A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
mindenesetre köszönöm a bíztatást. Most lekopogom naggggyon-nagggyon erősen, de ma egész nap "csönd" volt, meg nézgelődés, meg szunya és tegnap este sem volt csak egy kicsi nyeker és tegnap óta kapja ezt a soxar táp, meg szirup, meg csepp dolgot de egyenlőre nyugisnak tűnik. De há tugye nyugtával dícsérem majd,lehet itt még este-éjjel böbmi..

Fic,
neked is köszönöm a drukkot, most majd én is szorítok, hogy Vincsenzó ne beteg legyen, hanem csak bújós Kép

Dorka,
Katababa ééédes Kép) ez a vigyor Kép

Bogárka,
a lyánykád kész hölgy, Doni meg egy mosolybaba Kép

Tornázni akarok, meg futni, meg mozogni, meg madárfüttyös kikeletet!!!!! Lehetne most??!!
macskanyu

Fic, nem a Corvin mozi mellettire gondoltam, hanem az Erzsébet krt-ira.
Bármikor jó nekünk egy séta, ahogy kedden beszéltük egy újabb Margit-szigeti séta sem lenne rossz.Kép
Gyerekruhabolt a Corvin áruház oldalán van, a Rákóczi tértől a Blaha felé menet, közelebb az utóbbihoz.

Pocak, tündérik a fiúk.
A többi gyerek is!Kép
zanza

Köszönjük a dícséreteket!!! Kép

Ancsi!
Sikítós sírás tuti fog!
És kösz az ötletet! Kép be lesz keretezve Kép

Pocak!
Petrának volt 1 évesen...pici piros pöttyei voltak (inkább rózsaszín), és főleg a törzsén, arcán...
...egyébként a barátnőm kisfiának, akiről a minap írtam (40 fokos láz, lázgörcs, 2 óra eszméletvesztés ma derítették ki, hogy ez volt...ma jelentek meg a pöttyök..)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fenykepek mind tokjok Kép Kép

Bogarka, es azt se mondtad, hogy a teszveszszotar elejen egy tokjo ketoldalas moose van!! Kép

Lindi, vettem dm kontost, es jo, mert pamut es olcso, de tenyleg vekony. De gondoltam, ugyis dogmeleg van itthon es ugyis csak azert kell, hogy a furdokadtol az agyig vezeto tizmasodperces utat megtegye benne. De nem hasznaljuk egyelore. Egyebkentmeg veszek noname cuccokat, meg kapok sokszor gagyikat a nagymamaktol, ugyhogy pl. egy csomo olyan ruha van, ami egyszer nem volt a gyereken... altalaban elajandekozom (pl amit foodexpressz intez karacsony elott). Es ruhak teren pont nem vagyok markabuzi, csak azt nezem, hogy lehetoleg 100% pamut legyen, inkabb az elektromos izemicsodak (mosogep, mosogatogep, huto stb) meg a biztonsagi bigyok (pl autosules) teren. Hallod Zsebi?

Ancsi, nem vagyok "rossznyelv", hanem csak egy ilyen peches kislany anyukaja. Es most meg tovabb sertodtem rad (mert mar multkorrol meg voltam).

Es Manokara is megharagszom, ha virus kuldott ma reggel e-mailen. Hallod Manoka! Ellenorizd a geped!!

Pocak, enyem lany meg tegnap este (fekszunk a sotet szobaban, hogy aludjon) azt magyarazta, hogy "kaka" es mutogatott a pelusara, hogy "anya" cserelje ki es aztan oda is allt, ahol ezt tenni szoktuk, es a harmadik eloadasra mar bedoltem, de tenyleg nem volt Kép es aztan meg at kellett mennunk a masik szobaban felejtett Fules szamarert is... de aztan valamikor csak elaludt. Viszont a napkozbeni a horror nalunk, tegnap meg csak szigorunak ereztem magam (ha mashogy nem megy, beteszem a kisagyba es odaulok melle, hogy ne tudjon kimaszni es egyfolytaban gyozkodom, hogy minden baba alszik stb.), mert ahanyszor felallt ugralni, mindig raparancsoltam, hogy fekudjon, es vegul meglett az eredmenyes, de ma mar inkabb kegyetlennek, mert csak haromnegyed oras keserves siras utan volt hajlando elaludni. Mindenesetre rendszert biztosan nem csinalunk belole, mert ha meg majusban is igy lesz, akkor mar vagy nem lesz arra idom, hogy orakig kinozzam, vagy nem akarom majd, hogy a picit felebresszuk vele Kép

Neet, te hogyan vagtal magadnak hajat? Ilyen ugyes vagy? Azta! Vagy most nehany honapig nem mesz emberek koze?
moose

Bogárka!
Manóka ma volt nálunk, de ő nem látta csak hátul fehérnek az ínyét. persze ettől jöhet még neki, csak nem az áttörési szakaszban tán. mindenesetre úgy meg szoktam ijedni éjjel, hogy a szívem ezerrel ver. és eddig mindig simire megnyugodott, de nem vettem ki. (csak 1-2 hós korában) most ki kell venni, mert addig sikít.
most sütöttem rostkexet Kép
meg fehér ropogós zsemléket apának Kép

ancsipancsi

Moose!
"Ancsi, nem vagyok "rossznyelv", hanem csak egy ilyen peches kislany anyukaja. Es most meg tovabb sertodtem rad (mert mar multkorrol meg voltam)." ---> ezt fejtsd ki bővebben, mert nem emléxem, hogy megsértettelek volna, nem is mernék veled packázni! Kép ja értem! nem szabad ijesztgetni Macskát, ejnye no!!! és ő úgyis aszitte, hogy Kisün írta neki, és neki válaszolt helyetted Kép
és légyszi ne sértődj be, mert akkor majd nem kérdezek többet tőled, ezzel büntetlek Kép Kép Kép Kép

ancsipancsi

Ancsi, azt nem is lattam, hogy Kisunnek valaszolt Kép Ma nagyon gyorsan olvastam, de akkor visszakeresem. es azert akarok megsertodni rad Kép mert egy csomoszor nem emlekszel, hogy en irtam valamit, most meg meg rossznyelv is lettem Kép es ha ma egyutt kuldtetek Manokaval a virusos e-maileket, akkor meg ezert is Kép
moose

Moose!
Jé, tényleg, egy óriási moose van benne Kép, de én azt hittem, hogy Te a világirodalom összes moose-ának a lelőhelyét ismered Kép

Ancsi!
Rostkex receptet kérek szépen!!! Kép
És nem kell feltétlenül nagy fehérséget látni ahhoz, hogy fog legyen...Petra és Doni is novemberben kezdték a sikítós ébredéseket, az első fogak meg dec. végén jöttek Kép... és csak előtte 1-2 héttel volt nagyon fehér...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo,
Most olvasom, hogy ma milyen jeles nap van nálatok, úgyhogy én is boldog névnapot kívánok kisfiadnak! Kép

Moose,
Köszi az alexandra könyvrendelős tippet, én is megrendeltem végre olyan könyveket, amik nem fértek a gyed-költségvetésbe, de akciósan jöhetnek Kép
És még azt akartam megkérdezni, hogy amikor a szülés után a H-ban leszel, Nyuszival Nyúlapa lesz, kivesz szabadnapokat? Mert egyszer írtad, hogy emiatt aggódsz, mármint hogy nélküled mi lesz...

Akit esetleg érdekel a szálka: még mindig a talpamban van és nem fáj. Kép vagy Kép nem tudom

Vinci kedvenc szava a TIK-TAK, ha meglát egy órát, rögtön tiktakkol, és képzeljétek, rájött, hogy a digitális óra is óra, szóval már annak is tiktakkol Kép

JÓ hétvégét,
Blaye
blaye

sziasztok!
akkor én is dicsekszem:
tik tak nálunk is van.
És:
két napja csettint az ujjaival! Felvettem videóra, bizonyitani tudom!!!!KépKépKép
ja, és ha medzsózik, akkor brümmmmmmmmmög.Kép de ezt már régóta csinálja!!
van egy csomó minden, de olyan hosszú lenne, inkább megkiméllek tőle titeket!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

sziasztok!

