Sziasztok!
Már fél 5-kor ideültem, meg este is olvastam, csak nem volt nagy kedvem írni (meg alig bírok az ujjaimmal)...
Cory: Nagyon Boldog Névnapot Balunak!
Örülök, ha jobb kedved, és hajrá vásárlás!!!

Eszti: Gőzöm sincs, mikorra javítják ki, talán hétfőre... Nem tudok rá mit mondani, én a múltkor is azt hittem, hogy simán sikerült...Ha nem, majd tavasszal, de azért nem szeretném összegyűjteni a vizsgákat, elég lesz Botond mellett a maradék is
Mi vettünk sálat...de akkor lehet, feleslegesen. Mondjuk ilyen kis polár, nem túl vastag!
Angi: Tessék megfogadni a szülésznő tanácsait! Hajrá-hajrá Lidike! Szerintem a vasárnapi hidegfront megteszi majd hatását, szorítunk

Ha meg nem, jöhet a koktél
Szisz: Szép nagy már a babátok!
Titati: Drukkolunk a szopihoz, hogy minden rendben legyen! Ha van egy kis időd, gyere és Cory biztos sokat fog tudni segíteni

Várunk ám majd képeket!
Mariann, István: Csodaszép a kisfiatok, mégegyszer szívből gratulálok hozzá, jó egészséget! Tök jó, hogy ilyen jó fej volt a gyermekorvos, így akkor nem kezelik korababaként, ugye? És ahogy Mariann guggol a kocsi mellett 2 napos csaszisebbel...nem semmi
Vikó: Örülök,hogy minden rendben a babával, tényleg szép kis súlya lesz neki is

És, hogy látszott a haja... ez a tudomány félelemetes!
Petri: Kitartás a kórházhoz, de biztos jobb lesz így mindkettőtöknek! Szorítunk, és várjuk majd a híreket!
Csema: Nagyon örülök,hogy még otthon maradhatsz, mert azt jelenti, hogy most nem olyan gáz a helyzet nálatok
Bartika: szegénykém, nem irigyellek a kedves szomszéd miatt!
Babetta: kitartás! Szerintem már nincs sok Levike érkezéséig! Gratula így utólag is a 27. szülinapodhoz
Ildi: Te sem lehettél semmi a 25.-en, a fiaddal

Nekem is meglesz már a fiam, mikor betöltöm (kb.2 hónapos lesz)!
GYöngyi: Sajnálom a CTG-t

Akkor túl gyorsan ment a pici szíve! Mondjuk egy UH-t csinálhattak volna, hogy megnyugtassanak... De tényleg nem engedtek volna haza, ha olyan probléma van! Drukkolunk! Mikor kell megint menni? Lehet írtad, csak nem olvastam figyelmesen!
Nici: Drukkolunk!
Én: Dagadok továbbra is, már az egész fejem...

Tegnap a kocsiban hazafele úton 15 percenként fájtam, keményedtem...aztán elmúlt! De a pocim nincs eléggé lent, úgyhogy még nem szülök

Azért most takarítok, mosok, főzök...haladjak a dolgokkal, mert ki tudja 1-2 hét vagy esetleg még 4...
Na meg megyek fodrihoz:színezés, vágás! Készülök a fiam fogadására, szépnek lásson már!

Bár a dagadt fejemmel igazán szép vagyok...nincs is kedvem már kimenni a házból! Csinálunk majd ma pocifotót, lehet egyet a fejemről is...
Na megyek, vár a munka!
Anita (36+6 - Lilypie-n megnéztem, csak holnap töltöm a 37-t...25-e szombat)