Annaviola(férje)!
Nagy gratula a gyönyörű kislányhoz. Remélem majd beszámolsz mindenről, hogy s miként zajlott, milyen érzés volt. Hol is született a bébi? Jó egészséget és minden jót mindhármótoknak
Kj!
Tök jó a kép amit feltettél, Lina hátulról támad. Megkezdődött már a visszaszámlálás az oviba? Ma voltunk megint nézelődni (meg tegnap este is) igyekeztem figyelembe venni az általad említett szempontokat is, még mindig nem tudjuk mit akarunk, de kezd szűkülni a kör.
Van valakinek olyan babakocsija, amiben hordozó van? Ha igen, azzal milyenek a tapasztalatok? Én nem ilyet szeretnék, de férjem jobban vonzódik ezekhez.
Csütörtökön voltam háziorvosnál belgyógyászati vizsgálaton, ami egy csomó további vizsgálatot vonz maga után. Jövő hét az ultrahang hete lesz.
Hétfőn-szívultrahang (nem lett megint jó az EKG-m és 2000-ben voltam utoljára).
Kedden- nőgyógyászati UH, ezt már nagyon várom, hogy újra lássam a bébit.
Csütörtökön-hasi ultrahang, ahol elsősorban a vesémet nézik (hát ez inkább a hátamon van
), mivel szintén 2000-ben volt egy műtétem. Közben még labor, dokik, elég sok fehér köpenyt fogok látni.
Ha szerencsém lesz az AFP-vel nem lesz semmi gond (jövő héten lesz meg az eredmény) és nem kell még a klinikára is mennem még egy UH-ra.
Azt szeretném még kérdezni, hogy járt, jár-e valaki közületek terhestornára? Mi a véleményetek róla?
Ja, még egy kérdés, ha valaki a megyeiben szeretne szülni, ott van ez a felkészítő tanfolyam keddenként. Be kell oda jelentkezni? Páros program ez?
Ha valamit tudtok, kérlek válaszoljatok.
A találkozóról annyit, hogy először nekem is nagyon szimpinek hangzott(zik) az Árkád, csak márciusban a kinti dolgokhoz még szerintem hideg van és 1 padon max. 3 ember fér el. A benti padokkal ugyanez a gáz. Az ételrész még jó lenne, csak hétvégén ott azért elég nagy a zsufi. Persze jobb ötletem nekem sincs, illetve esetleg valami "olcsóbb" hely, ahol egy tea mellett is lehet beszélgetni, de nem tudom, az a gyerkőcöknek mennyire kellemes. Gondolom nem igazán.
Kájé, te hoznád a lányokat, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem biztos.
Na, majd jövök még, csak ez a hét elég melós volt, én is győzök visszaolvasni.
Sziasztok: Timi

Holnap meg lehet intézni a biztosítót!