Nincs sajnos időm visszaolvasni, hogy volt-e már téma, de nem szült véletlenül valaki a közelmúltban Dr. Bálint Balázsnál? Tapasztalatok? Melyik szülésznővel? Kért-e konkrét pénzt, ha igen, mennyit? Nemrég megkérdeztem tőle, h mennyi lesz a szülés, és azt mondta, hogy azt előre nem lehet tudni...

pogacsa

Moose,
a 2. verzió (nem megyek emberek közé) Kép
Eszternek meg úgyis én vagyok a legszebb... Kép
neet
neet

Sziasztok!
Évezredek óta nem voltam, de némileg visszaolvastam ám Kép...csak épp írni nem tudok....mármint tudok, csak.... :D
Puszi Nektek,
Ada
este megpróbálok jönni, ha a botrányhősnőm már elszunyt
ada007

Szia Bogárka!

Azt hiszem jól azonsítottalak be, legalábbis a kép alapján, amit nekem is elküdtél a gyerkőcökről. Egyébként nagyon cukik így együtt! No és persze külön-külön is!
Köszi az invitálást, ígérem benézek ide. Bálint mellett végre most már nekem is van egy kis időm a csevegésre. Persze, hogy emlékszem a lányokra a tornáról, jókat dumcsiztunk, csak sajnos a nevekre már kevésbé. De majd bepótolom.
Puszi

Kép
Kép
denizsa

Blaye, Zsanci!
Nálunk is az első szavak között volt a tik-tak Kép..mármint Petránál Kép. Doni azért még nem tart ott, de ha kérdezzük, hogy hol a tik-tak már néha odanéz a nagy faliórára Kép

Denizsa!
Légy üdvözölve itt!!! Aztán tessék ismerkedni a Csajokkal Kép A tornán Manóval és Oxival dumcsiztál Kép...majd valamikor feltűnnek itt ők is...Kép

Ada!
Valamikor már hozzuk össze ezt az msn-t Kép
Manó!
Veled is!!! Kép Téged hívtalak telefonon is, de az se jött össze Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ma egész nap nem volt internet, ne tudjátok meg... de mostanra lett, remegésem enyhül, olvasok vissza Kép

Juc,
a legfontosabb: a cég neve Manután, honlapjuk meglepő módon www.manutan.hu itt keresd a "flakonprés" nevezetű cuccot, cikkszáma 088630.
Aztán: MIVAN????? UGYE NEM MONDOD KOMOLYAN, HOGY MEGSÉRTÕDSZ, TEEEEEEEEEE. most hogy megszereztem az infót Kép meg izzítom a serpenyőt Kép

Zsebi,
Dóci elég sokat volt/van napközben mással, esti programokkal már nincs gond, de reggel még soha nem ébredt arra, hogy nincs ott anya vagy apa... szóval izgi lesz Kép

Beeeeet,
sajtfondü NYAMMMMM Kép

kopaszNeet,
legjobb méregtelenítő a pálinka Kép D. egyébként mindenkit arcon puszil, kivéve apját, őt csak szájon Kép még találgatjuk, hogy vajon a vonzódás vagy a borosta az oka Kép

Macs,
ja, elég sokáig bukott, de azért 8 hós kora után csökkent, miután sokkal több szilárd kaját kapott. De úgy istenigazából 1 éves korára múlt el Kép szerencsére pocakfájós nem volt, szóval irigyelhecc Kép

Ancsi,
üvöltőLencsi KépKép a legrosszabb, hogy az ember csak találgatni tud, hogy mitől meg miért, tenni meg főleg nem tud semmitse Kép

Denizsa, Pogacsa,
üdv it Kép

Dóci nyálzik ezerrel, bújnak kijebb a fogak, ezért nyűgösebb is a sokéves átlagnál, de azért még bírjuk Kép

vera
kisün

Juc,
ja, és fogd fel úgy, hogy az igazi zsenik nem írnak helyesen, mert ők megtehetik KépKép
kisün

Sziasztok!

Milyen kevés hozzászólás lett ma Kép Egészen vissza tudtam olvasni Kép
A helyesírás vita szerintem orzasztó nehéz, nem hiszem ,hogy van olyan ember, aki minden szót helyesen tud írni. És van olyan is, hoyg az ember hszírás közben mással is foglalkozik. Én már csak tudom, én minden össze-vissza írom a betűket Kép
A lényeg, hogy kicsinységeken ne akadjunk fent. Nem?

Juc: Szeretünk memóriazavarral és rossz helyesírással is, de mostmáraztán ne sértődősködj no!

KépKép
oxigen
Györköny

Helló! Kicsit dicsekszem/k(?)!
Balu ma utazott először babakocsiban, és nagyon jól mentKép Nem sírt pedig majdnem másfél órát mászkáltunk, tehát úgy néz ki menni fog a tesókocsizás is!
A dokinéninél is minden oké volt, kaptam tiszteletbeli diplomát, miután mondtam a dokinéninek,hogy a 3 napos láz tünetei voltak B-nélKépKépKép

Bog: nekem manobarat kukac msn pont com az MSN címemKép

Pusz, jóéjt!!! Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kisün,
KopaszNeetnek még így is lapockáig ér, de tervbe van véve, h egy igazi fodrász még lefelezi.. Kép Juc meg csak blöfföl, ő nem az a sértődős fajta, nem is áll jól neki, ne ijedj meg. Csak ez manapság olyan trendi. Kép
neet
neet

Gyors leszek, de ezt muszáj:

Macs!
NORMAFLORE és minyima 2 HÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de inkább 3, v. 4 hét alatt lesz meg az eredménye. És mielőtt felsóhajtasz, hogy hol van az még elárulom, hogy Bogyó 5 hónapos koráig volt sikítós-hasfájós. Szóval mindent tudok a hasfájásról. MINDENT. Írj mélt és akkor eszmecserélünk. És SZEREZZ BE EGY SZÉLCSÖVET rengeteg sikítást és nemalvást megspórolhatsz vele....és aki azt mondja, hogy a gyerkőc hozzászokik és azért nem jó, az soha nem használt szélcsövet.....mert enyim lány úgy kakil, mint egy álom pedig volt, hogy naponta 3× csalogattuk ki a kicsalogatnivalókat ezzel a miniatűr istenáldásával.

Visszaolvastam ám nagyvonalakban Kép

Pusszantova mindenkinek.
Ada
ada007

Bogárka!
ROSTKEKSZ
Norbi-féle (1-es, pedig vaj van benne), amit a Stahl szakácskönyvből lopott, átalakított:
7,5 dkg zabkorpa kissé megpirítva
7,5 dkg búzakorpa
10 (!) dkg vaj
5 g szódabikarbóna
3 ek cukormentes kakaópor
1 tojás
+édesítő (hogy mennyi? nem írja)
vajat-édeskét-tojást habosra verni, száraz cuccokkal összegyúrni, gombócformálni, lapítani, előmelegített sütőben sütőpapíron 8 percig sütni.
ez nekem fűrészesebb lett, mint egy pozdorja, és nem is sült meg 8 perc alatt.

Ancsiféle, amit Stahltól és Norbitól lopott, de átalakított, 2 adag:

14 dkg zabkorpa
14 dkg búzakorpa
2 kávéskanál szódabikarbóna
max 10 dkg margarin
1 ek folyékony édesítőszer
4-5 ek kakaópor
2 tojás
kézzel összegyúrni az egészet (én kenyérsütővel gyúrattam), és annyi tejjel pótolni, hogy keményt masszává álljon össze, mint a kókuszgolyó. gombócformálni, lapítani, előmelegített sütőben sütőpapíron kb. 20 percig sütni 180 fokon.
ma megbolondítottam 1 ek diabetikus lekvárral, és nem lett rosszabb Kép

fogat meglátjuk Kép

Moose!
tehetek én róla, hogy nem minig tudok visszaolvasni, csak amit nekem címeztek? amúgy sík az agyam, úgyhogy lehetnél elnézőbb.

Zsanci!
én hiszek neked, Igi ügyes!

Vera!
Dóciról el sem hiszem, hogy nyűgös! Kép olyan tündér!

Ada!
anno nekem miért nem ajánlottátok a Normaflore-t? ezen kívül mindent használtam!!! Kép (nem jöttek be) a szélcsövet nem mertem.

ancsipancsi

Ada,
írnék én, ha tudnám a mélcímedet Kép Kép az enyimé a profilomban van
macskanyu

Jó reggelt!

Macs:
Te mit csinálsz hajnali fél 4-kor a gép elött????
Ugye nem szegény Füli miatt...A szélcső nekünk is nagyon bevállt az elején.Ugyan kicsit félve próbáltam,de mivel Dorka nem ellenkezett és segítetett is,használtuk.Kép

Juc:
azért velem szóba állsz?Kép
Kiderült már valami a piszkos anyagiakról?Kép v.Kép

Votiv:
ugye csak dolgozol,azért nem jársz erre???

Indi:
és Te?

Neet:
tegnap velünk is az történt,mint veletek.Hadi állapotKép
Pont elöttünk volt csőtörés,neki álltak 11kor feltúrni mindent és szó nélkül elzárták a vízet.
Persze pont most csak buborékos víz volt itthon,főzhettem azzal...Kép

petergabi

Gabi,
hogy' találtad ki? hajnal 1 óta nem alszunk Kép nem igazán bömbi, csak extranyüfi... Kép
macskanyu

Macs, írtam néked emilt, remélem nem haragszol érte.Kép
zanza

Macs!
szegény!!
én ilyenkor bevettem a nagy ágyba (ha apa nem volt otthon), mellém fektettem derékszögben, és adagoltam neki a cumit,így negyed-fél órákat tudtunk aluszizni két nyüfi közben.

ancsipancsi

Macs:
jaj Ti szegényekKép
És fájlalja a pocakját?Vannak olyan pózok amik jobban teteszenek neki?Mikor mentek uh-ra?

petergabi

Csak hirtelen annyi (majd kesobb jovok), hogy este hanyt a nyuszibabam, a furdes utan megivott tapszer szepen vissza is jott rogton, bar kisse darabosabban Kép de csak egyszer, es egyebkent 36,2 volt a hoje, kakat meg egesz nap nem lattunk, szoval valszeg attol, hogy egy csomo baromsagot osszevett tegnap es nem valami korsag. Es utana szepen aludt, ugyhogy nem aggodom, csak azert megis (mert a kispicikori bukasok ota meg nem jott semmi vissza). Talan le kene szoktatni a folyamatosan mindenfelet eszegetesrol (plane a hulye nagymamanal). Vagy valamelyik kaja nem volt mar jo? Mit aszondtok?
moose

Zanza,
én meg válaszoltam Kép és de, roppant haragszom Kép

Ancsi,
én is bevenném, de csak függőlegesben és sétával egybekötve nem bömböl ilyenkor..

Gabi,
biciklizik rettentő mód, meg hadonászik, mint egy karmester. Függőlegesen szeret lenni, főleg rázogatva-sétálva. De tegnap éjjel pl. teljes volt a nyugalom.. Ha én tudnám, mitől...
macskanyu

Gabi, helyes a tipp, dolgozom, meg ilyenkor gyerekezem is, itt vannak a kis "mostoháim" is Kép

Lidi, a fotók: kb 6e-ért kaptunk 10 képet, az utánrendelés már csak 3e volt. a "negatív" náluk marad (ők is digitálisan csinálják már) és a képek jók lettek Kép minden nagy- és dédszülő ezt kapta karira, és irtóra teccett nekik.

gyed-ügy: mind tudjuk, hogy egyik kézzel adtak, másikkal elvettek, max azt tehetjük, hogy szavazunk másra. de nekem is be kellett látnom, hogy az adókezdvezmény azoknak jó, akiknek van miből levonni. és az én kis sz... 60ezer forintom még mindig a "felső" kategóriába tartozik, sokan kapnak ennél is jóval kevesebbet, itt is vannak olyanok, remélem ők megérzik az emelést, mert nekik szánták - szocpolitizálás vége Kép

votiv 8)
votiv

Moose,

unokaöcsémnél volt ilyen, 1,5 évesen és ő is egy csomó sz@rt nassolt össze előtte, de később sem lett semmi baja.
macskanyu

Ancsi!
Ja, köszi! Ezt ismertem Kép És pont ma reggel sütöttem egy adagot...és ha hiszed ha nem, de épp az járt közben a fejemben, hogy lehet, hogy ez az Ancsi-féle rostkeksz Kép (ja, csak én fruktózzal, igaz így nem teljesen 1-es, de P-nak azért nem adnék édesítőt...)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jóóóóóóóóóóó Reggelt!

Macs: adrienn_szabo kukac hotmail pont com
Írj sorstársam, írj. Látom, ma este is buli volt.

Szia Zsu!

Moos: nyugi, csak telerakta a pociját mindenfélével....no para

Votiv: szi szia, örülök, hogy látlak...és ne politizáljál itt nekem, mert én is rákezdem, aztán megnézhetitek magatokat. Csak annyi, hogy én a föld alá sülklyednék szégyenemben ha valamelyik utódomból,ronkonomból, stb. politikus válna Kép Ennyi a véleményem.

Egyébként nem bírtam visszaolvasni teljesen és nem is fogok, mert mindig azzal szivatom magam, hogy mire visszaolvasok megint begyűrűzik 5 nap és kezdhetem elölről.
Szóval inkább a jelennek élek Kép
ada007

Macs, én az első hasfájós napokon kezdtem el masszírozni Istipókot, és nálunk sokat segített. ez is csak 3-4 hét múlva hozta meg a hatását, de szerintem azóta is abból élünk Kép

Recca, mi van veletek???
szopizás helyreállt?

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!

Hadd kérdezzem meg, ez a rostkeksz "gyógyszernek" minősül (úgyértem bélmozgás-serkentőnek), vagy fincsi rágcsálnivaló, amit még a picik is ehetnek? Vagy mindkettő? Én is úgy tudom, hogy a gyerekeknek 2 éves korig nem ajánlják az édesítőszereket.
Norbi-ban sajnos (vagy szerencsére?) nem vagyok valami járatos. Én eddig csak zabpelyhes sütit sütöttem barnacukorral és teljes kiőrlésű lisztből, de csak a nagyoknak.

Pogácsa! Én dr. Bálint Balázst (30-40 közötti, rövid sötét hajú, vékony testalkatú - remélem egyvalakire gondolunk) csak futólag ismerem, ő volt az ügyeletes, amikor szültem. Bevallom én nem zártam a szívembe, de semmivel sem szeretnélek idegesíteni, ha szülés előtt állsz. Mindenesetre kicsit furcsa ez a megjegyzése ("nem lehet előre tudni"), jó lenne tudni pontosan mit ért alatta? Utólag mondja meg az árat attól függően, hogy mennyit "dolgozott" veled?
Egyébként én tavaly szültem a Szt. Imré-ben, és 50 e Ft-ot adtam a dokimnak, úgy tudtam akkor annyi volt az "általános tarifa". De én tényleg hálából adtam neki, mert nagyon rendes volt.

Kép
Kép
denizsa

Ada Kép carpe diem!
egyszer jártam egy politikus unokaöccsével. szerencsére szakítottunk! Kép különben most megnézhetném magam Kép

mi most épp az őrlőkkel őrlődünk, Isti még a vasszeget is megrágná. még a dohányzóasztalba is bevéste a kis fogait! viszont széttépés helyett ma végiglapozott egy társasági magazint Kép
és minden és mindeki BABA! Kép

votiv 8)
votiv

Ada,
írok, csak most épp családi szerkli lesz nálunk

Votiv,
én kezdettől masszírozom a pocakját és most 4 hetes Kép de ha nagyon fáj neki, akkor tiltakozik a masszír ellen.

most itt alszik az ölemben, de letenni nem lehet, mert 5 perc alatt felébred és kezdi a pityergést..
macskanyu

Szia Ada, Votiv! A politikusokról csak annyit, hogy a szüleim azt szokták mondani (és szerintem is igazuk van), hogy az megy politikusnak, akinek nincs értelmes szakmája, vagyis máshoz nem ért. Ezekután mit vártok tőlük? Hogy azért dolgoznak, hogy nekünk jobb legyen? Ahogy a viccben kérdezik: Hány évesek vagytok,... és még hisztek a mesékben? Én gyesen vagyok, a férjem fizetéséből tudtunk eddig adókedvezményt levonni. Most kb. ugyanott vagyunk, ami a végösszeget illeti. Na de politikából tényleg ennyit. Kár rájuk pazarolni a sorainkat.

Moose! Jobbulást a gyerkőcnek! Szerintem mond el a nagyszülőknek is (akiknél valószínűleg jól bekajált), hogy mi történt. Legközelebb hátha visszafogják magukat, ha már az unokájuk egészsége a tét.

Kép
Kép
denizsa

Hé Csajok!
Ada, Denizsa...hátrább azokkal az agarakkal!!! Kép
Sosem tudhatjátok, hogy kit hogy érintenek ezek a sorok!!!!!!!!!!
És igenis van rendes, okos és becsületes politikus...csak ritka mint a fehér holló...de létezik!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

uhvvvvvv ll,
ezt Bogyesz küldte
Kép
ada007

http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html

aki megnézné a szép színes pattogó gumilabdás reklám bővített változatát Kép

most jut eszembe, az alsó szomszédunk is képviselő! na tőlem nem fogja Isti azt hallani, hogy "alattunk laknak!" KépKép

votiv 8)
votiv

Ada!
Msn??? Még van 10 percem ebédig...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárkának igaza van, az általánosítás sose szép dolog. mea culpa. mindjárt elkotródom dolgozni.

Macs, ez egy érdekes dolog, h nem hagyja, mert persze nem lehet erőszakkal masszírozni, viszont talán épp ekkor lenne a legnagyobb szükség rá, és az én egyik könyvem szerint ilyenkor folytatni kell, és pár perc után a gyerek "átbillen", elkezdi élvezni és megnyugszik.
SzakemberOxinak mi a véleménye erről?

Istivel ilyen nem volt, mert ahogy elkezdtem összedörzsölni a tenyerem, ez a kis kéjenc szétdobta a végtagjait és várta a maszit. aztán még jól le is pisilt, szinte rögtön ellazult Kép

votiv 8)
votiv

Bogarka, kosziKép. tenyleg ne legyetek mar ilyenek!!!
mostanaban amugy is kezd itt kicsit negativva valni a hangulatKépKép talan a napsutes hianya miatt. fogjuk ra, jo?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bocsi Bogárka! Bizti igazad van, persze,hogy vannak rendesek is. Csak őket elnyomják a kevésbé azok. Nem irigylem őket!

Macs, Votiv! Ti mivel masszírozzátok a babákat? Én többféle (nem olcsó, hanem márkás) babaolajat kipróbáltam, de mindegyiktől apró pöttyök jelentek meg a pici bőrén. Így sajnos abbahagytam a babamasszázst, a pöttyök pedig elmúltak. Pedig a bébi és én is élveztük, amíg tartott.

Kép
Kép
denizsa

Votiv, igen. egyszer-egyszer kereti ugyan kicsit magatKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsu!
Igazat beszélsz, lehet, hogy tényleg létezik rendes-okos-becsületes....(csak nem te? Kép) És ezúton kérek bocsánatot, ha valkit rosszul érintettek a soraim, abba is fejeztem.

Inkább mesélek:
Bogyókám a mozgásfejlődéssel kicsit leállva ráállt a dumára....Hihhetetlen a kiscsaj...szinte naponta újat 'mond'. Persze ezek nem olyan tiszta szavak ám, de következetesen ugyanazt jelentik. Az 'anyától' elolvadok (természetesen sikítva hangzik el általában, amikor már az apja nem jó neki), a 'hammm-hammm' az inkább ámmmámmm, de rendszeresen amikor beteszem az etetőszékbe, vagy amikor kaját lát rázendít. A 'baba' az csak a képeskönyvi babáknak szól, ez a legtisztább.

A legimádnivalóbb viszont a 'nemnemnemnem'....ugyi ezt hallja talán legtöbbször a kishölgy :-) Pl. ha nem akar valami mondókát játszani, akkor rázza a fejét és mondja....vagy ha nem kér már több kaját, akkor is rázza a fejét és fejhangon kántálja..., de amikor a papucsokhoz megy lakmározni, akkor már ő maga mondja, nem várja meg, míg én elkezdem......

Egyszerűen csak ülök és csodálkozok néha, hogy ez mekkora csoda :-) Én most annyiradeannyira....tudjátok....Olyan büszkeség, meg szeretet, meg hociide a világot keblemre, meg jajjjjajjjj tele vagyok olyan boldogságpillangókkal...Szóval akinek szüksége lenne endorfinra, poz.energiára, mittoménmire, annak azonnal küldök, mert félő, hogy szétrobbanok.

Ada
ada007

szia recca!
nem is negatííííííííív Kép))))
én lenni pl. hulla-pozitív Kép
ada007

zsu!
lekéstelek Kép
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: