A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ruz Benije nagyon drága manó!!
neet
neet

Kriszta!

Buljatok és ez is egy dráma.Komolyan mondom,hogy nálunk egy kis láznál már dráma van,de az ezekhez a sztorikhoz képest kutyafüleKép

Gyógyszerbeadáshoz egy tipp,ha elfogadod:én műanyag fecskendővel adom mert Panna is eltolja a kanalat.Azóta már Soma is így kéri a vitaminját.

ZAnza!

Soma és Zapa kifejezetten szeretik a vitamin ízét!Hallaod?Teljesen lököttek szerintemKépÉS Panna is simán beveszi,fecskendőből.

Zsan!

Milyen állapotban vannak a plüssök?MOndjuk tombolán gyerekeknek oda lehet adni őket?Picikék?

Juc
20170114224602

Kriszta!

Buljatok és ez is egy dráma.Komolyan mondom,hogy nálunk egy kis láznál már dráma van,de az ezekhez a sztorikhoz képest kutyafüleKép

Gyógyszerbeadáshoz egy tipp,ha elfogadod:én műanyag fecskendővel adom mert Panna is eltolja a kanalat.Azóta már Soma is így kéri a vitaminját.

ZAnza!

Soma és Zapa kifejezetten szeretik a vitamin ízét!Hallaod?Teljesen lököttek szerintemKépÉS Panna is simán beveszi,fecskendőből.

Zsan!

Milyen állapotban vannak a plüssök?MOndjuk tombolán gyerekeknek oda lehet adni őket?Picikék?

Juc
20170114224602

Szia Neet!Kép
20170114224602

Szia Neet!Kép
20170114224602

Mása:
rendben,nyomtamKép
Egyébként újonnan,igaz 2-3 évvel ezelött,10E körül volt,filmek nélkül.

petergabi

Mása:
rendben,nyomtamKép
Egyébként újonnan,igaz 2-3 évvel ezelött,10E körül volt,filmek nélkül.

petergabi

Kriszta:
KépEz nagyon szörnyűséges lehetett.
Ha ne adja isten még is kórház,ne félj a Bethesdától,nagyon profik.

petergabi

Kriszta:
KépEz nagyon szörnyűséges lehetett.
Ha ne adja isten még is kórház,ne félj a Bethesdától,nagyon profik.

petergabi

Sziasztok!

Macs jobban van, igaz rubophennel, de lement a láza és hasmenése sincs (kop-kop-kop)!

Kriszta: KépKépKép
A lányomnak egyszer volt kruppos rohama, az sem egy leányálom, de elmúlik, de az asztmaKép Reméljük nem jön ki soha!!!

Most a változatosság kedvéért Balu lázasodott be... Még nem tudom, hogy a foga miatt-e, vagy komolyabb, egyenlőre lement a láza és nincs semmi m ás baja csak baromi nyűgös, remélem nem a torka fáj (skarlátKép)

jajjajj, 3 gyerek közül mindig beteg valamelyikKép?

Zsan: képet kérek szépenKép

Magdi: hajráKép

Ruz: isteni husiKép Marcinak is volt, most már jóóó kemény nekiKép

B elaludt a kendőben, rajtamKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Macs jobban van, igaz rubophennel, de lement a láza és hasmenése sincs (kop-kop-kop)!

Kriszta: KépKépKép
A lányomnak egyszer volt kruppos rohama, az sem egy leányálom, de elmúlik, de az asztmaKép Reméljük nem jön ki soha!!!

Most a változatosság kedvéért Balu lázasodott be... Még nem tudom, hogy a foga miatt-e, vagy komolyabb, egyenlőre lement a láza és nincs semmi m ás baja csak baromi nyűgös, remélem nem a torka fáj (skarlátKép)

jajjajj, 3 gyerek közül mindig beteg valamelyikKép?

Zsan: képet kérek szépenKép

Magdi: hajráKép

Ruz: isteni husiKép Marcinak is volt, most már jóóó kemény nekiKép

B elaludt a kendőben, rajtamKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
bocsi, pótlom.
Funny,
neked is.
nem vagyok egy fotográfus.Kép
Juc,
közepesen nagyok, nem picik. Tombolán...háááát, nagyrészt igen!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pocak,
bocsi, pótlom.
Funny,
neked is.
nem vagyok egy fotográfus.Kép
Juc,
közepesen nagyok, nem picik. Tombolán...háááát, nagyrészt igen!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Most jöttem Sagoya és nyílik egy orosz kajás bolt.A nevét elfelejtettem,de savanyúságok,meg szalonnák képei is kint voltak és Matrjoska(hogya fenébe kell írni?)bab van a kirakaton .

Mása és ZSána!
Mit kell ott venni ami nagyon finom?

JA és bio boltban vettem bio gumicukrot.Kiváncsi leszek.

Juc
20170114224602

Most jöttem Sagoya és nyílik egy orosz kajás bolt.A nevét elfelejtettem,de savanyúságok,meg szalonnák képei is kint voltak és Matrjoska(hogya fenébe kell írni?)bab van a kirakaton .

Mása és ZSána!
Mit kell ott venni ami nagyon finom?

JA és bio boltban vettem bio gumicukrot.Kiváncsi leszek.

Juc
20170114224602

ZSan!

Akkor megnézhetném plüssöket valahol,valamikor?
MOMban lesz börze szombaton pl.

tesomék osztályában( ő a tanítónéni) lesz farsan és semmi pénzük nincs a tombolára,ezért jutott eszembe.

Köszi:
juc
20170114224602

ZSan!

Akkor megnézhetném plüssöket valahol,valamikor?
MOMban lesz börze szombaton pl.

tesomék osztályában( ő a tanítónéni) lesz farsan és semmi pénzük nincs a tombolára,ezért jutott eszembe.

Köszi:
juc
20170114224602

Juc,
okés, elhozom, megnézed.
Bolt: nagyon finom a túró rudijuk, a Zifir nevezetű édességük (sztem!)
Füstölt halak szépek, de még onnan nem vettem, de már érik.
Bio gumicukor és bio nyalóka rulez!!! mi szerettük/szeretjük.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta
ez szörnyü, sajnaálomKépKép Remélem, minden rendben lesz, én is jot hallottam csak Bethesdarol eddig!

Pocak,
Nektek is jobbulast!

Zsebi,
teljesen igazad van, megfogadom a tanácsod, és ezért (IS) elviszem a gyerekorvosunkhoz. Amugy Te jutottál eszembe, amikor bejelentkeztem a dokihoz végsö elkeseredésembenKép Legalább megnézi, hogy nem huzodott e ra a fülére/arcüregére, stb. Meg talán ajánl valamit.

KépKép
fibi

Mása, Isti a Bebát meg a Mildit nem csípte, a Hippet megeszi, a Milumilt meg imádja Kép

Ruzi, Bendi nagyon szépséges kis husibaba, én kultiválom a kis husiját Kép és különben is olyan kedvesen és szépségesen néz, hogy elolvadok Kép
büntetőjog ötösöd miatt pedig leterítem eléd a piros szőnyeget Kép wowwwowwwoww!!!

votiv 8)
votiv

drága Kriszta! átérzem minden fájdalmadat és aggodalmadat! szinte ugyanezt éltük át Istvánnal, és folyamatosan fölöttünk is lógott a Damoklész kardja - bírom ezeket a dokiféléket, akik lazán a képedbe vágják, hogy mindjárt meghal a gyereked... ez olyan szomorú és olyan végtelenül érzéketlen!!!!!

először is kívánom, hogy drága pici mindigmosolygós Ákosod hamar renbejöjjön! és hogy Te is túl tudd tenni magad ezen a sok szörnyűségen!
talán az lenne a legmegnyugtatóbb, ha egy jó speciális szakorvoshoz (gyerek fül-orr-gégészhez) elvinnétek Ákoskát, mert nem lesz egy nyugodt percetek se, ha folyton azt kell figyelni, mikor fullad be Ákoska! megértem, ha el akarjátok kerülni a kórházat, de talán azon kívül is lehet találni jó szakembert. és ha esetleg be kell vinni megmutatni a gyereket, az még mindig nem = azzal, hogy be kell fektetni.

jaj, nagyon drukkolok, és továbbra is nagyon aggódom értetek! tarts ki, el fog múlni az egész, a gyerekek olyan gyorsan felépülnek, hogy az valami csoda! Istvánka már pufókabb, mint valaha! Ákos is villámgyorsan fel fog épülni és újra mosolygós rontombontom lesz! Kép

votiv 8)
votiv

Mása!

Nálunk Beba és Mildi is ment,megy.próba cseresznye.Kép

Ruz!

Annyira huncut a kisfiad,imádom!

Juc
20170114224602

Lányok!

Egy idöre el szeretnék bucsuzni Töletek.
Össze kell szednem magam több tekintetben is. Ma reggel megint ingerülten rákiabáltam Bálintra, mert nem akart már 6-kor visszaaludni. És többször türelmetlen vagyok vele, nem vagyok elég erös és következetes. Mivel nem akarom, hogy egy büntudatos és kiegyensulyozatlan anya legyek, és elég az önsajnálatból is, ezért már tennem kell valamit. (ez nem csak kialvatlanság és fáradtság, tudom, mert más gondok is vannak) Megpróbálom elöször egyedül megoldani a problémát, meditálok majd, jógázok, olvasok a témában, irogatok ezt-azt. Ha nem megy, akkor elmegyek kineziologushoz vagy pszichodrámára, vagy valami.
Emellett rájöttem, hogy anyaként szinte mindig csak adni, adni és adni kell. Az ember meg olyan, hogy néha kapni is akar. Ha csak egy kedves hozzászólást, soxor az is elég. Azt vettem észre, hogy leginkább azok kapják a legtöbb hsz-t, akik rendszeresen irogatnak ide ÉS a találkákon is ott vannak, mert az is számit. Én egyiket sem tudom teljesiteni. Ha sikerül elköltöznünk Budára, akkor talán tudok majd Veletek talizni is (már ha kiváncsi lesz rám valakiKép). Addig meg ugyis csak a szivem fáj, hogy nem lehetünk ott...
Nagyon fogtok hiányozni, és nagyon köszönöm, hogy Hozzátok fordulhattam tanácsért! Idönként majd elolvasom, mit irtok, hogy tudjam, mi történik Veletek.
Emailt viszont bárki irhat nyugodtan, annak mindig örülökKép Majd jelentkezem, ha megoldódtak a dolgok, és sikerül (vagy nem) a költözés...

Kivánom, hogy mindenki gyógyuljon meg, és vigyázzatok egymásra!

Puszi: Andi&Bálint

KépKép
fibi

Kedves hozzászólás csak FIBINEK.
neet
neet

Mása:
7700-nél tartKép????????

Fibi:
ezt nagyon rossz volt olvasni,de kívánom,hogy gyorsan megtaláld a megoldást gondjaidraKép

petergabi

Juc,
a hal-félék egész jók, csak drágák,szerintem.Nekem a túró-rudijuk nem nagyon ízlik, de a "plombir" nevű fagyi naggyon fincsiKép a sima fehér a legjobb Kép Ha megyek haza, akkor hozok nektek "vásár-fiát" finomatKép Zsancinak már megígértem. Nálunk sokkal több minden van és,nem utolsó sorban ocsóbKép
Ja, és az orosz sör is jó.

Kriszta,
Elképzelem, mit élhettél átKép Nagyon sajnálom a kisfiadat. Bulást neki. Nagyon izgulok, hogy ne legyen kórház belőle és ez legyen az egyetlen alkalom. A "doki"(nak nevező magát) senkiháziról megvan a véleményem. És "ezek" teszik le az esküt.......KépKomolyan mondom, a magyar egészségügy nem a pénz hiányától gáz..... ilyenek ne menjenek orvosnak,maradjon otthon és akkor nem kell mennie sehová!!!!

Gabi,
Most látom, hogy valaki 7700et is ad a vetítőértKépKép Nezzd meg légyszi a licit bezárása előtt és akkor 8e.mehet, feltéve, ha nem előz be valakiKépKép Többet nem akarok adni érte, mert ha az ismerős ide adja ingyé a vetítőt, akkor filmeket már tudok szerezni a http://www.fszek.hu/gyerekeknek/gyerekkonyvtarak__reszlegek/kobanyai_konyvtar/?a rticle_hid=7821 oldalon, vagy a www.diafilm.hu n rendelekKép Igazából a filmek izgatnak a teszveszen Remélem a 37 filmből 30 nem úttörősKép Köszönöm a licited Kép

CSajok, aki nosztalgiázni akar,nézzétek meg a diafilmes oldaltKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

KrisztaKép
sok sok gyógymanó nektek!

MásaKép
én meg tudok egy helyet a neten, ahol mindenféle régi és új diafilmeket lehet megrendelni - ezres választék van! Majd megkeresem és nyomom a linket Kép

FibiKép
Ma nekem is ugyanilyen hangulatom van... bizony az egy idealista nézet csupán, hogy feltétel nélkül lehet adni, adni, adni... igenis fontos, hogy vissza is kapj valamit, sokat is Kép Hacsak nem Jézus Krisztus az illető "adakozó" Kép
Lehet viszont, hogy nem ugyanonnan jön a viszonzás Kép

Bethesda kórházról nekünk is csupa kedves nővérke és doktor jut eszünkbe... emberek vannak ott.

indianyo

fibi,
Képhát nagyon sajnálom hogy így döntöttél de kívánom hogy ez legyen a megoldás és minden úgy alakuljon ahogy szeretnédKépnéha én is csak napokig olvasgatok és nem szól hozzám senkiKépmost pl mása sem reagált arra amit írtam nekiKépKépés ritkán kerülök el én is a talikra de mikor ott vagyok nagyon jól érzem magam és nem érzem azt hogy bárki is kevésbe szeretne itt bármi miatt......és ha nem szólnak hozzám felháborodom és jelzem hogy azért vagyokKépde nem mindenki tud vagy akar minden témához hozzászólniKép

és most légyszives senki ne világosítson fel arról hogy itt amúgy midnenki rám fókuszál és akar elüldözniKépKépKépmert nem megyeeeeeeeeeeeeeeekKép
Vendég

Indi,
jöhet a linkKép
Már a múltkor meg akartam kérdezni, hogy hogy van a pocaklakód?Kép Méhlepény magtapadásával volt valmi, nem?! Doki-néni mit mond?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Diavetítők
http://www.diafilm.hu/vetito.html

http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=jatek&pid=0002V&bid=038&level=3&path= 37,0&page=product

Vaterán is lehet licitálni, mindig vannak diavetítők:
http://www.vatera.hu/~Fenykepezogep_kamera_Diafenykepezes_diavetites/listings/in dex.php?c=1203&

és még:
http://www.jatektoys.hu/index.php?menu=1&shopid=18

és http://dia.lap.hu/

olyat nem linkelek be, ahol 13e-nél drágább újonnan... sajna a filmek is 700ft-nál kezdődnek. pedig milyen hangulatos a diavetítés Kép

votiv 8)
votiv

Gigi,
Szigetszentmiklós rulezKép Már alig várom, hogy oda költözzünk (külön a szülőktöl,meg minden) És pont most akartam neked írni, de beelőztél a hozzászólásoddalKépKép Te mit keresel szigetszenyón?Kép Csak fodrász meg műkörmös? Amúgy nekem szükségem lenne egy jó fodrászra, mert nincs Kép. Menyire ismered Sz.miklóst???? Én nem nagyonKép de majd jól felfedezemKép Van csúszda-park meg minden.Tök jó! Leszel az idegenvezetőm? Kép és talizunk mindenképpKép

Fibi,
Szeretünk.....KépKépKépKépKépKép Majd gyere,jó?!Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MásaKép
Õ az az oldal (diafilm.hu), mit én is akartam adni, nagyon jóKép

indianyo

Én imádtam kiskoromban diavetítőzni! Múltkor azon gondolkoztam, hogy a mai gyerekeket a sok video és dvd mellett leköti a diavetítő? Ez nálatok hogy megy? Mi még nem tartunk itt, de ami késik....

Bendi gyönyörűséges! Én azt imádom a legjobban, hogy még a lábfejükre is tudnak hízni!!!:D Bazsó is ilyen.

Ákoska, gyógyulj megKép

Tényleg, Indi, neked miért kell feküdnöd? és hányadik hónapban vagy?

Fibi! Sajnálom, hogy így döntöttél, és remélem hamar rendbe jönnek a dolgok. Nekem sem írnak gyakran, mert még nem ismernek, de bármit kérdezek, mindenki olyan segítőkész, és remélem, hogy egyszer befogadnak, és teljes értékű tag leszekKép addig is olvasgatok, próbálom memorizálni a neveket a hozzájuk tartozó babákkal. ez is egyfajta kikapcsolódásKép

Kép
Kép
zuzmo1

Magdi:
ránéznék szívesen licitzáráskor,de az éjfélkor leszKépKép
Szerintem tuti 8 fölött lesz,többen ráugrottakKép

petergabi

Votiv,
kösziKép Mi kapnánk egy régi púpos, de működőképes diavetítőtKép Filmek kellenének, de most néztem, hogy lehet kölcsönözniKép Happy vagyok. Már arról álmodozom, hogy amikor Orsim nagyobb lessz, akkor esti vetítések lesznek. Apa,anya Orsi (meg a kis tesó) ülünk a földon a párnák között és mesét nézünk Kép Az olyan hangulatos Kép Szerintm, sokan mosolyognak, ha meglátnak egy gyerekkori dia-mesétKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kriszta,
ez borzasztó, összeszorult a szívem olvasás közben!!!! Kép Nagyonnagyon drukkolok, hogy Ákos hamar jobban legyen, örülök, hogy jó gyerekdokihoz kerültetek, aki felismerte a bajt, és cselekedett! Szerintem is válts orvost, soha többé nem fogsz tudni megbízni benne, ilyenkor könnyebb megválni tőle! És még egyszer soksok puszi Ákosnak! Kép

Juc,
én is ilyenkor jövök rá, hogy milyen szerencsém volt eddig Dócival, egy kis láz meg étvágytalanság volt a max.

Zuzmo,
merre villányin? mi ábeljenőben, lehet, hogy egészen közel lakunk egymáshoz Kép

Macs,
további jó gyógyulást, drukkok mennek Kép

Pocak,
köszi a tudósítást macsról!!!! Balunak is jobbulást! Kép

Fibi,
kapni igenis KELL, az anyaszerep nem szabad, hogy önmagunk és igényeink teljes feladásáról szóljon. Szerintem öngyógyítás helyett keress egy szakembert, és itt NEM kineziológusra gondolok, hanem pszichológusra-pszichiáterre, mert ha tényleg akkora gáz van, mint mondod, akkor megoldás kell, mielőtt a problémák akár a te akár Bálint lelki épségét veszélyeztetnék.

vera
kisün

Ja, és MásaKép Csütörtökön talizunk dokinénivel, meg belenézünk a pocakba is, hogy is állunk ezzel a méhlepénnyelKép Bár én úgy érzem, nem történt változás... legalábbis a fájdalom mértékéből kiindulva. Viszont a csemete nagyon kis aranyos, egy szavam se lehet ráKép Na jó, mondjuk kicsit többet is rugdoshatna, de hát ez csak bónusz Kép

Én Dunaharasztin lakom egyébként, ami Szmiklóssal határos. Itt is nézelődjetek, sok eladó házikó van, bár azok nem új építésűek többnyire.

indianyo

Ooo, meg mindig nem tudtam olvasni, de azt latom, hogy Esteban mar jol van, jajdejo Kép meg B is, ugye Gigi? es hogy Akos viszont hogy jart, jaj szegeny kismano! ezek a gyerekorvosok tenyleg kiboritoak!! Votiv, ugye irsz cikket a korhazrol es nem engedsz belefirkalni a szerkesztonek?

En tegnap voltam doktorneni es mar nem latni azokat az izemicsodakat a bababuksinal, es szepen no a nagylanyom Kép ize, a kisebbik nagylanyom Kép a nagyobbik is, epp probal ujabb szavakat mondani (hoppa, még vagy mért, stb) viszont az alvas ejjel es nappal is szornyen rosszul megy...

Kisun, Soosoo, ti tudjatok mar, hogy szoknya vagy nadrag lesz? Kép
moose

indi,
haraszti is rulez,ott is sok ismerősöm lakikKépén ilyen ismert vagyokKépmost nyílt egy bijou bolt az anna házban,az egy nagyon kedves bnőméKépkukkancs be,nagyon szép dolgai vannakKépna jó,én elfogult vagoyk mert bijouőrölt vagyokKép
Vendég

ZuzmóKép

Rajta fekszik a méhlepény a belső méhszájon és a baba teljes súlyával nyomja oda. Úgyhogy nemigen tud mozdulni semerreKép Ezerrel azon drukkolunk, hogy ha baba megfordul, akkor a lepényke is arrébb menjen vele. Ha nem sikerül, akkor marad a szobafogság és a császárKép És 31. hetesek vagyunk Kép

indianyo

Eltünt az előző hozzászólásomKép Brrrrrrrrrrr
Na nekifutok mégegyszer

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vera!
A villányi és a Késmárki sarkán, 75 szám alatt. Az Ábel Jenő az a Villányira merőleges ugye? Ha az az utca, amelyikre gondolok, akkor közel lakunk egymáshoz!

Kép
Kép
zuzmo1

Indi! Barátnőmnél ugyanez volt a helyzet, és egyszercsak arrébb húzódott a méhlepény, és sikerült természetes úton szülnie! úgyhogy akármi lehetKép Nem irigyellek, nehéz lehet bezárva lenniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi,
sebaj.Még van 1-2 évem hogy beszerezzemKép

Zuzmo,
szerintem a szülőkön(is) múlik, hogy a gyilkolós antiszociális számitógépes játékokra szokik rá a gyerek, Vagy az aranyos TANULSÁGOS mesékreKép Kisvakond, Lolka és Bolka, Mirr-murr, Magyar népmesék,NA????......Kép.....és még sorolhatnámKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gigi Kép Majd ha már kiszületik a baba a pocakból (unokahugi szakszövegeKép) akkor tudok csak arra járni, de szívesen megnézem a bizsukatKépOlvasmányaimból tudom ám, hogy te titkos helyen lakszKép

indianyo

Indi,
nézelődtünk Dunaharasztiban is, de már lekötöttük a Szigetszenyós lakástKép A bankra várunk, hogy rábólintsonKépKép(Hitel)

Gigi,
most szándékosan nem válaszolsz?KépKép Brü-hü-hü...KépÍrjal már légyszííííííKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi hol van???

Indi ,
beszéld meg a pocaklakóddal, hogy kússzon arrébb, komolyan! Õk tudják, hogy mit mondasz nekiKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manóka,Soosoo, Beet, Ildi hol vagytok????
Mi van Ildinek a hátával???Tudja valaki?

MooseKép
"kissebik nagylányom" ez jóKép

Most lelépek házi munkavégzésreKépKép Este benézek

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose,
jövő héten lesz UH, ott minden kiderül Kép vagy semmisem Kép

Zuzmo,
igen, itt laksz tőlem két saroknyira, szemben késmárkival van elek u., köv. tarcali, köv. ábeljenő a körtér felé, szóval szija "földim" Kép
kisün

Sziasztok!

Jajjajjaj, szegény kicsi Ákos! Nagyon szomorú, ami Veletek történt KRISZTA! Sajnálom, és azt kívánom, h ne legyen többet ilyen! A kisebbik öcsém asztmás, mostanában már egészen jól van, kopkopkopp, ugyan elmúlt már 18. Kicsi korában voltak gondok, de inkább nem emlegetem fel. Egy biztos, vannak amolyan "sóbarlangok" a városban szerteszét, érdemes elmenni egy kúrára Ákossal, biztosan jót fog neki tenni. Nomeg minden nyáron irány a tenger 2-3 hétre. És persze vannak sóbarlangok is pl. Erdélyben és Kárpátalján. De a városiak könnyen elérhetőek, és sztem beutalót is lehet szerezni hozzá, és akkor neki tuti ingyenes. De ennek utána kell nézni!
Még azt is kívánom, h Ákos újra mosolygós és szélvész kiskrapek legyen!

Votiv, köszi a hsz-t, tudod, ha mégis elmennénk az arabokhoz és Vincsenzó mégis breteg lenne, azt nem bírnám. De nagyon rajtam van a mehetnék, ezért valami lesz. És idén még tengerhez is megyünk, ez tuti, de akkor lehet, h Európában valahol. Lehet, h most Zalakaros lesz belőle, mert ott is van jó kis gyógyfürdő, nomeg nyaraló is ... meglátjuk. De az sokkal fontosabb, h hogy vagytok? Istók már bulgat, hát Te? És a nagytesók?

TORNA RULEZ!!! Kép Eddig ez volt a legjobb torna, már megterhelés szempontjából. KÖSZI ADA!!! Kép

Ruz, kisfiad tényleg nagyon szépséges, és husimusi! A combjai hasonlóak Vincsenzóéhoz! Kép

Mennem kell sajna, sírdogál V az erkélyen!
cuppantyú,
fic
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: