Ha két szopi között eltelik 4 óra, NEM FOG A TEJED ELAPADNI!!!! Sőt! Éjjel, ha már Marci végig aludni fog, SEM FOG A TEJED ELAPADNI!!!
Ne parázz már, ez az én reszortom!!!

2006.01.30 18:23

- és a következő hónapban már meg is fogant Marci. Kivárta, hogy mikor a legtutibb, ha jön!!! 
2006.01.30 19:43

2006.01.30 21:07
2006.01.30 21:32
, jöhet a baba. És pont ekkor Andrásnak panaszai lettek, ezt most nem részletezem (sajna a mai napig vannak). Úgyhogy gondoltam, semmi gond, akkor még nem. Egy hét szünetet kellett Andrásnak tartani a gyógyszerek szedése között, mi ezt "kihasználtuk"
. De egyáltalán nem gondoltunk semmire, illetve én valahogy mégis és indulás előtti napon vettem egy tesztet itthon, gondoltam, ha pozitív, akkor a London Eye-on fogom megmondani. De negatív lett. Szóval elutaztunk egy London-Lengyelország-London körutazásra két hétre. Már odafelé a repülőn ki kellett, hogy gombolkozzak, ami elég furi volt, mert a legkényelmesebb nadrágban utaztam. Aztán márc.8-án nőnapra kérdezte András Londonban, hogy mit szeretnék, én meg rávágtam: terhességi tesztet.
(3 napot késett már) alig bírtam ki a szállodáig! És hát kb. 3 mp alatt kimutatta Benit!!! Soha nem felejtem el, én ültem a wc-n, András tőlem 1 méterre az ágyon (és ennyi volt a szobánk
) én azt hittem el is megy rögtön a gyerek, annyira dobogott a szívem. És még előttünk volt a lengyel túra! Marha vicces volt, én a pihe könnyű hátizsákkal, András meg a két 20kilós bőrönddel ki a reptérre, aztán Lengyelországból ugyanígy vissza Londonba, onnan meg Bp-re. Én meg a repülőn végig a hasam fogtam.
És ettem. Nagyon sokat. Még a repülőn is kellett vennem kaját, 1 szendvicset 1200!Ft-ért, de azt hittem elájulok az éhségtől. 2006.01.30 21:56
.
! 2006.01.30 22:04
Ja és már 7 kg!!!

2006.01.30 22:14
)

2006.01.30 22:19

2006.01.30 22:50

2006.01.30 23:14
), milyen jó, hogy előjöttünk ezekkel a történetekkel, és persze, hogy mindenki leírja, tök jó ezeket olvasni!!!

2006.01.31 08:11
Marha izgalmas!
2006.01.31 09:26
2006.01.31 11:13
Olyan kis halvány lett a csík. Hívtam is izibe a dokit a Kaáliban, hogy ilyenkor mi van? Azt mondta, menjek be vérvételre, abból egyértelműen kiderül. Soha így nem siettem még sehova, mint arra a mindent eldöntő vérvételre. Egy óra múlva volt eredmény, telefonon érdeklődhettem. Mikor megtudtam, hogy ez egyértelmű pozitív, percekig csak bőgni tudtam... Felhívtam a férjemet, de nem nagyon tudtam beleszólni a telefonba, csoda, hogy ki tudta hámozni a nyekegésemből, hogy apa lett... Ez június 28-án történt, és amíg élek, el nem felejtem, az biztos. Bocs, kicsit hosszú lettem, remélem nem untattalak agyon benneteket. 2006.01.31 11:41

de betartottuk az orvos javaslatát, a 3 hónap kivárást. Amikor hazajöttünk, a nagymamám kérdezte, hogy hoztunk-e potyautast a repülőn
Persze én egyből rávágtam, hogy nem, dehogyis, még várnunk kell a babával, alig telt el 1 hónap, ez még korai lenne. Elkezdtem újra dolgozni, vissza a régi kerékvágásba, jött az augusztus eleje, a vetélés utáni 2. mensim azonban még sehol, pár napot késett. Pont egyedül voltam szolgálatban, ültem a járőrautóban, és felhívtam anyukámat. Dumáltunk, és ő kérdezte, hogy megjött-e már nekem, mert neki már el is múlt, és nekünk mindig egyszerre van meg. Mondtam, hogy még nem, de úgysem lesz baba, mert még NEM LEHET. Azért a bogarat beültette a fülembe, és én egyből fogtam magam, irány a DM, és úgy egyenruhában vettem egy tesztet. Sok furi dolgot vettem én már egyenruhában, de ez most vhogy MÁS volt. Aztán alig vártam, hogy jöjjön a szoli vége, és mehessek befelé a központba. Egyből irány a wc
Pozitív lett!!!
Telefon a férjemnek (nem bírtam vele várni késő estig), anyukámnak. Hazafelé a férjemmel beugrottunk egy Tescoba (már csak az volt nyitva) és vettünk mégegy tesztet, egy másik márkájút, hogy biztos legyen a dolog
Persze az is pozitív lett 
A munkahelyemen nem árultam el, de amikor kezdtem rosszul viselni a reggeli és egész napos émelygéseket, akkor már szóltam, és mint veszélyeztetett terhes, azóta nem is dolgozom. 

2006.01.31 12:06
Mancs, téged meg elképzeltelek egyenruhában, ahogy tesztet veszel.
Csak ez olyan izgi. És hogy lettél rendőr?

2006.01.31 12:21

2006.01.31 13:14

(én amúgy is ilyen bőgőmasina vagyok. A Disney rajzfilmeken is elbőgöm magam, nemhogy ilyen történeteken!!!!
) 
) minden nap, hogy tuti megvan a baba, tuti megvan. Nem hitte el, mert előtte is volt egyszer kétszer ilyen érzésem, de ez a mostani más volt, csak ő ezt nem tudta. Aztán a 29. nap (ápr. 6-án, sose felejtem el) reggel Gabriel teszt, és már épp akartam kihajítani a szemétbe, amikor láttam hogy kezd pirosodni a 2. csík. A szívem kalapált mint állat, Dezső akkor már nem volt itthon (reggel 6h-kor megy el itthonról dolgozni), és nem bírtam én sem várni, felhívtam a mobilon, de persze az akkor le volt merülve (mert mikor legyen!!!
), és hívtam a vonalason, és mondtam neki, hogy úgy tűnik apuka lesz.
Én akkor már pityogtam a telefonba, és hallottam az ő hangján is, hogy el-el csuklik... 

2006.01.31 13:27
Azért szerencsére, mert már kezdődött a terhesség elején lévő állandó pisilési inger, és hajóval elég macerás dolog ezt óránként kivitelezni

Csak az ilyenekkel az a baj, hogy a legtöbbjének nem visszatartó erő az, hogy látja, hogy ott vannak a rendőrök, és állítgatják az autókat. Sokat tudnék mesélni... 

2006.01.31 15:52
2006.01.31 16:17
Bár most egy darabig biztos mással leszel elfoglalva...
2006.01.31 16:41

2006.01.31 17:06