A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mamacs, Tidet!
A fogamzás napjától számítva kb. a 6. napon ágyazódik be a megtermékenyített petesejt!
A megtermékenyítés után elkezd rögtön osztódni ketté, négyfelé stb., és közben lassan kúszik lefelé a petevezetéken a méhüreg felé. A hatodik napon pedig megtapad valahol a méh kényelmes kis ágyacskájában Kép (nyálkahártya, ami tudjátok KépKép az a jó, ha min. 10 mm vastag), majd ott "gyökeret" ereszt! Kép
Az is számít, hogy hol tapad meg, mert pl. nem túl jó, ha túlságosan lennt, a méhszájnál, - na de ez most nem is volt téma, csak eszembe jutott.

Bera! Kép
Örülök, hogy ránk találtál! Persze hogy "befogadunk" KépKépKép! Meséld el akkor a kis történeteteket! Kép

Doris! Kép
Nyugodj mostmár meg, szorítok neked innen is, hogy minél hamarabb elmúljanak a görcsök és a vérzés! Nem is tudom leírni, mennyire sajnálom, hogy el van záródva az egyik petevezetõd. De most az a fontos, hogy ne fogd fel "újabb" akadályként a babadologban, mert menni fog így is, tudom!! KépKép Sok-sok gyógyító energiát és puszit küldök neked innen is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edelweiss!
Elnézést az elírásért, már ki is javítottalak! KépKép Kb. mikor lesz a lombik?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Bocsika, elfelejtettem aláirni....

Tehát:

Pussz mindenkinek!

KnéRita
knérita

Köszi csajok a válaszokat! Szoval kb 5oka lehet a szurkálásomnak?Kép Na akkor elfelejtem a témát, majd szolok ha nem jött meg!

Mamacs
mamacs

Vanda!KépRitaKép
Köszi az infót a beágyazódásról.

Szegény DorisKép
Sajnálom, hogy görcsöl szegény meg vérzik. Én meg megnyugtattam õt az én HSG-m után, hogy nem is fáj. Úgy látszik ez is mindenkinél másképp van. Remélem délután írni fog.

Tidet
tiddet

Néha ugyérzem soha nem fog sikerülniKép
mamacs

Zsuzsu!
Igen mi is ikreket szeretnénk, lombikkal reméljük az lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

MamacsKépKép
Nem szabad elkeseredni, tudod!!!!!!!!!
Fõleg most, hogy szurkál a hasad, ez jó jel is lehet. Tessék sokkal optimistábbnak lenni. Voltatok már meddõségi központban? Tavasz van meg minden, ilyenkor fogan a legtöbb babuci, de nem a szomorú anyukákat fogják választani, hanem a vidámakat, úgyhogy fel a fejjel!!!

puszi
Tidet
tiddet

Sziasztok!

Mindenkinek koszonom szepen, hogy egyutt orultok velem. Kép

Tiedet, Gitta, Zsuzsu remelem, hamarosan osszejon nektek az az iker. KépKépKép

Alice, en egy hete meg azt kertem, hogy tegyenek le a lista aljara. Aztan meg...Remeljuk, Te is hasonloan jarsz. Kép

Dorisnak en is uzenem, hogy muljon el a gorcsolgetese mihamarabb, es aztan most, hogy ki van probalva a mukodo petevezeteke, gyorsan sikeruljon is kihasznalni. KépKépKép

Mamacs, most menj vissza a januarban nekem ajanlott dokihoz, azt mondja, mostanaban meglepetesszeruen sikerulnek nala a babak. Azoknak, akiknel nem is gondolta volna. Kép Kép

Bera, udv itt! Kivanom, hogy ne maradj soka. Es nem a tarsasag miatt....KépKép

Pusszantas,
Gombóc

ui: Eleg nehezen megy a munkara koncentralas. Pedig muszaj. Kép
gombóc

Gomboc!

Én ajánlottam neked a dokit? Örülök, hogy neked sikerült! Nem megyek vissza hozzá! Nagyon megutáltam! Ne haragudj!

Mamacs
mamacs

Tidet!

Mail ment magánban!Kép

Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Vanda!
Légyszíves írd be a táblázatba 1c 1cn a mai napon. Köszönöm.

Lányok!
A ciklus hõmérsékletét mikortól kezditek mérni? Már a menzi elsõ napjától? Bocs, kicsit tájékozatlan vagyok. A peteérést mi jelzi, hõemelkedés?

De sokan vagyunk, akiknek már egy baba sem elég egyszerre! Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Na, egy kicsit próbáltam behozni a lemaradásomat!Kép
Elõször is, én még tartozom egy gratulációval Timicinek, akinek kívánok nagyon boldog babavárást!
Gombóc!Kép Ezt még ne vedd gratulálásnak, de azért nagyon örülök a petezsákocskádnak!Kép
Lujza!Kép Nagyon szorítok!!!Kép
Marcsi!Kép Ti hogy álltok?
Zsuzsu!Kép Hidd el, most már pikk-pakk rendezik a peteérésed és hamarosan kopogtat a babó is!Kép
Tiddet!Kép Doris azt írta, hogy majd csak holnap jön, gondolom délután pihenget. Amúgy szerintem tényleg egyéntõl függ, hogy kinek mennyire fáj a HSG, no meg attól is, hogy átjárhatóak-e a vezetékek. Nekem is el van záródva az egyik, és gondolom emiatt, nekem is eléggé fájt.
Én ma reggel voltam uh-n. Jobb oldalon két 16mm-es tüszõ, bal oldalon egy 16-os és egy 14-es tüszõ van. Méhnyálkahártya 6mm. Holnap konzultálok a dokival, szerintem belevágunk a második inszembe, mivel a jó oldalamon(jobb) is van két jó méretû tüszõ. Úgy számolom, hogy csütörtök tájékán lenne az inszem. Holnap már okosabb leszek!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Doris,
Pihenj sokat, drokkolok!
Breki
Breki

Gitta! Kép
Beírtalak!
A hõmérõzést máris kezd el (mármint holnap reggel)! Kép
- hüvelyben vagy popóban
- higanyossal!!! és 5 percig
- minden reggel ugyanabban az idõben (este készítsd a párnádhoz az órát, és a hõmérõt lerázva)
- ne kelj fel elõtte, ne igyál, ne takarózz ki stb. ne mozogj túlságosan
A ciklus hõgörbéje két részre osztható (ha nem terhes az illetõ, mert az övéké három részre osztható):
* a ciklus elsõ felében sokat ugrálhat mozog, jellemzõen lentebb van az átlaghõ, olyan 36,6-36,8 között (de kinek mennyi!)
* ovuláció napjának reggelén a hõd egy kicsit lentebbi mint az eddigiek (maradva a 36,6-36,8 közötti hõnél, pl. ovuláció napján a reggeli hõ pl. 36,5)
* ovulációt követõ napon pedig hirtelen ugrik fel a hõd, pl. 36,9-re, majd azt követõ napon még magasabbra
* ovit követõ ciklusfélben a hõ kevesebbet ugrál, szinte alig, és az a jó, ha eléri a 37 fokot vagy még magasabb (mert ekkor rendben van feltehetõen a sárgatesthormon mûködése, - ami a beágyazódáshoz és a terhesség megmaradásához kell a 12. hétig )
* ha pedig a ciklus vége felé közeledünk és meg akarna jönni Kép akkor leesik a reggeli hõ, (mint pl. ma reggel az enyém 36,7 volt, és érzem is hogy meg fog jönni)
* Ha pedig nem akar megjönni Kép mert jön a bébi Kép akkor a hõ tartósan fennmarad 37 fok felett, sõt még magasabbra is emelkedhet (és így lesz a kismamáknak háromfázisú a hõmérsékleti görbéjük)

Nézd meg a zebrafarmot: van fennt pár görbe (babásak)!

Remélem érthetõen írtam, közben kuksiznak itt engem Kép és lányos zavaromban le-le kellett csukni az ablakot. Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

SienKép
Nagyon szép kis tûszöid vannakKép, az egyik kis farkincásnak biztos megtetszik valamelyik.Kép Szorítok az inszemhez.Kép Ez lesz a második?
Biztos sikerülni fog!!!!

Tidet
tiddet

SienKép
Bocsi, írtad, hogy ez lesz a második, csak nekem is állandóan le kell csukogatni az ablakot, mert itt mászkálnak mögöttem.
Tidet
tiddet

Tidet!

Válaszoltam!

Mamacs
mamacs

Sien

szorítok, jó lenne már, ha mehetne a második inszem, ez sokkal nagyobb eséllyel kecsegtet, mint az elsõKépKép

Gombóc

nem mertem neked gratulálni, miután írtad, hogy várjunk még, de azért magamban KépKépKépbocsi...

Vanda

Azt mindig elfelejtem írni, hogy a táblicskuba esetleg beírhatnád nekem erre a hónapra, hogy 1 hónap várakozás (tudod a párom gyulladásos problémája miatt sajnos ezt a hónapot a doki utasítására ki kellett hagynunk).-persze csak ha éppen ráérsz valamikor. -nekem is 2x le kellett zárnom az ablakot, amíg beírtam ezt a kis szöveget!

Lányok! egy kicsit, bár nem is annyira OFF

Ti ha kiderül, hogy babásak vagytok (márpedig mindenkinél ki fog elõbb-utóbb), mennyi ideig akartok még ezután dolgozni? Állíthat a munkaadó valami akadályt az elé, ha viszonylag hamar el akartok menni?
Köszi

Bea
Bea

Doris,

Nagyon szorítottam ám! Ugye azért nem volt nagyon vészes. Szomorúan olvastam, hogy az egyik petevezetéked el van záródva, de azt tudod, hogy ez nem jelenti azt, hogy ne sikerülne. Most kell próbálkozni, mert most nagyobb az esély a sikerre, legalábbis a dokim azt mondta. Az más kérdés, hogy nekem nem jött be.

Pusz
Alma
Alma

Vanda!

Köszönöm, amit a görbérõl írtál. A táblázatban még ne tegyél majd feljebb, mert a várakozás még áll! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gombóc!

Hát sajna engem muszáj letenni mert szerintem ez teljesen a mensi jele.
Ebben a hónapban még a melleim sem fájtak,igaz most nem is fáj annyira a hasam de nem sok reményem van...Kép
De nem kesergek van még idõ,mosolyogni kell itt az ujjabb hónap hamarosan és majd csak összejön.

Puszilok mindenkit,neked meg kitartás hamar eltellik az a pár nap.
És mennyire volt meg?és milyen formában????

Alice
Alice

MamacsKép
Válasz ment.

BeaKép
Én úgy tudom, (3 kolléganõm is terhes), hogy nem állíthatnak semmiféle akadályt, mert nyugodtan kiírathatja magát az ember. Akár a körzetivel is, de a nõgyógyásszal biztos. Azt hiszem a 7. hónapig csak betegállományba lehet menni, szülés elõtt 1 hónappal van szülési szabadság. Vagy rosszul tudom?

Tidet
tiddet

Bea!
Én ha terhes engem szerintem egybõl táppénzre fognak venni. Elég problémás eset vagyok így is és nem szeretném ha majd a kisbabámnak baja legyen. Itt állandó stressz éri az embert.
Nálam tudják hogy szülni szeretnék, de azt nem hogy egyáltalán nem akarok dolgozni a terhességem alatt. Majd meglepõdnek!
Ha kiíratod magad akkor nem tud mit csinálni a munkáltatód. Tudják a munkahelyeden hogy mire készülsz?

Puszi

Andy
Andy

Oké lányok,
aki akarta, hogy javítsam, megtettem, javítottam! Kép vagy Kép ?

Mellesleg magamat is kellett: még csak pötyörgök, de hamarosan megjön (szóval meg is jött).

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Tidet

Én is így tudom, viszont mivel ha betegszabin vagy, azt nem teljesen a TB finanszírozza, hanem a munkahelyed is, ezért nem biztos, hogy könnyen lenyelik, ha valaki 5 hónap után lelép. Azt viszont nem tudom, hogy a dokik milyen könnyen írják ki az embert. Bocs (csak hát édes álom), azért érdekelne, mert van itt egy lány, aki hét hónapig végig kínlódott a terhessége alatt, mert a dokija nem akarta kiírni, azzal a dumával, hogy manapság a kismamák elhagyják magukat!
És hát egy multi marketingosztálya nem éppen a legoptimálisabb hely egy terhes kismamának.

Bea
Bea

Gombóc,

Kép ez csak öröm!!! Kép

Alice, Mamacs,

Itt a tavasz, s meglátjátok a babaesõ is. Mint tudjuk ilyenkor fogan a legtöbb kisbaba. Tehát tessék vidámabbnak, s optimistábbnak lenni! Bagoly mondja....

Lujza,

Szorítok a holnapi inszemhez, másodjára már biztosan sikerülni fog.

Sien,

Ez rád is vonatkozik!

Bera3,

Hát persze, hogy csatlakozhatsz, s kiváncsiak vagyunk rád. Mibõl gondolod, hogy több idõbe fog telni, míg sikerül babásnak lenned? Kívánom, hogy ne maradj soká, inkább a másik, topik szerencsére mind népesebb táborához tartozz!

Sajna kicsit, le vagyok maradva az eseményekkel, de azért próbálkozom a potolásával.

Pusz
Alma
Alma

Andy

Nem tudják, ebben az évben ugyanis már a második átszervezésen vagyunk túl, vadi új fõnökkel, új csapattal. Ebbõl is származik a problémám, ugyanis abszolút önálló feladatköreim vannak, melyek jók, csak éppen napi nem tudom hány óra tömény stressz. Sajnos ez nem olyan cég, ahol csak úgy el lehet mondani egy ilyen dolgot, legalábbis én még nem vettem a bátorságot.

Bea
Bea

BeaKép
Nagyon lelkiismeretlen dokija lehet, ha hagyta kínlódni szegényt. Nálunk már a doki "nyûstölte" a kolléganõmet, hogy meddig akar még dolgozni, miért nem marad már otthon pihenni, meg jó nagyokat sétálgatni. Szóval ezek szerint orvosa válogatja. De ha kiíratja magát valaki babásan, a munkáltatója semmit nem csinálhat vele, még ha nem tetszik neki akkor sem.
Tidet
tiddet

Csajok!
off!

Játszuk azt, hogy én hazaengedlek titeket, Ti meg hazaengedtek engem!!!!4 Szoval vége a melonak mára!!!!!Kép Akkor mehetek ugye????KépKépKépKépKépKépKépKépKép
(ez csak látszat,nincs jo kedvem)

Mamacs
mamacs

Lujza sien!
De jó nektek hogy már meg is lessz a második inszem!

Cipómama!
Az én dokim tartja magát ahhoz, hogy csak 2 havonta lehet a magyar törvények szerint inszemet csinálni, bár orvosilag nincs értelme, nem ártana havonta sem. Úgyhogy most otthon 2-esben probalkozunk, de kicsit eselytelennek erzem magam igy, pedig tudom, hogy elmeletileg osszejohet otthon is. szoval azt se tudom mit gondoljak meg erezzek.

Doris!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy érzed magad?

Marcsi
Marcsi

Sien bocsika! Nagybetûvel Sien!
Marcsi

MamacsKép
Ez a hangulatod sokkal jobban tetszik!Kép
Hazaengedünk!Kép
Nekem ma 6-ig kell húznom az igátKép
Utálom a hétfõt, ráadásul a 28. napomon vagyok, úgyhogy kezdõdhet az izgulás. Bár nem tudom mi a fenéért izgulok, amikor az esélytelenek nyugalmával kéne rendelkeznem.

Tidet
tiddet

Bea!
Én se úgy mondtam, hogy oda álltam a fõnököm elé, hogy szülni szeretnék. A fõnököm nõ és már kérdezgette, hogy mikor szeretnék szülni. Tavaly többször kellett elkéretzkednem a klinikára és így rájött miben mesterkedünk. Most meg azt kérdezgeti megjött-e már.
Igen ezek a mai munkahelyek elég stresszesek, szóval jobb a nyugalom a kismamáknak.

Mamacs!
Mi a baj megint? Rossz kedved van?

Marcsi!
Lehet hogy pont most csúszik be a babus mikor nem számítasz rá. Egy ismerõsöm évekig nem esett teherbe és volt 3. inszeme de semmi. Utána mikor nem is gondolta spontán teherbeesett. Szóval fel a fejjel!Kép De miért kell kivárni a két hónapot?

Puszi

Andy
Andy

Andy!

Szokott! Ugy bele esem a kétség mély gödrébe, hogy soxszor csak egy nagy bõgés és a párom vigasztaló ölelése és szavai birnak kihuzni. Néha még azoksemKép

Na megyek haza! Sziasztok!

Mamacs
mamacs

Szia MamacsKép
Aztán pihend ki magad, hogy holnap jobb kedved legyen!!
Tidet
tiddet

Sziasztok Lányok!

Aranyosak vagytok, hogy befogadtatok. Akkor most leírom a helyzet nálunk. Kicsit hosszú lesz bocsi

Szóval a mi történetünk tavaly év végén kezdõdött, mikor az esküvõ után pár hónappal szóbakerült a babaprojekt. Megjegyzem, hogy évekig semmi gond nem volt a mensimmel, gyógyszert nem szedtem. Ám alig, hogy felmerült a babaprojekt jöttek a gondok a páromnál és nálam is.

A férjem tavaly év végén (szilveszerkor!) kórházba került, három hétig volt bent, majd 3 hét betegszabi. Kiderült, hogy sajnos van egy krónikus bélbetegsége, vagyis ez egész életében elkíséri majd és több gyógyszert is kell szednie. Szerencsére a gyogyik hatására elmúltak a tünetei, viszont mivel pl szteroidot is szed, Erazmusz tanácsára (J) elmentünk a Schöpf-Mérei kórházba spermavizsgálatra. (Azt olvastam talán más is járt ott, egy kedves öreg bácsinál..) Szerencsére kiderült, hogy a gyógyszer nem okoz károsodást, és a lelet egész jó.

Sajnos azonban tavaly év vége felé elkezdett jelentkezni nálam a „barna trutyi”, a mensi elõtti napokban, elõször csak épp hogy, majd januárban szinte egész hónapban trutyiztam. Rohantam az orvoshoz. Õ azt mondta ez nem vészes, lehet lelki oka is (a párom akkor volt kórházban), és felírt 3 hónapig Clostit (3. naptól 5 napig 1 szem). Kicsit csodálkoztam, hogy így pikk-pakk felírta, de gondoltam ez biztos használni fog. Használt is, mivel a hóközi trutyi megszûnt, de most már 3 hónapja az a menetrend, hogy mensi elõtt (29-31 napos ciklus) 2 –3 napig egyre erõsödõ trutyi, majd 2 napig tartó mensi, és végül 2-3 napig újra trutyi. A harmadik Clostis hónap után, ebben a hónapban visszamentem a dokihoz. Õ elküldött egy 20. napi vérvételre. Múlt csütörtökön jött meg az eredménye, és teljesen letörtem, ugyanis a progeszteronnál nem szerepelt adat. A többi érték (már ahol volt referenciaérték) jónak tûnik, de a progeszteronhoz egyszerûen nincs írva semmi, és mellette az a megjegyzés szerepelt, hogy ellenõrizve. Úgy gondoltam ez azt jelenti, hogy a laboros mégegyszer megnézte és tényleg nem volt progeszteron!
Pénteken elmentem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy ez azt jelenti, hogy még ellenõrzik az adatot, mert valószínûleg olyan alacsony, hogy nem akarták elhinni.
A furcsa az, hogy az elõzõ hónapban elõször mértem a hõmet (higanyossal, ébredés után, hüvelyben) és szerintem egész jól alakult. A 10-11. napon volt egy 36,5-ös mélypont, majd minden nap 1 tizedet emelkedett, a 15. napon egy újabb kis visszaesés 36,7, majd a 18. napon elérte a 37,0-t és egészen a 26. napig 37 és a felett volt (37,0 minden nap, kivéve a 19-20 napot (a vérvétel napja!) amikor 37,1). A 27. napon leesett 36,7-re és ismét elkezdõdött a trutyi. Én azt nem értem, hogy hogyan lehettet 0, vagy alig valami pogeszteron szint 37,1-es hõnél? A progeszteron okozza a hõmérséklet emelkedését a második szakaszban, vagy nem jól tudom?
Van valakinek tapasztalata progeszteron ügyben?

Hát „röviden” ennyi.

Bera
bera3

ui:

Nem tudom mik ezek a fura számok és jelek a szövegben, én Word-ben írtam lehet, hogy az a baj?

Az Ereazmusz után a J betû pl egy mosolygós figura volt....

Bera
bera3

Kedves Andy!

Azért nem lehet mert az eü-i vagy nem tudom melyik törvény nem engedi csak 2 havonta.
Az a baj hogy én mindig csak azt várom hogy összejöjjön. Ebben a hónapban is mikor azt hiszem, hogy nincs esélyünk mégis titkom várom hátha mégis. De már el sem tudom képzelni, hogy összejön.Kép 2 év óta ezt várom.
Lehet hogy megpróbálok nem gondolni rá, (biztos nem fog menni) és lehet hogy ide is ritkábban kéne benéznem.

Klári!
Bocs hogy a telefonban olyan fura, szûkszavú voltam, de tudod nem egyedül ülök a szobában.

Marcsi
Marcsi

Andy

Jó neked, az én fõnököm 65 éves, férfi. Képzelheted, mennyire tudnám vele megbeszélni a babaügyet...Kép

Bera

Nagyon sajnálom, amiket írtál, az én páromnál is ugyanaz a helyzet, mint a tiédnél. Lenne egy tök alapvetõ kérdésem: a krónikus azt jelenti, hogy ebbõl nem fog kigyógyulni, vagy azt, hogy régóta fennálló? (nálunk ez utóbbit mondta a doki)

Bea
Bea

Sziasztok!

Nekem ma 15c 1cn.Kép De indul végre az elsõ inszem!Kép Pénteken kell elõször uh-ra mennem, aztán szurikat fogok kapni.

Lujza!Kép
Nagyon-nagyon fogok neked szorítani holnap a második és egyben UTOLSÓ inszemedhez.Kép

Sien!Kép
Ez rád is érvényes, kivéve, hogy nem holnap. Majd szólj, hogy mikor kell aktivizálni a sugarakat.Kép

Gombóc!Kép
Nagyon örülök!Kép (ha még gratulálni nem szabad)
Még mindig nem akarsz talira jönni? Vagy ezek után már nem?

Doris!Kép
Nagyon sajnálom, hogy az egyik oldal el van záródva. De a másik tökéletes és ez elégKépKépKép Gyógyulgass gyorsan, várunk vissza.Kép

Bera!Kép
Üdv közöttünk. De ne maradj itt sokáig.Kép

Mindjárt dobok egy tali-listát.

Edi
edi

Sziasztok Lányok!!!

Úgy látom itt a tavasz és csak úgy jönnek a babákKépKép Én se akarok gratulálni az illetékesnekKép, de azért örülök.

Bera

Üdvözöllek én is! Sajnos nekem is van barna trutyiKépKép Nekem volt egy vetélésem és azután kezdõdött. Elõször csak pár napig tartott, aztán egyre erõsebb lett. Végül én is kaptam gyógyszert (Serophene, ami hasonló a Clostihoz). Nem múlott el nekem se. Januárban februárban már 2 hétig tartott elég erõsen mensi elõttKép Aztán áprilisban (akkor volt laparoszkópia)mensi elõtt egy nappal jelentkezett egy "csöpp", és most megint 3 napja tart, amióta késikKépKép Én azon csodálkoztam, hogy nyilvánvaló sárgatestelégtelenség (progi hiány), csak a gyógyszer pedig nem egészen arra jó. Azóta csináltak egyéb vizsgálatokat. Hormonvizsgálat is volt, és nem tudom miért nekem abszolút nincs felírva a progeszteron, elfelejtették megnézni vagy nem tudom. Aztán most kaptam ismét pontos vizsgálatok nélkül Norcolutot, ami már sárgatestpotló, csak nem váltottam ki, mert most nem volt érdemes. Remélhetõleg a jövõ héten lesz egy mûtétem, és majd utána kérek progi vizsgálatot. Addig is elkezdtem inni palástfû+cickafark teát, és mûtét után elmegyek egy természetgyógyászhoz is, aki már csodákat mûveltKép
Ha majd megtudsz valamit az orvosodtól, akkor írj!

Üdv: Hermi
Hermi

Marcsi!Kép

Ne szomorkodj!KépKépKép Mindig összeszorul a szívem, mikor így el vagy kenõdve. Megértelek nagyon, én is pont így érzek. Minden hónapban várom a csodát, közben meg rettegek, hogy nekem soha nem fog összejönni. Mindenkinek sikerül, csak nekem nem.

Nekem nem jött be, hogy kevesebbet lógjak a babaneten. Megpróbáltam, de nélkületek sokkal, de sokkal rosszabb.

Én biztos vagyok benne, hogy neked sikerülni fog!!! Nyáron pihiztek egy nagyot, kifújjátok a gõzt és hipp-hopp itt is lesz a pocaklakó.KépKépKép

Edi
edi

Bea

Az én fõnököm 60 éves...A tavalyi tanévben volt a vetélésem, amirõl ugye mindenki tudottKép Szerencsémre van egy ig.helyettes, aki nõ és én vele szoktam megbeszélni mindent, amit a köv. 5 percben az összes kollega tud... De ezt a tanévet úgy kezdte a fõnök, hogy az elsõ kérdése az volt: "Nem szaporodsz még?". Erre mit mondhat az ember? Elég csúnyán hangzik, nem?

Hermi
Hermi

Edi,
en tenyleg nagyon szivesen talalkoznek veletek, es mondtam is, hogy a legkozelebbi talira tuti jelentkezo vagyok. Kép
Csak eddig olyan kis ujoncnak ereztem magam, aztan meg eldontottem, hogy jo lenne valami bulira elmenni, ezert egy hete megkertem a paromat, vegyen ket jegyet az LGT napra. Pont aznap van...Kép
De legkozelebb, tenyleg. KépKépKép
Pussz,
Gombóc

ui.: Meg mindig van olyan vilagosbarnas folyasom, szerintetek se kene ezen idegesiteni magam? :o
gombóc

Hermi

Egyetértek, eléggé elszomorító. A múltkoriban tõlem is megkérdezte, hogy miért nem vagyok már számlás, "CSAK NEM SZÜLNI AKAR?" Gondolhatjátok mit érezhettem, amikor az életem egy ideje csak a baba körül forog-merthogy nem akar összejönni, õ meg azért aggódik, hogy ki fogja végezni a munkámat, ha lelépek.
De már kezdem megszokni ezeket a szitukat. Képzeljétek, most hétvégén férjem teljes családjával ünnepi ebéd egy étteremben, kedélyes beszélgetés, amikor az egyik rokon tök hangosan: Na és mikor lesz már gyermekáldás?!Eddig is jöttek ilyen kisebb beszólások, na de nem 10 ember elõtt.
Hát csak irultam-pirultam, elég cikis volt...

Bea
Bea

5 NAP MÚLVA TALI!!!KépKépKép

És a talisok:

Zsuzsu - süti
Moni
Doris - sali, süti
Sien - meggyes muffin
Beszti - túrós-kakaós süti, tésztasaláta, üdítõ
Pucúr
Orsoly
Vanda
Breki
Marcsi - diós-répás süti
Gitta
Bea - sali
Ancsi
Timici
Lora
Gabó
Edi - husi falatkák

Andy! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni.Kép De ha mégis...várunk nagyonKép

Cím és útvonal van mindenkinek?
edi

Jaj én is úgy utálom az ilyen helyzeteket...csak a szülõk tudják, hogy miért nem akar jönni a baba, a munkahelyemen nem is mondtam, hogy azóta próbálkozunk, csak nem akar jönni, és elég rossz, ha mindig kérdezgetikKépKép De akkor sem tartozik rájuk, hogy mi a problémám.

Hermi
Hermi

Edi

Most mennem kell, de azért én a sali mellé viszek még mást is, még meglátom, mit.

Bea
Bea

GombócKép
Semmiképpen ne idegeskedj, az nem tesz jót. Biztos minden rendben lesz!Kép

EdiKép
Nagyon drukkolok az elsõ inszemedhez! Reméljük nem is kell több. Illetve biztos, hogy nem kell több!!!KépKép

AndyKép
TÉnyleg szerencséd van a fõnököddel, az én munkahelyemen sem tudják, hogy babát szeretnék, szerintem rögtön ki is rúgnának.

Lányok! Annyit beszéltek errõl a cickafark-teáról, az tulajdonképpen mire jó? Pé. serkentõ?
tiddet

Gombóc!Kép

Sajnálom, hogy nem jössz. Én is azért kérdeztem, mert most már igazán nem mondhatod, hogy újonc vagy.Kép Na majd legközelebb...de akkor már nincs kifogásKép

Edi
edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: