A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok lehet hogy ismét korán örülte, csak egy napig volt vérzésem( 3 nap szokott lenni)ma már semmi nem volt.Ezt most akkor vehetem mensinek?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Szerintem ha piros volt a vér, akkor mindenféle képpen az volt. Végülis véreztél a műtét után eleget!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép, igazad van, sikerült meggyőznőd! piros volt egyértelműen,és elég sokáig véreztem a műtét után, köszi Szilvi!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

SacikaKép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Akkor lehet, hogy most lombikozni fogsz?

Ma Mandával megjöttünk a BMC-ből. Tök gyorsak voltunk, fél 9-kor már végeztünk is. Tök jók az eredményeim, úgy örülök. Méhnyálkahártya 10 mm, és bal oldalon van egy 22 mm-es tüszőm, ami ha szerdáig megreped magától, akkor pénteken lesz transzfer, ha meg nem, akkor szerdán kapok egy tüszőrepit és akkor hétfőn lesz a transzfer. Jó lenne, ha megrepedne a kis drága.
És rá pár napra meg Mandának is lesz, de majd ő elmondja.

SzilvaKép
Sajnálom ezt a szúrkálást, de nem biztos, hogy ez rosszat jelent ám. Tudod nekem is 2 hónapja szúrkál, azt hittem ciszta, de semmi nincsen. És a tüszőm is a bal oldalon van. Szóval én sem tudom mi ez. Mondjuk nem is mondtam Sz. ügynöknek.

BarbiKép
Sztem is ha rendes piros vér volt, akkor mensi volt. Aztán az is lehet, hogy még be fog indulni jobban is.
mary78

MaryKép

Ez aztán szuper hírek, bízzunk benne hogy megrepedt magától, mégis csak az jobb. De jó hogy ismét beültetésre készül.
Manda eredményeiről nem tudsz valamit, lesz nála beültetés?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mary Kép
Örülök a jó híreknek! Szurkolok én is KépAkkor ma csak egy ultrahang volt? Magadnak adod be a gyógyszert? Mesélj! Gyógyszerköltség hogy alakult? Hány petike érett meg?
mot

BarbiKép
Én is bízom benne, hogy megreped magától, elvégre 22 mm-es. Annak csak meg kéne, nem? Jó lenne pénteken túl lenni rajta. De tudom mi van Mandával, csak azt hittem, jelentkezik ő is. Csak nem bánja, ha megírom.Kép 9 mm-es a nyálkahártyája, van neki 12-es, 13-as tüszője, kicsit emeltek a Puregon adagján, és pénteken kell visszamennie. Jövő hétre neki is kinéz egy transzfer.Kép

MotKép
Nekem van 2 fagyasztott embrióm, őket ültetik be. Most az Eleviten kívül semmit sem kellett szednem, vagy szúrnom. Ma vagyok a 12. napon, ezért kellett UH-ra menni. Annyi, hogy mától az Utrogestan-t (hüvelygolyó 3*3) dugdosni kell.

Ja, és kérdezte Sz., hogy szeretném-e szúrkálni magam Progeszteron injekcióval, aztán mondtam, hogy ha ő úgy gondolja, hogy érdemes, meg attól nagyobbak az esélyek, akkor igen, de aztán azt mondta, hogy szerinte nem sokat számít. Úgyhogy nem szúrok.

És képzeljétek, találkoztam azzal a párral, akiknek velem egyidőben volt a beültetésük (csupán 1 db fagyist ültettek be), és már tök nagy a lány pocija. Olyan hihetetlen. Ja és mondták, hogy az az egy kettéosztódott, de aztán időközben az egyik elhalt, most fog felszívódni.
mary78

Mary Kép
Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok Kép
Akkor te nem fogsz tudni jönni a talira Kép
Na nem baj, elnézzük neked ez alkalommal Kép
Képzeld felhívtam ügynökünket a szúrás miatt. Mondta menjek be hozzá délután. 2-re megyek.

Kép
Kép
szilva069

Nagyon furán műxik a bnet Kép

Kép
Kép
szilva069

MaryKép, irigykedek ám egy picit jó! Nagyon jónak találalom hogy minden szúri nélkül ilyen szép tüszőt produkáltál, ügyes vagy! Hogy én hogy utáltam a kúpokat, a fele mindig visszajött(pfujjj),de a pockokért mindent!

Köszönöm hogy leírtad hogy mi újság Mandával, remélem nála is minden rendben lesz és jövő héten beültetés,elég jónak tűnik a nyálkahártyája még vastagodhat is neki, szuper hírek!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva, lemaradtam valamiről, miért kell szúrnod magad? Még is beültetés vagy más miatt?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mary, Manda Kép
drukkolok nektek, hogy most minden ok legyen!

Szilcsibe Kép
mióta mondtad, hogy szúr a jobb oldalad, az enyém is rákezte... bár HSG óta szinte minden nap szurkál valami, csak eddig bal oldalon volt. Remélem, minden rendben lesz nálad és semmi rosszat nem jelent a szurka. Majd tudósíts, mit mondott ügynököd!
gmarta

Barbi Kép
Az oldalam (petefészkem) szúr, nem én Kép

Kép
Kép
szilva069

Márta Kép
Nekem nem szokott szúrkálni, még a sima pé-t sem szoktam megérezni, úgyhogy kicsit aggaszt a dolog. De már lehet, hogy csak beképzelem magamnak. Sajnálom, hogy ragályos ez a szúrkálás Kép

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Biztos az tett jót, hogy mostanában majdnem mindennap piáltam. Még tegnap este is Bacardiztam. De mától csak a vörösbor megy.Kép
Egyébként az Utro-t én is nagyon utálom. Meg hát érdekes lesz itt a munkahelyemen dugdosniKép

SzilvaKép
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond drága doktorunk.
Nagyon mennék ám a talira, de ha még hétfőn is lenne a beültetés, akkor meg azon paráznék, hogy hátha a vonaton elkapok vmi influenzát vagy ilyesmi. Szóval még nem tudom. De nagyon mennék, az biztos.
Ja mondta Sz., hogy figyeljem a baloldalamat, hogy tudjam mikor reped meg. Hát köszi, egyrészt sose éreztem a peteérést, másrészt meg ha a jobb oldalam szúr egyfolytában, hogy figyeljem a balt?
mary78

Mary Kép
Elhiszem, hogy szeretnél jönni, de tényleg most inkább ne! Én is nagyon irigylem azokat, akik megérzik a pé-t.
Én akkor éreztem, amikor volt vagy 10-20 tüsző bennem Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Csak most tudtam írni, fönökök elmentek ebédelni.
Látom Mary már megírt mindent!
Köszi MaryKép, egyátalán nem baj! És még egyszer köszönöm, hogy elmehettem veletek és hoztatok-vittetek!
Na, szóval már nem tudom melyikben, de az egyik petefészkemben 12-es, a másikban 13-as a tüsző.
A Puregont 50-ről felemelte 75 egységre, gyorsan adott is egy újabb receptet!Kép
Kérdeztem tőle, hogy jövő héten transzfer? Mondta, pénteken megnézzük, de úgy gondolja igen.
Kicsit most feldobodtam, úgyis eléggé le vagyok lombozodva mostanában.
Főleg, hogy kaptam egy elég rossz hírt egy ismerőstől, nem tudom megírjam-e nektek, lehet, inkább nem. Nem akarlak elszomorítani benneteket!

Puszi mindenkinek!

SzilvaKép
Akkor Sz.ügynökkel találka?Kép Remélem minden ok, vagy megtalálja a problémát!

manda

SzilvaKép, ezt finom szólja elba.....Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na még írni se tudok,szólja= szólva:o

MandaKép nagyon örülök hogy egy kicsit feldobodtál, rádfér már igazán!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Nagyon szép a mnyh. és a tüszők mérete. Meg vagyok veled elégedve Kép Csak így tovább! Mennyi most egy doboz Puri?
Írd még légyszi!

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Kép
Saci szokott ilyeneket írni Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszönöm CsajokKép
Igaz a Maryé mellett az enyémek eltörpülnek Kép (nem vagyok ám irigyKép), de azért nem olyan rosszak!Kép

SzilvaKép
Egy doboz Puregon 50% támogatással: 15.432,- Ft.
Ez most már a második doboz! Remélem segíteni fog!

manda

Manda Kép
Akkor nem ment feljebb az ára ősz óta Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nekem is szúr a bal oldalam (néha a jobb is). Ez lehet a hormonoktól? (Closti, Gonal) Még csak a 6. napon vagyok. Izgulok érted.

MaryKép
Nagyon szép eredményeid lettek, remélem minden rendben lesz

és MandaKép
Persze neked is megy a drukk.

Már alig várom a talit. A férjemnek alig tudtam elmagyarázni mi ez. Egyre csak azt kérdezgette, hogy most csak ezért fel akarsz menni Pestre (és nézett bután.) Végül rá tudtam beszélni, hogy jöjjön el és addig biztos talál magának elfoglaltságot. Végül egy cégvezetővel megbeszélt valami találkát, meg előtte elmegyünk egy üzletbe vásárolni. Azóta nem pisztergál.

Kép
Kép
tiza

MandaKép
Viszont neked kettő vanKép Ne izgulj, beindulnak azok! Ja és nagyon-nagyon szívesen. Remélem pénteken is tudunk vinniKép

MártaKép
Neked mikor is derül ki, hogy inszem vagy lombik? Bocs, de most egy kicsit össze vagyok zavarodva. Ha jól emlékszem, az egyik petevezetőd átjárható, ugye? Ja és köszi a drukkokat! Viszonozni fogom, hidd elKép
mary78

Ja és csajok a taliról lécci csináljatok sok-sok képet, legalább hadd lássak képen mindenkit, ha már élőben nem tehetem! Akkor ígérem én is teszek fel magamról majd mostani képetKép
mary78

Szia Mary Kép
Sajna fogalmam sincs, mikor derül ki, h inszem v. lombik, ugyanis hiába átjárható az egyik pvezető (jól emlékeztél), mégis laparoszkópiát+hiszteroszkópiát javasolt a HSG-t végző doki. Csütörtökön kell visszamennem kontrollra, aztán gondolom, K. ügynök majd megmondja, hogyan tovább.
Jó, hogy ti legalább haladtok előre Kép
gmarta

MártaKép
Hát sajnos ezen a laparon sokan átesünk, de még mindig jobb így az igazi beavatkozások előtt, mintha közben derülne ki valami bibi. De biztos nem lesz semmi, csak jobb tudni is ezt. És Te is haladsz előre, meglátod sitty-sutty eltelik az idő, aztán azon kapod magad, hogy milyen ügyesen döfködöd a hasadKép
mary78

MártaKép
Ne izgulj a műtét miatt, tényleg nem akkora dolog. Így utólag már csak az maradt meg, hogy végre el tudtam olvasni azt a könyvet, amit még októberben vettem Skóciában és pihentem is. És (nem tudom, hogy van-e összefüggés)az utóbbi időben most volt olyan először, hogy nem barnáztam se a menzi előtt, sem a menzi után egy napot sem. Igaz pár csepp vér a megelőző két napban volt, de az belefér.

Lányok! Már a cicim is szúr.

TüncsibeKép
Nagyon eltűntél, mi újság veled?
Hiányzol.

Kép
Kép
tiza

Akkor tehat (zolner) BARBARA neven van a fogalalas
11 en szombaton 11 kor, a Mammut I. ben, 3. emelet, JO's cafe, (nagyon kicsi hely, sarkon van) --> emeleten leszunk mi, ott kenyelmesen elferunk.
mondtam, a kavezoban, hogy inkabb inni fogunk, nem enni. De persze aki akar, az ehet is...
DE JO lesz talalkozni !!! KépKépKép
majd meg olvasok vissza, csak atfutottam idaig, lattam az elirast Barbi Kép olyan leszel mint en ! hihihihihi

puszi :sackolany
saci

Mary Kép
emlékszem, amikor Te kezdted a szurizást - mintha már ezer éve lett volna, azóta teljesen edzett lombikozó lettél Kép remélem, hamarosan csatlakozhatok hozzád! és hogy addigra nálad már véget is ér a kísérletezés fázisa és csak nőnek, nőnek a kis jegesmacik Kép

Tiza Kép
hát próbálok bizakodó lenni, de azért aggódom is rendesen. mi van, pl. ha kiderül, hogy endometriózis, ami több hónapos kezelgetéssel jár - közben meg szépen lassan megöregszem Kép Tudom, amíg ott nem tartok, hiába izgulok rajta, mert fölösleges. Te már elkezdted a tablettákat meg a szurikat? Meddig kell adagolnod?
gmarta

Saci, honnan tudtad a nevemetKép, e-mailből igaz,kicseleztél, de nem baj.Kép

Ott leszek szombat 11 kor, köszi hogy lefoglaltad!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MártaKép
Én is féltem az endótól, de azon is lehet segíteni. Akkor legalább tudja az ember, hogy mi a probléma.
Már eszem a clostit 3-7. napig 2-őt naponta, Gonalból pedig az 3-5. napig naponta, utána minden másnap 75 egységet szúrok. Az utolsót a 11. napon. Utána 13-án megyek tüsző nézőbe, és ha minden rendben aznap beadhatom a tüszőrepi szurit. Kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem nem csak egy tüszőm lesz, mert annyi volt gyógyik nélkül is.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
miért kell ennyiféle gyógyit szedned? hormonok miatt? vagy hogy jobban érjenek a tüszőcskék?
gmarta

MártaKép
Igazából nálam minden rendben volt, a hormonok is meg egyszer tüszőérést is néztek UH-n, de a doki szerint rásegítenek a gyógyik és így sokkal nagyobb az esélye, mert biztosan szép tüsző/k lesz/nek. Én megbízom benne, nekem nagyon úgy tűnik, hogy érti a dolgát és csak jót hallottam róla. A lapart is ő csinálta és nagyon jó fej volt a műtét előtt is és utána is és már semmi nem látszik belőle, pedig jan. 13-án volt és nagyon hamar fel is gyógyultam (persze ez azért a klassz szervezetemnek is köszönhető, mindig is ilyen voltam.)

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Elég szarul voltam ma, most kezdek úgy-ahogy rendbejönni. Már tegnap este is rossz volt a gyomrom, amire jött a fejfájás. Erre meg gyógyszert nem szedhetek a baba miatt. Reggelre persze még mindig fájt a fejem+hányingerem is volt. Azért kajáltam, de egész nap nyomott a gyomrom. Most épp chilis mexicorn-t eszek, ettől jobb lettKép Ügyi vagy, hogy tudod szúrni magad.

SackóKép
Az hogy az emeleten leszünk azt jelenti, hogy a kávézón belül van emelet és ott?? Amúgy én fogok kajálni, mert biztos tök éhes leszekKép

Manda, MaryKép
Szuper hírek! Megy a drukk!!

Többieknek puszi! Bocsi, de most ennyire futotta.
gtünde

TüncsibeKép
Jó, hogy jelentkeztél. Gyógyulj meg és vigyázz magatokra!
A chillis mexicornt én is imádom. (Igaz én mit nem?)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok LányokKép!

TizaKép
Értem, akkor most Szaktanácsadóként működszKép

SaciKép
Saci, az ikrek hamarabb születnek, úgyhogy még simán szülhetsz októberben...Kép Kép Kép
A találkozón ha kiírjátok az asztlara, hogy Baba-randi, akkor senki nem fog semmit hinni...ÁááááááááááááKép

GtündeKép
Majd fogod látni, ne félj!!!
Nálunk az előzmények miatt volt lekövetve a Csöpp a 4. héttől Kép
Ami a kívánósságot illeti:
sós, savanyú, sós, savanyú, kakó, sós, savanyú, sós, banán, sós, savanyú... Így aztán nincs sok gond a főzéssel, a szagoktól amúgy is hányok rögtön. Az uramnak elmondom hogyan készül az aktuális vacsora. Megpucolja a büdöseket, én megpucolom a kellemeseket. (Ez változó, mimikor válik büdössé. Pl. a kelő kenyér is azzá vált tegnapelőtt...Kép )
Aztán mikor megvagyunk a pucolással, pirít-paprikáz-szellőztet. Ekkor kimegyek, leellenőrzöm, megfűszerezem.
Összeségében nagyon jól mulatunk, bár nem lehet túl épületes neki hallani, hogy én a fürdőben ájuldozok, ő meg a konyhában a falon túl pucolja a hagymát...Kép De nem panaszkodik. Nekem meg folyton lelkifurdalásom van, hogy ezt is neki kell csinálnia. Semmit nem hagynak. Nem emelhetek meg 1 kilónál többet.Kép )

IldikooKép
Tejet akkor iszok, ha beteg vagyok. Ellenben a puding pudinggal éjjel kettőkor is jöhet Kép Kép Kép
Épp most egyezkedtem a védőnővel, hogy a terhelésre mit egyek.
Megegyeztünk, hogy megpróbálok leküldeni egy begre tejben úszó kakaót...

Az ismerősödet szívből sajnálom. De tudod, inkább most derüljön ki, mint amikor elreped a kürt és elvérzik bevásárlás közben...
Nem vigasztalásnak szánom, de egy régi barátnőm méhen kívüli volt, műtötték, petevezetőt eltáávolították, majd egy év múlva babás lett.
A nő olyan csodálatosan van megalkotva, hogy az általános ábrákkal ellentétben a petefészek és a méhkürt nincs összenőve. Képes átfordulni a jobb balra és a bal jobbra (mivel csak a petefészek van rögzítve a méhhez.) Így elkapja és a helyes irányba sodorja az ellenkező oldalon megérett petesejtet is. Kép Remélem nem voltam túl zavaros.

EllaKép
Ilyen férj mellett csak vigyázni tudok magamra. Bár aggasztó, hogy lefogytam 4 kilót, mióta ennyit hányok. Alig várom, hogy tudjunk menni Szegedre és megnyugtasson a prof, hogy megmaradok.

RadarKép
Ha megnyugtat: nekem a hasam a 6. hétig fájt, mintha meg akarna jönni. Nyúltak a szalagjaimKép

AndisutiKép
Köszönöm biztató szavaid, a férjem valóban egy Gyöngyszem. Adott is nekem magából egy Gyöngyöt Kép
Míg élek és azon túl is hálás leszek Neki érteKép

Regina3Kép
Akkor a véletlen, spontán, hirtelen, nevezzük minek akarjuk tüszőérés és repedés élő csodái vagyunk a férjemmel. Az ikrek így lettek tavaly. Csak az egyik vitte a másikat... Kép Mert egy hónap különbség volt köztük.
De tavasszal uh-n nézték hóközben: érett tüsző, majd menses kezdetekor: érett tüsző.
Ennyit a tudományról. Állítólag a szerelem is elmúlik két év után... Mi ezt se vettük észre Kép, SÕÕÕÕÕÕTTTTTTTTTTTT!!!! Kép

NoémiKép
Kitartok, addig van még egy bő hónapom Kép Csak el ne fogyjak, mert ha élére állok, az Uram elmegy mellettem és nem vesz észre. MA követelete a párnácskáimat vissza...Fogtam két székpárnát, az oldalamhoz tettem és kivonultam hozzá...: Itt vannak! Kép
Közölte, hogy az eredetit akarja.
Esténként meg ájuldozik a melleimtől Kép MAjd mondom is neki, hogy oda csúszott felKép A 4. hét óta kerek 5 centit nőttek.

CSajokKép
Ma voltunk terhesgondozáson. (de randa neve van...)
Újfent felvették az adataimat, megállapították, hogy nagyon lefogytam. Felment a vérnyomásom.
Megkaptam a beutalókat.
Megkaptam a Várandós mamák gondozási könyvét.
Benne, hogy bimbóim mirigyesek és kifordulók... (Sose fordult még ki magától..., nem tudom honnan veszi állandóan ez a csaj...)
Aztán visszamentem délután, megnemtámadási szerződést kötöttünk a dokival, bemértük a határvonalakat.
Tekintve, hogy több műhibát követett el tavaly a "gondozásom" alatt, és én is majdnem rámentem, jobbnak látta, ha nem nagyon ugrál.
Közöltem, hogy Szegeden gondoznak, ott fogok szülni is.
Mondta, hogy egy hónap múlva kell mennem a gondozóba, hogy vele találkozok-e, csak rajtam múlik...
Majd meglátom mikor mennyire vagyok felhúzve.
Ha nyugodt leszek, akkor megmutatom neki, hogy élek, ha idegesen megyek oda, akkor meg eljövök, mielőtt vele összefuthatnék.
Nem hiányzik a magas vérnyomás se, meg a keményedések se...

Egyébként:

8+4 Kép
tündér11

Sziasztok!

Gyugyi! Kép

Vigyázz dobom a görbét. Kép

Kép

Kép
lara26

Barbi Kép te mondad, hogy a nevedre legyen foglalva, ,nem? Kép
remelem nem tettem rosszul...

Wish Kép ??

Tunder Kép igaz es koszi !!
saci

Saci, dehogy baj csak vicceltem, majd maradok mosogatniKép, tudom hülye vicc!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Tündér, nagyon jó!!!!!!!!!!!!
Tüncsi! Én hetekig sima sós főtt krumplin éltem némi sajttal, most már szinte minden jöhetKép
Én meg annyit híztam, hogy már hatalmas hasam van, az uram szerint az első kettővel nem voltam ekkora darabKép De tényleg érzem is, hogy sok vagyok, nyárra bálna leszekKép

Noi, vasból finom is van, mire gondolsz?

Még jobban sajnálom a talit.........

Beszéltem lurkónk ügyében egy pszichó szakival, kis stratégiaváltás lesz, remélem segítKép

Kép
Kép
Kép
amica

Saci,
affene...
Te aztán erős vagy! Kép

Amica, Noi, és többi kismami,
nem kell véletlenűl vkinek vastabletta térítésmentesen? Alacsony volt a vasam az elején, most meg tök magas, így már nem szedem, de van még 70 szem. Szívesen odaadom Bp-en, egyébként kidobnám.

Noi,
a mi bébinknek is van már biztos valamilye, csak trükkösen fekszik. Ha a titetek szeretné, biztos megmutatja, milye van. Kép
potter_76

És ez a vas finom, vanília ízű, nekem nagyon ízlett. Kép
Ferro-Folgamma (vas, folsav, B12 vitamin).
potter_76

Barbi Kép hahah, de vicc nelkul. szerintem ez termeszetes, hogy elore szolunk a pincernek, hogy mindenki amikor kihozzak, amit kert, azt fizeti rogton.
Igy nem lesz gond... Mert valoszinuleg nem egy idoben tavozik mindenki..

Potter Kép mondd, van mas valasztasom?? Amugy 2 hete kb nagyon nagyon kibuktam (irtam is), de most (epp) megvagyok...Sot, jol is..Kép
en nekem kulonben kene ennem vasat, ha gondolod talizhatunk. Priviben megirod? sacixxkukachotmail.com

Tuncsi Kép igen, ez egy sarok kavezo, es lent van kb 4 asztal es az emeleten tobb, ill ossze tolnak nekunk egy nagyobb asztalt - gondolom en. (lepcso vezet fel. Kép)
Azert jobb igy szerintem, mert legalabb a folyoson nem botlik mindenki belenk, ill egy kicsit szeparalva vagyunk. Nehogy nagyon megijedjenek az emberek a hsg, pct, uh, prolaktin szavak hallatan Kép
saci

potter Kép egyre jobban erdekel...
saci

Csak egy gyors bekukkKép
Sajna a hányinger egész nap gyötör, pedig már 2 B6-ot is bevettem. Elég szar. Éhes is vagyok, közben meg nem tudok enni. Remélem, szombatra elmúlik, különben nem tudom, hogy megyek a talira.
Na, nem panaszkodom, mert végül is kibírom. Voltam én ennél már sokkal rosszabbul.
Na puszi!
gtünde

Most olvastam:
Wishnek 9 petikéje lett!!!KépKép
Vendég

Potter, sajna én nem vagyok pesti, de vasat kell szednemKép
Tuti végig, azt mondta a doki az előzményeim (két gyerek, sok szopi) miattKép

Küldjek postaköltséget meg csokit?

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsiKép
Kitartást! Pár hét és jobb lesz, de tudom nem könnyű kibírni még akkor sem ha olyan nagyon akartad is a babát. Rettenetesen pocsék tud lenni az állandó émelygés, hányinger, álmosság, sírósság, és még kötözködős is voltam a második gyerekkel. Simán elkezdtem vitatkozni a boltban, akárhol ha valami nem tetszettKép
Most be se bírtam menni a nagyobb boltokba, a tömeget is utáltam.
Néha még előjön, pedig már múlik az idő, de neked is mindjárt könnyebb lesz!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: