Blaye, orulok, hogy jo tippet adtam. En egesz heten ott valogatok, msotmar el kene kuldenem a megrendelest, mert meg lemaradok... es igen, Apa lesz Nyuszival meg a nagyobbik hugom (akire mindig nyugodtan ra merem bizni es Nyuszi is nagyon szereti) es tulajdonkeppen mar nem is azert aggodom, hogy Nyuszi hogy fogja kibirni, nem fog-e sirni utanam meg ilyesmi, hanem csak azert, hogy Apa es hugom tenyleg megbizhatoak-e atekintetben, hogy anyosomat tavol tartjak a gyerektol, vagy ha nem megy, de legalabb nem hagyjak vele egyedul, mert szerintem o nem tud a gyerekre vigyazni. Szoval mar magyaraztam ezt nekik, hogy feljohet nagymama, meg levihetik hozza a gyerkocot, de nem hagyhatjak ra, akarhogy eroskodik nagymama, en rajuk biztam a gyereket es kesz. Azert mert o mar felnevelt ket gyereket, biztos azt hiszi, hogy marha penge, peldaul sutni, fozni, pakolaszni stb is tud gyerekfelugyelet mellett, pedig szerintem tok alkalmatlan, mert ugye nem figyel rendesen, odaulteti a konyhaasztalhoz, pont a tuzhely melle, mikor eppen foz es egy csomoszor hatat fordit stb, a gyerek ele tett tanyerba ugy tesz meg sajtot, sonkat, hogy az orra elott darabolja a kessel, mikor ez ugye barmikor felugorhat vagy valami hirtelen mozdulatot tehet... es hiaba szoltam ra, legkozelebb megint ezt csinalja, a hajam egnek all tole... arrol nem is beszelve, hogy naluk semmi nem gyerekbiztos, uvegvaza kisasztalon, kesek a konyhaasztalon stb stb. Lehet, hogy csak akkor kene neki szolni, ha mar hazajottem a picivel, nehogy addig raszabaduljon a nagyra, amig benn vagyok... vagy inkabb meg akkor se... bocsi a litaniaert, de most nagyon a bogyomben van mar megint, egesz estet betolto filmet is tudnek forgatni a hulyesegeirol
Den, igen, ezert is le fogom mostmar ugatni nagymama fejet, de tegnap pont nem voltunk nala, szoval a rokazasert most nem hibaztathatom, de azert tenyleg utalom, hogy allandoan etetni akarja a gyereket, ha megyunk, meg azt is, hogy a lanyom is allandoan partner ebben, sokszor o kezdi magyarazni a nagymamanak, hogy "hammhamm", meg oda akar ulni a konyhaasztalhoz, aaaaaaaa, hogy tudnam leszoktatni errol?
Ada

pillangozz meg!! Es nekem nem tunt fel, hogy mostanaban mindenki szitkozodik meg minden, de mostmar az utolso teli honap van, ami egyebkent is a legrovidebb, ugyhogy fel a fejekkel!!

ooo, tenyleg, melyik nap is jott ki a medve a barlangbol? es mit latott? lemaradtam...
Zs, igen, tessek a szulinaposolrol irni, kerjuk az ajandeklistat es fotokat az unnepeltekrol tortakkal meg ajandekokkal! Juc es Lindi, halljatok?
Pogacsa, en nem hozza jarok, csak a korhazban talalkoztam vele, de nagyon szimpatikus volt. Nem lehet, hogy csak zavaraban mondott ilyet? Marminthogy en pl sosem kerdeztem ilyet dokitol, meg doki sem mondott nekem ilyet soha, adtam, amit gondoltam es kesz. Nem lehet, hogy vele sem szoktak ilyesmirol beszelgetni?
Koltoi kerdes: az hogy lehet, hogy a gyerek hazon kivul annyifelekeppen kepes elaludni (bevasarlokocsiban, autosulesben, babakocsiban ulve, karban cipelve stb stb), otthon meg sehogysem (zenere, csondben, kisagyban, nagyagyban, ringatva, mellefekve stb stb)? Hm?
Macs, nem mondod, hogy Fuli mar 4 hetes!! Dehat az elobb szuletett, ize, az elobb mayaztunk es neked meg pocid volt es es es hu, akkor mindjart en jovok? mar csak Indi van elottem?