2006.02.02 21:23
Jaj bocs, nem akartam izé lenni... Mostanságra terveztétek? Örülnél?
Úgyhogy én spec arra vágyom, bárcsak ide ne kúszna be ez a téma, bár meg se tudnám, ki kire szavaz, meg ilyen rossz szájízű dolgok... De én tudom ám, hogy Te nem így akartál belemenni
a dologba!

2006.02.02 21:28
2006.02.02 22:50
mert kafa a kölök, és "eleven"
ahogy mondani szokás!
2006.02.02 23:25
kesobb.... 2006.02.03 12:01
Az orrszívóval kapcsolatban akarom kérdezni, hogy végülis beválik-e, mert ha nem, akkor engem érdekelne, a mindennapos zuzmót a Dádi orrából valamivel ki kellene szednem és a fülpucit útálja, így meg csak jobban betömködöm neki.
Mik az ekcéma első tünetei? Azért kérdezem, mert Dádinak az arca elég száraz szokott lenni, és a jobb pofikáján van egy kis terület, ami mintha mindig ki lenne pörsenve, olyan érdesebb, de nem piros. Lehet, hogy csak a hidegtől van?
rsi2006.02.03 12:48
2006.02.03 14:18
2006.02.03 20:10
Már átírtam ugyan
de a költözésben eltűnt a ti borítékotok a feladóval
, úgyhogy nem is tom, hova küldjem... ha karácsonyra már nem sikerült, még Húsvétra összegyühet
Ha emilben kapok címet! 2006.02.03 21:12
Édes egymásra találás!
Próbáljátok ki, tuti!
rsi2006.02.04 10:13
Én aztat mondanám, hogy csúnya dolog Orsika téli gumi nélkül autózni, kiváltképp ilyen Cserépfalu féle helyeken, gyerekkel!!!!!UMGA-ahogy Liza mondja= urgum burgum! Én, aki ugye már ütöttem embert, már tudom, hogy mi a téli para, pedig nyakig érő hóban tanultam vezetni. (Lehet, hogy ezek szerint nem sikerült???)
Az én anyukám tőlem kapta el a mumpszot amikor ovis volta, ennek az egyik szövődménye az agyhártyagyulladás. Anya 37 évesen újra tanult olvasni...Szóval én biztos nem kockáztatok!
Nem baj, majd nagyobb korkülönbséggel könnyebb lesz! Ildikém, Te egri vagy? Vagy hogy kerültetek ide? És dolgoztál a babák előtt?
) 2006.02.04 10:54
rsi2006.02.04 15:09
En jol ereztem magam
.....de legkozelebb babahordozoval megyek es magamra kotom Lehel fiam, mert az az erzesem, hogy utalja a babakocsit, nem baj, jo lesz neki velem...
Szoval Lehel sirt, tologattam, felvettem es vegul hazamentunk.Azert tudtunk egy kicsit beszelgetni......
Koszi Zita a kepeket
Nagyon szimpatikusak vagytok!
A szulinapi tortat te sutotted ugye?Egy otletem van idotoltesre,kepeskonyvlapozgatas es ilyenkor mar en rajzoltam Levedinek, o csak nezte de nagyon elvezte.Lehet hogy nem jo otletek.
Azert irok...
Hizni hizik.
Szentendrei vagyok, a ferjem budapesti es Egerben kezdett el dolgozni.Erettsegi utan koltoztem Egerbe egyedul, hogy egyutt legyunk.Foiskolara jartam es dolgoztam a gyerekek elott. 2006.02.04 17:07
2006.02.04 20:22
2006.02.04 20:36
Nem haragszol meg, ha arra kérlek, hogy tegyél fel még képet a munkáidról? Annyira kíváncsi vagyok, úgy tudom kerámikus vagy, de az első fotón képeket is láttam.....Az unokatesóm szobrász, ő Pécsre járt egyetemre, Te hova jártál?
rsi2006.02.05 11:54
2006.02.05 17:31
Ez családi szülinap volt, a barátokkal szerdán megyünk.
2006.02.05 17:45
!
!
! Mondjuk nem is lett volna szabad, de nem bánom egy percet se. Meg ha jól láttam, 11000 lett a csp. és ha lejön az adókedvezmény, még akkor is jobb most. De hát majd meg tapasztalom a saját bőrömön! 2006.02.05 21:08
rsi2006.02.05 21:09
.!
es nyugodtabb vagyok en is.
....). 2006.02.05 21:40
, a burokrepesztést és a beöntést pedig mindkét szülésnél megúsztam!!!!!!!!
2006.02.05 23:19
eszembe se jutott...
2006.02.06 10:07
2006.02.06 10:08
2006.02.06 10:47
2006.02.06 11:07
Na de lassacskán haladunk és a fő dolgok már megvannak (terem, ruhám, kaja...) Ma ügyesen már fogorvosnál is voltam, elkezdtük tömni a lyukas fogaimat, holnap védőnéni jön, de megyek Miskolcra a meghívókat megrendelni meg a fotóst lefixálni, szóval jó, hogy nem unatkozom
Én a párom húgának (3 éves) szoktam furulyázni, ő meg énekel hozzá, fél órákat el tudunk így tölteni.
2006.02.06 12:42
)csak anyukáméknál olyan sűrű volt a program, nem tudtam írni. Egyszer olvastalak benneteket, de ma már az archívumot kellett megnyitnom, akkora volt a termés. Borsi, ha egyszer előkerülsz, nem győzöd olvasni!
Egyébként másoknak is ajánlom, mert észrevettem, hogy egyetlen hátránya van a sok írásnak: mire válaszolunk, elfelejtjük, ki mit is írt, és nem reagálunk a kérdésekre... Pl. nekem a járókára alig írt valaki, pedig biztosan vannak tapasztalatok...
Emiatt történhetett meg az is, hogy Maris Kubutémájára nem reagáltunk....
De ha legközelebb nem jössz...véged van!
A csp. emelése szuper, de több gyereknél könnyen lehet minusz az adókedvezményes időkhöz képest. (Zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem szemétség az adókedvezmény eltörlése, mert ez volt az egyetlen olyan juttatás a gyerekek után, amit akkor kaptál, ha dolgozott valaki a családban. Persze, kapjon mindenki, de értékeljék már azt, ha valaki megpróbál nem segélyből élni...) Amúgy a csp. nőtt, de sajna mi folyton minuszban leszünk, mert a villanyszámlánk olyan iramban nő, hogy 3 év alatt megduplázódott, pedig nem használunk több áramot, a gázról pedig nem is beszélek...
Ez a mellgyulladás... hihetetlen! Vigyázz magadra, próbálj pihenni és jobbulást!Az albumotok nagyon jó, olyan szépek vagytok!
Persze a hátrányok és a nehézségek...azokból van több. Boti jó gyerek, nem nehéz egyedül vele, de lelkileg... Estére lefáradok, és akkor pláne hiányzik...
Sajna bele kellett törődnöm, hogy egy katonatiszt már soha nem ülhet egy helyben...
Megjárta Irakot, az volt az igazán rémes, mert akkor rettegtem az életéért minden nap. Persze ez most kicsit megint politika, de a francba azokkal, akik százak sorsáról így döntenek. A saját anyagi édekük vezérelte őket, semmi más. Este hazamennek a családjukhoz, biztonságban együtt vannak, és eszükben sincs, hogy olyan döntést hoztak, amivel százak életét befolyásolják negatívan. Mindezt egy olyan célért, amihez közünk sincs, egy olyan helyen, ahol nem a mi háborúnk zajlik... Nem békefenntertás, hanem háború, bármit is mondanak. Pisti sokat mesélt... Bele sem merek gondolni, hogy mit érezhet annak a fiatal katonának a családja, aki meghalt Irakban...
Júniusban Pisti, úgy néz ki, Szarajevóba megy. Az tényleg békefenntartás, biztonságban lesz, és szerencsére közel is, gyakrabban jön majd haza... Persze nics kizárva, hogy egyszer újra mennie kell Irakba.
Esett már szó róla újra az okosoknál, pedig most még rosszabb ott a helyzet...
Na, ok, erről ennyit, nem is kellene írnom róla, mert csak felidegesítem magam újra.
Mi nem akartunk használt babakocsit venni, mert úgy voltunk vele, hogy biztosan lesz másik gyerek is, bírja ki addig. Miskolcon is érdemes szétnézni, ott sokkal olcsóbb, mint itt. Mi a legtöbb cuccot ott vettük a Babacentrumban, az volt a legolcsóbb üzlet, a József Attila úton van.
2006.02.06 13:26
De sosem hagytam magára sokáig.
2006.02.06 13:31
2006.02.06 19:57
Majdnem én is...
Alig tudtam megnyugtatni, nagyon sajnáltam.
2006.02.06 20:09
)Jázinak nagyon tetszett, végig hangosan kacagott!
De annál jobb kondiban leszel

2006.02.06 20:14
Remélem már nem lesz semmi gond! 2006.02.06 20:39
mit írt rá nektek a doktornéni? Miért tejpépet írattál? Én tápszert vennék.....de ebben nincs nagy tapasztalatom. A tejpép édes és ízesített, igaz? Én nem nagyon szoktatnám hozzá az édes cuccokhoz, de ez csak az én véleményem. Inni is csak vizet adok Ádinak kajcsi után.
Én csak azzal egészíteném ki, hogy gondolj a tárolásra és esetleg a cipelésére is, tehát nem hátrány ha befér a csomagtartóba és nem dög nehéz.
rsi2006.02.06 21:25
!
)!
meg súlymérés
!
! 2006.02.06 21:47
Van a családon kívül néhány olyan jóbarát, aki mindent tud rólunk, mikor mi zujs Botival, mikor jön Pisti, mikor vitázunk... Õk azok, akik felhívnak így oltás után. Jó látni, amikor belépek, hogy nektek is eszetekben van. Zita, külön puszi érte!
Nem sírt, picit érzékenyebb az oltás, de nem vészes. A fürdést ugyanúgy élvezte, kapálózott és vigyorgott.
(Készülünk úszásra!
)
az íze ugyanolyan volt, gondoltam , elfogadja, ha éhes. Szopizott, ugyanúgy 80-at, ahogy már régóta, aztán jött a cumisüveg. Először nézett rám, mit akarok, aztán elkezdett enni... Meg sem állt... Képzeljétek el, megitta mindet, azaz 120 millit! Tehát 200-at evett összesen... Nagyon meglepődtem, hiszen eddig a 80-tól is 5-ig alidt. Megtévesztő nagyon, hogy ilyen jó gyerek, mert neki már szerintem régóta nem elég. Mégsem jelezte... Türelmes.
Szóval örülök is, mert így kierült, hogy kevés neki. Számolgattam, 3 hétig tudom este fagyasztott anyatejjel pótolni, tehát még nem hiszem, hogy beiktatjuk a tejpépet. Napközben kap gyümit, aztán majd meglátjuk a hízását. Mindig tanul az ember...
Ez a gyerek szerintem éhen halna, de akkor sem jelezne...
2006.02.06 22:02
tessek irni!!!!
En csak almodozom rola, hogy legalabb ejfelig ne ebredjen fel.....
Jo ejszakat!2006.02.06 22:11
2006.02.06 22:31
2006.02.06 23:26
Es nagyon szep Jazmin!
ossze-vissza eszek mindent.
Ezt teszi az egyedullet!
Csak vicceltem2006.02.07 00:18
nehéz ügy nagyon. 2006.02.07 03:07