A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocak,
KépKépKép
tetszik!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Most már tényleg mindenki bulázzon!!!!

Jöjjön már a tavasz!!!!

Juc,
Kép nemtom miért kevesebb.
Biztos, tudják, hogy kőgazdag vagy Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc:
mire számítottál??????????????"EZT IS MEGCSINÁLTUK"

petergabi

Pocak,
egy Anya nagyobb csodára képes, mint egy dokiKépKépKép .......a szeretet és a megérzés ereje......Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi!

Ne tudd meg,hogy milyen ideges lettem.

Juc
20170114224602

Mása:
bocsi,de a gyerekorvosunk anno azt mondta,hogy a csípő és a koponya uh kötelező?!Kép

Macs:
sajnos ezek a szerek nálunk nem jöttek be.Minden esetre addigi is emeljétek meg a kiságy fej- felöli oldalát,mi könyveket raktunk a lábak alá.A babakocsit szintén meg kell dönteni kicsit.Soha ne legyen vízszintbe szegényke!Dorkámnál annyira komoly volt,hogy abszolút nem zárodott be a gyomorszájaKépGondolom a savazás borzalmas lehetett.Mi a coordinaxot kaptuk,de sajnos megszünt azóta,pedig nagyon hatásos volt.Meg vannak spéci tápszerek is rá.
Ne félj tőle,ha egyáltalán az.Hallottam olyan babáról aki 2-3 hónap alatt kinőtte.

petergabi

juc,
én még nem kaptam meg de akkor felkészülökKépKépKép

magdi,
nuku válaszKép????????????????
Vendég

Juc,
el is hiszem....Kép.Ki kell nyomozni, hogy miért!

Gabi,
majd rákérdezek a doki-néninél, hogy most akkor mi van???!!!

Gigi,
pedig én méltem! most akkor elkűldöm mégegyszer!!!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi!

Meg!Vazzák meg!
Kiváncsi vagyok,hogy másnál is így van-e!tudom,hogy megszünt az adókedvezmény,de a családit elvileg emelték .

Juc
20170114224602

Pocak,
ez a doki...hihetetlen!!!!
Gabi, Juc, Bog,Mása,
asszem csere lesz!
De tök érdekes, most megnéztem az akcijás újságot, ott 300 Ft-tal olcsóbb volt az illóolajos, mint amit mi vettünk, nem illóolajos. Igaz, ehhez volt egy szürö "ajándékba", amiröl meg szó sem volt sehol...MISZTIKUS!!!

ja, és erröl a BH 4391-röl SEMMI (azaz egy cseh oldalt kivéve) információ nincs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!

Most direkt elolvastam, amit írtál a kórházról. Ez katasztrófa, ez vár ránk ha fertőző beteg lesza gyerekünk? Döbbenet! Kirázott a hideg, ahogy olvastam. Reméljük Istók soha nem fog emlékezni erre a pár napra!

Most akkor mostanában nem is lesz tali? Bár kicsit én is elkzdtem félni ezektől a frány avírusoktól. Votiv a gyereknek lehet adni azt az alkoholtartalmú Echináciát?

Juc!
Neked már megjött a Gyed? nekem mindig 5-re érkezik meg. Kiváncsi vagyok nekem mennyi lesz ha megjött beszámolok. Tőled akartam kérdezni milyen márkájú a lapracsukható sport kocsitok? Egyébként köszi az infó gurulódoboz témában.

Indi!
Nekem is itt áll már egy ideje a csicseriborsó, de a recepteded ki akarom próbálni csak be kell szereznem azt a m-betűs fűszert.Kép
beetrix

Gigi,
nézzd meg a méljeidet!!!!! KépKépKép

Pusz. Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
te azért kapsz kevesebbet, mert már másodikán megjön a zséééééd. Nekem kb. 10-e körül érkezik.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc:
Képjól beszélsz,vazzák meg!!!
Hiába emelték a csp.-t,ha a gyededből többet vonnak a csal.adókedv.miatt,nem?Gondolhatod,hogy ahol min.3 gyerek van ott még jobban jártak!
Én még nem kaptam meg.

petergabi

Zsan,
jól teszed!!! Kép Éljenek a fogyasztói jogok!!!!!!! Főleg ilyen esetben!!! Ne verjék már át a népet!!!KépÉééééés magyar leírás és használati kötelező. Résen kell lenniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nyomozásom eredménye:állítólag a Családipótlékot van ahol csak később fizetik,15-e körül.És akkor már meg is nyugodtam.

Beet!

ABC designe a kocsim valami sport izémicsoda,csak aza baj az ABC-vel.hogy nagyon hamar cseréli a modelljeit.Nem biztos,hogy még van ez,de valamihasonló biztosan.

Juc
20170114224602

Juc, Gabi

Igen!!!! Vazzák meg! Kép
Én 5én kapok zsét, majd beszámolok.

Beet,
a lányod soxor eszeme jutKép Ahogy a maján ott ült a pelenkás csomagon ........ Kép Meg kell zabálniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
akkor 15-én megint kapsz zsét, nem?! Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi!

Nagyon remélem,mert különben irgum-burgum lesz.

Juc
20170114224602

Juc,

És jönnek a mókusok isKép Eddig is két részletben kaptad?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
ennek örülök. Kép Legszebb öröm a káröröm. Én kerek perec tízezerrel kevesebbet kaptam, mint a múlthóban. De már nem is megyek sehova panaszkodni,a vége úgyis az lesz, hogy én vagyok a hülye, és kapjam be és kussoljak, hogy itthon vakarom ... és megy a herevere és ezért még pénzt is adnak, úgyhogy sátáppoljak.
(Ja, hivatalosan elsején, de ált.ban 1-2 nappal előbb kapom a zsét, ezért van ilyen pontos infom.)
neet
neet

Ez valami új szok/pás, hogy a csal. pótl. külön jön? Vagy honnan veszitek? Miért jön még 15. után bármi is???
butaneet
neet

nekem családi pótlék mindig később jött.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja jó, mert nekem mindig egyben.
neet
neet

és itt én vagyok az egyetlen a többet fog kapni ebben a hónapban???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!
ez a kefe több méretben kapható, és a fogaim között nem tudom már végig húzni, csak felül az ínynél bedugni, ahol keskenyebb a fog. a kaja is ott van úgyis. napi 3x használom, mert csak ez szedi ki 3 helyről a kaját.

poszívós sztori rulez!

Macska!
milyen furcsa, aszittük az elején, h Füli nem lesz hasfájós. Kép nekünk semmi se nagyon segített, max a doki Papaverin kotyvaléka kicsit.
kb. 2,5 hónapos korára el fog múlni!
kifeszíti a testét, mint egy nyílvesszőt? mert akkor van egy homeos bogyóm, amit végül nem használtunk el, mert Lencsi megnőtt Kép . írjam a nevit? ez pont erre a bajra jó.

Gabi!
nincs 6 hetes kötelező UH. mi maszekon végeztettük el, mert kíváncsiak vagyunk.
és csípő UH-t is csak olyanoknál végeznek, aki a tapogatásra nem egyértelmű, vagy akinek családban volt ficamos.

Mása!
nincs ilyen 6 hetes KÖTELEZÕ uh. csak valami kórság gyanúja esetén végzik el .

Dóra!
Katinka hamarosan magától is át fog fordulni, biztos az érdeklődés hiánya áll fenn. mert minek hason, mikor háton is jól lehet mindent látni? Kép

Jucus, ne ijesztgess! nekem 5-én szokott jönni, de megőrülök, ha kevesebb lesz :/

ancsipancsi

Zsan!
megjött már az adóigazolás azoktól, akik utalják a havi lét? mert abból látnánk mennyi jár neked vissza!

ancsipancsi

Magdi!

NEM!

Juc
20170114224602

Zsan!

Miért is kapsz többet bármiből is?
20170114224602

Ancsi
jól vanKép

Gigi,
este válaszolok,jó.

most lelépek de jövök később!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
Zsan azért kap többet, mert ő nem az NKGY tagja, hanem valami maffiáé. Kép
neet
neet

én úgy számolom, h 2 gyerek után 24 000 Ft-ot fogok kapni.
eddig kaptam 11ezer valhányszáz Ft-ot, plusz a 8000 Ft adókedvezményt.
nekem a 24000 Ft még mindig több, mint a 20000Ft. Van még vmi, amit levonnak???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ez persze nem a duplája, de sztem több,mint eddig. nem??? MIT VONNAK MÉG, amiről engem elfelejtettek tájékoztatni??????????????komolyan!
és igen, a kommunista maffia tagja vagyok!!!Kép és ez nem vicc...khmmm.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
mi az az NKGY???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:
de miért pont a komancsoké?Kép
Annyi más van még...Kép
Egyébként annak lesz kevesebb aki kapott rendszeres támogatásokat még pluszba.

Ancsi:
ne izélj márKép
semmi nyavaja gyanú nem volt a lányomnál,ezek szerint ilyen tuti hely zuglóKép

petergabi

Ancsa,
én is azt hittem, mert csak pár napja kezdte a sírást, bár az elejétől fogva sokat bukott Kép és nekem is kötelezőnek mondta a 6 hetest a körzeti dokinéni, a magám meg nem. Tudsz nekem infót adni, hogy magánba' hol csinálnak hasi és csípő UH-t? Mert így két helyre köll rohangászni a deddel..
És nem feszül ki, hanem azt játtsza hogy ő a legszilajabb kerti szerszám, a Rúgkapa. Üsd-vágd az anyád jeligére. Nagyon rossz szegényt így látni, főleg h olyan tehetetlen az ember lánya, a babák meg lyan védtelenek.. Kép ha erre is jó a szered, jöhet Kép Bármi, ami segít Kép

Gabi,
nálunk szerencsére nem ilyen súlyos a helyzet, növekedik a hölgy, 3150-nel jöttünk ki a H.-ból és most 3770. És kajál is rendesen, csak több a buksi és emésztett tejcit is bukik. De ágyat mi is emelünk.

Votív,
köszönöm, remélem beválik. Mire mindent végigpróbálok, ki is növi Kép Kép
macskanyu

Sziasztok!

Olvasok vissza csak már Votivot megakarom nyugtatni,hogy nem rontotta el a muffint!!!
A sütés alatt felpúposodik, de a végére nekem mindig összeesik (nem a külleméért szeretjük).
Ja és eddig minden barátunk dícsérte azért mertem megírni nektek.

Zuzmo!
szódabikarbóna én 1 teáskanálal dobtam bele kb ugyan annyit mint sütőport.

ja és itt a kuglóf recept:
Hozzávalók:
12 evőkanálkanál liszt;
12 evőkanál kristálycukor;
4 db tojás;
1 dl olaj;
2 dl tej;
1 csomag vaníliás cukor;
1 csomag sütőpor;
10 dkg mazsola;
vaj;

A tojások sárgáját habosra keverjük a kristálycukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a felvert fehérjéket, a sütőporral elkevert lisztet, a tejet és az olajat. Rumba áztatott, kinyomkodott mazsolát szórunk a tésztába, majd az egészet vajjal kikent formába töltjük, és 180°C fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Csokoládés tejet kínálhatunk mellé.

én ott rontottam el, hogy nagyon éhesek voltunk reggel és 220 fokon sütöttem Kép hát nem lett jó elsőre de utánnaa következő meg a következő??!!!!tuti lett
manó27

Zsan!

Hát én is úgy számolta,hogy több családit kapok,ráadásul mint egyedülálló.Eddig 14400-at kaptam és elméletileg most 26000FT-ot kéne.De nem hogy azt hanem még a régit sem kaptam(remélem,hogy ezért van kevesebb pénzem)Ha nem akkor a kardomba ugromKép
20170114224602

Sziasztok!

BeetKép
Az m betűs fűszer tulajdonképpen a fűszerkeverék szó hindi neve, csak így sokkal misztikusabban hangzik :D És fincsikeKép

Mosódió-mániások!

Most voltam a Holdboltban a Szabolcska utcában, épp akkor érkezett darált mosódió 2400-ért (fél kiló), egyébként környezetkímélő tisztítószerekből irdatlan nagy a választék (persze az ár is hasonló mértékű :D)

JohiKép köszönömköszönömköszönöm Kép

AncsiKép nem szeretem az olajszagot, úgyhogy csak akkor eszünk tócsnit vagy palacsintát, ha nagyon feszít a szerelem és el akarom azuramat kápráztatni...Kép

Ha emlékeztek még Mariannra néhány héttel ezelőttről, ő tegnapelőtt szült császárral közös kedvenc kórházunkban és nagyon szépeket meséltek arról, mennyire profik, rendesek, figyelmesek ottan a kisegítő népek Kép

indianyo

Beet, hogy csinalja Lilla?? Jaj, en mar ugy szeretnem, ha enyemlany szovegelne, de meg csak par szot hasznal rendesen, egyebkent meg rengeteg haladzsat nyom. Istenien telefonal is, de semmit nem ertunk belole Kép

Bogarka, megtalaltam itthon, amit magyaraztal (regi kiadasu tesz-vesz szotar, maci felkel stb.) Na, a boritoja kemeny, de sima papirlapok vannak benne es ahogy elkezdtuk nezegetni a nyuszival, hat jol meggyurte... meg jo, hogy az egyik kepet feloraig bamulta Kép es mostmar nem tudom, hogy merjek online konyvet rendelni, mert ha rakeresek az alexandran arra, hogy "kemenytablas" egy csomot talalok, de valszeg a fele csak kemenyboritos papirlapokkal, es csak masik fele olyan csupakemeny piciknek valo...

Macs, enyem gyerek is hasfajos volt, de nem igy csinalta, hogy picikent sokaig sirt, hanem hogy nagyobbkent sokszor felsirt este alvas kozben (mikor pukizott). Es ez meg egyevesen is volt, szoval nemtom, kik terjesztik, hogy a hasfajas ketho utan elmulik...

Gabi, coraba mi dvd-t vittunk vissza, mert nem volt benne a tokjaban. Es nem tudtak ugyanarra kicserelni, mert mar elfogyott, de visszaadtak a let.

Neet, meg mindig nem tudom, melyik fenykepre gondoltal multkor, es mar nem is emlekszem, milyen parameterekkel rendelkezett nyuszi 14 hosan, de most felevesen kb 12 kilo es kb 83 cm (itthoni mericskeles alapjan). 9 kilo tizhonapos koraban volt.

Es mi ez a kotelezo ultrahang baromsag? Ez valami uj dolog? Vagy csak minden orvosnal mas kotelezo?
moose

Zsan,
naív kismamák gyülekezete. Akik még hisznek. Pl Juc + én. Kép
Mivel én egyben kapok mindent, és csak az van ráírva, hogy munkabér, fogalmam sincs, h külön-külön mi mennyi, mi 30, de az biztos, hogy ha az ötezres csalpót 11 lett és a 3ezres adókedv megszűnt, még akkor is többet kéne kapnom, mint eddig. Hát így lettem én NKGY tag. Kép Mert azt hittem... de nem...

neet
neet

Moose,
talán inkább MÁSfél évesen, ugye? Kép Az a kép, amikor az öledben van, te állsz, és rózsaszín ujjatlan felső és kék farmer van rajtad, ő meg kiszokniban aminek piros a sarka, és fehér(?) felsőben. Mivel ez a kép sima papírra lett próbanyomtatva, a színek nem tutik, és mivel a fejetek nincs a képen, csak gyanítom, h ti vagytok. Az előtérben Blaye van, meg Ildi meg Zsebi meg sokan mások, és Eszter egy sárga-fehér kockás kertésznaciban ücsörög, anyja meg a háttérben tesztel... ez aug.ban volt, asszem.
neet
neet

Juc:
eddig hogy kaptad?Egyszerre v. külön.

Macs:
szerencsére nálunk sem volt gond a súly gyarapodással,meg evett is rendesen.Igaz a gyógyszerezés elött már volt olyan,hogy hiába volt nagyon éhes,sírt a kajától.Pont ott volt a gyerekorvos és akkor egyértelmű volt neki,hogy tuti reflux.Pláne,mivel gasztrós volt eredetileg.

petergabi

Mai másik remek sztori:
MÁV biztosítónál van a Kötelező.Nyár óta enm kaptam még meg a kötvényt.telefonon már 2x megigérték,hogy küldik.MA újra telefon és a pasi kérdezi,hogy BP-i vagyok?Mondom igen.Erre ő:
Akkor eddig miért nem jött be?Úgy felkaptam a vizet,hogy kioktattam,pedig nem szokásom.Na,erre kelletlenül megigérte,hogy majd szól valakinek,hogy reklamáltam.Ja,ő volt az ügyfélszolgálat egyébként,de azt mondta,hogy csak azért van ott,hogy felírja ha valaki telefonál.
Hülyék ezek(is)?

_Ha ma még valaki beszól,annak annyi!Kép

Juc
20170114224602

Gabi!

Egybe.
20170114224602

Neet:
nem Te reklámoztad a múlt hónapban,hogy 10-el többet kaptál?Hát tessék,oszd be az évreKépDe ha most én kapok ennyivel többet,akkor én is felajálom neked,mit Te akkorKép

Moose:
az is remek lehetettKép
Attól féltem,hogy nem hiszik el a reklamációt,mert ugye nyitva vitte vissza a férjem.De végül is nektek is mázlitok volt,hogy elhitték,nem?

petergabi

Neet, ja persze, MASFEL. Pedig epp most nyomtam be egy fel tabla csokoladet, dehat mar ez sem serkenti az agymukodesem, hajaj... Kép Aug vegen 13 hos volt, de hogy milyen parameterekkel, hat passz.
moose

Juc:
hááááááát?
Akkor a munkahelyed a kifizetőhely?Tőlük nem lehetne megtudakolni?

petergabi

Gabi, ja, erdekes, semmi gond nem volt, siman visszavettek. Azota viszont minden dvd-t azonnal felbontunk, ahogy kifizettuk a penztarnal. Nemcsak coraban, akarhol vesszuk. Mert meg ha ilyen gyorsan ki is cserelik, akkoris egy tortura nekunk visszamenni emiatt, ido, penz, faradsag, bosszusag stb.
moose

Zsan:
én már megkaptam a kimuatást a Teve u.ból,hogy mennyit volt pofájuk levonni a gyedemből,adóelőleg címen.Te kaptál már?

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: