A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Manda Kép
Hányingerem nekem is volt a Puregontól.

Mot Kép
Sackólány válaszolt a HSG-s kérdésedre!

Kép
Kép
szilva069

Már kétszer elszállt az üzenettemKép

MandaKép akkor kezdet fájni a petefészkem ( inkább szúrt) mikor a tüszők szépen elkezdtek nőni, hányingerem is volt néha , de az nem rendszeresen.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Csajok én eddig azért nem reagáltam ám a talival kapcsolatban, mert tökre a transzfertől függ. Már ha lesz. Szóval még mindig nem tudom. De ha tudok menni, megyek Mandával és KarcsivalKép

Már egy hónapja is írtam, hogy szinte mindennap érzem a méhemet, vagy a petefészkeimet. Most is, pedig se középidő, semmi. Kicsit aggódok, hogy mi van ha cisztám/cisztáim lettek a stimutól. Vagy újratelt az endos cisztám. Hát várom a hétfői UH-t, de félek is tőle.

SaciKép
Nagyon-nagyon drukkolok ám!!!!!!!!

Utálom, hogy ennyi a munkámKépKépKép
mary78

Köszi CsajokKép
Akkor biztos a petefészkem fáj, de ma még csak 8.cn-on vagyok kb., ha jól számoltam.
Remélem ez jót jelent!Kép

manda

Manda Kép
A tüszőid már simán növekedhetnek Kép

Kép
Kép
szilva069

MártaKép
A párom a héten volt vizsgálaton, jövő hét szerdán kell visszamennie. Ha jó az eredménye, akkor nekem HSG, ha nem, gondolom készülődhetünk inszemre vagy lombikra.

TizaKép
Ezen egy kicsit meglepődtem, hogy még szúrnod is kell magad. Ahhoz képest, hogy nem találtak nálatok problémát. Sok erőt kívánok hozzá!

Kép
mofly

MandaKép, mióta szúrod magad? Szerintem ha már 5 napja szúrod magad simán érezheted a szúrkálást és az jó, mert lesz tüsződ és vastagnyálkahártyád, és ez szupi!!!!!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sackó!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
amica

MoflyKép
Köszi. A dokim azt mondta, hogy így sokkal biztosabb és megnyugtatott, hogy van még más is a tarsolyban és ha lesz kitartásom mindenkép babás leszek.
Még a végén lehet, hogy ikreink lesznek. Már beszéltünk róla a párommal tegnap. Azt sem bánnám, akkor többé nem kellene ezt a görcsölést csinálni és még lehet, hogy egy spontán baba összejönne harmadiknak.

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Hétfő óta szurom magam, eddig tehát 4 szuri volt.
De az az érdekes, hogy csak a bal oldalamon érzem.

Köszi, bárcsak jót jelentene és most minden összejönne!!!

SzilvaKép
Köszi neked is, remélem a tüszők teszik!Kép

manda

BarbiKép
Én is biztosan megyek. Megtaláltam a neten a kávézó számát: 345-8061.

MandaKép
Valszeg azért érzed a bal oldaladat, mert ott növekszik a tüsző.

SackóKép
Mindenem keresztben. Asszem nekem is kitolta az utro a menzimet, de én már éreztem is, hogy meg fog jönni.
gtünde

Még egy kérdés: kb. meddig lesz a tali? Mert nekem meg kell vennem előre a pótjegyemet a vonatra, ha vonattal megyek fel Bp.-re.
gtünde

TÜNDÉR!
Köszönöm a biztatást!

Nemrég azt olvastam egy újságban, hogy: A babát nem akarni, hanem VÁRNI kell! Hát... igaza van, már majdnem átmentem görcsös akarásba, ami ugye rossz irányba hat.

A véletlen vagy váratlan tüszőrepedésről pedig azt találtam az egyik könyvemben (Természetes fogamzásszabályozás) hogy lehetetlen. (???) Ha valakit érdekel, kiírom a magyarázatot. Mégis könnyebb hinni benne mint nem hinni. Hogy van ez?

Kép
regina3

TündiKép , tudom közhelyes válasz ,addig míg jól érezzük magaunkat, szerintem 2 órát biztos.

Saci az biztos hogy egy kicsit kitolja az utro a mensit, ameddig nincs erős barnázás addig minden esélyed megvan. Szorítok nagyon!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mot!
HSG - tudod, épp tegnap estem túl rajta... Nem fáj, inkább kellemetlen érzés. Kaptam előtte fájdalomcsillapító szurit. Kb. 10 percig tart az egész. Utána folyadék alig, viszont vérezgettem egész délután.

Tüncsibe, Tiza, Vizkrisz, Sackó - és mindenki, akinek már volt lapar/hisztero!!! Ezeket a beavatkozásokat a ciklus egy bizonyos napján kell elvégezni?
gmarta

CsajokKép
Szenvedek mint állat!
Pannon szlát bontok szét 2005 és 2006.évre és persze áfa, nettó, le nem vonh.áfa, stb...
Plusz még ez a fájás!!!

Ezt muszáj volt leírnom!

sorryKép

manda

MandaKép

Kitartás! Tényleg nagy szívás, mi is most csináltuk meg, van vagy 60 db előfizetésünk, és ki kell számlázni a sofőröknek a többlet dumcsit. Fincsi munkaKép

Én meg a jobb oldalamat érzem, de már olyan szinten, hogy tényleg aggódom.
mary78

MaryKép
Sorstársam, szenvedünk együtt tovább! Lélekben együtt vagyunk!!!Kép
Nekem csak 31 van.

manda

Manda én hétfőn, kedden csináltam úgyan ezt, plussz még megspékelve dolgozó költség átterheléssel ( 2005,2006). Kitarás , nekem 50 db volt!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Andisuti Kép
köszi a drukkot és kívánom, hogy nektek sokkal kevésbé legyen rögös a cél felé vezető út!

Moflyka Kép
remélem, minden ok lesz a vizsgálatokkal és hamar lesz okotok örülni Kép

Manda Kép
köszönöm a szép gondolatokat - és eszedbe ne jusson a következő után feladni - muszáj tovább menni, amig nem sikerül!
gmarta

Mindenkinek Kellemes Hétvégét!

Bár nagyon hideget jósolnak. De irány a természet és egy nagy séta. Kép
mot

Manda Kép nem szedtem meg puregont. remelem jobb a pocakod, jo , hogy jon a KArcsi is !!

Mot Kép persze, hogy johetnek a pasik is,,,!
akkor foglalom 13 fore,,az jo??

Tuncsi Kép koszi a valaszt, es hat meddig leszunk ott? nem tudom. ahogy adja magat, en max 2 orat gondolok, aztan mennem kell, de ti maradhattok vacsoraig is Kép

Lanyok, koszonom a drukkokat, ma mar teszteltem (nem birtam ki)- sajnos meg (??) negativ, de remelem holnap jobb hirrel johetek. Annyira be vagyok tojva, hogy etvagyam sincs...

Marta Kép orulok h nem fajt, es mi az eredemeny? atjarhato??

SZILCSIII :KépKép:Kép: hogy vagy ma????

sackolany
saci

Barbi Kép meg nincs meg a tel.szam Kép de intezkedek,,,
foglalhatom "megint megjott" lanyoknak, akiknek nehezen megy a teherbeeses jeligere??? hihihihiih KépKépKépKép
Peldaul ...
Ugyis mindenki azt fogja hinni, hogy vmi evfolyamtalalkozo van, meg hat mindegy is , hogy mit gondolnak.
saci

Babcsi Kép ugye jossz a talira !!
irjal vmikor maaaa !!
saci

Köszi CsajokKép
Képzeljétek, de lekopogom, most nem fájt, igaz ettem 2 kockasajtot, meg kovi ubit és 3 Graham kenyeret, megittam pici kávét, de most jobb.
Igaz lassan már megiszom a 1,5 l ásványvizet (fél l teán már túl vagyok).
Most probálom tartani, hogy megigyak legalább 2-3 liter folyadékot.

MártiKép
Köszi! De majd meglátom, az biztos, hogy még egy stimut végig csinálok! Bár jobb lenne, ha most ez összejönne és persze meg is maradna!Kép

MotKép és ha valaki még hazamegy közben!
Nagyon kellemes hétvégét és kevés hideget, bár azutóbbit nem tom garantálni!

manda

SaciKép
Ne már, biztos romlott volt a teszt. Azért én még drukkolok, sőt még jobban drukkolok!

Én is akarok menni a taliraKép De tuti nem enged el a párom, de nem baj, légyszi fotózzatok sokat!

Még mindig tíz tüszikém van, van két-három kisebb 10-13 mm, van négy közepes 15-16 mm, és három nagy 18-20 mm-es. Gondolom a közepesek és a nagyok lesznek a befutók. Hétfőn lesz a punkció, úghogy egy darabig nem nagyon tudok majd jönni, de a Dévais topikba mindenképpen lesznek hírek.

wish

Saci, GTündi 11.15-ös üzenetébe megírta a telefonszámot, nagyon huncut vagy maKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sackólány Kép
Nem vagyok sokkal jobban, dehát bele kell törődnöm a sorsomba. Most inkább tehetetlen düh van bennem. Borzasztó, hogy semmit sem tehetek ellene. Még mindig olyan, mintha kívülálló lennék a saját problémámban. Nem hiszem el, hogy mindez velem történt/nik Kép

Kép
Kép
szilva069

WishKép, lesznek fotok ígérem! De jó már hogy hétfőn punkció, remélem legalább 5 tűsződ lesz amiből lesz 2 hét múlva 2 babád!
Drukkolok, igazán megérdemelnéd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MártiKép
Köszi. Én már sajnos nem vagyok ilyen bizakodó.

SaciKép
Sajnálom, de még hátha!
Tündi feljebb leírta a telefonszámot.

Kép
mofly

Wish Kép
Nagyon drukkolok neked hétfőre, no és a további 2 hétre Kép (Meg az azt követő 9 hónapra Kép )
Remélem ezúttal teljesül az álmod Kép

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

wish

Az előbbi üzimet eltüntette a babanet!Kép

WishKép
Nagyon ügyes vagy és szépek a tüszőid!
Küldöm a tüszőnövelőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sajnálom, hogy nem találkozunk, de a baba most az első és a legfontosabb!

manda

hellóka!
SaciKép
ez még nem jelent semmit,várj egy picit az már biztos ++++++lesz!Mennek a drukkok!!!

WishKép
Szép nagy tüszőcskéid vannak!!

Talival kapcsolatban ok minden,már alig várom!

Majd később még bekukkantok!
Szép napot MindenkinekKépKépKép
Vendég

GMarta
Nekem lapar, hisztero és átjárhatósági volt együtt. A ciklus első felében csinálják inkább ezeket is (bár van it az ellenkezőjére is példa). Talán azért csinálják akkor, hogy ne menjen veszendőbe egy ciklus se vagy mert a ciklus 2. felében többen is barnázgathatnak össze-vissza. A műtét után én egy hétig itthon voltam a 4 lyukammal. Kép Ma már elég jól vagyok. De sokat vérezgettem utána...azt mondják előfordul.
Mindenkinek sok sikert!!! Kellemes hétvégét!

Kép
vizkriszisback

Wish
Jó sok tüsződ van, drukkolok nagyon!

Tündi
Vendég

Vkrisz,
köszi az infót - ezek szerint a köv. menzi után mehetek is, ezzel kezdhetem a márciust mondjuk. Azért jól megijesztettél azzal, amit a kolléganődről írtál!

Sackólány Kép
hát tegnap beszélgettünk is róla, mi volt az átjárhatóságin, meg hogy lapar+hisztero jön és mondtad, h neked egy füst alatt volt Kép
gmarta

Sziasztok Lányok! Jó volt olvasni benneteket,azért sok jó hír is van ebben a topikban.Csak kapdosom a fejem, itt tüsző,ott tüsző,szurik, esedékes vizsgálatok stb.Hajrá Mindenki!!!Kép
Manda, egészségedre!(igyál még egy pohár vizet), és verd ki a fejedből, hogy feladnátok.
Saci, jól megnevettettél a foglalási jeligével, tényleg jól esett....KépKépEgyébként csak nyugi-nyugi-nyugi, és pozitív lesz!
GMárta, köszi a jókívánságokat.Te ettől csak erősebb csajszi vagy, aki mindennel meg fog tudni bírkózni az életben.
Lányok, nagyon jó készülődést a találkozóra.Bár én még nem ismerek senkit személyesen, ha közelebb lennék(és nem lenne évfolyam találkozóm aznap)szívesen veletek tartanék!
sziasztok
andisuti

Saci,
szorítok én is. Kép

Mofly, Kép
örömmel olvastam, hogy pörögnek az események. Ne legyél azért még előre borúlátó. Kép

Wish,
mint Szilva, remélem, hogy teljesül most az álmod, talán többszörösen is. Mennyi "babakezdeményt" lehet egyszerre beültetni, ha fennáll a bőség zavara?

Szilva,
köszi a kérdésedet, jól vagyunk, eddig minden oksi, túl vagyunk a 24. héten, a nemét még titkolja. Kép
Szinte mindennap olvasom ezt az oldalt, képben vagyok, hogy mi történik veletek/veled. Sajnálom nagyon, hogy csak pár hét választotta el a teherbeesésünket, és veled azóta mik történtek. Nem tudok okosat írni, csak azt, hogy klassz csaj vagy, és klasszak lesznek a babáid is majd, kívánom.
potter_76

Amica Kép csak most lattam a |+++fent,, Kép kosz
sajnos szerintem meg fog jonni, mert mar kezdodik a ver-csopp..

Marat Kép ertem, de akkor miert irtad ma, hogy volt az hsg? vagy osszetevesztettelek? akkor bocs, en szoktam ilyet csinalni..

Krisz Kép jo, h jobban vagy mar

Wish Kép nagyon jol hangzik a 10 db !!!! nagyon szoritok hetfore, kar, hogy nem jossz a talira Kép

Mofly Kép nem latom a szamot,,a miro kavezojet?

TALIS LANYOK :
ma voltam a mammutban es talaltam egy (jobb ) helyet, a miro mellett van, fent van "kulon terem" felejuk, es akkor egy kicsit el vagyunk szepralva. Zold alapon, feher betukkel van irva, hogy Jo's cafe es a MAMMUT 1 ben van (aki nem ismeros, annak mondom, hogy ahol kint van a mammut szobor, ott kell bemenni es rogton ott van egy lift ---> III. em. PErsze lehet korebe-mozgolepcsozni is, csak az tovabb tart.
A kevezo a sarkon van, 2 vel a Miro mellett, nagyon kicsi, de szimpi es van az emeleten , mint mar mondtam ez a kulon resz. Oda fogok foglalni, ha mindenki egyetert. Megneztem az etlapo, van forro csoki 100 fajta, tea, kave is persze es kaja is (leves, salata, szendvics, minden )
saci

Potter, koszi es jo pocakodast, Kép
saci

Sackó,
nem leszek a hétvégén, gondolok rád!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

edi vagy Amica
saci

Sziasztok Lányok!
Örömmel értesitjuk, hogy 2006.01.29-én 5.20-kor megszületett a kis Zolika. 51cm,3.94kg-val jött a világra.A szülés élmény volt számunkra.
Később bővebben leírom mindent.
Puszi
Olik és Zolika 5napos

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Olik! Kép

Ez nagyszerü!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Gratulálok! Szép nagy fiad van.

Kép
lara26

OlikKép
Így ismeretlenül is gratulálok a hatalmas kisfiúhoz!! Sok boldogságot Nektek!! Később várjuk a beszámolót.

SackóKép
Ne már pötyiKép Pedig én annyira úgy éreztem, hogy most sikerült. Jó lesz a másik hely is. Ha vonattal jövök, akkor kb. 12-re érek csak oda. Amúgy a neten van a Mammutnak weboldala, van benne térkép is, amin meg lehet találni az éttermeket is, onnan írtam ki a telcsiszámot is.

Wish!
Nagyon szuperek ezek a tüszők!!! Kár, hogy nem találkozunk, de tényleg a babák a fontosabbak.

MárcsibeKép
Nekem a 20. nap körül kellett laparra menni. Úgyhogy tényleg, ahány eset, annyi dátumKép

Manda, Barbi, Ella, Amica, Andis, VKrisz, Mofly és akit esetleg véletlenül kihagytamKép Szia!
gtünde

Sziasztok!Kép Szia Tünde!

Egy kissé szomorkás a hangulatom, mert ez volt az első clostis hónapom.... És hát vhogy az a fránya piri nem bírt elkerülni... Pedig már nagyon bizakodtam...

Saci Kép Szukkoltam ám neked is.... De ez a hüle PIRI...

AmicaKép Örülök, hogy a gyerkőcöddel kezdenek rendeződni a dolgok.Kép

Wish Ma vagyok az 1. cn-on. Javítsd ki légy szíves a táblázatban!
banyanya

BanyusKép
SajnálomKép Amúgy UH-val nézték, hogy mekkora tüszőid voltak és hogy a méhnyálkahártyád milyen vastag volt?
Én is clostiztam, de most, hogy sikerült a baba nem. Pedig a clostis hónapokban is klassz tüszőim voltak. Most meg azt hittem, nem is lesz pé-m. Ki érti ezt??
gtünde

Utánanéztem a "jegyzeteimben". Nekem 7 clostis ciklusom volt és egyikből sem lett baba. Úgyhogy még nem szabad elkeseredned. Remélem, azért nálad beválik.
gtünde

SziasztokKép

OlikKép
Én is nagyon gratulálok, tényleg szép nagy fiad lett!!! Várjuk a beszámolót a szülésről!

SaciKép
Nagyon ügyes vagy, hogy lefoglaltad nekünk a helyet!
Tényleg megjött? Biztos? Nincs egy kis remény még? Én még bízom!!!

TüncsanyuKép
Jól vagy, drága? Növöget a pirinyó?
Ha későn érsz oda, legfeljebb tartunk egy külön talit is!Kép Csak vicc volt!
Mi szerintem majd ráérünk!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: