A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Mátra!
Ezek az eredmények nem semmik!De a kérdésedre hogy válaszoljak nem csak hormonális dolgokkal foglalkozik!Ha esetleg nagyon szorit már az idő és ugy gondolod hogy megkeresnéd akkor elküldöm majd neked az elérhetőségeit!Nekem pont a terhességem elött volt rákszűrésem a p3 volt.És utána lettem terhes,nagyon sokat feküdtem és alapjába nem is volt semmi gond végig!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Duddu.
Én is itt találtam rá a rövid összefoglalóra.
Én abba a kategóriába tartoztam amikor az anyát is majdnem elvesztettékKép
Ide másolom neked.

HELLP szindróma

A HELLP szindróma fogalmát mintegy 10 éve ismerjük a szülészeti gyakorlatban. Lényege, hogy ez a kórkép az úgynevezett terhességi toxémia, vagy preeclampsia igen súlyos formája, amikor az alaptüneteken (magas vérnyomás, fehérjeürítés a vizeletben) túl jelentkeznek a májanyagcsere súlyos problémái, az alacsony vérlemezke szám, és a vérsejtek szétesése. Előfordulása 0,5% körüli az összes szülésre vonatkoztatva. Mindenképpen életveszélyes kórkép mind az anyára, mind a magzatra nézve. A babánál a HELLP szindrómához nagyon gyakran társul a növekedés visszamaradása. A HELLP szindróma általában a terhesség 20. hete után
jelentkezik. Kockázati csoportok a késői először szülők (30 év felett), az ikerterhesek, bizonyos vesebetegségekben, és autoimmun betegségekben szenvedők. A leggyakrabban először szülőknél alakul ki.
Az ismétlődés előfordul, de lehet, hogy a következő terhesség lefolyása teljesen normális. Kérdésként felmerült a szelénhiány szerepe, de ez csak feltételezés. A kórkép eredete igazából nem ismert, lényege, hogy a lepény választ ki valami olyan anyagot, ami aztán e fent leírt tüneteket létrehozza. A szülés után általában gyorsan javul a kép, bár vannak súlyos esetek, amikor még ilyenkor is romló állapotot észlelünk. Sajnos vannak olyan esetek, amikor a legkomolyabb intenzív kezelés ellenére is elveszítjük az édesanyát, bár ez szerencsére igen ritka. Lényeges, hogy ez a kórkép csak terhességben fordul elő, és gyakorlatilag csak embernél, állatoknál nem ismert. Kezelésében feltétlenül fontos, hogy az édesanyát a kórkép felismerésekor a kezelésben jártas, intenzív terápia lehetőségeivel felszerelt klinikára kell szállítani, itt jó az esély arra, hogy mind az édesanya, mind a magzat egészségesen térjen haza.
Dr. Ács Nándor
tzg1

KismamikKép

Mit jelent az ultrahang leleten, hogy "Anomália jele nem látható"?

A tegnapi ultrahang leletemen ez is szerepel. Amúgy minden rendben.

2 hét múlva AFP, 3 hét múlva eredmény.
Vendég

Sziasztok!

Szia Évi79!
Köszi az érdeklődést. Most kissé tanácstalanul ülök, mert ma kissé ( 1 tized fokkal) esett a hőm. Bár éjjel többször is át kellett mennem a kislányomhoz, mert nagyon köhögött. Ébredés előtt kb 1,5-val is voltam ágyon kívül. Most abban reménykedek, hogy csak ez kavart be. Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Elment az egész délelőtt hogy elolvassalak titeket! Úgyhogy már el is fáradtam rendesen!
Én írtam, hogy 1500-ért tudok hozni LH-tesztet, és ha kell vkinek, akkor szívesen elküldöm postán.
Majd igyekszem sűrűn benézni, hogy ha kell mielőbb küldjem, de ez a mi utolsó "gyártogatós" hónapunk, úgyhogy most mindent bele, nem sok időm lesz olvasni!Kép
Képzeljétek, találtam ma egy legyet a lakásban!Ez a nagymamám szerint nagyon jó jel( légy a lakásban télen), nem is bántottam, csak repkedjen nyugodtan, még a macskának is elmagyaráztam, hogy erre a légyre vigyázunk, nem esszük megKép kezdek beteges lenni! Gondoltam teszek ki neki vmi kis elemózsiát, csak nem tudom, mit esznek a legyek...Kép
Na megyek, főzök vmi finomat a férjemnek, nagy most rajta a teljesítménykényszer!Kép
További szép délutánt!
brenáta

Kati76
anomália az fejlődési eltérés ha jól tudom.
tzg1

Lányok!

