Gigi! Meglásd a kis legényke hamarosan rendbejön, mert úgyis pakolni akar, meg rosszalkodni.
Aliz! Nekem is kisebb a méhem, és hátrahajló is mint Giginek, Dévai azt mondta nem gond. Nekem attól fejlődött vissza, mert nincs mensim, ezt ő mondta. Mondjuk már más doki is. Nem nagyon tudtok olyat írni ami rossz, és nekem nincs olyan, vagy ne részesülnék belőle.
Seszi! Én örülök, hogy te örülsz, de én sem vagyok képben ilyan ügyekben, ne haragudj. De ha valami jó történik valakivel, akkor én is repdesek.
Timi! Ami veled történik két hónapja az már hihetetlen. Keresni kell neked valami szerencsehozó kabalát, vagy valami átokűző bolondot, szóval valami ilyesmit. Ok?
Réka! Mond cak és ma hogy érzed magad?
Hajni! Ez a kérdésem neked is szól, mert nem jelentkezel. Tessék szépen írni egy picit!
Grillázs! Munka ügyben engem semmiképp ne vegyél alapul, mert én cirka 260 km-re lakom, és nem tudom megoldani stimu alatt a Pester járást. Ezért én felköltöztem 3 hétre, ami másoknak nem 3 hét szokott lenni, hanem max.2. De az a bizonyos törvény persze adott. Én elég jóba vagyok a főnökeimmel, így elképzelhetetlen az is, hogy ne tudják hová járok. Szurkolnak nekem, akárcsak a munkatársaim is, legalábbis azt mondják.
A költségeket Timi jól leírta, nektek ha jól emlékszem lombik lesz, az nem kerül semmibe a dokinak, "csak" a szurik, gyógyszerek, de az elég sok. A többiek majd megírják mennyibe.
Ha inszem, akkor annyival egészíteném ki, hogy nem bizos az 5 UH, nekem pl. 8 volt.
Kata! Én is allergiás vagyok a kutyukra is, és mégis van. Attól függ, hogy kint vagy bent lesz. Bár nekem évekig bent volt, de azért mégsem javaslom.
És akkor most Ida mivel is távozott? Már nem emlékszem mivel kúráltad magad.
Wish! Mindig olyan szépeket mond neked Pityesz, most tuti sikerülni fog, ilyen szép tüsszencsekkel. Milyen társasaitok vannak?
Inari! Neked is pénteken lesz az inszem?
Olyan sok minden történik most, hogy alig győzöm követni. Babaeső, babaeső!
Judit! Fúúú, tényleg le a kalappal a férjedurad előtt, ilyen korban kivenni a mandulát, nem semmi. Persze ezt ne mond neki, én is csak úgy hallottam.