Sziasztok!
Discovery "A látványos test" c. műsorát ha valaki felvette, érdekelne!!! Köszi!
Gtünde
Az elmúlt két napban hajnal 3-tól délután kettőig hánytam... Aztán meg aludtam, aztán meg ettem. Ma meg szuperül vagyok
Pláne, ha elég banánt ehetek meg kefírt. Gyakorlatilag azon, meg savanyú leveseken élek. Az édestől irtózom. Még a keserűcsokimat is párom ette meg
Mot
Ez mindig így van, ha az ember ki akar szakadni a mókuskerékből...az élet figyelmezteti. Örülök, hogy poénnak fogtátok fel, sőt nézzétek a pozitív oldalát: ha ennyi embernek sikerült egyszerre, akkor nektek is fog
Dandi
Ahogy elnézem minden esélyed megvan a babára
Ugyanígy voltam.
Lara
Ne aggódj a hőgörbéd miatt:9 Amikor nekem meg szokott jönni, akkor 35.2 35.4 re megy le

Szerintem a szülést is onnan fogom tudni, hogy megkezdődött, hogy a lábam le akar majd esni, annyira lila lesz

FEltéve, hogy látni fogom még a lábaimat
Tiza
Gratula a vizsgádhoz!!! csak azt mem értem, hogy lehet az, hogy ti kattintgatásokkal vizsgáztatok, nekünk meg ki kellett elemzeni, és hátulról felépíteni egy pályázatot...Bár nagyon élveztem.
Jövő héten nekem is lesz kettő.

Előre félek a buszozástól...
9-re kell menni, de szerintem elindulok fél hét körül.
Andisuti:9
Ne pánikolj

Márciusban töltöm én is a 30-at, de már 20 évesen pánikoltam. Aztán a férjem mellett elmúlt a pánik, mert azt mondta, akárhogyan is, de nekünk lesz gyerekünk. Ha kell, örökbe fogadunk.
Most ott tartunk, hogy lehet, a sajátok mellé is csak fogadunk majd örökbe, tekintve, hogy egyre "öregebbek" leszünk a szüléshez...
Mili
Mi volt azzal a tv-s 2 hónapos babával?
Hogy van a tested

?Szédülsz már?
Szilva
Nagyon sajnálom a történteket, mégis arra kérlek, hogy ne add fel. Lehet, hogy most fog sikerülni a transzfer, de ha mégsem, akkor pihensz két ciklust, kikapcsolódsz.
Aztán előveszed Gtünde előző hozzászólásait és feltöltődsz reménnyel. Lehet, hogy az a mióma zavarnáa babócát, akkor meg jobb ha kikerül. Tekintve, hogy amiómák elég veszélyessé tudnak válni a későbbiekben, én biztosan mihamarabb megszabadulnék tőle.
Ha viszont nem nő, akkor az NAGYONNAGYON NAGYON jÓ!
Fel a fejjel csajszi! Várom a híreket! A jó híreket.
Wish, SAci
DRUUUKKKKKKKKKKKKKKKK++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!
Regina, üdv közöttünk.
Szeretni és bízni kell, a többit meg megoldjuk közösen

!
A szerelem csodákra képes, pl. váratlan tüszőérlelésekre
7+7
Uh-n azt hittem, hogy elromlott a gép, mondtam már? Zakatolt, majd szétesett, aztán az Uram világosított fel odakint, hogy az a Gyöngyünk szívhangja volt

Legutóbb 3.2 mm-es volt.