A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Na a tegnapi reménykedésemet most felváltotta valami teljesen más. Ma a hőm még nem esett le, de barnás dolgok jönnek belőlem, mint mikor kezdene megjönni... és csak a 24. napon vagyok a 33-as ciklusomból..

Mi lehet ez?
katibaba

KatibabaKép
Mikor volt péd? Ez lehet több dologtól is. Progeszteron hiány v. beágyazódáskor is hallottam már ilyenről. (Nem akarlak elkeseríteni, de legtöbbször nem valami jót jelent és hormonális problémára utal.)

Kép
Kép
tiza

KatibabaKép
Beágyazódás?Kép
Vendég

Lehet az, olyankor elő szokott fordulni ilyen??? Annyira félek! Nem tudtam eddig senkit se megkérdezni..
katibaba

17. napon volt pém, múlt hónapban is, de akkor utána rögtön leesett a hőm. Voltam már hormonvizsgálaton és az rendben volt...
katibaba

KatibabaKép
Pé után leesett a hőd? Az csak is hormonális gond lehet. Ezt mondtad már a nőgyógyinak? A progeszteron tartja fent a hődet, ha leesik, akkor az sárgatest elégtelenségre utal, alacsony a progeszteron szinted (és az gyakran barnázással is jár).
Még egyszer kellene hormonokat nézni.

Kép
Kép
tiza

Úgy értem, hogy leesett, hogy lejebb ment aztán lassan visszaállt amilyen az elején volt. Most pedig fent maradt
katibaba

KatibabaKép
Hányadik napon nézték a hormont?
Vendég

fúúú ezt jó kérdés, azt hiszen 24-25
katibaba

Pé előtt esik le a hő, és utána megy fel. Ha ez történt, az teljesen normális.

Kép
Kép
tiza

KatibabaKép
Akkor pé után nézték. A doki azt mondta rá, hogy rendben van, ugye?
A hődet viszont nem értemKép
Vendég

Azt mondta, hogy határértékeken belül vagyok, annyit tett hozzá, hogy az egyik adat lehetne magasabb is, de ettől még összejöhet..
katibaba

KatibabaKép
Velem is ez a helyzet. Néztek UH-val is. Téged?
Vendég

TizaKép
Vizsgád hogy sikerült?
Pizzáról nem kérdezek, fogyózom.Kép
Vendég

Nem. Karácsony előtt lett kész a vérvétel, és azt mondta a doki, hogy februárban folytassuk, és említette ezt is.
katibaba

GyugyiKép
A vizsgám sikerült, de nem volt valami komoly. Számítógéppel kellett egy programon vizsgáznom nyolc témakörből (nemzeti vidékfejlesztési terv, agár-környezetgazdálkodás meg ilyenek). Kb 20 perc alatt végeztem. A férjem ki is volt akadva, hogy ezért fel kellett utazni Pestre, de hát csak itt volt ilyen vizsga és a munkámhoz szükség volt rá.

Kép
Kép
tiza

gyugyi Kép hogy megy a fogyo? bar az abra szerint jol, ha meg hallani sem szeretnel a pizzarol..Kép

iza Kép gratula a vizsgahoz, koszi a biztatast

wish Kép ertelek..A lenyeg, hogy tudod, hogy elobb v. utobb lesz gyereketek !!
saci

Köszi SackóKép
Még mindig semmi?

Kép
Kép
tiza

Na elköszönök, megjött a férjem. Túlzottan érdeklődik.
Holnap reggel benézek. Mindenkinek további szép estét!

Kép
Kép
tiza

SaciKép
Már -4kg-nál tartokKép
Még hátra van 8!Kép
Vendég

Gyugyi, a leadott kilóidat lassan átveszemKép!!!!!!!!

Csajok, ma megint off vagyok, szokásos, ovis szülőin voltam, Mártonom annyira zárkózott a csoportban, jót bőgtem este, fogalmam sincs mi lesz...
Csak most ki kellett mondanom, nem is várok semmit, de nincs kedvem másik topikokban nagyon nyomulni, mostanában nem is beszélek sokat és itt legalább jóKép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Az én lányom is ilyen volt.Kép Meg sírós. Még nagycsoportban is.
De.. kinőtte. Bezzeg most!

(Én is ilyen voltam. Csöndben szemlélődtem. Kép)
Vendég

Jó éjt!
(Nincs ma telihold? Kívánós vagyok.Kép)
Vendég

Sziasztok Lányok! Olvasgattam a beszélgetéseket, és arra gondoltam hogy milyen jó Nektek, olyan sok mindent tudtok.Olyan tájékozottak vagytok, én meg szinte semmit,annak dacára hogy 3 éve nincs baba.Igaz, eddig nem túl sokat jártam a dolog után, vártam a spontán teherbeesést.Most egy kicsit bánom,hogy nem is hőmérőztem amikor először (1,5 éve) mentem dokihoz.Késő bánat,most szófogadó kislány leszek,azt csinálom, amit az új doki mond.Engem most az aggaszt, hogy nagyon lecsökkent a menszim,3 napig tart, azokon a napokon sem sok.Régebben 5 ill.6 napig is elhúzódott.Kb 3 hónapja lecsökkent, egyik napon sincs sok.Majd legközelebb megkérdezem az orvost, addig vkinek van vmi gondolata???
Wish, Csak annyit szeretnék neked külön mondani, hogy nagyon erős vagy, klassz csaj lehetsz!!Drukkolok mindenkinek!
andisuti

Amica Kép ne sirdogalj,,latod mit irt a GYugyi is.. Kép
MArton igazi kis karakter - es hat nem vagyunk egyformak.
Gyugyi Kép 4 kg ! az nagyszeruuuuu ! tavaszra bombazo leszel Kép

Andis Kép velem is hasonlo a helyzet, a multkor kerdeztem a dokit, de nem tudta, hogy mit jelent, ( ?) . Hany eves vagy? mi is 3,5 eve probalkozunk es 1,5 evig orvost sem lattam. 3 ev utan a homerozes szerintem semmit sem er, csak hogy lasd, hogy van-e tuszorepid, de az uh val is nezheto es megis pontosabb. Amikor idejottem a topicra en is "csodakban" hittem, aztan egy lombikos (2 gyerekes) lany jozanitott ki,(jogosan ) hogy (par kiveteltol eltekintve) ilyenkor mar a tettek mezejere kell lepni. en is ezt ajanlom neked. MEddosegi kozpont -> jo doki --> magad kimuvelese a temaban --> elore a bebiert. sok sikert
saci

gyugyi Kép jo a cikk, - mar annyit olvastam a temarol, es ez elegge koze lall ahhoz, amit en is gondolok.
tetszik, hogy nem szponzoralt hirdetes az elevitet sem nyomjak.Kép
saci

Saci, köszi hogy válaszoltál.32 éves leszek májusban, ezért az a nagy sietség, illetve talán már pánik is a részemről.Lehet hogy nem szép dolog,de én 27 éves korom előtt nem is vágytam saját gyerekre.Jól éreztem magam a bőrömben baba nélkül, a férjemmel szabadon, de ha tudom hogy ez ennyi időt vesz igénybe, akkor már sokkal korábban kivizsgáltattam volna magamat.De most hála nektek is, végigjárom az utat,mert már tényleg vágyunk mindketten babára, meg hát fiatalabb már nem leszek.Egy nagy tudású kutatóorvoshoz járok,én is mindent megteszek az ügyért, aztán majd beszámolok a fejleményekről.
Köszi, neked is minden jót!
andisuti

Sziasztok LányokKép

Van egy kérdésem: van köztetek olyan, akinek hányingere van mielőtt megjön piri?Aztán ahogy betoppan, elmúlik az egész.

Katibaba
Annak idején nekem 3-4 hónapig volt barnázás piri előtt.Csináltak hormonvizsgálatot, ott minden oké volt.Aztán átestem egy egészségügyi kaparáson.Azóta nincs ilyen problémám.A volt dokim azt mondta, hogy egy ilyen műtét ki is deríti az okát, meg az esetek nagy részében meg is gyógyítja.Sőt, a teherbe esés esélyeit is jelentősen megnöveli.Nos, a műtét óta (szeptemberben volt) nincs barnázás.

Viszont...
Beszéltem egy dokival, aki azt mondta,hogy a hormonvizsgálatot a 3. napon csinálják. Ami a 21.nap körül készül, az csak arra jó szerinte, hogy megtudják, van e peteérés.
Most akkor mi az igazság??? Mikor aktuális a vérvétel?

Jóéjt mindenkinek
haga_28

HagaKép
Az én dokim azt mondta, hogy a 3. napi vérvétel önmagában nem értelmezhető a 21. napi nélkül. Az igaz, hogy a pajzsmirigy, prolaktin, tesztoszteron önállóan is, de a többi hormonból kell a 2. is.

Kép
Kép
tiza

Csajok én is láttam a tv-ben a 2 honapos babocat, nagyon aranyos volt, engem is felháborított és elszomorított egyben.

Szilva
Szorítok hogy minden rendben legyen és már várlak a hírekkel, hogy mikor kaphatod vissza a fagyibabákat.

Mindenkit puszilok

Mili ET+5
mili

TizaKép
nekem az volt a furi a teszteléses álomban, hogy a végére sose jutottam el...hogy pozitív vagy negatív e..., A tesztel meg már úgy vagyok, hogy én most erős vagyok nem csinálok...csak ha már 2 hónapt késikKépKép, de utána feladom,és ha már a 27 napon vagyok megdől a fogadalom, és rögtön veszek tesztet...már beteges, pedig úgyis tudom mit mutat...
SzilvaKép
Nagyon szorítok-szorítunk, hogy am jó híreket kapjál!!!
GyugyiKép
Te hogyan fogyizol? mert én a 90 naposat kezdtem el másfél hete, és nekem az már a múltkor is elég jól bejött... bár van 1-2 doldog amit nem tartok be, de már így is érzem, hogy egy kicsit jobbKép
pbj12

Sackó, Gyugyi,
már szétbőgtem magam...
a szorongás bánt amit látok rajta. Itthon ok. minden délután, beszél, játszik, vidám, de éjjel zaklatott, felsír és ami sose volt ovi előtt néha bepisil és szopja az ujját.
Egyébként én sem voltam valami társasági gyerek, a férjemről meg nem is beszélve!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép, remélem minden rendben lesz és vissza kaphatod a fagyibabákat febr.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Iza
Mikor dől el hogy mivel mentek? Mert nekem a munkáltatóm 50%-os kedvezményt biztosít a vonatra, és asszem azt már fel kell használnom, mert a kezemben van a nyomtatvány. A 36,8 talán még nem kevés, drukkolok, hogy feljebb menjen! Ugye nem jöt még meg? Kép

Tündi
Vendég

Szilva069
Gondomom már kezdik berakni a kis fagyibabákat. XXXXXX

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Andis Kép akkor jo kezekben vagy ! es ne band, hogy nem akartal 27 eves korod elott gyereket, az ugy volt jooo Kép

Amica Kép szegenyem..Kép A kineziologia gyerekeken is nagyon tud segiteni (mert nem kell hinni benne,"csak" ott lenni ) ,nem tudom Sopronban hol van ilyen , de biztos van. Vagy menj el egy jo szakemberhez, mert te az anyukaja vagy es nem tudod kivulrol latni az esemeyeket. Valoszinuleg vmi apro kicsi dolog zavarja, csak ra kell jonni, hogy mi az. sok sikert

Szilcsi Kép irj a doki utan !! Drukkolok +++

sackolany
saci

Tündi30Kép
Ha nem jön közbe semmi a férjemnek, akkor biztosan kocsival megyünk, de sajnos nála még az utolsó pillanatban is változhat. Azért tartsuk a kapcsolatot, ok?
Azt elfelejtettem közölni, hogy ma megjött (Wish: 1. ciklusnap), de nem vagyok elkeseredve, mert már megkönnyebülés volt. Előtte nagyon zavart az a vérezgetés és fájt is a hasam. Amióta megjött már jól vagyok. Holnap este megyek dokihoz, meglátjuk mi lesz. Azt hiszem belépek a clostisok táborába.

Kép
Kép
tiza

IZa Kép jo, hogy nem vagy kiakadva a mensin. a closty meg sokaknak segitett mar...van meg vizsgad? vagy vege?
saci

SzilvaKép

Már nagyon várlakKép Majd írd meg azt is, hogy hány naponta kell menni UH-ra, meg lesz-e még vérvétel stb.
mary78

SackóKép
Vizsgám nincs több, ezeket egyszerre letudtam. Nem volt vészes, csak kattintgatni kellett a jó válaszokra v. sorbarendezni. Ismételni is lehetett, ha nem sikerült elsőre, én nem akartam max. pontszámot, a 80% meg minden témakörben elsőre sikerült. Ez a vizsga tényleg a papír miatt kell.
Ilyenkor ciklus elején mindig bizakodó vagyok, de már kezd tényleg a téma "projekt"-té válni. Olyan mint egy EU-s pályázat, ahol az irányító hatóság mindig valami lehetetlen dolgot kér, de azért a végén sikerül összehozni. (Remélem a vége is ugyanolyan lesz.)

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Remélem, lassan már jössz a hírekkel, nagyon kiváncsi vagyok mit mondott ügynökünk.
Írjál!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiza, Saci, MaryKép
SziasztokKép

manda

Szia MandaKép

Képzeld én tegnap éjjel is ügynökünkkel álmodtam. Már biztos nagyon hiányzik a drágaKép
mary78

MaryKép
Biztos így van, már alig várod, hogy megbotoljon, mi?!KépKépKép
Hétfőn leszel a 12cn-on?
Hatkor haptákban várlak majd benneteket!!!Kép

manda

Lányok Kép
Már megint csak rossz híreket tudok mondani Kép
Transzfer az nekem most nem lesz Kép
Ügynökünk most úgy találta a vetélés óta kialakult miómát, hogy mégiscsak rossz helyen van. Akadályozhatja az embrió megtapadását, és az esetleges fejlődését. Azt javasolta, hogy el kéne távolítani onnan. Ez egy rendes hasi műtét lenne Kép Hát ettől nagyon elkeseredtem. Sajnos már ott előtte elkezdtem bőgni, és ez azóta is így megy.
Végülis abban maradtunk, hogy várunk még 1 ciklust.
- Ha időben +jön, akkor a 12 cn-on visszamegyek hozzá, és ha akkor is minden ok lesz, akkor csinálunk egy beültetést 2 fagyibabával.
- Ha nem jön +, vagy nem fog sikerülni a beültetés, akkor pedig műtét.
Persze a műtét után 2 ciklust ki kell hagyni, csak utána jöhet a lombik Kép
Hát ez van Kép Nagyon el vagyok keseredve. Egyre távolabbinak tűnik nekem a cél Kép

Kép
Kép
szilva069

AndisutiKép
Az ember nem tudhatja előre, mikor talája meg azt a személyt, akivel le szeretné élni az életét és akivel babát szeretne. Az élet nem így működik. Én pl. majdnem 30 éves voltam, mikor a párommal megismerkedtem. Mivel ő 9 évvel fiatalabb nálam, csak 34 éves koromban éreztem úgy, hogy annyira komoly a kapcsolatunk, hogy vállalhatunk babát. Azt meg előre nem tudhatja az ember, hogy mennyit kell várni, hogy ez az álom valóra is váljon. Nekem is majdnem 3 évet. És én is csak másfél év sikertelenség után mentem dokihoz. Szóval, még semmi nincs veszve. Remélem, minél hamarabb a pocakodba kerül egy babaKép

SzilcsikeKép
Mindenem keresztben!!!

Manda, MaryKép
Sziasztok!

TizaKép
Tündiéknek nem ugyanaznap lesz Babaprojectes találkozó, mint nekünk?? Mintha a másik topikban úgy olvastam volna.
Sajnálom, hogy megjöttKép Pedig annyira szorítottam Neked! De majd a clostival bizti sikerül. Tényleg lehet, hogy van abban valami, hogy nem szabad rágörcsölni a dologra. Saját példámon okulva egyre inkább hiszek ebben.
Gratula a vizsgádhoz!

SackóKép
Mikor tesztelsz??? Annyira jó lenneeeeee!!!!!

AmicaKép
Elárulok egy nagy titkot. Én annyira zárkózott voltam kiskoromban, hogy kisegítő osztályba akartak rakni. Akkor anyukám elvitt pszichológushoz, akivel tök jól elvoltam, azt mondta, semmi gond velem. Viszont javasolta, hogy sportosztályba írassanak, mert az jót tehet. És egész jól kikupálódtamKép Lehet, hogy érdemes lenne elvinni úszni tanulni vagy valami kézműves foglalkozásra. Ott csinálhatná, ami érdekli és hozzászokna idegen gyerekekhez is. De ez csak az én véleményem.
gtünde

Szilva drága
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál.

Szilva én azt hallottam hogy a Bioptron lámpa min. napi 3x használata eltuntetheti a miomát.

A másik dolog. Hogy amikor én voltam gyogynovényesnél, azt mondta hogy sikeresen eltávolította a miomat kb 3 honap alatt és már kisbabája is van a holgynek.
Fel a fejjel. Mindent meg kell probálni mielott kés alá fekszel.
mili

SzilcsikeKép
Annyira sajnálomKépKép De talán mégis jobb lenne megszabadulni attól a myomától, nehogy amiatt ne tudjanak megtapadni a fagyibabók. Próbálj egy kicsit pihenni, sírd ki magad. Nem is tudok mit írni.Kép A legszívesebben megölelnélek!
gtünde

SzilvaKép
Nem tudom, mit írjak!Kép
Én is drukkolok, hogy a köv. mensi időben megjöjjön és ok. legyen a fagyis transzfer!
Ne kenődj el, gondolj arra, hogy ha csúszik is, az a te és a babóid érdekében történik.
És biztos, hogy lesz gyermeked, csak hátha tudnánk előre, hogy mikor, könnyebben vennénk az akadályokat!
Talira jössz?
Küldök vigasztalókat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

SzilcsikeKép
Ezt találtam Neked (myoma műtét kés nélkül):
http://www.medical-tribune.hu/index.php?pid=2&lid=1&sid=106&aid=1522
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: