Lujza
Délután 5-re egy kis energia: +++++++++++++++++++++++++
Gondolok majd Rád.
Sien
Örülök, hogy Neked is lesz inszem. Szerintem Te is beállhatnál az ikreket kívánók táborába, mert ennyi szép nagy tüszõvel szerintem minden esélyed megvan rá.
Doris
Nagyon bátor voltál most is, gratulálok. Bízom benne, hogy minél többször a jó oldalon fog nõni a tüszõ és laparra már nem is lesz szükség.
Szerinted hogy menjünk a talira, ha Moni kocsija addig nem jön rendbe?
Moni
Biztos klassz volt a kirándulás. Én is voltam már Neuschweinstein-ben, olyan mint egy mesekastély. Nekem nagyon tetszett. Örülök, hogy ilyen jól tudtál kirándulni és hogy minden rendben volt. Azt sajnálom, hogy még mindig hányingered van. Most már biztos el fog múlni!
A taliról még kellene egyeztetnünk. remélem el tudsz jönni.
Bera
A hõdbõl ítélve nem lehet nagy baj a hormonháztartásoddal, hiszen 1 nap alatt 3 tized fokot emelkedett és a 37-et is elérte. A párodnak pedig ahogy olvastam nem lett matyiproblémája a betegsége miatt. Szerintem hamarosan beköszönt Hozzátok a gólya, de egy progimérés természetesen azért nem árt.
Edi
Nagyon klassz, hogy indul az inszem. Már Neked se kell sokat várnod!

Marcsi
Sajnálom, hogy egy hónapot most várnod kell, de tudod, sokan ilyenkor esnek teherbe.
Bella
Hármasikrek? Ez aztán a kívánság!
Remélem ebben a hónapban sikerül a baba. A tüneteid nagyon jók!
Gitta
Nekem kérés nélkül a nõgyógyászom utalt be rubeola és toxoplazma vizsgálatra. teljesen ingyenes volt!
Bnemethm
De jó, hogy jelentkeztél!
Várom majd az emiled.
Lányok
Délután nem leszek, eddig is sok munka volt, azért nem jöttem.
Háromtól vizsgázok. Kérek egy kis energiát, mert úgy hallottam, hogy eddig mindenki a kettesért hajtott.
Puszi: Zsuzsu