A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Nadine és Dorka 28+4 Kép

nadine81

Nadine Kép
Nem kell kivenni az utántöltőből a kendőket, mert akkor könnyebben kiszárad. Egyszerűen csak letéped ezt a nylon izét és úgy teszed be a dobozba Kép
A kórházi napokra pedig teljesen jó, mert visszaragad egydarabig Kép

Nancsi Kép
Tényleg nem a fogyókúrás kaják közé tartozik a palacsinta, plán este Kép
Én is mindig mindent elfelejtek Kép
Drukkolok ezerre a szerdához Kép

Annácska 31+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mariannka/István: nagyon szorítok Nektek és a babának, hogy minden rendben legyen!!!
Akkor ma megszületik a kislegény??

Nancsi: Petinek átadtam az üzit!Kép
Majd azért meglátogatunk Titeket ha kész a lakás, úgyis 1 percre van anyósomtólKép persze ha ti is benne vagytok!!

Annácska: ma éjjel nem tervezem a szülést, még igazából semmi jele! (Titati is ezt írta előző napKép )

Angi sorstárs, minden ok??

Csema: hogy vagy??

Tünde 38+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Sziasztok,
engem már kivetett az ágy, de jót aludtam. Kép
Tünde Drága,
köszi szépen jól vagyunk. 7 körül megyünk az újabb NST-re. Látom Neked se jósolnak mini babát súlyra. Kép Örülök, hogy Veletek is minden oké és most már tényleg mi jövünk!!!!
Mariann és István,
nagyon szorítok ám Nektek, hogy minden a legjobban menjen. Az nagyon jó, hogy a baba jól van és akkor hamarosan már Ti is hármasban lesztek! Izgi!

Egyébként én is írtam Ferinek egy listát, hogy miket kell elintéznie míg mi bent leszünk a kórházban. Lakás nálunk is kitakarítva, kivasalva. Szóval rendben minden.

Nici,
gyönyörű a fal!!! Csak ámulok... A pocakod szerintem nagyon sokat nőtt! Biztos Szinti is gömbölyödik bent. Kép
Alina,
sajnáom ezt a mosógép dolgot. Te mikor mész legközelebb NST-re?
Anita,
örülök, hogy kicsit megnyugodtál. Kép
Nancsi,
jó védőnőzést.
Csema,
Te jól vagy? Már csak 2 nap és jössz a kórházba uh-ra?

Puszi.
Angi 40+0 !!!!!</font>
angi79

Angi, jó NST-t nektek! Kép
Nicika, elámultam a falon, valami gyönyörű, add át gratulációmat Patriknak! Le a kalappal, nagyon szép! Kép
Pocik csíkkal és csík nélkül is gyönyörűek! Kép
István, köszi az infókat, sokat gondolunk rátok, és remélem minden ok lesz! Kitartás a párodnak! Kép
Anita, szerencsésebb napot neked, és nagyon várom a híreket.

Puszi mindenkinek!

Eszti
36+6
Vendég

Sziasztok kismamik!Kép
Mariann Kép megy a drukk, hogy minden rendben legyen!
NicikaKép
Fantasztikus a fal!!!!!!!!
Az utobbi napokban egyáltalán nem vagyok túl jól, ide "szaladok" beleolvasok amit írtatok, de fekszem egész nap.
Nagyon sokat keményedik a hasam.
AngiKép
Igen csütörtökön megyek 9-re az uhu-ba ha ott leszel akkor tudunk találkozni, utána a rendelőbe a doktornénihez, és csak reménykedem, hogy a hétvégére még hazaenged!
Az utána való héten biztosan befektet.
Ha már nem jönnék, mindenkinek drukk!!!!!
valaki a citromailos eimail címemre írja majd meg ha babánk születik, hogy tudjam, azt el birom a telcsin is olvasni.
Én is írnám mi van Velünk, csak nem tudom kinek, Nicikával Ágiboszival szoktam és Angival mns-ni, de Õk is az adott időben el lesznek foglalva!
Szóval kinek írhatok akár smst, akár eimailt lányok a hírekkel?
Puszi, és drukkoljatok, hogy a hétvége még enyém lehessen itthon!

AngiKép
Akkor csütörtök! Gratula a pont 40-hez!!!!

KépKép
csema

Sziasztok!

Istvánnnak küldtem üzit és kértem, hogy szóljon, ha van valami. Ha ír, akkor mindenképp szólok. Kép

Angi!
Mindig lecsúszom rólad msn-en... Nem akarlak zaklatni telcsin, gondolom így is jól elvagy. Kép Tök jó, hogy ilyen jól vagytok! A végén még tényleg 2-dika lesz ebből. Kép Feri jól lebeszélte Lidivel a dolgot. Kép

Tünde!
Rád is sokat gondolok ám!!! Szép nagy lányod lesz. Kép

Nici!
Patrik nagyon ügyes. Kép Van, aki sok-sok pénzért fest ilyeneket falakra. lehet, hogy érdemes lenne nektek is belevágni ebbe a dologba. Kép

Anna!
Mit csinálsz a héten???

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Csema!

Nekem jöhet nyugodtan az sms! Én majd csak áprilisban jövök. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Csema
Szerintem bárkinek!
De például nekem!
A telefonszámom és az emailem a táblázatban van!

Nici
Ügyes a férjed! Rengeteget dolgozhatott vele! Kép

Angi
...háteljött ez a 40. hét is! Kép ...pedig állítólag a lánykák előbb szeretnek kijönni! Kép

Nancsi
Egyenlőre maradunk... szülés előtt úgy sem volt reális a költözés, de fél éven bellül jó lenne menni... addig is nézzük a lehetőségeket.... utánnajárunk. Ráadásul anyós ígért egy nagyobb összeget ha eladja a nagyszülők lakását, azzal már többre mennénk. Most gyűjteni próbálunk, de nehezen megy ha az ember ágyat meg polcokat vásárol! Kép Kép Kép Kép Kép
Ti, hogy álltok?

István és Mariannka
Sok boldogságot a mai naphoz!
Várjuk a híreket! Kép Kép Kép

Bocsánat de én mindig csak az utolsó oldalt tudom visszaolvasni... az arhív utolsó napja 24.-e...

Képzeljétek tegnap megint sikerült megcsúsznom a lépcsőn... lecsúsztam egy lépcsőfokot a hülye rézszegélyen... hála Istennek nem ültem fenékre azzal a lendülettel de a gerincem egy kicsit megroppant azóta fájdogál... Kép olyan mintha függőlegesen megnyomtam volna a csigolyákat... remélem nem lesz belőle nagyobb baj már így is olyan vacak volt...

...megyek egy kicsit visszafekszem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Fordítva vannak az archívok. Legfelül van a legújabb. Kép

Vigyázz ám magadra! Ha nagyon fáj, minndenképp menj el dokihoz! A párom egy bólintás miatt (belemnetek 80nal hátulról) 1 hónapig hordta a nyakmerevítőt és még csak nem is roppant nagyot szegénykém!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde! Kösz a bókot! Kép Méhszájad már készülget a szülésre! Amúgy milyen értéket írtak a kiskönyvedbe? Olyan izgi! Már nagyon várod igaz?

Alina! Kiválasztottuk a képeket az internetről, aztán apa simán felrajzolta, majd kifestette! Nem rajzoltunk körbe semmit sem! Kép Csak annyit terveztünk el hogy mi hova fog kerülni!

Nadin! Nekem is az a kép tetszik nagyon amikor az állatsereg közepén állok és olyan mintha az összes állat engem figyelne! Kép

István! Köszönjük hogy szóltál Mariannról! Izgatottan várjuk kicsi fiatok megérkezését! Mariannak kitartást!

Nancsi! Én is szoktam nézni a téliek tábláját! Kép Ja és akkor éljen a baba testápoló! Én valami drága gyümölcssavas csodaszerrel kenem őket de nem igazán akarnak halványulni! Azt hiszem ezt már elbuktam! Kép

Anna! Köszi a dícséretet! Én is oda vagyok teljesen a szobától! És végre már a parketta is le van rakva, csak a szegélyeket kell leszegezni, meg díszcsík kell a plafonra, meg ablakpucolás! Meg persze be kell rendezni! Kép Az almákat sima hungarocell golyókból csináltuk! Patrik ötlete volt! Vettünk hobbi boltban (40fg/db), én befestettem, Patrik meg pici vékony szeggel felerősítette!

Popsitörlő: nekem van 3-as csomag Nívea, meg egy csomag Babylove Sensitiv, meg egy dobozos Babylove normál. Azt néztem hogy a Níveás is simán belefér a Babylove-s dobozba! Amúgy én vettem 30 db-os utazócsomagot a kórházba! Ha meg nem elég majd hoz apa be!

Angi! Már nagyon izgulok érted! Kép Ami pedig a pocimat illeti tuti hogy nőtt, mert egy hete még nem voltak ilyen csunyák a csíkok rajta! Amúgy 1cm-es növekedést mértem, meg fél kiló hízást! Most tartok 7 kilónál!

Vok! Volt már pár megrendelése a Patriknak falfestés ügyileg. És nem is dolgozik drágán, de ez még így is elég húzós! Szóval nincs túl sok ember aki megengedheti magának! Ezért nincs is túl sok megrendelés! Eddig volt egy Micimackós, meg amiket még a honlapján láthattok!

Nicika 37+1

KépKép
nicika

Sziasztok!

Mamacka!
Az archív hozzászólások feljebb vannak a frissek, nem a végén, mint eddig.
Milyen bútorokat, szőnyegeket vettetek?

Nicika!
Szerintem Szintikének lesz a legis legszebb szobája itt a babaneten!
Eszméletlen jó lett!!!
A párod művész, vagy mi?Kép

Megnéztem a táblát és teljesen elámúltam mennyien vagytok a finishben!
Tö jó Nektek!

Én mindennap gondolk a szülésre, ill. a császárra, a kórházra, de még nem pakoltam össze semmit.
Ki hanyadik héten tette ezt meg?

Mariannkáéknak nagyon drukkolok!

Nicika!
Nekem az előző terhességemnél levált a méhlepény a 42. héten, és nem vették észre, hogy a lepény már annyira elöregedett, hogy fogta magát és levált, a szülés beindulása nélkül. Hát elég gáz voltKép
Ezért szerintem mindig kérdezz rá, hogy hogy áll a lepényed, változott-e a meszesedési foka.
Biztosan bírja még egy jó ideig, és táplálja Alexet!

Rita
33+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa! Az enyém még kész sincs Kép (37+0) De a múlt héten már elkezdtem Kép

Nicika! Nagyon klassz lett a szoba!
A pocid meg jókorát nőtt. És nagyon formás! A csíkokra meg rá se ránts, szép halvány ezüstösek lesznek nemsokára.
(Nekem még Réka csinált egy ujjnyi széleset amikor leszállt a feje - azt már nézte nőgyógyi császárhegnek KépKép)
Mamacka! Csak óvatosan azokkal a lépcsőkkel, cipelésekkel! KépKép

Mariann! Sok-sok drukk neked! KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Lányok!

Most kezdődött a Spektrumon az "Ikrek öröm és boldogság", bár azt hiszem ezt a részt már láttam vagy fél éve de azért nézem, annyira cukik a picurkák!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita! Igen, a párom művész! Kép Az utolsó üzidnél az utolsó részt szerintem Nancsinak szántad! Kép

Borcsa! Honnan fogom megérezni ha leszállt a feje?

KépKép
nicika

Nici! Onnan, hogy utána több helye van a tüdődnek-gyomrodnak. Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nicika!

Igen. Nancsikát akartam írni, bocsi!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok lányok!

Kedves Titati,
nagyon gratulálok! Persze teljesen elérzékenyültem...

Tünde,
írtad, hogy könnyűszerkezetes házban laktok. Mik a tapasztalatok? Mik a jó és a rossz tulajdonságai ennek a háztípusnak?

Mamacka,
vigyázz magadra! Ne rohangálj! Mi is még a szülés előtt szerettünk volna költözni, de látjuk, hogy ebből már csak ősz lesz. Így aztán a húgom részét kifizettük a lakásból (kettőnké volt), ő vett magának egy újat. Most volt hétvégén a költözés, amikor elvitte a cuccait tőlünk.
Mi is vettünk ágyat (nagyon élvezzük első közös franciaágyunkat), és még kanapét kell beszereznünk.

Csema,
már 23 éves házasok vagytok? Gratulálok! Én is szeretnék szép hosszú közös éveket a párommal, meg persze azt, hogy az a nagy szeretet, ami köztünk van, sose múljon el.

Nicika,
csak ámultam a szobátokon. Nem is gondoltam, hogy ilyen nagyszabású képe vágtátok a fejszéteket. De jól sikerült.

puszi mindenkinek
Betti

Kép

Kép
bettiflame

<font color="aa00aa">Sziasztok lányok!

Az elmúlt hetekben a topikban történt események - ill. az én őszinte, ám a "többségnek" nem tetsző véleményemet kísérő nyivános vagy egyéb médiumban esett hozzászólások hatására úgy döntöttem, hogy elköszönök tőletek. Úgy látom, viszonylag kevés ember kíváncsi azóta rám és a véleményemre.

Ha úgy érzitek, hogy megbántódtam, akkor persze igazatok van, de ezt elsősorban magamnak köszönhetem, mert nem egymás háta mögött akartam kitárgyalni az ellenvéleményeket, hanem egyenesen elmondani - egyrészt mert ennek vagyok a híve, másrészt pedig, mert azt gondoltam, ezzel esetleg segíthetek néhány embernek, aki hasonlóan gondolkodik/dott edddig hozzám. Tévedtem. Nem jött be. Sajnálom az eredmény/telenséget, de nem bántam meg. Egy topikban törvényszerű, hogy ki-kimaradnak emberek bizonyos okokból. Én szeretném elejét venni a találgatásoknak, úgy találtam helyesnek, hogy itt, nyilvánosan köszönjek el tőletek.

Kívánok mindenkinek boldog várakozást és babázást, sok tejecskét vagy nyugodt cumisüvegezést és örömet a családjában! Emailen továbbra is bármikor elérhető vagyok, ha valaki kíváncsi rám.

Vikó</font>

indianyo

<font color="119911"> Sziasztok!
Megjöttem a kórházból. Mindjárt mutatom az NST-t. Baba jól van. Voltak már 50% körüli fájások. Magzatvizet nem tudtak nézni, mert a belső méhszáj zárt. Csütörtökön menni kell újra, ha addig nem történik semmi.
Mindjárt elolvasom, hogy mit írtatok.
Kép
UTOLSÓ pocakkép:</font>
Kép
angi79

Borcsa! Nekem eddig sem nyomta a tüdőmet! A gyomromat is csak akkor szokta mikor sokat ülök és felnyomja a popóját vagy a lábait! Kép

KépKép
nicika

Mázlista! KépKépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Viko! Én azt hittem hogy ezt sikerült úgy megbeszélni hogy senkiben ne maradjon szikra! Tényleg itt akarsz hagyni minket? Hogy őszinte legyek én nem szeretném! Még akkor sem ha voltak dolgok amikben esetleg nem egyezett a véleményünk, életfelfogásunk, meglátásunk! Itt mind egyedi és különböző nők vagyunk! Kérlek gondold még át! Szerintem sokszor kifejezetten jó hogy mások vagyunk! Kép

KépKép
nicika

Angi! Jó nagyra nőtt a te pocakod is! Most már tényleg reméljük hogy ez az utolós pocifotód! Drukkolok!

KépKép
nicika

Ja és a fájások már azért bíztatóak! Kép

KépKép
nicika

Nici! Nagyon szép a szoba! Szinti szerintem totál el lesz foglalva egy idő után már, amikor elég nagy lesz hozzá, a szoba rajzainak nézegetésével... Kép Mennyi idő alatt lehet, egy ilyen szobát így kifesteni?
És még szeretném megköszönni, hogy feltetted a legfrissebb infókat is rólunk a táblázatba! Nagyon precíz vagy!!! Kép

Angi! GRATULA a 40-hez! Kép Nagyon drukkolok neked! Kinek írtok sms-t? Kép

Mamacka! Vigyázz magadra és ha tényleg nem javul, akkor menj el dokihoz!

István! Várjuk a híreket! Ha már Mariannka betöltötte a 36. hetet, akkor ez már nem számítana koraszülésnek? Vagy ez a baba súlyától függ?

Csema! Drukkolok, hogy meglegyen az utolsó otthoni hétvégéd! Kép

LÁnyok! Még egy gyors kérdés! MIlyen az a jóslófájás? Olyan sima görcsölés féle, vagy, mint amikor meg akar jönni? És mitől van?

Vikó! Veled mi újság? Olyan ritkán írsz mostanában! Van még most is munkád?

Szép napot mindenkinek!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Helló lányok
Lemaradtam egy pár napról, de most már itt vagyok. Látom, hogy Titatinak meg van a pici. 1000-szeres gratulációm. Bár én még csak tegnap léptem be a 36. hétbe, de kezdek kicsit besózva lenni.Többször olvastam, hogy van táblázatotok, ezt hol lehet megnézni, illetve felkerülni rá?
Most filóztam el rajta, hogy a dokim szerint márc. 2-re vagyok kiírva, de a kalkulációs táblázat szerint meg febr. 27. Most szerintetek melyik a helyes? Mondjuk csak 4 nap a külömbség.

Kép

Kép
pgyöngyi

Vikó! Gyorsan hozzátenném, hogy én a hozzászólásom és kérdésem feléd aközben írtam, hogy Te írtál... Sajnálom, ha így gondolod, én pont e miatt kérdeztelek, mert nem írtál mostanában. A tüske szerintem csak benned van, én részemről nem változott semmi. Ezen viszont csak Te tudsz változtatni!
Szeretettel:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Gyöngyi! A táblát én vezetem! Nem pubilikus, azaz jelszóval védett! Ha szeretnéd te is látni, akkor bizony be kell kerülnöd! Kép Ehhez dobj egy mail címet a pickwicktea@freemail.hu címre nekem! Kép

KépKép
nicika

Na és itt a pociképeim összehasonlítása! Tök jól látni a külömbséget! Főleg a csíkokban! Kép
Pedig csak 1cm és fél kiló a különbség! Ja és szerintem még nem szállt le a hasam! Szerintetek?
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Csema Kép
Nekem nyugodtan írhatsz sms-t és emailt is, úgy is csak áprilisra tervezem a szülést Kép

Ildi Kép
Dolgozom egész héten Kép
Egyébként Babetta kérdezte mikor érünk rá egy talira Kép

Nici Kép
Akárhogyis fantasztikus a szoba Kép Büszke lehetsz Patrikra Kép

Mamacka Kép
Vigyázz magadra, ne szaladgálj Kép
Ha jobban fáj, akkor inkább nézesd meg egy dokival Kép

Angi Kép
Gratula az NST-hez Kép Nagyon szép a pocakod Kép
Remélem hamarosan te is ölelgetheted a kislányodat Kép

Annácska 31+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vikó!
Bár én lemaradtam erről a vitáról,és nem tudom mi volt a háttérben, és az is igaz, hogy a nevem alatt az "új felhasználó" villágít, de ennek ellenére én nem szeretném, hogy kilépj, Te voltál az elsők között, aki tanácsot adott nekem a baba csuklásról, és ahogy elolvastam az írásodat (függetlenűl attól, hogy még érzelmileg nincs köztünk olyan kötelék, mint a neked a többiekkel) kicsit elpityeredtem.
Én eddig sajnos nem nagyon tudtam kismamákkal beszélgetni, egyedűl a tesómra számíthattam, a kedvem is sokszor volt lehangoló. Amíóta olvaslak titeket és, ha nem is gyakran, de néha-néha hozzá szólok, sokkal jobb a hangulatom és ehhez a hangulat változáshoz te is éppen úgy hozzájárultál, mint az összes többi lány. Szóval csak azt szerettem volna mondani, ha mégis arra a döntésre jutottál, hogy nem maradsz ebben a társaságban, nekem (kicsit még kívűl állónak) hiányozni fogsz. Szerintem gndold át ezt mégegyszer. Üdvözlettel Gyöngyi

Kép

Kép
pgyöngyi

Vikó Kép
Nagyon sajnálom, hogy így gondolod Kép
Reméltem, hogy azért megnyugodtál és valahol minket is megértettél.
Bízom benne, hogy nem gondolod komolyan és nem tünsz el Kép
Kiváncsi vagyok mindig a véleményedre, tanácsaidra Kép

Annácska 31+1

annácska

Sziasztok!

Már kétszer írtam, de akadozik az áramellátásunk....(

Na, akkor mégegyszer, de már képtelen vagyok az egészet megint leírni, pedig jó hosszú voltKép

Tehát akkor most nem egyesével, hanem mindenkinek köszönöm ismételten a kedves szavakat! Már szinte teljesen megnyugodtam...estigKép

Esztikém: Mindenképpen írok este, doki után! Aranyosak vagytok, hogy velem aggódtok! Várjuk a képeket Boriékról!

Angi: Gratula a 40- hez! Örülök a jóslóknakKép Továbbra is hajrá Lidike, gyerünk-gyerünkKép
Szép a pocid továbbra is!

Tünde: Neked is megy a drukk! Család jobban? Lakás? Pocid hatalmas, tetszikKép

Mariann és István: nagyon drukkolunk nektek, minden a legnagyobb rendben lesz! Várjuk a fejleményeket és a képeket a kis trónörökösről!Kép

Nicika: Remélem, nem bántottalak meg a csíkokkal. Csak érdekes volt észrevenni, hogy Neked is az utolsó hónapra repedt ki a bőröd, mint nekem. Nyugi, az enyém sokkal pirosabb, sokkal több, nagyobb...de majd elhalványodik! Majd jól lenapoztatjukKép Szerintem is amúgy a picik fejecskéje miatt van. Odalent sokkal vékonyabb, érzékenyebb a bőr, és szerintem jobban szét tudja nyomni! Úgyhogy mégegyszer bocsi, ha megbántottalak vele, hogy megjegyeztem!
Tényleg nőtt a pocid!

Mamacka: Vigyázz nagyon magadra! Jobban vagy? Ha nem, irány a doki! Ne idegeskedj, ne szaladgálj, minden rendben lesz, mire Áron baba megérkezik! Lassíts!!!Kép

Annácska: te olyan kedvesen írsz mindenkinek pár sort, de magatokról alig-alig írsz!!! Ezt már sokszor mondtam!Kép MIzujs veletek, mikor lesz doki? (Lehet csak én vagyok túl figyelmetlen...akkor viszont sorry!)

Csema: Várom a címet + a többi kelléketKép, hova, mennyit küldjek! De csak, ha vmelyik gyerkőc elintézi, nehogy még ezzel is te foglalkozz!Kép Sms-t nekem is írhatsz nyugodtan (szám a táblában), de nagy valószínűséggel én Nicikáékkal közel egyidőben fogok babázni! Email-t is szívesen küldök neked a fejleményekről!

Bartika: nekem órákon keresztül feszített az alhasam folyamatosan (mint mielőtt megjön), de közben biz. időközönként erőteljes görcsök jöttek, hogy szinte csak összegörnyedve bírtam elviselni... Volt vmi este?

Nem tudom, mit akartam még írni...

Anita (36+4)

Gyöngyi: a védőnő módszerével nekem is csak 28-a lenne a hivatalos dátum! Viszont a kalkulátorok, meg a dokik által használt tekerős nyavalyával (nem tudom, mi a neve) febr.25! Ja, és még a mensim sem volt mindig tökéletes 28 napos, volt, hogy rövidebb... na ebből mondja meg nekem vki, hogy pontosan mennyi idős kismama vagyok, és mikor szülök! (Dokimra hallgatok és kész!)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Egyáltalán nem bántottál meg! Szó sincs róla! Inkább megnyugtató hogy nem csak én jártam így! Kép Szóval engem nem zavarnak a csíkok, de azért nagyon büszke lettem volna magamra ha megúszom nélkülük! Kép Na de majd tényleg napoztatom!

KépKép
nicika

Nem bírok elülni a seggemen! Most hogy kész a festés meg a parkettázás, már úgy csinosítsanám a szobát! De még meg kell várnom amíg a parketta szegély is a helyére kerül! Például ma beköltöztettem két katicát! Kép

Kép

KépKép
nicika

Anita Kép
Örülök, hogy megnyugodtál Kép
Mikor mész ma a dokihoz? Csak az NST-t nézi meg vagy csináltat újat?
Aranyos vagy Kép Tényleg nem sokat szoktam magamról írni, de akkor most pótolom Kép
Dokihoz csak jövő hét után megyek, akkor lesz uh is és ctg is Kép Kiváncsi vagyok mekkorára hízlalta magát a kicsifiam Kép
Pocakrugdosás megy ezerre, főleg a bordám a kedvence Kép
Amúgy a héten még biztos dolgozom, utána már szeretnék otthon maradni, de majd az élet úgyis hozza Kép

Annácska 31+1

annácska

Nici Kép
Nem találok szavakat Kép

Annácska 31+1

annácska

Sziasztok!!!!

Vikó, először is hozzád szólnék.
Nagyon sajnálom, hogy ezt így gondolod, de szerintem emiatt ne hagyd itt a topikot.Mivel itt nagyon sokan vagyunk, mindenkinek más fontos, más az érdeklődési köre, teljesen más dolgok körül jár az esze.
Főleg, hogy nagyon sokan az első babájukat várják, persze, hogy a legfontosabb a babszoba, meg a ruhák, meg mindem más.
Mivel egyre jobban közeledik a szülés iőpontja mindenkinek, az a legfontosabb, hogy minden időben kész legyen, minden cucc meglegyen...stb.
Ennek ellenére mindenkinek vannak belső gondolatai, értékei, érzelmei, amit nem biztos, hogy épp itt szeretne megfogalmazni, és megoszatni másokkal.
Nagyon sajnálom, hogy ha nem értesz egyet akár velem, akár más lányokal.
Sajnálom, hogy ezt így gondolod.
Pedig épp tanácsot akartam kérni tőled Waldorf iskola ügyben.

Mariannak megy a nagy drukk, a kis BabókáhozKépKépKépKép

Angi, te meg ma töltöd a 40.hetet?
Úristen, bármelyik pillanatban szülhetsz te isKép
És tök szép nagy a pocid.Kép

Annácska, én is a héten biztos nem érek rá talizni, Olivér köhög elég jól, meg este már hőemelkedése is volt, meg tiszta fikusz.
Meg a babkocsink se jött még meg,febr.elejére ígérték a piros színt, talán jövő héten lesz belőle valami, anélkül én meg nem megyek sehova, legalábbis hosszú útra Olivérrel.Kép

Anita, téged meg jól beijesztettek a "tanulatlan nővérkék"Kép

Barti, honnan rendelted az olajat?
Én tegnap megrendeltem itt a gy.tárban, de sajnos csak jövő héten lesz meg,de még úgyis ráérek 2-3 hét múlva elkezdeni használni.Milyet rendeltél, Weledát?

Nici, gyönyörű lett a szobaKépKépKép
És te is nagyon szépen mutatsz benneKép
Főleg, ha már kis Szintit is magadhoz öleled benneKép

Eszti de jó nekd, láthatod ma Bori babáitKép
Tényleg , Bori, tök jó, hogy rendbe jöttek a dolgok a picurkákkal, és híznak is, szopiznak is szépenKép

Jut eszembe, a Mini Manóban most van Medela mini electric 15.500-ért.
Szerintetek érdemes megvenni?????????
Nekem ugye már írtam a kézi nem jött be, csak jobb lesz az elektromosKép
Tapasztalat??????

ildikó 31+4
vas

Nici, szépek a katicákKépKépKépKépKép
vas

Sziasztok
Aranyosak vagytok, hogy aggódtatok... a tegnapi kis balesetnek az lett az eredménye, hogy úgy néz ki anyós megcsináltatja faburkolatúra a lépcsőt és felszerelnek egy korlátot is...
A hátam kicsit érzékeny.... remélem csak megrántottam... ha nem változik megmutatom valakinek, csak most nagyon nem akarok kimozdulni...

...ma meg bömbivel telt a délután mert nem mozgott az én örökmozgó fiam ráadásul még az ágyban úgy bekeményedtem mint még soha... nagyon betojtam, pedig az eszemmel tudtam, hogy nem lehet semmi baj... már csináltam vele mindent rázogattam, kértem... végül nagy kegyesen kaptam egy kicsi rúgást, miután apát már halálra rémítettem... olyan butus vagyok.... de hát így van ez aggódós mamiknál... Kép Kép Kép Kép

Angi
Nagyon szép a pocód! Kép

Nici
Neked is szép nagy a pocid!
Irigykedem a hét kiló miatt! Kép
Még régen ígérted, hogy a férjed megírja, hogy kalkulálja az árakat... csak aztán elmaradt...

Anita
Igazad van, hogy lassítani kellene de nem tudok ... olyan türelmetlen vagyok és nagyon nehezen viselem a semmittevést.... már látni szeretném a kis helyünket.

Viko a fenti hozzászólásban azt is írta, hogy emailban eltudjátok érni ha gondoljátok...
...nekem is hiányozni fog...

Megyek is tovább pakolászni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mindenkinek nagyon köszönöm a dícséreteket! Igazán nagyon aranyosak vagytok! És olyan jó érzés hogy velem/velünk örültök! Kép
Nekem most olyan hihetetlen jó hangulatom van! Kép

KépKép
nicika

Mamacka! Olyan kis aggódós mami lettél! Tessék nagyon vidámnak és jókedvűnek lenni! Nem lesz semmi baj a picivel! Néha lustiznak, szunyálnak! Mint például most az én kislányom! Reggel óta nyugi van, bár fél 8-kor azért sikeresen felébresztett! KépAz én lányom nagyon lusti! Olyan mint az anyucija! Kép
Az emailról pedig tényleg jól elfeledkeztünk! Majd valamikor megkérem apát hogy írjon már neked! De még nem tudom hogy mikor mert ma megy állásügyben megbeszélésre és holnap már elméletileg kezd is!

KépKép
nicika

Ja és megvannak a képek a szoba festésről! Akit érdekel az megkukkolhatja ITT:
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=763033&index=1
Tessék ám lapozni is! Kép

KépKép
nicika

...a mai reakciómon én magam is meglepődtem, de azt hiszem ez is normális... Kép
...csak Áron eddig nagyon tevékeny volt.... biztos elfáradt! Kép
Jó várom...
Azóta összeállt a fejemben egy jó rendszer, de kíváncsi vagyok, hogy ő mi alapján számol....
nekem is jött érdeklődés... de nemtudom, hogy így megtudnám-e még csinálni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, bocsáss meg, téged kifelejttelek az előbb.
Vigyázz magadra a lépcsőn!!!!!
Csak óvatosan!!Kép
Én is amióta terhes vagyok, párszor lezúgtam róla, sőt egyszer még Olivér is a kezemben volt!!!
Szóval nagyon óvatosan!!!KépKép
Meg ne aggódj, minden rendben van Áron babával.
Nekik is vannak nyugodt, meg nyugtalan időszakaik, de 100%, hogy rendben van vele mindenKép
Ildikó
vas

Nicika!
Küldtem e-mailt. Nekem 4x ennyi csík van a hasamon, és tök piros, de szülés után majd elhalványodik. A tied egyébkén alig észrevehető.

Tegnap gondolkodtam, hogy lehetséges-e hogy a 36. héten leszáll a méhem? Két napja szinte egyfolytában átalszom az éjszakákat este 10-től reggel 9-ig, semmi gyomorégés, savböfögés (pedig refluxos vagyok). Lehetséges, hogy ez már azért van, mert a baba nem nyomja annyira a gyomromat?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vas! Igen, Weleda, remélem használni is fog... Kép
Apa vállalta, hogy keneget még a szülés alatt is. Kép Arről az internet oldalról rendeltem amit küldtetek, már nem is tudom ki, szerintem pont Te voltál Ildi! Kép

A mini Madela ennyiért szerintem megéri, a Megatoysban és 19.000-ért láttam. Én minden esetre felkészülök. Kapok kölcsibe egy Aventes kézit és ha nem megy, apa szalad az elektromosért... Kép

Anita! Köszi az infót a joslófájásról. Nem volt eddig semmi ilyesmi, csak azért kérdem, mert ha lesz akkor tudjam mán, hogy mi a szösz az és ez már AZ-e... Kép Kép Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

VikóKép
Én is nagyon sajnálnám, ha nem lennél!
Ahogy a lányok írták különbözőek vagyunk, másképp látunk dolgokat, de ez nem baj!
Én továbbra is úgy gondolom a babaváráshoz minden hozzátartozik, az is amiről tudunk, vagy sem beszélni, a ruhák, szoba, csinosítgatás is, hiszen a baba ilyenkor még nem kézzel fogható(na jó a hasadon keresztűl)Kép
Szóval beszélgetsz Vele, símogatod, énekelsz Neki, de nem tudod magadhoz szorítani, megpuszilni, megölelni, marad a ruhácska, ágy stb ami kézzel fogható és beleképzeled Õt.
Szerintem nem csak az én véleményem hiányoznál!
Én is arra kérlel gondold át!!!
Eszti, annácska, Mamacka, Anita Kép
Köszönöm, beírtam a számotok eimail címetek a telefonomba így jelentkezem!
Anita,Kép
ma csak délig van posta holnap, holnap után megy a párom és akkor ígérte, feladja (mikor megjön a fizu mert azt is postán tudjuk felvenni)
Akkor megírom, ha nem leszek gépközelben sms-ben vagy eimailen.
Azt külön köszönöm, ha megírod majd Nekem mi újság, mert nagyon fogtok hiányozni addig is míg nem leszünk "napi" kapcsolatban, s természetesen arra is kíváncsi vagyok, kinek bújt már ki a babája
Pusszancs: Csema

KépKép
csema

Képzeljétek, tegnap rákívántam a kólára.
Vettem egy 2 l-es light-ot, nem coca volt, hanem a másik.
És ma inni akartam belőle, erre 2005.dec.17-én lejárt a szavatosságaKépKépKép
Kedves kis bolt, amelyik eladja ezt is, nem?
Szívem szerint vinném vissza, de mire kijárok a garázsból, felöltözök, elindulok gyerekestől, már nem is biztos, hogy megéri visszamenni balhézniKépKép
Úgyhogy marad a kukába.

Kép(na, ebből én kimaradtam)
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: