2006.02.02 18:07
2006.02.02 18:47
2006.02.02 18:57
2006.02.02 19:43
2006.02.02 20:39
2006.02.02 20:39
2006.02.02 21:58

2006.02.02 22:04
Jaj, dehogyis bántottál meg!! Most, mikor kérdezted, először hirtelen nem is tudtam mivel kapcsolatban írhatod, annyira nem volt eszemben, hogy mivel is bánthattak meg!
Akkor én kérek elnézést, ha valamit más hangnemben írtam!
Komolyan!
Ém is csak viccből írtam őket!!
Jujj, mi lett belőle!
Sok dolog, így írva nem úgy jön le, mint ahogy azt az ember szeretné...

2006.02.02 22:09
Jééé, furcsa!
2006.02.02 22:15
2006.02.02 22:23
2006.02.02 22:44
Akkor ezt most felteszem, ha meg valamikor bejön a másik, akkor azt meg átnevezem! Köszike! Jó éjt Neked is! 
2006.02.02 23:03
), es a Bence gyonyoruen beszeli mind a ket nyelvet. Semmi nehezseget nem okoz neki, hogy atvaltson egyikrol a masikra. A nyaron, ha megyunk haza, es sikerul esetleg talalkozni, akkor te is meglatod majd. Mindenki ledobben, hogy milyen szepen beszel magyarul is. Egyebkent teljesen szemelyhez koti a nyelvet. Hozzam soha nem szol angolul, pedig tudja, hogy tudok.2006.02.02 23:19
És az is igaz, hogy nyelvkörnyezetben könnyebben tanul az ember. Én középiskolás koromban 10 napot töltöttem Olaszországban cserediákként. Volt a sulinknak egy testvériskolája kint, és minden évben volt egy csereutazás. Tavasszal ők jöttek ide 10 napo, ősszel pedig mi mentünk. Szóval, amikor jött a lány, ő sem tudott magyarul és én sem olaszul. Nem, hogy keveset, semmit. Mert nem is tanultunk, csak németet. De valahogy mégis megértettük egymást, szótárral, kézzel-lábbal, stb. Nekem könnyebb volt mert végülis én voltam itthon. Aztán amikor mi mentünk... Húúú, az meg ugye nekünk, magyaroknak volt vicces. De azért ment. Mikor hazaindultunk, a csaj a lelkemre kötötte, hogy amikor hazaértem, hívjam fel, hogy minden OK, hazaértünk épségben. Meg is tettem. Csak pár szót moindtam, akkor már szótár nélkül. Csak annyit, hogy ki vagyok, miért hívom, igen, hazaértünk egyben, puszilom, majd írunk egymásnak és hasonlók. Az egész beszélgetés nem tartott 2-3 percig, de anyuék megkövülten álltak mellettem, hogy én hogyan beszélek... Persze nyelvtanilag nem volt helyes, ezt tudtam én is, de ők csak annyit hallottak, hogy én olaszul beszélek valakivel.. A későbbi levelezések is úgy mentek, hogy én szépen kikerestem a szótárból a szavakat és mondatokba tettem. Igaz az igék nem voltak ragozva, és minden egyéb helytelen volt nyelvtanilag, de megértették odaát, mert jött is rá mindig válasz. Igaz, ő már simán olaszul írt, mintha egy olasznak írna, így nekem nehezebb volt a ragozott igéi alapján kikeresmi a szótárból, hogy mit is akart írni, de mindig megfejtettem valahogy..
Szóval az biztos, hogy a legjobban akkor és ott tanul az ember, ahol rá van kényszerítve. Térsalogni kell tudni, nem egyszerre bevágni a nyelvtant. Sokszor fel is megy bennem a pumpa, ha belegondolok, hogy sok osztrák és német még annyire sem erőlteti meg magát, amikor átjön ide, hogy magyarul köszönjön, nemhogy megpróbáljon megyarul beszélni. Annyit nem mond, hogy jó napot, azt meg pláne nem, hogy köszönöm. Van, amelyik még csak németül sem köszön.. A bunkója! No, de elkanyarodtam! És hosszú is lett. Nem baj, ráérek! 
2006.02.02 23:38

2006.02.03 12:32
, mert már az NST volt) Remélem azért Nicika mi is, találkozunk egyszer, ne haragudj, hogy nem vártalak meg, de szegénykém be volt öltöztetve, mint egy jegesmedve. 

2006.02.03 12:58
2006.02.03 13:24
2006.02.03 18:13
2006.02.03 18:38
Nagyon örülök hogy tetszik a rajz!
2006.02.03 21:33
2006.02.03 21:35
Jövő héten menni akarok vásárolgatni, és meg akartam nézni, hogy miből mennyi van, mekkorák, miből kell még venni, és ha már ott tartottam, akkor gondoltam lesz belőle mosás is vasalás is!
Úgy néz ki, hogy hosszú ujjú rugiból van kevés (már kis méretből), sőt, lehet, hogy nincs is. Vagy csak 1-2 db.

2006.02.03 22:00
a mellettünk lévő sátorban laktak a szüleivel.Ott csak nézegettük egymást mert még béna és besz.ri voltam.
Az öcsém aztán utolsó este odahívta hozzánk és akkor kezdetét vette egy szerelmecske.Azért csak szerelmecske mert kb 3 órát röltöttünk együtt aztán másnap könnyes szemekkel integetve búcsút vettünk egymástól(Akkor még pillanatok alatt bele tudtam zúgni egy fiúba.)és kezdetét vette a Ti amo-s levelezgetés.Azért kiváncsi lennék rá mi lehet vele mostanság.Elmúlt,szép volt! 2006.02.03 22:38
Pláne amikor az ember 12-14 éves!
Én pl. rendszeresen szerelmes voltam bátyám osztálytársaiba, haverjaiba..
De ezek mind csak olyan tinidolgok. Kint olaszoknál persze én is megsirattam egy olasz fiút, de hát az csak annyi is volt. Kézzel-lábbal, közvetítőkkel megbeszéltük, hogy nincs is értelme, hisz a távolság ilyenkor iszonyat nagy. Meg hát pár nap "ismeretség" után, 16 évesen nem fogok kirohanni Olaszországba!
), a nap 90-95 %-át átalusszák, így nem is nagyon mozognak. Ez azért nekem, amennyire parás vagyok, ijesztően hangzik. Csak azt nem értem akkor hogy jön össze az a legalább 10 db nagyobbacska mozgás/nap, amit a végén mindenképpen érezni kell a kismamának. Bár valaki egyszer azt írta egy másik topikban, hogy ez óránkénti 10 mozgás. De az meg sok, nem? Most akkor aktívnak kell lennie, vagy kevésbé aktívnak?? Húúú, majd amikor ott leszek!
Kíváncsi vagyok..
Szóval szerencsére mi is kaptunk sokat.
), és Fábry bácsit, Bagi-Nacsa, Activity, Barátok közt és Jóban rosszban néha, ha elcsípem. Viasaton szokott lenni (bár már rég láttam, azt hiszem most ebben is szünet van) a Helyszínelők, New Yorki helyszínelők, Miaimi helyszínelők. Ezeket is csak, hébe-hóba, ha eszembe jut. De ha épp odakapcsolom, és rá is érek, akkor tuti végignézem. Ami mostanában megy nem is tudom melyiken (tv2 vagy rtl) a Tengerészeti helyszínelők, nem nagyon jön be. Született feleségeket és Lostot nem nézem. Sajnos az első 1-2 részről lemaradtam és így már nem szeretek belekezdeni.
) de még mindig, minden újabb alkalommal tudok rajt bőgni. Van 2 jelenet, amit egyszerűen nem bírok könny nélkül!
Ja, és hozzáteszem, hogy természetesen Brad Pitt-be is szerelmes voltam!
Egy-két névről is beugró ember van, mert amikor idejárnak kezelésre a fürdőre, akkor tudom, hogy ki kicsoda. Van, aki többször is jön. De ugye ez még mindig csak a falu töredéke. 
2006.02.03 22:38
Pláne amikor az ember 12-14 éves!
Én pl. rendszeresen szerelmes voltam bátyám osztálytársaiba, haverjaiba..
De ezek mind csak olyan tinidolgok. Kint olaszoknál persze én is megsirattam egy olasz fiút, de hát az csak annyi is volt. Kézzel-lábbal, közvetítőkkel megbeszéltük, hogy nincs is értelme, hisz a távolság ilyenkor iszonyat nagy. Meg hát pár nap "ismeretség" után, 16 évesen nem fogok kirohanni Olaszországba!
), a nap 90-95 %-át átalusszák, így nem is nagyon mozognak. Ez azért nekem, amennyire parás vagyok, ijesztően hangzik. Csak azt nem értem akkor hogy jön össze az a legalább 10 db nagyobbacska mozgás/nap, amit a végén mindenképpen érezni kell a kismamának. Bár valaki egyszer azt írta egy másik topikban, hogy ez óránkénti 10 mozgás. De az meg sok, nem? Most akkor aktívnak kell lennie, vagy kevésbé aktívnak?? Húúú, majd amikor ott leszek!
Kíváncsi vagyok..
Szóval szerencsére mi is kaptunk sokat.
), és Fábry bácsit, Bagi-Nacsa, Activity, Barátok közt és Jóban rosszban néha, ha elcsípem. Viasaton szokott lenni (bár már rég láttam, azt hiszem most ebben is szünet van) a Helyszínelők, New Yorki helyszínelők, Miaimi helyszínelők. Ezeket is csak, hébe-hóba, ha eszembe jut. De ha épp odakapcsolom, és rá is érek, akkor tuti végignézem. Ami mostanában megy nem is tudom melyiken (tv2 vagy rtl) a Tengerészeti helyszínelők, nem nagyon jön be. Született feleségeket és Lostot nem nézem. Sajnos az első 1-2 részről lemaradtam és így már nem szeretek belekezdeni.
) de még mindig, minden újabb alkalommal tudok rajt bőgni. Van 2 jelenet, amit egyszerűen nem bírok könny nélkül!
Ja, és hozzáteszem, hogy természetesen Brad Pitt-be is szerelmes voltam!
Egy-két névről is beugró ember van, mert amikor idejárnak kezelésre a fürdőre, akkor tudom, hogy ki kicsoda. Van, aki többször is jön. De ugye ez még mindig csak a falu töredéke. 
2006.02.03 22:39

2006.02.03 22:51

2006.02.03 23:07
vagyok hiszen helyszínelőkimádó vagyok és pont azt nem soroltam a kedvenceim közé.Minden részt igyekszem(álltalában sikerrel)megnézni.A TV2-n is nézem a Tengerészeti helyszínelőket.A Vészhelyzetet néztem egy darabig de mióta a Szonja megszületett nem szeretem.Néha volt benne bababeteg és akkor rossz lett a kedvem.Majd meglátod ha megszülsz utána már akár a híradón is elsírod
magad ha valami tragédia kerül bemutatásra.Én álltalában a Horror és Thriller filmeket részesítem előnyben.(arról úgy is tudom,hogy kitaláció)Imádok borzongani.A romantikusokon mindíg bömböltem ezért azokat kihagyom.A Titanicnak csak a zenéjét elég volt egy időben meghallanom és már bőgtem
is.
Meg is ijedt egy picit de a doki megnyugtatta és látod(olvasod) itt vagyok,csak igen lusta voltam. 2006.02.03 23:28
2006.02.04 10:43
2006.02.04 10:51
2006.02.04 11:30
), Született feleségek, Jóbarátok (szintén vége), Szeretünk Raymond (vége), Al Bundy és családja, Vészhelyzet (ha van),Megasztár, Fábry, Helyszínelők.