tiszta gyagya vagyok
Hari!
a számból vetted ki a szót, amikor Rókiról írtál!
minden olyan tök egyszerűnek és egyértelműnek tűnik, hogy a vak is mindent meglát
és én is hajlamos vagyok a problémagyártásra... annyira jó, hogy az embered így magára talált! használd ki, és tudatosítsd benne és magadban!!, hogy ez így természetes! és azért én nem vagyok elkámpicsorodva, hogy Eszti sírós baba, biztos lehetne rosszabb is. csak az a rossz, hogy piszkosul fáj a nyakam és aderekam, de ma vettem egy torna kazit, nagy az elszántság... szóval ma pl. vigyorgós napunk volt
igaz, teli pofával énekeltem Hofit és bohóckodtam közben, de nagyon élvezte, és én is
és még azért nem szeretem annyira cipelgetni, mert akkor nem látja az arcomat, és nem tudok hozzá beszélni úgy, hogy lássa, ilyenkor megyünk sokszor a tükörhöz
ja és a vigyorgós nap azt jelenti, hogy kb 4-5x volt rákvörös ordítás és sírás, de hamar megoldottuk.
Göndörzsóf! Gergő és Bubus puszilgatós képe tömör gyönyör
! Barbi, lehet, hogy már Leon Esztiről álmodik?
Annamami, neked is köszi a bíztatást
és én is együttéreztem veled, ahogy írtál Marciról
Jó, hogy írtad Rókica az előbb ezt a szopi témát, mert én pár napja csinálom így, hogy 2-2,5 óránként eszik Eszti. korábban 3-4 óránként evett, amikor kért, most megkínálom gyakrabban. a tejcsi is több, és Eszti is jobbkedvű szerintem, este pl. már most alszik, nem volt akkora nyűgi. ettől függetlenül 2-3x ébred éjjel. de a heti hízás rendben, úgyhogy egyelőre nem aggódom, kíváncsi vagyok mit szól majd a dokinéni.
hát lányok, az alvásra nevelésre én is kíváncsi vagyok...
egyébként Esztinél soha, egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy egyszercsak magától elaludt volna. emlékszem írtatok néhányan olyat, hogy mire odaértetek elaludt. nálunk ez úgy néz ki, mire odaérek már zeng a ház az ordítástól
(Hari nálatok?
) most azért már nagyon odafigyelek, hogy ha nem nagy a gond ne vegyem fel azonnal, majd meglátjuk.
Benianyu! Dani tiszta Beni
én határozottan rád ismertem a céklás képen
a táblát én is hiányoltam már, jó hosszú. és nem bírom fejben tartani, hogy melyik baba hány hetes. ja, és kérünk szépen szeretgetős képeket tőletek is! no megyek olvasgatom egy kicsit a vadiúj sakk könyvünket
pár hete elkezdtem esténként apával sakkozni. ő nagyon profi, én meg az elején még azt sem tudtam mi az a sáncolás, de múlt héten 1x megvertem, nagyon tanulok
and, eszter 17+1
Ui: Ayse

nagyon aranyos vagy!