Talán most sikerül írnom
Milán 11.30 óta alszik. Na azon akartam Lacival összeveszni, hogy látástól mikulásig csak dolgozik, itthon nem segít semmit
(még a szemetet sem viszi ki
) Nekem meg itt van a 2 gézengúz egésznapra, semmi segítséggel. Na meg a háztartás. Anyósom is csak annyit mondott: "Te vállaltad nem?" Jó mi? Nem jönne el egyszer sem segíteni. Most munkanélküli lett és otthon van. A párom meg egy internet szolgáltatónál dolgozik és reggel 7.30-kor elmegy, este 19 óra után jön haza és mit csinál? Ölébe veszi Milánt és beül a géphez és folytatja a benti melót. 9-kor felkelnek a gép elől elmegyünk fürdeni, aztán ő visszaül a géphez én meg altassak egyszerre 2 gyereket, aztán egyek, fürödjek, aludjak. Nem is kérdezi meg mi volt ma? Nem mond ő sem semmit vele mi volt
Ha kell vmit hozni a boltból hétköznap e-mailt kell neki írnom
Mert a telefont sem veszi fel napközben. Szexelni már nem is tudom mikor csináltuk utóljára
Barátnőim is leléceltek már mellőlem, átlag még suliba járnak és nem a napi pelenka mennyiség témája érdekli őket, énmeg már ebbe vok belegolyósodva

Sztem engem már kezelni kellene!!!! Bocsika, h ezt ide írtam nektek, de már nagyon kikívánkozott belőlem.
Zsú