Most nagyon erős késztetést érzek arra, hogy vegyek egy tesztet és megtudjam, hogy mi van?
Úgy érzem, nem bírom ki ezt a pár napot bizonytalanságban, állandóan azt figyelve, hogy megjön-e, merre mozdul a hőm, fáj-e a hasam..stb stb stb.
Mit csináljak?
A fertility szerint 11 napja volt pé-m, a teszt már kimutatná, egy Qupido biztos.

Kép
Kép
sosi

Hisztis p...a vagyok???
Mensi előtt nagyon meg szoktam őrülni!Kép A párom a megmondhatója.

Kép
Kép
sosi

Szia Sosi!
Szerintem vegyél, én sem szoktam kibírni!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Sosi!
Még csak annyit, nekem a múlt hónapban a dokim mondta, hogy a 28-dik napon már csinálhatok tesztet. Az én ciklusom 30 napos.

Ági

Kép
Kép
Ági279

Huh! Na most jutottam el odáig, hogy beköszönjek. Le is eresztettem mára.
Kb. 3 ember helyett dolgoztam, és 5 helyett gondolkodtam. DE! élvezem a pörgést és legalább működik az elterelés. BÁR ez a hónap nagyon úgy tűnik nem fog játszani, mert a párom lebetegedett, bár dolgozni jár, de estére nagyon kimerül és ápolgathatom. Sebaj. legalább megmarad a méregdrága LH-teszt következő hónapra. Azért a hőmet mérem, de kiigazodni nem lehet rajta föl le ugrál mint a bakkecske.

Visszaolvastam, de nagyon nem tudok mihez hozzászólni, csak gyűjtöm az agyamba az infókat (pedig épp kidurrani készül). Persze csendben a háttérben drukkolok mindenkinek a kinek kell.

Sosi én sem bírnám ki, bár tanácsolni meg azt tanácsolnám, hogy bírd ki, na ezen igazodj ki. Kép De azért drukkolok Kép

kancellárka

Sziasztok!

Kati!
Az anomália: rendellenesség, szabálytalanság, kóros elváltozás. Nagyon okos vagyok...Kép A lényeg, hogy minden oké!!! Drukk megy az afp-hez!!!

Sosi!
Én már biztos csinálnék tesztet, de rám ne hallgass!Kép Nem bírnám ki, az tuti... Bár, azért érdemes megvárni a mensi várható napját, és ha aznap nem jön meg, szerintem már tesztelhetsz. Ja, és ha nem aludtál jól és sokat mászkáltál az éjjel, akkor inkább szerintem még feljebb kellett volna mennie a hődnek, csak abból kiindulva, hogy este is magasabb a hő a sok mozgás és az anyagcsere-folyamatok miatt.

Juca!
Nem is akarjátok megkérdezni? Hogy bírjátok ki???
KépKépKép

Brenáta!
Ez az, etesd csak apát mindenféle finomsággal, annál nagyobb lesz az ereje!Kép Egy férfinál akkor van minden rendben, ha tele a pocakja (ezért is olyanok, mint a gyerekek...Kép)!

Monyó!
Miért kérted ki Magad a tábliból?Kép Azt hittem, hogy már elhatároztátok Magatokat... Nem értelek Téged. Egyik nap teljes gőzzel a baba mellett vagy, aztán meg, hogy védekeztek. Szabad kérdezni az okát?

Mátra!
Kép az állást, de lesz jobb!!! Férjem másfél évig munka nélkül volt, na az kemény másfél év volt, de túléltük... Õ is azt bírta legnehezebben, hogy járkált ide-oda mindenféle elbeszélgetésekre, aztán a legtöbb helyről még csak értesítést sem kapott, hogy "kösz, nem kellesz".

Tzg!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy minél előbb sikerüljön babásodnod, ezek után nagyon nehéz lehetett! Tisztelet és becsület, hogy ilyen jól bírod!!!

Macim!
Megy a babadrukk Neked is:+++++++++++++++++++++++!

Koréka!
Ez most akkor jó Kép, vagy nem Kép?

Évi79!
Köszi az érdeklődést, egy kicsit jobban vagyok, de biztos, ami sicher alapon itthon vagyok a héten táppénzen. A hagymatea nagyanyám titkos gyógyszere volt meghűlés ellen, de én még nem próbáltam.

Duddu!
Aztán beszéltem ám a védőnénivel, csak előtte nem tudtam felhívni, nem vette fel, és gondoltam, hátha írtok nekem valami okosat.Kép

Lányok!
Ma megyünk Mazsolával doktor bácsihoz, kérhetnék drukkokat, hogy minden rendben legyen?

Szép napot mindenkinek, jók legyetek, este, ha nem leszek fáradt, benézek!

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Ági!
Ez nem is kérdés, ezek után már csakis a Baba jöhetKép!!!

Brill!
Igen, tényleg sűrű, bár amikor otthon vagyok igazán nem kell csinálnom semmit, lustizhatok egész napKép. De egy kicsit még sűrűbb lett, mert bejött egy munka (aminek már nagyon örülökKép), csak csúszik egy kicsit emiatt a dolog.

Tzgági!
Ez a betegség nagyon veszélyesnek tűnik már első olvasásra is, minden tiszteletem a Tiéd, hogy ilyen körülmények közt vállalsz babát.
Nem is attól tartok annyira, hogy nem jön össze, bár mostanában már ez is megfordul a fejemben, hanem attól, hogy elveszítem, mint az előzőt a progihiány miatt.

Dudu!
Megy azért az az időKép, már eltelt a fele a várakozásodnakKép!!!

Juca!
Gratulálok a lakáshozKép!

Kati!
A lényeg, hogy minden rendben VeletekKép

Sosi!
Az igazság az, hogy én sem szoktam kibírni, utána meg nem hiszem a negatív eredményt, mert arra gondolok, hogy még biztos hamar csináltam. De remélhetőleg Neked nem kell majd ilyenen törnöd a fejedetKép! Mennek a drukkokKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brenáta!
Nekem is főznöm kéne, de már megint elfelejtettem kitenni reggel a fagyasztóból a husit, úgyhogy babot fogunk enniKép.

Norwell!
Örülök, hogy jobban vagyKép. És a védőnéni mit ajánlott?

dido

dido
dido

Sziasztok!
Sosi!
Én biztosan nem tesztelnék, de ez csak az én véleményem. És szerintem nem biztos az sem, hogy a Qupido kimutatná. Nem mindenkinél 8 nap a beágyazódás!Van valamilyen tüneted?
De mindezek mellett azt is tudom, hogy ilyenkor mindenki csak a saját feje után szeret menni, úgyhogy drukkolok! Kép

Norwell!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dido!
Köszi Kép

Breni!
Ne haragudj, de nem emlékszem, hogy miért ez az utolsó "gyártogatós" hónap?

Tzági!
Köszi az info-t. Kívánom, hogy nem újúljon ki a következőnél! Kép

Anikó!
A lényeg, hogy jó tudni, hogy van egy ilyen doki!

Mátra!
Én megkeresném a helyedben ezt a prof.ot is anélkül, hogy elhagynám a meglévő dokit! Kép

réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kedves Tzg1!
Nagyon nagy dolog amit teszel!Le a kalappal elötted!Én még erről a betegségről nem is hallottam!Teljes szivemből kivánom neked hogy minél elöbb legyen kisbabád és beteljesedjen a boldogságod!Van nekünk egy közmondásunk ami szépen bekeretezve log a falon:
A GYÕZTESEK
SOHA
NEM ADJÁK FEL,
AKIK FELADJÁK
SOHA SEM
GYÕZNEK!!!!!!!!

Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Duddu!
Szeretnék én is bekerülni a táblázatotokba!Ird meg kérlek mit kell tennem!
Köszönöm Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Norwell!
Megy a drukk, minden oké lesz!

Dido!
"vigyázz mert szavadon foglak" Köszi.

Annácska!
Én téged nem ismerlek, de Duddu táblázatában vettem észre,hogy ma van a szülinapod.
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Duddu!
Én is bekerülhetnék a táblázatba?

Ági

Kép
Kép
Ági279

Kedves AnikóKép

Látod, hogy milyen adatok vannak a táblázatban? Akkor azokat írd meg!!!

Puszi, Kati
Vendég

Ági!
Annácska "hűtlen" hozzánk, de csak egy kicsit! Kép
Egy topikkal lejebb megtalálod (babaprojekt előtt állók ide babásai)
Mindannyiunk nevében megköszöntöttem!

Ági, Anikó!
A következő adatokat kérném a táblához:
kor, szülinap, lakhely, babaprojekt kezdete és hogy ma hányadik ciklusnapon vagy! Kép

réka
Vendég

Duddu!
26 éves vagyok, okt.19. a szülinapom, K.Khalas a lakhelyem, 2005.05. a kezdet, és ma van a 18-dik napom. Köszönök szépen mindent!

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Beírtalak. Még egy átlagos ciklushosszt mondjál légyszi'! Kép
Lehet intervallum is (nézd meg a táblában)
Vendég

Helló Csajok,
annyit írtatok, hogy ezt most nem bírom átolvasni

Norvell,
gratula a fiúcskához!!!

Sosi,
szerintem ne tesztelj, mert tényleg egy pár nap és kiderül, türelem erős két erős csíkot terem !! :o)))

A hétvége csodálatos volt Galyatetőn, Mátraszentistvánnra átmentünk sielni, olyan jó hó volt és tiszta levegő hogy vasárnap délután alig akaroztunk hazajönni. Ez volt eddig a legszuperebb házassági évfordulónk, ami tuladjonképpen ma van de megelőlegeztük magunknak. :o))))
A hab a tortán az lett volna ha pénteken kiderül hogy nem is ketten hanem hárman voltuk sielni de sajna már érzem hogy hamarosan érkezik az a szenya Piroska!!

bocsi hogy ennyire nem vagyok képben.

Duddu szorííííííííííítok!!!

páá.......
Kivi
kivi2

Szia Duddu!
Az adataim a következők:
32 éves vagyok a szülinapom dec.24-én van Dunakeszin lakom és 2003.márciusátol probálkozunk a második babával,2000 dec.12-én született a kisfiam akit Marcinak hivnak.A ciklusom 28 napos pontosan és ma a 21-ik napon vagyok!
Köszönöm szépen!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Barátnőm Kati!
Értettem!
Megirtam!
Puszi.

KépKépKépKép
aniko24

Duddu!
30 napos.
Köszi.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok Lányok!Kép

Annyit írtatok hogy alig vagyok képben,mert nem tudtam jönni két napod,mindig feküdnöm kellett,annyira fájt a pocim.Kép

Mátra!Kép

Köszi a szorítást! Azt hiszem hatásos volt,mert mára elmúlt az iszonyatos hasfájásom.Kép
Egyébként felhívtam a dokit és szerinte normális ha fáj a hasam két oldalt,mert akkor csak a méhszalagok nyúlását érzem,viszont ha középen fáj akkor nyitva a méhszáj és az nagy baj,de nálam az előbbi volt úgyhogy meg is nyugodtam!Kép

Junko!Kép

Igen pénteken kezdem a 7. hónapot és ez számomra is hihetetlen dolog!Kép

Duddu!Kép

Köszi a drukkot,jövő héten szerdán megyünk 4D-re.
Már alig várom,hogy lássam a picurt!Kép

Évi79!Kép

Nagyon édi a pici a pocakodban!Kép
Gratulálok Nektek!Kép
Nem bizos hogy tudok feltenni képet.Igazából egy pár hete kezdett el látványosan nőni a pocim.Mások szerint nem túl nagy,én időnként óriásinak érzem.Kép

Sosi!Kép

Szerintem vegyél tesztet,mert akkor legalább tudod hogy mi a helyzet!Kép
Én aznap csináltam meg a tesztet amikor megkellett volna jönnie,és pozitív lett.
Ezt kívánom Neked is!Kép

Norwell!Kép

Mi volt a dokinál? Minden rendben Mazsolával?Kép

Velünk annyi hogynagyon sokat mozog a bébi és rengeteget csuklik. Annyira édi olyankor!Kép

Kismamik!Kép

Ti tapasztaltatok előtejet? Mert én ma vettem észre,hogy foltos lett a pólóm és ez csak az előtej lehetett. Elképzelhető ez?

Akinek nem írtam attól elnézést kérek.Kép

Sysy
sysy77

Adriana!Kép

Mi van Veled?
Olyan régen nem jelentkeztél...

Annácska!Kép

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok! Kép
Időnként vissza-visszaolvasok, ahogy időm engedi, a régiek biztos emlékeznek még rám!

Tündérke! Kép
Nagyon örülök nektek!!! Drukkolok ám nagyon! Kép Annyira jó, hogy már itt is van az uccsó szuri ideje!
Emlékszel? Megegyeztünk: idén egyszerre babásodunk! Kép No jó, kicsit magam elé engedlek, de nem sokkal ám! Kép

Puszi mindenkinek!
Seszi
seszi

Syssy ez jó hír!
Vigyázz magatokra és pihenj nagyon sokat.

Kivi örülök, hogy jól érezted magad a Mátrában, de azért integethettél volna... Kép

Duddu lehet, hogy halgatok rád. Megint Kép

Brenáta jó lenne, ha küldenél tesztet majd vmikor, ha lesz rá időd. Felteszem a profilomba az email címemet és arra írhatsz.

Mindenkinek mennek a drukkok akinek kell továbbra is.
Holnap délután jövök.
Olyan szépek és megnyugtatók számomra ezek a képek, hogy gondoltam megosztom veletek. Megaztán már jól eseik a szemnek egy kis zöldet látni a természetben. De soká is jön még a tavasz...
Jó éjszakát és szép napot holnapra mindenkinek.

Kép Kép Kép

Kép
mátra

Jaj még írni akartam, hogy Sosi ha az megnyugtat vedd meg szerintem. Én sem tudtam kivárni.

Na most már tényleg alvás.
mátra

sziasztok.
Szülői értekezlet letudva, gyerekemmel nincs nagyobb probléma.
énis énis lehet-e a táblába. Hagy tartozzak ide.
Lányok nem kell ám hőst csinálni beőlem. Történt ami történt.
Egyszerű babára vágyó vagyok. Mint itt valamennyien. Remélem sikerül nekem is.
adatok ha bevesztek:
41 Július 25 2006 Május Budapest 32 5cn
pussz tzgági
tzg1

Sziasztok!

Dudu!
Kép

Tzgági!
A szindróma ismétlődéséről ugyan nem tudnak semmit (ahogy olvastam), úgyhogy nem is törvényszerű..., én mégis úgy érzem kell a bátorság!Ezt ne értékeld le Magadban!Kép Nagyon drukkolok!Jó előre elkezdem!Kép

Évi79!
Köszi!
A jegyzetelés nálam is játszik...Másképp már nem megy!Kép

Niki!
Párodnak jobbulást, Neked kitartást!Kép
A görbém nekem is hasonló.Ma voltam rákszűrésen, és,ha már ott voltam, kértem egy UH-ot is...Pé-nek nyoma sincsKép Ez persze nálam nem újdonság...Úgyhogy a nagyon-nagyon gyenge esély a spontánra, a nullára redukálódott...
Nálad még bármi lehet!Kép

Sosi!
Én a biztosramenőtesztelők táborát gyarapítom.Csak akkor, ha tuti...Igaz ilyet még nem tapasztaltam!Kép Szerintem várj még.Ahogy Dido is írta, ha ne ad'j Isten - , akkor megint ott a "korán volt" Kép
Sokat segítettem,mi???

Norwell!
Jobban vagy?Mi volt a doktorbácsinál?
Nem írtál, úgyhogy este a fáradtság győzött ...Kép

Brenáta!
Most a nem elzáródott hónap van?Hajrá!Kép

Dido!
Ne gondolkozz butaságokon!Összejön és nem lesz gond!Kép
Munka!Jól működött a "saját" management?Kép

Sysy!
Pihenj sokat!

Kivi!
Boldog évfordulót Nektek!
Még nem jött meg, úgyhogy van remény...Kép

Mi 9-én megint megyünk a Kaáliba...Igaz,addigra biztos nem jön meg, de megbeszéljük a stratégiát...Apa eredménye is meglesz már szerintem.Mensit vállalok!KépKépKép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!

A hőm annyi, mint tegnap. Szerintem ma megjön. Nem vettem tesztet, gondoltam megvárom a ma reggeli hőt. Fájdogál a hasam is. Ha ma megjön, akkor nekem volt igazam és nem a fertilitynek, tehát nem a 18., hanem a 16. napom volt a pé-m. ......amikor Apa elaludt.Kép

Kép
Kép
sosi

Már elkezdődött.....Magam alatt vagyok nagyon.Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi!
Nagyon sajnálom! Kép
De azért azt ne feledd el, hogy az, hogy pont a jó napon voltatok együtt sem jelent 100%-os garanciát. Mindent megtettetek és ez a lényeg!
Az hogy kivagy, természetes. De egy-két napon belül sokkal jobban leszel!
réka
Vendég

Jó reggelt!
Na megmutizom az ugribugri kis görbémet Kép

Kép

Brill!
Még bármiben reménykedem Kép

Sosi! Sajnálom.

kancellárka

Kivi!
Gratulálok a házasségi évfordulótokhoz!
Ennél jobban nem is sikerülhetett volna!
A kisbaba pedig egy szürke hétköznapon sokkal nagyobb meglepetés lesz!! Kép

Mátra!
Köszi a képeket, nagyon szépek!
És hogy hogy "megint" rám hallgatsz?
Ennyire feledékeny volnék??

Lányok!
Én most elutazom vidékre, holnap délután jövök.
Meglesztek addig tábla nélkül, ugye? Kép

Akivel nem "találkoznék" addig, annak szép hétvégét kívánok:
réka

Kép
Kép
Vendég

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!! Kép

Most értem a végére ennek az üzirengetegnek, és jutottam el odáig, hogy értesítselek benneteket, hogy most már hivatalosan is KISMAMI VAGYOK!!!!!!!!! Olyan jó ezt kimondani. Kép Hétfőn voltam dokinál, UH szerint 8 hetes vagyok, csodálatos volt látni és hallani a kicsi dobogó szívét! A párom teljesen elérzékenyült. Ja és kaptam ajándékba egy képet! Kép Ez a doki nem szokott adni. Tök jó, de még nem jutottam el odáig, hogy beszkenneljem nektek. De amint tudom, hozom és megmutatom! Kép

Dudu
Az Uh szerint ma (02.02.) vagyok 8 hét 3 napos. De a védőnéni szerint pedig 9 hét 3 napos, és a szülés várható időpontja szept. 3. Beírnád légyszi a táblába? Köszike! Kép

Újaknak üdv. itt a topicban. Kép

Sosi
Kép Nagyon sajnálom ami most veled történik. De fel a fejjel.

Kivi
Én is örülök hogy jól érezted a Mátrában magad, de csatlakozom Mátrához, integethettél volna nekünk. Kép

Évi79
Gratula a kis csöppséghez! Kép és már itt van az esküvő mindjárt! Nagy még a készülődés, vagy már mindent elintéztetek?

Mátra
Sajna az álláshoz, de majd a legközelebbi sikerül. Fel a fejjel. Kép Látom közeledsz a ciklus végéhez, vannak valami tünetek?

Na most hirtelen ennyit, ha véletlenül kihagytam valakit, márpedig biztosan, nem tudtam mindent megjegyezni, mert annyian vagytok, 1000000 bocsi!!! Kép

Pusza mindenkinek

Dina Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Dina!
Gratulálok! Kép
Most akkor melyik "kort" írjam be?
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!

Seszi!

Üdv, jó volt újra olvasni , de elég minimál volt ám az üzenet! Hogy vagy???

Csajszik!

Egy kis történet: tegnap ücsörögtem a védőnéninél, és minden kihallatszik. Hallom, hogy kérdések válaszok... egyszercsak megütötte a fülem, hogy három babát vár a hölgy. Beültetése volt a Kaáliban, ugyan egy embrió felszívódott, de egy osztódott így lett egy ikerpár és egy harmadik baba. Még sokat beszélgettek, aztán kijött a nő, és mit ad Isten ott lakik a házunkban!:-) Hirtelen csökkenni fog az átlagéletkor! Persze csak páromnak árultam el, mert még nagyon az elején vannak, de nagyon bízunk benne, hogy minden marad így, és lesz három lurkeszük. Ez olyan fura, hogy nem is tudjuk, hogy a szomszédaink mivel küzdenek, de én annyira örültemKép

Anikó!

Mi is Dunakeszire vesszük az irányt, ott van az új lak. Jössz a talira? Trécselhetnénk egyet!!!Kép Tudod mint leend Dunakeszi lakos és Te mint potentátKép

Most csak ennyire futotta:

Judit

Ja és én is biztonsági teszt párti vagyok, de akkor sokat, egyet, amit elteszünk, egyet, ami frissiben mutat valamit, egyet a biztonság kedvéért, ha az eltett példány megfakulnaKép
Sosi sajnálom, de új hónap új remények. Nekem amikor tökéletes görbéim voltak, nem jött össze. Aztán dühből elhajítottam a lázmérőt, nagyítót, meg mindent, na akkor jött Stöpszli. Lehet Kofa is felszabadultabb volt, mert nem kellett holmi naptárhoz, meg kütyükhöz igazodnia, és akkor lahatott, amikor akart, és akkor szerelmeskedtünk, amikor jól esett. Utóbbiban nem ismerek tréfát, ezt már írtam, ha valami nem megy, nem szabad erőltetni SOHA, mi ezt mindig be is tartjuk.

tjuca

Jucám!

Azt ugye tudod, hogy én hivatalosan még dunakeszi lakos vagyok? Majd meglátogathatlak?
Merre lesz a kégli?
Nekünk is talán eldől szombaton minden.

Szia Anikó!
Úgy látom egyre több itt a Keszis!
Üdv, köztünk.

Tündi!
Bocs, így hogy leírtad, lehet én sem várnék semmire. Nagyon -nagyon-nagyon sok sikert nektek!

Szia Seszi!
Régen jártál erre. Mi újság veletek?

Monyó! Sajnálom hogy így döntöttél, rendezd soraidat és gyere vissza.

Bocsesz lányok, most ennyi.

JA ÉS MINDEN ÚJONNAN CSATLAKOZÓNAK ÜDVÖZLETEM SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!!
j.
Vendég

Szia Tjuca!
Nem fogsz Dunakesziben csalodni!Nagyon szeretem!Pedig én totál pesti vagyok!De ezt a helyet már az elején a szivembe zártam!Amiota megvan az autopálya/2a-2b/ azota meg nem is távolság mert kb 10 perc alatt vagy a Hősök terén és onnan meg csak egy ugrás a belváros!A találkozo mikor lesz?Megprobálok elmenni!
Duddu!
Köszönöm hogy betettél a táblába!
Jo utat és jo hétvégét!
Dinadin!
Szivből gratulálok a hivatalos kismamaságodhoz!Problémamentes 7 honapot kivánok még neked!
Brill!
Megkérdezhetem hogy kihez jársz a Kaáliba!És most mi lesz neked?Én is oda jártam 2évet!Nekem a Kovács Timea volt az orvosom!Egy tünemény nő!És nagyon emberséges!Oda figyel az emberre nagyon!De azt mondhatom hogy a Kaáliba mindenki!
Sosi!
Borzasztoan sajnálom!De a következőnél már tudod melyik napon kell együtt lennetek!És majd akkor fog sikerülni!Fel a fejjel!
Mátra!
Mennek a drukkok erre a ciklusra!Érzel valamit?
Köszi a szép képeket!Tényleg messze még a tavasz!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Dudu
Szerintem egyelőre a 8+3-at mert az Uh-n az van, de nem tudom. ?????

Valaki tudna ebben segíteni nekem?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok lányok, most megyek haza, majd holnap reggel ujra jövök.

Mátra ha jössz ma, akkor írhatnál már valamit mailbe is, tudom én elfelejtettem, de holnap majd pótolom.

Puszi mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Sosi Kép Kép Fel a fejjel. Tudom, hogy nagyon rossz.

Dina megy mail és nagyon gratulálok mégegyszer.
Most megyek, mert kezdődik a második felvonása a napomnak, este benézek.
Puszi mindenkinek.
mátra

Dudu Drága Kép
Kicsit hűtlen vagyok ez igaz Kép Annyian vagytok, hogy ezt nem bírom követni, de azért időnként benézek hozzátok és olvasgatlak titeket Kép
A táblázatot folyamatos figyelemmel kisérem és drukkolok mindig Kép
A kisöcsinek a neve Donát lesz, ezt majd írd be a táblába kérlek, köszi Kép

Ági, Sysy Kép
Köszönöm a köszöntést Kép

Annácska 31+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Hát igen, nem jöttem tegnap este, mert a fáradtság győzött, majdnem nyolc volt már, mikor hazaértünk.
A tegnapi nap nem egészen úgy alakult, ahogy vártam... Délelőtt a védőnéni egy kevés ketont talált a vizeletemben, erre azt mondta, hogy igyak még többet. aztán mikor hazajöttünk tőle, a bal oldalamon furcsa szúrások jelentek meg, ilyen még nem volt, meg is ijedtem, de ebéd után elmúltak, úgyhogy megnyugodtam kicsit.
A dokinál este azért történ jó dolog is: meghallgattuk Mazsola szívhangját, ami nagyon jó érzés volt (mindig elúszkált a hallgató elől...Kép). Sajnos azonban van egy kis (remélem, tényleg csak kicsi - akik kismamák, erősítsetek meg) gond: a méhnyakam megrövidült egy picit, annyira, hogy a jó érték 3000, nekem pedig tegnap azt írta be a doktor bácsi, hogy 2000. Azt mondta, hogy ne ijedjek meg, merthogy nincs baj (a méhszáj teljesen zárt), de mivel nem is szeretné, hogy legyen, ezért kiírt táppénzre. Úgyhogy hétfőtől hiába akartam menni dolgozni, nem megyek, mert a legfontosabb Mazsola egészsége, és ha így (sok pihivel, nyugival) meg lehet előzni a bajt, akkor oké, maradok a fenekemen. A szurkálásra a Magne B6 adagomat duplájára emelte. Meg fel is vagyok fázva egy kicsit, kaptam rá kúpot.
Úgyhogy lényegében ennyi, a szívhang azért megnyugtatott, ma délelőtt apa pulcsiján kibőgtem magam, hogy nem akarom, hogy baja legyen a kisbabánknak, úgyhogy most már jobban érzem magam. A sógornőm is egyébként kb. félidős volt, amikor neki is ugyanez volt a problémája, és még azóta is egyben van (márc. végén fog szülni). Csak ugye az ember gyereke ilyenkor mit csinál? Nekiáll golyózni, hogy mit hol rontott el, talán nem kellett volna bicózni, talán ezt sem szabadott volna és azt sem... De mostanra már lenyugodtam, és tudom, hogy az aggodalmaskodás rosszat tesz Mazsolának, ezért igyekszem elhessegetni a hülyeségeket.
A mai napom pihivel telt, a netre is azért nem jöttem előbb, mert azt olvastam, hogy nem tesz jót az üldögélés sem, inkább a fekvés. Úgy látszik, hogy egy kicsit kevésbé figyeltem oda a tudatos pihenésre, meg is kérdezte a doki, hogy mennyit pihenek, és mondtam, hogy lehet, hogy nem eleget... Hát, most majd pihenhetek.
A torokfájásom kezd átmenni köhögősbe, talán ez már a kifele út...Kép Mindenesetre már nem olyan vészes, meg most egész más miatt aggódom.

Sosi!
KépKépKép Pedig úgy bíztam benne!!!!

Dina!
Üdv a hivatalos kismamik között!Kép

Mátra!
Drukkom megy Neked!!!++++++++++++++++++++++++++

Monyó!
Remélem, hogy ez megint csak átmeneti állapot Nálad, és mielőbb visszajössz közénk!Kép

Sysy!
A mocorgást már én is érzem, kis felszálló buborékok formájában. Érdekes, hogy inkább este mocorog, napközben csak elvétve veszem észre. A csuklás jó lehet!!!Kép

Most ennyi voltam, jók legyetek, és drukkoljatok, hogy rendben legyünk Mazsival!!!

Sziasztok (és köszönöm)

Pusszancs

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

SEEEEEESZIIIIII
HIÁNYZOL NAGYON! Kép És nem bocsájtom meg ha nem jössz a topiktalira! Kép Igen, egyszerre babásodjunk, de tulképpen mindegy, csak még az idén Kép

Junkó
Gondoltam, hogy te is így látod majd Kép

A mai napon kifacsarótam mint egy citrom, úgyhogy összekapom magam, és hazamegyek. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Tündi
Vendég

Helló Mindenki,
köszönöm az évfordulós gratulációkat!!
Volt ám meglepi: virág, gyertyás vacsi :o))
de sajna nekem is megjött tegnap este, Sosi sorstárs nem csüggedj, majd lesz ez másképpen is. Remélem!!!
(utálok évfordulókon menstruálni, várhatott volna egy éjszakát a mocsok)

Mátra, Dinadin,
integettem én néha még a lábammal is, akkorákat pereceltem síelés közben :o)))

Dinadin,
garatulálok a kismamai könyvhöz, de jó lenne ha már én is itt tartanék!!

Syssy,
hűűű már a hetedik hónapot nyomod, annyira röpül az idő!

Brill,
mi 24. megyünk a Kaaliba a Krizsa dokihoz beszélgetni.

Tényleg ma van 2 éve hogy próbálkozunk, bár egy kicsit elrettentő, de egy vmire most döbbentem rá, hogy eszméletlenül megy az idő 6 hónapja volt a vetélésem én meg megint abba a hibába estem hónapról-hónapra azon görcsösködöm hogy összejöjjön a babó, pedig annyi mindent csinálhatnék a görcsölés helyett, ez a hétvége most felnyitotta a szemem. Tök jó volt lazulni, eszünkbe sem jutott ez az egész babaprojekt!!
Asszem ha egy kicsit elmúlik a menzim veszek egy aerobic bérletet és uccu neki, eddig azon is görcsöltem jaj nehogy akkor mozogjak mikor lehet hogy...... most is odafigyelek de csak módjával, ha babó jönni akar akkor jön, ha meg nem akkor a fejem tetejére is állhatok úgy is elkerül a gólya. Erről jut eszembe hogy amióta mi próbálkozunk a szomszéd asszonyom a 3. gyerek várja sőt a környezetemben aki eddig még nem volt terhes most már az, szinte én vagyok az egyedüli aki addig még nem pocakosodott, vagy azt igen de nem úgy :o))) kicsit fájlalom, főleg igy a menzi kezdetén, de ez is elmúlik egy pár nap múlva és akkor újból visszatér a küzdő Kivi.

Na most jól elmondtam! De ezt rajtatok kívűl más nem igazán érti meg.

pusza
Kivi
kivi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: