A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jaj és Monyó!
Próbálj meg nem mindent végletesen megélni! Ez nagyon kimerítő lehet!
Szóval kérlek erősítsd meg, hogy mit szeretnél a táblával! És remélem, hogy megtalálod a megoldást!
réka
Vendég

Dudu!

Értettük, nem kérdezünk. Kép
Projekteket/pályázatokat írok, többnyire hiperkevés határidőre. Viszonylag jól haladnék...ha nem kalandoznék mindig vissza ide. Kép

Éva79!

Látszik hát! Büszke mami lehetsz!

j.
Vendég

Sziasztok!

Húúú, csak egy estét hagytam ki, de már vagy fél órája olvasok...Kép, na jó nem vagyok egy gyors olvasó...Kép

Évi!
Akkor felavattátok a járgánytKép, persze, hogy teljesen más, nekünk is ez az 1. kocsink és kimondhatatlan mennyire nagy dolog, hogy nem kell buszozni és 3 órán keresztül állni, ha haza akarunk menni. Ráadásul nagy pocival és majdan Babóval ez elképzelhetetelen.
Méghogy nem leszel elég jó AnyaKép, annyi mindent megtettetek, hogy majdan megszülessen Dóri, már ebből is látszik, hogy mennyire szeretitek, és várjátokKép tökéletes Anyuka leszelKép!!!

Niki!
A Bálint napi programot szerencsére nem nekem kellett kitalálni, úgymond az ölünkbe csöppent, de nagyon örülünk neki.
Örülök, hogy jól működik a figyelem elterelés, ez az itteni tapasztalatok szerint be szokott válniKép.

Anikó!
Üdv. közöttünk, mégha egy kicsit később is szerettél volna csatlakozni hozzánkKép! Most, hogy már jó kezekben vagy, biztos újra hamar pocakos leszelKép!

Norwell!
A Halset tablettát nem ismerem, de a Bioparoxra (ez egy spray, és tényleg antibiotikum) kifejezetten rá van írva, hogy terhesség alatt is alkalmazható. Nekem a Glicosepttel való öblögetést ajánlotta a doki, mert azt nem nyeli le az ember és így az is használható várandóság alatt. DE szerintem nem szabad ebből kihagyni a háziorvost, mondja meg ő, hogy a Te esetedben milyen erősségű bogyóra van szükség, vagy elég csak egy kicsit több C vitamin, és az, hogy pihenj otthon egy hetetKép. Egyébként a 2. harmadtól már bizonyos antibiotikumok adhatók, de ezt a dokinak kell megmondania, hogy mellyek ezek.
Aztán mihamarabb gyógyulj meg, nem szabad most betegeskedniKép!!!

Cinca!
Nagyon fogok drukkolni, hogy most összejöjjönKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Timika!
Nagyon szép lett Kristóf szobája, és tényleg milyen tágas isKép. Nagyon jó dolga lesz itt a KislegénynekKép. De jó, hogy már itt tartotok, ezeket az előkészületeket olyan nagy öröm lehet csinálniKép.

Csibe!
Akkor pénteken már kiderülKép, drukkolok, hogy ne találjanak semmi komoly dolgotKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Réka!
Jól van naaaaaa, egy kicsit elgyengültemKép.
Ja, a jövőhéten mennénk a mozibaKép? Nekem az nem túl szerencsés, mert már akartam is írni, de a jövőhéten vidéken leszek Anyukámnál. Hétfőn reggel megyek és péntek este jövök, és szombaton de. már a topic talin leszekKép, de a héten nem leszek PestenKép. Nekem az utána való hét jobb lenne, mert akkor mindennap rá fogok érni, de ha Nektek ez a hét a jobb, akkor majd legközelebb együtt is bepótoljukKép.
Egyébként ez azt is jelenti, hogy a jövőhéten egyáltalán nem tudok majd jönni a topikba sem, mert otthon nincsen netKép. De majd bepótolomKép.

Most pedig befejezem...

dido

dido
dido

Évi79!

Mindent látni lehet, gratulálok, nagyon szép a kis LurkódKép!!! De ha jól látom nem szeret fényképezkedni, mert takarja a kis pofiját a kezecskéjévelKép, lehet, hogy fiú leszKép?!?!?

ditta

dido
dido

sziasztok.
Ági a nevem, és mi is szeretnénk babócát a párommal.
Remélem nemsokára végre sikerül. És végre lesz egy kistesó.
tzg1

Sziasztok!

L'art pour L'artKép

Narco!

Ha a hátad mögé dobálod a problémáidat, azok ottmaradnak attól függetlenül, hogy nem látod azokat. A férjed nagyon szeret, ha egy ugrásra megy veled.

Évi!

Grat a felvételhez!

Csajok!

Mozi, nekem végülis bármikor rossz és jó, mert sosincs időm semmire. Akkor legyen a tali utáni hét, legalább egyeztetünk időpontyotKép

Mátra!

Hatvanban hol ajánlanak állást? Nagyon drukkolok!

Monyó!

No hari, de nem értem mi a probléma. Bocs. Úgy látszik ma az empatikus Juca elment szabira. Most az a gond, hogy meg fog jönni, vagy az, hogy vérezgetsz, vagy mi? Szerintem ez normális, pláne, hogy mikor volt meg utoljára. Azt meg megint csak mondani tudom, hogy menjél orvoshoz. Most már nem szépen becsomagolva, hanem reálisan. Internet laikuskuruzslás nem jó, orvos az egyetlen megoldás. Pont.

Na bocs, ha valakinek erősebben írtam, de ezt gondolom.

Juca

Ja és Junkó!

Köszi az alkudós tanácsot, csak 100-at sikerült alkudni, de megvesszük azt a lakást, nekünk így is megéri. Majd a talin mesélek.

Unique!

Köszi a listátKép Igyekszünk még szülés előtt beszerezni!

tjuca

Nárcisz
MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKED!

Brill
Nagyon aranyos vagy hoyg érdeklődsz, hálás köszönet Kép
Igen, tegnap megkaptam az utolsó szurit is, de a dokival érdemben nem jutottam előrébb. Most már szó nem volt stimuról, próbálkozzunk 1 hónapot spontán. De nekem erre nincs időm! Gondolhatod hogy nem hagyom ennyiben a dolgot, nem olyan fából faragtak engem, már elkezdtem zizegni Kép Visszamegyek hamarosan a dokimhoz aki műtött, és megbeszélem vele a lehetőségeket (amiket addig nem vázolnék fel amig vele nem egyeztettem). Szóval tegnap kicsit csalódott voltam, de minden nappal közelebb kerülök az alagút végéhez, és ez mindig jó érzéssel, bizakodással tölt el! Kép

LÁNYOK!
Talizunk jövő 7végén!?!?!?!??!??! Kép

Tündi
Vendég

Timika
Nagyon szép lett a szoba, hogy megváltozott Kép

Tündi
Vendég

Timika!

Nagyon szép lett Kristóf szobácskája! Olyan jó ránézni!

Szia Tzg1Ági!Kép

Üdv itt! Kicsit írj magadról! Meg a gyerkőcödről, akinek a kistesót "gyártjátok". Drukk, hogy mielőbb sikerüljön!

Évi!

Látszik bizony a kis manó! Tiszta anyjaKép

Tündi!

Nagyon drukkolok, hogy úgy alakuljanak a dolgaid, hogy a legjobb legyen. Nemsokára baba fog a pocidban lapulni, ez nem is vitás!
A talitól meg teljesen be vagyok sózva, tuti jó lesz!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi!

Lehet hülyeség, de azért én adnék 1 hónapot a spontánnak. Ha rendeződtek a dolgok elméletileg miért ne sikerülne? 1 hónap az semmi. Bár persze te tudod, lehet te csinálod jól. Mindegy akár így akár úgy zebrát várok tőled hamarosan. Kép

Juca!
Sztem 100 ruppó sem rossz (egy jó bútor-a bébinek Kép, vagy egy festés), végül is lehet lakásoknál nincsenek olyan nagy ráhagyások mint házak esetében. Hiszen egy ház sokkal szubjektívabb talán. Ügyik vagytok. Én nem mék talira, így azért majd itt is beszámolhatnál.
Mi egyébként most -350 e nél tartunk, én még szeretnék egy kicsit többet lealkudni, mert hát van egy-két hiányosság.
Sztem a héten mi is dűlőre jutunk. Ja mi a héten kezdtük el árulni a lakásunkat, én sem fogok 100 e-nél többet engedni. Kép

Dido!
Akkor ha majd komolyabbra fordul a dolog, lehet felkereslek tervezés ügyben.

j.
Vendég

Junko!

Drukkolok, hogy sikerüljön a lakást nyélbe ütni. Mi is úgy alkudtunk 100-at, hogy az ingatlanoshoz számítva 400-at, de mi kikerültük az ingatlanost. Ha ilyet bevontok, azt is rá kell pakolni. Szerintem egy kicsit tegyél rá többet, mert azt jobb érzés mondani, hogy mennyit le lehetett alkudni:-) És akkor ti is a pénzeteknél maradtok. Persze, hogy majd beszámolok a fejleményekről:-)

Juca

tjuca

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szoba dícséretet! Apa és a nagypapa nagyon sokat dolgoztak vele. Kép

Norwell Kép Hogy van a torkod? Neveken gondolkoztatok már?

Mátra Kép Gratulálok a szigorlatodhoz és drukkolok, hogy megkapd az állást! Kép

Junko Kép Szerintem vmit félreértettél Kép Azt mondtam, hogy a héten kezdek el mosni - hétvégén ugyanis Bp-n voltunk Kép Szépen felment a hőd - szerintem ez azt mutatja, hogy mégis volt a hónapban peteérésed, nem?

Duddu Kép Azért nagyon halkan mennek ám a drukkok! Kép Az én kedvenc országom is Spanyolország! Kép

Tündike Kép Ne haragudj, hogy még nem írtam neked! Kép Örülök, hogy túl vagy az utolsó szurin is, mostmár 1-2 hónap és jöhet a baba! Hétvégén csinálunk majd pocakos képet rólam és akkor küldök neked (jó nagy már Kép), oké? A digi gépet meg egyelőre ne is emlegesd, mert még nem nagyon sikerült megbarátkoznom vele KépKépKép

Pussz: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Tényleg nagyon szép a szoba, különösen a bordűr tatszik:-)

Juca

tjuca

dudu vegyel ki a tablabol.Ez most vegleges.
valszeg vedekezni fogunk,bar a parom nagyon nem akarja,de majd meggyozom.
nagyon labilis vagyok mostanaban es ez a multamat ismerve nem tul jo jel.

Kép
monyoka

hol lehet megnezni a szobat?

Kép
monyoka

Szia Évi.
Magamról kértél valamit. Hát, először is nem a megszokott huszon-harminc vagyok, hanem elmultam 40.
Az előző házasságomból van két nagykamaszom, egy lányom (18) és egy fiam ( 15) apukájuk meghalt.
Az új ( 4 éve) párommal tavaly döntöttünk úgy, hogy szeretnénk egy babócát. ( neki az elsőt) sajnos tragédiába fulladt a terhességem. egy hónapig volt közös babánk.
Most májusban elméletileg újra próbálhatjuk.
remélem sikerül.
Hát röviden ennyi.
tzg1

megtalaltam,nagyon szep a szobaKépkristof bizti nagyon jol fogja erezni benne magat.teccik a tapetacsik.

Kép
monyoka

Ági!

Ne haragudj, nem faggatózni akartam. Már nagyon megérdemelnéd, hogy jóra forduljanak a dolgaitok! Sok sikert hozzá!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi nem faggatóztál. Ha valaki beszélgetni jön akkor kell magáról mesélni. Nekünk ez jutott. Remélem nemsokára jóra fordul.
Ági
tzg1

Tzg1Ági!

Üdv itt! Én is új vagyok, jó helyre jöttél, itt minden csajszi tök aranyos, és segítőkész!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Ági.
most én is ismerkedek itt. De a fogadtatás kedves volt.
tzgági
tzg1

Kép
Kép

Most csak ennyit! Puszi:
réka
Vendég

Évi77 Kép
Köszi a bíztatást. Talit én is nagyon várom már! El sem tudom képzelni mekkora pocid lehet már Kép

Junkó Kép
Ha nem lenne elzáródva a jobb oldali petevezetékem, és nem lenne kilátásban hogy 3 hónap múlva megszűnik a munkám, nem is akarnék stimut én sem! Természetesen az elzáródás a nagyobb gond, de a melóhely sem elhanyagolható Kép És ha épp a jobb oldalon érik tüsző? Akkor minek próbálkozzunk? Semmi értelme nem lenne, ráadásul minél később esek teherbe, annál nagyobb az esély hogy kiújuljon a betegség. Szóval sokszorosan nincs időm spontán próbálkozni sajnos. És ha csak rajtam múlna, akkor hamarosan tényleg zebrát fogsz látni tőlem Kép

Tzg
Könnyűnek nem mondható a te életed sem sajnos. Én is csak sok sikert és minden jót tudok kívánni nektek a jövőhöz! Biztos hogy kell várni májusig egyébként?

Tündi
Vendég

Köszönöm ezt a kedves fogadtatást!Nagyon jol esik hogy ilyen aranyosak vagytok!Szeretnék én is közétek tartozni,mert igaz sokat olvasgattalak benneteket de valahogy vártam a megfelelő alkalmat!Nekem már van egy öt éves kisfiam és minden vágyam hogy legyen még egy kisbabám!A megprobáltatásokrol már irtam nektek nem is beszélek rola mert az már a mult!Csak előre kell tekinteni!És bizni kell!És én bizom nagyon!És remélem hogy hamarosan a pocakosok táborát fogom ujra erösiteni!
Aniko.

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Bocsánat a hosszú eltűnésért, de a sok munka mellett még egy külföldi út is beesett...

Újak Kép, üdv közöttünk, mihamarabbi babásodást Nektek! Kép

Duddu Kép gondoltam Rád sokat a múlt szerdán, és ígérem nem kérdezgetek, csak csendben szurkolok Kép

Dido Kép Jó, hogy ilyen sokat írsz mostanában, és igaza van Duddunak, már csak 2 hónap van a hátra a 3-ból KépKép

Nárcisz Kép sok sikert az új életedben, szerintem nagy szükséged van rá, hogy eltereld kicsit a figyelmedet! Minden jót, és ha van kedved írni, szívesen olvasunk Rólad kinti híreket Kép

Monyó Kép nem nagyon értem, mi történik Veled, de kívánom, hogy sikerüljön megtalálnotok az utat! Kép

Csibe Kép úgy tűnik sorstársak vagyunk, rám is vár egy újabb koponya-ct, 2 éve negatív volt. Csak sajnos a dokim eltörte a lábát, így nem tudom, mikor sikerült beutalót kapnom.. Kép Szurkolok Neked, hogy ne legyen semmi gond! Kép

Tündi Kép Hurrá, hurrá!!! Kép Kép Remélem jól sikerül a megbeszélés a dokival, és start!! Kép

Junko Kép sok sikert a lakás-projektekhez, mi is utazunk hasonlókban Kép

Rólam csak annyit, hogy ma 1. cn, azért késett ennyit, mert utroztam a biztonság kedvéért. Ma teszteltem egy negatívat, abbahagytam az utrot, és meg is jött szépen. Hát nem örülök, de úgy tűnik, kezdek hozzászokni, így nincs nagy kiborulás. Kicsit azért zavar, hogy látszólag minden rendben, még sem jön a baba, de nem adjuk fel. A prolaktinom szerintem biztos helyreállt ennyi gyógyszertől, máskor helyre szokott, de ugye azt sem tudom megnézetni, amíg a dokim vissza nem jön. Nem akarok most váltani, már sokat próbáltam, annyira nem sürgős a dolog.
Hát nagyjából ennyi van.

Sziasztok, további szép napot, azért igyekszem nem eltűnni Kép

Réka
korek

Szia Tündi.
Minimum Májusig kell várni sajnos. Egyrészt a császár miatt, másrészt a HELLP szindróma miatt, de az is lehet, hogy az utóbbi miatt tovább csúszikKép

Ti tényleg nagyon kedvesek vagytokKép
tzg1

Sziasztok!
TzÁgi üdv itt. Tényleg jó helyre jöttél! Kép Nagyon sanálom a kisbabádat Kép

Duddu megértettem. De ugye nem lesz baj, ha egy nagy lyukkal az oldalamon megyek a talira? Kép
De én AKKOR is szorítok nektetek.

Monyóka!
Fel a fejjel drága. Egy görög mondás szerint (sajnos nem tudom eredetiben Kép ) szép az ami nehéz. A párod nagyon szerethet téged...

Évi!
Csodálatos. Kicsit szabad írigyelni ? Kép Vigyázzatok magatokra.

Juca!
A nevelési tanácsadóban.

Köszönöm a gratulációkat és a drukkokat.
AZ állással kapcsolatban sajnos nincsenek jó híreim, sajnos nem én kaptam meg. Kép
De azért van még ötletem és nem adom fel. Végül is nem létszükséglet. De olyan jó lett volna.
mátra

Tzgági!
Üdv. közöttünkKép!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt, nem lehetett könnyű...Kép. Majd május meghozza a várt Babócát meglátodKép.

Tündi!
Akkor most túl vagy a kezelésen, ugye? már a babóra lehet újra koncentrálnotok? Remélem, hogy a másik dokival előrébb tudjatok lépniKép, nagyon drukkolok NekedKép!!!

Junko!
MegbeszéltükKép

Timika!
Ugye azért a pocis képedet majd mi is megnézhetjükKép?!?!?

Aniko!
Jó látni, hogy milyen optimista vagyKép. Ha nem szeretnéd és ha túl tolakodó akkor nem kell ám válaszolni, de ha a Kisfiad elsőre összejött, akkor most mi volt a probléma?

Korek!
SajnálomKép
Látszik, hogy sí szezon van, sok dokinak el van törve a lába. Remélem azért nem húzódik nagyon el, és hamar megleszne a vizsgálatok.

Mátra!
Sajnálom az állást, nem tudják mit vagy inkább kit vaszítenek.

dido

Dudu, Korek!
Legyen igazatokKép!!! nagyon aranyosak vagytokKép

dido
dido

sziasztok.
Sajnos nem tudok gyakran jönni, itthon kamaszterror van. Ha ide kerülök a géphez, valahogy rájuktör a beszélgethetnék amit a barátokkal és barátnőkkel kell intézni, mert rettenetesen régen ( két órája a suliban) beszélgettek.Kép Ilyenkor én mint jó anya csendben felállok a géptől, úgy is van mit csinálni.
Didó, Mátra köszönöm. Remélem Május meghozza a kistesót és jövőre egészséges kisbabánk lesz.
Valójában ez tartja bennem a lelket, meg a család, és a barátok. De hát nem is erre kell gondolni, hanem előre kell mostmár nézni.
Látom sokan vagytok itt akik még nem babások.
Úgyhogy nem maradtam le semmirőlKép
Úgyis tavasszal jönnek a gólyákKép
tzg1

Sziasztok!!!

Én most járok vizsgálatokra...1 éve volt a vetélésem,és azota pecsételő vérzésem van. Sárgatest elégtelenségre gyanakszanak...ja,ma másodjára csinálták meg a rákszűrést,mert állítolag eltünt a kenetem...nagyon félek az eredménytől!! Ma voltam hormon szint mérésen a laborba.Itt van az eredmény elöttem,de sajnos nem értek hozzá. Valaki esetleg tud segíteni?? nagyon megköszönném!!
macim

Kedves Dido!
Abszolut nem kényelmetlen a kérdés!A következő volt nálam a gond!Minden hormonvizsgálat álltalában a ciklus harmadik napján történik!Nekem ezen a napon a hormonszintem teljesen rendben van!De a 16-ik napig igy van és ez után valami oknál fogva felborul minden!És van a progeszteron aminek az értéke a ciklus második felében elkell hogy érje a 28-at ahhoz hogy a terhességet meg is tartsa!Nekem ez az orvos nézte előszőr ugy hogy 20-ik 22-ik és a 25-ik napon és azt mondta hogy nekem alig éri el az 5-öt!Mert maga a terhesség elindul de a menstruácio elött felszivodik!Azt mondja,hogy ez a probléma az esetek 90%-ban!De sajnos ez nem kap annyi publikáciot hogy többen felfigyeljenek rá!Igy csak szájrol szájra terjed!És mivel a Kaáliba jártunk két évet ahhol mindent rendben találtak nálunk de ezt nem nézte senki csak csodálkoztak,hogy nem jön össze egy spontán terhesség után!De most ugy érzem minden rendben lesz!Most vagyok pont a vérvételek ideje alatt,holnap megyek a másodikra pénteken meg a harmadikra.És jövöhét szerdán döl el kell e még emelni a gyogyszeremen és kell e még a vizsgálat!Ha azt mondja hogy nem akkor jöhet a babagyártás!Oktoberben kezdtük a vizsgálatokat és elég nehezen viseltem a várakozást mert azonnal eredményt akartam!De utána lehiggadtam és rájöttem ez az egy ut vezet a célhoz!Furcsa amit mondok de olyan jo volt hallani,hogy magának ez és ez a baja,mert legalább tudta hogy mi!És már ennek is örültem!Szeptemberben volt egy beavatkozás nálam és éreztem hogy minden rendben,nagyon hamar megérzem ha terhes leszek még a teszt elött,és a 22-ik napon minha elvágták volna!Utána meg is jött és ugy éreztem hogy elfogyott az erőm és ebbe belehalok!És a legszörnyűbb azt hallani ilyenkor,hogy minden rendben nem tudjuk az okát miért történt!De ez nem vigasz!Én ezért vagyok már ennyire optimista mert hiszek ebben az orvosban nagyon!És akinek nem sikerül vagy ne adj Isten elmegy a babája annak érdemes ezen az uton elindulni!Ezért akartam csak késöbb beszállni közétek amikor már eredményt tudok felmutatni hogy segiteni tudjak azoknak akik hasonlo cipőben járnak-jártak!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok.

lenne egy kerdesem.mi az a kolposzkopia?
hogy csinaljak azt?faj?

Kép
monyoka

SziasztokKép

MacimKép
Küld el az értékeidet és a vizsgált hormonok nevét, úgy talán tudunk segíteni, hogy mennyi a jó érték!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Macim! A rákszűrés eresdményére várni borzasztó. Szorítok, hogy ne legyen baj.Csak ne idegeskedj. Mikorra ígérték az eredményt? Milyen vizsgálatok voltak még? Bocs, ha sokat kérdezek Kép
A hormon eredméyneket meg tényleg küldd!

Dido köszi! Igen én is így gondolom!! Kép Kép Kép
Majd a következő.

Anikó köszönöm még egyszer a történeted. Jó, hogy nem vártál tovább. Tudod jó olvasni, hogy már a kapuban vagy és nekem/ nekünk is erőt adsz.

TzÁgi!
Ez ismerős, valakinek mindig kell a gép Kép
Te még nem voltál itt, és az újaknak is elmondom, a többieknek pedig felelevenítem, hogy Dina karácsonykor beszélt a Jézuskával és babát ígért mindenkinek. Én pedig azzal kívántam boldog új évet, hogy 2006 pocakos. Tehát előre.

Lányok ennek ellenére most megint kezdek lelkileg elfáradni én is. Most, hogy egyedül vagyok itthon olyan, mintha vége lenne a világnak. Szerintem fogom Szabó Magdát meg egy csésze teát és bebújok az ágyba 7 óra ide vagy oda. Remélem holnap jobb passzban leszek.
Tud valaki valamit Nárcóról?
mátra

Szia Monyoka!
A kolposzkopia hüvelytükrözés mellyel a méh nyálkahártyáját vizsgálják és a méhnyak elégtelenségeket tudják kiszűrni.Egy endoszkopot vezetnek fel amivel a vizsgálatot végzik!De azt hogy mennyire fáj azt nem tudom!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Juca Kép Monyóka Kép Nektek is köszönöm szépen a dícséretet! Kép

Juca Kép Ti tudjátok már Stöpszli nemét? Vagy nem akarjátok megkérdezni?

Monyóka Kép Szerintem se tűnj el! Inkább kapd össze magad, irány egy normális doki és folytassátok csak a "projektet"! Kép

Tzg1, Anikó, Macim Kép Üdv itt és mielőbbi babásodást kívánok nektek, mindannyian megérdemelnétek!

Anikó Kép Olvastam a történeted, de továbbra sem értem, hogy nem jött rá senki, hogy nem termel elég progit a szervezeted. Mert vévételt 3-szor szoktak csinálni egy ciklus alatt, a 3. 21. és 27-28. nap körül. Senkinek nem tűnt fel, hogy alig van progid????

Macim Kép A pecsételés valószínűleg progi hiányt jelez. Írd meg az eredményeket és hogy hányadik napi vérvétel volt és próbálunk segíteni.

Mátra Kép Sajnálom, hogy nem te kaptad meg az állást Kép

Ditta Kép Inkább neked is elküldöm priviben a képet, oké? Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok.
Nálunk meg az a köszönés:

A gólya legyen veletek

( csillagok háborúja után szabadonKép )
tzg1

Sziasztok!

Mindenkinek újra csak köszönni tudom a sok bíztatást!Kép Majd pénteken beszámolok!
Nem tudjátok azonnal van eredmény?Vagy csak délután,netán hétfőn?

Brill!
Remélem együtt kezdjük és együtt fogunk pocakosodni!Kép

Korek!
Neked miért kellett ct?

Kedves újak!
Üdv nektek itt a topicban!!Kép

Duddu!
Jó, nem kérdezünk, csak gondolunk Rád!Kép

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszönöm előre is a segítségeteket!!!
Ösztradiol 358,1pmol/l
Progreszteron 49,87nmol/l
Tesztoszteron 1.96nmol/l

A ciklus 24.napján készítették el ezt a vérvizsgálatot!!
macim

Kedves Mátra!!

Már 2 hete levették az első rákszűrést,ma érdeklödtem a kórházban,hogy mi lett az eredmény,erre a doki azt mondta,hogy a papírom megvan,a kenetet nem találják.Mivel nálunk helyben nem csinálnak ilyen vizsgálatot,ezért Orosházára a kórházba küldik át. Ez az én lakóhelyemtől,kb.50km.Ma ismét levették,azzal a címszóval,hogy nem kell megijednem,azért ismétlik meg a vizsgálatot,mert nem találják a kenetet,és így ha meg lesz az eredményem,így már a számítógépbe is benne lesz. A doki kiment a rendelőböl,kettesben maradtam az asszisztenssel,és tőle is megkérdeztem miért kell megint levenni a rákszürést...ő erre azt felelte,hogy nincs még kész az elöző...akkor most kinek higgyek?? Szerintetek?? Ja, a doki azt mondta,hogy ne aggódjak,mert semmi kórosat nem lát,és nem kell attől a dologtól félni...
macim

Aniko!
Köszi, hogy leírtad. Nekem is a progimmal van a gond, és én is a II. nőibe járok, nálam rögtön a 19. 21. és 23. nap nézték a progit miután elment a babánk.
Már hallottam a dokidról (csak jótKép), és az Õ neve szokott lenni a hormon vizsgálati lapon a saját dokim neve mellett. De nekem a dokim azt mondta, hogy 25 felett kell lenni a proginak, ezt csak azért kérdezem, mert ugye Te 28-t írtál és nekem a legutolsó eredményeim amire azt mondta a doki, hogy már jó 31,9; 26,0; 29,5 tehát van ami 28 alatt van és egyébként sem igazán szárnyalja túl a 28-t. Gyogyi nélkül persze csak 17 volt, úgyhogy így is megnőtt a napi 2 Clostil-tól az érték, csak félek, hogy nehogy mégis kevés legyen még így is. Neked milyen gyógyszert kell szedned?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak hát már fél az ember, és bizonytalan...

Tzgági!
Nem bizonyKép, itt sokan várják a gólyák érkezését mégKép.

Macim!
Üdv. közöttünkKép!
Sajnálom a Babátokat...Kép.
Én csak a progihoz tudok hozzászólni, de az nagyon szép Nálad egyáltalán nem alacsony. A többit sajna én nem tudom.
Kívánok Neked mihamarabbi pocakosodástKép!!!

Mátra!
Jól teszed, és jó olvasást, pihenéstKép. Holnap újult erővel majd megint másképp látod a világotKép.

Timika!
VáromKép, a címem a profilomban canKép.

Jó éjszakát Mindenkinek: dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!
Ma többször is benéztem hozzátok,de sajnos nem tudok hozzá szólni. Ezek szerint én még az elején járok,csak tanulni tudok tőletek. Számolgatom napjaimat. Még mi jöhet ezek után? Kívánom mindenkinek,hogy minnél hamarabb megbabásodjom!Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Mátra!
Az 5-höz grat!
Az állás meg sajnálom!KépNem is, inkább sajnálják Õk, hogy nem Téged választottak!Kép
Pihenj és töltődj fel!

Niki!
Azért a "tuti" napokat ne feledjétek!Kép

Évi79!
Köszi a képet!Látható!Kép

Junko!
Hátha mégis volt pé!Bizakodni!Kép

Dudu!
A dolog megértve...MostantólKépés csak szorgos drukk!
Táblát köszi!Kép

Dido!
Jó sűrű lesz a jövő heted!Vidék, tali, buli...Aztán még olvashatsz is jó pár órácskát...Kép

Tündi!
Miért változott a dokid véleménye a közvetlen stimuról?Nem indokolt?Már rajta vagy gondolatban a következő lépéseden, úgyhogy nem is írom le a másik doki témát!Kíváncsi vagyok eltér-e az álláspontjuk?
Igeeen!Taliii!Kép

KorekRéka!
Sajnálom!Kép
Nem is szabad feladni!Kép
Mostanában divatos az orvosoknál a lábtörés...

TzgÁgi,Macim!
Üdv itt!Kép

TzgÁgi!
Sajnálom a babátokat...Kép
Májusig kitartás, gyere sokszor közénk, így az idő is gyorsabban telik majd!"Kamaszterror"...Kép

Macim!
Mielöbbi babásodást Neked is!
Bízom benne, hogy nem lesz gond az eredménnyel!Kép

Ági279!
Mindenki így kezdi...
Ha már a kívánságoknál tartunk, én is kívánnék Neked, inkább ne kelljen tőlünk tanulnod és sikerüljön végre ez a hónapotok!KépA babás híreket valamiért mindig jobb olvasni...Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Babásodós szép jó reggelt kívánok.

Dido nem nagyon értek a progi szintekhez, de arról már hallottam, hogy alacsony szinttel is babás lett valaki. Még a doki is csodájára járt, mert szerinte lehetetlen. Hat teszt bizonyította, aztán az ultrahang.Kép
Tudom hogy ritka dolog, de csodák vannak.

minden nem babásnak babára felKép
tzgági
tzg1

Babásodós jó reggelt.

Elveszett az előbb amit írtamKép

Nagyon reggel van még újra írni?
progi szinthez nem értek, de van rá példa, hogy viszonylag alacsony szinttel is babás lett valaki. Hat teszt és az uh bizonyítja.Kép

Brill. lehet lassan vissza tudok menni dolgozni, remélem ezzel is gyorsabban telik az idő.

Orvosaim megvannak, a következő terhességem elég rázós lesz, de egy babóca mindent megér. Remélem sikerül.

Macim ne aggódj, tényleg elkavarhatták a kenetet, csak a nővér nem mondhatja meg mennyire hanyagok is tudnak lenni.
Ha gond lenne akkor élből megmondanák, mert ők sem akarnak gondot a nyakukba venni.

A békákat májusra megrendeltem, hátha ide tudok csalogatni egy-két gólyátKép

pussz tzgági
tzg1

Szia Csajszikák!
Hogy vagytok? Jól vagytok? Ugye jól vagytok?
Először is köszönöm, hogy megértetetek. És ettől még tudom, hogy drukkoltok nekem! Enélkül nem is tudom, hogy bírnám. (Mellesleg tünetem semmi, csak ha "nagyítóval keresem", akkor érzek ezt-azt, de még az emésztésemet is jobban szoktam érezni Kép)

Tündérke!
Imádom, hogy nem hagyod annyiban a dolgokat! És nagyon helyes! Meglesz az a doki és nem lesz felesleges hónap ez a mostani sem!! Kép
Ez a m.hely dolog is nehéz lehet. Megpróbálsz keresgélni valamit biztonságból? Vagy még nem tudod?

Juca!
Gratulálok a lakáshoz! Ügyesek voltatok! Mikor költöztök?

Mozis Lányok!
Nekem is jó a tali utáni hét. Tűzzünk ki egy napot, vagy még ráér?

Évi79!
Tényleg nagyon jól látszik. Olyan hihetetlen! Most lettél babás, erre már UH-képen is mekkora...
Rohan az idő! Csak az én két hetem esetében nem annyira, bár már letelt 1 belőle Kép

Ditta!
Úgy látom, mi leszük a munkaadóid lassan (Junko, én..stb) Kép Mire nem jó a topik. Te tervezel nekünk, én fotózok nektek, Mátra segít a lelkünkön... tovább is van mondjam még?? Kép

Junko!
Akkor most sokat dolgoztál, ha pályázatokat írtál. Milyen területekre szoktál írni? Mert népművészeti, kulturális pályázatokban én is nagyon képben vagyok. Kép (civil szervezet vagyunk)
Lehet, hogy egyszer beszélgethetnénk erről...
Sajnos ez nem a talin lesz. Kép

Timika!
Nekem is küldesz képet? Lécci-lécci-lécci!!!
És Jucáék meglepinek hagyják kicsi nemét. Nagyon tisztelem a türelmüket! Kép

Tzgági!
Üdv. itt, micsoda nickneved van!! Kép
Kívánom, hogy a májusi gólyák Neked is hozzanak egy pakkot! Ha némelyik túlbuzgó volna és a napokban megérkezne, mondhatnád neki, hogy én itt vagyok! Kép
Ha nem esik nehezedre, megírnád, hogy mi az a HELLP szindróma?

KoRéka!
Hát örülök is, meg nem is! De inkább nem, mert megjött Kép, egy kicsit pedig igen, mert jól gondolkodsz! Kép

Maci!
Neked is üdv. a topikban. Ne aggódj! Azért, mert rákszűrést csinálnak, az nem jelenti azt, hogy bajod van. Meglesz az az eredmény és már felejtheted is el! Kép

Anikó!
Érdekes, amit a progiról írtál. Nekem is volt, hogy szóbakerült, mert pecsételő vérzésem volt és 14. napon 2.5, 28. napon pedig 1.4 nmol/l volt.
Viszont az én dokim azt mondta, hogy ez kb. az esetek 4%-ban jelent problémát.
Egyébként azóta volt 20. napon 54.2 minden gyógyszer nélkül. Lehet, hogy ez más mértékegység? Sajnos nincs kezemben a lelet, csak bediktált adat.

Egyébként talán Unique volt az, akinek ugyan alacsoy volt a progija, de mikor összejött a baba, magától elkezdte termelni a progit és minden helyreállt. (Bocs Unique, ha nem te voltál! Kép)

Mátra!
Remélem, kiolvastad a könyvet és ma már nyoma sincs a búnak! Kép
Én úgy kidőltem, mint az ólajtó. Mondhatnánk, hogy álomkór, az jó, de mivel tüsszögök is hozzá rendesen, tartok tőle, hogy inkább megfázás...

Csibe!
Nagyon drukkolok, de úgyis minden rendben lesz.
Az eredmény gyorsaságáról Korek Rékát kérdezd szerintem!

Mindenkinek szép napot!
réka
Vendég

MacimKép

Itt vannak a kért adatok:

Estradiol (E2):
Az ösztradiol a nôi nemi hormonok (un. tüszôhormonok) egyik aktív fajtája. Termelôdése az agyfüggelék serkentô hormonjainak hatására következik be és ciklikus. Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülô petefészekre utalnak. Indokolt a stimuláció is alatt vizsgálni. Értéke attól függ, hány tüszô van, illetve azok mekkorák. Ez betegenként változó. A legtöbb orvos bármilyen E2 növekedést jó jelnek tart, mások szerint a 4. napon 100 pg/ml feletti érték, vagy a 3. napi érték kétszerese lenne ideális. A hCG injekció beadásának napján érett (18 mm) tüszônkként >200 pg/ml. Túlsúlyos nôkben néha kisebb értékek mérhetôek.

Normálértékek:

a ciklus elsô felében:
27-166 (egyes forrasok szerint 75) pg/ml (vagy ng/l)
az ovuláció idején:
155-440 pg/ml
a ciklus második felében:
54-198 pg/ml
menopauzában: 0-43 pg/ml
a peteérésre adott gyógyszerelés 4.- 5. napján: >100 pg/ml vagy 2x a 3. napi
a hCG beadás napján: >200 pg/ml

Progeszteron (P4): A ciklus elsô felében emelkedett érték esetén a teherbeesés valószínûsége csökken. A ciklus 2. felében a progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszôbôl kiszabadul a petesejt, sárgatestté alakul, és progeszteront kezd termelni. Félidôben az ösztrogénnel együtt létrehozzák a méhnyálkahártya változását, amely megfoganó terhesség esetén a beágyazódáshoz szükséges. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

Normálértékek:
a ciklus elsô felében
< 1.5 ng/ml / 0.5-4.5 nmol/l / 0.16-1.4 ug/l
a ciklus második felében
>15 ng/ml / 6-60 nmol/l / 1.9-18.8 ug/l
menopauzában
0.5-4.5 nmol/l / 0.16-1.4 mg/l
terhesség esetén az elso harmadban
35-180 nmol/l / 10.8-55.8 ng/l

Tesztoszteron:
A tesztoszteront a mellékvesék és a petefészkek termelik. 50 fölötti értéket a legtöbben már emelkedettnek tartanak.

Normálértékek:
6-86 ng/dl / 0.35-2.1 nmol/l / 0.1-0.6 ug/l

Remélem ezzel neked és esetleg másoknak is tudtam segíteni. Persze majd az orvos pontosan megmondja, a te esedben milyenek az értékekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Mátra sajnálom, hogy nem jött össze az állás. Mindenképpen Hatvanban nézegetsz? Nekem ott volt egy rahedli rossz tapasztalatom, annak ellenére, hogy Pesten kerestem, de hátha alapon ott is szaglásztam, és sajnos nagyon le vannak osztva a lapok.

Timi még nem tudjuk Stöpszli nemét, majd, ha kibújik kiderül:-) Addig meg lehet fogadásokat kötni. A nagy javasasszonyok mind a pocakom alapján jósolnak, és mindenki mástKép Ez a tuti!

Köszi a kérdést, mi jól vagyunk, csak fáradtan. Bár Stöpszli élvezi a rohangálást, mert akkor ő cak ring, mint egy kis pasaKép Este mikor kinyúlok, na akkor rákezd, hogy mi van már, tessék engem ringatni, és egyre erősebb fokozatba kapcsol egészen addig, amíg mondom Kofának, hogy beszéljen már a fejével, és az "apai szigor" megteszi a hatását. A hasamra teszi a tenyerét, és odagömbölyödik a gyerek, meg beszél neki. Nálam meg azt szereti, ha pörgök.

Duddu! Beköltözés, ha minden igaz kb. szülés előtt. Mire lefut a hitel... ki kell festeni, az egy hét, és akkor lehet költözni, Reményeim szerint május közepén már beköltözünk. Addig még van mit a tejbe aprítani, de túl uncsi lenne az életünk enélkülKép

Progi! A vesszőparipám. A legkönnyebb ezen segíteni, ha összejön a baba, és előtte felmerül a gyanú, pecsételős propiroska képében, az szóljon az orvosnak és nézesse meg, akkor majd pótolnak. Ebből nem lehet túl sok. Akinek már előtte is gondja van, annál majd megmondja az orvos, hogy mi a teendő. A vetélések nagy részében a progi hiány áll a háttérben! So figyeljetek erre oda!

Juca

tjuca

Szia Dido!
Én is ugy tudom hogy 26 a legalso érték csak az orvos nekem mondta hogy az én esetembe elkell érnünk a 28-at!Ha már elérted ezeket az értékeket akkor gond nem lehet!És ugy látom hogy neked még 30 fölött is volt az nagyon szép!Nekem clostyt kell szednem a ciklus 5-ik napjátol a 9-ig 3x1-et és minden este egy medrol nevű gyogyszert kell bevennem lefekvés elött!De sajnos én 5-ről indultam ami borzaszto alacsony!
Kedves Duddu!
Az igazság az hogy a progeszteron lényegéről semmit nem tudtam amig ehhez az orvoshoz el nem jutottam!Biztos más mértékegységekben is megadják az adatokat ami miatt vannak ezek a nagy különbségek!Én csak annyit tudok amit ez a prof.elmondott nekem és azt kérdezte:-magakarom tanulni,hogy ennyit kérdezősködöm?Mondtam hogy nem csak ujjak nekem ezek az informáciok!Õ nagyon nagy név ezen a területen és van egy tévériport a tv2 készitette vele fent van a neten,azt állitja hogy ezzel 95%-ban orvosolja a meddöséget!És a multkor amikor vérvételen voltam megkérdezte a nővérke hogy mi a baj miért járok ide ennyit?Elmondtam nagyvonalakban és azt mondta nyugodjon meg a Siklosi prof.mindenkinek "csinál"gyereket!És nekem ez éppen elég volt!
Az igazság az hogy mivel soha nem voltak ilyen problémáim nem is értettem a dolgok ennek a részéhez!És nagyon megbiztam a nőgyogyászomba akire teljesen rábiztam magam!Ugy gondoltam jo kezekben vagyok!De igy utolag azt gondolom hogy nagyon soknak közülük köze sincs a meddőség megoldásához!Minden másban nagyon jok de ez egy külön szakterület!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!

Hát jót tett az éjszakai olvasás. Imádom Szabó Magdát és a Régimódi történetet. Éjfél felé tettem le és odaálmodtam magam a debreceni, meg a sárréti könyezetbe... hát tud ez a nő írni az biztos. A kedvem is jobb lett, de lehet, hogy azért mert sikerült magamévá tenni egy fél tábla csokit... Kép

Juca, jó lenne hatvanban, közelebb lenne. Ennek ellenére most Jászberénybe adok be egy pályázatot. Amit írnom kellene, de ehelyett itt vagyok. Kép Holnap akarom levinni. Remélem meglesz mihamarabb. Szóval nézeleődöm és lecsapok mindenre. A bicskeit már meg sem említettem a páromnak... Végül is azért váltanék, hogy nyugisabb állásom legyen, ne tele ideggel, meg rohangálással. Bicske meg csak másfél óra autózás.

Anikó!
A prof csak olyan esetben fogalakozik "gyerekcsinálással" amikor a meddőségnek hormon okai vannak? Szóval nagyvonaakban, - mert a többiek már tudják és a könyökükön jön ki- nekem p3 p4 p5 eredményeim vannak és a méhnyak-méhszáj állapota kritikus ha a rák jeleit nézzük. Most sikerült egy könnyű kis p3 produkálnom. Decemberben kaptam két hónapot, hogy teherbe essek spontán, aztán műtét. Most január közepén kaptam még egy kis időt, mert jók lettek az eredmények. Szóval nekem inszem, lombik nem jöhet szóba. Mikor műtött az asszisztencia azt mondta pakoljon ki, de ő nem tete, mert tudta, hogy gyereket akarok. Végül is azért mentem el, mert nem jött a baba. Szóval nálam a kapuban van a baj. Lényegét tekinve 100%-ban megbízom az orvosomban és örülök, hogy őt választottam a sok közül, akinél megfordultam. De ha már minden kötél szakad, akkor megkeresném őt is, ha véleményed szerint ezzel is foglalkozik. Tudom, hogy p3-al is kockázatos a terhesség, rám nézve, de én bevállalom.

Macim, most már te is érted, miért írtam az este. Egyébként engem Gyöngyösön már meg is műtöttek, mikor a pásztói kórházban levett kenet eredménye megszületett. csak 1 hónap csúszás volt. Ez a magyar egsézségügy. Veled persze nem lesz semmi baj, ne aggódj e miatt.

Cinca mi a helyzet?

Na megint hosszúra sikeredtem.
Dina? Merre vagy?
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: