A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="119911"> Jelentem nem vagyok a szülőszobán. Kép
Ficánka ezerrel mocorog a pocakomban. Jó kis örökmozgó csajszi lesz.
Eszti,
olyan jó lehetett Neked Boriéknál. Tök édesek lehettek a lányok. Bori pedig az az igazi anyatípus. Remélem azért hamarosan mutat a lányokról újra képeket.
Vas,
nekem meg a gyerekpezsi jön be mostanában, pedig régen szinte soha nem ittam szénsavast. Vicces lehetett a piavásárlás.
Annácska,
végre írtál magatokról, ennek igazán örültem. Kiváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a kispasid. Mi lesz a neve?
Nancsi,
király, hogy alakul a lakás-kölcsön ügy.
Kata,
Nektek meg kitartás. Bár elhiszem, hogy nem könnyű, mert már raknád a fészket Te is.
Tünde,
jó étvágyat!
Bartika,
Voknak, Esztinek és Anitának fogok írni, ha kibújik a madame.

Front egyébként nincs, a meterologia szerint.
Puszi.</font>
angi79

Nicika és Katicuska!
JÓl van na! Ezek reggeli gondolatok voltak. Egyébként a kivétel erősíti a szabályt! Kép Pedig reggel hogy kilogikáztam!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita! Nagyon örülök hogy minden rendben! Gondoltam hogy így lesz! Gratula a nagy fiúhoz! Kép Még a végén beelőzöl! Kép

KépKép
nicika

Szelivi! Kép

KépKép
nicika

Anita, hát akkor minden ok, de jó, örülök nektek! Kép És hogy már bármikor jöhet Boti, ez tényleg igaz, főleg, hogy ekkora. Neked is ellövöm a poént, amit Babettának: a barinőmnek fél kilóval alulbecsülték a babát.....Kép Kép Hajrá-hajrá, hát előzz be, és babázz minél hamarabb. Mindannyian erre vágyunk már úgyis. Kép
Tünde, jó ez a vacsi így a végefelé, mi is kihasználjuk az utolsó lehetőségeket.

Csináltunk pár pociképet, szerintem nőtt a pocim, és lentebb is ment, ez talán nem látszik, de én érzem Kép. A csíkos gatyó még mindig hódít, de azért van egy pizsis is. Kép

Holnap reggel nekünk is UH, kíváncsi leszek, mi van a manócskával. Kép

Puszi

Eszti

Kép

Kép
Vendég

Eszti! Tényleg mintha lejjebb lenne a pocakod! Kép Közel a szülés! Kép Amúgy nagyon csini vagy!

KépKép
nicika

Alina Kép
Annó a lányom nekem is mindig végig aludta a CTG-ket Kép De amint kijöttem a vizsgálóból azonnal rákezdett Kép Van olyan baba, aki nem szereti produlálni magát Kép

Kata Kép
Nagyon édes a babád Kép
Sajnálom, hogy nem tudtok költözni a szülés előtt Kép Majd után felteszed a szép bordürt Kép

Eszti Kép
Piszok irígy kutya vagyok Kép
Annyira megölelgetnék már én is egy pöttöm manót Kép Bori pedig tényleg az az igazi édesanya Kép
A pocakod szenzációs és szerintem is lejjebb szállt már Kép Mindjárt te is szülsz Kép Nem szakad le a derekad?

Tünde Kép
Jó vacsizást nektek Kép Tuti, hogy ez az utolsó mielőtt 3 gyerekes mama leszel Kép

Zsu Kép
Sajnálom, hogy ilyen pocsékul voltál az éjszaka Kép , de az nagyon jó, hogy nem nyíltál tobább és a szívhangja is jó volt Kép Pihengess sokat!

Anita Kép
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál Kép Én tuti agyon csapnám azt a nővérkét, aki így rádhozta a frászt!
Szép nagy pockod van Kép Nem semmi, mi lesz így a végére Kép

Angi Kép
Gondolom te már szívesebben lennél a szülőszobán Kép
Ficánkádnak meg üzenem, hogy most már itt az ideje, hogy kibújjon Kép
A kicsifiam neve egyenlőre úgy néz ki Donát lesz Kép De még szeretnénk adni neki egy hétköznapibb nevet is Kép

Annácska 31+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Köszi csajokKép Lehet nem előzünk senkit, csak súlybanKépKépKép

Eszti: neked meg rengeteget nőtt a pocid, óriásiKép Szerintem ti is meglepődtök holnap UH-n, milyen nagy BencusKép És tényleg lejjebb szállt a pocód, közeleg a szülés, király!!!Kép
Drukk az UH-hoz, és majd mesélj, mi volt!
+fél kg??? azért az elég sok...Kép
Ja, és irigy vagyok a sima hasértKép

Annácska: hát nem is hozzájuk megyek vissz holnap! Remélem, már nekem is élmény lesz az NST! És hátha a lapomat is megkapom, hogy megmutathassam nektek...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anna! A Donát név nekem is nagyon tetszik! Ráadásul így hívják párom Patrik bátyját is! Kép

Anita! Én is kiváncsi lennék az NST-dre!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Nem tudom, emlékeztek-e még rám... az elején írogattam, aztán lemaradtam... dolgoztam és egy csomó dolog közbejött...

Viszont egy örömteli dolgot szeretnék veletek megosztani...
2006. január 26-án megszületett Valentin... 3250g és 51cm...

Drukkolok mindenkinek, hogy minél kellemesebb élménye legyen a szülésről...
Mindenkinek kívánok szép, egészséges babát...
Lettymama2

Eszti,
szép a pocakod és még mindig csini a csíkos naci is! Kép Csak már egyre nagyobb a fehér rész!! Kép
Szuper, hogy Boriéknál minden rendben, nem semmi teljesítmény tőle! Kép

Szelivi,
azért jó ám, hogy elgondolkodtál a csíkos pocakok miértjén! Én néha azt gondolom, nem lehet, hogy annak nagyobb esélye van eme "ajándékokra", akit bomba, vagy legalábbis szép vékony alakkal áldott meg az ég? Csak mert nekik előbb is látni a pocak növekedésének megindulását, és talán így hamarabb/gyorsabban nyúlik a bőr, nem? Nemtom ám! Kép Cáfoljatok ám meg, ez csak egy feltevés.

Betti,
nekünk is könnyűszerkezetes a házunk, de a szél azért nem viszi el! Kép És én is csak előnyöket tudok mondani, ami a szigetelést és fűtést illeti. Nekünk CK-lapokból (ne kérdeztd mi az, nemtom! Kép), vannak a külső falak, ezek kétrétegűek és közöttük azt hiszem salaggyapot van, vagy mifene. És ugyanez van a válaszfalakban is, amik azonban gipszkarton elemek. Viszont secperc alatt elkészült. Amikor eladtuk a lakást, és kézbe kaptuk a pízt Kép, még csak a ház alapja állt. Akkortól indulhatott el az építkezés igazán. És kb két hónap alatt beköltöztünk, benne is aludtunk. Igaz, se beszínezve nem volt még, kerítés sem volt, se sötétítőfüggöny, sőt (nyár és pénzhiány révén Kép) még radiátor sem! De a ház az állt! Szóval én csak ajánlani tudom ezeket a vityillókat! Kép

Zsu,
akkor pihizz sokat, még akkor is, ha ez "csak" fertőzés. Még 3-4 hetet legalább ki kéne bírni! Kép

Anita,
örülök, hogy minden rendben van és hogy akkor minden készen áll az Uraság érkezésére! Kép

Nadine 28+5 Kép

nadine81

Nici,
tök jó a tábla!! Bori mailben küldte neked a szüléstörténetet? Csak mert én nem emlékszem, hogy olvastam volna itt. Szóval az a menet, hogy neked megírjuk mailben és te feldobod?

Megyek szundítani, holnap szinte egész napos program (utazással és várakozással Kép) a védőnő és utána Sopronban a terhesgondozó!

Jó éjt Mindenkinek! Nadine és Dorka 28+5 Kép

Kép

nadine81

Lányok Kép
Holnaptól indul a Baba-Mama hetek a Corában Kép
Kókuszmatrac 120x60x6 cm 5599 Ft, 140x70x6 cm 6499 Ft.
http://www.cora.hu/pages/akciokframe.htm

Annácska 31+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lettymama: GRATULÁLOK a babához! Sok boldogságot!! Szerintem a régiek emlékeznek Rád, úgyhogy kapcsolódj be megint és kérünk szüléstörténtet!!KépKép

Annácska: hát az tuti, hogy ez volt az utolsó vacsoraKép, még Peti sétálni akart, de én úgy totyogtam, mint egy besz*rt pingvin. azért jól esett, de mostantól a fotelben ücsörögve fogom várni a nagy eseménytKép

Angi: akkor már februári babáink lesznekKép - az már inkább tavasz, mint a januárKép

Anita: látod, mi megmondtuk, hogy semmi baj nincs!!Kép Nagyon örülök, hogy minden OK!! akkor már Te is várakozó állásponton vagy!Kép

Nadine: várjuk a holnapi híreket!!!

Eszti: nagyon szép a pocid, hatalmas is!!Kép

Szelivi: nekem az első babánál az utolsó héten repedt szét a hasam, akkor úgy kinyúlt, hogy mostmár nem reped tovább. biztos bőrfüggő is, de aranyos volt a okfejtésed!Kép

Hurrá, ma már a 39. hét utolsó napja van!

Mariannka/István: mi van veletek?????

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok lányok,

Annácska, köszi a linket, már meg is néztem, és kinéztem egy-két dolgot. Marha sok minden lesz jó áron, és úgyis kell menni bevásárolni! Köszi! Hát, ha ficánkolok egész nap, akkor azért estére már leszakad, de amúgy nem. Inkább a hugyhólyagomat nyomja nagyon a babuci, az valami brutál. Kép
Tünde, besz@art pingvin ismerős, én is szoktam hasonlóan érezni magam. Kép
Letty, hogyne emlékeznék rád, a legelsők között voltál a topicon, és nagyon gratulálok nektek! Gyere, ha tudsz és kérünk képet is!
Anita, fogalmazzunk úgy, hogy MÉG csíktalan a pocim, de sajnos akár szülés előtt egy nappal is kirepedhet. Azért kenem, hátha...Kép

Mi nemsokára indulunk, utána jövök. Puszi nektek, és addig írjatok sokat! Kép

Eszti
37+0 JUHÉÉÉÉÉ
Vendég

<font color="119911">Jó reggelt!
Jelentem még mindig egyben vagyunk! És igen, Tünde most már februári babáink lesznek!!!!

Anita,
nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van a kis vasgyúróval. Szerintem 2 hét és babázol Te is! Na, mit szólsz?
Eszti,
nagyon helyes a pocód! És nincs egy csíkod se, ez szuper. Nekem sincs, csak az a barna középen.
Kenegesd azért Te is. Kiváncsi vagyok, hogy milyen hírekkel jössz uh után. Kép
Annácska,
nekem is nagyon tetszik a Donát név. Kép És a kislányod is olyan édes volt a rajzzal.
Lettymama,
gratulálok Neked a kisfiadhoz! Gyere, ha tudsz és mesélj!

Puszi:
Angi
40+1</font>
angi79

Lettymama: gratulálok Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nekem rengeteg csíkom volt Bencével, és nekem is az utolsó 2-3 hétben jött ki, totál ideges voltamKép HIszen nekem előtte is nagy "plötye" hasam volt, és az a poén hogy a köldököm alatt tök laza volt, most is az. MÉgis repedtemKép De ujjnyi vastag csíkjaim voltak, és nem is húzódtak összeKép csak kifehéredtek, és most kezdenek kipirosodni megintKép Bencével kenegettem vmi nagoyn drága krémmel talán Aventessel, most nem kenem mert minekKép Az én bőröm ilyen sajnosKép Amikor még vékony kislány voltam, 11 évesen voltam 36 kg, és megnőttek a melleim, akkor is kirepedtKép Aztán meghíztam, és mindenhol vannak csíkjaimKép A karomon, és a combomon isKép De a férjem mindig nevet, amikor panaszkodom, hogy hogy tud engem így szeretni, akkor mindig azt mondja hogy senkinek nincs ilyen imádnivaló zebrája mint nekiKépKépKépKépKépKép

Angi holnap szüljélKép

Lettymama, gratulaKép

Anita, te is szülhetsz lassanKép megengedemKépKépKépKép

Jah, mára bedagadt a torkom, és megy a hasamKép Mi jöhet még? Igaz legalább nem görcsöltemKép viszont ma van három vizsgám és készKép Kezdhetem kidolgozni az érettségi tételeketKép
KépKépKépKép

Pusz

Zsu
34+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és a dokim szerint csak két hetet kell kibírnunk egyben, utána már jöhet a manóKép Mondjuk nem értem, mert úgy tudtam hogy befejezett 37. hét kell, nem 36., de kétszer is rákérdeztem. Ettől függetlenül még hármat mindenképp ki kell bírni mert a dokim nem lesz 13-19.-ig. 20.-án töltöm a 37.hetet, utána jöhet a babaKép Én megbeszéltem Katával, hogy ne jöjjön februárban, nekem az nem tetszik, én Márciusban akarok szülniKép Leginkább a március 13 tetszik, mert a 13.-a nagyon fontos dátum nekem....

Na nem fosok több szótKép BocsiKépKépKépKép

Megyek tanulok egy kicsit.

Zsu
34+2 még mindigKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lettymama
Gratulálok a kisfiadhoz!!Kép

Annácska
A Donát név nekem is nagyon tettszik, és a becézése hogy Doni, vagy Donika is nagyon aranyos szerintemKép

ANgi
Hogy vagy ma?Kép

A. 38.hét
Vendég

Sziasztok,Kép
Titati és Lettymama
Gratulálok a kisbabáitokhoz!! Öröm olvasni a híreket.KépSok boldogságot,egészséget kívánok.
Angi,Csema,
jövő héten kezdem a gyakorlatot a kórházban.Kép
Múlt héten átérezhettem a kórházat beteg szemszögéből,annyira fájt a combomban az ér, hogy kivizsgálásra benn tartottak.Kép Mostmár itthon vagyok,és minden rendben.Kép
Nici,
Néhány újabb paraméter: jan 30-i UH: Heni 1700 gr, BPD:8,6; Femur:7,0 és teljesen jól van pöttömkénk.Kép
És kérlek írd át a koromat 28-ra.Köszi szépenKép
Eszti,Kép
szülés után is kenegesd a pocid. A barátnőmnek egy csíkja se volt a pocakosság idején, de a szülés utáni hetekben már több is látszódott.

Olgo+Heni 32+5

Kép
olgo

Sziasztok,

Olgo, persze, akarom kenni utána is, aztán majd meglátjuk. Kép
Voltunk UH-on, minden a legnagyobb rendben, újfent napra pontosan akkora, mint az UH szerint, 2800 g-ra saccolták, fejvégű (mondjuk ezt tudtam). Éppen aludt a pici fiam, kaptunk egy klassz portrét, olyan kis aranyos a buksija....Kép
Jövő héten kedden méhszáj vizsgálat, CTG, amúgy pedig most már semmi más nincs hátra, csak a szülés. Hát jó. Kép Felőlem bármikor. Kép

Angi, az a barna középen pedig elmúlik. Kép Neked mikor lesz legközelebb NST? Vizsgálat szokott lenni? (manuális)

Eszti
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lettymama!
Gratulálok a pici babához!

Nadine!
Én is ugyanezt gondoltam, csak megpróbáltam számokkal magyarázni.

Tünde!
Ez a pingvin nekem is ismerős. Főleg, amikor a párom megjegyzi, hogy nagyon nagy a kilengésem.

Egyébként most néztem reggel, nekem a pocim nem csíkos, de a jobb combom elülső felén van 3 csík, meg egy csomó fehér vonal.
És az éjszaka rájöttem, hogy nem csak a méhszájam fáj, hanem az egész berendezésem alul, viszont a pocim az nem. De csak akkor fáj, ha mozgok, vagy ilyesmi. Csak a páromnak nem nagyon emlegetem, mert teljesen ideges lesz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi, ez teljesen normi, a szeméremcsontod fáj nem? Attól van hgoy fellágyultakaz izületek, hogy a babának ki tudjon tágulni vmennyit a csontod, hogy könnyebben kiférjen. Nekem hátul a keresztcsontom a 20 hét, a szeméremcsontom meg a 30. hét óta fáj. ha lefekszem hanyatt, képtelen vagoyk felkelniKép Nagyon fáj, még oldalfekvésben is, éjjel átfordulni egyik oldalról a másikra, kb fél órás manőverKép De Katicáért mindentKép

Zsu aki mostmár tényleg lelép, mert egy óra múlva megy a busz

Puszka

www.mamami.hu
zsuzsófi

Letty! Gratulálok a kis Valentinhoz! Sok örömet nektek és sok-sok tejcit! Kép És én emlékeztem ám rátok! Kép

Nadin! Bori nem mailban küldte a szüléstörténetet, hanem 2 vagy 3 részletben írta be ide a fórumra! De már régebben, csak most vettem rá magam hogy berakjam a táblába! Kép Egyébként valóban az lesz majd a legjobb ha mailban elkülditek nekem a szüléstörténeteket és akkor csak be kell másolnom a táblába!

Lányok! Babóca már napok óta nyomhat valami ideget, mert alig tudok menni! Már párszor majdnem összecsuklottam és majd beszartam a hírtelen nyilalló fájdalomtól! Még a könnyeim is lejöttek! Egyébként bal oldalt hátul a popómnál-csípőmnél érzem és piszok szar! Nincs valami tippetek hogy mit csináljak? Csak mert takarítanom kéne...

KépKép
nicika

<font color="119911"> Alina,
köszi szépen, jól vagyunk. Kép
Eszti,
ezek nagyon jó hírek. És a súlya alapján tényleg nem lesz óriásbébi. Igen, nézték tegnap is a méhszájat. Ez azért nem túl kellemes, de csak így lehetett megnézni, hogy méhszáj zárva van e. Holnap reggel megyünk megint NST-re. Aztán ha semmi, akkor 2 nap múlva megint.
Nici,
nekem a hátamon volt egy pont, amit nyomott a baba ülés közben. Én nem tudtam mit csinálni, max. feküdni.
Olgo,
örülök, hogy akkor minden rendben van már veletek! Lehet, hogy jövő héten összefutunk az osztályon.
Puszi.</font>
angi79

Sziasztok!!!

Lettynek gratulálok a kisbabáhozKépKép

Anna,Donát nagyon szép név, aranyos leszKép

Tünde, remélem jólesett a vacsoraKép
Aztán most már te vagy a soros Angival együtt!!!!

Anita, Eszti, ti meg még várjatok egy kicsit, ne akarjatok megszülni most.
Még van pár hétKép
Hú, Eszti, jól megnőtt a pocidKép
Tök aranyosak lehettek Bori babái, biztos olyan jó érzés volt őket ölb fogniKép

Mariannról semmi hír???

Mi nagyon sz*rul aludtunk éjjel, vagyis Olivér.
megint lázas lett éjszaka, fent voltunk fél éjjel, a végén már leköltöztünk a nappaliba, aztán itt aludtunk az ülőgarnitúrán.
Irtó kényelmes volt, de legalább aludtunk végre.
Meg egész éjjel köhögött.
Hétfőn voltam vele dokinál, de ma vihetem vissza.valószínű, hogy msot már kell valami antibigyó neki, mert nem múlik se a köhögés, meg már lázas is azóta.
Remélem nem kapom el, bár erre kicsi az esély, mert egymás szájában aludtunk, százszor leköhögöttKép

Nancsi, te sem lehettél semmi a karton cigiddel, meg a kismama magazinnalKép
Este meg mégiscsk visszaküldtem az uram a bótba a kólával, nem is a sz*ros kétszáz valahány ft miatt, meg a kóla miatt, csak az dühített, hogy már másfél hónapja lejárt, és ilyet kiraknak a polcra.
Persze a nő csodálkozott, hogy "ezt nálunk vették"???
És milyen csoda, volt még a polcon 2-3 üveggel ebbőlKépKépKép
És még bocsánantot sem kért( a barom)

Ildikó 31+5
vas

Sziasztok

Itthon vagyok, de egész éjjel és még most is olyan kemény a hasam hogy nem tudom, mi van. KépGörcsölni nem görcsölök.Kép Levi mozog rendesen. KépEstére nagyon vizes volt a lábam.Kép
Remélem a nővéreménél nem kaptam el semmit a macskáktól. Nem igen érintkeztem velük, de a macskaszőr gondolatától is rosszul vagyok, hogy mennyit nyeltem le, míg ott voltam. Az alom kint volt az erkélyen. Szerintetek, mi van velem?????

Gratulálok Lettymamának és sok boldogságot a picihez!KépKépKép

Angi
Most már tényleg te jössz! KépKislányod szórakozik velünk,KépKépKép mert annyira várjuk, hogy már kibújjon ,de most már csak megmutatja magát a kiscsaj!Kép

Anita
Hát téged jó izgalomba hoztak,Kép de a lényeg hogy minden oké Botival.KépKép

Eszti
Én is irigylek Boriék miatt ,és tényleg nagyon szépen írtad le. KépOlyan izgi hogy bármikor bárki mehet szülni. Mindig izgalommal ülök ide, hogy milyen híreket olvasok. A Lacinak meg újságolom a híreket, hogy megint született egy baba. De én is úgy látom, hogy lejjebb van a pocid. Szép formás lesz Bence .KépKépKép

Annácska
Megkaptad az email-t amit küldtem?
A lányodon én is meghatódtam ,KépKép olyan édes a kiscsaj. Biztos jó testvére lesz a fiadnak.Kép
Nekem is tetszik a Donát név.
Sajnos én már lemaradok a következő taliról Kép,mert örülök, ha majd a kórházig eljutok NST-re.

Tünde
Neked milyen rendes férjed van!Kép
És jó nagy a pocid keresztlányom csak leste.

Nici
Nagyon jó lett a szobaKép keresztlányom szintén hüledezet, hogy milyen jó.Kép Tényleg ezzel kéne egy kis pénzt keresni, már valaki írta.. Szerintem kapkodnának Patrik után. Baromi ügyes ,rázd meg a kezét helyettem.KépKép

Vikó
Ugye csak viccelsz, hogy itt hagysz minket. Különben is nem kell mennem, mert ha én írok mindig haldoklik a topik,ha elmegyek három napra egyből 10 oldalt, írtok.

Nancsi
Remélem már tele vagytok pénzzel! KépÉs mi volt a rendőrségen?Kép

Mariannka,István
Mi van veletek?KépKépKép

Csema
Szerintem bárkinek üzenhetsz, aki elsőnek akad a kezed ügyébe. Ilyen hírt mindenki nagyizgalommal osztja meg a többiekkel.KépKépKép

Most vissza kell néznem, mert nem jut több az eszembe.

Babetta és Levi 35+4 én 36+4-nél megyek első NST-re. Remélem nem szülök meg addigKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsu
Átérzem, amit írtál az éjszakáról: És jobbulást!!

Ildi
Olivérnek is jobbulást!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nici
Küld már el légyszi a táblához a jelszót, mert nem tudom. Itthon egyből bejön az oldal de a nővéremnél nem tudtam a jelszót.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok kismamik!
Csak gyors bejelentkezés!
LettymamaKép
Gratulálok a kisfiadhoz! Kép
OlgoKép
Akkor találkozunk! Valószínű Kép Kép Kép Kép
Nagyon sokat keményedik Nekem is a pocim,nem is találom már a helyem, sehogy sem jó!
ma ilyen mindent mégegyszer átnézek napom van.
Általános szépítkezéssel, borotválás, hajmosás, kórházi cucc 5X- ki be pakolása stb...
Szóval felkészültem, bár most azon gondolkodom jó lenne még 12.-ig itthon lenni, akkor lesz a házassági évfordulónk, de annak szinte 0 az esélye. Talán a doktornéni befűzhető...
megyek, s remélem hétvégén még jövök!
Puszi!!!!!

KépKép
csema

Sziasztok!

Azt hittem, hogy mire ma benézek, esetleg már lesz egy-két újabb babánk, de ezek szerint még nem. Nagyon szófogadóak ezek a gyerkőcök, ha jól emlékszem Angi nálatok a febr. 2-a lenne nyerő. Hát akkor majd holnap. Kép
Én tegnap voltam dokinál, és aztán megállapítottam, hogy nem kellett volna. Persze ezt csak hirtelen felindulásomban gondoltam, azóta már megbékéltem a helyzettel. Szóval: Minden rendben, bár a méhszájam kicsit rövidült, már 2000. Doki szerint azért ez nem olyan gáz. De az ikerterhességre való tekintettel hétfőn kórházba költözöm. Megígérte viszont, hogy a hétvégék még az enyémek, akkor hazajöhetek. Én meg hirtelen nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Elképzeltem, hogy a férjem éhen fog halni, meg ruhája sem lesz tiszta, a gyerekszoba sincs még kész teljesen, na meg a ház is összeomlik nélkülem. Persze ez mind baromság, már összeszedtem magam.
Pár napja nagyon viszket a bőrőm tetőtől talpig, így ma teljes vérkép készült. Holnap lesz eredmény, doki szerint a májműködésemmel lesz gond, de talán nem lesz komoly. A babók egyébként jól vannak, bár a mai UH szerint egyikük harántba fordult. De hát van még idő.
Most nekilátok végeláthatatlan dolgaimnak, jövő héttől meg kórház, de azért hétvégenként próbálok visszaolvasni. Előre sajnálom, hogy lemaradok a babák érkezéséről, mindenesetre mindenkinek csodaszép szülést kívánok!

Andi
Kép

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok lányok!

Zsu69 vagyok már régóta olvasom a topikot és most vettem a bátorságot, hogy én is beálljak közétek ha befogadtok ugyanis ahogy olvasom ti már egy összeszokott társaság vagytok ismeritek egymást jól, de remélem új belépőt is szívesen fogadtok. Magamról annyit, hogy 36 éves vagyok a harmadik babámat várom, de nekem ez olyan mintha az első lenne én is nagyon izgulok és félek a szüléstől, ugyanazok a problémáim mint köztetek soknak és ti olyan jól megtudjátok egymást nyugtatni és bíztatni a másikat hogy minden rendben lesz. Ja azt nem írtam hogy hanyadik hétben vagyok hát a 35+5 -ben a Szent Imrében fogok szülni. Gratulálok az eddig megszületett babáknak nagyon irigylem őket vagyis az anyukájukat sok egészséget kívánok nekik.Szóval szertnék hozzátok csatlakozni, levelezni, tanácsokat kérni ha meg engeditek.Az internetet most használom így először még nem leveleztem soha senkivel egy kicsit béna vagyok de majd bele jövök. Puszi Zsu69 35+5

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Tegnap megszületett István nevű fiúnk. Este háromnegyed tízkor, császármetszéssel került világra. Sulya 3250 gramm, magassága 52 cm. Egészséges, mindene megvan, a gyermekorvos nénit le is pisilte. Mariann jól van, ma kelhet fel először.

Kép

Egyelőre ennyit, nagyon fáradtak vagyunk, a későbbiekben majd részletesen beszámolunk.

István, Mariann és Istvánka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka ,István!
Nagyon Gratulálok Istvánkához!KépKépKép
Gyönyörű gyerek!KépKép Sok Boldogságot és tejcsit kívánok nektek.KépKép
Már nagyon vártuk a híreket.
Puszi Mariannkának.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mariannka, István, Istvánka: szívből gratulálok Nektek! Jó egészséget, sok - sok boldogságot a Nagyfiúhoz!Kép Csodaszép fiú, nagyon kis formás!!!

Lettymama: Nektek is nagyon gratulálok kisfiatok születéséhez! Én is emlékszem rád, hiányoltalak ám a 2. eltűnésed után! GYere közénk, amilyen gyakran csak tudsz!Kép

Zsu69: Isten hozott köztünk!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mariann, István, óriási gratuláció a kis Istvánkához!!!!
Mariannak mielőbbi felépülést a császár utánKép
Kép

Zsu69, üdv itt nálunkKép
Én is a Szt.Imrében szülök, de én csak márc. végén.Szia!!!

Ildikó
vas

Szia Zsu!
Szívesen fogadunk bárkit.Kép Én március 4-re vagyok kiírva, de szerintem februárba már babázni fogok. Legalábbis remélem. KépFiú lesz vagy lány hármaska? De írjál magadról ,mert a többiek úgyis ezt fogják írni!

Babetta és Levi 35+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mariannka/István/Istvánka: Nagyon gyönyörű, tökéletes a kisbaba!! GRATULÁLOK!!!
Most már nem kell izgulni a terhességi gondok miatt!! Sok tejcsit, egészséget és boldogságot!!!

Zsu69: örömmel üdvözöllek! Mindenki belefér!!Kép

Zsandi: fel a fejjel, így legalább mindig kéz alatt leszel, így nem lehet semmi gond a babákkal!! Hétvégén meg írj, hogy mi újság Veletek!!Kép

Tünde 38+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Ma szuper élmény volt az NSTKépBotit mondjuk noszogatni kellett (bezzeg előtte és utána amit művelt...), de csak rávettem egy kis mozgásra, nagy kegyesen ficánkolt párat! Szívfrekvencia ált.130-140, amikor kegyeskedett a csontos lábával megmozdulniKép, 150-155 körül vert a szíve!
A fájáserősség-mérőt sajnos nem teszik rám, majd csak szülésnélKép Így intenzitásáról nem tudok beszámolni, de vannak. (Szülésznő kézi tapintással is érezte!) Vasárnap megint NST!
Reggelre megint bedagadt a számám, az orrom óriási...jó, jó van még időm, csak alakulokKép
Védénőnél is voltam, ott is minden tökéletes!

Eszti: Örülök, hogy minden rendben a miniBencévelKép (annyira azért már nem mini, sőtKép) Ödéma, orrvérzés van még?

Angi: Nem hangzik rosszul a 2 hétKép Doki szerint is sanszos, aztán majd meglátjuk! Látod, milyen kis huncutok tudnak lenni, csak ők tudják, mikor indulnak el kifeléKép Éjszaka jól alszol? Nem olvastál a télieknél arról a bizonyos koktélról? Olyan jó, hogy ilyen hasznos infókat lehet tőlük szerezni...

Babetta: nekem is tiszta víz 2 napja estére a lábam, és annyira viszketKép Átérzem... Pihenj sokat, felrakott lábakkal (bagoly mondja...) Szerintem tuti, nem szedtél össze semmit, front lehet! Én is nagyon keményedek!

Olgo: örülök,hogy minden rendben veletek, és remélhetőleg akkor már otthon töltitek a hátra lévő időt!

Csema: drukkolunk nagyon!

Zsandi: Kitartás a kórházhoz! Sajnos biztos így a legjobb neked is és a babáknak is! Hétvégente azért várunk!

Zsu: három vizsga 1 nap alatt??? Nem semmi! Vigyázz magadra!

Na, én is lépek még olvasgatni, holnap lesz (elvileg) az UV-m, bár ha így fogok fájdogálni, lehet,nem indulunk útnak... akkor marad tavaszraKép

Puszi!

Anita (36+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Mariann, István!
Hatalmas nagy gratula Nektek a kissráchoz!! Nagyon kis formás bébi! Minden szépet és jót kívánok Nektek!!!!Kép

Zsandi,
nem lesz baj, nyugi! Kitartást Nektek!
Vas,
jobbulást Olivérnek! Remélem Te nem kapod el!</font>
angi79

MariannKép (druszám) István, kicsifiú Kép
Gratulálok! Kép
Sok tejcsit, kitartást az első nehéz napokhoz, és sok örömöt a kisfiatokhoz!

Zsu69Kép
Üdv közöttünk!
Átérzem azt, hogy hiába a harmadik gyermeked, ugyan olyan kíváncsisággal, félelemmel és szeretettel várod, mintha az első lenne.
Ezek az érzések bennem is megvannak, pedig én már a 6. gyermekem várom.
ZsandiKép
Rossz a kórházban a család nélkül, lassabban telik az idő, de bármi gond van jó kezekben lesztek!
Hétfőtől valószínű én is kórházlakó leszek, de holnap dől el biztosan.
Kitartást!

KépKép
csema

Lettymama és Mariann gratulálok a babákhoz!!
Sok boldogságot és sok-sok tejcsit!

Becsi 35+5
becsi
Iklad

Köszönöm a bizalmat mindenkinek.

Mariannéknak Gratulálok gyönyörű a kis Istvánka. Nagyon sok boldogságot egészséget és tejcit.

Én március 10-re vagyok kiírva de szerintem túlfogom hordani mert az előző kettőt is túl hordtam és indították a szülést, a pocaklakóm kisfiú Martin lesz a neve. De van nekem egy Bencém is aki 6 éves és egy Joannám aki 9 éves. Legutolsó vizsgálati eredmények amikor 31 hetes voltam:BPD 8.45, 1706g. teljes hossza kb.40cm. Nekem sajnos mindig a cukorral van a gond, a multkori vizsgálaton ehgyomri:4.490 meg ettem egy zsömlét 1 óra mulva pedig 6.6 az orvosom szerint ez magas. és most diétáznom kell. Köztetek nincs akinek ilyen problémája volt vagy van?

31 hetes a kis Martin. Puszi mindenkinek Zsu69Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Mariann, István, nagyon gratulálok nektek! Nem is gondoltuk volna, hogy a ti kisfiatok lesz a topic 4. babája! Sok boldogságot, és gyors felépülést Mariannak! Kép

Zsu, üdv itt, gyere, amikor tudsz! Kép Sok többgyerekes anyuci van itt, nem fogsz unatkozni!

Anita, örülök, hogy jól sikerült az NST, teljesen jók az eredmények. Kép Érdekes ez az orrnövés.....hihihi Kép Nekem szerencsére nem dagad a lábam, de a kezeim reggelre be szoktak ödémásodni. Viszont, pár napja elkezdtem inni csipkebogyó teát (de igazi bogyókból, amit szedtem még ősszel), és amióta azt iszom, azóta jobb egy kicsit....azt érzem, hogy jobb az emésztésem ettől, lehet, hogy több vizet visz ki a szervezetemből....nem tom, de most iszogatom, mert jobb a kezem így.
Amúgy meg sajnos ilyen ez a vége, kinek ez a nyűgje, kinek az. Kép Csak R. Rékának nem volt semmilyen panasza biztosan.....Kép Kép
Ildi, jobbulást a kissrácodnak, és remélem most már tényleg meggyógyítják. Kép Gyógypuszi a buksijára! Kép
Csajok, ti kimostátok a fejvédőt? Lehet, hogy túlzásba viszem, de én kimosom, mégse legyen olyan gyári szagú....Kép

Puszi

Eszti
37+0
Vendég

Ja, Nicika, azt akartam még írni neked, hogy ilyenkor már sajnos mindent nyomnak ott alul, ideget, izmot, csontot, ki tudja, neked mitől fáj ennyire. Nekem pl. a hólyagomat nyomja, de nagyon, néha járás közben én is érzek olyan nyilaló érzést, mintha egy tűt szúrtak volna bele. Na akkor mindenkire a frászt hozom, mert frankón felszisszenek a hirtelen fájdalomtól. Kép
Vendég

Mariann, István: gratulálok Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsu69: Nagyon szép kisfiú MartinKép

Eszti: én is csipkebogyó teát iszom, igaz, bioboltostKép A málnalevél meg nem ízlik...
Nyűgök:Tibi meg is jegyezte, hogy akár milyen jól bírom (bírtam) magam, a végére azért csak előjönnek a bajaim...és van benne vmi, csak snassz bevallani!

Cory: nagyon eltűntél, már az előbb is akartam írni! Mi újság? Megint az időpont miatt van, ma van a nagy határidő, nem?

Ildi: jobbulást nektek! Kólás, páleszes sztori rulez, jót mókáztunk itt rajta apával, miközben lájtkólát ittamKép Nancsinál meg a cigiKép

Én meg itt nézegetem Mariannék Istvánkájának képét és pityergek, mert ilyesmi lehet az én fiam is! Szinte egy napra voltunk kiírva, és a paraméterek is hasonlóak (hétfőn nekik is 3200g-ra saccolták a bébit)! Olyan szép kisfiúKépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti: Most látom, 37???? De jó,de jó!!! Akkor átléptétek a koraszülött korhatárt, királyság!KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Eszti: Most látom, 37???? De jó,de jó!!! Akkor átléptétek a koraszülött korhatárt, királyság!KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: