A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiddet,

én annyit tudok, hogy a Maria Treben azt írja, hogy a nõknek mindenféle bajra jó a cickafark. + palástfûvel rendbe rakja a hormonokat, gondolom normális peteérést, normális ciklust ért alatta.
Ártani, nem árthatKép Megyek is elkészítem a mai adagomatKép

hermi
Hermi

Köszi, lehet, hogy este akkor én is iszom.
Sziasztok, jó pihit!

Tidet
tiddet

Hali,

Beszti, írtam a múlt héten, nem kaptad meg? Most ment egy üres levél "proba" címmel. Ha megvan, írj vissza.

Lora
lora

Hello Lanyok,

Gomboc, Kép
Lujza,
En is drukkolok neked a holnapi miatt! A masodik mar sokkal eselyesebb, mint az elso. Irigyellek is miatta! Kép
Bera,
Udvozollek en is! Jo helyre kerultel!
Doris,
Ne keseredj el! Ezzel is kozelebb kerultel a babahoz. Minel tobb dolog derul ki, annal eselyesebbek vagyunk, mert tudjuk, hol van szukseg egy kis "tamogatsra". En is es a tobbiek is irtak mar, hogy ez nem jelent semmit. A lenyeg az, hogy rendbe jojj es ujjult erovel elore!
Sien,
Nagyon jol hangzik ez az itt is tuszo, ott is tuszo! Kép Ebbol biztosan lesz valami! Szoritok!
Marcsi,
Pontosan tudom, hogy mire gondolsz. En is lassan ket eve varom mar azt a dupla csikot. De minden honapban remenykedni kell, es olyan gyorsan telik az ido. Mindjart kezdodik neked is a masodik inszem, vagy optimalis esetben mar szukseg sem lesz ra! Kép
Lanyok,
En is benevezek az ikres-listaba! Felolem akar harman is lehetnek, csak jojjenek mar!
En is teazgatok: cickafark+koromvirag. Majd kiderul, hogy milyen hatasa van. Egyebkent erzek egy kis motoszkalast mindket oldalon a kozepido ota szinte minden nap, es a mellfeszules is sokkal korabban jelentkezett, mint eddig. Ilyen meg sosem volt, viszont remenykedni nem merek. Csak mondtatok, hogy HSG korul sok lanynak sikerult es volt egy kis maganyos tuszom is es hatha...De tudom, hogy nekem ugysem fog. Mar el sem tudom kepzelni, hogy valaha is megtortenik velem ilyen csoda! De nem vagyok elkeseredve, csak hangosan gondolkodtam, illetve nyomogattam a billentyuket Kép
Puszi mindenkinek
Bella
bella

Edi,

én salit és fasírtot vinnék. Ok?

Lora
lora

Lányok,most már én is láttalak benneteket!!Tök jóóóóó, Panka meglepett a képekkel.Most itt örömködök magamban.
A náthám már múlóban, bár még az éjjel is rendesen harcoltam a zsebkendõkkel.
Végre nálunk is kezd jó idõ lenni, éppen idõszerû,igy júniushoz közeledvén,igaz??
Mindenkinek szurkolok, akit illet,hajrá lányok!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Marcsi, irtam,hogy amiket Te küldtél képeket,nem tudom megnyitni, remélem megkaptad az e-mailemet
Barbi
Barbi

Marcsi! Ennek ellentmond az, hogy a barátnöm is havonta ment inszemre. Ja és ez most télen volt, tehát nem hiszem hogy azóta változott volna a törvény. Szerintem az orvosod jobbnak gondolja, ha van közte egy kis szünet a hormonoknak.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép Nagyon-nagyon szépen köszönöm Mindannyiotoknak, hogy szorítottatok és gondoltatok rámKép Sien, Marcsi, EdelweissKép Köszi a bíztató SMS-eketKép A hsg-t tényleg túl lehetett élni, de azért nem mondanám "fájdalommentes" beavatkozásnak. Nekem az fájt a legjobban, amikor a ballont felfújták a pocimban és még most is feszül és fáj odabent minden de már nem görcsösenKép A baloldali petevezetõmet tönkregányolta az endo viszont a jobboldali átjárhatóKép Kissé tekervényes de ott még bármi fel- és le is juthat. Az orvosom most 3 ciklus ismételt próbálkozást mondott ami gyakorlatilag 6 hónapot jelent hisz elméletileg felváltva mûködnek a petefészkek. Most ismét megyek 23.napi UH-ra és akkor meglátjuk, hogy melyik oldalam van most soron. 6 sikertelen hónap múlva laparoscopia. Hát ennyi a rövid helyzetjelentés. A korházba mindenki "angyal"-ként dolgozott így megyek gyorsan és a Margitos topikban kicsit felfuttatom a hangulatotKép
KakukkfûKép
Nem jött át a képed, légyszi küld el újraKép
TidetKép
Írok majd részletesen magánbanKép Képzeld, mi múlt hét vasárnap voltunk a SafaribanKép Leírom milyen voltKép
LányokKép
Hozzá fogok ám szólni az elmúlt napok terméséhez is, csak még nem volt idõm elolvasni TiteketKép
Puszi: Doris
doris

Sziasztok!!
DorisKép
Várom magánban az emilt, csak annyit hogy nagyon sajnálom, hogy Neked fájt, viszont tényleg jó hír, hogy az egyik oldal átjárható.
Valahol azt hallottam, hogy nem törvényszerû az, hogy egyik hónap egyik petefészek, másik hónap másik petefészek.
Meg hogy az egy, jól mûködõ átveheti teljesen a másiktól is a "szerepet". Bár lehet, hogy ez csak akkor van így, ha a másik oldal teljesen hiányzik.
Mi errõl a véleményetek?

Tidet
tiddet

Sziasztok!

Mamacs!
Remélem ma jó a hangulatod, ha nem, akkor bízom benne, hogy mielöbb megjavul! Kép

Doris!
Remélem mielöbb jobban leszel a HSG után. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Marcsi!
Egyetértek Edivel, mert nekem se jött be hogy az õsszel itt hagytam a Babanetet. Teljesen egyedül voltam és nem tudtam a problémáimat megbeszélni senkivel. Most meg mintha kicseréltek volna. Ha te úgy látod jónak, hogy ritkábban jössz nem fogunk megharagudni. De ne hanyagolj el minket nagyon!Kép

Edi!
Én is sajnálom hogy nem tudok most elmenni a talira. A következõre remélem sikerül elmennem.Kép Amúgy milyen idõközönként szoktatok talizni?

Doris!
Már vártam, hogy jelentkezz. Nekem sem volt fájdalommentes a HSG-én szóval tudom mit éreztél. Nálam is a bal oldali van elzáródva sajnos és még endom is van. A doki mit mondott mennyi az esély a teherbeesésre? Inszemrõl, lombikról nem beszéltetek?

Puszi

Andy
Andy

TidetKép
SziaKép Mostnara olvastam el amit írogattatok. Én tegnap mindent átbeszéltem az orvosommal és ez a "szerepátvétel" igaz de nem akart álltatni, tehát nagyon óvatosan kezelte a témát nehogy beleéljem magam. A múlt hónapban a bal vagyis az elzáródott oldalam érett meg, most is megyek a 24. napon UH-ra ezért meglátjuk, hogy most a jobbik oldalam aktivizálta-e magátKép
BeraKép
Légy üdvözölve a körünkben és azt kívánom mint minden újnak, ne maradj itt sokáigKép
ZsuzsuKép
Köszi a szorítást és drukkolok a stimuláláshozKép
GombócKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Várom a jövõ hetet...
CipómamaKép?????????? Itt kedd van? És Nálatok mi újság, van valami infod? Nagyon drukkoltam ámKép Magánban írok részletesenKép
VandaKép
Köszi mindent de azért "görcsölök" sajna a téma miatt és fõként az endo izgat, mert attól tartok, hogy ez a petevezetõ elzáródás még nem minden.... szerintem a lapar ad majd konkrét és megbízható választ. Azért nem adom fel, igyekszünk és izgulok a holnapi matyivizsgálat miatt...Kép
Marcsi,Alma, Andy, Bea, Gitta és Mindenki akit nem említettem név szerint isKép Köszönöm, köszönöm a drukkolást és szorítást értemKép Úgy tûnik alacsony a fájdalomküszöböm ezért "kínlódtam" de megéri...Kép

Puszi:Doris
doris

Jó reggelt Lányok,KépKép
Gombóc,
Nekem is volt az elsõ egy-két hétben olyasmi ami Neked, olyan meghatározhatatlan színû sárgás halvány barnás valami, de elmúlt. Doki bácsi azt mondta, hogy ez nem rendellenes, hiszen a beágyazódás és az elmaradt mensi miatt lehetséges. Ne aggódj feleslegesen én is így aggódalmaskodtam és még mindig aggódom, de felesleges, hiszen csak magunkat lovaljuk bele olyan dolgokba, amelyek rajtunk kivülállóak.
A doki még azt is mondta, hogy az elsõ 12 hétben ha a baba el akar menni akkor nem tudnak mit tenni, annyi és annyi oka lehetséges (sikertelen beágyazódástól a kromószoma hibán át stb.) és ezekben az esetekben fájó, de talán jobb is, mert nem egészséges embrió-magzat nagyobb fájdalom ha megszületik.
Fel a fejjel hidd el nem lesz semmi gond, csak még keresi a helyét a kis zigóta.KépKép Bízz a Béresben nagyon jó és alapos doki. (mégha Mamacsnak más is a véleménye)
Breki
Breki

Doris,
Remélem már azért nem fáj olyan elviselhetetlenül a pocakod, fel a fejjel. Nem minden hónapban mükõdnek a petefészkek felváltva, van olyan hónap, hogy ugyanabban kétszer is van tüszõ ld. Sien. Szóval hajrá Nektek! Olyan régóta vártok a babára, hidd el már nincs messze a sikerKépKép
Breki
Breki

Jó reggelt Lányok!

Bea
A te párodnak is hasonló betegsége van? Az én férjemnél kb 1 éve kezdõdött. Elõször csak este fájt a hasa, és ez egyre rosszabb lett, a végén már belázasodott. A krónikus sajnos azt jelenti (ha jól tudom), hogy egész életén végigkíséri. De pl pár év múlva már régóta fentálló is lesz Kép
Egyébként most vettem észre, hogy nagyon hasonlít a nevünk, ezért majd bera3-ként fogom aláírni, így nem lehet majd összekeverni.

Hermi
Sajnálom, hogy te is küszködsz a trutyival és hogy már átestél egy vetélésen is. Ez az amitõl én is félek, hogy ha sikerülne is a baba, akkor is ott lebeg az ember lánya feje fölött a vetélés nagy valószínûsége. Egyébként rosszul írtam a Closti adagomat : a 3. naptól 5 napig napi 2 szem volt. Egy elég buta kérdés: mi is az a laparoszkópia?
Olvastam Erazmusz topicjában, hogy egyes helyeken (pl Miskolcon) nem vizsgálnak progeszteront, nem tudom miért, hiszen ez nagyon fontos szerintem. Kérdezz rá az orvosodnál miért nem nézeti meg azt is.
Milyen mûtéted lesz jövõ héten?
Jövõ héten és is megyek egy homeopatához, aki a szembõl állapítja meg a betegségeket. Bár túlzottan nem bízom benne, mert a férjem volt nála kb 1 hónapja és nem vett észre a betegségét. Majd írd meg milyen volt a természetgyógyász!
A cickafark teát én is ittam decemberben, de csak kétszer, mert úgy elkezdett fájni (szúrni) a jobb petefészkem, hogy abbahagytam. Utána két napig szúrt! Lehet, hogy túl nagy koncentrátumban ittam?
Csütörtökön megpróbálom megkaparintani a progi eredményemet, majd megírom milyen sikerrel.

Doris
Bár én csak tegnap jöttem, de szorítottam neked a HSG-hez. Szerintem se feltétlenül kell minden második hónapot esélytelennek tekintened. Nekem pl most már 2 hónapja a bal oldalon szúrkál, elõtte viszont hónapokig a jobb oldal volt érzékeny. Szerintem a szervezet nagyon találékony és alkalmazkodó, és az erõsebb oldal besegít a gyengébbnek.

Lányok
Köszi a kedves fogadtatást, én is remélem azért hogy nem maradok sokáig, de azt is, hogy még sokáig fogok veletek csevegni a friss kismamáknál!

bera3
bera3

Sziasztok lányok!
Ma nem leszek Kép sok munkám van.
A mai tábla:
Kép

Doris! KépKépKépKépKépKép Örülök, hogy jobban vagy már, nagyon izgultam ám érted tegnap!

Este megpróbálom az elmaradt leveleimet megírni Kép.
Puszka mindenkinek!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda! Légyszi javitsd nekem, én már szerencsére túl vagyok az endo mütéten. utána kapom most a szurit. Majd júliustól lombik felkészülés lesz.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Doris Kép
Már vártam, hogy írj pár sort. Nagyon hõsiesen viselhetted a fájdalmat, és hidd el meg lesz a jutalom-baba! Kép

Gombóc Kép
Véletlenül sem gratulálok, jó? De szorítok! Kép Kép

Pusz
Noémi
noémi

Helló MindenkinekKépKép

Üdv az újaknak. Bera3KépKépKép

Timici, GombócKép olyan jó ilyen jó hírekre visszajönni.

Voltunk Münchenben és Neuschwastein várában péntek-hétfö, ezért tudok csak most jönni. Nagyon jó voltKép A kocsi kipufogója viszont tropára ment. Képzelhetitek, hogy hogy aggódtam, hogy legalább a hazafelé vezetö utat kibírja! Tökéletes a hangja a kocsinak, alig feltünöKép. Csak azért írom, mert a szervíz nem garantálta, hogy készen lesz a kocsi szombatra. Úgyhogy nem tudom mi lesz Doris és Zsuzsu veletekKép, meg azt sem tudom mi lesz velem. Törökbálintról nem szívesen mennék gyalog a talira, mert az legalább 3-4 órás kirándulás lenne, ráadásul a sulimba is be kellene mennem 2-3 órára (matekra, mert utána vizsga). Szóval nem tudom mi lesz. De erösen gondolkodom a megoldásonKép, mert nagyon de nagyon, de nagyon szeretnék elmenni a talira.

Csak azt akarom mondani, hogy 1800 km-ert vezettünk 4 nap alatt és semmi gáz nem volt. Pedig még hegyet is másztam, és egy éjszakát kempingeztünk is. Szóval az utazásokat ne halasszátok el babásodás miatt (akkor ha a terhességgel nincs gond), mert utána nem lesz alkalmad arra, hogy utazz jó darabigKép

Zsuzsu,
Nagyon jól esett, hogy kerestélKép
Jól vagyunk, a rosszulléteim elviselhetöbbek, de még mindig nem múlnak, pedig ma kezdtem a 16. hetet. A hasam alig látszik, mit alig. Szinte semmi! Csak egy enyhe kis kiemelkedés.

Doris,
Örülök, hogy túl vagy a HSG-n. Most aztán mindent bele!!!! KépKépKépKép

Most megyek, pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Sziasztok!

Lassan 2 hónapja, hogy már több orvostól is kértem a toxoplazmózis vizsgálatát nálam. Mindenki elutasított azzal, hogy nem az õ hatáskörébe tartozik. (2 nõgyógyász, háziorvos). A mostani dokim azt mondta, hogy megszûnt a TB támogatás a vizsgálatra, ezért kb. 100 000 Ft-ot kellene fizetnem a vizsgálatért. Szerintetek ez így van? Tudtok olyan helyet, ahol ezt ingyen megcsinálják a TB keretén belül? Nagyon szeretém ezt megcsináltatni, fontosnak érzem. Ti mit gondoltok róla?

Bera3!
Szia, üdv a körünkben, de ne maradj túl sokáig! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Kép

Köszönöm mindenkinek az "elõdrukkolást"Kép, úgy néz ki, hogy csütörtökön kapom a tüszõrepesztõ szurit és pénteken inszem!
Marcsika, Edi, Bella!Kép Teljesen átérzem a hangulatotokat, hisz engem is sokszor fog el hasonló érzés. Mégis azt mondom, hogy nem szabad feladni, mert biztos, hogy egyszer nekünk is sikerülni fog!!Kép
Bera3!Kép Tegnap a nagy rohanásban nem is üdvözöltelek!Kép Üdv itt, meglátod így, hogy kiírod magadból a bánatod sokkal könnyebben veszi az ember lánya az akadályokat!Kép
Doris!Kép Örülök, hogy jobban vagy! Nagyon drukkolok, hogy ez a pár hónap sikeres legyen és ne legyen szükség újabb laparoszkópiára!Kép
Móni!Kép Biztos nagyon szép helyeken jártatok! Örülök, hogy ilyen jól viselted az utazást! A pocid miatt ne aggódj, még ráér megnõni!Kép

Pusz, Sien.

Ja, lányok! Én Zuglóból indulok a talira, ha valakinek még nincs fuvarja, szívesen vállalok szállítást!!Kép
Sien

Gitta,Kép
Kérjél a nõgyógyásznál TORCH vizsgálatot és a szûrést a tb által finanszírozottan elvégzik.
Ki mondta, hogy megszûnt a TB támogatottsága?
Breki
Breki

DorisKép
Ment válasz, lehet, hogy véletlenül kétszer küldtem el, bocsika.
Tidet
tiddet

Sziasztok lányok!

Csak gyorsan bekukkantottam, nincs idõm mindent végigolvasni. Szoritok az új kismamajelölteknek.

Vanda!
Az én ciklusaim 30-naposak, úhogy a kis zebra még álldogálhat ott, de azért nagyon teccik.
Nem hiszem, hogy lenne baba, most nem érzek semmit, lehet, hogy pont ez az érdekes. Majd kiderül.

A melóhely nagyon jó, végre "felszabadultam" egy kicsit, és végre újból örömömet lelem a munkámban.

Most röviden ennyit.

Zsuzsu!
Amint lesz idõm irok mélt, ne hari, hogy eddig nem tudtam. Kép

Pusz mindenkinek
bnemethm
bnemethm

Gitta! Nekem a háziorvos adott beutalót a fertözõ kórházba vérvételre, ott nézték meg. Igaz ez pont 1 éve volt.Tb-re ment.

Amugy tesomnak is megnézték amikor terhes volt, errõl már volt itt szó, hogy terhesség alatt nézik. És ingyen.

én negativ voltam, ill. látszott hogy átestem már rajta, de ettõl még újra elkaphatom, igy ha terhes leszek mondta az orvos ugyis megnézik újra. Igy ha a baba miatt akarod, szerintem felesleges izgulnod.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat. A háziorvosomtól már kértem, és a terhességem alatt is kértem, de nem csinálták meg!!! Kép

A TORCH vizsgálat folyamán mit csinálnak?

Üdv:
Gitta
gitta

Doris

Örülök, hogy újra itt vagy, és annak is, hogy a görcsös fájdalmad már múlik. Mondott arra valamit a doki, hogy a "kanyargós" petevezetõ nehezíti e a teherbeesést, vagy ennek semmi jelentõsége? Nagyon drukkolok, hogy a laparra már ne legyen szükség! Móni javasolta, hogy ha adunk egy kis idõhatárt magunknak, akkor talán nem görcsölünk rá a témára ennyire. Ezt a pár hónapot próbáld meg egy kicsit könnyedén venni, és meglátod, meglesz az eredményeKépKép

Bera3

Sajnálom, hogy a párodnak ilyen görcsös fájdalommal együttjáró problémája volt. Nálunk valószínûleg más a gócpontja a gyulladásnak.Csak a doki szerint a baktériumtenyésztés nagyon sokáig tartana, mivel több ezer baktérium lehetséges.Így jelenleg nem tudjuk, mi lehet az oka a krónikus gyulladásnak.

Bea
Bea

LujzaKép
Délután 5-re egy kis energia: +++++++++++++++++++++++++
Gondolok majd Rád.

SienKép
Örülök, hogy Neked is lesz inszem. Szerintem Te is beállhatnál az ikreket kívánók táborába, mert ennyi szép nagy tüszõvel szerintem minden esélyed megvan rá.Kép

DorisKép
Nagyon bátor voltál most is, gratulálok. Bízom benne, hogy minél többször a jó oldalon fog nõni a tüszõ és laparra már nem is lesz szükség.Kép
Szerinted hogy menjünk a talira, ha Moni kocsija addig nem jön rendbe?

MoniKép
Biztos klassz volt a kirándulás. Én is voltam már Neuschweinstein-ben, olyan mint egy mesekastély. Nekem nagyon tetszett. Örülök, hogy ilyen jól tudtál kirándulni és hogy minden rendben volt. Azt sajnálom, hogy még mindig hányingered van. Most már biztos el fog múlni!
A taliról még kellene egyeztetnünk. remélem el tudsz jönni.

BeraKép
A hõdbõl ítélve nem lehet nagy baj a hormonháztartásoddal, hiszen 1 nap alatt 3 tized fokot emelkedett és a 37-et is elérte. A párodnak pedig ahogy olvastam nem lett matyiproblémája a betegsége miatt. Szerintem hamarosan beköszönt Hozzátok a gólya, de egy progimérés természetesen azért nem árt.

EdiKép
Nagyon klassz, hogy indul az inszem. Már Neked se kell sokat várnod!KépKépKép

MarcsiKép
Sajnálom, hogy egy hónapot most várnod kell, de tudod, sokan ilyenkor esnek teherbe.Kép

BellaKép
Hármasikrek? Ez aztán a kívánság!Kép
Remélem ebben a hónapban sikerül a baba. A tüneteid nagyon jók!Kép

GittaKép
Nekem kérés nélkül a nõgyógyászom utalt be rubeola és toxoplazma vizsgálatra. teljesen ingyenes volt!

BnemethmKép
De jó, hogy jelentkeztél!Kép
Várom majd az emiled.

LányokKép
Délután nem leszek, eddig is sok munka volt, azért nem jöttem.
Háromtól vizsgázok. Kérek egy kis energiát, mert úgy hallottam, hogy eddig mindenki a kettesért hajtott.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Olyan aranyosak vagytok, hogy így bíztattok és drukkoltokKép Köszönöm, nélkületek biztos, hogy nem lennék ilyen optimistaKép
BrekiKép
Remélem nekem is a domináns oldalam lesz a mûködõképesebbKép
NoémiKép
Köszi a kedves szavakatKép Sajna nem voltam hõs, de azért nagyon úralkodtam magam viszon megmondtam az orvosomnak, hogy én "így" még sosem menstruáltam... Nekem ez azért rosszabb volt de aztán az is lehet, hogy kicsit "nyápic" vagyok már ami a fájdalomtûrõ képességemet illeti. Azért megéir én tudomKép
MóniKép
Figyu, átküldöm magánban a számomat és légyszi beszéljünk egymással péntekig mindenképpKép Mit szólnál, ha rávenném az én Drága Párocskámat, hogy ugyan kanyarodjunk már el értedKép Nem fog visszautasíteniKép Felveszünk OK? Ne izguljKép Viszont Nekünk kora este el kell jönni, mert a tervezõnk akkor ér rá fogadni minket...
BeaKép
Szerintem is jó ötlet az idõhatárKép Én most ezt a 6 hónapot tûztem ki "célnak" aztán majd meglátjukKép A kanyargós petevezetõt megemlítette de nem ijesztegetés gyanánt csak úgy spontán...Kép
Bera3Kép
Köszi a drukkot és kívánom, hogy Nálatok is mielöbbi javulás történjen és hamar költözködjetek át a "Friss...-be"Kép

doris

Gitta,
TORCH- TO-toxo. vizsgálat
R-rubeola antitest
C-citomeg. vírus
H-Herpesz I-III.

Vérbõl nézik, egyszeri szúrással.
Breki
Breki

Lujza, Sien!
Drukkolok nektek hogy most sikerüljön az inszem!Kép

Bnemethm!
Lehet hogy pont most leszel zebrás mikor nem észleled a tüneteket!Kép

Zsuzsu!
A délutáni vizsgához+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Doris!
Képzeld vasárnap 3 órán keresztûl görcsölt megint a hasam, amíg hasmenésem nem lett. Még enni sem bírtam, nagyon rosszul voltam. De nem menzis görcs volt. Fogalmam sincs mi lehet a hasamban. Lehet hogy az endo el sem múlt?

Puszi

Andy
Andy

ZsuzsuKép
Téged hol kénne felvenni?
Itt egy kis pozitív sugár a vizsgádra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
AndyKép
Sajna nekem minden hónapban van "ilyen" hasmenéses görcsöm fõként a menzim elött, alatt ill. környékén...Én is az endomnak tudom be a dolgot. Nagyon kellemetlenKép Remélem nem újult ki az endod...
Lujza, SienKép
Szorítok értetek nagyon-nagyonKép Most már biztosan sikerülKép
MarcsiKép
Te se szomizzKép Így legalább van ideje a szervezetednek kicsit pihenni, lazítani és nagyobb sikerrel kecsegtet a következõ inszemKép

doris

Doris!
Azért furcsa mert a lapar elõtt mikor még nem tudtam, hogy endom volt nem tapasztaltam ilyet. A lapar után se volt a hormonkezelés alatt. Kb. 1 hónapja van ez. Na mindegy majd kiderül úgy is elõbb-utóbb hogy mi. Hát nagyon remélem nem az endo újult ki, hiszen még meg sem jött. Kicsit kezdek félni.
Ti most hogy fogtok próbálkozni gyógyszeresen? Inszemrõl vagy lombikról nem beszélt a dokid?

Puszi

Andy
Andy

Beszti, írtam neked. Ugye megkaptad? Holnap nem leszek, csak csütörtökön délelõtt.

Lora
lora

Edi, hánykor kezdõdhet a tali? A többiek mikorra mennek?
lora

Doris!

De jó, hogy itt vagy!KépKép Drukkolok, hogy most már mihamarabb sikerüljön a babus!KépKép

A tali: ha a Móni nem tudna, akkor én fel tudlak venniKépmert Loraért kell a Népligethez, de odáig mindegy, hogy M0-M5-Nagykörösi vagy M0-6-Lágymányosi hid utvonalat választom!!KépKép (Ha ez utóbbit, akkor érted teljesen jól el tudok menni.)
És akkor nem kell zargatnod a férjecskédet, nálam meg még amugy is van két hely!Kép

Zsuzsu!

Hol kellene felvenni?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bea!Kép
Nem voltatok a Pároddal természetgyógyásznál? Íriszdiagnosztikán, vagy auralátónál? Ha hiszel az ilyesmiben el kéne menjetek, hátha õk ki tudják deríteni, hogy hol van az a gócpont.

Lujza, Sien!Kép
Nagyon szorítok Nektek, most biztos sikerülni fog!
Sien, pénteken mész ugye? Utána otthon kell maradni pár napig pihenni?

ZsuzsuKép
energia a vizsgához:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++

Tidet
tiddet

Lora!

Megjött, válaszoltam!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

AndyKép
Az a helyzet, hogy nekem a kezelések után el sem múlt az endom ezért nem beszélhetek kiújulásról. Igazából csak úgy 6 hónapja érzem és tapasztalom ezeket a tüneteket valószínûleg a növekedése miatt...
BesztiKép
Köszi, nekem így is jó lesz de akkor várjuk meg, hogy mit mond Móni hátha megjavul az Õ kocsija is mert így ezek szerint Neki sincs még helyeKép Jó lesz ha pénteken megdumcsizzuk a dolgot?

doris

Tiddet

Én is abszolút hiszek az ilyesmiben, én eddig talpmasszázson voltam, ott ki is derült egy problémám, ami késõbb be is igazolódott. A párom is abszolút elfogadja a természetgyógyászatot, most a három napos hétvégén el is mentünk egy olyan helyre nyaralni, ahol van ilyen masszázs, pechünkre azonban a hölgy megbetegedett.
Sajnos itt Pesten még nem voltunk ilyen helyen, és nem ismerek megbízható szakembert. Te voltál már esetleg, tudsz valakit ajánlani?

Egyébként tegnap voltunk fogorvosnál, (a nõdoki ugyanis ezt is felvetette, mint lehetõség, mármint, hogy innen jön a párocskám gyulladása), és õ azt mondta, hogy lát egy korábbi fogászati kezelést (gyökérkezelést), ami úgy néz ki, eléggé el van "csesszintve"(bocs), úgyhogy akár ez is lehet a góc, ami miatt az egész babaprojekt nem sikerül. Hát majd másfél hét múlva kiderül, hogy állunk, akkor kell visszamennünk kontrollra, megnézni, hogy a matyik mennyire jöttek rendbe a gyógyszeres kezelés hatására.

Bea
Bea

Sziasztok!

Zsuzsu!
Sok sikert a vizsgáidhoz!!!

Breki!
Köszönöm, megpróbálkozom ezzel, majd 4-én, akkor kell mennem legközelebb a dokimhoz.

Üdv:
Gitta
gitta

BesztiKép
Nyugtass meg kérlek... Neked tényleg egy petefészked vagy egy petevezetõd van? Ha most az endommal nem számolunk akkor ettõl még bármikor bátran bebabásodhatom?

doris

Doris!

Tali: okéKép, Moninak csak azért nem ajánlottam fel, mert az irta, hogy még matekra is be kell mennie, és nem tudott közelebbit! Akkor pénteken pontositunk mindent!KépKép

Igen, valakinek irtam is korábban, hogy UH eredményeim alapján nekem egyetlen petefészkem van (a petevezetömröl nem tudok semmit). Persze ez nem teljesen tökéletesen biztos, mert azt csak a lapar tudná 100 %-ra megmondani, de azért elég valószinü. A dokim többször is kereste hüvelyi UH-val, elég alaposan (és fájdalmasan), de nem találta (mig az egyiket hamar megtalálta). Amikor babás lettem, akkor is a meglévöben látott érö tüszöt.

És az is lehet, hogy a tapasztalatokkal ellentétben az egy petefészkem nem vállalta át a másik szerepét (bár az egy petefészket valószinüsiti, hogy a létezö nagyobb, mint egy átlag petefészek), és a hömérözés és UH-k alapján csak minden 2. hónapban volt peteérésem (ez 6 ciklus alapján, 2001. jan-ápr. és 2001. szept-okt.).

Szóval bármikor lehet baba!!!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok, Lányok!

Még mindig csak olvasgatni tudlak benneteket, elöntött a meló Kép
Most beszéltem az üzemorvossal a TORCH-vizsgálatról, és azt mondta, hogy itt Halason ezt nem csinálják rutinszerûen. Akinek volt ilyenje, megirná, hogy kitõl kapott rá beutalót? Majdhogynem idiótának nézett, hogy minek aggodalmaskodom ilyenen, meg hogy ez nagyon ritka (toxo) fertõzés, meg ilyenek. Tényleg csak nõgyógyi adhat rá beutalót? Akkor nekem fel kell hivnom a szegedi dokimat... Na, egy újabb elintéznivaló, pedig már most sem tudom, hol áll a fejem Kép

ZSUZSU,
kéz- és lábtörést a vizsgához! Lehet, hogy már elkéstem vele?

Jajajaj, megint csörög a telefonom, a fõnököm hiv Kép

Pusszancs!

KnéRita
knérita

BeaKép
Már harmadszor írom be ezt az üzenetet, mert mindig visszadob. Egyre rövidebb lesz.
Szerintem ne talpmaszõrhoz menjetek, majd csak akkor, ha már tudjátok, hogy hol van a góc. Én vagy íriszdiagnosztikát ajánlanék, vagy akupunktúrát. A barátnõmet teljesen kigyógyította az akupunktúrás orvosa. (nem teherbeesési gondja volt, bár a férjednek sem az vanKép).
Esetleg az Ideál újságban keresgélj természetgyógyászati központot, ahol teljes kivizsgálást vállalnak. Az akupunktúrás orvos számát meg tudom szerezni, ha érdekel.

puszi
Tid
tiddet

A talpmasszõr 2 sz tudom, de olyan lassú a gépem, hogy nem is ltom, mit írok be.

Tid
tiddet

Lujza!Kép Az inszemhez:++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsuzsu!Kép A vizsgához:++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tiddet!KépIgen, pénteken megyek. Utána meg 2 hétig szabin leszek, mert elutazunk. Remélem így egy kicsit el tudom majd terelni a figyelmemet magamról.
A talira is frissen inszeminálva megyek!Kép
Tényleg senki nem jön Zuglóból vagy a környékérõl?

Pusz, Sien.
Sien

Köszönöm mindenkinek a sok +++++++ energiát !! Már csak 2 óra van hátra Kép)Kicsit izgulok.
Lujza
lujza

BesztiKép KösziKép
Lujza, SienKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: