A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ejha, ebből megint litánia lesz...

Judit Kép
imádom az írásaidat, Krisztiánnak jobbulást, bár mint tapasztalt mandulaműtétes (7 éve vették ki, én is nagy voltam már) a neheze még most jön. Te meg űzd el azt a megfázást!

Wish!
Máris punkció, ennyire telik az idő, én azt hittem, még van vagy egy heted. Na nem baj, drukkokat izzitom neked is.

Nikosz!
Nagyon tündériek, édesek, meg minden, s nem utolsó sorban gyönyörűek. Ha tudsz, írj nekünk, hogy mi van veletek.

Png!
Gratulálok a kislányhoz. Felcsigázál minket, képet, nevet, történetet szeretnénk Kép

Vanda!
Bár gondolom már elindultál, de én is azt mondanám, wc csere tamponról betétre, utána meg vissza. Bent ezt nem tudod megoldani.

Gigi!
A filmbe mi is belenéztünk, de aztán Atti nem bírta, mondván, túl igaz, így aztán Helyszínelőket néztünk inkább. Én meg vizsga utáni kómámban elfelejtettem rászólni.

Kata!
Ez a kutyi iszonyat aranyos. Remélem, ez az allergia csak valami rémhír. Bár osztom a többiek véleményét, ha nem engeditek be a házba, akkor tán allergiával is mehet a dolog.

Enigma!
A gyönyörűségek. Na igen, ha lehet, akkor mondjuk 9-én délután szívesen meglátogatnálak egy kis vizsga utáni babázásra. Vagy utána Kép

Timi!
Téged elég rendesen utolért ez az év. Kisértetiesen emlékeztet a mi tavalyi évünkre. Vígasztaljon az a tudat, hogy ezután már csak jó jöhet. Pl kis LKT és Paptibi személyében. Esetleg egyszerre Kép

Réka!
Pihengetsz? Vagy éled szokásos mozgalmas életed?

Grillázs!
Üdv körünkben, remélhetőleg hamarosan a kismamák jelenleg szűkös táborát fogod gyarapítani.

Hajni!
Jövő hét angy nap, annyira izgulok érted is.

Seszi!
Nálatok mi a helyzet. Én az örömhírnél leragadtam.

Szani!
Andris egy nagyon sármos fiatalember, nem csoda, ha nincs időd ránk.

Dia!
Domi teljesen rendben van már?

Jaj, kit hagytam ki. Előre is bocsi, de most már sokan vagyunk, ami nagyon jó, csak az olvasó üzemmódnak nem tesz jót.

Rólam. Még egy vizsgám van csütörtökön, s akkor befejezem egyetemi tanulmányaimat egy időre. Voltam Dévainál a múlt héten, kenet rendben, így kicsit több, mint egy hét múlva mi is kezdünk.

A hét végén nem tudok rólatok, mert a netünket még mindig nem szerelték be, mire hajlandóak lesznek, addigra már nem lesz rá szükség. De sajna kötik az ebet a karóhoz, hogy 30 napon belül szerelik, s ebből 3 hét már eltelt. Utálom a magyar fafejűeket. Na eldugulok egy kicsit...

Eszter
Kép
roxal

Megérkeztünk. A reggel jól induét, időben odaértünk, dumcsiztunk: Andi és Andiné, Inari és Inariné, Póci, LKT és LKTné.Tüszők gyönyörűk, mennyünk vissza 13.00-ra.
Aztán jött a szar: Apafej spermái katasztrófálisan kevesek: 45 ezer, úgyhogy irány az andrológus, mert ez csak ICSI-re elég.
Engem sehogy sem bír meggyőzni senki, aimor azt mondja, hogy mindehhez a vese iszotópos vizsgálatnak nincc köze. Persze az is igaz, hogy Csibikének herevisszere volt, a műtétig hasonló spermaképpel. Az első inszemkor 2 milliója volt, a másodiknál 13 millió, most meg 45 ezer.

Segítsetek! Jól emlékszem, hogy ez az andrológus nagyon meg se nézi az ember fiát, csak aláírja a lombikot??

Paptibi padlón van, mert ez az egész csak nekem lesz plussz teher. Egyenlőre nem tudom erről lebeszélni, bízok az idő gyógyító erejében.
lkt

Timi!

A férfilélek ilyenkor a legérzékenyebb. Mikor nálunk kiderült a dolog, akkor az én férjem is padlón volt, nem is nagyon kelt fel onnan. Szüksége van a támogatásodra, mert ez nagy pofon neki. Állj mellette támogasd, mert most kevesebbnek érzi magát. Nyugtasson meg az a tény, hogy így sokkal több esélyetek van. Már az előző inszemnél is mondtuk, hogy váltanotot kellene. Bízz, s ne add fel. Kit ajánlott andrológusnak? Nálunk Sára volt, ő pl csak aláírta a papírt, mindenféle vizsgálat nélkül (persze azért a vizitdíjat ki kellett fizetni)

Eszter
Kép
roxal

Timikém,
remélem Tibi már egy kicsit jobban van. Szerintem igazad van, biztos közrejátszott ebben a januári betegség. De kérlek ne keseredhjetek el, az andrológus csak aláirja a papirt (Enigmáéknál is igy volt) és kezdhettek is a lombikhoz. Ja, igy ne feledkezz meg, hogy te is újracsináltasd a AIDS.....-okat. 3 hónap alatt teljesen kicserélődik a sperma állománya, úgyhogy mire kezditek a lombikot már biztos jobb lesz. (Ez Tibi lelkének is jót fog tenni.
EGYÉBKÉNT MEG MOST IS SIKERüLHET, mivel a spermucik most is ott vannak a petik közelében és hát veled nincs baj.

Nálunk hiába van a férjemnek nagyon jó spermaképe, az FSH miatt ugysem tudnak átjutni a peteburkon. Ti legalább tovább léphettek, és ilyen esetekben szinte mindig az 1. lombikra sikerülKép
Erika

KépKép
inari

Roxal!

Köszi!Nagyon szépet írtál. Annak ellenére, hogy ő egyáltalán nem hiú, most férfiasságról beszél, hogy ez mennyire ennek a megalázása, az állatvilágból hozott párhuzamról ne is beszéljünk, miszerint természetes szelekció, mert selejtes.
Most eltűnt 1,5 órára, és már jobban van láthatólag.

Igen, Sárát javasolta Dévai. Akkor jól emlékeztem.

Inari!
Nagyon jó, hogy megismertünk Titeket!! Ti is nagyon a bandába illetek, mert nagyon szimpatikusak vagytokKépKépKép
Várom a képeket Vantáról!!

Png!
Ma Dévaihoz menet Rád gondoltam. Ezek szerint nem véletlenül.
ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ!!! Én is kérem, hogy gyere gyakrabban, mesélj a kiscsajsziról, a képekről meg ne is beszéljünkKépKépKép

Nikosz!
Nagyon édi-bédik a csemetéidKépKép
lkt

Sziasztok Csajszikák!

Grillázs!
Jól megvédett férjurad! Büszke lehetsz rá! Kép

Png!
Így ismeretlenül is tiszta szívből gratulálok a kislányodhoz!

Wish!
Az asztrológiát gurunéni tanítja a kis "tan-központjukban"
Tyűűű, punkció hétfőn! Ahhoz is kb. u.akkora tüszők kellenek, mint az inszemhez?
Nagyon drukkolok és kívánom, hogy ez most nektek sikerstory legyen! Kép

Timi!
Akkor végülis megcsinálták az inszemet azért, ugye?
Biztos, hogy a betegségétől lett most rosszabb az eredménye! Úgyhogy mire odakerültök, már sokszorosát termeli Paptibi a kiskatonáknak! Most egy kicsit biztos a lelkét kell majd ápolni, de a lombikkal jók az esélyeitek! Kép

Stella!
Igyekszünk, igyekszünk utolérni, de még mindig olyan lassan telik az idő... Kép

Enigma!
Emlegettetek??!? És mi volt a téma? Ja, az a csajszi, akinek a kezében Panka mindig elpityeredett? Kép
Nagyon szépek a kicsik, sűrűbben kellene mutogatnod őket! Kép
... és hogy minden kis hülyeségünkre jut időd... Kép

Társasozni vágyók!
Jóvvan, én dobtam fel a magas labdát, szóval akkor le is csapjuk. SZóval társaspartit hirdetek nálunk, várom az ötleteket az időpontra. De nem lehet az, mint legutóbb, hogy elfelejtjük az este célját és csak csacsogunk és csacsogunk és..

Vanda!
Azóta már Dévainál csücsülhetsz, így inkább drukkolok, hogy jó hírekkel gyertek, de hamar!

Juci!
Igazán örülök, hogy rendesen gondoskodsz Kóboj Jánosról! Kép És ezek szerint a Betegnek is ez való! Kép Jobbulást és kakajómentes napokat neki! Kép Ezt a felfázást pedig múlatsd (hogy a francba írják ezt a szót?) el, de gyorsan, hiszen mindjárt show-time!

Inari!
Akkor nektek is megvolt az inszem, folyamatosan zajlanak az események, hihetetlen a pörgés errefelé mostanában. Azért kicsit reménykedhetem, ugye? Kép Meddig pihengetsz?

Eszter!
Épp mondani akartam, hogy mostmár nem lehet annyi vizsgád. Tudom, már írtam, de nagyon becsüllek azért, amit végigcsinálsz, mert engem a jogtól ez riaszt el, hogy mennyit kell tanulni (egy időben jogász-közgazdászságról álmodoztam)
Vidéken voltam, azért nem jöttem, de ahogy hazaértem, rögtön benéztem! ...kicsit függő vagyok... Kép

Seszidrága!
Mik a hírek? Azon kívül, hogy engem szapulsz?? Kép Kép
Azért írjad a fejleményeket, hátha megértcsük! Kép

Nikosz!
Nagyon szépek a gyermekeid! És a kisfiad milyen csábos pasi lesz!!!
Vendég

Lkt!
Hát, ez bizony nem könnyü időszak egy pasinak!
De ez nem természetes szelekció, ezt nem szabad így felfogni!!!!
Mi is végigjártuk ezt a lelki tortúrát, de hiába rágtuk magunkat, nem segített.

Menni kell tovább, először andrológus, aztán lombik, hogyha nincs más megoldás!

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, mert akkor Te is meglátod majd a különbséget a párod büszkesége és a mostani lelkiállapot között!!!

Azt hiszem egy lombikos fórumon nincs értelme annak a kifejezésnek, hogy természetes szelekció, vagy selejt!!!
Hiszen akkor mind azok lennénk, de NEM VAGYUNK AZOK, pont azért nem, mert mi ezt is bevállaljuk és végigcsináljuk!!!!

JuditKép
Krisztiánnak jobbulást. Tényleg hős!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép
Krisztián!Kép
Gyógyulj meg minél előbb!Sok puszi.Kép
Judit.BundásKépKépKépKépTe tényleg lökött csaj vagy,de így szeretünk!Kép

Png!Kép
Szívből gratulálok!KépKép

Eszter!Kép
A Rota vírusból teljesen felépült Domi,most viszont köhécsel azt is főleg este amitől nem tud aludni.Képzeld!Kiderült,hogy ez a vírus olyan mint a bárányhimlő,ezután immunis lesz rá"hála az égnek"!Ja,és még védőoltás is van ellene.KépVizsgákkal,hogy állsz?Van még?

Timi!Kép
Nagyon,nagyon szurkolok,most sikerülni fog!!!!!Tamást anno megvizsgálta az andrológus,azóta is emlegeti.KépKép

Mindenkinek nagyon,nagyon drukkolok,érzem ebben az évben bébibumm lesz a Dévai topikban!KépSok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Az elöbb írtam egy csomót és nem engedte elküldeni........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

TimikémKép
Tudom, hogy nagyon nehéz most, de legalább tovább tudtok lépni. Andrológus Viktort megvizsgálta, de csak uh-val és a katonák egyáltalán nem érdekelték. Úgyhogy innen már szabad a pálya. Papptibinek látatlanúl is küldök egy nagy puszit. Ne gondolojon szelekcióra meg ilyenekre. Itt az élő példa: Olivér, Zsombi, Panna és a többi bébike! A mi fejünkhöz orvos vágta azt, hogy a természet nem akarja, hogy maguknak gyereke legyen. És mégis!!! Olivér azt akarta, hogy mi legyünk a szülei. És még az sem érdekelte, hogy ehhez lombikban kell pár napig lógatnia a lábát. Hidd el, hogy nektek is - és itt mindenkinek - meg van a maga Olivére, aki titeket fog kiválasztani arra, hogy szeressétek, boldoggá tegyétek, óvjátok, dédelgessétek. Kérlek erre gondoljatok amikor már úgyérzitek, hogy fogyóban az erőtök.

Puszi mindenkinek. Most mennem kell. Jó éjt!

KépKép
gigi28

Png! Kép
Gratulálok a kislányotokhoz, még így ismeretlenül is. Remélem mihamarabb akad egy kis időd jönni és mesélni róla(tok). Kép

Nikosz! Kép
Igazán gyönyörűek a babáid! Kép

Judit! Kép
Na mi van, a raszta már ennyire nem jön be? Kép
HÕSünknek puszi, igyekezzen haza holnap! Csak semmi vérezgetés!

Vanda! Kép
Végül simán ment a betekintés? Mi volt Dévainál? Lehet, hogy hülye kérdés, de most azért talán kicsit jó hír is ez a "rendes" mensi, nem? Csapj le, kérlek, ha nem úgy érkezett a kérdés, mint amilyen jó szándékkal feltettem. Kép

Roxal! Kép
Bevallom, még én is leragadtam az örömhírnél, de ez most igazán jóleső lemaradás. Kép

Dudukám! Kép
Ugyan már, ez csak a szeretetem megnyilvánulása! Kép További hírek ám nem jönnek oly gyorsan (bár úgy lenne) - most endokrinológushoz kilincselünk időpontért, hogy megnézessük azt az egy hormont, ami párocskámnál nem stimmol. Kép

Timi! Kép
Akkor most mit csinálnak? Mi lesz a tüszőiddel? Megcsinálták végül az inszemet?
Párodnak sok puszi (inkább te add neki, lehet, hogy egy idegentől nem esne olyan jól Kép), sajátomon is látom, hogy mennyire össze lehet ebbe zuhanni. Azért az, hogy ti még így is 45ezer előnyben vagytok, hidd el, hogy nagyon sokat számít! Vígasztald Paptibit ezzel. Sovány vígasz, de mégis.
Nem tudom, te hogy vagy, de én ezek után egyébként nem is merem sajnálni magam a rám várók miatt, mert hol van az a fájdalom ehhez képest?!
Azért annak örülök, hogy legutóbbi írásod már napocskásabb. Kép

Inari! Kép
Ne haragudj, tudod, az újszülöttnek minden új: mi ez az FSH miatt nem jutnak át a halacskák a peteburkon? Ilyet én még nem hallottam.

Wish! Kép
Sokat gondolok rád! Még azóta is mindig köszönök nektek az ablakotok alatt elhaladva! Kép

Seszi
seszi

megint bénázok, úgyhogy megint darabokban küldöm el a mondandómat. Kép Kép Kép

az anyám! Jól belehúztatok, pedig csak egy napig nem néztem rá a gépre

Png - gratula, na ugye, hogy a január is tud melegséget hozni?

Nikosz - gyönyörű babák, de tényleg. (vannak felnőttek, akik minden ráncos, morcos babára is azt mondják, hogy gyönyörűek. hát én nem. én azokra csak azt mondom, hogy szépek. de a te gyerkőceid tényleg gyönyörűek. Mintha nem is a génjeitek, hanem egy grafikus ceruzája rajzolta volna őket)
grillázs

Wish - imádom a táblázataidat, remélem jövő héten már engem is bele tudsz szerkeszteni. Amúgy Stellának igaza van, a sárga mezőbe oly magányos, hogy fel kellene töltenünk Kép

Roxal - köszike a biztatást, vizsgához egy kalap kakit, remélem mire meglesz neted már vizsgadrukk nélkül, kényelmesen olvasgatsz.
grillázs

LKT - no para szivem, grillázs néni tudja, hogy minden rendben lesz. Apropó. Hova küld andrológushoz a Dévai? És ha elküld, ott is vesznek mintát? Azon agyalok, amit írtál. Mi van, ha teljesen más eredményt hoz ki az andrológus?

Lányok. Én nem vagyok egy nagy egészségügyi guru. Már a biosz se ment túl jól a suliban. De nézegettem a leleteimet és azt látom, hogy a hormonvizsgálatoknál a normális elég tág határ között mozog. Most fejből írom, de pl az egyik hormon 0,11-198 között. Az milyen, ha valakinek e között van, de inkább az alacsonyabb értékhez közel?
grillázs

oppsz. de bénus vagyok megint. most látom csak, hogy egyedül és leginkább magamnak szónokolok. Szombati pihi mindenkinek mi? na akkor én is eloldalgok... Kép
grillázs

Timi! Akkor most volt inszem, megcsinálta azért?
Párodat vígasztald, teljesen megértem, bennem is számtalanszor jön a rossz érzés, mert én vagyok a bibis. De úgysincs mit tenni, ez van, ha depisek vagyunk, ha nem. Kép

Png! Én is csatlakozon a gratulálók táborához, gyere gyakrabban, és képet akarunk!

Nikosz! Tamás és Nikol is csodaszép, akárcsak a többi "helyi" baba. A védőnő mit gondol, nem fogsz adni a gyerkőcöknek enni?

Wish! Én meg azt hittem tegnap volt a punkciód, a lombiknál tovább tart a növesztés mint az inszemnél? 10 tüsző, azt gondolom az nagyon jó szám, ugye? Láttam átírtál a táblázatban, de megint variálok, mégis csak lesz mégegy inszem most.

Seszi! Igen, simán ment a betekintés, csak kissé furcsa nekem ez a rengeteg vér. Valamikor tini koromban volt ilyen, vagy akkor sem. Kép Amúgy nem tudom, hogy jó-e ez vagy nem talán tök mindegy. Remélem ez volt az utolsó, min. egy évig.

Szóval úgy alakult, hogy jövő hét kedden ismét felköltözök két hétre (imádkozzatok, hogy ne legyen megint 3, mert nem élem túl). Holnap kezdem már a szurikat, most puregont kaptam én is. Azt mondta a nagy főnök, hogy valószínű a jobb oldali petefészkem fejlődése leállt, nem működik, mert nincs vérellátás vagy mi (majd apa ha hazajön pontosan megmondja, mert én elfelejtettem), és ezért nem volt benne semmi mozgás. Most is csak a bal multicisztás, a normáltól nagyobb pötyökkel. Hát ez nem valami jó hír. D. fáradt volt nagyon, de aranyos, mondta, hogy fogyózzunk együtt. Kép Megkérdeztem a görcsölést is, nem tudta mire vélni, "miért nem mentem be a Jánosba?". Ja, mondom jó, majd megtanulok repülni. Megint kiemelte, hogy az eredményeim szarok nagyon, progeszteronom szinte nincs is. Hát akkor pótolni kéne nem? Most ezt nem kérdzetem, majd ráérek még kötekedni jövő héten is. Kép
Olvastam egy doki írta, hogy a progeszteront lehet pótolni bizonyos élelmiszerekkel is, de nem írta, hogy mivel. Esetleg valaki okos nem tud erről valamit? D. nem tudott róla, ő csak a húst mondta ismét, de az már a könyökünkön jön ki, igaz? Kép
Először nem tudott beazonosítani, de meglátta a múltkori két stimus papírt, és rögtön képbe volt. Látnotok kellett volna az ábrázatát. Kép
vanda978

Szia Grillázs!
Szerintem, ha a megadott határok között van, akkor nem igazán van min aggódnod. De ha mégis érdekel, kérdezd meg Dévait, mikor ott jártok.

Háát igen, ilyenkor hétvégén előfordul, hogy pangás van, de van, amikor ilyenkor is nagy a forgalom! Kép

Seszidrága!
Tudom én, hogy szeretsz! A kisfiúk is úgy szokták kimutatni, hogy megcibálják a lányok copfját! Kép
Úgyhogy legközelebb megkeresem én is tiedet, csak hogy tudd! Kép
Apropó! Most vágattam még rövidebbre a hajam!
(ehhez tudni kell, hogy kb. 5-6 éves korom óta lapocka alá érő hosszú hajam volt és most két részletben megszabadultam tőle)
Vendég

Kíváncsi lennék, ki mennyi puregont szokott kapni? Nekem 50Ne-t írt, de elnézve azt az adagot, olyan kevésnek tűnik. Két csepp? Vagy csak a menopur után tűnik kevésnek?
vanda978

Vanda!
Nagyon örülök, hogy megpróbáltok most mindjárt még egyet! Nekem is 50 Ne kellett/nap és összesen 3 napig, de nem rögtön az elejétől. Viszont nőttek tőle, mint a bolondgomba Kép

Azért az furcsa, hogy nem mondott a görcsölésre semmit, de bízzunk benne, hogy többször nem fordul elő! És nagyon drukkolok, hogy a második legyen hosszú időre az utolsó! Kép
réka
Vendég

TimiKép
Szóhoz sen tudtam jutni, amikor olvastam mi történt Kép
Tibinek nagy vígaszpuszikat küldök, sajnálom, hogy ilyen vacak lett az eredmény. De most azért megcsinálták az inszemet, vagy csak növesztetted világba a tüszőket?
Nem baj, ha lombikozni fogtok, az még nem jelenti azt, hogy selejtek vagytok. Sőőőőőőőőt, ez csak egy rásegítés, lemerem fogadni, hogy a második gyerkőcötök már spontán fog jönni.
Selejtes az aki, nem akar gyereket, nem az aki mindent megtesz érte.

DudduKép
Nem lehetne, hogy inkább ide szervezd azt a társasjátékot. Most nem azért mert itt több játék van, de az elkövetkező 2-3 hétben nem nagyon autózgatnák, ha nem muszáj. Persze, ha nyárra gondoltad, akkor ok Kép

VandaKép
Egy telcsiszámot küldjél már a lécci a mailemre. Ha keddtől itt vagy Pesten, akkor kizárt dolognak tartom, hogy ne látogass meg, ha már úgyis itthon punnyadok Kép Kell a társaság Kép

GrillázsKép
Küld el azokat az aadatokat, amik kellenek a táblába (lakhely, életkor...)

Meglátogattuk Krisztiánt, nagyon hősiesen visekjedik, de azért látni rajta, hogy szarul van. Az otthoni ápolónője nagyon rendesnek tűnik, szerintem hamar meg fogja gyógyítani.

Wish

wish

Png,
Gratulálok a kislányodhoz.

Nikosz,
Olyan ritkán jelentkezel, de ha igen a két kis gyönyörűség mindenért kérpótol. Hogy birod, van segitséged?

Grillázs,
ezek a referencia értékek elég tágak a hormonoknál. Milyen hormon és mennyi lett az eredményed?

Seszi,
Az FSH szintén egy nemi hormon az agyalapi mirig termeli. Ez jelzi, hogy mi is a biológiai korod, ahogy emelkedik, úgy vagy egyre közelebb a menopausahoz. A menstri 2-4 napján vett vérből mérik 6-os környékén jó. Nekem most "csak" 8,6., ami még mindig sok. Ahogy öregszünk egyre rosszabb minőségű peték érnek és gyakran kemény a peték burka is, ezért nem tudnak rajta betörni a spermák. Remélem elég kimeritő volt.Kép Látom mát téged is kezd megviselni a Kális ztopikon folyó civakodás, ne izgulj itt mindenki kedves és egy-két poénon még senki nem akadt kiKép

Timi,
mi is nagyon örültük neketek. Ne izguljatok ilyen aranyos párnak, mint ti kell, muszály hogy legyen gyerköce. Gigi olyan szépen irta, tényleg csak ki kell várni amig ő akar jönni.Kép

Dia, Gigi
örülök, hogy a kissrácok jobban vannak. Még jó, hogy védettséget ad ez a fertőzés. Minden rosszban van valami jóKép

Enigma drága,
Zsombi és Pannus imádnivaló. Wish mondta, hogy néha tudnak nyügösek is lenni, de ezt nehéz elhinni, mikor ilyen édes mosolygós pofikat vágnak.

Vanda,
vicces lenne, ha Patakról beugranál a Jánosba. Ezentúl csak rugóláb serifnek szólitunkKép Örülök, hogy rögtön belevágtok a 2.-ba. Tényleg egyél már mostantól sok húst, kefirt, joghurtot és napi 3 liter viz. Ez nagyon sokat segit, hogy ne görcsölj. Ja és szedj napi 2 MagneB6-ot.

Réka,
hogy érzed magad, te leszel a következő tesztelőnk, meg Hajni. Drukkolok ám nagyon. Nem viszem túlzásba a pihengetést, mondjuk nehéz dolgokat nem csinálok. Az én drága uram porszivozott, sőt még a galuskát is ő szaggatta ki. Imádom!!!

Hajni, JELENTKEZZ!!!!!!Izgulunk ám érted kegyetlenül.

Judit és Krisztián,
hát ha ti nem lennétek tényleg ki kellene találni titeket. Kép Csak előre hősiesen a Lenini úton.

Stella,
Mikor mész a következő ultrahangra? Mondjuk gonfdolom már nem kell izgulnod mi van odabent, a fiúk úgyis jeleznek.Kép Hátad hogy birja?

Roxal,
Most, hogy vége a vizsgaidőszaknak, te is megint a babaprojektre tudsz koncentrálni. Mikor kezdtek?

Wish, drága
Holnapra rengeteg drukk. Minden porcikám keresztbe rakom érted. Ideje lenne, hogy felzárkózz Stellához.

Mindenkit puszilok, Katát külön is mert neki most nem irtam semmit, de azért gondolok rádKép

Timinek igértem képeket Vantáról, de ma vendégek voltak és nem tudtam újakat csinálni. Azért lélekviditónak egy kis kutya-cica show:KépKépKépKép

KépKép
inari

Lányok!

Köszönöm szépen, nagyon meghatódtam,hogy mennyire átérzitek az egész helyzetet.
Gigikém!
Neked külön köszönöm a szívbe markoló mondataidatKépKép

Tegnap olvasva Titeket nekem is az volt az érzésem, amit Gigi karácsony körül írt, hogy TÉNYLEG nagyon szeretlek Benneteket!

Miután hazaértünk, és aludtam egyet, megnéztük a Tarzant ( a rajzfilmet). Annyira de annyira jó és kifejező a zenéje, és szenzációsan van megrajzolva. Az elejét, amíg Tarzan nagyfiú lesz, végigsírtam, mert olllyan szép.
Nézzétek meg!!!

Póci!

Merre vagy???? Miután megismert a topik nagy része, mi ez a csend???
Szerintem már legalább 3 hónapot lehúztunk együtt a Dévainál. Én tökéletesen emlékszem Rád a váróból, már régen kipícéztelek, mert már alapból szimpi voltál. Többször volt már késztetésem, hogy egyeseket - Téged is- megszólítsak, de aztán mindig elszáll a bátorságom.

Inari!
Háááát! Nem rosszak a képek, de Keksz azt üzeni, hogy kérnagy képet csak Vanta Kollegáról!! Mire jók ezek a cicaképek, csak felizélik az ember kutyáját!!

Hajni, Réka!!
++++++++++++++++++++
lkt

Vanda!

Hogy hogy mégis a folytatás mellet döntöttetek??? Kérdezem ezt úgy, hogy szerintem okos döntést hoztatok!!

Grillázs!

Ha határértéken belül van,akkor rendben van!!
lkt

ja, hát persze megvolt azért az inszem. Az anyagot úgyis előkészítették, fizetni emiatt így is úgy is kell, tehát vesztenivaló nincs alapon, megkaptam Swarcit.
Mondtam neki, amikor a kezembe nyomta a fecskendőt, hogy tudom, Doktorúr, Schwarzenegger. Tetszett neki.
lkt

Timikém!Kép
Megy a drukk ezerrel!Attól,hogy kevés katona volt még sikerülhet,hisz "csak"egy kell hozzá.Én mindenesetre NAGYON szorítok Nektek!KépAnno Nekem is ezt a Swarcis szöveget mondta a nagy fehér.KépKüldök egy kis inspirálást!És csak pozitívan tudod!?KépPihenj sokat!Puszi.Dia

KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Domi aztán nem jön zavarba a fotóktól! Kép Annyira szépek szemei! Kép

Timi!
Sokat gondolok Rátok, hogy tényleg nem lehet könnyű a párodnak szembesülni ilyen hírekkel. (nálunk én küzdök a selejtes gondolattal) De a következő vizsgálatkor, mikor már alig emlékeztek majd a betegségére, biztos, hogy jobb eredménye lesz! Kép

Lányok!
Köszi a drukkot! Sok mindenről nem tudok beszámolni, meg nyavalyogni sem szeretnék. Kicsit kezd az eddigi önbizalmam elmúlni, de ez ebben az időszakban normálisnak mondható. Pocim, derekam iciripicirit fájdogál és ma elkezdődött egy iciripiciri pecsételősdi Kép, ami tuuuudoooom, hogy elvileg még bármit jelenthet, de eddigi életemben még csak pirosmikulást hozott. Azért igyekszem meggyőzni magam, hogy készen állok a gyermekem fogadására, de ezt nem nekem kell eldönteni.

Erika!
Kedves az Urad, hogy így vigyázz Rád! Tartsa meg jó szokását! Kép

Wish!
Megmondom őszintén, nekem is eszembe jutott, hogy nálatok is társasozhatnánk, főleg mikor szomszédaid is kedvet kaptak hozzá.
De mégsem hívathattam meg magunkat! Kép Nekem mindig és mindenhol jó játszani. Ha nem terhes a lombik közepette, nekem bármikor jó, de azt is megértem, ha mindenki otthon akar ilyentájt pihenni.

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, néha-néha benézek, de nem merek hosszasan a gép előtt üldögélni, mert érzem, hogy nem tesz jót. Holnaptól sajna úgyis ezt kell tennem, mert megyek vissza dolgozóba és ameddig csak tudtam, pihentem. Megjegyzem, most egyáltalán nem volt nyűg a fekvés, a jövő hetet is szívesen végigfeküdném!
Png Kép
Szívből gratulálok a kislányotokhoz!!! Kép
Szia Grillázs Kép, még nem találkoztunk.
Szani Kép
Andriska annyira szépen kikerekedett, gyönyörű kisfiú, alig hittem a szememnek, mennyit tud változni egy baba pár hónap alatt! Kép
Nikosz Kép
Tündériek az ikrek!!!
Stella Kép
Én is csak nézek, hogy már a 30. hetet tapossátok! Ne félj, nem fogsz sokáig árválkodni a sárga mezőben, ugye Lányok? Kép
EnigmaKép
Hogy Ti is mennyire megnőttetek! Gyönyörűek a bébik!!!
Farkaskoma Kép
Te Hős! Örülök, hogy túl vagy rajta. Nyaljál sok fagyit! Kép
Timikém Kép, mindjárt hívlak! Kép
WishKép
Holnapra mennek az energiák! +++++++++++++++++
Réka Kép Inari Kép Timi Kép
Nektek is extra drukkok!!! Kitartás!!! ++++++++++++++++++
Puszi
Hajni

Akinek nem írtam, igyekszem majd bepótolni, addig is külön puszi!!!
hajnesz

Szia Hajnesz Kép most már igen

Inari - elolvastam amit írtál az FSH hormonról. Amúgy én is rákerestem, ez egy tüszőserkentő hormon. Gyorsan elrohantam a leleteimért, amiket szorgos hangyaként egy helyen gyűjtök. Nekem 5,09 (asszem, most fejből írom) Ez jó? Na, egyébként az FSH is az a kategória, ami a leletek alapján 0,11-198 között normális. Ez normális? Azé nekem úgy tűnik, nem mindegy
grillázs

GrillázsKép
Itt van egy összefoglaló táblázat a hormonokról, ebből tudsz tájékozódni egy kicsit.
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

wish

Hajnesz!
De jó, hogy benéztél! Jól tetted, hogy pihentél, engem most kezd enni a fene, hogy lehet, hogy többet kellett volna pihennem...
Továbbra is drukkolok Nektek! Te mikor tervezel tesztelni? És van bármilyen tüneted? Vagy ne kérdezzek ilyesmit? Kép

Wish!
Holnap küldöm feléd az összes drukkjaimat! Kép
Vendég

Wish
Köszi, idecibáltam a leleteimet a géphez és akkurátusan leellenőriztem. Minden leletem jó, legalábbis a táblázat szerint minden stimmel a hormonjaimmal. Ez azt jelenti, hogy akkor nem fognak sok cuccot belémnyomatni?
grillázs

Kérdés: nem tudja valaki, hogy pontosan mennyi a minimális spermaszám az ICSI-hez? Magyarul mi az a spermaszám, ami alatt csak a biopszia jöhet szóba?
grillázs

GrillázsKép
Az, hogy a hormonértékeid rendben vannak azt jelenti, hogy te jól működsz, és nem kellenek további vizsgálatok és esetleges hormonkúra a stimu elött. Cuccot szerintem annyit fogsz kapni mind mindenki más, aki egészséges, és sajnos már ez sem kevés. De hát mindent a bébiért! Kép
Ha már van pár száz spermium akkor nem kell biopszia. Nem akarod idemásolni a férjed leletét, hátha tudunk segíteni, az értelmezésével.

TimiKép
Azon gondolkoztam, hogy talán pont most fogtok sikerrel járni, az esélyek ellenére. Valamiért így érzem. Annyira örülnék, ha működne a megérzésem Kép

wish

Nem dévais a lelet és nincs rajta konkrét szám, most ezt is előkotortam. Csak annyi van rajta, hogy kevesebb, mint húszmillió és azoospermia. Ehhez képest szóban meg azt mondta az urológus a férjemnek (megjegyzem magánorvos, fizettünk érte, hogy rohadjon meg), hogy hiába írta rá hogy azoospermia, azért ne üssön rögtön agyon, ha mégis teherbe esnék, mert van azért itt némi spermium. Na, ezt kenhetem a hajamra. Mármint nem a spermát, hanem azt, hogy ebből semmit nem tudtam meg. Amúgy grillázs-apu elment dévaihoz is, csak nagyon sokat kellett várnia, és nem tudta megvárni az eredményt, úgyhogy majd ha megyünk a jövő héten, akkor kikérjük és ott fogjuk megtudni. Úgyhogy most csak szimplán parázom, meg ötletelek, meg kérdezgetek.
grillázs

Viszont azt számolgatom, hogy mivel épp most végeztem a mikulással, ezért feltételezem, hogy ahhoz, hogy bármi történhessen, akkor is várni kell egy hónapot (mármint úgy értem, hogy a következő menit)
wish - igen, tudom, hogyha tökéletesek a leleteim (remélem azok, nem vagyok doki), akkor is nyomatni kell a hormont, csak átlagba kevesebbet. Amúgy a mennyiséggel nincs gondom, én a tűtől parázom (mint azt már többször kifejtettem). Frankón tűfóbiám van. A világon a legjobban ettől félek. De eddig egy hős voltam, grillázs-apu meg is dícsért, mert az elmúlt két hét alatt három vérvételt átéltem úgy, hogy no elájulás, no hiszti, no bőgés.
grillázs

Sziasztok!
Most csak beugrottam, este igyekszem hosszabban írni, de Grillázsnak szeretném gyorsan mondani, megnyugtatásul: az én férjemnek volt hogy csak százezres spermiumszámot számoltak és nekünk is ICSI volt. Hogy beavatkozás előtt mennyi volt, nem tudom, de három alkalommal nézték neki a spermaszámot: egyszer volt százezer, egyszer egymillió és egyszer négymillió.
Úgyhogy ennyivel még biztos lehet ICSI.
Puszi
Kata

Kép
szkatácska

Szkatácska
Köszi a biztit, jövő héten már okosabbak leszünk, csak valahogy én türelmetlen vagyok és mindent adj-uram-isten azonnal akarok tudni. De majd lehiggadok. Kép
grillázs

Még mindig Grillázsnak és még mindig gyorsan (tanulok! csak idemerészkedtem egy pár percre, kikapcsolódásképpen): szóval ha nem olvastál vissza, akkor nem tudod, de én - szintén a férjemtől!!! - a nyáron terhes voltam ennyi "kis" spermától is, úgyhogy nem kell grillázs-apunak agyonütnie téged!
Tűfóbiáról pedig annyit: biztos már unásig olvastad itt, de a szuri tényleg alig fáj, a szúrás egyáltalán, max. az oldat csíp. Szerintem - és biztos többen osztják a véleményem - az egész lombikban szerintem a szurizás a legkisebb rész. A lelki oldala, a várakozás ill. az amilyen hatást az egész életre gyakorol, szerintem sokkal rosszabb. Ettől persze ne hidd, hogy az első szurinál én nem pityeregetem - úgy sajnáltam magam amiért "egészséges" létemre ezt kell csinálom. :-))
Na tényleg tűzök, majd este próbálok jönni!

WISH - ha mégsem kerülnék elő este - NAGYON FOGOK RÁD GONDOLNI HOLNAP!!!

Kép
szkatácska

Szkatácska
nálam a csoki, meg a szőlőcukor mindig bejött vizsgaidőszakban.
Amúgy köszi a bíztatást, keresgélek az archívumban, majd minden nap átrágom magam egy-egy hónapon.
grillázs

SziasztokKép

GrillázsKép
Biopsziát csak annak csinálnak akinek abszolút nincsen ondósejteje a cuccosban. Ilyenkor vesznek mintát a hereszövetből, mert ott lehet. Az én férjemnek is nagyon kevés katonája volt. És annak is a 80%-a amorf és sérült volt. A mardék között volt olyan ami nem mozgott és egy kevés ami megfelelt. Én egy átlag stimu alatt 20-22 injekciót kaptam, plussz 3 vérvétel. Ja és az én hormonjaim is jók. Régen én is rettegtem a tűtől, vérvételkor minden lefektettek. De mikor belekezdte, abszolút megszünt a parám. Bármi fáj a lombik alatt, gondolj mindig arra, hogy a szülés sokkal jobban fog fájniKépKép Na most, hogy megnyugtattalak, megyek is.

HajnikámKép
Tudom, hogy neked most sikerülni fog!!! Szorítok ezerrel.

WishKép
Holnapra jó sok és szép tüszőt kívánok!

Puszi
Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Grillázs!

LKT fiúnak a mostani eredménye 45 ezer volt, amire azt mondta Pityesz, hogy ICSI. Csak azért írom, mert 100 ezer alatt van. Mivel az ICSIhez csk tényleg annyi spermucika kell ahány tüsző van, ezért én úgy gondolom, hogy ha van néhány, akkor nincs biopszia.
lkt

Édesek vagytok és legyen igazatok

Gigi - ezt mondta az az undok ápolónő is, akit grillázs-apu lehurrogott. Kép De a szülés az szülés. A tű meg akkor is tű. De mondom, csak nyavalygok, a múltkor se volt semmi hiszti, csak a nő látta a pofámat és mondta, hogy akkor inkább kezdjem el számolni a csempéket a falon Kép Kép

Lkt - örülnék neki, ha bio nélkül megúsznánk, valahogy megkímélném ettől grillázs-aput. Akkor inkább nekem több böki.
grillázs

Timi! Azér döntöttünk így, mert írtátok, hogy jobb egymás után sebtibe-lobtiba. És akkor inkább ha nem sikerül, akkor többet hagyunk ki. Meg most úgyis megvan, nem kell meghozni gyógyszerrel, mert már úgyis olyan nehezen jön meg a várvavárt. És még a főnökeim sem ájultak el, rosszabbra száítottam velük kapcsolatban.

Kérdezném, hogy eltekintve attól, hogy a zuradnak nem stimmelnek az eredményei, picit örülsz a lombiknak? Leüthetsz a kérdésért. Kép

Wish! Már küldöm is!
Holnap nagyon fogok ám szurkolni!

Inari! Rugóláb seriff. Kép Kép
Te is egyél sok husit, igyál sok vizet, kefírt, joghurtot. Írni jobb, mint olvasni... Kép Drukkolok!

Réka! Most már ne izgulj, ha eddig ilyen jól bírtad stressz nélkül. Ugye szerdán telik le a két hét? Nem lesz semmi gond, mutasd meg mindenkinek!

Grillázs! Én is mindig úgy rettegtem a szuriktól, hogy mikor apával játszottunk (tudjátok az a napi bírkózós Kép) sokszor "andibiotikumot" adott nekem, a félelem elűzése végett. Előre gyakoroltunk, persze ez csak egy sikítozós kalimpálós volt. Kép
De a lényeg, hogy már nem félem a szuritól nem fáj, eddig még csak ma fájt először.

Hajnika! Biztos segíteni fog a sok pihi, a munkát is csak módjával. Jó? Drukkolok!

Kata, Roxal! Jó agyműködést, sikeres tanulást. Nem irigykedem egyáltalán.
vanda978

Vanda!
Köszi! Ma már jobb egy kicsit, csak a tünetmentesség néha próbára tesz... Kép
Akkor ez a hónap tényleg inszemre van teremtve! Kép Mikor mész UH-ra? Most tutti, hogy gyorsabban nőnek a tüsszencsek! És többen is lesznek! Kép

Grillázs!
Miért lenne biopsziátok?! Ne aggódj feleselegesen! Van elég izgulni valótok amúgy is, nem?

Kata, Roxal!
Tanuljatok csak Tinók! És közben kapcsolódjatok ki velünk! Kép Én is most szedtem elő az asztrológiás tanulnivalómat. Azért ez nem ugyanaz, magam is tudom! Kép

Wish!
Akkor társas nálatok? Vagy halasszuk későbbre?
Mindenem pozitív energiám a tiétek holnapra! Kép

Gigi!
Jó, hogy benéztél! Ugye már tökéletesen egészségesek vagytok! Kép

Timi!
Pap Fantom Tibi ugye megvígasztalódott! Kép

Farkaskoma!
Már otthon, ugye? Vagy az otthoni ápolónő még a kórházban babusgat?
Vendég

Sziasztok!Kép

TimiKép
itt vagyok nem tüntem el.Nagyon sajnálom ami a pároddal történt és szerintem ez természetes hogy ki van.Az enyém is nagyon maga alatt volt mikor megtudta hogy baj van vele olyanokat mondogatot hogy a hajam az égnek állt.Aztán meg a dokikat hibáztatta hogy biztos direkt csak kitalálták hogy baja van.Rendben lesz minden és szerintem most sikerülni fog nektek.
Nagyon jo volt veletek talizni mindannyiotokkal örülök hogy megismerhedtelek páratokat személyesen is.
Azt hiszem én is emlékszem rád szerintem az utolso inszememet egyidöben csináltam veled.Egyépként én is ilyen nyuszis fajta vagyok hiába szimpi valaki nem merek hozzászolni.

PngKép
Nagyon nagyon gratulálok.Nagyon sok boldogságot,sok tejcsit,nyugodt északákat meg minden jot kivánok.Ha tudsz majd tegyél fel képet rolatok.

NikoszKép
A babák gyönyörüek,nagyon sokáig nézegedtem öket.Olyan kis édik!

GrillázsKép
Nyugi ha apának találnak 2,3 jo kiskatonát az is elég az icsihez.

HajniKép
De jo hogy irtál.Mikor tesztelsz?És muszály menned dolgozni ha jol esne a pihi nemtudsz még maradni?

KatácskaKép
Jo tanulást,és egy kalappal.

DiaKép
Domi még mindig nagyon édi,nagyon fotogénKép

WishKép
Mi lehet hogy talizunk reggel de azért megy a drukk.

Lányok mindenkinek puszi azoknak is akit most nem soroltam felKép

Kép
póci

Sziasztok lányok,

Domika kékszemű félisten, bárcsak 32 évvel fiatalabb lennék, tuti udvarolnék nekedKép

Hajni,
tényleg muszály dolgozni menni? Azért ne vidd túlzásba a munkát, maradjon másnak is. Bár az is igaz, hogy mostanra a babók már jól befészkelték magukat, de azért vigyázz magatokra.

Vanda,
húst, joghurtot nyomomKép. Ma olyan gyönyörű napsótés volt, hogy délelőtt Vantával mentünk sétálni, délben meg elmentünk Neszmélybe. Nagyon szép, a Hill Topnak (Kamocsay Ákos borászata)van egy étterme fent a Gerecsében, ahonnét 30 km hosszan látni a Dunát. A hegyek meg gyönyörű fehérek voltak az esti friss hótól. Szuper nap volt és istenit kajáltunk. Én bűnöztem egy kicsit, mert ittam 1 dl bort.

Mindenkit puszilok, Wish holnap ügyesek legyetek!Friss képek a "kis" kutyánkrólKép
KépKépKép

KépKép
inari

Erika!
Már nem is olyan kicsi ez a kutyi! Kép Nagyon édees! Kertesházat nekünk is!!
Egy dl bor az külön jót tesz, majd meglátod! Kép
Nagyon kellemes lehetett, elhiszem, hogy tetszett! Kép

Póci!
Neked is mennek a drukkok továbbra is! Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Póci!
Holnap el ne felejtsd megkérdezni, hogy mikorra várható a punkció! És feltétlenül számolj be, hogy mekkorák a gyerekpalánták!

Wish!
Ügyes leszel, tudom!!!KépKépKép

Inari!
Annyira szép ennek az ebinek a szőre. Tényleg ahogy mondtad, olyan mintha fürdetnétek. Jól értem a képből, hogy már szinte combig ér?
Ezzel az epillált, nőies lábbal nagyon hasonlít egy uszkárraKépKép
Azt azért megnézném, hogy mit művelnének Keksszel. Kép
Te otthon vagy a héten pihizni??

Vanda!
Hát ez a lombikosdi kérdés érdekes. Egyrészt az inszemhez nem volt túl sok bizodalmam, és 3 inszem után már kopogtatott a lombik így is úgy is. Másrészt meg félelmetes a tudat, hogy lombikból meg csak 5 lehetőség van. Ja és el sem tudom képzelni, hogy a hasba adott szurikat szinte meg sem lehet érezni, ezektől parázok.

Duddu!
Már szerdán letelik a 2 hét? Hát ezt iszonyat ügyesen végigcsináltad, hogy így eltelt!!KépKép
lkt

TimiKép
Végül kértél valamit a megtapadásra?
Megkérdek mindent ha nem felejtem el habár mostanában cavintont kéne szednem mert mindent elfelejtek.Valamikor este jövök és beszámolok.

InariKép
Aranyos a kutyuliKépés az a kis bor nem fog megártani.

DudduKép
Köszi neked is megy a drukk remélem a kis pecsételés zebrás csikot hozKép

Kép
póci

Inari!Kép
KépKépKépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

TimiKép
Hidd el, hogy a hasi szuri a legjobb. Az első lobik elött amikor magyarázta a Pityesz, hogy akkor ezt a hasba kell adni akkor majdnem elsírtam magam. Na amikor meg azt mondta, hogy a nőcik ezt szeretik a legjobban akkor hülyének néztem. De igaza van. Semmit nem lehet érezni. Igaz én soha nem adtam be magamnak, nem lennék képes megszúrni magam. DE NEM FÁJ. NA PARÁZZ!! Neked is csak azt tudom mondani, hogy gondolj a szülésre!!! Na az, fájKépKépKépKép

InariKép
Amikor hirtelen ránéztem Vantára, elgondolkoztam, hogy ki vett uszkártKép Bírja már rendesen a sétát?

Mindenkinek sok puszi! Jó éjt!

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: