kapunk? Kép
Dukkolok az esti nst-hez Kép Utána gyere a beszámolóval Kép

Titati Kép
Nem semmi alvókája van Kincsőnek Kép Klassz, hogy ilyen sok tejed van Kép
Vigyázz a mellgyulladással! Még jó, hogy felébredtél és le tudtad fejni időben a többletet Kép

Nici Kép
Köszi Angiról a híreket Kép Nagyon drukkolok neki, hogy gyorsan megszülessen Lidike Kép
Hajrá Lidike KépKépKép
Klassz a pocid és nem is olyan vészesek a csíkjaid Kép

Annácska 32+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita! Mire gondolsz?
Igen, olvasni olvasok,mert érdekel Angi, no meg egyre többet gondolok miattatok a szülésre is... eddig valahogy nem foglalkoztatott ugyebár! Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="119911"> Sziasztok,
de aranyosak vagytok, hogy így izgultok értünk!!!!
Nem tudtam belépni a babanetre, csak így a kedvencek közül előbányászva Nici tanácsára.
Látom már leírták a lányok a lényeget. Köszi nekik!!! Kép
Szóval mivel a belső méhszáj már picit nyitva van így gondolom beindult valami. Készülődik a kisasszony kifele. Szerdán kellene menni megint NST-re és amnioszkópiára. De én ma úgy pörgök, hogy tök jó lenne éjszaka szülni!!! Na, de a héten már tuti lesz valami.
Mariann,
nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok! Nagyon drukkolok Nektek, hogy minden a legjobban alakuljon! Jobbulást Neked! És várjuk, hogy néha-néha jelentkezz!

Puszi.
Angi</font>
angi79

<font color="119911"> Bartika,
ksözi szépen az aggódást. A kislányom egyébként Lídia lesz és nem Lívia. Kép
Tünde,
gyere majd NST után.
Zsu,
majd talán holnap. Kép
Annácska,
köszi-köszi!!!!
Nici,
így szemből nézve szép nagy lett a pocak!!!</font>
angi79

SZiasztok!

Mariann: üdv ismét itt Kép Gyors felépülést!

Tünde: elvileg igen, de majd holnap kiderül.

Angi: nagyon drukkolok Kép

cory 34+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi: akkor remélem, tényleg nem baj, hogy kotnyeleskedtem, de úgy odavagyokKép Bízom benne nagyon, hogy lesz vmi nálatokKép

Annácska: tényleg annyira furcsa, hogy még ilyenkor ennyi vért levesznek...ők tudják! De ilyet, mutogatni a pocimat a pasiknakKép Amúgy nekem meg sosem tűnik akkorának (bár a szülésznőm is megkérdezte,hogy tuti, nem vagyok elszámolva, mert olyan a pocim,mint egy 40 hetesnek - múlt héten, mondtam is, hogy az UH szerint nagyon közelítünk hozzáKép) - szerénytelenség nélkül -! És ugyanezt mondja Hajni is (szül.nő), hogy "tiszta gyerek" vagyokKép

Barti: Nem is értemKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi! Jaj, tudom én, hogy Lídia lesz, csak a nagy izgalomba írtam el... Kép
Drukkolok neked nagyon!

Mi ma voltunk terhesgondozáson. Minden rendben, persze a vérnyomásom a béka feneke alatt... nagyon szimpi volt a dokim, mert elmondta, hogy megint nézünk kókusz vizsgálatot és hogy ennek mi normális esetben a menete... a szülés előtt is fogok kapni antibiotikumot, aztán a szülés alatt, infúzióban (ennek nem annyira örülök, mert akkor hogy fogok járkálni, meg labdán vajúdni? Vagy majd kapok olyan guruló állványt??? ) és a babánál is nézik majd azonnal. Megnyugodtam, de mondtam is neki, hogy hát sajnos ez nem mindenkinek ilyen evidens. Kép

Meg egy kis dícséretet is bezsebeltem dokibácsimtól, mert nem híztam az utóbbi egy hónapban, maradtam +8kg-nál, most vagyok 60 kg. Kép

Vas Ildi! Merre vagy? Te is ritkábban jársz felénk! Fiúk nem betegek már?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Ma mi is védőnőnél és orvosnál voltunk.
Van egy pici fehérje a vizeletben, a vérnyomás pedig teljesen ingadozó, a 107-től a 134-ig ma mindent produkáltam /itthon méregettem/, remélem ezzel azért nem lesz gond.

Egyenlőre úgy néz ki nem szülünk, mert a méhszáj változatlan /3110/, méhtevékenység semmi, a csajszit ébresztgetni kellett az nst-re.
Fejecskéje 92mm, a comb hosszát állítólag az apjától örökölteKép

Holnap szülésznő tali és még egy vérvétel is vár ránk.

Jövő hétfő nst.

Minden reggel bekukkantok, de most nagyon lustik a babák úgy látom!

Kezdjetek el szülni, mert addig én sem szülhetekKép

Ja, streptot levette, emlékezett rá, hogy múltkor rákérdeztem, most kérnem se kellett.Kép

Becsi 36+3
becsi
Iklad

Anita Kép
Annyira tetszett a pocid, hogy muszály volt megmutatnom Kép
Nagyon klassz a pocid Kép Olyan kis hegyes és csak a pocid nőtt meg Kép

Angi Kép
Nincs mit Kép Emlékszem mennyire vártam már én is a lányomat (túlhordtam) Kép
Akkor most éjjelre szurkoljunk? Kép
Hallod ezt Lidike! Anyuci már ma éjjel szeretne a kezében tartani Kép

Annácska 32+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

AngiKép Pedig annyira izgultam értetek!!!! Bár még egy gyors szülés beleférne a mai napbaKép Na???

Anyósom LídiaKépKépKépKépKép

Annácska, sajnos én már nem tudok aludniKép Se éjjel se nappalKép Nagyon fáradt vokKép És már így lesz amíg be nem idomítom a kisasszonyt hogy hagyjon minket aludniKép

Zsu
Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Megjöttem az NST-ről.
Szívhanggal minden rendben volt, méhszáj tovább nyílt és kicsit puhaKép
3 lehetőség merült fel:
1. csütörtökig magátől beindul a szülés
2. csütörtökön reggel 7-re megyek a kórházba és ha tovább nyílt a méhszáj akkor beindítják
3. nem megyek be a kórházba és akkor kétnaponta nst, de jövő hétfőn mindenképp beindítják

Mit csináljak? Én szívem szerint kivárnám az időt.

Kérdés azokhoz, akiknek kis korkül. van a két gyerek között:

Melyik jobb? Ha a gyerekek otthon vannak és úgy hozzuk haza a babát, vagy ha mi megyünk előbb haza és utána hozzuk haza a nagyokat??

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bartika, én is kaptam a szülés alatt AB-t, nem az elején kötötték, szal először még lehetett járkálni, utána branül, guruló állvány, de simán lehetett közben labdázni (nagyon bevált nálam!). Nyugi, nem gáz az egész, pedig én az össz-szülésből attól tartottam a legjobban, h majd hogy fogom utálni a karomban a branült KépKépKép

Bocs a belekottyért,
Ann voltam a 2003 nyárvégi + 2006 nyáriból

UI: látom Ágiboszit keresitek, jól vannak, egyben Kép, viszont a gép dögrováson Kép
annann

Tünde: mi együtt hoztuk haza a babát Baluval Kép És most is ezt tervezzük. Jön a fickóm kocsival, és ott lesz a két fiú is. Balu anno teljes átéléssel csodálta Zsomát a kocsiban Kép

cory
Budapest

Becsi: még ne is szülj, hisz van még időd bőven!!Kép

Annácska: csoportban táncol, jelenleg 3 formációban (nagycsoport, kisebb csoport, 4-es)
Keresek majd képeketKép

Bartika: örülök, hogy minden rendben volt, a vérnyomás jobb ha alacsony, mintha túl magas lenne

Angi: akkor lassan, de bztosan indul a dolog!!KépKép

Nicika: tényleg nagyott nőtt a pocid, a csíkokkal meg ne is törődj!

Vikó: most már lázban égek, hisz a legtovább amíg bent maradhat az 1 hét!!!KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nici: nem érem el a táblát, ügyködtök rajta?

cory
Budapest

Nem hiszem el hogy feltöltötte a képet!

szóval íme: Kata kuckójaKép

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nem hiszem el hogy feltöltötte a képet!

szóval íme: Kata kuckójaKép

Kép

Zsu

(elsőre mégse tökéletes)

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">TündeKép Kivárjátok ti azt az időt, úgy érzem Kép Hiszen úgy is az a legjobb, amit te annak gondolsz Kép

De megértem a lázban égést, jaj de nagyon is Kép

AnitaKép Azért egyébként is várom Mariannkát ám Kép </font>

indianyo

<font color="119911"> Tünde,
akkor most már tuti, hogy szinte egyszerre szülünk. Aludj rá egyet és gondold át, hogy mi lenne a legjobb a babának és Neked! Drukk, hogy magától induljon be csütörtökig Bettina.
Zsu,
nagyon helyes lett ez a lányszoba. Kép A gyors szülésben benne lennék. Kép
Becsi,
én kezdenék. Kép
Bartika,
ügyi vagy a kilókkal! Inkább nézzék többször a kókuszt. És nyugi nem lesz gond.</font>
angi79

Zsu Kép
Sajnálom, hogy nem tudsz aludni Kép Nevelgesd már a pocakban Katát Kép
Nagyon klassz Kata szobája Kép A tapéta rózsaszín?

Tünde Kép
Örülök, hogy jól vagytok Kép
Nem egyszerű a döntés. Drukkolok, hogy magától beinduljon csütörtökig Kép
Nálunk szerintem úgy lesz a hazaszállítás, hogy apával közösen jönnek értünk a kórházba Kép

Annann Kép
Gratula a kistasóhoz Kép Pont ideális a korkülönbség Kép
Köszi az infót Ágiról Kép

Annácska 32+0

annácska

Sziasztok
Most meg a topik nem volt nálam se, mint AnginálKép

Angi
Most már tényleg, nagyon izgulok értetek, hogy minél hamarabb kezetekben lehessen Lídi.KépKépKép

Tünde
Remélem te is ilyen jó hírekkel, jössz.KépKépKépImádom nézni az ilyen fellépéseket. Főleg a piciket, olyan édesek.Kép Biztos tele vagytok videó felvétellel! Az én keresztlányom is jár fellépni és versenyekre
Képzeld éjjel jól aludtam és FEKVE! KépRemélem ma is így lesz.

Cory
Nagyon jó a tábla, ügyi vagy! JKomoly, hogy nálad még mindig tanyázik rókica?Kép

Anita
Te pocid se semmi! KépÉn nem nagyon látom a csíkokat, talán a köldököd alatt van?
Szerintem is lent van már. Alakul, te is mész hamarosan!KépKépKép

Nici
A tiéd se semmi és szerintem, hasonlít az Anitáéra.KépKép De lehet, hogy benéztem majd a többiek, megírják, ha mégse hasonlít. A te csíkodat jobban láttam.KépKép

Mariann
De jó nektek már itthon vagytok a Istvánkával. KépGyorsan gyógyulj fel!

Annácska
Nálad mit néznek ennyi vérből?Kép Tőlem kettőnél többet soha nem vettek le.
Nincs otthon sztetoszkópod, mert akkor a lánykád meg tudná hallgatni a baba szívhangját.Kép
Már hívhatjuk Donátnak? Vagy még bármi lehet?

Zsu
Várjuk azokat a bútor képeket!

Vikó
Nekem 17-ig bent kell tartanom Levit ,mert akkor van az apja szülinapja, Képés akkor jön haza a családom Tunéziából. Így még egy kicsit maradnék, de ha menni kell megyek szívesen.Kép

Nadine
Vigyázz a párodra, mert ez durva ami mostanába a focistákkal történik. Szegény megfagy a kapuba.

Ildi
Tényleg eltűntél, mi van veletek?

Mamacka
Akkor megkaptátok a szobát?Kép

Becsi
A fehérjét helyben nézik ilyen papírral? És ilyenkor mi van, ha van benne?

Lyly
Ne csalogass minket, mert a végén beállítunk húszan.KépKépKépKép

Nem tudom kit hagytam ki attól bocsi.

Babetta és Levi 36+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Annácska, nem a tapéta halvány narancssárga fekete csillagokkal. Ez még az én gyerekkoromból maradtKép Anno mikor ideköltözött a párom, terveztük hogy felújítjuk a szobát, de aztán elmaradt, most meg már minek mikor idén elköltözünkKép

Együtt érzek Lyly-vel, mi is egy szobában vagyunk, csak mi két gyerekkel. Majd ha egyszer rend lesz (na arra kíváncsi leszekKépKépKépKép) Akkor majd körbefotózom a szobát, hogy lássátok, milyen zsufi van. Az a poén, hogy egy 160 nm-es házban élünk mi négyen, mégse terjeszkedhetünk, mert anyuéké, meg a tesóké és ugye hétvégenként hazajönnekKép De a rezsi felét azért nekünk kell kiperkálniKép Erről írtam a múltkor, hogy még egy szobát se voltak hajlandóak ideadni (a hugom) pedig aztán neki tényleg nemigen van rá szükségeKép

Zsu
35+0

Mára elköszönök, hazaért a férjem, mostmár vele foglalkozok, meg aztán ő ül ideKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tünde! Nagyon izgalmas a helyzeted! Én nem indíttatnám ha nem muszály! De ez a te döntésed! Én azért szorítok hogy beinduljon csütörtökig! De legkésőbb hétfőig! Kép

Már elérhető a tábla! Csak muszály volt pár képet kiszednem belőle, mert betelt a tárhelyem! Kép Úgyhogy a finiselők képeit leamortizáltam! Bocsika! Illetve még azzal sem végeztem teljesen!

Zsuzsófi! Nagyon szép lett a gyerekszoba! Elismerésem!

Babetta! Fütyülök a csíkokra! Azt akarod mondani hogy az én hasam is van olyan nagy mint Anitáé? Azért szerintem nem érem utól! Kép

KépKép
nicika

Zsu
Jó a szoba, és ügyes vagy hogy összeszerelted,Kép de tényleg rózsaszínnek látszik.

Nici
Szemből nézve olyan Kép.Oldalról más Boti babaháza.Kép

Tünde
Várom a képeket a lányról.Kép
Hú akkor most már nálatok is nagy az izgi, még a végén, egy napon fogtok szülni Angival.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nici
De lehet, hogy a nadrág miatt van, mert rajtad is olyasmi van, mint Anitán. Na majd a többiek megmondják.

Jó éjszakát mindenkinek!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory, Annácska: köszi!! Megbeszéltük és úgy lesz, hogy együtt hozzuk el a babát a lányokkal a kórházból. A Szabolcsba mondjuk még látogatni sem mehetnek 14 éven aluliak, de majd a kocsiban megvárnak minket.

Kivárjuk a jövő hétfőt, ha addig nem történik semmi, mert nem vagyok híve a szülésindításnak.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nem is gyerekszoba, csak gyereksarokKép Vele szemben van a Bence sarka, köztük meg a mi ágyunkKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta! Kép Szóval a lényeg hogy már az én hasam is jó nagy! Meg aztán Anitáé fiút rejt, enyém pedig kislányt!

Tünde! Ha úgy nézzük a dolgokat, akkor már csak max. 1 heted van és a karodban a kiscsaj! Kép

KépKép
nicika

Babetta Kép
Örülök, hogy sikerült az éjjel fekve aludni Kép
Most pihenj még ameddig lehet, mert a szülés után már nem nagyon lesz rá időd Kép
Gőzöm sincs mit néznek ennyi csőből, eddig még sosem úsztam meg 5 alatt, kivéve az AFP-t, meg a terhelésescukrot, ott csak kettő-kettő volt Kép
Hívhatjuk Donátnak, de még mindig nem döntöttük el a másik nevét. Mindhárman mást akarunk és még az sem tuti, hogy a Donát lesz az első keresztneve Kép Még van időnk eldönteni Kép

Tünde Kép
Ha nem a főbejáraton mentek be, hanem hátulról a lépcsőknél, akkor sutyiban fel lehet menni az emeletre, nem lát meg a portás Kép

Zsu Kép
Akkor külön dicséretet érdemelsz, hogy ilyen jól összehoztad a szobát egy parányi helyen Kép

Annácska 32+0

annácska

<font color="119911">Babetta,
király, hogy ment az alvás. Reméljük ez tartós állapot lesz a szülésig.
Tünde,
igazad van. Drukk, hogy beinduljon!
Nici,
nem baj. Sőt, nálam kiveheted az összeset, ugyis benne van az albumban minden. Kép
Vas,
merre vagy?

Jó éjt mindenkinek!</font>
angi79

Nici Kép
Épp erre gondoltam én is mint Angi, hogy akinek van albuma annak csak a linkjét kellene betenni, meg mondjuk az utolsó pociképét és máris lenne helyed Kép

Annácska 32+0

annácska

Nicika: hát igen! max. 1 hét!!Kép

Annácska: köszi a tippet, ki sem bírnám ha nem láthatnám őket napokig!!

Angi: akkor indul a "verseny"KépKép

Zsu: nagyon hangulatos a kislánysarok!Kép

Babetta: akkor hiába gondoltam rád éjjel, ülve az ágyban? Te meg közben jót aludtálKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tündi!
A Szabolcsban 2002-ben azért simán felengedte a portás az én 8 éves lányomat, meg a szobatárs 3 éves kisfiát is.
(Vitatkoztunk is a kórház topikjában erről Gyurival, azzal az ide írogató nőgyógyásszal, aki akkor még itt dolgozott - most meg a Dél-Pestiben.)
Nagyon szurkolok, hogy ne kelljen indítani. Kép Kép
Borcsa
37+6

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: köszi!!Kép
A csecsemősök mit szólnak ha meglátják a gyerekeket? Jaj, annyira vaskalapos kórházKép
Összesen 6 baba-mama ágy van, remélem lesz ott helyünk!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt Kép

Babetta: komoly. De már feladtam, hogy szülés előtt megszabadulnék tőle.
Az éjszakák nekem is hullámzóak. Van, hogy kiköltözöm hajnalban a fotelba, és ott alszom tovább, de ma éjjel én is fekve aludtam Kép Mondjuk a tegnapi napom jó húzósra sikerült, úgyhogy nem csodálom.

Tünde: a Szent Imrébe sem lehet szerintem látogatni. Illetve az emeletre feljöhetnek, a folyosóra meg senki nem jöhet be úgysem. De pl Zsománál Balu csak az autóban ült, mert a PIC-re aztán tényleg nem jöhetett fel, de az a 15 perc is nagy élmény volt neki az öccsével Kép
Drukkolok, hogy rád is hassanak a frontok, ne csak rám Kép Tegnap azt hittem, megszülök. Rémes volt.

cory 34+5

cory
Budapest

Látogatási időben a baba-mama szobából is be kell adni a kicsit. Csak az üvegen át mutogatják a du.-i látogatáskor.
Drukkolok a baba-mama szobához!!! Kép Kép Kép

Borcsa
38+0 Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: