Sziasztok, Lányok!
Bocsi, hogy nagyon eltűntem. Sajnos múlt héten meghalt apukám, így aztán a temetéssel kapcsolatos dolgok foglaltak le. Azért ímmel-ámmal olvastalak benneteket, de sorry, most név szerint mindenkihez szólni nem tudok.
A friss babásoknak szívből gratulálok! A szülés-felkészitősöket még mindig irigylem

, én is nagyon beneveznék az ittenire, csak a 13.000,- pénzt sajnálom érte
Zituska
nagyon örülök, hogy találkoztunk

! Boti az életben is legalább olyan aranyos, mint a képeken

! Majd irok mélt is, csak még nem volt időm... Ja, a férjem azt mondta, hogy csinos kismami

vagy! Botiról meg alig tudta levenni a szemét
Timika
bocsi, hogy Neked sem válaszoltam még, de elég zűrösen alakult az elmút időszak, deazért a héten még mindenféleképp megpróbálok írni.
Enikő
nagyon jópofák Bogi beszólásai!
Rólunk annyit, hogy tegnap voltam dokibácsinál, méhszáj szépen zárt, minden rendben, egy hónap múlva UH (28 hetesen).
És ami nagyon hiányzott: most deritettem ki, hogy apukám állitólagos élettársa szépen addig alakitotta a dolgokat, hogy nagyon úgy néz ki, semmi sem maradt utána

Itteni lakása eladva, bankszámlája megszüntetve, másik ingatlan nincs a nevén, szóval kezdhetjük a kálváriát
Na, de nem panaszkodom, próbálom nem idegesiteni magam (nem könnyű

) igyekszem majd legalább olvasni benneteket, meg hát ugyebár dolgozom is, esténként meg örülök, ha minél hamarabb ágyba kerülök.
Puszi Mindenkinek!
KnéRita