A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

No lám lám!
A kőgazdagok mind utaznakKépÉn meg itthon punnyadok, miközben meg a tesómék is a Maldív szigeteken búvárkodnak. Fúj! El tudjátok képzelni milyen gusztustalan barna lesz 10 nap utánKép

Moose!
nem tudom Lilla, hogy csinálja, pedig semmi extrát nem művelek vele. Sokat jár a szám, lehet, hogy ezért ragadnak rá a szavakKép

Juc!
Hol lehet ilyen ABC design kocsikat kapni? Brendon?
Teljesen beparáztam én is, hogy az eddigi kis kurtafarkú pénzem még rövidebb leszKép

ja azt akartam még elmesélni, hogy az elmúlt másfél év alatt most hétvégn hagytam először Apjukot és a Lillust magára. Szőke nagymellű találkozóm volt SzombathelyenKép Nagyon király volt finom borok, finom kaja és rengeteg jó beszélgetésKép Persze az otthoniak is jól elvoltak, csak a Lillus lett kicsit szomorú, amikor reggel nem látott az ágyamban. Alapjáraton minden rendben volt és ennek nagyon örültemKép Szerintetek ez gáz, hogy most volt ilyen először? Nálunk eddig talán 3-szor fordult elő, hogy nagymama/tesóm fektette a gyereket és nem volt gond.
beetrix

Ja és képzeljétek tegnap este fondü étteremben voltam a csajokkal. Lévén, hogy Zürichben éltem egy évig nekem a télhez hozzátartozik egy jó kis fondüKépMire hazajöttem már éreztem nem lesz jó vége, úgyhogy bevettem egy Bilagitot. Röhögtem magamon, mint a nagyanyámKépAztán amikor éjszaka arra ébredtem, hogy rögtön hánynom kell, már nem röhögtem csak kapkodtam a levegőt. Szerencsére leküzdöttem. Egy jó tanács este 8 után senki se egyen sajtfondüt nagy mennyiségbenKép

Én most nem panaszkodom megyek minden fele. Bár azt látni kell , hogy nem apjukkal, ő szívesen vigyáz a Lillára. Bad tendency, ezen még dolgoznunk kellKép

Hol van ADa? hiányoznak a pozitiv energiái
beetrix

<font color="0000ff">OFFFFFFFF

MI FOLYIK OTT GYÖNGYÖSÖN?

Nemrég szó volt a t-mobile-os reklámról és hogy körbejárt egy videó a neten... Most találtam meg a videót, ha valakit érdekel a magából kikelt ember: http://www.legalja.hu/current/20050510_mifolyikgyongyoson.mpg</font>

KépKépKépKép
proone

Macs!
hiába a maszek UH, attól el kell menni az Ortopédiára is! mi is 2 helyre mentünk Kép

Gabi!
ezek szerint Zugló rulezebb

Jucus!
mi is Mávnál voltunk, de bizosítós ismerősünk eltántorított, mondván úgy néz ki hamarosan becsődölnek, és nem fognak fizetni a károsultnak... úgyhogy inkább váktottunk, minthogy ránk verjenek később vmi balhét

Lindi!
kinn a B.örsi tesco mellett, a Divexben nem lehet kapni gumit?

Juc!
ne is mondd, mert azóta sem szóltam egyetlen hibánál sem! és Neet hívta fel a figyelmed az elsőre! de úgy látom ezt már végképp rám ragasztjátok.

LENCSI ÕRÜLT MÓDJÁRA ÜVÖLT 7 ÓTA Kép. MOST APA DAJKÁLJA

ancsipancsi

Szép reggelt mindenkinek Kép

Ma nyugisan aludtunk Kép Kép semmi éccakai buli, sőt, mire fél kilen tájt nekem is sikerült lezuhanyozni, addigra Apa széles mellkasán békamód kiteülve szuszogott a ded Kép( Vajh, meddig tart ez?)

Jucus,
örömmel várom Adát is a tapasztalataival. Mi is a normaflort próbáltuk először, de semmi...

Kisün,
miiii?? egy éves koráig? bár a bukás még nem is annyira zavar, mert bukik úgy is, hogy nem pityereg közben, inkább a pocakfájás a gáz (szó szerint)És Dóci tényleg irígylésre méltóan mosoly-baba, úgyhogy én meg téged foglak irígyelni Kép

Ancsi,
köszi azért. Sebaj majd szaladgálunk Fülöppel, úgy is imádja, ha sétálunk. Mit jelent a "hamarosan" ?
Szegény Lencsi. Kép

Neet,
a méregtelenítés esetedben a méregfogaid kihúzását jelenti? Kép (bocs, nem akartam kötsög lenni, csak nem bírtam beszólatlanul Kép )

pusszmindenkinek

macsésesteótacsakenniébredős-mostisalvósfülöpke
macskanyu

Kép
macskanyu

Kötsög Macs,
rád úgysem lehet haragudni, úgyhogy mondhatsz bármit. Kép

Ancsi,
igen, én szoktam fikázni a helyesírási problémákat, de mióta kedvesen megkértetek, nem teszem. Legalábbis itt nem. Kép És örülök, h most már téged ba..tatnak ezzel, és rólam elterelődött a szó. Kép

Lindi,
körömhaverok lettünk most meg. Kép

Gyerek otthonhagyás: vessetek meg, de én már nagyon nagyon nagyon nagyon itthagynám pár napra... csak sajna nem megoldható. Bár most, hogy megkaptam életem legédesebb leszbicsókját (tőle), annyira nem is zavar a hisztije. Kép
(Nagyon nem vagyok a híve a gyerek-szülő szájrapuszinak,de ez véletlen félrement, és olyan ééédes volt!)
neet
neet

Neet,
mi történt veled?? Ilyen kedves is szoktál lenni? mit ettél vacsira? Kép na jó,leállok, mert alapjában csíplek ám Kép Kép
macskanyu

Neet!

Komolyan te fikáztál le engem elöször?
Hát itt látszik,hogynem olyan magas az IQ,mint Ancsinak mert erre sem emlékszem.Vazzeg,akkor nem leszek a barátod!

Juc
20170114224602

Macs,
sokat nem tudsz te még rólam. Kép

Juc,
komolyan, bár akadt követőm szép számmal. Kép
neet
neet

Kisün,
kb a 2/3a hullott alá. (haj)
neet
neet

Kösz, Ancsi, Jucus most utál engem. Kép
neet
neet

Jó,most megsértődtem és nem is jövök egy darabig!
ÉS innen üzenem,hogy Ti sem írtok hibátlanul.CSak én vállalom ,hogy nem vagyok tökéletes.

sértödőttJucus
20170114224602

Juc,
most sértődsz meg azon, amit ezer éve fikáztunk, ráadásul lehagyod a szmájlikat is, így nem is tudjuk, hogy komoly-e? Kép
neet
neet

Juc,
én még nem is szóltam be neked.
macskanyu

még.. Kép
macskanyu

Sziasztok

Macs,
olyan éédesen aludik a Füli-baba! Õ nem is szokott sírni! Kép

Juc,
Helyes írásról már nekem is jeleztek Kép A lényeg ,hogy tudják mit akarok Kép

Ancsi,
nálunk is a tegnap este sírós voltKép Tuti, hogy fogzás!!!, legalább is nálunk.

Gigi,
írtamKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc! Lehet, hogy félreérthető voltam? Én nem szóltam be neked, sőt, pont azt írtam, hogy én a harmadik variációban írtam az irigyet, mert fogalmam sincs, hogy kell írni.

Macs! Füli baba nagyon édes Kép Azért ugye a Diana is elhangzik néha?

KépKép
KépKép
lindicita

Mása ,

amikor nem sír, akkor én is így gondolom Kép
állítólag fogzásra is jó a chamomilla.nem próbáltad még?
macskanyu

Lindi,
ritkán azért igen, mostanában még cinkapannának is hívjuk, ha nyekereg, akkor meg kismacskának Kép
macskanyu

Sziasztok!

Hogy Ti mennyit bírtok pofázkodni! Kép

Nem tudom, mi van Vincsenzóval, nyügösködik, állandóan csak bújik hozzám. Hallottam olyasmiről, hogy 7-8 hónap körül egyszerre nagyon anyásak lesznek a dedek. Tapasztaltatok ilyesmit? Azért aggódom picit, mert a múltkor is így kezdődött egy kis bretegség. Mindenesetre most nem kint altatom, hanem bent, nyitott ablaknál.

Most olvasom, hogy másoknál is van/volt sírósság, akkor még front is lehet. vagy depi Kép

TELELÉS: én is nézegetem a Kolpingot. És bevallom, hogy nagyon tetszetős. Tetszik a Visegrádi Termál Hotel is a panoráma miatt. Most csemegézek, ha nem megyünk sem Egyiptomba, sem Tunéziába, akkor valami tutiszuperfrankó magyar pihenőhelyet keresgélek. Dilemmázok ezen, hogy hármasban menjünk, vagy hívjunk "bébicsőszt", még nem tudom. Mindkettőnek van előnye és hátránya is, így vívódom még.

Fülibaba édesen alszik! Enyém fiatalember sosem volt sírós, de neki is volt olyan időszak, hogy csak a mellkasomon volt hajlandó elaludni. Hát így pihentünk, és bevallom, most szívesen visszapörgetném az idő egy ilyen közös szuszóka erelyéig. Olyan jó volt érezni a kis testét, ahogy fokozatosan elernyed és szuszog, és amikor magam mellé hengergettem, figyelni a kis arcát, ahogy cucog a kis "pólyásnak". Hiányzik. Kép Na jó, csak picit!

érzékenyülősfic
ficánka

Sziasztok!

Macs: látszik, hogy jól aludtatokKépKépKép Nagyon tetszenek Füli hosszú ujjacskái, tiszta anyjaKép

Mása, Ancsi: Balu is sírt, lehet, hogy vmi 4-5 hónapos front volt??? Kép

Én is szeretnék libero figurákat, nagyon tetszik a teknősKépKépKép Balut ugyan nem kérdeztem...

Én is szeretnék nyaralni, meg kikapcsolódni!!!Kép
Tényleg ZSAN: mi van az üdülési csekkel? Most akarunk pályázni, de ha nem muszáj nem idegesítem magam vele!
http://www.udulesicsekk.hu/

És hurrá, hurrá!!!! Itthon van a lányom!!!! Már nagyon hiányzotKépKépKép

képKép:
Kép
Marci így szokott pihenniKép

Ez meg egy tök jó találmányKép
Kép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
nagyon édik a fijjúk!!!KépKépKép De jó (lehet), h ilyen kevés a korkülönbség közöttük!!!Kép Két BABA, egy pici és egy kicsi!!!
Üdülési csekk: mi pár ezer forinttal maradtunk le róla ismét! Sebaj, majd jövőre...Kép
Nektek érdemes azért megnézni!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza,
a Corvin mozi mellett lévő fűszerboltra gondolsz? Kép szoktatok errefelé sétázni? mi nem is lakunk egymástól messze. miért nem találkozunk gyakrabban? nekem mostanában olyan mehetnékem van! csak igyekszem Vincsenzóra tekintettel lenni, hogy nagyon ne bolygassam az alvásait. de ha ébren van, akkor érzem rajta, hogy hiányolja a nagyobb társaságot. akkor mindig nagyon jól van, ha vannak rajtunk kívül még képben. Kép és a József krt.-on melyik az a bolt a gyerekruhákkal?

Neet,
kérünk képet az új frizkódról!!! Kép páromnak van korpicsek gondja, nemtom milyen eredetű, de sokféle cuccal próbálkoztunk, és a L'oréal Elséve S.O.S. KÚRA korpásodás ellen bevált. elfedésnek. Kép

Lindi,
a fürdőköpeny sztem jó, csak vékony frottírból van. nem mondanám rá, hogy gagyi, de aztán vettem egy klassz vastagabbat disney tigrissel. Kép tudod, mit? ha megbízol anyukád ízlésében, mondd meg neki, h bontsa ki, és nézze meg! azt amúgy sem árt a méret miatt.
fic
ficánka

Pocak:
fiúk nagyon helyesek!!!!!! Kép és hiányoztok!
ficánka

Szmagdi,
tesód nem csuklik?? Próbáltam a receptjét.. de sajna ha összekeverem a tojást a cukorral, az életben nem verődik fel. Nem utólag kellett volna a cukrot hozzáadni? Mintha ezt olvastam volna valahol.... na mindegy, a budiban végezte szegény tojat.
neet
neet

Na még egy pár gyöngyszem: (imádom ha dícséritek a gyerekeketKépKépKép) Kép

Most ért haza...Kép
Kép

Kép

Neki is van ám lábaKép
Kép

Kép
Kép

pocakpacni

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a bulas kivansagokat! Mara egeszen megjobbultam.Kép Neet: mar majdnem 99%.Kép
Tegnap azert meg itthon tartottam a ferjemet, mert szedelegtem.

Votiv, igyekszem lazulni. Heti 3-4 alkalommal forro, illatos furdo dukal. Az a baj, hogy estenkent szarul alszunk, napkozben meg mikor alszik a lany en nem ledolok, hanem itthon porgok.
Egyebkent Kati hihetetlenul jol viselte az elmult napokat. Allitom jobb kedelyu volt, mint altalaban szokott, pedig feleannyit sem volt kezben, mint normalisan.

Ancsi, enyem lany inkabb ulni szeretne, allandoan hasizmozik. Ha felultetem jol van, de amint visszafektetem megy a hiszti.Kép

Macs, sajnalom gyonyoru hasfajos Fuli babadat! Nekunk a Chamomilla egesz jol hasznalt!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hahó!

Tegnap már nem bírtam jönni, mert iszonyú álmos voltam, ma sem különb, sikerült 5 órát aludnom 2 részletben az éjjel Kép Mi volt az az "alvásjavító" homeobogyó, amiről folyt a diskurzus??? Votiv drága, segíts rajtam!!! Kép

Zuzmo!
Kicsifiadnak nagyon boldogságos névnapot!!! Kép

Moose!
Bocs, félreértettelek....Petra másfél évesen már nem gyűrte a lapokat, sőt, talán már 1 évesen sem...persze a lapozás nem ment, de azt csináltam én helyette Kép...ha keménylapos, akkor vannak tök jó leporellok...pl. nekünk megvan az Arany János: este van, este van, azt most nagyon szereti Petra, meg a Répamese, az is nagy kedvenc!!! Kép

És Kolping rulezzzz!!! Kép Mi akkor voltunk, mikor P. 11 hós volt, és iszonyúan élveztük Kép (persze mi is nagyszülőkkel, mert tényleg úgy az igazi pihenés Kép)...viszont az ára tényleg nagyon húúúzós, meg nincs is túl közel Kép...ebben mindkettőben veri Várgesztes Kép, csak ott mondjuk nincs teljes ellátás...

Lindi!
Mi amikor bébiúszásra jártunk simán tudtunk venni tescoban télen karúszót..biztos van úszógumi is...de ha gondoljátok próbáljátok ki a karúszót is (nem nagy tétel, pár száz ft.), nekünk nagyon bejött, és sztem biztonságosabb is, mint az úszógumi...Petra 11 hósan profin "úszott" vele Kép

Fülibaba, és Pocakmanók ééédesek!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

M2-N HASFÁJÓS MASSZÁZS! MOST!!!
ficánka

Dora, koszi. de csak akkor jarj utana, ha nem nagy maceraKép

Macs, nagyon edes a lanykadKép. es remelem, hamar kinovi a poci-fajastKép

Pocak, dicser, dicserKép

na most ennyi. asszem ez ma nem az en napom lesz. B-rol nem is beszelve: letehetetlenKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ISTEN ÉLTESSE A BALÁZSOKAT!Kép
/drága férjem is azKép/

petergabi

BOLDOG BALÁZS NAPOT!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

MINDEN BALÁZSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!Kép

Neet,
KépKépKép Azt nemtudom miért nem verődik fel. Nekem már sikerűlt felverni a fehérjét cukorral (igaz, az porcukor volt). Lehet hogy a végén kell belezúditani a cukrot? De a nővérem egybe mondta! na, a jövö héten csőrögézek és megcsinálom én is a habcsókot. kíváncsi leszek....

Pocak,
gyerekeid tündériekKép Orsi, pont így be tudja kapni a lábújjait. És mindíg a bal van a szájában!!! Kép Olyan kis husis a BaluKép Mennyit nyom???

Macs,
látom te is úgy vagy vele hogy abban a pillanatban, ahogy elalszik lányod, máris elfelejted hogy 2 perccel ezelőtt mennyire sírtKép annyira tanácstalanok és kicsit mérgesek is vagyunk, amikor nem tudunk segíteni. De amikor elalszik, olyan érzésünk van, hogy Õ a legjobb baba a világon Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pocak,

A nyelves Balu kép nagyon jóóóóóó!!!!!KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,

tegnapelőtt méltem neked. Remélem megkaptad. Vagy ennyire utálsz, hogy nem írsz vissza??? Sírva fakadok!!!!KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Balázsokat Isten Éltesse Kép

Mása,
akkor is így van, ha ébren van, de nem fáj a pocak Kép annyira édes, ahogy élvezi a nézelődést Képmeg ahogy kezét-lábát lóbálja Kép hihetetlen grimaszokat tudnak vágni, és azok a tünelke mosolykezdemények Kép Kép imááádom Kép

Pocak,
fiaid még mindig nagyon jó fejek Kép
macskanyu

Persze tök hamar vége lett, de én figyeltem, akit érdekel, meg tudom mutatni! És tudom, h van más is, aki profi benne, igaz, Votiv? Kép

Pocak,
többi kép is szuper!!!! Kép Vincsenzó is imádja szopogatni a lábát. Kép

Dóra,
örülök a 99%-nak!!! ha van kedved dumcsizni egyet, négyig ráérek. Vince még mindig húzza a lóbőrt, már fél10 óta, nemtom mi van ...

Bogárka,
a coffea-ról beszéltek, de azon kívül sokféle alváskönnyítő van még, meg kell találni az "alkatilag" legjobbat. ebben a csajok biztosan segítenek! sajnálom az éjszakát, nehéz lehet! sok energiát kívánok Neked ezen időszak túléléséhez! Kép most néztem kolpingot, most megnézem várgesztest is.
ficánka

Macs,
hát igen Kép Én sem bírtam/bírok betelni a babámmal Kép Jó dolog az ANYASÁG KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fic, volna kedvem, de meg nem akarok tarsasagba menni, mert a haziorvos a vereredmenyem alapjan a virusfertozest sem zarta ki. Szoval nem akarok kockaztatni. De jovo heten talalkozhatunk!
Sot Ada hivott torna utani cukizasra, lehet hogy elmegyunk.

Ketfogu vihogi:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Végre ma sikerült csinálnom egy egész jó közös képet a kőcökről...augusztusban készült így róluk az utolsó...hát igen SzélvészPetrát már nehéz lencsevégre kapni...Kép

Ím:
Kép

Fic!
irigyirigy a nagy napközbeni alvásért...Doni nappal is csak fél órákat nyom...és abból is csak kettőt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
ez nagyon édes! "Én és a kisöcsém" lehetne a címe. Kép

Magdi,
sebaj, nekem sose ment a gőz felett verés...és lehet, h az se használt, h 2 napja állt a hűtőben a tojat. (Porcukorral próbálkoztam, mégse..) Sebaj, majd a tied jó lesz, és hozol belőle a kövi talira. Kép

Megjártuk a Camponát egy kis soping miatt, Esztert el sem lehetett rángatni a vízeséstől. Ideális hely anyukáknak. Naa???
neet
neet

Dora,
a te kétfogúd is zabálnivaló. Kép
neet
neet

Juc!
az IQ-nak meg mi köze a memóriához? Kép az IQ-d lehet 150 is, ettől nem feltétlen kell emlékezned arra, hogy én csak helyeseltem Neet benyögését Kép . de mivel akkor 3 oldalas történelem született az ügyből, inkább lapítok.

Neet!
szájra aranyos lehet. én sem szeretném szájon puszilni a babám, de ha félre megy az édi lesz Kép
és ne haragudj, hogy felnyitottam Jucus szemét, így legalább tudja kiben bízhat!! Kép Kép Kép

Macs!
Füli nagyon szép, és a lógókája is! és ne higgy a rossznyelveknek Kép , úgyis elmúlik a hasfájás 2,5-3 hónaposan. hidd el, nálunk is elmúlt, pedig minden este hatalmas bömbi volt, meg napközben kaja után kb. fél órával.

LENCSI ÜVÕTÉSÉNEK IGAZ TÖRTÉNETE:
az hagyján, hogy 2 napja minden este rí, mint a fábaszorult, de minden éjjel úgy ébred, hogy üvölt, sikít, mint akit nyúznak. még csak ritkán fordult elő, de most 2 éjjel is egymás után Kép. a férjem már kész zombi, mert ő ugrott fel hozzá, de neki korán kell kelnie, én meg döglődhetek 8-ig is. Kép

Pocak!
én is szeretnék Libero figurákat, asszem Bogárka, meg Zanza el is tett nekem párat, de még nem tudom hogy kaparintom meg őket. Kép

Fic!
nem lehet, hogy pikkelysömöre van inkább a férjednek? mert nekem olyan gondom van, és csak nagyon kevés sampont használhatok, meg szereket is keveset. de a tenger, napfény segít. úgyhogy irány Tunézia :D

Pocak!
aranyosok a kis fütyisek Kép .

Dóra!
Lencsi akkor akar ülni, ha nem vízszintesben van. akkor állandóan erőlteti fel magát. de ilyen pici korban szabad ezt? emléxem, hogy Jucus Pannája is igen hamar ült, és már jár is.
Katinka nagyon édi a fogaival! komolyan irigy vagyok!! Kép és kiderült már a baj oka??

Mása!
férjem is halál mérges volt az orvostudományra, mikor Lencsi órákig bömbölt, de már vörös volt a feje, meg tarjagos, de nem hagyta abba. szidta a dokikat, hogy miért nem találnak ki valamit Kép

Manóka!
tök jó, hogy itt voltál, és dumcsiztunk! Emma nagyon ügyes volt, már most nagy tornász!

Bogárka!
ez keretbe illő kép! ott a helye az ágyatok mellett! nagyon klassz!

ancsipancsi

Csajok: akinek a gyermekének volt már 3 napos láza (roseola?), hogy néznek ki a kiütések a végén?
Balun van néhány nagyon halvány pötty és ugyan tegnap nem volt lázas, de ez a 4. nap a kezdettől.

BOLDOG BALÁZSNAPOT!!!

Dora: lehet hogy én is bevállalom a jövő hetet, bár nem merek semmit írni (ígérni) mert akkor tuti közbe jön valamiKépKép Micsoda vics/gyorKépKépKép

Bogárka: hihetetlen Doni hogy megváltozott a karácsonyi képek ótaKépKép És Petra szemei...Kép

Marci már megint nem akar elaludniKép majd csk 4-kor, aztán meg esteKépKépKép nemKép Ahogy kimondom hogy menjen aludni, Õ elkezdi mondani hogy HAMM (este is...) Ez milyen pavlovi reflex???

Pocak

pocakpacni

Pocak,
Eszternek volt ilyen, a 4.napon elmúlt a láz és jöttek a pöttyök, nagyon haloványak és picikék, de sűrűn és kicsit érezni is lehetett, ha végigsimítottam. Semmit nem kell csinálni vele, 5. napra minden elmúlik. Kép
neet
neet

Neet,
OK! A campona nekünk jó!!!! Kép

Bogárka,
A "családorvos"ban olvastam, hogy a típusos rózsaszínü, az egész testrekiterjedő kiütés a negyedik naponjelentkezik és rövidesen elmúlik.
És ez egy vírus okozta fertőző betegségKépfél és 3 év kötött gyerekeket érintKép Felnőteknél ritka

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi: én nem lenni Bogárka, bár néha szívesen lennék a helyébenKépKépKép De köszi az infót!

Neet: neked is köszi, nem szándékoztam semmit tenni, csak tudni szerettem volna, hogy ez azt jelenti-e, hogy átesett ezen a betegségen (kipipálhatjuk-eKép)
Viszont oltás ezennel megint halasztódik, nem szeretném azért így beadatni nekiKép

pocakpacni

Pocak,
Kép Bocsi. és kipipálhatodKép,már immunitásos, vagy milyen lesz elleneKép. vagyis már nem fogja elkapni Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: